Új privát üzeneted érkezett!

Gabuska,
Az tetszett, hogy: "Tényleg! Mostmár tudom, ki az a pasi, aki velünk lakik. Hát a kislányom apja! Köszi az infót!"
OKép

Kép

Kép
szorsi

Megnéztem Ahmed eddigi írásait, hát, sokmindenről szó esik, gyerekekről nem...

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok,

délelőtt írtam egy hosszút és elszállt. Kép

A zárt topikot én ajánlottam. Úgy tudom, hogy azt olvasni sem lehet, csak a tagoknak, akiknek van jelszavuk. Ez nem biztos, csak gondolom. Kép

Utánaolvastam az Ágis dolgoknak, és háááát. Nagyon gáz az egész. Elég is volt ennyi. Javaslom,
mostantól próbáljunk nem foglalkozni vele.

Valaki kérdezte, hogy mit olvas Andris a képen: Babar és a számok. NAgyon komoly. Kép

Ilba, Tücsökmami, Bubek: Képek a taliról? Én is sárgulok, biztos nagyon jó volt nektek... Kép

Dia, Dominak jobbulást kívánunk, gyönyörű kisfiú.
Egyébként mér akartam kérdezni, hogy mennyi idős?

Vuka, mekkora haja van a kislányodnak! Kép NAgyon édes...
Te a 9. kerületben laksz?
Cumit sztem ha úgy érzed, adjál neki. Én úgy álltam hozzá az elején: no cumi, no cumisüveg.
Azért cumisüveget vettem, de rögtön 3 hónapos korttól használható cumirésszel. Aztán amikor hasfájós lett Andris, mindent elvetettem. Bizony ő máig cumisüvegből issza a teát (vettem újszülöttnek valós) és cumit is kapott 3 hetes korában, igaz ki is köpte sokszor és a mai napig igazából nincs rászokva. Kép És cumizavara sem lett, elfogadta mindig a cicit.

Coolasa, üdv közöttünk! Meglestelek a wiwen Kép Nem értem miért írtad magadról azt, amit. Mert csinos lány vagy... VAgy annyit híztál a terhesség alatt már? Kép

Tibi: Kép
Szivikének meg puszit küldünk estére, hogy jól aludjon...Kép

Kép Kép
Kép
vvolga

Végre elment az üzi, kb. 100-szor küldtem el...

Nektek jól működik a babanet?

Kép Kép
Kép
vvolga

Vvolga,
én is kínlódok, már a beolvasással is.Kép
A zárt topik tényleg jó ötlet!

Orsi,
régebben tettél fel egy képet Benedekről, amin a Te régi ruhádban van. Nem valami ilyesmi volt az is, csak más színű (talán kék)?
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Írtam, képekkel, elszállt, és most menni kell szopizni.. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!KépKépKépKépKép

Kép
----------------
B&M
bubek

Marci visszaaludt. Akkor írok, képekkel újra...

Ilyet többet kellene csinálni, mert nagyon király volt!!! Én nagyon jól éreztem magam, és Tücsökmami, mégegyszer nagyon köszi mindent! KépKép
Ilba, neked is nagyon örültem ám!!! És mégegyszer: tök jó lett a hajad! Kép

Majd a képeket lécci lányok e-mailen cseréljük, mert én nagyon szívesen eltenném ám azokat amiket ti csináltatok!! Köszííí! Kép

Akkor a képek:

A 3 jóbarát...KépKépKép
KépKép

Az őrülten fényképező anyukák...KépKépKép
Kép

Meg csak úgy gyönyörködő anyukák...KépKépKép
Kép

Babák és mamák...
Kép

Gergő játszószőnyege kircsi! máskor is megyünk!! KépKépKép
Kép

Kép
----------------
B&M
bubek

Egyébként tényleg nem láttam még ennyire jól viselkedni Marcit...Biztos azért mert minden új volt, és érdekes..De Beni baba és Gergő baba egy-egy földreszált kisangyalka Marcihoz képest. És Beni hogy mondja már a magáét!!! Meg Gergő is sokat döngicsél már! Marci nem dumál ennyit. Valami keveset igen, de ennyit mint a haverok Kép, ennyit nem.
Háááát, nagyon cukik voltak a fiúk!!! És a mamik is!!! KépKép

Tényleg szívesen megyünk mi is látogatóba, és szívesen látunk bárkit innen a topikból, mert ez naggggggyon klasz volt!!!! KépKépKép

Kép
----------------
B&M
bubek

Lányok,
tök jók ezek a képek Kép Azok a sorba fektetett babák... Kép Látszik, hogy jól szórakoztatok. Ilba, látom, új a séród! Nagyon jól áll! Kép

Gabuska,
akkor jóóóóóóó! Kép Egyszer csinájjámá sírós képet is Liviről Kép Olyan ari, mindig mosolyog a kis huncut Kép

