Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Saxi!Kép
Kérlek ne keseredj el,nem lesz semmi baj!!

Márti!Kép
Hihetetlen,hogy mennyit nőtt Gigi!Úgy látom a nyáron már közösen tudjátok hordani a rucijaidat,így legalább tudsz spórolni a leányzó ruhatárán.KépKépPuszi

Rólunk:Egész éjszaka lázas volt Domi,fél 3óta nem sokat aludtunk.Most délelőtt is csak az ölemben gubbasztott,eddig 38,3 a rekord.KépMost alszik,délután irány a doki.Ma volt 1x fosi is amitől a gyomrom görcsbe van azóta is,hogy nem e Rota.KépDe enni eszik és hányás még nem volt.Kop-kop!!!!!

Bocsi,ezt muszály leírnom,egy kis pletyi:
Szóval szoktam írni az Istvános topikba is.Tegnap egy csajról kiderült,hogy több link néven írogat,más-más személyiséggel.Itt a bneten 2 neve volt,de más babás fórumokban több is volt,sőt van olyan oldal ahonnan már ki van tiltva.Van amikor gazdag férje van és ő egyedül van a gyerekkel,van,hogy 3 hónapos terhes,most épp elvetélt és barátja van.Szóval elég beteg személyiségű a csaj.KépNo,tegnap pár csaj erre rájött,hogy most közöttünk bújkál és adtak Neki.Rendes harc volt.KépKi is tiltatják a bnetről.Persze ő szeretne maradni és szánja-bánja stb..de a csajok könyörtelenek voltak!No,ennyi.KépMost megyek,készülődni,este megpróbálok jönni!Puszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

SziasztokKép

DiaKép
Nálunk ugyanez a helyzet. Hajnalban lázás volt nagyon (nem mértem, hogy mennyi, de tuti volt 38,5) és tegnap neki is ment kétszer a hasa. Gyomrom nekem is görcsbe. De ő sem hányt és enni is eszik. Úgyhogy szerintem ez nem az. Nyugi. Miért nem hívod ki a dokit?? Én nem viszem be a rendelőbe, csak betegebb lesz. Na teljesen felcsigáztad a kiváncsiságomat, megnézem az Istvános topikotKép

MártiKép
Nagyon örülök, hogy írtál nekünk. Gigi nagyon szép és okos kislány!!! Remélem a nehezén már túl vagy! Most már ne tünj el!! Érdekel, hogy mi van veletek!

Hasmarsom sajnos nem lett jobb. Éjszaka csak fokozódottKép Erőm nulla...

Megyek is, puszi mindenkinek!!

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Látom, mindenhol betegeskednek a gyerkőcök Kép

Dia!
Mi volt Domival a dokinál? Mit mondtak? Remélem csak a hasát is megkavarta a normál megfázás, nátha. Bár az sem jó, de még sem az az átkozott rota vagy egyéb fosi-hányós vírus. Jobbulást Neki, Nektek pedig sok erőt!
Nem semmi, hogy milyen fura, beteges emberek vannak. Amíg az ember nem találkozik ilyenekkel kézközelben el sem hiszi igazán. Lehet, hogy majd én is bekuksizok Kép

Gigi!
Sajnálom, hogy Nálatok is fokozódik a helyzet Kép Nektek is mielőbbi jobbulást, Nektek sok-sok erőt. Te is gyógyulj meg minél előbb!!! Küldöm a gyógypuszikat!

Márti!
Örülök, hogy írtál, tényleg nagyon hiányzol innen. Gigi hihetetlenül megnőtt, tényleg olyan nagylány már Kép Remélem majd többet tudsz jönni, de tudom, hogy ez a téli-tavaszi időszak nagyon húzós Neked. Sok-sok erőt Gigihez és a munkához is rendületlenül Kép
Köszönöm a gratut Kép Várom az emilt Kép

Saxi!
Elhiszem, hogy most nem vagy a toppon, de tudod, ha bármi bánt, mi próbálunk segíteni. DE megértem, ha most inkább visszahúzódsz. Sok-sok erőt Neked és hidd el, nem lesz semmi baj azzal a gyönyörű kislánnyal Kép Puszi az egész családnak!

Ma Marci egész jól kikészített. 1 órán keresztül jártam be hozzá, mert nem volt hajlandó aludni, pedig az etetőszékben majdnem bealudt. Én meg totál kivoltam, a hasam totál felfújódva, baromira fájt (most minden terhességi tünetem a rossz emésztésben jelenik meg Kép), és nagyon fáradt voltam. Persze a kis szaros nem volt hajlandó aludni, aztán úgy bealudt, hogy öröm volt nézni. Nem volt könnyű nap egyébként sem, de most már mindját itt vége Kép

Puszi Mindenkinek: Melinda (14+5)

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Gigi!Kép
Azért nem hívtam ki a dokit mert a tanácsadásra mentünk le és ott nincsen beteg gyerek/kivéve Domit/.Külön vannak az egészséges és beteg gyerkőcök.Meg aztán mire leértünk már tényleg egy gyerek se volt/mondhatnám,hogy szinte minket várt a dokinő.Kép/Írt fel antibiotikumot/szirup/,köptetőt,lázkúpot.De holnap ismét vissza rendelt,mert most nem hallot semmit a tüdejében de én mondtam Neki,hogy pedig reggel nagyon köhög Domi.A láz szinte egész nap megvoltKépmost is úgy feküdt le.Ráadásul az apjával 5 percet nem volt el ma csak mindig anya-anya.Fogy az erőm.....KépNeked is kitartás csajszi!Egyél széntablettát.KépSzerinted nem fura,hogy mindig egyformán betegek,ugyanakkor ezek az ördögfiókák?KépPedig nem is találkoznak....Puszi

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Dia!
Dominak továbbra is jobbulást! Remélem holnap sem hall semmit a dokinéni Domi tüdejébe!!! Mire kapott antibiotikumot? A torka?

Gigi!
A Ti dokitok mit mondott? Hogy van Oli? Neki is és Neked is gyors gyógyulást!
Tényleg nem semmi, hogy Domi és Oli mennyire egyformán betegek!!!

Én komolyan összetehetem a kezemet, mert Norbi eddig egyszer volt igazán taknyos és egyszer volt mandulagyuszija egy kis lázzal fűszerezve, azon kívűl semmi! Remélem nem szólom el magam! Kopp-kopp!

Mica!
Tegnap elfelejtettem reagálni az írásodra. Szóval akkor teljesítitek Gyuszkó kérését??? Lesz harmadik gyerkőc?????? Szerintem ennyi energiával simán bírnád, talán még egy negyediket is!Kép

Melinda!
Norbi továbbra is jó gyereke, na persze azért mostanság vannak kirohanásai, de zömében nagyon jól elvan, néha annyira játszik valamivel, hogy fel sem tűnik Neki, hogy kimentem a szobából! Számolom ám a napokat, ez volt az 5. jólviselkedős napja! Félek, hogy lesz ennek még bölytje! Lehet, hogy amít nyugisan eljátszik addig jár az agya ezerrel és tervezgeti a következő évek rosszalkodásait, amivel anyát majd kikészíti!Kép

Márti!
De örülök, hogy írtál ide is!!!!!
Nagyon ledöbbentem a képeken, hisz Gigi rengeteget változott mióta nem láttam, nagyon nagylányos lett és továbbra is nagyon szép kislány!!!!!! Már nagyon várom, hogy találkozzunk! Majd írjál Nekem!!!!!

Saxi!
Kitartás! Nagyon sok erőt Neked, Nektek!!!!!!!

Norbi tegnap óta harmadszorra harap rá a cicimre, de nem ám készakarva, hanem amikor elaludt rajta, akkor összezárja a fogait mint egy satut és alig bírom kiszabadítani a cicimet! Érdekes, hogy akkor eléggé fáj, meg aztán ott marad a foga nyoma, de rá fél percre már nem is érzem, biztos a sok szopitól megedződött ott a bőr!

Ma voltam rákszűrésen, de most nem a dokimhoz mentem, hanem elmentem az onkológiára és szerencsémre egy nagyon rendes doki volt! Nagyon lelkiismeretesnek tűnt. Elmondtam Neki, hogy egyszer volt már P3-as a citológiám, úgyhogy azt mondta, hogy ilyenkor még a P2-en sem lehet átsiklani, úgyhogy a P2-es lesz akkor addig fog kezelni, míg P1-es nem lesz!

Lányok!
KInek van tapasztalata spirál ügyben? Elkezdtem gondolkodni, hogy talán azt kéne felrakatni és nem gyógyszert szedni majd!

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy ilyen ritkán írok, de péntekig le kell adnom egy fordítást és azzal szenvedek. De már nem sok van belőle hátra szerencsére.

Saxi
Nagyon sajnálom, hogy ez történt veletek. Ez olyan szörnyű, hogy nem lehet a dokikban bízni. Kép Szerencsére nekünk eddig nem volt szükség rá, és remélem nem is lesz...kop-kop-kop..., de ki a fenében lehet akkor ezek után bízni. Magadat tényleg ne hibáztasd, hiszen azt csináltad, amit mondtak. De ezek után meggondolandó az orvosi elvégzése, különben nem tudjuk, hogy mikor beszélnek hülyeséget, és mikor nem. De az már tuti, hogy komolyabb esetben érdemes több helyre elvinni a gyerkőcöt...bár akkor meg jól összezavarodik az ember, ha esetleg mind mást mond. Hát nincs ötletem, de nektek kitartást, és bizti nem lesz gond a petevezetékkel. Szorítok nagyon!!!

Dia
Szegény Domi! Mi van arra felétek? Egyik betegségből a másikba esnek ezek a gyerkőcök. Kép Jobbulást a Kis Hercegnek!
Az a csajszi nem normális!!! VAGY skizofrén. Kép Kép Ilyen egy hülyét, na bele is olvasok abba a topikba. És, hogy sikerült rájönni, hogy egy csaj írogat több néven?

Gigi
Nektek is jobbulást! Örömmel veszlek az aludni akarók klubbjában! Kép Kép Mostanság Bence is nyűgi...mondjuk inkább úgy, hogy kezd hisztizni, és azért ilyenkor irtó fárasztó. Belegondolva, hogyha két közel egykorú gyerekem lenne...na nem. Sajna az én idegeim nincsenek kötélből. Kép Aztán gyógyuljatok meg hamar!

Györesz
Aranyos lehet Norbika! Biztos már lassan kitalálja, hogy mit is kéne rosszalkodnia, csak várj még pár napot! Kép Kép
Spirál, először azt akartam, de semmi kedvem hozzá, mert azt akkor rakják fel, amikor megvan. És eszem ágában sincs akkor matattatni magamban.

Márti
Örülök, hogy írtál! Nagyon nagylány már Gigi, és olyank igazi kis szépség!

