Új privát üzeneted érkezett!

Szia lányok!
Most olvastam végig a napi írásaitokat. Láttam milyen izgalmakról maradtam le!

Tiko!
Úgy sajnálom, hogy nem lett baba, pedig úgy szurkoltam!!!

Zsuzsi!
Ti is Szegedre jártok? nem tudtam, lehet, hogy egyszer összefutunk. Bár nekem csak köv. hónapban kell menni.

Ma voltunk Zádorinál, 100 km-t utaztunk, hogy megtudjuk ez az eredmény szar! Azt mondta ez nagyon rossz, mert emelkedő tendenciát mutatnak az értékek, ezért köv. hónapban is megnézi a Fsh szintet. Ha ilyen magas akkor két hónap ösztradiol kúra után stimulál és majd a tüsző számtól függ, hogy inszemi vagy lombik. Ha csoda történne és lemenne az érték akkor jöhet a stimu.
javasolta, hogy nézzek utána vmi természetes eredetű segítségnek.A Macavibe-t ajánlotta. Hallottatok róla? Gondoltam holnap elmegyek természetgyógyászhoz, hátha tud segíteni...
Azt megmondta, hogy nagyon kicsi az esély ilyen hormonokkal.
hazafelé bőgtem, a párom nyugtatott...
Tudtok vmi használható segítséget a hormon lehúzására? SEGÍTSETEK!

Éden!
ugye rendben vagy és jól vannak a babáid? Bírod a melót?

Anna!
Nagyon-nagyon gratulálok! Elhiszem, hogy hihetetlen a dolog, bármelyikünknek az lenne.

Zsebi!
légyszi engem is vegyetek fel a táblira, úgy tűnik még egy darabig kaálisok leszünk...

Üdv mindekinek! Antoa
antoa

Antoa!

Köszi a szurkolást. Kép

Nagyon sajnálom,hogy rossz lett az FSH értéked.
Kép Reméljük a következő alkalommal már jobb lesz. Sajna segíteni nem tudok, annyit tudok mondani,hogy a Macavobe-ről olvastam, természetes anyagokat tartalmaz és meddő pároknak szokták ajánlani.

Tiko

tiko

Köszönöm Tiko!
Már meg is vettem a bogyókat, fogalmam sincs milyen lesz, de remélem segít!

Karmen!
Látom ti is a Zádori dokihoz jártok. Én korrekt embernek látom és szimpatikusnak. Te mit mondasz?
antoa

Sziasztok!!

húú micsoda izgalmak!

Tiko! Kép
Úgy sajnálom, hogy nem lett baba Kép De én is csak ismételni tudok mindenkit, hogy a lényeg az, hogy baj nincs! MOst már aztán jöjjön hozzád a miku! Az viszont jó hír, hogy az áprilisi lombiknak nem kell csúszni! Édekes, hogy milyen tesztek vannak Kép

Borsi Kép
Úgy számoltam, hogy pénteken, legkésőbb vasárnap nem kellene megjönnie!

Kiscsillag! Kép
Kedden HSG! Húha, szorítok nagyon!!! Én is kedden megyek a dokimhoz megbeszélni a hysteroscopiát. Hétvégén aláírás után nem tudtok lemenni moziba? Az biztos kikapcsolna kicsit Kép

Zsuzsi! Kép
Ha most a hétvégén megjön. lehet, hogy én is 14-én megyek a Kaáliba. Azt mondták ui. hogy mindenképpen kedden menjünk a sp. vizsgálat miatt, és ha lehet középidőben. Jó lenne összefutni Kép

Niki! Kép
Én drukkolok Nektek, hoyg fél év múlva már ne kelljen visszamenni!

Antoa! Kép
Szegénykém, nem csodálom, hogy sírtál! De hátha lejebb megy valahogy, és akkor mehet a stimu. A Macavibéről annyit hallottam eddig, hogy kevés municióval rendelkező férfiaknak ajánlották!
NAGYON SZORÍTOK, hogy csökkenjen az FSH!

Nem tudom mondtam-e, a doktornő kérte, hogy mire legközelebb megyünk kérjünk az andrológustól here UH-t. Ma felhívta a párom a dokiját (Tiko tudod a Fekete Ferencet) és azt mondta, hogy ilyet csak nagyon indokolt esetben, és csak az egyetemen csinálnak, össz-visz 3 orvos!
Most úgy döntöttünk, hogy holnap felhívjuk a Kaálit, hogy megkérdezzük nem jó-e az andrológus szakvéleménye, vagy mindenképpen ragaszkodnak az UH-hoz.
Volt már valamelyikőtök párjának ilyen?

