Új privát üzeneted érkezett!

Csakegy! Szerintem MA BÚJJATOK ÖSSZE APÁVALKép
Mikor is volt pozitív az LH teszted? Két napja? Akkor szerintem ma van PÉ-d!!!Veszítenivalód nincs.

Kép
Kép
sosi

Na így néz ki a görbém! Szörnyűűűűűűű!!!
Kép

moni

Csakegy
Sztem is bújjatok össze,csak nyertek vele!

Moni
Itt minden tudomány megáll!

KépKép

KépKép
okr

Moni! Nem inkább a 9.napon volt az a pé? Akkor tojásfehérjéd is volt, nem? És akkor ma a 14. DPO, látom leesett a hőd. Ha ma megjönKép, akkor akkor kellett lennie a pé-nek.

Kép
Kép
sosi

Sosi: tegnap, tegnapelőtt és azelőtt... tegnap már csak halványan... a hőm viszont fura...(ld. ilyen lenne PÉ előtt?) (a férjem meg azt sem tudom, mikor ér majd hazaKép )Gáz... állandóan úgy tűnik, mintha... aztán ha majd egyszer nem csak mintha, akkor majd jót legyintűnk majd... előre látomKép
Kép
csakegysokadnick

Sosi!
Tuti nem, mert 12. napon voltam UH-n, és megvolt a tüszőm!!! 22mm-es volt, és 12 mm volt a nyálkahártyám. Szóval talány az egész.

moni

Moni! De azt honnan tudod, hogy a 9.napon esetleg nem volt egy 24 mm-es is, aminek a 12. napon már csak hült helye volt...KépKépKép Csak elméleteket gyártok. És mi van, ha holnap meg felmegy 37-re a hőd és ott is marad még jó pár hónapig??Kép

Kép
Kép
sosi

Csakegy!
Ha, halvány volt, akkor az negatív,csak az erős pozitív. Nem a pé előtti, hanem az utáni hő az érdekes. A következő napokban kiderülKép Azért csikarj egy kis akciót Apától akármilyen fáradt. Szerintem.Kép

Kép
Kép
sosi

Sosi: nekem egyik sem volt teljesen erős... de ebben a ciklusban eddig csak nagy nullákat teszteltem... ahhoz képest... Kép
csakegysokadnick

Sosi!
Én már nem kombinálok, belefáradtam... Elméleteket meg ráérek utólag gyártani...Kép
Holnap nem tudom feltenni a görbém, de holnapután mindenképpen felteszem. De azért ahőmet megírom. Egyébként kíváncsi vagyok én is, hogyan alakul, és mikor jön meg! Kép

moni

Sziasztol!
Én ma már majdnem elszálltam akkorára puffadt a hasamés egy kicsit fáj is. Pedig semmi káposztás nem volt. A tojásfehérje a térdemig nyúlik lassan. Reggel néztem páfrányt meg most este is, de semmi még egy hervatag sincs. Se nyállal se tojásfehérjével.
A fertyn 2 napja zöld vagyok. És különben Képezt bírom produkálni. LH:1 bazi erős és egy hangyafasznyi halvány csík.
anettgy

Ancsa????????????????Mi volt UH-n???????????????

Anett
Akciózzatok!!!!!Kép

KépKép

KépKép
okr

Az megy 2 naponta! Titi-nek is így sikerült, mi meg legfeljebb k. álmosak leszünk de reggelente tök jót hunyok a metrón.