Puszi, most mentem, mert gyermekem visít!
nmzsx

SziasztokKép

DiaKép
Beleolvastam az Istvános topikba. Jujjjjjj!!!! Kép
Ez a két kölyök lehet, hogy minden nap dumál skype-n, hogy hogyan időzítsék a betegségüketKép Nekem a dokinő azt mondta, hogy ezt még a kórházból hozzuk!!! Lehet benne valami, mert nektek is most jött ki. Szegény Zsombor köhögött ennyire a kórházban. Olikám is egyfolytában anyázik. Éjszaka is állandóan érezni kell engem. Úgy aludtunk, hogy ő hozzám bújt és nekem meg át kellett ölelnem. Éjjel gyógyszert kellett neki adnom, mert annyira tüzelt a teste. Mondtam neki, hogy mindjárt jobban leszel a gyógyszertől, ő meg elgyötört hangon azt mondta, hogy jóKép Majd megszakadt ére a szívem. Most fent alszik már egy ideje. Bepótolja az éjszakai alvást. Mi sosem kapunk antibiotikumot. Azt mondta a dokinő, hogy majd csak akkor kell amikor már ovis lesz és nem tudja a szervezet egyedül leküzdeni a betegséget. Én nem is erőltetem, mert aztán mindig azt kell majd adni. Ha fáj Domi popója, esetleg adhatnád neki a lázcsillapítot szirupba. Én Nurofent adok neki.

MelindaKép
Egy óra küzdésKép Ilyenkor nem fogy el a türelmed?? Nekem estére már sokszor vissza kell fognom magam. Soha nem szólok rá hangosan sem, de elötte el kell számolnom 110-igKép Marci meggyógyúlt már??? Most, hogy Olikám beteg, egy csomót gondolok arra, hogy lehet, hogy erősebb lenne, ha tovább szopizott volna. De ilyenkor meg Ti juttok eszembe, hogy Marci most is cicizik és mégis beteg. Remélem nem értesz félre, csak nyugtatom magamKépKép

ZsófiKép
ÉN is a napokban döbbentem rá, hogy ha egy gyerkőc így igénybe veszi a gyenge idegzetem, akkor mi lenne kettővel???KépKép Még van 10 évem, addig elmélkedhetemKép

GyöreszKép
Anyunak és nővéremnek is volt spirálja. Én valahogy idegenkedem tőle. De lehet, hogy csak azért mert már túl sokat matattak eddig odabent.

Megyek, legyetek jók!

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Gigi
Ez a tízig elszámolás tetszett. Kép Kép Ezzel én is totál így vagyok! Bár ma, úgy döntöttem, hogy semmit nem csinálok, csak Bencének élek...így azért jobb. Így nem volt hiszti. Kép Akkor lógott a nyakamba, amikor akart, odamentünk, ahova ő akart, szóval ma Bence nap van. Kép Azt viszont ne tudd meg, hogy a lakás, hogy néz ki. Kép Kép
Egyébként ma volt itt a doki, gondoltam megnézetem mielőtt elutazunk, de szerencsére minden rendben vele, kivéve, hogy van egy kis ekcémája Kép. De ez azért mit sem változtat a szépségén.! Kép Kép Ja, és egy kicsit kancsal...még a végén szemüveges lesz a kis drágám...lesz egy Okoska Törpöm. Kép Kép

Képzeljétek! Ugye hétvégén megyünk síelni, és, hogy mi is tudjunk síelgetni Istvánnal meginvitáltuk anyuékat, így együtt megyünk. Erre múlt héten, anyós megkérdezte, hogy nem lenne baj, ha ők is jönnének? Kép Most erre mit mondjak? Majd agybajt kaptam. De ez csak a kezdet volt. A következő az volt, hogy akkor keressünk már nekik szállást, és ha találtunk, akkor küldjem át nekik, ők majd kiválasztják, és akkor én foglaljam azt le. Hát .rva jó. És, most jön a hab a tortára...nem akarnak az ő kocsijukkal jönni, így most elkérték a másik kocsinkat, hogy ők akkor azzal jönnének. Ezek komplettek szerintetek? Majd szétvet az ideg. Megmondtam Istvánnak, hogy legközelebb ilyen nem lesz, én megmondom nekik, hogy nem és kész. A tököm sem fog udvariaskodni. Nyílván, ha akartuk volna, hogy jöjjenek, akkor elhívtuk volna őket.

Ne haragudjatok, de muszáj volt leírnom, mert nagyon mérges vagyok!

Viszont teszek fel a XXI. szd. gyermekéről egy képet. Mert ugye évszázadokkal korábban a gyerekek macival, babával, pelussal aludtak, de ma...
Kép
nmzsx

Sziasztok!

Végre köztetek lehetek újfent. Közösen használjuk a neten a szüleimmel és bekrepált a ketyere ami elosztja a bejövő vonalat. Először úgy volt, hogy meg lehet bütykölni, de aztán mégse,utána meg pénzhiányba szenvedtünk, így csak most tudtunk venni egy újat. Azért a héten be-be olvasgattam már, de inkább csak átfutottam az üzeneteket.
Azért nagyon jól esett, hogy hiányoltatok! Kép

Először is jobbulást kívánok minden kis betegnek, és betegeskedő anyukának, de főleg Saxi, neked kívánok nagyon sok erőt!

Magunkról dióhéjban!
A legnagyobb szenzáció, hogy a kis lusta Lackóm ELINDULT! Úgyhogy most nem győzők lóti-futizni utána. S Domihoz hasonlóan kikéri magának, hogy anya a kezét fogja Kép Kicsit még csetlik-botlik, úgyhogy egy-egy kiadósabb séta után rakhatnám őt be a mosógépbe. Kép

Képzeljétek, olyan édes, napok óta teljesen autó-lázba ég. 1/2 órát is képes nézegetni autóskönyvet, újságot, kedvencei az autós-reklámok a tv-ben, ha csak a zenéjét meghallja, már rohan is be, és vigyorogva nézi. Ráadásul a házunk mögött fut az M0-ás bekötő útja, imádja nézni az elsuhanó autókat, és mondogatja, hogy to-to.
Ráadásul az utcánkban áll egy kiszuperált autó, no azt mindennap meg kell vizsgálnunk. Beszélni még nem tud a gyerek, de azt már tudja, hogy hol van az autó lámpája, meg kereke.
Gondoltam rá, hogy apjával megtaníttatom autót szerelni... Jövőre jól fog jönni a gyes mellé egy kis mellékes! Kép

Lányok!
Akiknél van kutya is a családba, mennyire engeditek, hogy együtt legyenek a gyerkőcőkkel? Van egy 6 hónapos németjuhász-keverék kutyusunk, és hát állandóan a Lackóra mászna, játszana vele. De én nem nagyon szeretem ezt, úgy félek, hogy összeszed valamit tőle a Lackó. Vagy ez hülyeség?

A másik kérdésem az lenne, hogy ti raktok-e párnát a lurkók feje alá? Olyan tanácstalan vagyok, mert van aki azt mondja, hogy nem tesz jót a párna még a gerincüknek, van aki meg azt, hogy nyugodtan aludhat kispárnán.

Na, most megpróbálok visszaolvasni, no meg meglátogatom az Istvános topikot.

Puszi!
Judit

Kép
Kép
Kép
rejudit

Sziasztok!
Zsófi!Kép
Anyós.KépÍgy jár az akinek kettő autója is van.KépMi húsvétkor mennénk Mezőre.....KépKép
Egy páran Calambot játszottak,ők jöttek rá a többlaki életre.Kép

Gigi!Kép
Ugyan tegnap felírta az antib..a dokinő,de mondta,hogy még ne adjam neki/ő se híve/inkább még ma is megnézi.De mivel az éjszaka is lázas volt így ma azt mondta ok adjam.Persze "szerintem"nem ettől fog meggyógyulni mert nem hajlandó bevenni sehogy.KépÉjszaka 39,4 volt a lázaKép1 órakor hűtőfürdőben ült az uraság.Õ persze élvezte,hogy aznap 2x van pancsi.KépViki is ma kiakadt rajta.Mondja,hogy Olika milyen beteg csak fekszik,bágyadt stb és ezt várta Dominál is.Erre Domi egész nap jön-megy,rosszcsontabb mint láz nélkülKépstb...Nem akarta elhinni,hogy lázas.De a lázmérő meggyőzte /39,2Kép/így vele is vett Domi egy hűtőfürdőt."Persze tőle a gyógyszert is elfogadta."Köszi a cd-ket,de nem sikerült átmásolni.De Viki még megpróbálja otthon hátha....
Pont ma gondoltam Zsombira,hogy ő is mindig lázas volt.KépTe mivel tudod levinni Oli lázát?Én adok Dominak lázkúpot,panadol szirupot,hűtőfürdőt és 7,7 alá még sose ment le,de ez is csak kb:fél óráig tart és már megy is föl.Teljesen kikészít!Na,megyek is mert ma is biztos csuda jó éjszakánk lesz.KépTe jól vagy?Kitartás!Neked legalább még segítséged is van.KépPuszi Mindenkinek!Megyek vasalni pfújjjjjjjjjjj!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Még vissza ugrottam.Kép
Judit!Kép
Üdv újra itt.KépGratula a járáshoz!Kép
Kutya:Én nagyon kutya ellenes vagyok de ez nem új itt senkinek.Kép
Párna:Én nem adok a Domi feje alá éjszakára,persze játékból ráfekszik időnként.Én ovis koráig nem is szándékozom adni.Aztán akkor majd ő eldönti,hogy kér vagy nem.De én se igazán használok max egy kispárnát.Puszi

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Zsófi!
Ahogy a délutáni leveledet olvastam, annyira dezsavűm lett, sok ismerős dolog felvetődött: Marcis nap (Nálatok értsd Bence-nap), ekcéma, kis kancsalság, anyós-após.
Ma én is megpróbáltam teljesen Marcira koncentrálni, mert tegnap nagyon kikészített és ma egész jó volt, csak egy felmosás erejéig hagytam magára. Marcinál is felvetődött, hogy lehet egy kis kancsalsága, majd a köv. tanácsadáson megmutatom a dokinéninek és eldönti, hogy megyünk-e szemészetre. Nálatok is most szúrta ki a dokinéni/bácsi? Kaptatok beutalót? Hová? Egyenlőre ennyi kérdés elég lesz.
Marci születése után szörnyen ekcémás volt, de mostanra szinte alig jön ki Neki, ne izgulj Bence is majd kinövi. A gyerekek 90%-a kinövi. Ahogy én is Kép
Anyós-após pajtás tényleg nem semmi Nálatok (sem) Kép Tudják, hogy kell megszervezni a tuti sielést? Eddig is ilyenek voltak, vagy most mutatták ki a foguk fehérjét?
Tetszik a XXI. század gyerkőce Kép Kép Kép

Após-anyós sztori (tuti hosszú lesz, bocsi!)
Én közel 5 éve nyelem a sz.rt a hülye anyósom miatt, meg az anyós által irányított kedves após miatt. Tojnak hozzánk eljönni, de minket állandóan cseszegetnek, hogy mikor megyünk már. Nekem 9 hónapos terhesen is mennem kellett volna hozzájuk, meg az újszülött gyerekkel, mert ez így természetes szerintük. Ja és töltsem ott a fél életemet, ők meg ha 1 évben egyszer ide dugják a képüket 10 percet nem bírnak a seggükön ülni. Mivel Marci még szörcsög, meginvitáltuk őket szombatra, erre ők, hogy nem jönnek. Viszont jönnek fel ma vásárolni Pest környékére és beugranak. Na milyen kegy! Direkt közölte velük Gábor, hogy Marci mikor alszik, de persze ők az alvás kellős közepébe érkeztek. Após rögtön felcaplat, hogy akkor ő megnézi az unokáját, én meg közöltem, hogy ha felébreszti baromi mérges leszek, mert Marci nagyon nyűgös lesz, ahogy én is. Erre anyós olyan stílusban kezdett el velem beszélni, hogy azt hittem, abban a szent minutumban elzavarom őket a francba.
Persze após ott gügyögött Marci fölött! Talán azzal a hátsó szándékkal, hátha felébred!!! A fejem majd szétdurrant az idegességtől. Ezek után lenn még elkezdett cseszegetni, hogy miért akarunk mi arra a szaros Dunakeszi-Fót-Veresegyház környékre költözni. Én meg bájvigyorogtam, de szívem szerint megkérdeztem volna, hogy mi köze hozzá!!! Meg még jött egy-két megjegyzés is, amiből azt vettem ki, hogy Gábor nem is akar innen elköltözni, csak én akarok Anyumék közelében lakni. Erre közöltem, hogy mi itthon mindent megbeszélünk és együtt döntünk. Na mindegy, ahogy elmentek egy jót sírtam, Gábornak és anyumnak is elpityeregtem a bánatomat, akik szerencsére támogattak. Sajna Gábor is tudja milyen az apja, és mennyire tudja manipulálni az anyóspajti (ő nem Gábor édesanyja). Lehet, hogy ez leírva csak nekem sok és idegesítő, de sok ideje tűrök, nyelek nekik és semmi rosszat nem mondtam még nekik, és most egyszer kinyitottam a számat, rögtön megkaptam a magamét. Na nem fűzöm a szót, mert megint felmegy az agyvizem.

