Új privát üzeneted érkezett!

Coolasa,
kérdésedre, hogy ki terhes és ki van már túl a szülésen, a legnagyobb segítség ez a tábla.
Ha van kedved belekerülni, küldjél adatokat. Kép
Kép
Szóval már csak Évi és Melinda pocakos, na meg Mamacka és Mancs, csak ők nincsenek a táblában. Miért is nincsenek???
A babások közül senki nem vár újabb babót, legalábbis én így tudom.

Kép
Kép
Kép
ilba

Csók mindenkinek, majd jövök még, most csak gyorsan a tegnap elmaradt képek:

KépKép KépKép

Jucus
jucus73

Tibi,

köszi szépen az őszinte soraidat, jól esett olvasni őket.

Az igazság pedig az, hogy valóban lehetnek más indokai is egy embernek, mint az előbbiekben ábrázolt és feltételezett mocskosabbnál mocskosabb dolgok.

Bumpyval a szándékaim pedig a következőek lettek volna: megpróbáltam volna rábeszélni, hogy menjen el egy pszichiáter szakemberhez, ui. nála még talán nem késő, megfelelő módszerekkel még megakadályozható, hogy végleg szétessen a személyisége.

Az ő betegségében szenvedők általában intelligensek szoktak lenni, úgyhogy felesleges abban reménykedni, hogy most elhúzták anatómiából és emiatt nem lesz bába. Bába lesz, mert az akar lenni. Akár így, akár úgy. Gondoljatok bele mindannyian, mi lesz majd akkor, ha pl. bábaként a meghasadt tudata egyik része elkezd Istent játszani és önállóan dönteni fog arról, melyik csecsemő maradjon életben, melyik pedig nem. És mondjuk pl. éppen te és a te gyereked vagytok a kezei között....

Nem egy és nem kettő ilyen eset fordult már elő kórházakban vagy öregek otthonában, ahol a halál angyalai a másvilágra segítettek csecsemőket, betegeket, öregeket.

Tehát ezek lettek volna a mozgatórugóim Bumpyval kapcsolatban, hogy ne jelentsen veszélyt se rád, se a gyerekedre, se saját magára. Nem jelentkezett nálam, ezért írtam le nyíltan az egészet, hátha olvasni fogja a soraimat, és remélem magától fel fog keresni egy szakembert.

Bubeknek pedig:

látod mégiscsak nekem lett igazam, Tibi az előbbi hsz.-ban el is ismerte ezt, úgyhogy szögezzük le, mégsem én vagyok a hülye...

Jucus

Egy megfelelő szakember még helyre tudná hozni Bumpyt. Az én feladatom csak annyi lett volna, hogy rábeszéljem, hogy forduljon pszichiáterhez. Ez viszont a legnehezebb része a feladatnak ui. Bumpynak sajnos nincsen betegségtudata....
Ahmed

Ilba, az adatok az oszlopok sorrendjében:

coolasa
dr. Matusek Piros
30
Bp-XVII.ker.
Noémi?
?
?
?
?
Fedina Laura
-

Megtennéd, hogy kiegészíted a táblázatot?
Óbudán laksz, és nyelvtanár vagy?
6 éve még én is ugyanezekkel a paraméterekkel rendelkeztem (ágoston u, a 17-es és 1-es villamos találkozásánál, ha ez így mond neked vmit, és angolszakosként végeztem 2000-ben...Te?)

Kép Kép
coolasa

Sziasztok!
Próbálom itt tartani a tempót, de lehetettlenKép
Coolasa, én már jövögetek ide egy ideje, de valahogy még mindig úgy érzem, hogy teljesen keverek mindent és mindenkit:o( Lehet túl sok fórumra járok, de lehet csak bennem van a hiba?!
Mancs, én láttam a köldökcsomkos résztKép Közben nálunk is lassan lepottyan és én meg akarom tartani. Nagyon morbíd vagyok? Az enyém is megvan anyukámnak!
Nem panaszkodhatom Szonjára. 3 óránként szopizik amúgy meg alszik. Néha fenn van, de akkor főleg az apját szórakoztatja, aki teljesen szerelmes a lányába.
Tegnap fájt a hasa Kép Most ki kell derítenem, de lehet hogy azért mert tejet ittam. De lehet más okozta,... Szerencsére két óra bőgés után kakilt egy iszonyatosan büdit és innantól minden OK.
És képzeljétek, a csajom nem bukik! A dokink mondta, hogy vannak ilyen babák, de nekem ez annyira furcsa.
Ilba, Szonjának május 15-én van a névnapja.

No, mennem kell. Csajom kinyitotta a szemét, ezt i kell használnomKép

Kép

Kép Kép
natasa1975

Natasa, azt hiszem, nekem kevesebb gondom lesz a nevekkel, mert pl ez a táblázat profi, másrészt meg csak ezt a fórumot nézem. Téged pláne nem lesz nehéz megjegyezem, mivel a Natasa és a Szonja a kedvenc női neveim közé tartoznak. Rólad olvashattam néhány oldallal ezelőtt, hogy császárod volt? Ha igen, kérdezhetek majd tőled privátban 1-2 részletet?
(meglepett a kép, amit csatoltál: nem gondoltam, hogy egy 18-án született kislány már ekkora, és ennyire kialakult vonásokkal rendelkezik..)

