Sziasztok,
Bocsi lányok, nem vagyok kényszeres,
de csak most jutottam el idáig:
Ahmed, (ha még olvasod)
Most aztán feltaláltad a spanyol viaszt. A szeretet nagyon szép dolog, csak nem old meg minden problémát és sokmindenre nem gyógyír. Arról nem is beszélve, hogy sokféle szeretet létezik, van olyan is, ami egyenesen mérgező. Bumpyt itt is szerették jópáran, neki mégsem volt ez elég. Nem hiszem, hogy neked sikerülne ezt a súlyosan beteg embert helyrehoznod, pusztán azzal, hogy szeretettel írogatsz neki. Még saját maga előtt sem ismeri el, hogy baja van és segítségre van szüksége.
Egyébként az összes vallásos topik parttalan vitákkal van tele, mert ti nem beszélgettek egymással, hanem kinyilatkoztattok. Ahogy itt is tetted. Úgy látom, ez nem csak nekem nem tetszett.
És nem csak az a jó apa, aki a babaneten lóg, és ha nem teszi, az még nem egyenlő azzal, hogy tojik a gyerekére. Ezt azért biztos nem gondoltad teljesen végig.
Bubek,
De igen, rettenetesen szalad az idő. Rajtunk ugyan nem látszik, de ezek a gyerekek, hogy öregszenek.
Jujjj,de jó, gyertek el hozzánk!
Felér egy kirándulással. Nem csak kopár domboldal van ám itt! Mögöttünk egy hatalmas őszibarackos, az út egy lovardához vezet, szoktunk vinni a paciknak almát. Előlről meg a Romtemplomra látunk. De mindenkit szívesen várunk ám!
A táv sem olyan vészes, mi Zuglóból 3/4 óra alatt voltunk kint.
Wolga,
Akkor te jóformán szomszédasszony vagy.
Ha itt a jó idő és jöttök a nagyihoz, egyszer majd útba ejthettek minket is.
Andris olyan ennivaló, kis husi.
Tücsökmami,
Jé, te is félkézzel gépelsz? Ez nálunk is így megy, félkézzel és néha állva (térdből rogyasztva, hogy elérjem a billentyűzetet), mert az sem tetszik a kisasszonynak, ha ülök.
Haláli fej Gergő, ahogy szunyál a válladon.
Bogi is nagyon hasonlít az apukájára. Na jó, a szeme az enyém.
Timi,
Háááát, Bogi még várja a jelentkezőket és csak titkon sóhajtozik néha.
Ilba,
A reflux még köszönjük megvan, de mintha már szolidabb formát öltött volna. Vagy csak mi szoktunk hozzá? Mindenesetre ez az egyre jobban beinduló tornázás nem éppen refluxbarát.
Vuka,
Cumi: Zsófi volt nálunk ujjszopós, este még most is úgy alszik el (9 éves lesz), Viki cumizott és nagyon szépen leszokott róla 3 éves kora körül. Zsófival rohantam egy éves kora körül az orvoshoz, mert szabályszerűen szétnyílt a hüvelykujja a bütyöknél. A doki csak legyintett. Ujjszopós? Ennél csak rondább lesz.
Szóval én cumó párti vagyok. Ha szívesen fogadja és a szopiban sem veszel észre zavart, akkor szerintem hagy cumizon az a gyerkőc. A védőnőnk kérdezte a múltkor, hogy nagyon kell-e Boginak a cumi. Mondtam nem, nekünk kell nagyon.
Találtam egy pár régebbi képet a csajokról. Mindjárt felrakom.