Gigi!
Dehogynem felmegy az én pumpám is. Az igazság az, hogy a végén már bizony felemeltem a hangomat és rögtön bealudt Kép Kemény kéz kell ennek a kölöknek Kép Kép Kép Ma sem ment könnyen az alvás, de össze sem lehet hasonlítani a tegnapival.
A mi dokinénink sem írja fel a gyogyikat ész nélkül, aminek nagyon örülök. Hisz azt hallani, hogy azért annyi a tüdőgyuszis gyerek mostanában, mert hozzászoktak a gyógyszerekhez.
Persze nem a beteg Olikára irigykedem, hanem arra, hogy összebújva tudtok aludni. Marci egyszerűen nem bír velünk aludni, nagyon nyugtalan akkor. Olyan furcsa.
Szegény Olikát nagyon sajnálom, hogy még a láz is gyengíti, de az jó, hogy legalább nappal bepótolja a pihenést. Az már fél siker! Olikának további jobbulást! Te hogy vagy?
Szopizás Marcinál azért fontos még a mai napig, mert ekcémás még, hajlamosabb allergiára (mindketten azok vagyunk Gáborral), plusz Gábor asztmás is volt. Így Neki nagyon sokat számít még, ezért húzom, ameddig tudom. Azon ne aggaszd magad, hogy Oli betegebb lenne amiatt, mert kevesebb ideig szopizott. Marci is lebetegszik néha, de szerencsére jól viseli őket Kép Meg meg kell edződniük a kis szarosoknak!

Györesz!
Már annyiszor akartam írni, hogy meglepődtem, hogy Norbika 3-szor szopizik nap folyamán. Ügyes vagy Kép Õ még elalszik a cicin? Marci már nem képes rá, Õ már este is kb. 5-10 perc után szépen abbahagyja és néha hagy is benne rendesen. Mondjuk, amikor szopizik, akkor látom, hogy élvezi. Annak viszont nagyon örülök, hogy leszokott a cicin elalvásról és kisebb-nagyobb nehézségek árán elalszik magától. Nálatok biztos később jön ez el Kép
Ciciharapás Kép Marci a terhesség elején csinált ilyeneket, de Õ magánál volt. Aztán valahogy leszokott róla...
Rákszűrés miatt szorítok. P3-as az egész ijesztőnek tűnik, de gondolom utána minden rendben volt. Jó, hogy ennyire figyelnek Rád, pláne, hogy nem is a saját dokidhoz mentél. Én életemben most először produkáltam P1-eset, ami a doki szerint kész csoda, így terhesen. Kívánom, hogy Neked is jó legyen az eredmény Kép
Spirált nem ismerem, de Ketteske után én sem gyógyszert szeretnék szedni, hanem valami egyéb más módszert alkalmazni. Úgyhogy figyelek, hogy Te mit fogsz majd használni és kíváncsi vagyok a tapasztalataidra.

Dia!
REmélem Domi is javulgat és ma sem hallott semmit a dokinéni a tüdejében. Az a lényeg, hogy alaposan figyelnek Rá. Ez nagyon fontos! Domikának is mielőbbi jobbulást kívánok és sok puszit küldök a kis Casanovának!

Képzeljétek Marci egyik napról a másikra megtanult fel-le mászni az ágyról, kanapéról. Először nagyon megijedtem, amikor a kanapén találtam, és megkérdeztem, hogy hogyan száll le róla. Erre nekiindult fenékkel Kép Másodjára viszont fejjel indult, akkor meglegyintettem a popsiját, hogy így nem szabad. Azóta folyamatosan fel-le mászkál és ügyesen lefarol Kép Gábor talán kétszer mutatta meg neki a lemászás tudományát még 1 hónapja.

Marci ma már tényleg jobban volt, "csak" 3-szor szívtunk Neki. Szörcsög, de kevesebb a trutyi jelentősen. Szerintem ez már nem is igazán a nátha, hanem a fogai. Mert immáron 15 (!) foga van!!! Kép Sajnos az orrszívás nagyon jó alkalom a fogazat megvizsgálására és az imént fedeztem fel, hogy kibújt a 15. és a 16. sem fog sokat magára váratni. Szerencsére semmit nem lehet észrevenni a viselkedésében, semmivel sem nyűgösebb, így nagyon szerencsésnek érzem magunkat Kép

Többgyerkes anyukák!
Ti mikor éreztétek a második/harmadik baba mozgását a pocakban? Létezik, hogy a 15. hét vége felé már érzek valamit? Valami mocorog ott lenn, nem tudom, hogy Ketteske-e, de élvezem Kép

Azt hiszem befejezem, mert jó hosszú lettem!

Mindenkinek sok puszi: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Akkor újraírom a Juditnak és Diának szóló levelemet, az előbbi elszállt Kép

Judit!
Örülök, hogy újra itt vagy köztünk Kép
Gratulálok Lackónak az elinduláshoz Kép Na mostantól egy perc nyugtod nem lesz, rohangálhatsz utána ezerrel Kép
Autó Kép Marci is szereti őket, ha nem is olyan lelkesen, mint Lackó. De hisz fiúból vannak Kép
Kutya: nekünk van 2 kutyánk, de nincsenek összeeresztve Marcival, mert nem bízom a természetükben. Másrészt engem folyamatosan idegesítene, hogy milyen nyavaját kap el a kutyától, a nyálával, a szőréből stb. Nem vagyok kutyaellenes, de valahogy irritálna, ha azt látnám, hogy nyalja a kutya Marcit. Biztos azért is, mert én sem kutyák között nőttem fel...
Viszotn Gigi és Zsófi biztos tud tanácsot adni, mert Nekik a kutyus a lakásban is benn van és együtt van a fiúkkal.
Párna: Marci születése óta kb. 2 mm-es "vastag" párnán alszik. Ezt nem is nevezném párnának. Azon egyszerű céltól vezérelve teszem a feje alá, hogy ne a matracot nyálazza össze Kép Ja Marci hason alszik. Szerintem ennél vastagabb tényleg nem kell még a prücsköknek, sőt felnőttként sem egészséges.

Dia!
Sajnálom, hogy Domi ennyire lázas, viszont jó, hogy ilyen jó a kedve Kép A lázzal dolgozik a szervezete, úgyhogy ez jó jel. Persze le kell vinni viszonylag normális értékre. Kívánok Nektek nyugis éjszakát!

Pusz: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!!!!

Zsófi!
Anyósügyben teljesen megértelek, tutira én is kiakadnék a helyedbe!
Nagyon tetszett a kép!!!!Kép

Judit!
Gratulálok az elinduláshoz! Mostantól kösd fel a gatyádat!Kép
Norbi is autómániás, szerintem a fiúk így vannak kódolva, aztán valamennyire vagy kinövik majd vagy nem!Kép (Norbi apjának nem sikerültKép)
Norbi nem alszik párnán! Én úgy vagyok vele, hogy mivel soha nem alszik azon, így nem tudhatja, hogy milyen lenne azon aludni, ezért én nem is adok neki egész addig amíg Õ nem fog kérni!

Gigi!
Édes lehetett Oli, ahogy odabújt hozzád és mondta, hogy jó! Annyira tündériek tudnak lenni, amikor meg betegek akkor meg aztán......Kép
Remélem azét gyógyulgat és hamar túl lesztek ezen a nyavaján! Te hogy vagy?
Spirál: én is nagyon idegenkedek tőle, de most valahogy elgondolkodtam rajta, hogy talán ki kéne próbálni, de gőzőm nincs, hogy milyen hátrányai lehtenek stb.!
Bevallom őszintén, hogy nekem sokszor nem segít az 10-ig elszámolás és néha bizony felemelem a hangom, persze nem kiabálok Norbival, de azért van, hogy muszáj a hangsúlyommal nyomatékosítani a dolgokat, mint pl. ma is amikor másodjára vettem észre, hogy eszi a kinti cipője talpán!

Dia!
Szegény Domika! Remélem a mai éjszakátok már jobb lesz és talán holnapra már lázas sem lesz! Azért kérdeztem, hogy mire kapta az antibiotikumot, mert arról nem írtál, hogy felfedezett valamit a dokinéi? torokgyuszi? tüdőgyuszi? vagy hasonlók?

Melinda!
Hűűűűű hát apósodék nem semmik! Még jó hogy nem ébresztették fel Marcit, gondolom akkor mit kaptak volna! Képtelen vagyon felfogni, hogy a legtöbb anyós, após miért nem normális? Mi is ilyenek leszünk?????
Igen Norbi még háromszor szopizik, reggel-délben-este, de sokszor előfordul, hogy csak reggel meg este. Igen Õ még cicin alszik el! Tudom, hogy majd ha már nem lesz cici akkor talán kemény harcok várnak rám az elalvás miatt, de majd csak lesz valahogy, egyenlőre túl kényelmes vagyok!Kép
Spirál: majd írok róla, ha döntöttem!
Gondolhatod, hogy megijedtem amikro P3-as lett a leletem. A dokim írt nekem egy kézzel írott levelet, hogy minél hamarabb menjek be hozzá, mert gyanus sejtburjánzást mutatott ki a citológia! Hát a frászt kaptam! Lefagyasztotta a méhszájsebemet meg gyulladás ellen kaptam gyógyszert, kúpot és utánna már P2-es lett!
Gratulálok Marcinak a fel és lemászához!!!!!

Norbinak estére egész sok kiütés lett a mellkasán meg a hátán és fogalmam sincs hogy mitől! Biztos nem betegség, mert semmi baja nincs, de nem tudok rájönni, hogy mit ehetett amitől kipattogott!?

