Már megint mennyit írtatok!!!
Ahmed,
nem hülyének neveztelek, hanem kértem, hogy ne nézd hülyének az embert. De nem szaporítanám erre többet a szót. Nekem már nem ér ennyit.
Gabi,
annyira cuki Livi amikor sír! De szerintem nem is volt az olyan nagy sírás...Õ is csak úgy csinált mintha sírna, mint te a kabáttal!
Ezen egyébként annyira csodálkoztam: Sem Beni, sem Gergő nem olyan sírós mint Marci. Annyira jó babák!! És Beni dumája! Hát meg kellett zabálni, annyira mondta!!
Gergő is dumált, és ezen is ott ámuldoztam, hogy jééé, mennyit beszél!! Marci egyáltalán nem beszél ennyit. Mondja ő is a dolgokat időnként, de annyit nem mint Gergő.
Wolga,
OKÉÉÉÉ! Csak lenne már egy kicsit jobb idő!!!
Jucus, ezek a lányok!!!!
Egyik szebb mint a másik!
Novum család!
Szilvi szerintem egy-két hét múlva úgy fog menni, hogy közben szétszedi a kérót!!!
Tündéri még mindig!
Mancs,
akkor ez azt jelenti, hogy menjünk majd hozzátok is látogatni?
Köszi a szőnyeges infót, az tudom hol van.
Amúgy - és ezt Diának, Gabinak, Szorsinak, Novuméknak is írom, én is laktam Lőrincen, most még kicsit hosszú az út, de ha Marci egy kicsit nagyobb lesz, tavasszal (április szerintem már bejátszik és akkor már Mancsnak is meglesz a Babó!!!
)- szóval tavasszal majd szívesen meglátogatunk bárkit arrafelé is. esetleg még viszünk egy anyukát magunkkal innen a város túlvégéből...
ha benne vagytok ti is...
Dia,
hogy van Domi? Remélem azóta sem volt láz...
Annyria édesek vagytok azokon a mamis képeken!!Olyan édi ahogy bújik!!!
Én is úgy imádom, amikor Marci belebújik a nyakamba!!! Nem isszoktam olyankor letenni, mer olyan jó!!!!
Natasa,
szonja...háát, nem tudom mit írjak. Annyira édi!!!
Tücsökmami,nem olyan rosszak ám azok a képek!!!Sőt!
Ilba,
Beni ezekkel a tornákkal...hozzágondolom a dumát is azon az öblös hangon....nagyon vagesz!
Anya, képzeld mit találtam!!!
Ide nézz, az ágyamba került még valaki! Ki vagy te? És biztos, hogy az én ágyamban akarsz maradni???!!!
Nézd már!!! A másik oldalon is vannak még valakik!! De fura, hogy ennyien vagyunk itt!!