Ancsa?
Várjuk ám!
Pussz mindenkinek!
anettgy

Itt vagyok csak ellattam a csaladot!
Az orvos szerint is elindulhatott a mult honapban csak nem maradt meg!Ezt annyibol nem ertem hogy a progeszteronom rendben volt(73.6)!
Most 10mm-es nyalkahartya,es a bal oldalon 22mm-es tuszo!KépA harom ampullabol csak kettot kaptam a hatsomba!Holnap estetol kell akcioznunk!Erositest nem kaptam semmit!
Kriszti!Koszonom hogy gondoltal ram,es drukkoltal!KépKép

Kép
Kép
ancsa81

Ancsa
SZUPER!!!!!!!!Kép
Akkor holnap a gyerkőcöt vigyétek el nagymamizni,ti pedig ki se bújjatok az ágyból!Kép

A múlt ciklusban,lehet,vmi nem jól alakult a babakezdeményeknél.Sokszor előfordul,ált-ban az anyuka észre sem veszi,hogy megtermékenyült a petesejt.
Ne izgulj miatta,most sikerülni fog!Amennyit drukkoltunk/drukkolunk neked,összeadódik,és nem lehet,nem babásodni.Sztem már apa sem kell feltétlen hozzáKépKépKépKép

KépKép

KépKép
okr

Sajnos nem tudjuk lepasszolni a gyereket,mert meg soha nem aludt masnal!Nem is szeretnem!Elalszik akkor mar mienk a palyaKépKép!
Nem bizok most annyira mint mult honapban!Akkor volt lehetosegem ketto is!Lehet jobb is igy,mert nem gorcsolok nagyon rajta!
Te hogy erzed?Lehetseges hogy sikerult?????????
Olyan furcsa erzes hogy terhes nok vizeletebol nyert anyag van bennem!!!!!!!!

Kép
Kép
ancsa81

Ancsa!
Ez nagyon szuper!Kép
Hamar altasd el a gyerkőcöt és.....

Kriszti!Kép
Én nem hiszem, hogy tesztközelbe érek.Kép
Esélytelennek tartom ezt a hónapot.

Mindenkinek szép napot!Kép

Kép
Kép
zsazsóka73

Sziasztok!
36.7-tel kezdtem a napot. A görbém elég érdekes...

moni

Zsóka
Én azért drukkolok neked!KépKépKépKépA héten minden kiderül!!!!
Nekem is a héten várható a mensim.Izguljunk együtt!!!!!!!!

Moni
Hát passz!Mindenesetre szuper,hogy emelkedik!Így most 3 fázisú lesz a görbéd!KépMit is olvastam ,én arról????????????????NA??????KépKépKépKépKép

KépKép

KépKép
okr

Okr!
Tudod, én abban nem hiszek, de azért ti drukkolhattok, aztán egy hét múlva meglátjuk kinek lesz igaza. Mindenestre elég furcsa képet mutat... Majd holnap felteszem, ma nem tudom.

moni

Fúha Moni, szurok ezerrelKép Kép

(Nálam meg 36,1... megint esik. Elegem van. Követelem, hogy jöjjön meg... 40. nap... ma este aludni fogok... a szex még csak az eszembe se fog jutni Kép)

(ld. ebben a hónapban tutira nem volt PÉ...és nem is lesz... de legalább ragyafronton OK a helyzet...)
csakegysokadnick

Móni,
a görbéd egy rejtély! mintha nem is a tied lenne...
Viszont volt már rá példa, hogy rendhagyó görbének eredménye lett... Kép

Ancsa,
itt is gratula a tüszőhöz! Kép
tessék belehúzni! Kép

Kriszta,
amit írtál az előbb arról eszembe jutott, hogy az ember annyit szarakodik az időzítésen, aztán közben lehet, hogy a nagy találkozás mindig nyélbe is ütődik (persze ha apa OK, és nincs elzáródás sem), csak utána nem mindig stimmel vmi...

angel37

Sziasztok.
Na mennyi ma a hőm, na mennyi? 36,9. Kép Hát ez őrület lassan kézrátétellel meg tudom állapítani. ÉS most egyébként csippanáson túl hagyom bent a szerkezetet és így is ugyanannyi mint amikor csippanásig mértem.
Viszont kedvem már nem olyan gatya. Tegnap nem mentem olaszra hanem hazasétáltam és útközben beugrottam a templomba egy misére. Kértem a Jóistent tüntesse el belőlem ezt az irígységet, meg önzőséget meg az állandóan magamra figyelést. Nem tudom megy-e majd, de ma már jobban vagyok. Mondjuk túlvagyok a kritikus 20 cn-en.