Kép Kép
coolasa

Coolasa,...hát előbb kezdtem más fórumokon és amikor kiderült, hogy Istvános leszek akkor jöttem ide, de nem tudnám abbahagyni a többit sem, mert nagyon sokat segítettek nekem ott amikor nagyon kellett.
Szonjára mindenki azt mondja, hogy sokkal nagyobbnak tűnik a koránál,...Kis husigombóc, pedig sokat fogyott a kórházban.
Igen, kérdezz csak nyugodtan! kronor kukac freemail . huKép

Kép Kép
natasa1975

Sziasztok!
Ahmed!Kép
Hát én is pont arra gondoltam,hogy mi lesz ha ez a nő szülésznő lesz.KépSzerintem tuti,hogy hallunk még róla a tvben.Kép

Coolasa!Kép
Én is úgy vagyok,hogy még nehéz párosítani a mamákat a babákkal,főleg úgy,hogy más topikokba is írok.Kép
Dia

Kép
Kép
lldicsi

Natasa, akkor értem már, szóval nem teljesen elhibázott az a kép, ami a néhány hetes újszülöttekről bennem él: piros, ráncos bőr, és állandóan kiabálnak.. (én legalábbis ilyen voltam). A te kislányod viszont nyugodt és kisimult, ez lepett meg (kellemesen).
Hát, elküldtem a levelet a freemailedre, kérlek ne húzd fel magad, tudom, aki túl sokat kérdez, azt a viccben is előbb-utóbb lelövik... Szóval ha csak egy töredékét megválaszolod, nekem már azzal is sokat segítesz. Előre is köszönöm.

Lldicsi: igen, nem könnyű, ami még annak is betudható, hogy a legtöbben vmilyen művésznéven regisztráltunk be, a táblázatban viszont valós nevek szerepelnek. Ráadásul még tovább kuszálódhat az elménkben a helyzet azáltal, hogy pl Tücsökmamiról, vagy rólam nyilván eleve senki nem gondolta, hogy így hívnak, de egy natasáról már hajlamos lennék azt hinni, hogy tényleg, közbe meg nem is...

Kép Kép
coolasa

Sziasztok!

Bubek,
Pestszentlőrincen lakom, egy kis utcában ott, ahol régen a Fórum mozi volt.

Ilba,
írok a wiw-re Kép

Mamacka,
a múltkor nem úgy volt, hogy Áron már fejvégű? Megfordult, vagy én emlékszem rosszul? Mikorra várjátok?

Natasa,
de jó, hogy jöttél! KépKép Szonja nagyon édes, főleg az, ahogy az ujját az arcocskájához tartja, mintah kőkeményen gondolkodna vmin Kép Köldökcsonk KépKépKép Ha van macskátok (de ha jól emlékszem, nincs) akkor vigyázz! KépKép

Pá!

Kép
mancs

Coolasa!Kép
Látod?Nekem fel se tűnt,hogy Natasa=Eleonóra.KépKép

Jucus!Kép
Gyönyörűek a leányzók!KépJól látom,hogy egy kis Ázsiai vér is van bennük?KépNagyon tetszik.

Ilba!Kép
Rosszalkodás.KépÁtküldjem Domit?Kép

Gabi!Kép
Szólj ha unod a email-et!Kép
Pusssssszzz!

Kép
Kép
lldicsi

Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Dia!
Dehogy unom! Csak a 2 utolsóhoz hiányzik a melléklet, üres az üzi.

Gyönyörű ez a Szonja baba! Ma 1 hetes, ha jól számolom!!!!!!!!!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Coolasa!
A leveled megkaptam és még ma igyekszem mindent megválaszolni. Csak eddig nem ment, mert Szonja kikövetelt magának most meg enni megyek,..hátha sikerül:o)
Gabuska, igen Szonja ma egy hetes és ma próbálkozunk meg a K vit. beadásával. Remélem simán megy majd max lesz egy kis bömbi.

Kép Kép
natasa1975

Natasa:
nagyon irigyellek a no bukásokért, nem is tudod milyen klassz neked Kép meg amúgy is mert Szonja egyszerűen gyönyörű. És az a rengeteg haj....hajaj KépKép

Coolasa:
nekem ez nem művésznév Kép Kb.10 éves korom óta hívnak Tücsének, vagy Tücsöknek. Ez a Tünde egyik becézése. Erre már egyszerű volt rárakni a mamit. És már úgy rámragadt, hogy szerintem a kölök is így fog hívni.Kép
Más. Én végignéztem sok-sok babás topicot, nemcsak itt, máshol is pl. nlc-n. Mind odajut egy idő után, hogy az eredeti téma helyett egy kialakult baráti közösség hétköznapjairól (jelen esetben pisi-kaki-cici egyebek)szól.