Bubek,
szőnyegügyben: tegnap is néztünk, hazafelé a kötözés után. Kispesti TTL (a sorompónál), van ugyanaz a sajtos-egeres 1420-ért, 4 m széles, és van egy kék vmilyen macikkal, meg a szokásos autópályások Kép Nekünk nagyon úgy néz ki, hogy a sajtos-egeres lesz Kép Aranyhörcsögünk már úgyis van, most majd lesznek egerek is. Bár azoknak nem fáj, ha rájuk taposok Kép Na jó, nem vagyok ilyen vadállat, a hörit nem bántom Kép

Lldicsi,
eldobható bugyim van, asszem 4 db-os Bébé Confort. A múltkor volt a Brendonban kuponakciós, így vettem egy csomaggal. De akkor Tenát is veszek, így a zacsin keresztül is tök kényelmesnek tűnt.

Vvolga,
Babar? A kedvencem! Oltári ez a komoly olvasó (vagy kókadozó?) kép Kép

A Babanet nekem is vacakol egész nap, meg úgy cuzámmen a net Kép

Kép
mancs

Sziasztok,

Bocsi lányok, nem vagyok kényszeres,Kép de csak most jutottam el idáig:

Ahmed, (ha még olvasod)
Most aztán feltaláltad a spanyol viaszt. A szeretet nagyon szép dolog, csak nem old meg minden problémát és sokmindenre nem gyógyír. Arról nem is beszélve, hogy sokféle szeretet létezik, van olyan is, ami egyenesen mérgező. Bumpyt itt is szerették jópáran, neki mégsem volt ez elég. Nem hiszem, hogy neked sikerülne ezt a súlyosan beteg embert helyrehoznod, pusztán azzal, hogy szeretettel írogatsz neki. Még saját maga előtt sem ismeri el, hogy baja van és segítségre van szüksége.
Egyébként az összes vallásos topik parttalan vitákkal van tele, mert ti nem beszélgettek egymással, hanem kinyilatkoztattok. Ahogy itt is tetted. Úgy látom, ez nem csak nekem nem tetszett.
És nem csak az a jó apa, aki a babaneten lóg, és ha nem teszi, az még nem egyenlő azzal, hogy tojik a gyerekére. Ezt azért biztos nem gondoltad teljesen végig.

Bubek,
De igen, rettenetesen szalad az idő. Rajtunk ugyan nem látszik, de ezek a gyerekek, hogy öregszenek.Kép
Jujjj,de jó, gyertek el hozzánk! KépKépKép Felér egy kirándulással. Nem csak kopár domboldal van ám itt! Mögöttünk egy hatalmas őszibarackos, az út egy lovardához vezet, szoktunk vinni a paciknak almát. Előlről meg a Romtemplomra látunk. De mindenkit szívesen várunk ám!
A táv sem olyan vészes, mi Zuglóból 3/4 óra alatt voltunk kint.

Wolga,
Akkor te jóformán szomszédasszony vagy. Kép Ha itt a jó idő és jöttök a nagyihoz, egyszer majd útba ejthettek minket is.
Andris olyan ennivaló, kis husi. Kép

Tücsökmami,
Jé, te is félkézzel gépelsz? Ez nálunk is így megy, félkézzel és néha állva (térdből rogyasztva, hogy elérjem a billentyűzetet), mert az sem tetszik a kisasszonynak, ha ülök.
Haláli fej Gergő, ahogy szunyál a válladon.Kép
Bogi is nagyon hasonlít az apukájára. Na jó, a szeme az enyém. Kép

Timi,
Háááát, Bogi még várja a jelentkezőket és csak titkon sóhajtozik néha. KépKépKép

Ilba,
A reflux még köszönjük megvan, de mintha már szolidabb formát öltött volna. Vagy csak mi szoktunk hozzá? Mindenesetre ez az egyre jobban beinduló tornázás nem éppen refluxbarát.

Vuka,
Cumi: Zsófi volt nálunk ujjszopós, este még most is úgy alszik el (9 éves lesz), Viki cumizott és nagyon szépen leszokott róla 3 éves kora körül. Zsófival rohantam egy éves kora körül az orvoshoz, mert szabályszerűen szétnyílt a hüvelykujja a bütyöknél. A doki csak legyintett. Ujjszopós? Ennél csak rondább lesz.
Szóval én cumó párti vagyok. Ha szívesen fogadja és a szopiban sem veszel észre zavart, akkor szerintem hagy cumizon az a gyerkőc. A védőnőnk kérdezte a múltkor, hogy nagyon kell-e Boginak a cumi. Mondtam nem, nekünk kell nagyon. Kép

Találtam egy pár régebbi képet a csajokról. Mindjárt felrakom.