Zsazsó!
Nekem is esélytelen a hónap, de ezt csak én mondhatom. Kép
Azért én szorítok neked.

Ancsa!
Szuper. Húzzatok ma bele. Ezt a terhes pisis dolgot nem is tudtam...

Csakegy!
Sztem is "engedd" el ezt a hónapot. Fura a görbéd, lehet a fertőzés miatt. Ha megjön, akkor kezd el újra.

Móni!
NA megy fel a hő, egyre kiváncsibb vagyok mi lesz ebből.

Anett!
Hú sztem túl sok mindent nézel egyszerre, ezek a módszerek annyira bizonytalanok, akció aztán majd kiderül. Nem biztos hogy minden egybevág. Nekem pl tojásfehérje csak a 8-10 cn-en szokott lenni. A peteérésem mégis 12-14 között van valamikor. Úgyhogy...
A hőm meg a múlt hónapban hajszálra úgy alakult mint a többiben, úgyhogy multkor nem is volt pé-m.

Sosi!
HA feljebb megy még egy kicsit a hő, oké is lehet ez a ciklus.

j.
Vendég

Junko,
miért kritikus nálad a 20. nap?

Csajok,
Esélytelen hónap csak az, amikor szex se volt! Kép Mi lenne, ha ezt itt kőbe vésnénk? Kép

angel37

Junkó... az lesz... most asszem a csigabigát fogom énekelgetni, hátha attól megjönKép

(a férjem a legjobb.. saját kijelentése szerint nem izgatja a PÉ mint olyan, de az előző után olyan jó volt, hogy megdagadtak a melleim és 2 hétig úgy is maradtak... férfiak...)
csakegysokadnick

Angyal!
Azért mert úgy gondolom ez a vízválasztó. 20 cn-től fogva a hőmön, vagy a testemen, vagy a lelkemen Kép jelentkeznie kéne jeleknek. És ez eddig sajnos bejött.

Ja és Szűz Mária!? Esély mindig van. Kép

j.
Vendég

Angel!
Na ez az! Nekem tankönyvbe illő görbéim voltak! Most meg!!!!! Kiakasztó!

Junko!
Hát én is kíváncsi vagyok mi lesz ebbeől! Ha menisnek kell lennie, akkor remélem minél hamarabb megjön!!!

moni

Angyal
OK.!KépKépVéssük kőbe!!!!!

Junko
Szegénykém!Te most nagyon el vagy kenődve!KépAnnyira szeretném,ha jobb kedved lenne!
Kép

Képzeljétek mi történt velem!
Egyrész mértem reggel hőtKép37C Sztem kezdek beteg lenni,bár igaz,még mindig köhögöm+taknyászat.
Másrész,a felmosó vödör kettétörött a fürdőszobában,amikor megemeltem.Az összes víz kiömlött .A fürdő,konyha egy része,és a szoba kicsi hányada úszott a vízben.A gyerek megijedt a sok víztől,torka szakadtából üvöltött.Én meg próbáltam gyorsan felszedni,be ne ázzon a szomszéd,mert akkor még fizethetjük a festését isKép3 törölköző bánta a manővert.Indultak a vödör után a kukába.

KépKép

KépKép
okr

Junko,
aha Kép
úgy értettem, hogy az jó, ha ma még semmi jel (pecsét v. ilyesmi)

Gondolod, hogy köztünk van, aki világra hozza a következő Messiást? Kép

Csakegy,
ugye a cickók? Kép

Kriszta,
szegény Kép az ilyen "meglepetésektől" agyhúgykövet tudok kapni... áááááááá
tegnap reggel a boltban leejtettem egy kefírt, ki is nyílt, és a cucc mind a cipőmre ment! a földre semmi...
37.0? Kép
(Jó szám az a 37! Kép)

angel37

Lányok! Egy csomót írtam és eltűűnt! (véletlenül a hüv. újj felső percével hozzártem az egérgombhoz) Hú de mérges tudok lenni iilyekor!