Ahmed:
nem lesz szülésznő úgy tűnik, emiatt ne aggódjatok. otthagyta a sulit. viszont felvételizik az orvosira Kép emiatt már lehet Kép

Bubek:
itthagytad a Gripe Watert amit kisüvegbe öntöttem. gondoltam felesleges megvenned, ha nekem van, és nem biztos hogy nálatok beválik. meg van még egy az Espumisan cseppek. abból is tudok adni, ha valamelyik nap felugrasz érte

Ilba:
megvettem a kiscipőket Kép nagyon cuki majd csinálok róla képeket. Még egyszer köszi a kuponokat. úgy látszik csak a ti kedvetekért volt olyan rendicsek. azóta már van újra nyűglődés meg bukás ezerrel. ez egy udvarias gyerek vendégek előtt visszafogja magát.

Gabuska:
ti tudtok közlekedni kenguruban? csak azé kérdem, mennyire merjelek meghívni hétköznap de. egy babapartira? Kép
Vendég

Jucus,
na, nem írigyellek! Hogy egy-két év múlva micsoda udvarlás lesz nálatok!!! KépKépKép Ezek a csajok gyönyörűek!

Coolasa,
persze, hogy mond valamit, én abban az időben a Perényi úton laktam, az Eurocenter fölött. Most pedig az Amfiteátrumnál lakom. Én 2001-ben végeztem ELTE-BTK német.

Natasa,
gyönyörűek vagytok!!! Mekkora ez a lány! És még egy baba ekkora hajjal! Kép
Te hogy vagy? A sebed? Tejcsi van bőven?
Miért fogyott sokat a kórházban?
Beni sem egy bukós gyerek (hála Isten), össz-vissz ha bukott eddig 4-5x.
Köldökcsonkja pedig nekem is itt figyel a Babanaplóban. Kép

Dia,
Domi jöhet!!! Kép

Gabi,
tudod mi vót ma az ebéd? Mirelit rántott csirkemell. Kép Remélem nem inflúenzás. Kép

Képzeljétek Beni tőlem fél méterre játszott a földön, egyszer csak keservesen sír. Úgy kupánvágta magát valamivel, hogy tökre meglátszik neki a homlokán. Észre sem vettem. És ma megyünk vendégségbe. Azt fogják hinni, hogy azért ilyen jó baba, mert néha fejbeverem. Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Coolasa,

igen egy Canon 300D-vel készült. Egyébként csak úgy próbálgattam, aztán jó lett a kép, aztán a wiwen beindult a képfeltöltés és ezt választottam. De van fenn egy sielős is. Kép

Natasa, Szonja gyönyörű, Andris máris a hódolója lenne, ha nem lenne fülig szerelmes Szilvikébe. Kép

Ahmed, eddig nem csatlakoztam ehhez a témához, de ha visszaolvasol, néhány hetet talán, akkor megtalálod, hogy Bumpynak van egy saját honlapja kismamáknak, ahol tuti biztos elérhető.

Ma vettem egy-két cuccot Andrisnak a C&A-ban és a Kenguruban. Mindkettőben most voltam először. Bátyám szerint, aki Andris hordozta a hordozóban, teljesen bekattantam. Kép No persze, akkora választék volt, nem csoda. És eddig nem nagyon kellett még vennünk, mert rengeteg ruhát kaptunk kölcsön. ÉS olyan jó érzés vásárolni a gyerekednek.
Puszi mindenkinek, szép délutánt!
W.

Kép Kép
Kép
vvolga

Már megint mennyit írtatok!!!

Ahmed,
nem hülyének neveztelek, hanem kértem, hogy ne nézd hülyének az embert. De nem szaporítanám erre többet a szót. Nekem már nem ér ennyit. Kép

Gabi,
annyira cuki Livi amikor sír! De szerintem nem is volt az olyan nagy sírás...Õ is csak úgy csinált mintha sírna, mint te a kabáttal! Kép

Ezen egyébként annyira csodálkoztam: Sem Beni, sem Gergő nem olyan sírós mint Marci. Annyira jó babák!! És Beni dumája! Hát meg kellett zabálni, annyira mondta!! KépKép
Gergő is dumált, és ezen is ott ámuldoztam, hogy jééé, mennyit beszél!! Marci egyáltalán nem beszél ennyit. Mondja ő is a dolgokat időnként, de annyit nem mint Gergő.

Wolga,
OKÉÉÉÉ! Csak lenne már egy kicsit jobb idő!!! Kép

Jucus, ezek a lányok!!!!
Egyik szebb mint a másik!

Novum család!
Szilvi szerintem egy-két hét múlva úgy fog menni, hogy közben szétszedi a kérót!!!KépKép Tündéri még mindig!

Mancs,
akkor ez azt jelenti, hogy menjünk majd hozzátok is látogatni? KépKép
Köszi a szőnyeges infót, az tudom hol van.
Amúgy - és ezt Diának, Gabinak, Szorsinak, Novuméknak is írom, én is laktam Lőrincen, most még kicsit hosszú az út, de ha Marci egy kicsit nagyobb lesz, tavasszal (április szerintem már bejátszik és akkor már Mancsnak is meglesz a Babó!!! KépKépKép)- szóval tavasszal majd szívesen meglátogatunk bárkit arrafelé is. esetleg még viszünk egy anyukát magunkkal innen a város túlvégéből...Kép ha benne vagytok ti is...