Jucus
jucus73

Csajok! Jó lett a séróm??? Kép
Kép

Hát Te ki vagy?
Kép

Gergő játszója nekem már picit kicsi Kép
Kép

Ezek a sárga elefántok ...
Kép

A 3 rosszcsont Kép
Kép

Beeee, én már nagyobb fiú vagyok!
Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba, ez a kép Marciról!!!! Besz@rás! Csúcs! KépKépKép

Naggggggyon jó képeket csináltál!!! Kép

Kép
----------------
B&M
bubek

Tücsökmami,
naggggyon köszi mindent, szuper volt. Tökre pörgök most, úgy feldobódtam. Kép

Lányok! Ez a két legény!!!! Nagyon édik! És olyan picikék! Úúúúúgy szeretnék én is megint ilyen pici babákat!!!! Kép

Marci hajszerkezete bámulatos, Gergőnek is rengeteg haja van, mi meg csak kopcsákon nyomtuk. Kép

Hajni, Tünde, tök jó volt megismerkedni, most már tudom, ki van Bubek és Tücsökmami mögött, a baj csak az volt, hogy nagyon gyorsan rohant az idő!

Csajok! Muszáj talizni, a babák is annnnyira élvezték, olyan aranyosan méregették egymást. KépKépKép

Beni képzeljétek azóta sem aludt, hisztizik András kezéban, mennem kell, jövök és visszaolvasok később.

Kép
Kép
Kép
ilba

Hajni, Tünde,
átküldöm később mailben az összeset! Én is kérem ám! Bármelyik freemailemre jöhet.

Kép
Kép
Kép
ilba

Lányok!

Az egyik szemem sír, a másik nevet! Nagyon jók a képek!!!!!!!!!!!! De hogy nem lehettünk ott! Húúúúúú nem is írok mást erről, mert elküldtök a búsba a csöpögésemmel!
Beni nyelvnyújtása Marcira zseniális! Jól elkapta a pillanatot kedves Anyuka!
Gergő meg milyen békésen tűri, hogy száműzve lett a saját szőnyegének a szélére! Haláli!

Cserébe csináltam nektek SÍRÓS KÉPET Lívicsekről! Úgy csináltam, mintha rá akarnám adni a kabiját, hát egyből balhé lett!
Szóval, dobpergés, .......
Kép
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Jaj, ezek a képek, de jók! És milyen jó lehetett nektek egy nagyot dumcsizni. Megyek és nekifekszem a háznak, közelebb tolom kicsit. Kép

Mancs,
Asszem én írtam a hálós bugyit. Kényelmesebb és testhezállóbb, mint az eldobható. Jobban tartja a betétet is. Igen, van kis szára.Kép

Jucus
jucus73

Jucus,
közelebb tolomKépKépKépKépKépKép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Nem-e lehetne-e esteleg-eKép hogy elküldjétek nekem is a talis képeket? Köszönöm!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Jucus

Már majdnem egy napja elbúcsúztam mindenkitől, ehhez képest ha jól számoltam 7 hsz.-ban kerültem terítékre. Huh, ilyen népszerűségről még csak nem is álmodtam volna.

Mivel itt egy kisebb népfelkelést váltott ki az utolsó hozzászólásom, úgy gondolom, magyarázattal tartozom arról, hogy mi ihlette ezt a valóban csikorgó hangvételt tőlem, mielőtt végleg búcsút intek ennek a topiknak.

A kérdés így hangzott: "...miért is szeretnél 47 évesen 18-19 éves lánnyal levelezni?"

Talán vissza kellett volna kérdeznem, hogy 47 évesen miért ne levelezheznék egy 18-19 éves lánnyal, ugyan miféle akadályát látja Tibi ennek.

Én mindenesetre úgy "fordítottam le" magyarra ezt a kérdést hogy:

Miért is szeretnél TE VÉN SZATÍR egy (mellesleg tiszta dilis) csitrivel levelezni?

Nagyon remélem, hogy csak félreértettem valamit, és ezesetben természetesen elnézést kérek a hangvételért az érintettektől.
Ahmed

Lányok!

Nagyon jók a képek!!! Három ilyen édes legényt. KépKépKép

Ilba, jó lett a hajad. Milyen hosszú volt, mert én teljesen rövidre gondoltam. Kép

A mielőbbi taliba benne vagyok én is.Kép

Bubek, szívesen elkísérlek majd Jucushoz, ha beférünk a kocsiba... ÉS a környéket is jól ismerem, Bicskén nőttem fel, ami 1 km-re van ZSámbéktól.

Jucus, rendben, valamikor összehozzuk. Kép Apropó, ti akkor ZSámbék Bicske felőle bejáratánál laktok ugye? Mert ott van egy lovarda és onnan lehet egyúttal a romtemplomra is rálátni.