Ancsa! Ez szupi hír szerintem. És az előző cikl. is volt baba. A progid nagyon magas! Nem lehet, hogy volt is már pé.!!!Most nem mérőzől??

Csakegy! Én már a 40. cn. körül. Ideges vagyok és csak azt várom mikor jön már meg!

Zsazsóka! Nemsokára szorítanunk kell!!!! Hajrá! Hőd milyen magasságban van?

O.Kriszit! Ari volt nagyon. Nálad is lassan kopogatnia kell a mensinek nem???

Junkó! Mintha a saját írásomat láttam volna! Én is ki voltam akadva egy jópárszor! Na de majd a closti!!!

Gyugyi! Én nem hiszek a tündérmesében!!! Pontosan mérted? Ugyanabban az időpontban?
Régen én is vezettem, de én asszem nem azonos időpontban mértem. Csak sajna nem találom. Szerintem kidobtamKép. Pedig most szívesen megnézném, h egyáltalán volt-e rend valaha a szervezetemben.

Moni! Hát nem értem a görbéd! ha most megjön extra rövid lesz a ciklusod!

Anett! Megy a drukk!, h fennmaradjon a hőd!!!

Sosi! Jó a görbe! Drukkolok nagyon!!!!

Angel! Megkaptad, amit küldem!!! ??

Nálam a ferti szerint ma van pé utáni 4 nap. Wunsch. nem jelöl semmit! És pé. utáni 4. nap kéne mennem laborra. Hát nem voltam. De nem is hiszem, h ott volt pé. ahova rakta. Mert még 2napja is szurkáltam meg tompán fájtam. szerintetek holnap menjek laborra???
Kaptam teát:hogy a kiskatonák jobban áthaladjanak a nyákomon (mert ez állítólag feloldja a sűrű nyákomat). De v. mi iszonyat íze van. Egyszerűen nem visz rá a lélek, h ma megfőzzem. Borzasztóó! De ha már úgyis volt pé. Akkor sztm elég, ha csak mensikor kezdem el megint.
Kép
Vendég

Ildi
Sztem biztosan megvolt a p.é.-d,tessék holnap vérvételre menni!!!!!!!!(ha nem volt ott úgyis kiderül,de volt)

Az én görbéim:
Kép
Kép

Jajj,az uram,mit csinált a múltkor?!.A görbéim külön mappában vannak ,ott gyűjtögetem őket.A drágám megnyitotta,és szépen felnagyítgatta őket,mert hát kicsiben nem mutat jól.KépKépKép

Angyal
Pfúú,a kefíres dolog elég sz.. lehetett.KépKép

KépKép

KépKép
okr

Ildi
Sztem biztosan megvolt a p.é.-d,tessék holnap vérvételre menni!!!!!!!!(ha nem volt ott úgyis kiderül,de volt)

Az én görbéim:
Kép
Kép

Jajj,az uram,mit csinált a múltkor?!.A görbéim külön mappában vannak ,ott gyűjtögetem őket.A drágám megnyitotta,és szépen felnagyítgatta őket,mert hát kicsiben nem mutat jól.KépKépKép

Angyal
Pfúú,a kefíres dolog elég sz.. lehetett.KépKép

KépKép

KépKép
okr

Bocsika!!!!!Nem tudom,hogy csináltam!!