Dia,
hogy van Domi? Remélem azóta sem volt láz...
Annyria édesek vagytok azokon a mamis képeken!!Olyan édi ahogy bújik!!!KépKépKép
Én is úgy imádom, amikor Marci belebújik a nyakamba!!! Nem isszoktam olyankor letenni, mer olyan jó!!!!KépKép

Natasa,
szonja...háát, nem tudom mit írjak. Annyira édi!!!

Tücsökmami,nem olyan rosszak ám azok a képek!!!Sőt! KépKépKépKép

Ilba,
Beni ezekkel a tornákkal...hozzágondolom a dumát is azon az öblös hangon....nagyon vagesz! Kép
Anya, képzeld mit találtam!!!
Kép

Ide nézz, az ágyamba került még valaki! Ki vagy te? És biztos, hogy az én ágyamban akarsz maradni???!!!
Kép

Nézd már!!! A másik oldalon is vannak még valakik!! De fura, hogy ennyien vagyunk itt!!
Kép

Kép
----------------
B&M
bubek

Ja, Jucusnak akartam még, hogy majd viszünk almát mi isa lovaknak! KépKép

Kép
----------------
B&M
bubek

Natasa,
Szonja, nagy betűvel! És tényleg nagyon édibaba!!Kép

Kép
----------------
B&M
bubek

Tücsökmami!
Hát még csak a lakásban mászkáltunk benne, 10-15 percig elvan, aztán fészkelődik. Persze ha az utcán lennénk, biztosan lekötné a nézelődés, de még nem mertem lemenni így.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Tücsökmami,

hát ott!!!KépKép
Közben Apa vett egyet a gyógyszertárban. Kép
Kipróbáljuk, aztán ha nem jó, akkor majd azt az espumisant megnézzük oké? És nagyon szépen köszönöm. (Meg a rucikat is, a család már csodájára járt...KépKép)
Bár most már szerintem sokkal kevesebbet fáj olyan nagyon a pocak. Már sokszor csak nyögdécsel, de nem sír - azán meg jön az ágyúdörgés! Kép

Kép
----------------
B&M
bubek

Ja és én is támogatnám a zárt topikot. Lehet olyat? Wolga, te utána tudtál nézni?

Kép
----------------
B&M
bubek

Sziasz!

Nem jött fel a babanet órákig!Kép

Elkezdtük csinosítgatni a gyerekszobát, tettünk fel pár képet, s.k. Vettem egy falinaptárt meg pár üvegkeretet, abból csináltam. Meg kapott Lívicsek egy új rácsvédőt az ágyába, bár utólag jutott eszembe, hogy lehet, hogy a megszokott mintáknak jobban örülne. Tulajdonképpen Anyuék kiságyához vettem, de annyira tetszett Azuramzolinak, hogy a mi réginket visszük majd oda, ezt meg megtartjuk.
Egyébként mióta dicsekedtem, hogy táncikál a zenére, azóta egyszer sem csinálta.Kép

Kép
Kép
Kép
Kép

Timi,
nincs kedved megnézni a Dia által említett bölcsit?

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!
Szonja köszöni a bókokat. Persze a mamája isKép Igen ma vagyunk egy hetesek, ennek örömére ma is volt egy kis hasfájás. Látom itt a Gripe Water-t dícséritek. Vagy van más bavált szer is? Bár, egyenlőre inkább nem iszom tejet, mert szerintem nálunk az tett beKép
Coolasa, írtam neked mailt!
Ilba, nekem szinte csak ma jött meg a tejem, de most folyik ezerrelKép Sokat fogyott a csajom ezért volt kérdéses, hogy jöhetünk e haza. Lusti volt meg nem volt mit ennieKép Pótlást is kapott.
Itt említeném meg, hogy volt egy vörös hajú csecsemős (hát tőle meneküljön mindneki). De egy készemú hölgy (szerintem Zsuzsa) nagyon kedves volt és rengeteget segített, pszichikailag is!
Gabuska, és a többiek,...én itt keményen írígykedem. Nálunk egész szegényes a babasarokKép Remélem idővel majd kidíszítem, de most még egész puritán.
Szonja puszil mindnekit!KépKép

Kép Kép
natasa1975

Natasa, nem jött meg.. mármint a mail...de ma még többször ellenőrzöm.......ha holnapig nem akarna idevánszorogni, jelzem. Előre is köszi!

Kép Kép
coolasa

Natasa
Szonja valami gyönyörű!

...persze a többi csöpp is szépséges de mostanában az újszülöttek nagyon meghatnak! Kép

Mancs
Eddig az összes UH-on fejfégű volt egész babszemjankó korától erre most így a végefelé megfordult...tudom még van időnk... no de azért mégis.. Kép

Ilba
A mi adataink:
Mamacka
Marcsi
29
X. ker.
Áron
Dr. Ujvári Attila

Tényleg akiknek vannak tapasztalataik írnának nekem Spiesz Annáról? Akkár priviben is, hogy milyen volt a szülés alatt...elgondolkodtam, hogy lehet mégis kellene valakit választani... drescher_marcsikukacfreemail.hu

Jucus
Most látom te Zsámbéki vagy...
Nem ismered véletlenül Jelliéket?