Eddig nem akartam nektek mesélni nehogy hülyének tartsatok, hogy egy ekkora gyereket mikre tanítok, de azért most mégis eldicsekedek! Az egész nem tudatos volt, csak amikor rajzolgattunk már elfogyott minden ötletem és elkezdtem Norbinak számokat írni, meg leírni, hogy MAMA, PAPA. Mostmár ha leírom egyből mondja, hogy mi van odaírva és felismeri az 1, 2, 3-at, az egyet azt mondja is. Sőt sokszor mindent megszámol, kezdi az eggyel, a többit meg mutogatja én meg számolok! Lehet, hogy hülyén hangik, hogy egy másfél éves gyereket számolni tanít az hülye anyja, de nekem ez eszembe sem jutott, ez csak olyan játszás!

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Melinda!
Előbb elfelejtettem írni, hogy amikor Norbival voltam terhes, akkor már nagyon vártam, hogy érezzem, hogy mozog, ezért olvasgattam is erről és mindenhol azt írták, hogy második-harmadik gyereknél az anyuka sokkal hamarabb érzi a magzatmozgást és a 15. héten már simán érezheted! Úgyhogy gratulálok!!!KépKépKép
Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Györesz!
Ne érezd magad hülyének a számolás miatt, mert Marci is "számolgat". Először Anyum mondta Neki valami kapcsán, hogy egy-kettő, erre Marci nem sokkal rá, visszavágott, hogy TETTÕ!! Kép Aztán Gábor az ujján mutogatta, hogy egy (mutatóujj), kettő (középső) és így tovább. Meg: egy-kettő-három, Te leszel a párom! Ezek után egyik reggeli szopinál az ölemben, csak véletlenül elkezdtem, hogy egy-kettő, erre előkapta a mancsát és mutogatta az ujjait. Hát majd leestem a székről. Mi sem összeadni tanítjuk a prücsköt, de valahogy így alakult Kép
Nem olyan biztos, hogy vért fogsz izzadni az altatás terén. Én is hogy paráztam emiatt és tessék simán elalszik Marci délben és este is. Kb. 2 percet ringatom, aztán zsupsz az ágyikó, Õ pedig elbeszélget a Macijával és általában 5 perc sem kell elalszik Kép Lehet, hogy Nálatok is így lesz. Mindenesetre kívánom Nektek Kép
Após-anyós témával már nem akarok itt senkit untatni, de az már bennem is felmerült, hogy remélem én nem ilyen leszek. De legalább van előttem rossz példa, amit mindenképp el szeretnék kerülni. Szerintem Anyum jó fej anyós, amit már Gábor is megerősített. Remélem majd Rá fogok hasonlítani Kép
Semmi újat nem evett, ivott Norbi, vagy új mosószer, öblítő? Több ötletem nekem sem lenne. REmélem gyorsan elmúlik.
Marcinak a hétvégén a mi husinkból adtam, amibe gombát is tettem. Neki a gombát kihagytam, de ennek ellenére rögtön kijött a nyakicáján egy-két pötyi. Én Calciumuscot adtam Neki. Arra szépen visszahúzódott.

A betegeskedő babák és az ápoló személyzet remélem jól pihent az éjszaka. Puszi Nekik!

No megyek, mert Marci szétkapta az egész íróasztalt Kép

Puszi: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!
Györesz!Kép
Háát ez az,hogy semmit nem hall a doki,hogy valami bibi lenne.A torka piros/elég rekedt is/.Azért írta fel az antib..Mert ilyen makacs láza van.De szerencsére az éjjel már nem volt és eddig még ma sem.Kop-kop!Viszont most alszik már 9 óta ami új.Kép

Melinda!Kép
Anyósék.KépAz enyém se különb!A múltkor itt voltak és közben Domi elaludt.Ülünk anyóssal a nappaliban,após pedig Tamással netezet a kisszobában.Egyszer csak anyós felpattan mondván megnézi a férfiakat...De nem oda ment ám!!A drága bement Domihoz és felköltötte mondván már régóta alszik.Kép"fél órája aludt"No,de nekem se kellett több,leordítottam a fejét.KépAnnyira felhúzott,hogy hogy fordul meg a fejében,hogy felköltse a gyereket!!!!!!!Meg is sértődött de nem érdekel!Az esett Neki rosszul,hogy azt mondtam,hogy Édesanyának eszébe nem jutna felkölteni Domit....De hát ez az igazság!KépBunkó!!!Na,most jól felhúztam magam,pedig már nem ma történt.KépSzámolás.KépDominak a szókincse a kuka szóval gyarapodott mostanság és nagyon szépen ki mondja.Kép
Puszi Mindenkinek!Este jövök"remélem"!Gyönyörű idő van használjátok ki mert 7végén jön a hideg front.KépKépDia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Remélem ez a levelem nem száll el. Tegnap írtam egy csomót, aztán illa berek, náda kerek Kép. Ki is kapcsoltam a gépet.

Dia
Már ne haragudj, hogy ezt mondom, de az anyósod tényleg nem komplett. Hogy lehet valakinek ennyi esze? Meg egyáltalán. Talán megosztaná veled, hogy mi a szándéka. Fúúú, ki nem állhatom az ilyen sunyi, majd én megmutatom embereket. Az én anyósomék ilyet nem mertének tenni, mert én vagyok a Csitri Rettenthetetlen Meny és tudja, hogy annyi lenne nekik. Kép De szerencsére ilyen téren normálisak, csak ebben az utazásban ilyen nyomulósak. De az is elég. Ja, a legújabb az az volt, hogy elkezdték nekem fejtegetni, hogy egyébként úgy a legjobb utazni, hogy egy kocsival, mert úgy egy csomó pénzt lehet megtakarítani. Én meg, mint aki nem is érti a célzást, ecseteltem nekik, hogy az kizárt, hogy én valaha is egy kocsival utazzam bárkivel, mert utálok alkalmazkodni, meg egyébként is. Tavaly pl. István tesójáék nyaralását forgatták jól fel. Elhívták őket, erre anyósék kitalálták, hogy az a szállás nem is jó, menjenek máshová (aztán később ők panaszkodtak, hogy még a szállás keresés is rájuk hárul, aztán azt is kitalálták, hogy menjenek egy kocsiva -öten-). Tesójáék meg annyira kis csöndesek, hogy nem mertek szólni, hogy ez nekik nem igazán tetszik. Ezért aztán szépen leredukálhatták a csomagjaikat, hogy anyósék is beférjenek. Szóval én ebből tanulva, vagy húsz percen keresztűl azt magyaráztam, hogy miért is van az kizárva, hogy együtt utazzunk. Kép Láttad volna a fejüket. Pedig mondta anyós, hogy azért alkalmazkodni nem árt. Az biztos, de mondtam, hogy én nem akarok a nyaralásaim alatt alkalmazkodni egy szemernyit sem. Mert én pihenni megyek, és nem alkalmazkodni. Meséltem Istvánnak is, de azt mondta, hogy jó, hogy megmondtam, mert neki sincs kedve közösködni, viszont ő nem biztos, hogy megmondaná nekik. Kép Hát nálam ettől nem kell félni! Kép Kép
Remélem Domi jól van és már nem lázas! Gratula a kuka szóhoz. Kép Bence is mond ám már ezt, azt. Persze főleg azt, ami az életben maradáshoz szükséges... Kép Kép "enni" és "inni", ezeket kristály tisztán, aztán, hogy "áj" = fáj, "bum", ha lesik valami. És én vagyok a mama és a nyanya. Kép Kép

Melinda
Anyósék Kép. Ezt nem értem, minden anyós ilyen dili bogyó? Kép Remélem, hogy nem leszek ilyen. Milyen kis aranyos lehet a számoló Marcika. De tényleg minden úgy ragad rájuk.
Az jó lesz, ha erre költöztök, mert akkor közel leszünk egymáshoz, és akkor gyakrabban (bár az eddigieknél nem nehezebb Kép) találkozhatunk.

Judit
Mi nem használunk párnát, ami Bence feje alatt van, az a takarója. Délben szeret azon aludni, de éjjel nincs ott neki.
Nálunk együtt van Bence a kutyákkal és semmi baj nincs belőle. Sőt még be is ül hozzájuk néha a kosárba Kép. Ha esetleg olyat csinálna, amit nem szeretnek rámorrantanak és ott hagyják. Egyébként Bence kedvence (az enyém nem annyira), amikor a kisebbik nyalja a kezét, mert szerintem csikizi. Kép Azért ilyen akciók után kezet szoktam neki mosni. Szerintem nyugodtan hagyjad őt kutyázni, és ne félj, hogy mit szed össze. Ha van oltva és féregtelenítve, akkor a kutya sem jelent nagyobb veszélyt (sőt), mint az utcai piszok.

Na most mentem! Ha nem írtam valakinek, akkor bocsána, csak mennem kell pakolni az utazásra, amíg Bencus alszik! Ha még tudok írok!

Puszi
nmzsx

Zsófi!Kép
Fúúú de irigy vagyok az utazás miatt!KépBár én inkább melegebb éghajlatra vágyom.De,hogy haragszom!Szidjad nyugottan az anyósom.KépBár azért ő is tud nooooormális lenni ha akar.Szeretem én csak távol legyünk egymástól.KépKülönben a nyáron ő is mindenképp azt akarta,hogy nyaraljunk együtt,de nem díjaztam az ötletét.Kép
Domi/kop-kop/ma már teljesen jól van!Na jó,egy kicsit köhög de nem vészes,láz nuku.Puszi!Jó utat!Aztán vigyázzatok Bencusra és magatokra!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Olika,Gigi,hogy vagytok??????????????????????????

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Dia!
Hát a Te anyósod se semmi Kép Én nem tudom, hogy hogy tudnak ilyen érzéketlenek lenni, mintha nem neveltek volna fel egy vagy több gyereket. Ne húzd fel rajta magad, nem éri meg!!! Kép
Örülök, hogy Domi jobban volt ma és láza nincs Kép Csak így tovább Kép
Kuka Kép Gratula. Marcinál most bennragadtak a szavak, de aztán majd,ha ránk zúdítja, csak leshetünk Kép Kép Kép

Zsófi!
Anyóspajtiék látom azért eddig is tudtak, nem semmik. Nálunk is az a helyzet, hogy Gábor nem mondja meg nekik a véleményét, most rám maradt, hát meg is kaptam. De már rohadtul nem érdekel, sőt büszke vagyok magamra Kép Viszont gondolom, "kedves" anyós hazáig bújtatta apósomat, akivel nagy baj nem lenne, ha nem ez a nőszemély lenne mellette.
Csitrikém, épp ma gondoltam rá, hogy Te leszel hozzánk a legközelebb, ha egyszer odáig jutunk, hogy elköltözünk. Majd talizunk Kép
Nagyon jó utazást, pihenést és nyugis síelést Nektek! Irigy a kikapcsolódásért, mert inkább már engem is a meleg vonzana Kép

Gigi!
Remélem Oli jobban van. Ha tudsz, jelentkezz!!! Kép

Puszi Mindenkinek: Melinda (15+0 Kép)

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Végre van gépem-kicsit jobb,mint az előző.KépRemélem,hiányoztam!Kép
Patrik tegnapelőtt éjféltől reggel 6-ig ébren volt,felváltva dumált és sírt,láthatóan fájt valamilye.Tegnap éjjel hőemelkedése is volt.Doki,az erősen megindult rágófogakon kívül más okot nem talált,úgyhogy felköthetem.
Sehová nem enged maga mellől,még WC -re sem.
Mondanom sem kell gondolom,hogy egyre pocsékabb a kedvem,és régen éreztem ilyen bezárva magam.Bevallom,sokszor már délelőtt azt mondom,bárcsak lenne este.
Ilyenkor a legrosszabb,hogy nincs itt senkim,csak magamra számíthatok.A gyerekeim nem véletlenül ennyire anyásak,Raul is csak kb.1 hetet volt eddig nélkülem(Anyuéknál nyaralni).
Ez majd biztos jól jön valamikor,de most nagyon-nagyon-fárasztó,hogy mindkettő éjjel-nappal rajtam lóg.

