Sziasztok!
Zsófi!
Ahogy a délutáni leveledet olvastam, annyira dezsavűm lett, sok ismerős dolog felvetődött: Marcis nap (Nálatok értsd Bence-nap), ekcéma, kis kancsalság, anyós-após.
Ma én is megpróbáltam teljesen Marcira koncentrálni, mert tegnap nagyon kikészített és ma egész jó volt, csak egy felmosás erejéig hagytam magára. Marcinál is felvetődött, hogy lehet egy kis kancsalsága, majd a köv. tanácsadáson megmutatom a dokinéninek és eldönti, hogy megyünk-e szemészetre. Nálatok is most szúrta ki a dokinéni/bácsi? Kaptatok beutalót? Hová? Egyenlőre ennyi kérdés elég lesz.
Marci születése után szörnyen ekcémás volt, de mostanra szinte alig jön ki Neki, ne izgulj Bence is majd kinövi. A gyerekek 90%-a kinövi. Ahogy én is
Anyós-após pajtás tényleg nem semmi Nálatok (sem)
Tudják, hogy kell megszervezni a tuti sielést? Eddig is ilyenek voltak, vagy most mutatták ki a foguk fehérjét?
Tetszik a XXI. század gyerkőce
Após-anyós sztori (tuti hosszú lesz, bocsi!)
Én közel 5 éve nyelem a sz.rt a hülye anyósom miatt, meg az anyós által irányított kedves após miatt. Tojnak hozzánk eljönni, de minket állandóan cseszegetnek, hogy mikor megyünk már. Nekem 9 hónapos terhesen is mennem kellett volna hozzájuk, meg az újszülött gyerekkel, mert ez így természetes szerintük. Ja és töltsem ott a fél életemet, ők meg ha 1 évben egyszer ide dugják a képüket 10 percet nem bírnak a seggükön ülni. Mivel Marci még szörcsög, meginvitáltuk őket szombatra, erre ők, hogy nem jönnek. Viszont jönnek fel ma vásárolni Pest környékére és beugranak. Na milyen kegy! Direkt közölte velük Gábor, hogy Marci mikor alszik, de persze ők az alvás kellős közepébe érkeztek. Após rögtön felcaplat, hogy akkor ő megnézi az unokáját, én meg közöltem, hogy ha felébreszti baromi mérges leszek, mert Marci nagyon nyűgös lesz, ahogy én is. Erre anyós olyan stílusban kezdett el velem beszélni, hogy azt hittem, abban a szent minutumban elzavarom őket a francba.
Persze após ott gügyögött Marci fölött! Talán azzal a hátsó szándékkal, hátha felébred!!! A fejem majd szétdurrant az idegességtől. Ezek után lenn még elkezdett cseszegetni, hogy miért akarunk mi arra a szaros Dunakeszi-Fót-Veresegyház környékre költözni. Én meg bájvigyorogtam, de szívem szerint megkérdeztem volna, hogy mi köze hozzá!!! Meg még jött egy-két megjegyzés is, amiből azt vettem ki, hogy Gábor nem is akar innen elköltözni, csak én akarok Anyumék közelében lakni. Erre közöltem, hogy mi itthon mindent megbeszélünk és együtt döntünk. Na mindegy, ahogy elmentek egy jót sírtam, Gábornak és anyumnak is elpityeregtem a bánatomat, akik szerencsére támogattak. Sajna Gábor is tudja milyen az apja, és mennyire tudja manipulálni az anyóspajti (ő nem Gábor édesanyja). Lehet, hogy ez leírva csak nekem sok és idegesítő, de sok ideje tűrök, nyelek nekik és semmi rosszat nem mondtam még nekik, és most egyszer kinyitottam a számat, rögtön megkaptam a magamét. Na nem fűzöm a szót, mert megint felmegy az agyvizem.
Gigi!
Dehogynem felmegy az én pumpám is. Az igazság az, hogy a végén már bizony felemeltem a hangomat és rögtön bealudt
Kemény kéz kell ennek a kölöknek
Ma sem ment könnyen az alvás, de össze sem lehet hasonlítani a tegnapival.