KépKép

KépKép
okr

Tlidi,
jaj, köszi, igen, tündéri! Kép Kép

Milyen tea?

angel37

hát ez elég bíztatóan hangzikKép (az időzítés isKép

(tényleg... nem emlékszem.. Te mit szedsz a PCO-ra? úgy rémlik, hogy metformint csak most kezdtél el szedni)
csakegysokadnick

Kriszta,
basszus ez a görbe szuperjó! Kép

Na ja, az a rohadt kefír megalapozta a tegnapi napomat Kép

Ja: belejelentkeztem a dokihoz, márc.8-ra! Kép Lehet, hogy kapok egy szál virágot a nunimba! Kép

angel37

Kriszti! Szerintem volt neked pé-d. A labor tuti kimutatná! Csak azt nem tudjuk, h hol??

Angel! Édesgyökér! Előszőr ha megszagolod fűszeres az illata, aztán belekortyolsz akkor olyan furcsa, és lenyelés után jön egy nagyon édes hullám. Az egész szád betellik vele. Én imádom az édességet, de ez olyan fura.

Akkor holnap megyek vérvételre! Reggel csokit ettem és most olyan rossz a gyomrom!!! Ja a múlt héten bejelentkeztem homeopatához. Csak márc 14.-re volt időpont. Már alíg várom. Csak az a gond, hogy akkor már egy köv. ciklusban leszek és nem tudom, abban a cikl. elkezdeni amiket esetleg kapok. Azt mondta a dokinő , kb. másfél óra egy vizsgálat. Már várom. Azt mondják, hogy pszihológus szerű! Jó lesz kiönteni a lelkemet.
Vendég

Angel! Bírom a humorod!Kép
Vendég

Sziasztok!

Ma van a 30. cn. A hőm fent: 36,9! Most már 14 napja, hogy 36,6 felett van.
Az utóbbi hónapokban mindig hétfőn koradélután jött meg. Ezt eddig megúsztam, de az eredeti ciklushossz nálam 30-31 nap és egy-két napot még késhet is, ebből kiindulva bármi lehet. Nincs itthon teszt és most fogadkozom magamnak, hogy egész héten nem csinálok tesztet, nem esne jól sem a negatív sem az esetleges álnegatív eredmény.

Én csak ritkán tudok írni, mert a munkahelyemen nincs internet, itthon pedig osztozni kell a gépen. Ma itthon dolgozom - elvileg, mert igazából semmire nem jutottam eddig, pedig mindjárt dél.

Kép
regina3

Angyal
ÁÁÁ,sztem egy katasztrófa.Eltekintve a mai hőmtől.Bár már két hete taknyolok,így nem biztos,hogy a hőm jó támpont.Kép
Március 8,húha,ha véletlenül Zoltán a dokid,te viszonozhatod egy csikítás matricávalKép

Csakegy
Bromot szedek,már október óta,most 1 clostys ciklusom,a metformin pedig 23-tól megy,ja és ciklus elejétől Agnucaston tbl.
Szívbeteg öreg nénik kevesebb bogyót esznek,mint én.Kép
Ma egyébként már 1/2-1/2 Metforminnál tartokKép

KépKép

KépKép
okr

Kriszti!

Ha szépen megkérlek megtennéd, hogy feltennéd a görbémet???
Elküldöm.
A férjem szerint valami hozzáférés nálunk nincs beállítva, ezért nem tudom feltölteni. Ennek majd utánajárok, mert ez így agyrém.

Kép
regina3

Angyal!
Sosem nem lehessen aztat tudni hol születik meg a Messis. Kép

Erről jut eszembe. Egyik ismerősöm várandós volt, és a kislánya kat. oviba járt. Mindenképpen Jézusnak akarta hívni a születendő öccsét. Közölte is, ha nem is az lesz a neve akkor is úgy fogja hívni. Kép Annyira röhögtem ezen anno.

Kriszta!
Már a tegnapihoz képest jobban vagyok, de akkor leszek igazán jól ha bent megtapad valaki végre.
Harminchééét? Az naon jó....tessék csak visszatérni a hőmérőhöz.