Kép
Kép
Kép
mamacka

Ja és 34+1

mamacka és Áron

Kép
Kép
Kép
mamacka

Halihó Mindenkinek!

Natasa fantasztikus a kislányod. Pont a szülinapomon van a névnapja, szóval a neve is gyönyörű Kép.
Milyen pótlást kapott a kórházban? Az én szobámban is volt egy császáros kismama, nem nagyon tudott szoptatni, aggódott is, kért pótlást, de nem adtak, inkább mindig csak mondták neki, hogy tegye cicire.

Ez a babanet kiakasztó, az elmúlt napokban alig működött, ezért sem jöttem sokszor. Illetve jöttem, csak az üzi nem ment el, vagy be sem tudtam lépni.
A zárt topic jó ötlet szerintem is.

Egyébként én pátyi voltam, amíg férjhez nem mentem és akkor költöztem be Pestre, de minden hétvégén kimegyünk a szüleimhez. Egyszer lehet, hogy átnézünk Zsámbékra is.
Egyébként nem tudom már ki kérdezte, de igen a IX. kerületben lakunk. (Klinikák metromegállóhoz közel)

Irigykedtem ezerrel a 3 gráciás találkozó láttán. Mi Évivel csak negyed órára találkoztunk. Sajnos képek nem készültek, mert annyi mindent kellett megbeszélnünk és rettentően siettünk. (Évi a tornára, én pedig haza, mert rettentően fújt a szél.)

Most nagymami fürdeti Petrát, apa videóz, utána meg majd ellenőrzöm, hogy jól csinálták-e.

Na megyek, mert éhes a kisasszony.
Jó éjszakát Mindenkinek.

Üdv
Vuka

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Sziasztok!
Gabi!Kép
Bocsi,megpróbálom még1x elküldeni.KépDe csak Te néz meg,mert ha a párod meglátja még rosszat gondolna rólam.KépA héten még nem merem bölcsibe vinni Domit,de a köv héten akár ott is talizhatnánk.Hm???KépJa azt nem írtam még,hogy 240ft/ó és ebédelni is van lehetőség +250ft-ért.
Nagyon klasszak a képek.KépNekünk az első utunk a Centrumba volt kenguruval,amikor is Domi úgy lepisilt,hogy a nadrágomon folyt végig a lé.KépAztán rájöttem,hogy lift is van ott,azóta kocsival megyünk shoppingolni.Kép

Natasa!Kép
Csodaszép a kislányod.KépÉgett a gyomrod amikor a pocakodban volt?Mert jó nagy haja van..

Hajni!Kép
Ma már "szerencsére"nem volt láza, de köhög és nincs étvágya.Pár napja már a reggeli ill.esti tejet se fogadja el.KépMa nem reggelizett,tízóraizott,ebédeltKépmajd 2 felé elfogadott egy ü bébiételt és most 7-kor cshusit krumplival.Én is IMÁDOM amikor összebújunk.KépMostanában a betegség miatt is sokat van részem benne.Szivesen látunk bármikor Titeket!KépNagyon tündéri a kisfiad,Dominak is mackó van,volt a rácsvédőjén.Mi úgy hívjuk,hogy MackóLackó.Kép

Mindenkinek szép álmokat!Puszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Lányok!
Mi az a wiwen????????????????????????

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Beni így elfáradt a vendégségben:
Kép
És ezek vagyunk mi:
Kép

Bubek,
na azért Marci is dumált, főleg a végén, amikor a kezedben volt és mintha "feleselt" volna. Kép
Marci cuki, grimaszok még mindig szenzációsak és a képfelirataid is írtó találóak. KépKépKép

Gabi,
tök jók a képek!!!

Natasa,
Szonja cukorbébi!!! Kép

Mamacka,
holnap új tábla, ok?

Dia,
Dominak további gyógypuszik!!!

Kép
Kép
Kép
ilba

Lldicsi: mármint, hogy mi az a "wiw"? Teljes nevén iwiw, = international who is who, vagyis nemzetközi tudakozó szerűség. A neten van, zártkörű, bár rengeteg taggal, és ha 1 ismerősöd küld neked meghívót rá emailen, akkor beregisztrálhatasz rá. Arra jó, hogy akár nagyon ősrégi ismerősöket is sikerrel felkutathass (amennyiben ők már felregisztráltak erre az oldalra). A néven kívül nyilvántartja a tagoknak egyéb adatait is, mint pl melyik városban lakik, milyen iskolákba járt, hol dolgozik, így viszonylag könnyű beazonosítani az embert, hogy adott személy tényleg az -e, akire gondolsz. ha igen, akkor megjelölheted őt ismerősnek, erről ő értesítést kap, és így egymásra találhattok ezer évvel azután, hogy utoljára hallottatok a másikról.
Hát, kb ez a wiw.