Ha a többiek is úgy akarják, utánanézek a zárt topiknak...
NA megyek tejberizst főzni, majd még benézek...

Ps. Livi sírós képei haláliak. Kép

Kép Kép
Kép
vvolga

Lányok, most már biztosan utánanézek a zárt topiknak.

Kép Kép
Kép
vvolga

Csajok én rettenetesen béna képeket csináltam, na mindegy, valószínűleg úgy izgultam a találkozó miatt, hogy elfelejtettem, hogy kell fotózni KépKép

azé felrakom én is a képeket, és este küldöm majd a kommentárt is:

(mellesleg Gergő a kaják kivételével azóta is alszik, úgy látszik megnyugtatták a babák)

KépKépKépKép
Vendég

Próbáltam visszaolvasni ezt a Bumpys dolgot de lassan beleszédülök és nem értek semmit....
Ráadásul dolgoznom kellene...
Valaki összefoglalná? Vagy már lerágott csont a téma... valahol elvesztettem a fonalat! Kép

Örülök, hogy Terinéni és a kötött ruhácskák híre ennyi emberhez eljutott! Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Kép

Képzeljétek, Beni annyira túlpörögte magát, hogy most aludt csak el! Mindjárt 7 óra! Most mikor fog kelni? Na de muszáj aludnia, ma összesen 3 részletben jó, ha aludt 1 órát. Õt is rengeteg új hatás érte ma biztosan. (Tücsökmamiék után Apukámhoz mentünk még.)

Gabi,
hogy van Livi foga? Õ volt a nyűgiben a bűnös?
Livike sírva is tetszik Beninek. Kép

Timi,
köszi a tesós képet, nekem ezek tetszenek a legjobban! Kép

Dia,
mi benne vagyunk a taliban mindenképp!!! Kép Csak egyen Beni. Sajna nekem most ettől függ minden. Kép Annyira jó volt ma! És ahogy eljöttünk, volt egy furcsa érzésem, egyrészről, hogy végülis tök idegenek találkoztak, másrészről meg már nagyon jól ismerjük egymást, látásból is és amúgy is. Olyan jó! Na jó, befejezem a csöpögést. Kép

Évi,Vuka,
taliztatok? Képek?

Mancs,
igen jól emlékszel, 175Kép Bezzeg ma már nem kecsegtetett ilyen mennyiséggel. Kép
Járóka még nincsen, leginkább a helyhiány miatt. Kép De köszi az infót, majd megnézem az újságot.
Ujjacskádnak örülök, hogy jobban van. Kép

Vvolga,
Andris nagyon édi! Férjem üzizi, hogy szép neve van! KépKépKép
Derékközépig ért.

Jucus,
hol vannak azok a képek?

És még annyit, hogy én is sok szeretettel várok mindenkit, kényelmesen 2-3 Anyukát Babával, de hát sok jó ember .... KépKépKép

Kép
Kép
Kép
ilba

Megtaláltam a hozzászólásokat...

Ez engem egy kicsit megrémít...
Ez a lány szülésznőként dolgozik a kórházban? Ha nem választok szülésznőt akkor akár hozzá is kerülhetek?

...azt ugye nem hiszitek, hogy én is ő vagyok???

Egy kicsit elment a kedvem a fórumozástól! Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Ilba,
szerintem is tök jó a hajad! A színe is!

Nemtom, hogy miért sírt hajnalban meg reggel. Akármi is volt az oka, azt furcsállottam, hogy hamar abbahagyta, ahoz képest, hogy hogy indított. Mi az a fájdalom, ami 5 percig se tart? Pukizás előtt nem szokott sírni, hasfájós nem volt soha, meg ahoz már nagy is, pelus tiszta volt, este volt kaka, szóval kizárásos alapon maradt az íny. Férjem mondta, hogy rosszat álmodhatott, de egymás után kétszer, 4-kor meg fél hétkor is? Ennyi horrorfilmet azért nem nézetünk vele.Kép

Én is még fenntartom a múltkori meghívást, szívem szerint mindenkit hívnék, de ha nem is a helyhiány, a túl nagy tömeg még nem tartozik a kisasszony kedvencei közé. Annak meg semmi értelme, hogy itt nyűglődjön, az senkinek sem jó.
Neked és Timinek szólt, de több részletben bárkit szívesen látunk! Jó? Egyeztetünk, aztán durrbele!

És a végére hagytam a híreket:
1. Lívicsek a cica! felkiálltásra a macskára néz (arról gőze sincs, hogy ki Apa vagy AnyaKép)
2. Ha zenét hall (nem igazi felnőttKép zenét, hanem a zenélő könyvét) elkezdi a felsőtestét jobbra-balra hintáztatni
3. Kislányosan hisztizik, mintha kábé másfél éves lenne

Mi meg persze fuldoklunk a röhögéstől, miközben ezeket műveli!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Mamacka,
még "csak" tanuló...