Ildi!
Menj el vérvételre mindenképpen és idd a teát is sztem. Ildi drága ne magadban kombinálj, mert tényleg olyan bizonytalanak ezek a jelek, meg hőmérő meg ilyenek. Doki a tuti.

j.
Vendég

Okr: aha... akkor a bromo az ami nekem nem volt tiszta... azért én szurkolok, hogy ez nálad tényleg PÉ legyenKép))) (Clostyllal illeneKép

(nálam az a gáz, hogy néha meginog a hitem a metforminban... látom, hogy sorba esnek teherbe a PCO-sok és mondják, hogy nekik már hónapok óta rendszeres a ciklusuk és van PÉ-jük... hát nem tudom... főleg, hogy van, akinek mindig is rendszeres volt.. ilyenkor egyszerűen nem értek semmit... és mégjobban elbizonytalanodok... na meg kezdek bekattanni az egésztőlKép ld. túl sokat lógok emiatt a neten... és nem tudom, hogy csak azért-e, mert ez még új... de nem tudok nem gondolni erre... és marhára nem a baba miatt... hanem a PÉ miatt... csak úgy szimplán... gáz... de a férjem még jól bírja a strapát, max. néha csóválja a fejétKép )
csakegysokadnick

Regina
Küldd!!!Kép

Junko
KépKép

KépKép

KépKép
okr

Okr: aha... akkor a bromo az ami nekem nem volt tiszta... szurkolok, hogy ez nálad tényleg PÉ legyenKép))) (A Clostyl miatt esélyes... nem?)

(nálam az a gáz, hogy néha meginog a hitem a metforminban... látom, hogy sorba esnek teherbe a PCO-sok és mondják, hogy nekik már hónapok óta rendszeres a ciklusuk és van PÉ-jük... hát nem tudom... főleg, hogy van, akinek mindig is rendszeres volt.. ilyenkor egyszerűen nem értek semmit... és mégjobban elbizonytalanodok... na meg kezdek bekattanni az egésztőlKép ld. túl sokat lógok emiatt a neten... és nem tudom, hogy csak azért-e, mert ez még új... de nem tudok nem gondolni erre... és marhára nem a baba miatt... hanem a PÉ miatt... csak úgy szimplán... gáz... de a férjem még jól bírja a strapát, max. néha csóválja a fejétKép )
csakegysokadnick

Regina
Küldd!!!Kép

Csakegy
Ne izgulj már!Összejön a p.é.-is,meg a baba is.Bár az 50 napos ciklusomnál én is türelmetlen voltam.A férjem meg aggódott,és aggódik most is.Szegénykém,jobban akarja a babát,mint én!

Junko
KépEz tetszettKép

KépKép

KépKép
okr

De lökött ma ez a babanet!Először cseszik elküldeni,aztán meg mégis,és kettő kül.időben írodottat egyszerre.

Regina görbéje:
Kép

KépKép

KépKép
okr

ez hülye... komolyan... jön a hibaüzenet... aztán mégsem...
csakegysokadnick

Tlidi, Kép
akkor az a tea vmi olyan, mint a medvecukor? mert az nagyon fúúúj Kép
de ha használ... Kép

Kriszta,
de az az emelkedés olyan jóóó! Kép

nem Zoltán! Kép
tényleg a nőgyogyikat nem köszöntjük nőnapon? Kép

Junko.
Kép Kép
azért nem én szeretnék azannya lenni! Kép

Egyébként Dél-Amerikában szokás ilyesmi neveket adni!

angel37

Angyal! Nem tudom mi az a medvecukor! Az a krumplicukor???
Nem lehet semmihez hasonlítani, de ha rosszul akarsz lenni főzz egyet! Nekem most is forog a gyomrom, lehet azért mert rágondolok! Kéne ennem egy kis szódabikarbónát mert nagyon fenyeget a vuk család!
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?