A mi dokinénink sem írja fel a gyogyikat ész nélkül, aminek nagyon örülök. Hisz azt hallani, hogy azért annyi a tüdőgyuszis gyerek mostanában, mert hozzászoktak a gyógyszerekhez.
Persze nem a beteg Olikára irigykedem, hanem arra, hogy összebújva tudtok aludni. Marci egyszerűen nem bír velünk aludni, nagyon nyugtalan akkor. Olyan furcsa.
Szegény Olikát nagyon sajnálom, hogy még a láz is gyengíti, de az jó, hogy legalább nappal bepótolja a pihenést. Az már fél siker! Olikának további jobbulást! Te hogy vagy?
Szopizás Marcinál azért fontos még a mai napig, mert ekcémás még, hajlamosabb allergiára (mindketten azok vagyunk Gáborral), plusz Gábor asztmás is volt. Így Neki nagyon sokat számít még, ezért húzom, ameddig tudom. Azon ne aggaszd magad, hogy Oli betegebb lenne amiatt, mert kevesebb ideig szopizott. Marci is lebetegszik néha, de szerencsére jól viseli őket
Meg meg kell edződniük a kis szarosoknak!
Györesz!
Már annyiszor akartam írni, hogy meglepődtem, hogy Norbika 3-szor szopizik nap folyamán. Ügyes vagy
Õ még elalszik a cicin? Marci már nem képes rá, Õ már este is kb. 5-10 perc után szépen abbahagyja és néha hagy is benne rendesen. Mondjuk, amikor szopizik, akkor látom, hogy élvezi. Annak viszont nagyon örülök, hogy leszokott a cicin elalvásról és kisebb-nagyobb nehézségek árán elalszik magától. Nálatok biztos később jön ez el
Ciciharapás
Marci a terhesség elején csinált ilyeneket, de Õ magánál volt. Aztán valahogy leszokott róla...
Rákszűrés miatt szorítok. P3-as az egész ijesztőnek tűnik, de gondolom utána minden rendben volt. Jó, hogy ennyire figyelnek Rád, pláne, hogy nem is a saját dokidhoz mentél. Én életemben most először produkáltam P1-eset, ami a doki szerint kész csoda, így terhesen. Kívánom, hogy Neked is jó legyen az eredmény
Spirált nem ismerem, de Ketteske után én sem gyógyszert szeretnék szedni, hanem valami egyéb más módszert alkalmazni. Úgyhogy figyelek, hogy Te mit fogsz majd használni és kíváncsi vagyok a tapasztalataidra.
Dia!
REmélem Domi is javulgat és ma sem hallott semmit a dokinéni a tüdejében. Az a lényeg, hogy alaposan figyelnek Rá. Ez nagyon fontos! Domikának is mielőbbi jobbulást kívánok és sok puszit küldök a kis Casanovának!
Képzeljétek Marci egyik napról a másikra megtanult fel-le mászni az ágyról, kanapéról. Először nagyon megijedtem, amikor a kanapén találtam, és megkérdeztem, hogy hogyan száll le róla. Erre nekiindult fenékkel
Másodjára viszont fejjel indult, akkor meglegyintettem a popsiját, hogy így nem szabad. Azóta folyamatosan fel-le mászkál és ügyesen lefarol
Gábor talán kétszer mutatta meg neki a lemászás tudományát még 1 hónapja.
Marci ma már tényleg jobban volt, "csak" 3-szor szívtunk Neki. Szörcsög, de kevesebb a trutyi jelentősen. Szerintem ez már nem is igazán a nátha, hanem a fogai. Mert immáron 15 (!) foga van!!!
Sajnos az orrszívás nagyon jó alkalom a fogazat megvizsgálására és az imént fedeztem fel, hogy kibújt a 15. és a 16. sem fog sokat magára váratni. Szerencsére semmit nem lehet észrevenni a viselkedésében, semmivel sem nyűgösebb, így nagyon szerencsésnek érzem magunkat
Többgyerkes anyukák!
Ti mikor éreztétek a második/harmadik baba mozgását a pocakban? Létezik, hogy a 15. hét vége felé már érzek valamit? Valami mocorog ott lenn, nem tudom, hogy Ketteske-e, de élvezem
Azt hiszem befejezem, mert jó hosszú lettem!
Mindenkinek sok puszi: Melinda