Kép Kép
coolasa

Lányok, csak most tudok hozzászólni, elnézést, ha le vagyok maradva és sok mindent már untok ebből. Teljesen megértem, hogy zárt topicot csináltok, tulajdonképpen ahhoz a közösségi élethez, amit amit itt kialakítottatok, talán az illik legjobban, csak ne hagyjatok itt teljesen bennünket, szülés előtt állókat! (Én most kezdem a harmadik harmadot). Én eddig is nagyon sokat tanultam tőletek, ahogy Coolasa mondta, olyanokat is, amiket eszembe sem jutott volna megkérdezni. Ehhez kapcsolódik: ha nem magánjellegű dologról van szó, légyszi ne privát mailben írjatok olyan tudnivalókról, ami másnak is fontos lehet! Végülis éppen ez lenne (szerintem) a net lényege, hogy az anonimitás mögött az ember olyan részleteket, negatív tapasztalatokat is megbeszélhet, amit névvel nem tenne meg.
Egyébként én pontosan ezért továbbra is szeretném megőrizni a névtelenséget, különös tekintettel az itt nemrégiben lezajlott drámára (engem ugyanis már zaklatott pszichopata nő, ezért semmilyen adatot nem szeretnék magamról közzétenni, viszont a tanácsaitokra nagy szükségem lenne). Ezt legyetek szívesek, nézzétek el nekem.
Már korábban szerettem volna Ahmednek is írni, ha be tudtam volna lépni, mert teljesen egyetértek vele. Azt hiszem, egyedül az ő megközelítése vezethetett volna eredményre (bár rendkívül kicsi volt az esély) és korábban én is hasonló szellemben próbáltam írni Bumpynak, de én a segítségemet nem ajánlottam fel, mert félek is tőle meg nem is hiszem, hogy megvannak a szükséges ismereteim vagy hogy egyáltalán az én feladatom lenne ez (és nem is a tiétek). Viszont én is veszélyesnek tartom azt az utat, amin Bumpy halad és a saját érdekünkben (és a jövőben szülők érdekében), meg persze Bumpyéban is az egyetlen megoldás, ha segítséget keres. Ezért nagyon örültem, amikor Ahmed írt, és annak is örülök, hogy tisztázódni látszik a korábbi (majdnem azt írtam, hogy félreértés, pedig nem volt az), mindenesetre összezördülés. Szóval szerintem nagyon jó lenne, Ahmed, ha maradnál, és a zárt topic mellett a régiek is visszajárnának, bár messze nem érzem magam itt házigazdának, csak nem túl régi felhasználó vagyok. Tényleg kínos, amikor az ember szembesül vele, hogy a kaka-vér-nyákdugó-cici stb. témákat férfiak is olvashatják, viszont egyrészt szerintem erre jó az anonimitás, másrészt ha a másik fórumozó férje nem zavar bennünket, akkor egy itt levelező feleséggel éppen nem rendelkező apa miért?

Bocs, hogy sokat írok, viszont cserébe viszonylag ritkán.
füge

Füge, hát én megértem a névtelenségi vágyadat, viszont felebaráti tanács, hogy ha ezt komolyan is gondolod, kattints csak rá a profilodra, vagy az előbb írt leveled mellett balra a nyilak alatti kék "Füge" feliratra, és módosítsd azt az adatot, amit nem akarsz publikussá tenni, mert pl a neved ott rögtön csekkolható, én is csekkoltam (már ha az igazit adtad meg) (ha igen, igérem, minden erőmmel azon leszek, hogy elfelejtsem..haha).

Én privátban a császáros kérdéseimet tettem fel natasának, kifejezetten technikai jellegű részletkérdéseket, melyek prüdériámm okán foglalkoztattak, és ezeket nem lett volna merszem itt feltenni. De ha érdekelnek, a válaszokkal együtt elküldöm neked privátban, vagy ha nem akarsz magad után még email-cím jellegű nyomot sem hagyni, akkor ha gondolod, összefoglalom azokat az infókat, amiket Natasa megosztott velem, és felrakom ide a fórumba...

Kép Kép
coolasa

Natasa, megérkezett a leveled, már ment is rá a válaszom. N-A-GY-O-N sokat segítettél, köszönöm!

Kép Kép
coolasa

Füge,

köszi szépen a kedves sorokat.
Szivesen maradok ebben a topikban, ha mások is ezt szeretnék.

A kaka-vér-nyákdugó-cici dolgokat pedig tapintatosan kezelem, nem akarok senkit sem a szemérmében megbántani vagy pláne megalázni.

Egyébként 5 gyerek után olyan sok újat már nem lehet nekem mutatni, főleg úgy, hogy az utolsókat már s.k. segítettem a világra.
Ahmed

Jó reggelt! Tegnap írtam egy teleregényt képekkel. Természetesen elszállt, most nem ismétlem meg, csak felteszem a képeket újból. Még nem olvastam vissza, délután az is meglesz!

Anya, a rém:
Kép
Kép

Baromira tetszik neki, vihog ezerrel!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Visszaaludt a pelenkásom, elolvastam az esti termést.

Dia,
nagyon jó lenne találkozni, csak nem akartam egyből lecsapni, nehogy nagyon rámenősnek tűnjek. Szóval részemről örömmel!!!!!!!! De Domit készítsd fel előtte, hogy össze-vissza lesz ölelgetve! Remélem Timiék is jönnek, 2 lépésre laknak, sőt, ha az a bölcsi az, amire gondolok, akkor pont a házuk előtt van. Tényleg, kell előtte jelezni, vagy csak úgy beeshetünk az utcáról?

