Lányok! Egy csomót írtam és eltűűnt! (véletlenül a hüv. újj felső percével hozzártem az egérgombhoz) Hú de mérges tudok lenni iilyekor!
Ancsa! Ez szupi hír szerintem. És az előző cikl. is volt baba. A progid nagyon magas! Nem lehet, hogy volt is már pé.!!!Most nem mérőzől??
Csakegy! Én már a 40. cn. körül. Ideges vagyok és csak azt várom mikor jön már meg!
Zsazsóka! Nemsokára szorítanunk kell!!!! Hajrá! Hőd milyen magasságban van?
O.Kriszit! Ari volt nagyon. Nálad is lassan kopogatnia kell a mensinek nem???
Junkó! Mintha a saját írásomat láttam volna! Én is ki voltam akadva egy jópárszor! Na de majd a closti!!!
Gyugyi! Én nem hiszek a tündérmesében!!! Pontosan mérted? Ugyanabban az időpontban?
Régen én is vezettem, de én asszem nem azonos időpontban mértem. Csak sajna nem találom. Szerintem kidobtam
. Pedig most szívesen megnézném, h egyáltalán volt-e rend valaha a szervezetemben.
Moni! Hát nem értem a görbéd! ha most megjön extra rövid lesz a ciklusod!
Anett! Megy a drukk!, h fennmaradjon a hőd!!!
Sosi! Jó a görbe! Drukkolok nagyon!!!!
Angel! Megkaptad, amit küldem!!! ??
Nálam a ferti szerint ma van pé utáni 4 nap. Wunsch. nem jelöl semmit! És pé. utáni 4. nap kéne mennem laborra. Hát nem voltam. De nem is hiszem, h ott volt pé. ahova rakta. Mert még 2napja is szurkáltam meg tompán fájtam. szerintetek holnap menjek laborra???
Kaptam teát:hogy a kiskatonák jobban áthaladjanak a nyákomon (mert ez állítólag feloldja a sűrű nyákomat). De v. mi iszonyat íze van. Egyszerűen nem visz rá a lélek, h ma megfőzzem. Borzasztóó! De ha már úgyis volt pé. Akkor sztm elég, ha csak mensikor kezdem el megint.