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Mamacka,
szia Kép rég voltál Kép hogy vagytok? Én nem hiszam AZT Rólad Kép Nyugi, a leányzó még "csak" tanuló. Sikerült mindennek utánaolvasni? Régen Te is írogattál a Boros Juditról szóló topikba, ugye? Ott vannak érdekes dolgok vele kapcs-ban!

Gabuska,
köszi a sírós képet! KépKép Végre Kép Na jó, nem vagyok ilyen szívtelen Kép

Ilba, Tücsökmami, Bubek
hát ez oltári, ezek a lurkók!!! Csak ismételni tudom magam, és tömjénezni mindenki gyerkőcét, úgyhogy nem teszem. Tudjátok Ti azt, hogy gyönyörűek, és betojás, hogy milyen arcokat tudnak vágni! Kép

Látta vki a múlt heti Szex és New Yorkot? Bár tudom, hogy a babák mellet ilyesmire nem nagyon van idő... Volt benne egy őrült jó jelenet, majd meghaltunk a röhögéstől: az egyik szinglinek kisfia született, és még nem nagyon volt otthon a babápolásban. Épp tisztába tette a gyereket, amikor leesett a pici köldökcsonkja. Anyu megrémült, ám mire észbekapott volna, a macskája felugrott a pelenkázóra, felkapta a csonkot, és elszaladt vele. Azután egész nap a nappaliban pofozgatta az asztal alatt, mint egy cicajátékot KépKépKép Valszeg kb. én is így járnék, ha lenne macsekünk KépKépKép

Kép
mancs

Dia,
az a poló, ami Domin van a Dévais képeken, az ugye Corás? Beninek is vettem pont ilyet, 1x volt rajta és az a hülye patent lejött róla. Kép Vigyázz vele!!! Kép

Gabi,
köszi az invitálást, én akár most rögtön mennék! Kép Picit nehéz lesz összehozni, mert András megkapta a munkát és a kocsival ő fog járni már hétfőtől, de végülis BKV-val is eljutok oda (3 órába csak belefér Kép), vagy Andrásostúl hétvégén megyünk.

Hát ez a Livi!!!!! Tényleg meg kell nézni élőben!!!! Kép

Jó a járóka, akkor ilyet kap Beni! KépKépKép

Haj: köszike, tegnap kellett volna mégis fotózni, elaludtam. Persze ezentúl sem fogom tudni beszárítani, szóval hülyén fog mindig állni. Kép

Horrorfilm KépKépKép

Kép
Kép
Kép
ilba

Gabuska
Akkor nem lehet 'még' hozzá kerülni ugye?
...és Kecskemétről jár fel?
Sajnálom szegényt...

Mancs
Annyira inkább nem is érdekel, egy kicsit rossz kedvem lett....
Igen írogattam vagyis inkább kérdezgettem... én így interneten kerestem kórházat több évre is visszaolvastam egy-egy topikot... dokit is így választottam... Kép
Jól vagyunk, Áron rendületlenül nő... vagyis továbbra is férfi csak egyre nagyobb! Kép
Egész nap nyomakszik... olyan aranyos. ...most is rendezkelődik... nemártana, ha ez odavezetne, hogy befordul fejvégűbe...

Ilba
Édes ez a sok baba egyrakáson! Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Orsi,
végre válaszoltam. KépKépKép

Kép
Kép
Kép
ilba

Sziasztok!
Achmed:
A kérdést jól értetted,VALÓBAN IGY gondoltam.Kis magyarázat:soha nem szóltál még hozzá a topikunk életéhez,semmi nem indokolta(számomra),hogy miért is akarsz a "dilis csitrivel" megismerkedni..Lehet,hogy a mostani gyanakvó idószak miatt is történt mindez,mert TÉNYLEG eszembe se jutott más indok,hogy egy többgyerekes,idősebb,külföldön élő családapa,miért is keresné egy ilyen labilis hölgy ismeretségét.Úgy gondoltam,hogy ez NEM a barátot keresek rovat..
Elismerve,hogy VALÓBAN lehetnek más indokaid az ismerkedésre,nem marad más hátra,mint hogy sok sikert és még nagyobb türelmet kivánjak.Bocsásd meg,ha félreértettem szándékaidat,bár ehhez te is hozzájárultál,mert mondjuk úgy,hogy nem szokás "újoncként" magánérdeklődést tanúsítani egy topikban...
Jöjjön egy pár kép:
A talis képek remekek,a három fiú parádésKép
(én a három amigo cimet adtam volnaKép ).
Ilba haja is nagyon jó megújultan(mellékesen én is ma estem a fodrász áldozatául:rövid sportosra cserélve nyűtt,avitt frizurámatKép)és persze Gabuskával együtt itt sárgulunk..Hármas tali!Kép
És már most elkezdjük mi is szervezni a találkozót,kocsival rendelkezők előnyben(sajna nekünk sincs)!Egyenlőre ennyit:
felálltam a kiságybanKép egy fellállás folyamataiKépKép
Tibi
Kissé kusza lesz a hozzászólás,mert sietek!