Ma is megyünk nagyszülőzni, 10-től kábé 4-ig, úgyhogy tessék adig jó sokat írni, képet feltenni, legyen mit nézegetni este!
Apropó este! Lívicsek az egész éjszakát az ágyában töltötte, mert anyukája összeszedte magát és inkább megsimogatta félóránként, de nem vette maga mellé. Olyan 2-3 óra után már meg sem moccant. Egyébként iszonyú aranyos, amikor félálomban, csukott szemmel keresi a kezével a kezemet, nyúlkál össze-vissza, aztán amikor elkapja, sóhajt egy nagyot és alszik tovább.
Hétfőn méreckedünk, hát jó ha 30 dekát hízott, de még azon sem lepődnék meg, ha egy grammot sem.Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Kedves Ahmed!
Én még nem szóltam hozzád, na most viszont megteszem. Mégpedig azért, mert már másodszor írtál olyat, ami nem tetszett. Az elsőn viszonylag humorosan átsiklottam, persze ezen sem kaptam sírógörcsöt, sőt még meg sem bántottál, vagy aláztál, DE:
Csak, hogy mire számíts!
1. Ez a topik nem Bumpy fále sztorikról szól, remélem soha többet nem találkozunk hasonló beteg emberekkel és Bumpy sem kerül többet szóba
2. Ebben a topikban szülés előtt álló Kismamák "aggódnak" a tágulástól, a fájdalomtól, a beöntéstől, a szülés fájdalmáról, a vérzésről, a tejbelövelléstől stb.
3. Ebben a topikban (nagyrészt) kezdő Anyukák kérnek a másiktól tanácsot, kaki, pisi, tejcsi, hányás, bukás, menstruáció ügyben.
Ezen kívül természetesen kialakult már köztünk egyfajta barátság, többen találkoztak is már, tehát néha-néha más témákról is olvashatsz persze.
Már az is furcsa volt, hogy mit keres 30 éves Anyukák között egy 19 éves lány, hát nekem az is furcsa, hogy Te szeretnél közénk jönni.
Szóval ha így gondolod:
" A kaka-vér-nyákdugó-cici dolgokat pedig tapintatosan kezelem, nem akarok senkit sem a szemérmében megbántani vagy pláne megalázni."
mégsem kellene ezt a topikot látogatnod!
Viszont ha elfogadod, hogy itt "ezeket" a dolgokat vitatjuk meg, akkor természetesen Isten hozott!

Szép napot! Erika

Kép
Kép
Kép
ilba

Sajtiné!

BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!

Gyere sűrűbben!Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!
Mamacka, kísértetiesen hasonlít az eseted az enyémhez, de nagyon szurkolok, hogy a pirinyód meg vessen egy helyes irányú bukfencet. Egyébként kiderült, hogy nálam nagy mák volt a csaszi. A műtétnél látta a dokim, hogy annyira vékony a méhfalam, hogy természees szülésnél nagy valószínűséggel szanaszét repedtem volna és akkor egy kellemetlenebb műtét lett volnaKép Még hálás is lehetek a lányomnak!
Vuka, anyatejet kaptunk egy napig. Volt még egy lány hasonló cipőben, de ő nem volt császáros meg nem is az első baba,..mégis. Sebaj, annyira nem frusztrál a dolog. Örültem, hogy megállt a gyerek a sulyvesztésben és hazajöhettünk. Itthon meg normálizálódott a helyzet.
Lidicsi, egyáltalán nem égett a gyomrom csak a legelején, de Rennie tablettát vettem be max 2 és jó lett mindenKép
Hű, én annyira megdöbbentem, hogy a Bumpy-s dologhoz inkább nem fűzök kommentárt.
Viszont ha már kaka-pisi témk vannak (ami szerintem itt teljesen normális, akkor áruljátok el nekem, hogy hogy néz ki az, amikor egy csecsemőnek hasmenése van?????
No, ma jönnek anyósék,....

Kép Kép
natasa1975

Sziasztok.
Ahmed

Domi reggel betaknyosodott és berekedt.KépE mellett nem akar enni.Áááá mikor lesz vége a betegeskedésnek?!Kép

Gabi!Kép
A bölcsibe akárki beeshet.KépNem gondolom,hogy rámenős lennél én is szeretnék már nagyon talizni veletek!KépMost csak Domi taknyossága az akadály de egyszer majd csak elmúlik.Megkaptad az email-ket?Most sikerült?Kép

Coolasa!Kép
Köszi a részletes ismertetést.KépÍgy már minden világos.Esetleg nem akar valaki meghívni ide?KépBár nem tudom lenne e még idő oda is írogatni.De hátha találnék egy régi ismerőst....Puszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Gabuska, látom Livi jól viseli a "rémeket"Kép Áruld el nekem (tuti már írtad és csak én ne tudom) mióta aludtál együtt Livivel? Engem elrontott a kórház. Az első éjszaka még külön aludtunk (az ágyunk mellett a kiságy), de egyébként meg együtt. Azt nem tudom, hogy Szonja követelné e magnak, de én automatikusan odaveszem különböző átlátszó indokokkal Kép
N

