Napsugaras délutánt Mindenkinek!
Ma jó nyügis napunk van Marcival. Õ nyügi, és így engem is azzá tesz. (persze csak titokban...
)
Most új szelek fújnak nálunk: nem akarunk aludni. Inkábbanya kezében akarunk nézelődni, és közben ezret ásítani. Aztán lehanyatlik a fejünk, és kb 2 mp alvást követően a szemünk újra kipattan, és nézünk tovább. És ez így megy folyamatosan tegnap meg ma.
Pedig ma már túl vagyunk a kakán is. 5 nap után siker. Szóval vagy front van, vagy én nem tudom, de Marcinak már kínomba beledugtam a cumit a szájába, és bennemaradt. Most alszik. Ja most látm, kiköpte. De még mindig alszik. vajon meddig?
Wolga,
én digitálist használok fülbe, egy mp-es, eddig kétszer mértem, mind a kétszer szerintem pontos adatot adott. Bár nem mértem meg higanyossal, de amikor csak úgy néztem 36,5 volt, amikor meg a szurit kapta, akkor 37. Mindkettőt kétszer mértem, hogy ugyanazt az eredményt adja-e, és ugyanazt adta. Szóval nekem egyenlőre semmi bajom vele. A higanyosnak meg krémezd be egy kicsit a végét ha azt használod, és akkor nem olyan kellemetlen Andrisnak.
Tücsökmami,
háááát, nem az igazi. Szerintem nem használ nekünk annyira, mint az infacol. Tegnap 4x adtam neki, és ki is akadt tőle. Fájt a pocak, és a délutáni alvásból is felébredt, pedig abból nemigen szokott. Szóval mára beszüntettem egyenlőre a használatot. Meg én is egyre inkább azt látom, hogy nemfáj annyira a hasa. De ez a nem akarok aludni!!! Ez kész. Ja és megint tök dilisen szpoizunk. egyszer 70-et (kínok közt 3/4 óra alatt!!!
) egyszer meg 120-at. És tök normálisan. Pedig kell neki a cici, bekapja, és utána kezdődik a rángatózás. (még meg sem szívja, de már rángatózik, meg elbambul, csak épp nem szopizik). Mi lehet ez?
Gabi,
ezek a nagyszülős képek!!! Annyira jók! És még mindig egy angyalka! Minél nagyobb annál cukibb!
Coolasa,
bocs elnéztem a kerületben egy vonalat...mennyit tesz egy vonal, mi???
De ettől még ugyanúgy áll a találkozás lehetősége.
Vuka,
Szonja gondolkodós képe valami szenzációs! Milyen nagy szemei vannak!!!
És a sírás - hát Ilba és Tücsökmami is hallottak egy pindurit abból, amit Marci elő tud adni, amikor fáj a pocak, vagy amikor unatkozik. Láttam a homlokukon a "Jaj szegény" feliratot.
Persze mert Beni ha sír, akkor is halkan csinálja.
Meg Gergő sem egy nagy sírós. Õt sem hallottam olyan hangosnak azalatt a 2,5 óra alatt, amíg együtt voltunk. Szóval ha sír, hát igen. Meg kell vigasztalnunk őket! És amikor megvígasztalódik, akkor olyan jó érzés, hogy igen, te vígasztaltad meg! Hát de nem???!!
Persze azért nem túj jó az éjszakát átvígasztalni....Ezért azért nem irigyellek...
Dia,
régen láttunk Domis-mamis képeket! Remélem már jobban vagytok, és csak azért nem írsz, mert sokat játszotok!!!
Ilba,
Ha rám hallgatsz, hallgass a szívedre! Tudok ám még ilyen okosságokat mondani...
Na de tényleg, szerintem úgyis megérzed majd, hogy mikor érdemes elkezdeni. Ha lesz elég tejci, és lehet Beni tényleg megszokja az ízt, akkor talán nem érdemes. Mert akkor kényelmesebb még a tejci. Dehát sosem lehet tudni, ebben igazad van.
Sajtine,
nem beszélünk meg a héten egy randit valamikor koradéután egy nem túl hosszú (egy órához mit szólsz?) sétára? Merre szoktatok sétálni? MA is milyen szépen süt a nap. Azért csak egy óra, mert most egy kicsit hidegebb van.
Ja és elfelejtettem írni: Gratula a vizsgákhoz!! Ügyi vagy. Istenem!!! Én nem tudnék még tanulni is Marci mellett... Le a kalappal!
Jucus, hajrá azokkal a képekkel!
Olyat is, ahol mindhárom lány rajta van!
Na jó, kihasználom az alvást, és eszem-iszom-alszom én is egy keveset..
Majd este rakok ki képeket. Persze ha nem lesz nyűgi. Ha lesz, akkor majd csak éjjel...