Bea

Kép
Kép
beuka

Beuka!

Köszi és én is csak magamat ismételhetem, örülök, hogy nincs baj. Komolyan mondom megkönnyebültem. Péntek óta tiszta stresszben voltam, hogy most van baba vagy nincs baba. Elég idegtépő volt.

Miku nem mehet hozzád, nálam van dolga, majd jól lefoglalom. Kép Amúgy drukkolok. Bujj el, hátha nem talál meg. Kép

Kiscsillag!

Hamarosan túl leszel a HSG-n és utána megy minden, mint a karikacsapás. Jöhet az inszem, ami persze sikerülni is fog!!! Hinni kell benne!!!

Tiko

tiko

Tiko! Kép
Gondolom, hoyg idegtépő lehetett!! Csoda, hogy így kibírtad!
Köszi Kép Megpróbálok elbújni Kép
de szerintem ha nem akarna hozzám jönni "azért" akkor azt már érezném Kép

Kép
Kép
beuka

Beuka!

Én inkább erre most nem mondok semmit. Én már semmit nem tudok, semmi nem biztos. Kicsit negatív lettem.Kép
Majd elmúlik. Te szoktál érezni valamit mielőtt megjön?

Tiko

tiko

Képzeljétek, megcsináltuk az utolsó Gábriel tesztet, de a párom vizeletéből csepegtettünk rá.Kép TEJESEN NEGATÍÍÍÍV. Még egy halvány második csík sincs ott. Tök jó, 4 tesztet állítólag eláztatok, de pont az 5-t nem, ami semmiképp sem lehet pozitív. Jó hülye vagyok, mi? Kép Kép Kép
Úgyhogy továbbra is marad a rejtély. Na most már eldugulok, nem foglak ezzel a témával fárasztani titeket.

tiko

TikoKép
NAgy kő esett le a szívemről!Nincs rossz helyen megkapaszkodott babóca!KépÉn ettől féltem nagyon!
Sajnálom, hogy az sem történt meg, amit mindannyian várunk,de legalább baj sincs!Most már fel a fejjel, rendeződni fog rövidesen minden!Kép
(Azért a Gabriel teszteket mostantól én is kerülni fogom!)

BeukaKép
Akkor erősen gondolok rád a hétvégén!Már csak te vagy versenyben a hármasból!KépNe is tervezgesd, hogy 14-én mész a KAáliba!Kép

Borsókás

Borsi
borsókás

TikoKép
Ez totál téboly!!!Kép
Én biztos nem lennék teljesen nyugodt ezek után!Te megnyugodtál?

Borsi

Borsi
borsókás

Borsi!

Igen megnyugodtam. Semmi bajom és ezek után tuti nem vagyok terhes. A vérben ma sem volt semmi HCG, tuti lennie kéne, ha lenne valami.
De Gábriel tesztet ne vegyetek!!!!
Mára már én is féltem,hogy nehogy valami baj legyen.

Tiko

tiko

Tiko! Kép
NE haragudj, olyan jót mosolyogtam itt magamban! Jó poén lehetett, mikor a pároddal azon ügyeskedtetek, hogy a pisijét a tesztre juttasátok Kép Hát igen, ennyit a tesztekről! Ráadásul ez a szöveg, hogy eláztattad! Nem semmi!

Borsi Kép
Aranyos vagy, köszönöm! Kép
Én azért talomba veszem a B tervet is, mindig arra gondolok, ha biztosra leszervezem a "ha megjön hétvégén" verziót, akkor a szervezetem már csakazértis "kitol" velem, és nem jön meg Kép
Na ezt jól megmondtam Kép

Bea

Kép
Kép
beuka

Kép
Kép
Kép

Zsebi
Kép
zseboroszlán

BeukaKép
Teljesen értem, amit mondasz!KépSajnos az én testem is így működik. Amikor nagyon számítok rá, akkor mindig késik!Kép

TikoKép
Ami jó hír, hogy a férjed sem vár babát.KépAzért ez is megnyugtató, nem??!!Kép

Borsi

Borsi
borsókás

Zsebi! Kép
Köszi a táblát!
Mi van Veled?