Kép

Kép
novum

Mamacka:
otthagyta a szülésznőképzőt, mert meghúzták anatómiából, úgy nem fegyeget a Bumpy-veszedelem KépKép
Vendég

Ilba,
tök jó, hogy van állása Andrásnak!
Hát, a hétvége Zoli miatt nem túl esélyes, nála az a mindenkihagyjonbékén része a hétnek.Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Csajok:
nagggyon jó volt a tali. nagyon örülök, hogy eljöttetek hozzám, mindketten nagyon kedvesek vagytok, tényleg csak szuperlatívuszokban tudok beszélni
máskor is megismételjük
én sajnos nem vagyok ilyen mobil, egy kocsink van, azzal pedig a párom jár, én meg nem is tudok vezetni.
Gergő egyelőre utálja kengurut, de ha már tudom benne vinni, akkor én is bárhova elmegyek.

Novum:
Szilvi továbbra is gyönyörű

Gabuska:
most már nagy nehezen elhiszem neked, hogy a Livi sírni is tudKép de azon is olyan ennivaló

na megyünk lassan fürcsizni, úgyhogy eldugulok
Vendég

Akkor hétköznap és BKV. Kép
És nálatok szopizunk. Kép
De jó dolga lesz a fiamnak a csajszik között ... KépKépKép

Lányok! Kettesével mennek a képek!

Szilvike!
Nagyon ari és ügyi vagy!!!!

Kép
Kép
Kép
ilba

Sziasztok!
Ilba!Kép
Hozzánk is jöhettekKépbár most még várnék egy kicsit Domi had legyen teljesen jól.De aztán szabad a pálya,előveszem a Domi volt játszószőnyegét is.Kép
Igen Corás a felső,köszi,hogy szóltál.KépNo,ha már megnézted a képeket akkor ma ide már nem is rakok fel.Kép

Gabi!Kép
Tudom ám,hogy nem morci volt az a dolog......KépA Csokonai utcában van egy bölcsi és ott van H-Sz-P 9-12ig játszóház.Mi fél 10-re szoktunk menni ott vagyunk egy órát hazafelé betérünk a piacraKépés mire hazaérünk már csak ebédel az úrfi és be is vágja a szunyát.KépSzeretem ezeket a napokat mert én is emberek között lehetek és Domi is gyerekek között van.Na meg így jobban telik az idő mert nagyon nehéz ám itthon lekötni a figyelmét nap mint nap.Persze most 1-2 hétig hanyagoljuk a játszót.Lehet,hogy Livike a hideg frontot érzi vagy a foga.A fog olyan,hogy szakaszosan fáj.Belenyilal aztán elmúlik,bele......Próbáltad már a dentinox gélt?Én most is azzal dörzsölöm Domi ínyét és nagyon jó Neki.

Wolga!Kép
Köszi a dicséretet.KépDomi 14 és fél hónapos.10kiló 56 deka,80 cm és 14 és két fél foga van.Kép

Mancs!Kép
Akkor ok.KépTe merre laksz Kispesten??

Lányok!Látni,hogy nagyon szupi volt a tali és a gyerkőcök is gyönyörűek.KépMindenkinek szép estét!Puszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, nincsen szívem felébreszteni!
Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Dia,
azt használom, de sokszor útban van a nyelve, vagy beletörlöm ügyesenKép az ajkába, mire az ínyéhez érnék. Szóval nehézkes.

Mehetnek oda ilyen korú babák is, mint Lívi?

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Köszönöm a ctg-s tippeket (Mancs, neked is), végülis kb 12-re mentem oda (=alagsori), és 0.00000001 másodperc kimerítő várakozás után már be is mehettem, ugyanis csak az ülő ctg volt foglalt. Fél 1-kor már érzékeny búcsút is vettem az intézménytől...
A mai délelőttnek azonban volt más érdekessége is: épp távozóban voltam, mikor a ctg szoba előtt megszólított egy lány, aki látta, hogy onnan jövök ki. Kérdése lényege az volt, hogy nem tudom-e véletlenül, ide kell-e jönnie m-ű-t-é-t előtti vizsgálatra annak, aki nem szeretné megtartani gyermekét... Ebben nem tudtam neki segíteni, de közben elmorfondíroztam azon, vajh miért gondolta azt, hogy ebben a kérdésben én volnék a legautentikusabb forrás... Vagy mit gondolt egyáltalán, mért hordok a hasam helyén egy púpot. ("Aha! Most jött ki ebből a szobából ez a szimpatikus teve. Megkérdezem tőle, hova kell mennem a műtétre.."). Vagy esetleg arra gondolt, hogy én is hozzá hasonló cipőben jártam 9 hónapja, csak nem találtam meg időben a megfelelő vizsgáló helyiséget, de azóta biztos utánaérdeklődtem, hogy legközelebb ne essek mégegyszer ugyanebbe a hibába? Elnézést, ízetlen tréfa volt....csakúgy, mint az egész szituáció.