Gigi!
Hogy vagytok?

Dia!
Örülök,hogy Domi már jobban van!Kép

Györesz!
Norbika tényleg nagyon okos!KépSpirálom 2x volt,de vérzési zavaraim lettek mindkétszer és állandóan fájt a hasam.KépÁllítólag ezek nem fordulnak elő annál a fajtánál,amiben hormon van és helyileg hat,de ez elég drága(tavaly volt 36 ezer Ft,de egy éven belül pénzvisszafizetési garancia van).

Melinda!
Mindenhová fel-le mászás régóta van nálunk,úgyhogy egy pillanatra sem lehet egyedül hagyni Patrikot.
Mikor Õ volt a pocimban,már a 13. héten éreztem a mocorgását-dokim is mondta,hogy ez lehetséges.Úgyhogy gratulálok!Kép

Saxi!
Gondolok Rátok!Kép

Judit!
Gratulálok Lackó elindulásához!Kép

Az én Anyósomat úgysem tudjátok alulmúlni,be-beeeeee!Kép

Puszi mindenkinek!

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!

Kata!
Sajnálom, hogy nem túl rózsás a kedved, de megértem. Szorítok, hogy csak a fogacskák legyenek a ludasak és semmi komoly ne legyen. Persze Neked az sem jó, hogy a fogzás miatt sírdogál, nem alszik. Drukk, hogy gyorsan kibújjanak. Olyan érdekes, mert Marci felső rágófogai lassan jönnek, míg a jobb alsója kb. 3 nap alatt teljesen kibújt Neki, de nem csak a felszíne, hanem a teljes foga. Az orrszívás alatt rendesen tudtuk - sajna - vizsgálni. Fogmanóinkat átküldöm, mert nálunk nagyon rákapcsoltak és rendesek, mert Marci egy pillanatot nem szenved.
Valamelyik nap épp ezen agyaltam, hogy Te írtad, hogy Patrik mennyire nem bírja Nélküled. Ez nálam is így van. De sajnos ennek tényleg a segítség, nagymama közelségének hiánya az oka. Nekünk most ez jutott...
Nem semmi, hogy már a 13. héten érezted Patrikot. Akkor most már biztos, hogy én Ketteskét érzem, mert a barátnőm az első babáját már a 16. héten érezte. Kép Köszike Kép
Anyós Kép Inkább alulmúlom, vagy felülmúlom, nem is tudom, de érted?! Kép Kép Kép
Pusz és kitartást!!! Kép Kép Kép

Gigi!
Remélem jól vagytok. Izgulok, mert nem írtál. REmélem, Te is javulsz, sőt már meg is gyógyultál! Puszi Nektek!

No megyek, vár a teregetés, takarítás, főzés Kép

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!Kép
Kata!
Ismerős az anyázás,nálunk is ez megy.Eddig az Apjával csak csak elmaradt,most már az sincs.KépÉjjel-nappal nyanya-nyanya.KépJujjjjj,húzós lehetet 6 órát fenlenni!KépDominak is jön már megint két foga ezért mindent szétrág.ne tudd meg,hogy néz ki a dohányzóasztal széle.KépRemélem egyszer csak össze hozzuk már a talit!KépMi már jól vagyunk......Kitartás!Kép

Melinda!
Puszi.Kép

Györesz!
Amikor most Domival kórházban voltunk,az ágyszomszédja spirál mellett fogant.No comment!KépÉn személy szerint iszojgok attól,hogy egy idegen valamit felhelyezzenek a testembe.Puszi

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!
Sajnos Olika csütörtökön kórházba került tüdőgyuszival.KépMár otthon vannak de még a kórházba is felvannak véve.Rendes kálváriát jártak meg.KépMajd Gigi mesél.Puszi

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Szegény Olira nagyon rájár a rúd Kép Annyira sajnálom, hogy most meg ez a rohadt tüdőgyulladás. Gondolom, Giginek nem nagyon lesz ereje, idege írni Kép De akkor is küldöm az éteren keresztül a sok-sok gyógypuszit!

Dia!
Domi a dohányzóasztalt rágja Kép Persze Neked ez inkább Kép Szerencse, hogy a miénk lapja kb. 5 cm vastag, így túl nagy falat lenne a gazfickónak Kép
Az az igazság, hogy a spirál nekem is furcsa, de én nem gyógyszert akarok majd használni. Csak ki tudja még, hogy mit... Egyébként szerintem 100%-os védekezési módszer nincs, gyógyi stb. mellett is teherbe lehet esni.

Mindenkinek puszi és a betegeskedő babáknak mielőbbi jobbulást!
Melinda (15+1)

KépKép

KépKép
bujka

Melinda!Kép
Gigi nem tud belépni a bnetre nem tom mi miatt.Szegénykém ki van.Először a Heim Pálba mentek de olyan körülmények voltak,hogy ott hagyták a p......és átvitték Olit a Tűzoltó utcai klinikára.De majd ő mesél erről.
Ja az asztalt rágja a gyerök,cserélhetjük ki nem sokára.KépMármint az asztalt.KépGondoltam ám ma rád sokat mert Domi nem eszik.Se reggeli,se tízórai,se ebéd.KépAzt hittem megőrülök.2 felé elfogadott egy kis bébikaját és estére már ette a főztömet./cscomb+petruskrumpli/Képzeld pár napja se reggel se este nem fogadja el a tejet.KépPróbáltam a biotejet,kakaónak,bébi tejet,tápszert nem és nem kell semmi!KépDe azért mondja mindig,hogy tej,tej és amikor megcsinálom fintorogva eltolja.Nem tom miért??!!Amúgy láza már nincs kop-kop,de köhög szegénykém.Dee azért a Megasztárt végig táncoltuk.Kép
Puszi.Jó éjt!Dia

Kép
Kép
lldicsi

ÁááááááááááááááááááááááááááááReggelre olyan de olyan taknyos lett Domi!!KépBe van rekedve is és továbbra se akar enni.Még jó,hogy inni iszik és végig aludta az éjszakát.Tegnap is napközben aludt 2 órát aztán megint 2 és fél órát.KépMikor lesz ennek a betegeskedésnek vége???KépPuszi

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Tegnap én is alig bírtam belépni a társalgóba!Kép

Gigi!
Nagyon sajnálom, hogy már megint kórházba voltatok! Remélem Olika már jobban van és egy jó darabig elkerül Titeket minden nyavaja!

Dia!
Jajjjjjj, Ti szegények! Hát Nektek is csak drukkolni tudok, hogy minél hamarabb meggyógyuljon Domi és egy jó ideig ne legyetek betegek!!!!!

Kata!
Nem lehetett semmi az az átvirrasztott éjszaka! Drukkolok, hogy tényleg csak a foga legyen és ne más, na meg hogy az a fránya fog se kínozza sokáig!

Spirál: azt hiszem elvetettem a dolgot!

Totál fel vagyok háborodva! Tegnap voltam tornázni és gondoltam ma is elmegyek délelőtt, hát erre mikor odaérek látom, hogy többi lány gyanusan áll a fitnesterem előtt, kérdezem, hogy mi van, erre mondják, hogy bezárt a terem végleg. Tegnap erről még egy szó sem volt, erre mára teleaggatták az ajtót papírokkal, hogy bezártak, meg hogy a bérlet fennmaradó részét mikor fizetik vissza, stb. Szegény csaj, aki tartotta volna az órát, az is reggel 9-kor tudta meg, hogy megszünk a munkahelye! Hát nem semmi dolgok vannak! Pedig már úgy kezdtem belejönni és olyan jó kikapcsolódás volt eljárni tornázni, most kereshetek másik helyet, bár tudom hogy arra meg nehezen fogom rászánni magamat!

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

SziasztokKép

Ez egy próba. Ha elmegy, akkor megírom újra a Háború és béke folytatását

KépKép
gigi28

Sziasztok

Dia
sok sok gyógypuszit küldök nektek. Remélem Domika éjjel jól fog aludni és holnapra már sokkal jobban lesz.

Melinda
Nem tudom te szedtél, vagy szedsz-e most Elevitet de nekem annak idején sokat segített, rosszulléteknél, ráadásul most kétfelől szívják ki belőled a fontos tápanyagokat.
Anyós após, kedves emberek, ilyenkor én áldom a sorsot, h nekem nagyon jó anyósom van, mármint a Giginek nagymamája apai ágról.
Jó fej, nem csinál butaságokat, és rengeteget segít nekem, nekünk. Szerencsére vannak ilyenek is.

Györesz
nagyon jót mosolyogtam Norbikán aki csenben játszik és közben ezerrel azon dolgozik, h mi minden csintalanságot lehetne csinálnia még.
Ez a plázás sztori nagyon durván hangzik.
Gigi is már régóta számon tartja az újjait. Ha betűket írok neki akkor egyenlőre boldogan tudakolja, h ugye az ő neve az ott.

Gigi
Olikának gyors gyógyulást. Nagyon meghitt pilanatokat élhettek át amikor összebújva alszotok.
Az én baráti körömbön van két nagyon jó példa a szopizás és vasimmunra. Gyermekkori barátnőm nagyobbik lányát 2 évesen választotta el a cicitől amikor teherbe esett a második gyemekével, rengetegszer jártak a Tűzoltó utcai kórházba, nagyon sokat betegeskedet a kislány. Szóval az anyatej sem mindeható, a másik példa pedig egy barataim kislánya nem szopizott csak pár napot, tápszeren nőtt föl, és alig beteg, még az ovi kezdés sem járt állandó betegeskedéssel.

Zsófi
nagyon édi a te kis XXI.szi gyerkőcöd, nálunk mosatnában a konyharuha a sláger. Pedig Gigi nem nem egy zaba gép. Tényleg jártok még babaúszásra?

Judit
azt hiszem mi még nem találkoztunk, hát üdv a köreinkben. Autó a mindenemről a kis unokaöcsém jut eszembe amint megtanult beszélni minden autót a nevén nevezett, és nem csak menő márkákat tudta a trabit és a wartburgot is fújta.

Kata
amikor Gigi rágófogai elindultak nálunk is nagyon rossz éjszakák következtek be. Kitartás hozzá, sajnos nem 2 van belőlük.

Gigi is egyre több mindent mond érthetően, mostmár tudatosan magyaráz dolgokat és írtó pipa, ha nem értem meg őt. Sajnos még csak fel mászik dolgokra, pedig nyár első fele óta tanítom a lemászásra, de egyszerűen nem hajlandó rá, mindig menni akar csak, én meg persze parázok mert nem érdekli az ágy széle.
Én parázok aki nem szoktam.