Kép
Kép
beuka

BeukaKép
Most olvastam vissza részletesen!Látom, here-UH-ra készültök.
Az én páromnak csináltak ilyet tavaly novemberben.Ebből derültek ki pontosan a ciszták helye és a visszértágulat is.Kép
Egyébként a lombik megkezdéséhez biztos, hogy elegendő lesz nálatok is az andrológus szakvéleménye. Ezt mi is már csak akkor csináltattuk, miután beindult a fogigátló szedése.

Borsi

Borsi
borsókás

Madaran Anna,

Hatalmas gratula !!! HurráhurráhurráKépKépKépKép Nagyon vigyázz magatokra !!

Bzsuszkának is nagyon drukkolok hogy elálljon a vérzés/barna és erősek legyenek a babók !!

Tiko,
Micsoda izgalmak voltak ma!! Sajnálom hogy becsapott a teszt, de jó hogy már lezártad Kép

KagylóKépKépKép

Wish, Éden, Mka,
Micsoda izgalom -és persze zebra- hegyek itt március elején KépKépKép: Babatapasztó energiák mennek ezerrel++++++++++++++++++++++++++++++

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71

Borsi! Kép
Hol csinálták Neki?

Kép
Kép
beuka

Neki itt volt Bp-en a Szabolcs utcai kórházban. De te a szegedi Kaáliba jársz,nem? Tudjátok már hova mentek?

Borsi

Borsi
borsókás

Borsi!
Szegedre járunk, de a párom andrológusa Bp.en van, Õ azt mondta, hogy Õ nem tudja megcsinálni, ha a Kaálinak mindenképpen kell, akkor tuti Pestre megyünk. Máshol nem is csinálják Kép
Ez egyébként olyan külső UH- mint a miénk?

Bea

Kép
Kép
beuka

Na megyek Kép

Jó éjt mindenkinek, holnapra jó munkát!!!

Itt a hétvége!!!!

Bea

Kép
Kép
beuka

Sziasztok Lányok! Kép
Mindig beolvasgatok hozzátok, de annyira be vagyunk havazva munkaügyileg, hogy alig jutok hozzátok....és ez nem túl jó érzés, de legalább a lényeget mindig tudom rólatok! Kép

Tiko! Kép
Izgultam, hogy mi van már veletek, de örömmel látom, hogy tisztázódott a helyzet: jobb így szerintem. No és a megnyugtató érzés, hogy Tiko-apu biztos nem várandós! Kép

Mka! Éden! és persze Wish! Kép
Drukkdrukkdrukkdrukkdrukkdrukkdrukk! Kép
+++++++++++++++++++++++++++++++++

Borsi! Kép
A név nekem is tetszik! Kép
Párod rendben van már?

Zsebike! Kép
Ti még mindig nyáron akartok indulni a következővel? Nem szántátok rá magatokat, hogy nekivágtok még tavasszal?

Puszi mindenki másnak, akinek most külön nem írtam! Kép

Seszi
seszi

Jó reggelt Mindenkinek!

Antoa,
mennyire magas az FSH-d, hogy ennyire aggódsz miatta?
Köszi az érdeklődést, remélem, jól vannak a babócáim, én nem érzek az égvilágon semmit, és valahogy kicsitt jobb ez a hét, amíg reménykedhetek, mint a jövő hét, amikor majd szembesülnöm kell a teszt vagy vérvétel eredményével...

Kiscsillag,
ne félj a HSG-től, nekem tavaly csinálták (röntgeneset), és egyáltalán nem fájt, meglásd hamar túl leszel rajta.

Éden
Éden

Beuka Kép
Mi az a hystero izé?? Az rosszabb, mint a hsg és akkor végül nem hsg lesz neked?? Majd kitalálunk valamit szombatra. Kép

Seszi Kép
Lécci áruld már el nekem, hogy hol tartotok a vizsálódásban??? Még semmi konkrét ok, hogy mi lehet a baj nincs??? Nálad vagy a párodnál??? Nem tudsz semmit, hogy mikor kezdődhet el valami???

Éden Kép
Köszönöm szépen, aranyos vagy. Mindenki mást mond, van akinek fájt, van akinek nem. Remélem nekem nem fog! De az biztos, hogy addig szétizgulom magam, már mindenem fáj. Kép Mennek neked a babatapasztó drukkok ám folyamatosan!!! Kép Érzel valamit??

Tiko Kép
Igen remélem,hogy túl leszek rajta hamar!! Az inszem pedig sikerülni fog!! Kép Kiscsillag apu is azt mondta!! Kép

Lányok Kép
Én vagyok egyedül inszemes?? Kép Jöjjön még valaki, hadd izguljunk együtt!! