Új privát üzeneted érkezett!

Bubek:
én sosem adtam neki minden szoipi után, max 2-3 x 1 nap Volt, hogy kombináltam az Infacollal + az Espumisannal. De úgy gondolom a Gripe Water volt az ami leginkább használt. Este mindig adtam neki. Õszintén szólva már ritkán adom, mert úgy látom egyre kevésbé fáj a hasa. Nálunk addig fájt nagyon, amíg mandarint ettem én. Azóta, hogy kiiktattam a citrusfélét, kevésbé.

Egyáltalán nem voltál tolakodó ne szórakozz már. Sőt! Én ennek örülök is.
Oldalra fordulás????? Apám, ez nem semmi. Gergő ilyet nem csinál, hiába bika erős a háta. Én alig merem az alváson kívül hasrafektetni, mert tuti belefejel a bukásába.

Tényleg Mancs, merre vagy?

altatás: Érdekes, én meg azt vettem észre, amióta külön alszunk, (mi csak az első 3 hétben aludtunk egy ágyban) a gyerek jobbakat alszikKép persze mert egyfolytában ajnároztam, megmozdult és én már simogattam, masszíroztam, felvettem stb. Kép

Domika, neked jobbulást kíván a Tücsökmami család. A sugárban való hányásért nagyon nem irigylünk, mert azt mi ismerjük már.

Vvolga:
Gergő még csak 2 hónapos és már hetek óta csurgatja a nyálát. Szerintem lehet a fogtól, de nem azért mert most fog jönni, egyszerűen készülődik. Vagy ez hülyeség?

Ilba:
KépKép nagyon kemény voltál, annyira, hogy Ahmed törölte is magát a rendszerből Kép

nálunk most a sláger az ekcéma, ráadásul a fülön, fülben
úgyhogy a fotókon azért olyan csúnya Gergő füle.

bátyóka nevettet:
Kép

az új cipőcském:
Kép

ja igen, csajok! a mamanet site adminisztrátora felajánlott nekünk egy rejtett fórumozási lehetőséget. érdekel a dolog? én a magam részéről úgy állok hozzá, hogy tök jó a nyílt forumozásban,hogy mindig jönnek új tagok. ugye én is csak 2 hónapja irogatok. elbánunk mi mindenkivel igaz? Kép persze a véleményetek is érdekel
Vendég

Ilba, teljesen egyetértek azzal, amit írtál Ahmednek a honlap lényegéről, én is ezért járok ide! Meg babákat megcsodálni Kép

Coolasa, köszi a baráti tanácsot, már elég régen jelentkeztem be, akkor szerintem még nem zavart a dolog, de most töröltem a korábbi adataim és újra bejelentkeztem. (Ha a jelenlegi tagok megjegyzik a nevem, nem zavar, csak ha nem muszáj a jövőben inkább nem teszem ki ...)
A császárral kapcs. engem is a naturális részletek érdekeltek volna, de nehogy leírjátok mégegegyszer miattam! Én még reménykedem, hogy nem lesz rá szükségem. Bár nekem is a szemem miatt szóba jöhet, másfél évvel ezelőtt volt egy lézeres szemműtétem (én is iszonyú rövidlátó voltam), de elvileg az nem akadálya a hüvelyi szülésnek (azért majd még meg kell vizsgáltatni egyszer szülés előtt). A manóm még farfekvésű, de még van időm, hogy megforduljon (ez a 28. hét). Bár Szonját elnézve, utólag már mindegy, hogy jön ki, csak ilyen jól sikerült legyen!
füge

Bubek, majdnem lőrinci vagyok, rákosligeti. Ez nagy különbség, mert az ember nem is képzelné, milyen bonyolult nem kocsival eljutni egyik külső kerületből a közvetlenül mellette fekvő másikba, pedig a térképen minden olyan egyszerűnek tűnik. Zuglóba, vagy akár a belvárosba 5x hamarabb beérek, mint a XVIII.kerbe pl.. (ettől függetlenül benne vagyok mindenben, köszönöm!)

Füge: én már el is felejtettem a neved kedves ..ööö.... kedves....
(látod?)
Jó, akkor majd térjünk vissza rá akkor, ha szükséged lesz ezekre az infókra, szívesen megosztom veled a levelet immár hasznos személyes tapasztalataimmal megspékelve..

Kép Kép
coolasa

Natasa,
azért alszik/aludt velem Lívi, mert refluxos (bocs lányok, már bizti unjátok), és bár mostanában csak akkor bukik, ha ficánkol, régebben együltő helyében is egész nap hányt, én meg nem mertem éjszakára sem magára hagyni. Sokszor felment a bukás az orrába (Tücsimami, ismerős?Kép) és nem kapott levegőt másodpercekig és közben kapálózott. De ekkor még nemcsak éjjel, nappal sem mertem még vécére sem kimenni, nehogy pont akkor jöjjön rá.
Már éjjel egyáltalán nincs gond.
Szóval nálunk nem amiatt volt az együttalvás, mert az olyan jó - persze az!Kép. És szerencse, hogy simán elalszik egyedül is, csak az a bibi, hogy megszokta, hogy valamelyik testrészembe mindig bele tud csimpaszkodni alvás közben. És a kiságyba nem férek melléKép, ezért amíg le nem szokik a matatásról, addig az ágy mellé húzom az övét, hogy csak benyújtsam a kezem, ha keresi. Próbálom nem rögtön, hogy hátha visszaalszik akkor is, ha nincs a mancsában az ujjam/fülem/orrom/hajam. Jó hosszúra sikerült a válasz, bocsi!

Dia,
megkaptam!KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Bubek!
Én azért írtam Diának a rámenős dolgot, mert még elég friss az ismeretség, nem akartam hamar lerohanni. Szóval nehogy magadra vedd!Kép

teszek fel később nagypapi-nagymami képeket, most hajmosás, etetés stb.

Pussssz!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

De jóóóó, újra a Mamánál vagyunk!
Kép

Apa, nagyon gyors ütemben adjál vissza a Mamának!
Kép

Mama, add vissza a töltött kápis tányérom!
Kép

Már nem is kell, szeretem a dinnyét is!
Kép

Már tudom, kitől örökölte Apa a jó kis fülét!
Kép

Ha sikerül megszerezni, ezzel jobban fogom látni a Fradi meccset!
Kép

Ilyen jó kislány vagyok alvás közben!
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Kép

Gabi,
olllllyan jók a képek és a feliratok hozzá!!! Iszonyú huncut kis szemecskéi vannak Livinek. Ha tolakodásnak veszed, ha nem, AKAROM LÁTNI A MENYEM ÉLÕBEN!!! KépKépKép

Dia,
ez nem hangzik jól, vigyázzatok magatokra, jobbulást!

Vvolga,
simán. Mármint jöhet a foga. Több olyan baba ismerősöm van, ahol 3-4 hónaposan jöttek már a fogacskák. Beninek is néha folyik a nyála, nem vészes annyira, viszont mindent rág, ami a kezébe kerül. Kép

Bubek,
nekem is nagyon tetszett a tali, én is ugyan ilyen lelkes vagyok. Megbeszéljük, és jöhet/jöhetnek a következő tali(k)! KépKépKép

Tücsökmami, Füge,
nem ez volt a célom, de hát egy baba-mama topikban milyen témákat várt egy 5(!) gyermekes Apuka? Főleg miután pont ő hívta fel Gabi figyelmét, hogy az Apukákat is foglalkoztathatják ezek a dolgok.

Gergő,
nagyon menő az új csukád! Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Sziasztok!

Gyorsan irok ,mert látom jól levagyok maradva!

Estére hiullafáradt vagyok,mert Szilvit most csak a felállás érdekli,mindenben megkapaszkodik és húzza fel magát!Már szerzett egy jó pár puklit a fejére,mert ha elengedi amit fog döl mint egy zsák!KépSzóval állandó megfigyelést igényel!Kép

Jucus:
A lányok nagyon szépek a képeken!
Ki az aki kifesti az arcukat?Csak nem te?

Coolasa:
Nem is tudom,hogy én már üdvözöltelek-e a csapatban!Ha még nem akkor bocsi és most megteszemKépAz már biztos,hogy kislányotok lesz?

Natasa:
Szonja gyönyörű kislány!A rózaszin nagyon jól áll a sötét hajához!KépA K-vitamint sikerült beadni?
Ha ez megnyugtat én még mindig együtt alszom Szilvivel,a leszoktatás pedig csak azon múlik mikor szánom rá magam egy-két éjszakázásra.

Dia:
Dominak továbbra is jobbulást!A gyógyszert beveszi már?Remélem ha meggyógyul minket is meglátogattok!És a bölcsibe mi is mennénk!

Wolga:
Köszi hogy utána néztél a zárt topiknak!Mind a kettőnek megvannak az előnyei és a hátrányai,de szerintem is elbánunk mi bárkivel!Kép
A ruhavásárlás nálunk is ismerős ,nem tudok egy darabnál megállniKép

Bubek:
Marci nagyon tündéri,ahogy nézelődik!
És hozzánk is bármikor jöhetsz látógatóba!Kép

Gabi:

Látom alakul Livi szobája!
Igen, a bölcsire ránéz az ablakunk!Mi is szivesen megyünk!Kép

Ilba:
Szépek vagytok Benivel!Kép

Sajtine:
Csatlakozom a többiekhez és boldog névnapot kivánunk neked!Kép
Tücsökmami.
Tök jó a szerkója Gergőnek!
Remélem nem haragszol meg,de Gergőben a fülei tetszenek a legjobban!Kép

Na most ennyi!Jó éjszakát!

Kép

Kép
novum

Mamacka,
táblába betettelek, de nem tudom feltenni, valamiért eltűntek fentről az ikonok, nem tudom kivágni és kicsinyíteni. Ehhez majd a férjem kell. Kép

Timi,
jó, hogy jöttél, csak kár, hogy a "kis zsákodról" nem tettél fel képet.
Nem is tudtam, hogy együtt alszol Szilvivel.
Kérdés: mikor kezdted el a hozzátápit?

Orsi, Sajtine, Jucus,
és ti mikor tervezitek elkezdeni? Vagy Bogi kap már a reflux miatt valamit?

Csak mert azon gondolkodtam, hogy ha Beni havonta előadja ezt a szopisztrájkot, akkor most a következőnél nem, de aztán már el lehetne kezdeni az almát, krumplit, nem? Akkor már majd 5 hónapos lesz. Vagy várjam meg a fél évet? (Persze ha van addig tejem Kép)

Kivételesen én is megyek már lefeküdni, Beni mostanában már 6 után kel, csak eddig mindig sikerült magam mellett még picit visszaaltatni.

Szóval mindenkinek szép álmokat!!! Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Jó reggelt!

Mi ma 5-kor keltünk, de csak azért zavartam fel a Törpillát, hogy egyen fél 6-kor, mert 8-ra megyünk tanácsadásra. Persze villámgyorsan visszaaludtunk, de én csak eddig.
Ilba, akár 4 hósan is elkezdheted, a 6 hónap persze nagyon szép meg jó, de semmi baja nem lesz Beninek, ha előbb kap. Szerintem, ahogy jónak látod. Lívicsek még 4 se volt, másfél héttel a 4 hós szülinapja előtt kezdtük el kóstolgatni az almát.

Ma is külön csicsikáltunk ám!!!!!!!!!!

Timi,
de örülök!!!!! És mikor menjünk?

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Ja,
hála Nektek meg a Bánfinak (na és neked, Mártikám) már nem hullik a hajam!!!!!!!!!!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

sziasztok,
na mit szóltok ilyen korán énnnn fentKép

Mindenkinek köszönöm a névnapi üdvözletetKép

Ilba, Zsófi még csak reszelt alma levét kapta idáig.
6-án jön a doki néni az 5 hónapos szuri miatt és akkor megbeszéljük a következő lépést etetés ügyben.

Tegnap anyósoméknál voltunk, és Zsófi teljesen rá volt kattanva a 8 éves unokatesójáraKép
Harapdálta, meg bekapta az orrát és sikongatott nekiKép
Természetesen fényképező senkinél nem volt. Csak telefonnal lett lefényképezve.

Gabuska, ügyesek vagytok a különalvássalKép
Ha hiszed ha nem , szerintem Zsófi nem szeret velünk aludni. Ezt csak onnan gondolom, mikor a mi ágyunkban aludt, sokszor felébredt, meg nem aludta ki magát.
Saját ágyában jobban szeret lenniKép
Nem haragszom érteKép
Tündéri a kis LiviKép Nekünk is van olyan dinnyénk. csak Sajtine kifőzte és kicsit nyomi lettKép
Ne szólj semmitKép szőke vagyokKép

Zárt topic jó lenne, de kár, hogy nem lehet képet feltenniKép
De én igazodom hozzátok. Amire a többség szavaz.
Végül is Gabuskáék rendet tesznek pikk-pakk ha kellKép

Kép

Kép
sajtine

Sziasztok!

Mi is korán keltünk!Kép

Ilba:
Szilvivel 5 hósan kezdtük meg a hozzátápit,krumpli,alma,répa formájában.
Hát az elején még következetesen visszatettem a mózesébe aludni,de mivel sokszor szopizott én meg fáradt voltam mindig bevittem az ágyunkba.Sajna én rontottam el!Most kezdhetek mindent visszacsinélni!

Gabi:
Irigykedem a külön alvás miatt!!Ügyik vagytok!!!
Nekem jó bármikor,de nem fognak elkapni valami betegséget a többiektől?/megszólalt a kisördögKép/

Na megyek,mert a "zsákom" megtalálta a könyvespolcot!Kép

Kép

Kép
novum

Na, megjöttünk. A havi "gyarapodás" 22 deka. Majdnem eltaláltam.Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Gabi:
És mit mond a doki bácsi?

Kép

Kép
novum

Sziasztok,

Andriska tegnap éjjel belázasodott. 38,4 volt éjjel 2-kor. Onnan jöttünk rá, hogy nagyon éberen aludt és marhára forró volt a keze meg a feje is. Aztán megmértem és ennyi lett Kép Adtam neki egy fél kúpot és megszoptattam. Azóta alszik, nem tűnik a keze és a feje forrónak. Ha felébred, lázat mérünk.

Azt akartam lányok kérdezni, hogy mennyire megbízható a digitális hőmérő? Nekünk van higanyos is, de a digitálissal mértem. Azzal egyébként eddig mindig 37,4 körül volt normálisan.
ÉS a higanyossal is a fenekében kell mérni a csecsemőknél a hőmérsékletet? De hogy tartod 10 percig ott??? Kép
Asszem ébredezik...

Kép Kép
Kép
vvolga

Gabi:

Tudom,hogy most ez érdekel legkevésbé,de leirom az infót a keresztelés ügyében:vinni kell agyerek anyakönyviét,szülő személyiét/egyikét/.Keresztelés minden vasárnap negyed 11-kor.Húsvéthoz közeledve már nincs sok időpont.
Én ma ,ha Szilvi felkel elmegyek bejelentkezni.
Na csak ennyit akartam!
Szia

Kép

Kép
novum

Azt, hogy nincs semmi gond, van ilyen, meg hogy tényleg lehet, hogy az ínye fáj (bár ő még nem lát rajta semmit)és azért nincs étvágya.
Most extra hisztis volt a dokinál, már akkor üvöltött, mikor a mérlegre rátettem. És a melóhelyemre is ma megyünk, mert Zolipapa ma ér rá. Nem baj, viszünk magunkkal füldugót a kedves kollégáknak.Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Wolga:
Én a digitálisról nem sok jót hallottam!
Igen a higanyost a popójában kell mérni,de elég 1 prcig tartani,majd félfokot levonni az eredményből!
Jobbulást Andrisnak!

Kép

Kép
novum

Halihó Mindenkinek!

Pocsék éjszakánk volt. Fél 10-től 10-ig kajált, utána pedig hajnali egyig fent volt. Hisztizett rendesen, aztán betömtem a száját a cumival. Utána pedig csak 6-kor kelt fel kajálni. Szóval teljesen ledöbbentem milyen sokáig bírta. Persze azért nyüglődött rendesen, hogy ne tudjak nyugodtan aludni (teljesen hulla vagyok, mert olyan éberen aludtam). Aztán a szopinál reggel teljesen eláztam, mert amíg az egyikből evett, a másikból ömlött (hiába minden melltartóbetét). Utána pedig megint rákezdtünk egy másfél órás hisztire, alig akar aludni, pedig én nagyon tudnék.

Ma vagyunk 4 hetesek, el sem hiszem milyen gyorsan repül az idő. Szombaton vendégeink voltak, vasárnap meg végig látogattuk a nagyszülőket.

Kép

Így gondolkodtam este, hogy aludjak-e vagy hisztizzek.
Kép

Egyébként mi külön szoktunk aludni, szereti a kiságyát. Illetve előbb el kell altatni, aztán nyugodtan letehetem oda. Ha nagyon nyűgös (lásd ma éjszaka) csak akkor veszem magam mellé. Főként, hogy 10 percenként kiesett a cumi és akkor sírás volt ezerrel, anya meg megunta, hogy 10 percenként emiatt felkeljen.
Sajnos még nem nagyon tud magától elaludni, általába álomba kell ringatni. Ha nagyon éber, teljesen nyitva van a szeme, akkor nem lehet egyedül hagyni, igényli a társaságot.

Üdv
Vuka

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Vvolga,
mi a digitálist hamar kihajítottuk, kíváncsiságból kipróbálta Zoli, hogy megmérte higanyossal is a lázát, hát mondanom se kell, nem kicsit nem egyezett a kettő.
Szerintem próbáld ki azt, hogy a combhajlatába teszed, oda sokkal könnyebb odaszorítani, mint hónaljba. És az is a teste hőmérsékelte végülis. Fenékbe én sem tudom már mérni, mert ahoz egy helyben kéne maradnia.

Timi,
köszi, ari vagy!Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Vuka:

Sajnállak az éjszaka miatt!Ezek szerint a cumi jó szolgálatot tettKép
Ezt a piros overállt most kapta?Nagyon csini lesz benne!Ha tudsz pihenj Te is,persze ez csak Petrától függ.Lehet,hogy azért volt nyügös,mert a hétvégén sok új élmény érte és elfáradt.
Olvastam,hogy a Klinikáknál laksz!Az kispestől nincs is olyan messze!Ha Petra nagyobb lesz Ti is csatlakozhattok a közös talikhoz!Kép

Kép

Kép
novum

Helló Mindenki!

Huhh, elaludt, extra nyűgi, extra sok kakával. Kép Ma már kétszer öltöztünk át. Kép

Gabi,
köszi a hozzátápis infót, igen, azt tudtam, hogy Ti mikor kezdtétek, emlékeztem.
A mi dokinénink nagyon szopás párti, tudod tápit sem írt fel az elején nekünk, szóval titokban kell majd elkezdeni, mert ő a 6-7 hónapig csak anyatej híve. De ha lenne is elég tejem, ha Beni 28 naponta eljátsza azt amit most eljátszott, nem fogok vele addig szenvedni.
Mártikám: KépKépKép
Haj nem hullás: KépKépKép
Tegnap este olvastam a Baba magazint, a súlygyarapodásról. 6-9 hónapban átlag 300-500g-ot híznak. Semmi gond a 22 dekával, nagyon is jól néz ki a kiscsaj! Kép

Timi,
neked is köszi a kaja infót! Kép

Vvolga,
jobbulást Andrisnak!

Sajtine,
én lenni barna, mégis sikerült nyomira főznöm már két Micimacis csörgőt. Kép

Hűű, lányok, beindulnak a keresztelők? Mi is szeretnénk ha már jobb idő lesz. Csak nincsen még keresztapuka. Kép
Ha nem titok, nálatok kik lesznek a keresztszülők?

Vuka,
ez a hiszti, vagy nem hiszti kép nagggyon jó!!! Kép

Nem jön ma valaki a Karolina útra csípőszúrésre? Megyünk ma kontrollra.

Kép
Kép
Kép
ilba

Sziasztok!

Szeretném megkérdezni, hogy van-e közöttetek olyan, aki esetleg megtudná adni Bábinszky Ágota doktornő magánrendelője címét, telefonszámát, esetleg, hogy mikor rendel?

Előre is köszi!
potyi

Vvolga,
Az én fogam 3,5 hónaposan jött ki, úgyhogy akár ez is lehet.

Natasa,
Benedek is nagyon ritkán bukik/bukott. Most is több nap eltelik, míg nem bukik. Sokszor még büfizni se büfizik. Mivel nem nyivákol, nyilván rendben van minden. Olyan édes ezzel a nagy hajjal Szonja.

Mancs,
Én nem eredeti lőrinci vagyok, ezért nem tudom, hol van a régi Fórum mozi. A Szarvas csárda térhez képest merre?

Ilba,
Én a hozzátápit 6 hónaposan akarom elkezdeni. A múltkor a férjem odanyomott egy almaszeletet Beno szájáhozKép Benedek ezek után percekig nyalogatta a száját! Ebből gondolom, nem lesz gond. Szerintem 5 hónaposan már nyugodtan elkezdheted ismertetni az ízekkel. Pl. almalé ilyesmi. De persze ahogy Beninek a legjobb. Úgyis látod rajta majd, hogy kell-e neki.

Mamacka,
Te kérdezted a tapasztalatokat Spiesz Annáról? Nekem is Ujvári volt a dokim és én választottam az Annát. Nagyon sokat segített a szülés alatt. Pl neki köszönhetem, hogy végül nem kellett vágni. Nagyon profi és nagyon jól tudnak együtt dolgozni a dokival. A szülés alatt a szülésznő volt elöl. Amikor már bújt ki Beni, akkor ketten voltak ott. A varrást a doki csinálta, de a szülésznőnek az én szülésemnél nagyon nagy szerepe volt.

Gabuska,
Igen olyasmi nacink van nekünk is, csak a miénken cica van és kék színű. Nagyon édi.

OKép

Kép

Kép
szorsi

Novum már alig várom, hogy Petra nagyobb legyen és mi is mehessünk a talikra. Annyira szeretnék minden kis babócát személyesen is megismerni. Na jó az Anyukákat is Kép.
Szerencsére tényleg nem lakunk olyan túl nagy távolságra. Még egy kis jó idő hiányzik, annyira jó volt a múlt héten a tavaszi időjárás.

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Köszi a biztatást és a hőmérős infót.
Az előbb kipróbáltam mindkettőt popsiban: a higanyos 36,7, a digitális 37,2 volt. Ezek szerint a digitálisak többet mérnek? Kép Lehet, akkor nem volt annyi az este sem? pedig nagyon forrónak tűnt Andris.
Most jobban van, de elég nyűgi. MA nem mentünk be dokinénihez, mert ezer beteg gyerek tobzódott benn, holnap úgyis megyünk tanácsadásra, 3 hós oltást is kaptunk volna, de az most elhalasztva.
Remélem, du. nem megy fel újra a láza.
Az az érdekes, hogy nem szortyog, folyik az orra. Néha egyet-egyet köhög, de a lázon kívül semmi nem utal betegségre. NYűgös, ugye máskor is szokott lenni.

Fog, hát holnap rákérdezek a dokinéninél, hogy látja-e már. Én mintha igen, de semmi nem biztos.

GAbi, irigyellek, nekem is hullik ezerrel a hajam, én is Bánfyt használok. Ezek szerint segít? Te csak a sampont vagy a hajszeszt is használtad?

Kép Kép
Kép
vvolga

Szép napot mindenkinek!

Ma sajnos nem tudok sztárfotókkal szolgálni, mert a párom bevitte a céghez a gépet, műa.alapanyag zsákokat fotózni Kép

lázmérő??? ajjjajaj, most vettünk potom 13 ezerér egy ilyen fülbenmérőset. ezek szerint az nem jó? és mégis mennyit téved? én pont a higanyos ellen voltam, saját gyerekkori tapasztalataimból (már amire emlékszem) nem akartam megerőszakolni a popójátKép

Vuka:
hiszti - tudom, hogy ez nem vigasztal, de Ranschburg prof. mindig azt mondja a babáknak igenis sírni kell, mert ezzel fejezi ki az összes érzelmét (kivéve a vidámságát Kép) hihetetlen, hogy már ti is 4 hetesek vagytok. én emlékszem azt mondtam, hogy sose leszünk 1 hónaposak, annyira nehezen éltem meg a dolgokat.

Ilba:
én azért reménykedem, és szorítok nektek, hátha ez csak most volt így. végülis már ismerős lesz neki ilyenkor a tejcsi ízeKép

Novum:
már miért haragudnék? én Gergőt magunk között csak majompofinak szoktam szólítani. szerintem nagyon édi fülijei vannak. ezért külön örülök hogy fiú lett, mert nekem gyerekkoromban az elálló fülek miatt igencsak kisebbségi érzéseim voltakKép
keresztelő? hm.... én nagyon nem szeretnék, és már látom, ahogy meg kell küzdenem a párom családjával, persze biztos ők győznek, de valszeg akkor is nélkülem mennek majd. de hát ez magánügy nem is terhellek benneteket ezzel.

Szorsi, Sajtiné
fotókat kérünk szépen KépKép

Bubek:
mi a helyzet a pocival? használt a víz?
Vendég

mi is szeretnénk keresztelőt
mi kell hozzá?
tudom a pappal beszélniKép
és aztán?

Mi is szeretnénk csatlakozni a találkákhozKép
nehogy kihagyjatokKép

Most Zsófi sem hízott annyit amit vártam.
Jelenleg 5910 gr és 64 cm. Mindehhez 5 hónapos lesz vasárnap.

Ilba, én lenni nagyon nyomi, szegény kislányomnak venni kicsi pelusKép
3-as helyett 2-es méret

Vuka, gratulálunk a 4 hetes szülinaphozKép

Kép

Kép
sajtine

Tücsökmami,

azt hallottam a fülmérős megbízható. Kép

Kép Kép
Kép
vvolga

fotokat majd prezentálok, csak feltölteni a gépre , kicsinyítés stb.....
időőőőőőő

Kép

Kép
sajtine

Sziasztok,

Már megint nagyon lemaradtam.Kép

Köszönjük a bókokat a lányok nevében!Kép

Sajtine,Kép
Boldog Névnapot!
Kép

Ilba,
A mi dokinénink már három hónaposan erőltette a gyümölcsöket, a reflux miatt nem is bántam volna, de azért idáig kihúztuk. Tejpépeket már úgy két hete eszik, nem mindennap, de ha kevesebb a tejcsi, akkor nagyon jól jön. Az almázást most kezdtük újra, egy hónapja még nem nagyon tetszett neki, így elnapoltuk.
Nagyon édik vagytok a közös képen!Kép

Wolga,
Igen, Bicske felől lakunk, a Kálvária domb legtetején. A Mányi útról látni is a házunkat.
Andriskának jobbulást kívánunk. A hőmérőről azt hallottam, (tévében volt, kórház gyerekosztály), hogy a higanyos mér pontosabban. A popóban nem kell csak 1-2 percig tartani, meg úgyis látod, hogy megy-e még feljebb.

Gabuska,
Livicsek tudományán nagyon jókat derültem. Kép
Egyébként haláli ez a becenév, nagyon tetszik. Kép
Mi Bogesztánnak szoktuk hívni Bogit.
Te hogy véded ki, hogy ne bukja le Lívi napjában kilencszer a hempergőjét. Nálunk már katasztrófális a helyzet. Naponta kell mosni a szőnyegét.Kép
Nagyis képek:KépKépKép

Lldicsi,
A nagylányok apukája, a ex párom kínai, innen az ázsiai vonások. Kép
Rendbe jöttetek már? Ábrándos szemű Domikának üzenjük, hogy gyógyuljon meg hamar.Kép

Bubek,
Marcus nagyon jó fej, ahogy nevet, meg rácsodálkozik a társbérlő macikra. Arany pofa.Kép

Mamacka,
Csak tavaly májusban költöztünk, nem nagyon ismerünk még senkit a pár szomszédon meg néhány osztálytárs-családon kívül.

Vuka,
A másik szomszédasszony.Kép
Amikor telket néztünk, Páty is szóba jött, de aztán maradt végül Zsámbék. A lányoknak sok osztálytársuk onnan jár és mi is át szoktunk menni vásárolni néha.
Nézzetek meg majd minket egyszer. Kép
Petra gyönyörű kislány, a gondolkodós kép nagyon jó.Kép

Timi,
A barátnőm kozmetikus, amikor arcfestést tanult, rajtunk gyakorolt. Nagyon jól szórakoztunk.
A kis zsákodnak meg mond meg, hogy csak ügyesen. Nem ám puklikat gyűjteni a szép kis fejére.Kép

Hogy Bogesz mit művel mostanában éjszaka. Kép
Óránként ébred, tegnap még kétszer műsor is volt, amit amúgy utoljára pár hetes korában csinált.
Én eddig a kiságyába raktam le aludni este, persze elaltatni el kellett, aztán az első szopinál hajnalban odavettem magam mellé. Most kezdtük, hogy szopi után is visszateszem, kicsit zűrösebb így, mert fel kell ugrálni, ha ébred. El nem tudom képzelni, mikor fogja átaludni az éjszakát. Kép

Rakok majd még képeket. (Legkésőbb holnapután...) Ha én egyszer ráérzek az ízére...Kép

Jucus
jucus73

Sziasztok!

Megjöttünk a pap bácsitól,ahol egy "pap néni" vagyis egy apáca vette fel az adatokat és beirt minket a nagykönyvbe.Tehát márc. 26-án keresztelő lesz,előtte való nap szombaton megbeszélés a pappal.

Ilba:
Nálunk a keresztszülők Tibi öccséék lesznek,ebből nem volt vita,mert Fanninak meg az én családomból van keresztszülője.

Tücsökmami:
Hát mi se gyakoroljuk a vallásunkat,de lehet,hogy Szilvinek tetszik,majd a dolog vagy érdekli és akkor már nem akadály a megkeresztelkedés.És aztán ki tudja,ha templomi esküvőt szeretne ott is szükség van rá!Látod mi már ennyire előre gondolkodunkKép

Jucus:
Jó annak akinek kozmetikus a barátnője!Kép
Sajnos még Szilvi is felkel éjszakánként.Ha felébred Bogi akkor simán visszaalszik vagy elringatod és úgy teszed vissza?

Kép

Kép
novum

Sajtiné,

A lakhely szerinti plébániára kell menni, ha keresztelőt szeretnél. A Plébánia hivatalban mindent elmondanak. temploma válogatja, hogy mit kérnek. Pl. van olyan hely, ahová többször is menni kell beszélgetésre. Máshol is lehet tartani a keresztelőt. Akkor a lakhely szerintiből kikérőt kell kérni. (Nálunk ez lesz, mert Benot Szegeden kereszteltetjük. Igaz az időpont még nincs meg, mert valami mindig kiderül, hogy miért nem jóKép

OKép

Kép

Kép
szorsi

Ilba,
köszi a bókot Lívicsek nevében!Kép

VVolga,
a hajszeszt is, de most, hogy már nem hullik, csak a sampont fogom.

Tücsökmami, a keresztelőt mi is csak a nagyszülők kedvéért csináljuk, de nem erőszakolták ránk, hanem szeertnénk nekik örömet szerezni vele, annyi mindent köszönhetünk nekik.
Kersztmami már van, Zoli nővére, keresztpapi is kell?

Jucus,
ugyanez a helyzet...Kép
Bogesztán KépKépKép

Anya kedvenc kolléganőjével
Kép

Ez meg csak úgy...
Kép
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Bubek
Köszi

Natasa
Jajjj ne rémítgess! Kép azért még reménykedem...

Szorsi
Köszönöm az Anna infókat...
...és mi van olyankor ha az ember szülésznőt választ, de császár lesz belőle... akkor, hogy van a pénzes része a dolgoknak...

Jucus
Zsámbék nagyon jó hely... irigykedem....
mi most nagy lakáskeresésbe fogtunk, mert sajnos anyós-após elvált páros nem valami segítőkész... pedig meglenne a módjuk... nemtudom mi lesz velünk, egy kicsit el vagyok keseredve... rosz ez a bizonytalanság így szülés előtt...

Egyébként ha jók az információim Ahmed is előszeretettel űzi a névváltoztatást....
Nagyon jó, hogy segíteni akar ez így rendben is van de valahogy ezt így mégsem látom célravezetőnek...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Pocakosok!

Találtam egy kalkulátort a neten, ami megmutatja, hogy fiú vagy lány, akit vártok. Megnéznétek (főleg, ha már tudjátok, hogy ki lakik benn), hogy jól működik-e. Állítólag az ugyanaz, mint a Jónás módszer és 70%-ban bejön.

Többiek,
Aki még szeretne annak is van tervező kalkulátorKép Melyik hónapban kinek mi a valószínű. Csak a születési dátumotokat kell beírni.

Ja és a link: www.babazo.hu a kalkulátorok közt van.

Ui.:Nekünk anno jót jósolt.
OKép

Kép

Kép
szorsi

...én nem találom itt a kalkulátorokat...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka,
Nem tudom, mi van, ha császár lesz belőle. Szerintem akkor is illik adni, mert pl. nekem este fél 11-kor indult be a szülés. Anna nem volt ügyeletes, úgyhogy csak miattam jött be. Pont előtte járt le a műszakja.
Megnéznéd te is a kalkulátort?
OKép

Kép

Kép
szorsi

Úgy kell keresni, hogy valamilyen kalkulátor biztos kinn van a főlapon a szülő-gyerek kapcsolat alatt. Klikkelj rá, akármelyik is az (Pl. testghossz kalkulátor) ha feljön, akkor a jobb felso sarokban van egy legördülő sáv, ott lehet a kínai fogamzásnaptárat kiválasztani.
OKép

Kép

Kép
szorsi

Orsi, köszi a linket!!!
Én már meg is néztem, mikor foganna kislányunk. Kép
Azt szeretnénk legközelebb. A kérdés csak az, hogy mikor legyen az a legközelebb... Kép

MAmacka, nekem is az Anna volt a szülésznő, de én nem választottam, hanem hozzá kerültem. Szerencsére nem volt váltás közben, mert fél 11-re értünk be és este fél 7-kor szükletett Andris. Kép
Aranyos volt velem is, de azért éreztem, hogy nem választott, mert nem jött be annyit, sőt, majdnem a dokim is rámnézett annyiszor, mint ő. Kép De amúgy meg voltam vele elégedve. Nekem sajna esélytelen volt a gátvédelem a veszélyeztetett terhességem miatt. Meg kiválóan tágultan 5-6 cm-re, de utána nem akaródzott tovább, na erre adtak oxytocint, az meg begyorsított és szétrepesztett a gyerek Kép
De még a szopit is megmutatta. Kép HA választod, tuti elégedett leszel vele. Legközelebb én is fogok választani... Csak most sajna nem volt pénzünk rá... Kép
Andris nagyon alszik. Ez a betegség jele? Szerintetek felébresszem? LAssan 5 órája már...

Kép Kép
Kép
vvolga

Sziasztok!

Tegnap vacakolt a net... Kép De már itt vagyok! Kép
Ma voltam először ctg-n. Minden ok, bár a törpe a felét végigaludta. Nyugis napja van, úgy veszem észre.

Bubek,
a taliban benne vagyok, naná! Kép Az ujjam: ma már "csak" egy bazi nagy méretű sebtapasz van rajta, plusz Betadine oldat. Ma kicsit kellemetlen, csíp. Most tudtam rendesen megnézni a vágást, háááát, nem semmi, milyen hosszú Kép A körmöm mellett indul, és majdnem lemegy a körömágyam feléig. Mosogatás? KépKépKép A férjem intézi, azt mondták, hogy legalább hétfőig ne érje víz. Vegyszerbe meg még nem szívesen nyúlkálok vele. Bár kesztyűt húzhatnék, de majd hülye leszek! KépKépKép Amúgy nagy mázlim van: anyósomékkal launk, és bár a ház emeletén, külön lakásban, sokat segít (segítenek) nekünk. A kajára sincs nagy gondom, főleg most, hogy suta vagyok Kép Megmár amúgyis kímél mindenki, mert hatalmas pocim van, érzem is a súlyát. Mint egy buddha-szobor KépKépKép

Szorsi,
50-es villamos Darányi Ignác úti megállójánál van egy új építésű emeletes ház, az volt régen állítólag a Fórum mozi. Én se vagyok tősgyökeres, nekem is a férjem mondta, hogy ott régen mozi volt. Attól az épülettől lakom kb. 5 percre egy kis utcában.

Ilba,
köszi a táblázatot Kép A kort elfelejtettem: 29. Decemberben töltöm a 30-at, úgyhogy még szeretnék 29 lenni KépKép

Mamacka,
akkor drukkolok, hogy visszaforduljon!!!! KépKépKép

Gabuska,
anya a rém KépKépKépKép Nagyon tetszett! KépKép Azért a Rémálom az Elm utcában levetítésével még várj KépKépKépKép

Zárt fórum:
nem lenne hülyeség, okulva a történtekből. Viszont ha arra gondolok, hogy én is nemrég jöttem ide Hozzátok, így viszont nem tudom, hogy jó ötlet-e. Ugyanis akkor az újonnan érkezőktől elvesszük a bekapcsolódás, kérdezés stb. lehetőségét.

Vettem ma egy üveg Nutellát Kép Esküszöm, kacsintgatott rám a polcról KépKép Itt a vég Kép

Kép
mancs

Szorsi
Megnéztem...
Fiúnak jósolja Áront! Kép

De mi van ha még szülés előtt kiderül, hogy császár mert pl. nemfordult be viszont már addig is a szülésznő csinálta az nst-t nem? ...és azt megkérdezhetem, hogy mennyit adtatok?

Kép
Kép
Kép
mamacka

Volga
A pénz miatt vacakolok én is... nagyon nincs.... és ha császár lesz a vége akkor kifejezetten sajnálnám kiadni.... de az elmúlt napok történései elgondolkodtattak, hogy azért mégsem mindegy, hogy kihez kerül az ember lánya...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mancs
Köszi
Elkél... most már én is kezdek izgulni...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka,
Szívesen megírom priviben, mennyit adtunk. Sztem kérdezd meg tőle, hogy mi a helyzet, ha kiderül, hogy csaszi? Akkor nyilván nem kell behívni. Pénz ügyben nem tudom, ilyenkor mi a helyzet. Esetleg erre kérdezz rá Ujvárinál. Õ biztos segít ebben is.
OKép

Kép

Kép
szorsi

Mamacka,
nekem a dokim azt mondta, mikor rákérdeztem, hogy kivel szokott/szeret együtt dolgozni, hogy mindegyik szülésznő aranyos. Kép
Na erre lépj valamit. Aztán megmondta végül, amit én is tudtam már, hogy a Böszörményi Beával szokott általában, de ő nagyon elfoglalt - azt is mondta.
Erre aztán tényleg nem tudtam mit lépni, főleg azért is, mert a ctg-t az ő magánrendelőjében csinálta az asszisztensnő és nem benn a kórházban. Tehát még az az összeszokási idő se lett volna a szülésznővel. Amúgy meg csak egyetlen egyet ismertem, a HAjdu Barbarát, aki anno végigvezetett minket a szülészeten. Õ egyébként nagyon szimpatikus volt nekem.Kép

Ne izgulj, azért Bumpy-félék nincsenek a szülészeten. Még senkit nem hallottam arról panaszkodni, hogy a szülésznő rossz volt...

Pénz, mivel nem fogadtul meg és nem is volt rá, így nem adtunk...

MAncs, együttérzek veled az ujjad miatt. Kép Nekem anno a lábamon volt ilyen, úgyhogy tudom, mit élsz át, de terhesen még ezerszer rosszabb lehet... GYógyulást!

Kép Kép
Kép
vvolga

Napsugaras délutánt Mindenkinek! Kép

Ma jó nyügis napunk van Marcival. Õ nyügi, és így engem is azzá tesz. (persze csak titokban...Kép)
Most új szelek fújnak nálunk: nem akarunk aludni. Inkábbanya kezében akarunk nézelődni, és közben ezret ásítani. Aztán lehanyatlik a fejünk, és kb 2 mp alvást követően a szemünk újra kipattan, és nézünk tovább. És ez így megy folyamatosan tegnap meg ma.KépKép Pedig ma már túl vagyunk a kakán is. 5 nap után siker. Szóval vagy front van, vagy én nem tudom, de Marcinak már kínomba beledugtam a cumit a szájába, és bennemaradt. Most alszik. Ja most látm, kiköpte. De még mindig alszik. vajon meddig?

Wolga,
én digitálist használok fülbe, egy mp-es, eddig kétszer mértem, mind a kétszer szerintem pontos adatot adott. Bár nem mértem meg higanyossal, de amikor csak úgy néztem 36,5 volt, amikor meg a szurit kapta, akkor 37. Mindkettőt kétszer mértem, hogy ugyanazt az eredményt adja-e, és ugyanazt adta. Szóval nekem egyenlőre semmi bajom vele. A higanyosnak meg krémezd be egy kicsit a végét ha azt használod, és akkor nem olyan kellemetlen Andrisnak.

Tücsökmami,
háááát, nem az igazi. Szerintem nem használ nekünk annyira, mint az infacol. Tegnap 4x adtam neki, és ki is akadt tőle. Fájt a pocak, és a délutáni alvásból is felébredt, pedig abból nemigen szokott. Szóval mára beszüntettem egyenlőre a használatot. Meg én is egyre inkább azt látom, hogy nemfáj annyira a hasa. De ez a nem akarok aludni!!! Ez kész. Ja és megint tök dilisen szpoizunk. egyszer 70-et (kínok közt 3/4 óra alatt!!!KépKép) egyszer meg 120-at. És tök normálisan. Pedig kell neki a cici, bekapja, és utána kezdődik a rángatózás. (még meg sem szívja, de már rángatózik, meg elbambul, csak épp nem szopizik). Mi lehet ez?

Gabi,
ezek a nagyszülős képek!!! Annyira jók! És még mindig egy angyalka! Minél nagyobb annál cukibb! KépKépKép

Coolasa,
bocs elnéztem a kerületben egy vonalat...mennyit tesz egy vonal, mi???Kép De ettől még ugyanúgy áll a találkozás lehetősége.Kép

Vuka,
Szonja gondolkodós képe valami szenzációs! Milyen nagy szemei vannak!!! KépKép
És a sírás - hát Ilba és Tücsökmami is hallottak egy pindurit abból, amit Marci elő tud adni, amikor fáj a pocak, vagy amikor unatkozik. Láttam a homlokukon a "Jaj szegény" feliratot. Kép
Persze mert Beni ha sír, akkor is halkan csinálja. KépKép Meg Gergő sem egy nagy sírós. Õt sem hallottam olyan hangosnak azalatt a 2,5 óra alatt, amíg együtt voltunk. Szóval ha sír, hát igen. Meg kell vigasztalnunk őket! És amikor megvígasztalódik, akkor olyan jó érzés, hogy igen, te vígasztaltad meg! Hát de nem???!! Kép
Persze azért nem túj jó az éjszakát átvígasztalni....Ezért azért nem irigyellek...

Dia,
régen láttunk Domis-mamis képeket! Remélem már jobban vagytok, és csak azért nem írsz, mert sokat játszotok!!!KépKép

Ilba,
Ha rám hallgatsz, hallgass a szívedre! Tudok ám még ilyen okosságokat mondani... KépKép
Na de tényleg, szerintem úgyis megérzed majd, hogy mikor érdemes elkezdeni. Ha lesz elég tejci, és lehet Beni tényleg megszokja az ízt, akkor talán nem érdemes. Mert akkor kényelmesebb még a tejci. Dehát sosem lehet tudni, ebben igazad van.

Sajtine,
nem beszélünk meg a héten egy randit valamikor koradéután egy nem túl hosszú (egy órához mit szólsz?) sétára? Merre szoktatok sétálni? MA is milyen szépen süt a nap. Azért csak egy óra, mert most egy kicsit hidegebb van.Kép

Ja és elfelejtettem írni: Gratula a vizsgákhoz!! Ügyi vagy. Istenem!!! Én nem tudnék még tanulni is Marci mellett... Le a kalappal! KépKép

Jucus, hajrá azokkal a képekkel!
Olyat is, ahol mindhárom lány rajta van! Kép

Na jó, kihasználom az alvást, és eszem-iszom-alszom én is egy keveset.. Kép

Majd este rakok ki képeket. Persze ha nem lesz nyűgi. Ha lesz, akkor majd csak éjjel...Kép

Kép
----------------
B&M
bubek

Helló!

Mindjárt jövök, visszaolvasok, most addig Orsinak egy link, nekem és az összes ismerősömnek eddig bejött. Kép

http://www.bebilap.hu/terhesseg/knaptar.htm

Kép
Kép
Kép
ilba

Sziasztok!

Már egy ideje olvaslak titeket, de még nem kapcsolódtam, mert nem biztos, hogy tudnám követni a topik pörgését. Kép

Most is csak Vvolgának adnék egy tanácsot, illetve azoknak, akik hajhullás problémával küszködnek, és esetleg a Bánfy nem jött be. Patikákban lehet kapni egy hajhullás elleni sampont, Sunflower a neve + vegyél Panthenol habot, és hetente 1-2x csinál belőle pakolást a hajadra, úgy hogy jó vastagon bekened habbal, és valmi zacskót Kép húzol rá. (Én a fodrásznőmtől kértem olyat, amit a daurolt öreg néniknek szokott a fejére húzni, amíg várnak. Kép ) Ezt kb fél óráig hagyd rajta, majd jön a fenti samponnal való hajmosás. Nekem bejött.

Amúgy van már egy lánykám, aki novemberben volt 2 éves, és most április végére várjuk a hugit.

Üdv nektek!
Andi (31+4)

Andi
KépKép
Kép
szabó_andrea
Halásztelek

Szorsi
Köszi drescher_marcsikukacfreemail.hu

ujjproblémám nekem is van... saját butaságomból, tépkedem ha ideges vagyok sikerült vírusos szemölcsöt összeszednem a kezemen... két hete lefagyasztották de sajnos visszanőtt és már egy másik ujjamon is van... ráadásul egy harmadik is gyanús... Kép márpedig muszáj lenne eltűntetni nehogy megfertőzzem az érzékeny babucit... Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?