Puszi
Márti
márti05

Na újra itt vagyunk!

Dia már megírta a lényeget.
Csütörtökön nagyon rosszúl lett Olikám. Már éjjel nagyon lázas volt, adtam is neki nurofent. Reggel megint. De nem segített. Csak feküdt, nyűgös volt. Aludt, sírdogált. Délben már 39 fokos láza volt, amit nem vitt le a lázcsillapító. Becsavartam vízes ruhába. De csak feküdt és sírt. Hívtam a doktornőt aki megállapította, hogy tüdőgyulladása van és már kezd a füle is begyulladni. Amikor mondta, hogy szerinte nem ússzuk meg a kórházat akkor elbőgtem magam. Felvázolta, hogy intravénásan fog kapni antibiotikumot. Mondta, hogy most azonnal menjünk és csináltassunk röntgent és majd ott eldöntik, hogy hogyan tovább. Bőgve hívtam Viktort. Aki már hívta anyukáját, hogy intézzen valami orvost. Az egyik ismerőse a Tüzoltó utcai gyerekklinikán főorvos. Megbeszélték, hogy megyünk és majd várnak minket. Be is mentünk, de az ügyeletes dokinőnek nem szóltak aki frankón tovább küldött minket a HEim Pálba. Tüdőgyulladásos, lázas gyereket felöltöztetni, át a másik kórházba. Ott megvizsgálták és átküldtek röntgenre. Felöltöztet, átmegy az udvaron. Röntgen alatt végig ordított, taknya-nyála egybefolyt. Felöltöztet, vissza az ügyeletre. Levetköztet, vártunk pár percet. Meghozta Viktor a röntgen eredményét, felvették a kórházba. Felöltöztet, át az udvaron mert ebben a kiba...ott kórházban minden máshol van. NEm baj, majd rángatjuk a beteg gyereket. A belgyógyászaton újra megvizsgálták. Közölték, hogy ki van száradva, be kell kötni infúziót. És, hogy kb egy hétig leszünk itt. Mondtam a Viktornak, hogy én azt nem fogom kibírni, mert már napok óta nem tudtam enni, ment a hasam és aludni sem nagyon aludtam a héten. Na akkor bevittek a szobának nevezett lyukba. Sokat mondok ha volt két négyzetméter, amiben volt két kiságy egy pelenkázó és egy kád!!!! Anyuka üljön egész éjszaka a gyerek ágya mellett egy széken!!!! Átvittük vérvételre. Na és itt jött a pokol!!! Szétszúrták a kezeit, aztán még a fejét is megszúrták!!!!!!!!!!!Kép Olivér örjöngött, síkítozott. Kiabálta, hogy anya-anya. Én pusziltam, öleltem. Aztán már én is vele bőgtem! És nem sikerült se vért venni, se bekötni az infúziót. Mondták, hogy most hagyják egy kicsit, aztán tovább próbálkoznak! Vissza a szobába. Na ekkor betettek mellénk egy cigány nőt a fél éves ordító gyerekével, akit a drága anyukája halál lazán otthagyot azzal a felkiáltással, hogy majd másnap jön!!!!!!! Na itt elszakadt a cérna és mondtam a Viktornak, hogy most megyünk vissza a Tüzoltó utcába, hívja anyukáját. Elintézte, hogy várjon minket egy baba-mama szoba. Na persze a HEim Pálba tisztára kiakadtak ránk. Már azzal fenyegetőztek, hogy kitíltanak minket a kórházból ha most elmegyünk. Szarunk rá. Olyan szemetek voltak, hogy este kilencig húzták az időt. De mentünk. Mire átértünk Olika bealudt, de annyira, hogy arra sem ébredt fel, hogy vizsgálják. Két orvos is megnézte és megállapították, hogy egyáltalán nincs kiszáradva, nem kell infúzió!!! Szájon át kapott antibiotikumot. A szobába csak ketten voltunk Olikámmal, volt még benne tv, hütő, mosdó. Aludni nem tudtam mert nyugtalan volt Olika, de legalább feküdtem. Az osztályon nagyon aranyos volt mindenki. Volt egy nagy rész elkerítve ahol millió játék volt. Külön étkező mini székekkel és asztalokkal. Etetőszékkel. A törpék nézhették a meséket a tv-n. Senki nem szólt rájuk ha rohangáltak. Tényleg csak jót tudok mondani. Az egész kórházban mindenütt játékok. Látszik, hogy a gyerekekért vannak. Sajnos a vérvételt itt sem tudtunk elkerülni, viszont egy bökésre meg volt. Mivel Olikám már olya jól volt pénteken, hogy borogatta a székeket meg inzúltálta a gyerekeket így hazaengedtek minket azzal, ha bármi van, rögtön visszamegyünk. De nem volt semmi. Ma visszamentünk még egy vizsgálatra, jól van. Az antibiotikumot még szedni kell meg a köptetőt. Szerencsére nekem elmúlt a hasmenésem, már nagyon kivoltam készülve. Na szotyihélyban ennyi. Bocsi ha hosszú voltam.

Nem nagyon tudtam visszaolvasni. Azt láttam, hogy szegény Domi rosszúl van. Puszi neki. Legyen már nyár!!!!!!!!! UUUUUUUUUUUUUtálom!!

HOlnap jövök! Puszi

Ja azt még le kell írnom, hogy szombaton már olyan jól volt, hogy beledobta az apja telefonját a klotyóbaKépKép Az még kiírta, hogy nem támogatott tartozék és kimúltKépKépKépKép De miután kiszáradt, újjászületettKép

KépKép
gigi28

Szia Gigi!
Húúúúú, hát nem is tudom mit írjak, még a torkom is elszorult, ahogy írtad, hogy agyonszurkálták szegény Olikát! Még szerencse, hogy anyósod el tudta intézn a Tűzöltó utcai kórházat és örülök, hogy mára már túl vagytok mindenen! Gondolom, hogy most mennyire örülsz amikor rosszalkodni látod a fiacskádat!
Szerencsére Norbival még nem kellett megjárnunk egy kórházat sem, de mindenesetre gyűjtöm az általatok leírt infókat, ha egyszer mégis elkerülhetetlen lenne a kórház!
Amúgy (már olyan rég akartam kérdezni), hogy hogy van ez? Ki mondja meg, hogy melyik kórházba kell vinni a gyereket? Vagy kötelesek bevenni ott, ahova viszem?????? Jó lenne ezeket tudni, mert én totál nem vagyok képben!
Puszilom Olikát!!!!
Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Gigi!
Hát én is majdnem pityeregtem Kép Szegény Oli és szegény TE, jó sok mindenen túlmentetek az elmúlt napokban. Azt hiszem a Heim Pált tényleg leírtam én is, mert 99%-ra érzem, hogy ott cseszték el Marci golyócskáját is az urulógián. Gusztustalan, hogy ilyen körülmények uralkodnak egy gyerekkórházban.
A Tűzoltó utcai kórház melyik? A SOTE II. klinika? De ez tényleg álomnak tűnik. Melyik osztályon voltatok?
Örülök, hogy Oli már rosszalkodik Kép Gondolom, ennek most Te is mindennél jobban örülsz Kép Klassz, hogy Te is jobban vagy! További jobbulást mindkettőtöknek!
Telefon Kép Kép Kép
Ha Viktor ma ünnepelte (már, ha ilyen körülmények között tudtatok ünnepelni) a névnapját, akkor sok-sok boldogságot Neki!

Dia!
Dominak is jobbulást kívánok! Szegényem tényleg most egyik baciból a másikba esik Kép Szívjátok az orrocskáját rendszeresen és ha köhög is, akkor nem szabad, hogy baj legyen. Rendszeresen ellenőriztessétek a dokival. Mi legalábbis a karácsonyi majdnem tüdőgyuszinknál ezeket tudtuk tenni és hála az égnek elkerült a legrosszabb.
Az étvágya pedig a betegség eltűnésével biztos előkerül majd. Az ivás inkább fontosabb most... Puszi Nektek!

Márti!
Jó, hogy írtál Kép
Elevitet szedek és most már egy jó ideje nem is volt hányingerem, de ma olyan, de olyan sz@rul voltam megint, hogy csak lestem. Már készültem előcsalogatni a rókát, de most itt a gép előtt ülve egy kicsit jobb lett.
Ügyes Gigi, hogy már így beszél, magyaráz Kép Marci csak mutogat és általában megérti, amit mondunk Neki, de nem nagyon beszél. De ezen most nem parázok.
Becsüld is meg azt az áldott jó nagymamit Kép Nekem tényleg olyan érzésem van, hogy csak 1 nagyija van Marcinak, viszont Õ néha kitesz kettőt is Kép

Györesz!
Edzőtermet sajnálom. Rossz lehet, hogy megszoktad, élvezted és minden előjel nélkül eltűnik a lehetőség. Drukk, hogy találj legalább ilyen jót, mint ez volt.
Én a kórházakkal kapcsolatban annyit tudok mondani, hogy nekünk a dokinéni - Marci golyós eseténél - vacilált a Heim Pál és a SOTE I között, majd végül a SOTE I-esre adott beutalót, így mi hétfőn esti órákban odamentünk. Viszont ott az ügyelet 1 dokit jelent, míg a Heim Pálban minden részlegnek van külön ügyelete. A "sokrétű" Heim Pálos ügyelet ellen azért le kell írnom, hogy amikor Marcival a golyócska kizáródást már előrejelző hányásával a Heim Pálba mentünk a belre (beutaló nélkül, a Szent Imréből oda irányítottak), - bocsánat, de - egy 80 és a halál közötti dokinéni nézte meg és elég bunkó volt velem. Olyan igazi öregbanyás, de kérdem én, miért is kéne elnéznem neki a korát, amikor én meg totál meg vagyok ijedve a folyton hányó, síró féléves gyermekem állapotától. És hányás csökkentő kúpon kívül sokat nem nyújtott. Így ezek fényében a Heim Pál szerintem tényleg kizárt.
Én a SOTE-t ajánlani tudom, bár az anyukák elhelyezése ott sem túl fényes, mivel kicsi a hely. Viszont a személyzet (beleértve az orvosokat is) tünemény volt. Mindez az I-es csecsemőosztályra vonatkozik. A mi gyerkőceinkkel már nem is tudom milyen osztályra kerülnénk, valszeg már nem ide.
Visszaolvasva sokat nem segítettem kórházügyben, de infonak azért jó lehet.

No megyek, kúrálgatni magam és pihenni.

KépKép

KépKép
bujka

Ez tök hülye ez a bnet, előbb még ittvolt az írásom, most nincs sehol!

Szia Gigi!
Nagyon durva amit leírtál! Teljesen összeszorult a torkom amikor Olvastam, hogy Olikát, hogy összeszurkálták és szegény meg visított és anyázott! Még szerencse, hogy anyósod el tudta intézni, hogy átmenjetek a Tűzoltóutcaiba!Örülök, hogy mára már jobban vagytok és hogy Oli újra ilyen eleven kis rosszcsont! Gondolom, hogy ilyenkor hogy örülsz amikor látod rosszalkodni!
Puszilom Olikát!!!!!!