Kép Kép
natasa1975

Gabuska,

nagyon köszönöm Kép
nagyon cukik vagytok LivivelKépKép

Kép

Kép
sajtine

Edina,
nagyon boldog névnapot!!! Kép

Gabi,
hiányzik a teleregényed! Lehet, hogy jobb volt, mint a Szomszédok? KépKépKép
Livike cukika. Ja, már akartam írni, hogy Te írtad régebben, hogy Livi a hapcizásra is rötyög. Nemrég kipróbáltam, Beninek is bejön ám! Kép
Ügyesek voltatok alvásügyileg. Kép

Natasa,
miből gondolod a hasmenést? Beninek még mindig legalább 3 kakás pelusa van. Én is hittem ezt, de utánaolvastam és csak anyatejes babának nem lehet hasmenése. A minden pelus kakástól a 10 naponta kaka normális, ha ő nem szenved, nem fáj a pocakja, nem nyűgös.

Domika!
Tessék meggyógyulni, aztán talizni Livikéékkel, de figyizek ám, mert ő az én barátnőm!!!! Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba!Kép
Domi szerencsére hajlandó volt ebédelni,aztán rájött a köhögés és sugárba kihányta az egészet.KépAztán szegénykém nem is evett többet"gondolom fél,hogy az is kijön."

Edina!Kép
Nagyon boldog névnapot neked!Kép
Kép

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok,

tegnap nekem is vacakolt a babanet, nem tudtam egyáltalán belépni.

Sajtine: Boldog névnapot kívánunk mi is! Kép

Szerintetek 3 hónaposan már jöhet a foga a gyereknek? Vagy miért nyáladzik annyira? Nálatok hogy van? Ma megint eléggé nyűgös Andris... Kép Én is... Kép Talán az idő is közrejátszik.

Vuka, én kérdeztem, hogy merre laksz, mert én a Rákóczi térhez közel lakom a nyolcadik kerületben... Kép

Zárt topik: utánanéztem. Van ilyen, át is tudunk menni, csak ott van egy dolog, ami nekem nem tetszik, mégpedig nem lehet képeket felrakni, csak linkeket beszúrni, ahol megnézhető a kép.
Mi a véleményetek?

Gabuska, nagyon jók lettek az ijesztgetős képek. Kép

Ilba,
Andrásnak üzeni Andris Kép Kép Kép.

Még jövök...

Kép Kép
Kép
vvolga

Sajtine Edina! Kép
Csatlakozom az előttem szólókhoz, és boldog névnapot kívánok! És Marci is! Kép
Kép

És akkor mostmár tényleg találkozzunk valamikor, hogy a füled is megcibálhassuk Marcival!!!KépKép

Gabi,
jó ez a "rémség"!KépKép
De jó hogy írtad ezt az ágybavisszaszoktatást! Majd akkor én is valahogy így csinálom. Bár nálunk Marci még mellettem is néha félig felébred, de ha meglátja hogy ott vagyok akkor tök jól visszaalszik. Szóval nálunk nincs kézfogás, viszont elég közel kell lenni hozzá. Nem baj, majd legfeljebb befekszem én is a kiságyba! KépKépKép

Coolasa,
most láttam csak, hogy te is lőrinci! Akkor természetesen rád is vonatkozott az amit egy-két hozzászólással ezelőtt írtam ám!!! Akkor már te is javában babázni fogsz! KépKép

Dia,
szegény Domi! Most már tényleg meg kell gyógyulni! Aztán legyenek ám képek a nagy taliról! Olyan jó azokat is nézegetni, amikor Livi meg Szilvi együtt murizik!!! Hát még ha lesz velük egy ilyen szép szemű lovag is!!! Beni baba felkötheti! ...Ámbár Benibabaának is hatalmas gyönyörű kék szemei vannak! Most akkor zavarban vagyok...KépKépKép

Dia, Gabi, és a többiek is!
Most hogy Gabi írta a rámenősséget, eszembe jutott, hogy lehet én is túlzottan az vagyok? Nem akarom ám magamat senkire sem erőltetni, csak olyan jól sült el a találkozás Tücsökmamival, és Ilbával, és annyira megörültem nekik, hogy teljesen beindultam a találkozásokra. Elnézést, ha úgy tűnt rámenős vagyok. Nem akartam az lenni, és nem akartam senkitsenem megbántani a találkozások siettetésével. Ha majd jó idő lesz, úgyis reméljük mindannyian össze tudunk majd egyszer futni!!Kép

Mancs,
hogy van a kezed? Tudsz már mosogatni???KépKépKép

Képzeljétek, tegnap Marci már tök jól fordult a hátáról az oldalára (majdnem hasra, csak útban volt az alsó keze...Kép)! És most egyáltalán nem véletlennek tűnt. Meglátott valamit, és oda akart fordulni. Itt voltak a nagyiék, és biztos nekik akarta magát produkálni. Kép

Tücsökmami,
mennyi ideig kell figyeljem, hogy használ-e ez a Gripe Water? És úgy néztem egy nap 6x lehet adni, Marci meg legalább 7x szokott szopizni egy nap. Most meg inkább többször. Csak az éjszakait szoktad kihagyni?

Kép
----------------
B&M
bubek

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?