Wolga: nem hiszem, hogy sokat híztam (7-8 kg), és megpróbálok ebben a maradék 1 hétben nem rácáfolni erre. De úgyis az a lényeg, hogy néhány hét múlva mi derül ki: ebből hány kg-ra van alibim, ill. mennyi az, amit csak a "magam szórakoztatására" szedtem fel...

Kép Kép
coolasa

Na, ilyet még nem csináltunk. Hát annyira aludt, hogy fürdés elmaradt, átöltöztettük (meg sem mozdult, olyan mélyen alszik) és most megy a szunya. Csak az a kérdés, hogy meddig???? Mert 10 helyett fél7 után aludt el. Most 8 helyett fél 5kor kelünk vajon? Kép
Megyek inkább én is gyorsan aludni!
Jó éjt!

Kép
Kép
Kép
ilba

Gabi!Kép
Szerintem igen.Kép

Ilba!Kép
Kép

Kép
Kép
lldicsi

Coolasa: a 7-8 kiló az szuper! Kép Én is 8 kilót híztam csak, igaz, nekem diétáznom kellett. De csak azért utaltam a kilókra, mert ezt írtad: "Képet egyelőre csak a kevéssé szépségdíjas leendő anyukáról tudnék feltenni, amitől most az emberiség iránt érzett egyetemes jóindulatom okán megkímélnélek benneteket.."
- én meg megnéztelek a wiwen és egész más volt a véleményem. Asszem kicsit félreértettük egymást. Kép (Hogy ne maradjak teljesen arctalan és anoním engem Wolga néven megtalálsz a wiwen.Kép)
Bár azt hiszem a terhesség vége fele már nem szívesen fényképezkedik az ember lánya. Megértem, ha nem teszel fel képet. Majd a gyermekről... Kép
Ez a CTG-s történet tényleg furcsa lehetett. Kép

Tényleg, mikorra vagy kiírva?

Kép Kép
Kép
vvolga

Tibi,

nagyon édes Szilvi és miket tud már!!! Kép

Anya, hagyjuk az olvasást és inkább próbáljunk meg állni, mint Szilvike... KépKép

Kép Kép
Kép
vvolga

Wolga, hát, az ember (és főleg a lánya) a legritkább esetben elégedett önmagával...ezzel pont így vagyok én is. Azonkívül a wiwre, ami ugye meglehetősen publikus, gondolom igyekszik mindenki a lehető legjobb formáját feltenni. Úgyhogy ne higyj a látszatnak, lehet, hogy a valóságban van még 1 fejem, vagy kvazimódó egyenesági leszármazottja vagyok, csak leretusáltam a púpomat...

És természetesen én is azonnal megnéztelek téged a wiwen, ha már így felbújtottál. .... Jól gondolom, hogy önarckép készült itt egy minőségi digitális fényképezőgép és egy tükör segítségével?? Én is szoktam ilyeneket elkövetni, hogy legalább néhány jó fotó legyen a portfóliómban....csak persze nálam mindezt meg szokta előzni néhány keserves óra, mikor is a kuka-funkciót tesztelem szorgosan a gépen...
Márc 6-án jön el, aminek jönnie kell..
Hm, most látom a wiwen, h. van közös ismerősünk is..

Kép Kép
coolasa

Kép

Sehol senki?????

Kép
Kép
Kép
ilba

... hát akkor én foglalom a helyet. Kép
A most már szokásos reggeli rosszalkodás az ágyikóban, reggel fél8kor kiabálva. Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóreggelt Vietnám helyett Bababet!

Ez a drága kis pasi aludt fél nyolcig Ilba? Nem rossz!

Coolasa, a sztorid sem rossz... Na és mit mutatott a ctg? Melyik doki csinálta? Bocs, hogy valszeg rossz infót adtam, de nálunk úgy volt, hogy az orvosom adta mindig az időpontot. A lényeg, hogy megvan! Ki a dokid?