Már olyan rég akartam kérdezni, hogy amúgy hogy van ez az egész? Honnan tudom, hogy mikor melyik kórházba kell vinnem a gyereket? A dokink mondja meg? Vagy én bárhova viszem kötelessek felvenni oda? Hogy működik ez, mert én totál nem vagyok képbe és azért jó lenne tudni, mert hát sosem lehet tudni, hogy mikor kerül oda az ember, hogy menni kell!

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Hát én ezt neeeeeeeeeeeeem értem! Előbb kiléptem a bnetről, erre amikor visszajövök az írásom sehol. Írok egy újat és amikor azt elküldöm, hát újra ott figyel az előző írásom! Na ezt adja össze valaki!!!!

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Gigi!
Borsódzik a hátam és nagyon fel vagyok háborodva a Heim Pál kh.-on!!!
Sajnálom,hogy ezen keresztül kellett mennetek!
Annak viszont nagyon örülök,hogy Oli már jól van és telefont is hajigál!Kép
Végül is a röntgen igazolta a tüdőgyulladást?

Dia!
Jobbulást Dominak!Szegény,biztos a torokfájás miatt volt étvágytalan.
Cebiont adsz Neki?Patriknak a héten kezdtem,Raul minden nyavalyát hazahoz az oviból,hátha védi valamennyire.
Dohányzóasztal.KépPatrik is rág még mindig mindent.

Györesz!
Torna.KépAzért remélem találsz másikat-Esetleg az oktató olyan helyen tart ezután,ahová el tudsz járni.
Nekem is nagyon jó volt kimozdulni,hát,most egy ideig hanyagolom.

Melinda!
Köszi,akkor várjuk a fogmanót!KépLesz dolga rendesen,Patriknak még csak 8 foga van kint.
Az orrszívás nálunk is horror,Raulnál is ez volt,megkönnyebbültem,mikor már végre jól ki tudta fújni az orrát.
Ha majd sokára a védekezésre lesz jó ötleted,azt tedd közkinccsé légyszives!Kép

Patriknak szerintem a tej bántotta a hasát,pedig higítva kapta és keveset.Pedig úgy ízlett Neki.Mióta nem kap,nyugi van.
Reggel Raul rohant ki ébredés után a hálószobából és izgatottan közölte,hogy mozog a foga!KépKíváncsi vagyok,tényleg abban a sorrendben hullanak-e ki,ahogy kibújtak.

Itt 2 napja szakad a hó!!!!Kép

Puszi mindenkinek!

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!

Gyorsan csak pár szót írnék!

Gigi, Dia!
Borzasztó ez a sok betegség, nagyon sajnálom szegény kismanókat, és persze benneteket is, hiszen egy édesanyának nincs szörnyűbb, mint tehetetlenül nézni kisporontya szenvedését!
Azt hiszem igazából azért követik egymást ilyen gyorsan a betegségek, mert legyengült a manók immunrendszere. Az én Martinom is így volt, amikor bölcsibe került, aztán egy homeopata gyógyszerésztől kértem segítséget, aki a következő szereket ajánlotta:
Echinacea angustifolia CH5 vagy D6
A CH5-ből napi 5 szem 1 hétig és egy hét szünet.A D6-ból napi 3 szem ugyanígy.
Nagyon jó még a Béres csepp is C vitaminnal. Illetve a Vitacolan (ez még étvágynövelő is, ami lábadozáskor fontos). Ajánlom még az antibiotikum kúra után az Activia joghurtot, hogy rendbetegye a pocakot!

Remélem, nem veszitek okoskodásnak, ill. tolakodásnak, amit leírtam. Õszintén sajnálom a két picurt és nagyon szeretnék segíteni, Martin azóta is nagyon ritkán beteg, akkor is gyors,-és enyhe lefolyású a kor.

Melinda, remélem jól vagy/tok. Millió puszi neked és a két manódnak! KépKép

Mindenkinek sok puszit küldök:
Évi

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok!

Gigi!

Nagyon sajnálom a történteket,de az a fontos,hogy már jobban van Olika és,hogy végre otthon vagytok.
Puszi.

Lányok!

Teljesen kiakadtam azon amiket Gigi írt.
Most mit csináljak?
Merjem elvinni a gyerekemet oda,ha egy infúziót nem tudnak bekötni,akkor,hogy fogják megműteni.
Annyira ideges vagyok,hogy csak bőgök és agyalok ezerrel.
Nem tudom mit csináljak,és azt sem tudom,hogy vidékről mehetek-e más kórházba vagy csak oda ahova az orvosom adott beutalót.
Jajj lányok annyira félek,hogy mi lesz ezzel a kis törpével.
Most nem is tudok többet írni.

Puszilok mindenkit,a betegeknek jobbulást,puszi,
Saxi
saxi

Sziasztok!

Gigi, ez a történet egyszerűen horor!Kép Ráadásul nem is értem, hogy lehet ekkora különbség 2 ÁLLAMI KÓRHÁZ között! No és az egy dolog, hogy nagyon kevés pénzből gazdálkodnak a kórházak, hogy nincsenek meg a szükséges tárgyi feltételek, de könyörgöm mi van az EMBERSÉGGEL, hogy a jó életbe lehet ártatlan, kiszolgáltatott kicsi gyerekekkel ilyen kegyetlen, embertelen módon bánni? Ez több mint felháborító,és egyszerűen megengedhetetlen!!!!! Én a helyedben megpróbálnék lépéseket tenni (esetleg anyósod segíthetne mi módon).
Egyébként persze tényleg az a lényeg, hogy végre jól van tündéri kisfiad és te is, bár gondolom nehéz ezen túllépni! Kép

Saxi, abszolút megértem, hogy kiborultál, szerintem mindannyian így lennénk! Talán azt tudnám javasolni, hogy (már, ha jóban vagytok) beszéld meg őszintén a gyerekorvossal, esetleg védőnővel, hogy milyen aggályaid vannak, mit javasolnak! Nyugodj meg, Lilikének is szüksége van most rád, erősnek kell lenned, hogy őt is megnyugtasd, hidd el, hogy minden rendben lesz! Bogit hol műtötték? Láttod ő is egészséges és gyönyörű, meríts erőt belőle. Szívből szorítok érted/értetek!!!!!!

Dia,
Remélem Domikád is jobban van már és te is megnyugodtál!!!!
Azt hiszem még nem válaszoltam a kérdésedre: Igen, szeretnénk 4. gyermeket is! Ez minden álmunk nekem és Tibimnek is!KépKép
Puszi nektek Kép!!

Melinda!
Remélem nem valami kórság kerülget téged is! Picuri jól van, azóta is érezted a mozgást? Marcikád, meggyógyult már?
Szerintem nagyon szép helyet néztetek ki magatoknak, és legalább anyukád is közel lesz, ami nagyon fontos két manócska mellett Kép!

Márti!
Örülök, hogy jól vagytok, tündéri a kis Gigi és olyan kis okos is, igazán büszke lehetsz rá!!!

Györesz!
Nagyon irigyellek, amiért ilyen kis önálló Norbika, bár el ne kiabáljam már én is tudok Rolcsi mellett főzni, takarítani, csak lásson, néha persze kapaszkodik belém, hogy vegyem fel, de már ő vele is sokkal könnyebb! Norbikád mostanában jól alszik? El ne kiabáljam az én törpém egyszer, kétszer kel csak! Kép

Kata,
remélem most már jobban vagy, hogy jobban tudsz aludni. Hihetetlen mennyire le tud merülni az ember a nemalvástól. Egyszer egy pszichológusnő mondta, hogy a fáradtság és a depresszió édes testvérek, hát van benne valami.
Mostanság én is magam alatt voltam, hogy hol ez, hol az volt beteg, folyton idegeskedtem értük + a nemalvás, bezártság...Kép

Most hétvégén végre eljutottunk apával, ez nagyon jót tett!Kép
Olyan szerelmesen meghitt élmény volt életem párjával kettesben Kép. Persze közben sokszor kaptam magam azon, hogy a kicsik (főleg Rolcsi) járnak a fejemben és olyan jó volt hazajönni az én kis drágáimhoz, mégis rájöttem, hogy sokkal könnyebb az élet, ha az ember néha időt szakít saját magára/magukra.
A gyerkőcök ráadásul nagyon is jól meg voltak mamával, aki nem mellesleg igazi fantasztikus anyós. (Bár a nagymamasággal még csak most barátkozik Kép Március 11-ére sikerült jegyet szereznie nekünk a Rómeó és Júlia musical-re, ő pedig ismét jön pesztrának!

Egy regényt írtam, úgyhogy búcsúzom!

Mindenkinek sok puszit küldök!
Évi

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Még visszaugrottam, nekem is lenne egy kérdésem: Lányok ti miket főztök a gyerkőcöknek? Rolcsi már babakaját (jogosan) nem nagyon kér, viszont tanácstalan vagyok (nagycsaládosként is Kép), hogy miket ehetne, azok közül amiket magunknak főzök, vagy hogyan készítsem el úgy, hogy ő is ehesse!
Nehogy azt írjátok, hogy már mindent ehet Kép, recepteket szeretnék legalább egy pár kedvencet!

Pussz:
Évi

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Szia Évi!

Köszi,hogy szorítassz,aranyos vagy.

Babakaja:

Én csak azt tudom írni amit nem akarsz hallani,már mindent adok Lilikének.
De szó szerint, pl.a csilisbabot imádja.
Először nagyon féltem,hogy pocakfájás lesz a vége,de nem volt hajlandó mást elfogadni,csak ordított azért amit mi ettünk.
Úgyhogy receptekkel nem szolgálhatok.
Szerintem gyereke is válogatja,mert Bogika nagyon válogatós volt,sokáig csak a főtt husit ette a levessel és tésztát,a sült dolgokat nem is akarta megkóstolni,Lilike meg egy kis zabagép,minden kell neki és állandóan eszik valamit.
Hétvégén ananászos pulykát csináltam,azt látni kellett volna,hogy falta.
Talán a többiek tudnak recepteket küldeni.

Puszi,Saxi
saxi

Sziasztok!

Gondoltam teszek fel egy pár friss képet.

Kép

Kép

Kép

Kép

Puszi,Saxi
saxi

SziasztokKép

SaxiKép
Sokat gondolkoztam, hogy leírjam e ezt a kórházas sztorit, mert gondoltam, hogy megijedsz. De azért nem kell általánosítani, ne aggódj. Azt el kell mondanom, hogy mindaddig míg nem mondtuk meg, hogy akkor mi innen elmegyünk, teljesen normálisak voltak. Elmondták, hogy mi baja van, hogyan fogják kezelni. Nekünk leginkább az elszállásolással volt bajunk. Biztos, hogy be tudják kötni az infúziót mert a többi gyereknek is mind bekötötték, csak szegény Olivérnek nem sikerült. Ezen tényleg ne agyalj. Biztos vagyok benne, hogy nagyon sok emberkét meggyógyítottak már ott.

Györesz is felhozta, hogy akkor lehet e kórházat választani. NEm tom. De szerintem ha az ember napközben bemegy a beteg gyerekével akkor nem küldhetik el. Max. este azt mondhatják, hogy nem ők az ügyeletesek. De ha nagy a gáz, akkor szerintem nem küldik tovább a picit. Tényleg nagyon furcsa, hogy két állami kórház ekkora a külömbség. NEm szabadna, hogy így legyen.