Vvolga,
én a terhességem végén egész nap fényképeztem magam!KépKépKépKépKép Egyrészt unatkoztam itthon, másrészt akkor vettük a digitális gépet és nagyon élveztem, harmadrészt meg a kollégáim kérték minden nap a friss fotókat e-mailben. Persze kábé minden tizedik volt szalonképes.Kép

Képzeljétek, elkezdtem átszoktatni magamatKép, hogy Lívi a saját ágyában aludjon éjszaka. Igaz, hogy odahúzom magam mellé, hogy a kezemet be tudjam nyújtani, ha kell, meg hogy lássam, de mégiscsak külön legyen. Nincs is gond az elalvással, egy ideig dumál, aztán elhallgat. Viszont negyed óránként felébred, megfogja a kezem, visszaalszik, de aztán megint felébred. Úgyhogy egy idő után magam mellé veszem, mert aludnom is kell. Ez volt a második éjjel, majdcsak sikerül egyszer.

Kávéillatot érzek, rohanok a konyhába felébredni!!!

Pussssz!
G.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Hali!
Na azért nem egészen, negyed6kor elkezdett dumálni, de félig csukott szemmel, ezt kihasználva magam mellé vettem és majdnem 7ig bírta, visszaaludt. Szóval 7óta talpon.
És most már nagyon éhes, de még magamba tuszkolom ezt a zsömlét is. KépKépKép

Kép
Kép
Kép
ilba

Gabus, a ctg eredményről csak annyit, hogy leszármazónk mindent megtett, hogy szabotálja a vizsgálatot, mivel sokáig csak aludt, ami meglehetős tapintatlanság részéről, tekintve hogy ez a műszer történetesen a mozgásából (is) próbál meg messzemenő következtetéseket levonni. Aztán szelíden megmozgatta őt egy nagyon kedves hölgy, akiről nem tudom, hogy tkp. kicsoda, ő kezelte ott a gépeket, és én feltételeztem, hogy ő biztos Anikó, a szülésznő, akit többen beharangoztatok nekem. Személyleírása: festett mahagóni-szerű haj copfba fogva, amúgy nem túl magas, és viszonylag mély a hangja. Persze lehet, hogy ő csak egy ál-anikó, esetleg orvos, de ez nem derült ki. Mindenesetre igen kellemes egyéniségnek tűnt. Kb 20 percet relaxáltam a fekvő gépen, mivel a másik foglalt volt, de nem is volt kifogásom ez ellen a testhelyzet ellen... A vérnyomásom 120/60, amire a ctg laborban azt mondták, hogy simán lehet belőlem még űrhajós is, mire én azt válaszoltam, hogy "momentán nem érek rá, mert akkor ki vigyáz a gyerekre addíg, amíg én történelmi felfedezéseket teszek a Marson". Arckifejezéséből ítélve beszélgetőpartnerem rögtön le is szűrte a korrekt következtetést, hogy "nna, ennek a nőnek sincs sok humorérzéke".
Maga a ctg eredmény úgy fest, mint vmi hegy és vízrajz térkép, ám mivel ezzel a már említett szimpatikus hölgy teljesen elégedettnek látszott, én sem aggodalmaskodom. Gabus, nem adtál rossz infót, nálad az orvos adta az időpontot, én meg bejelentés nélkül beestem, s így is sikerült. De eredetileg én is úgy tudtam, hogy fel kell őket hívnom előtte, csak mikor próbálkoztam, már vége volt a rendelésnek, és másnap feltétlenül kellett egy ctg eredményt szereznem, mert az eheti akkor kimaradt volna. (Fedina Laura az orvosom).

Mivel nem tudok utánaolvasni múlt évre visszamenőleg az összes hsz-nak, inkább megkérdezem, hogy akkor tehát ti, a legtöbben már rendelkeztek kisbabával, csak annyira összeszokott a társaság, hogy továbbra is leveleztek? (Csak persze a topicnyitás óta módosult a téma, mert a szülésekig Istvános tapasztalatcsere volt, azóta viszont a babáitokkal kacsolatos mindenfélék). Csak mert szívesen kérdeznék én is tőletek, viszont egy újoncnak nem egyértelmű rögtön, hogy ki van szülés előtt, után, esetleg mindkettő, merthogy már szült, de azóta kiderült, hogy megint fog..

Többször láttam már ebben a topicban, hogy panaszkodtok arra, hogy írtatok egy hosszú levelet, ami elszállt, mikor besokalt/kidobott titeket a rendszer. Gondolom, nem mondok forradalmi újdonságot azzal, hogy természetesen velem is megesett már hasonló, nemcsak itt, hanem a wiwen, freemail-en, citromail-en....úgyhogy én úgy védekezem, hogy ha bármit írtam, ami 2 mondatnál hosszabb és nem volna kedvem/időm újra begépelni ha elveszne, akkor a "kijelöl, egér jobb klikk, mentés" csel alkalmazásával próbálom elkerülni a szívinfarktust...

Kép Kép
coolasa

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?