ÉviKép
Nem veszem okoskodásnak, hogy leírtad a homebogyót. És azt te hogyan adtad? Felhígítottad vízben? Mert az kizárt, hogy OLikám fulladás nélkül lenyelné azokat a kis bogyókat. Csodállak, hogy még vágysz negyedik gyerekre. Én már a másodiktól is tartokKép Pont azok miatt amiket te is említesz. A bezártság, fáradtság stbb.... Én is csak azt tudom írni, hogy Olikám azt eszik amit miKép Szereti a főzelékeket, a husit, rizst, tésztákat. Bár most nem túl rózsás az evőkéje. Esetleg csinálhatnánk azt, hogy mindenki leírja a heti menüjét és abból biztos kapnánk új ötleteket.Mert én is mindig kínban vagyok. Ma borsófőzelék volt mini kijevivel. HOlnap bolognai makaróni, szerdán húsos, zöldésges rizottó. Aztán nem tudom, várom az ötleteket.

GyöreszKép
Nem semmi ez a fitness terem. Iyet még nem is hallottam. Én elvileg ma este kezdem a futást. Na jó, inkább csak sétának nevezném. Milyen gyakran jártál tornázni??

MelindaKép
Anyós és apósKépKép Te és ilyenkor Gábor szól valamit???? Mert Viktor mindig lapít ilyenkor. Ultrahangra mikor mentek? Kiváncsi vagyok már ketteskére.

Megyek, mert ezt a hsz-t kb. három órája írom.

Puszi

KépKép
gigi28

Szia Györesz, ezt neked találtam, remélem hasznát veszed!http://www.hazipatika.com/topics/contrac/teszt
Puszi: Évi

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

SaxiKép

Imádom LilitKép Látom, hogy ő is ronggyal alszik mint a vőlegényeKép

Többiek????????

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Saxi!
Ne aggaszd magad semmiképpen a kórház miatt, hisz látod, most Gigi is azt írta, hogy csak azután voltak elviselhetetlenek, hogy el akartak menni.
Meg egyébként is, egy kórházon belül az osztályok között is nagy-nagy különbség lehet/van!!!
Ne izgulj, hisz gyönyörűek a lányok!!! Kép Kép Kép De a kételyeidet, tudod ide mindig leírhatod, és mi megpróbálunk segíteni!!!

Évi!
Örülök, hogy Rolcsi már nem tart olyan rövid pórázon Kép A kettesben töltött percekért, órákért irigykedem és elhiszem mennyire feltöltődhettél Kép De aki 4. gyerkőcöt is szeretne, ott bizony kell töltődni Kép
Mi jól vagyunk, Marcinak ma csak egyszer szívtam az orrát, és emellett olyan rossz, mint egy kisördög. Kiabál, replikázik velem egész nap, dobálózik, de tünemény. Mosolygós kis gombóc Kép Most is hallani kéne, hogy gurgulázik a nevetése, ahogy Gábor hülyéskedik neki.
Én Ketteskével elvagyok, de az tegnapi rosszullét elég rosszul esett, ma már jobb volt. A mozgását most annyira nem érzem, így el is bizonytalanodtam a múlt heti érzéseimmel kapcsolatban. De azért figyelem rendületlenül Kép
Marci, ha épp nem babakaját eszik (mert azért kap még azt is néha), akkor általában azt eszi mint mi (bocsi!). Nem veszek ki Neki semmit külön a miénkből (kivéve tejes dolgok előtt) sózás, fűszerezés előtt, ahogy néha a babaszakácskönyvek írják. Pl. a krumplis tésztát jó hagymásan szeretjük és Õ is simán megeszi úgy és semmi baja nem lesz. Persze azért figyelek, mert én tejet nem adok Neki, ilyenkor a főziből kiveszek és tejföllel, tejszínnel higítok. Szombaton azért csináltam Neki külön brokkolifőzit.

A brokkolit (fagyasztottból csináltam) pici hagymakarikával, köménymaggal feltettem annyi vízbe főni, hogy épp elfedje. Ahogy megfőtt leszűrtem, de a főzőlevét is megtartottam. A brokkoliról levagdostam apró rózsákat, majd a többi brokkolit, olajjal, tejszínnel, pici vegetával összeturmixoltam és a megfelelő állagig higítottam a főzőlével. Én sütöttem Neki rá fagyasztott panírozott vagadaltat és azt is beleturmixoltam. Belekevertem a rózsákat és ette, mint kacsa a nokedlit Kép

Gigi!
Hát Gábor inkább nem konfrontálódik az Apukájával, magában tartja a véleményét. Én ezt inkább nagyfokú tiszteletnek érzem a Részéről és nem is hibáztatom, csak baromira bosszant, hogy após úgy ugrál, ahogy anyós fütyül + a mai napig gyerekként kezeli Gábort, aki szerintem felelősségtudóbb, mint a legtöbb ember, mint akikkel valaha találkoztam. A mostoha anyjával meg régebben voltak konfliktusai, így azóta drága anyós folyamatosan távolságtartó vele, ezért nem szeret hozzánk járni, de én erre tojok magasról. Miért kell nekem pont hozzá igazodnom. Na mindegy, ez van, ezt kell szeretni, ez már azt hiszem nem nagyon fog változni. De azt tuti, hogy legközelebb nem megyek hozzájuk, hanem megy Gábor Marcival. Remélem veszik a távollétem jelzésértékét...
Uh-ra majd csak március 21-én megyünk. Addig nem tudom, hogy fogom kibírni...
Olikádnak további jobbulást és rosszalkodást, hisz annál megnyugtatóbb nincs is. Ilyenkor látja csak az ember Kép Ezzel a hasmenéses tortúrával végül hány kiló minusznál tartasz?

Kata!
Mióta adtál Patriknak tejet? Régebben, és csak most kezdett el fájni a pocak? Vagy rögtön a kóstolásnál?
A jövőben általam alkalmazott fogamzásgátló módszerre még azért várnod kell... Kép
Fogmanó átment, remélem csinál is valami hasznosat Kép
Kitartást Neked Kép

Dia!
Remélem Domi javul és csak egész nap Veled akar játszani, azért nem írtál. Kép

Mindenkinek sok puszi: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!
Előre is bocsika ha most nem írok külön mindenkinek!
rólunk:Domi köhög,taknyos az étvágya egy fokkal jobb mint tegnap.Ami azt jelenti,hogy ma hajlandó volt egy kis almát rágcsálni.:Amúgy szupi a kedve,egész nap főzöttKépés táncolt.(Én tiszta takony vagyok.Csodáltam volna ha én nem kapom el.....

Évi!Kép
Köszi a homeos tanácsot.Nagyon jól jön mert éppen akartam valamivel erősíteni Domi immunját csak azt nem tudtam mivel."Bár a dokinő szerint nem kéne."Kajára én is csak azt tudom írni,hogy azt eszi amit mi.Kép"Már amikor eszik.Kép"Én nem ízesítem külön,nem szedem ki előbb stb..Kedvence a karfiol leves és bolognai spagetti.KépDe amúgy a tésztaféléket nagyon imádja.Negyedik gyerek???Minden elismerésem ha beválalod!!KépVagy talán már útban is van?KépJól vagytok?

Saxi!Kép
Imádom Liliánát!!KépKép
Nem akarlak ám megiheszteni,de írtam,hogy a szomszéd kisfiú most volt sérvműtéten/1 éves/.Nos/igaz nem tom miért/de ők a műtét napján éjszakára hazajöttek.Lehet,hogy a szoba miatt ők is??????Mert azt mondta Kinga/az anya/,hogy műtételőtt való nap megnézték a szobát és hatágyas volt borzalmas körülmények között.Bocsika,tényleg nem akartalak megiheszteni de úgy gondoltam le kell írni!

A többieknek is pusz pusz!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok

Gigi
tudod engem sikerült megbőgetned a kórházas történettel. Teljesen ledöbbentem ilyen alapvető szervezési dolgokon, mint pl az udvaron átmenni a vizsgálatokhoz. Viszont a mobilos sztori nagyon tetszett.
Azt gondolom,a Tűzoltó utcai klinika attól emberibb a Heim Pálnál, hogy alapítványi támogatásból fejleszti magát. Pár évvel ezelőtt a barátnőm kislánya sok időt töltött a falai között 1997-98 években, akkor kezdték felújítani és létrehozni az alapítványi szülős kórtermeket.
Heim Pálról nekem sincs túl jó véleményem, azt tudom azért, hogy az ott dolgozó embereknek emberfeletti módon kell tenni a dolgukat a rossz körülmények miatt.

Évi
nagyon kellemes lehetett apával romantikázni.
Gigi mostanában tésztát tésztával enne, milánói, zöldséges tészta,sajtos tészta, sőt főtt tészta
üresen, ami még eléggé bejön az a májas rizottó, ami néha zöldséges májas.Ezek mind gyorsan megvannak és ehetik a felnőttek is. Máj, zöldség, husi megpárolva, tészta rizs megfőzve, majd összerottyantva, esetleg kis tejszínnel megbolondítva.

Saxi
gyönyörűek a csajok, igazán büszke lehetsz rájuk.
Szerintem, ha úgy érzed, hogy megfelelő orvost sikerült találnod a Heim Pálba akkor ne idegeskedj rajta, tudod minden az orvoson múlik, sokszor még a nővérek hozzáállása is.

Tegnap este az én tündéri nagylányom sajtos tésztát vacsizott, a végén fogta a tésztát az egyik kezébe a másikkal pedig szedte le róla a reszelt sajtot. Persze mind ezt hatalmas áhitattal. Szinte egész nap a hintában ül, eddig csak a kis alvós macival hintizett együtt, ma mire hazaértem már a kutya is ott volt, később pedig a baba is betársult. Majd teszek fel róla képet. A takarítás nálunk érdekesen zajlik, mert Gigi nagyon segítőkész és mindenben segít nekem, így a 10 perces felmosásból egy délelőttöt kitevő program lett, ha főzök akkor folyamatosan fel kell vennem és meg kell neki mutatni mi is van a fedő alatt, úgy látszik már most mindenen rajta tartja a szemét.

Puszi mindenkinek
Márti
márti05

Saxi!
Gyönyörű, gyönyörű tündérkék a lányaid! Igazán csodaszépek!!!!KépKépKépKépRemélem jobban vagy!

Dia! Köszönöm az elsimerést Kép, nem, még nincs útban, azt szeretnénk, ha apa végleg letudná a sulit mire megérkezik, kb. jövő májusra szeretnénk időzíteni, de ugye ember tervez!
Köszönöm Dia jól vagyunk, most nagyon jól érzem magam a jó kis hétvége után, de előtte már eléggé csapágyas voltam Kép Rolcsika édi, ahogy írtam fentebb, Vivus igyekszik egyre többet segíteni (ma pl. magátol elmosogatott Kép) Martin még kicsit gyengélkedik a betegsége után (nagyon megviselte a hallójárat gyulladásKép) de holnap már megy kung-fura, imádja Kép

Kajaügyben azt hiszem jó ötlet ez a heti menü dolog, amit Gigi írt, de az is jó lenne, ha leírnátok nekem a csemeték kedvenceit, az is segíten!

Jó éjt! Kép

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?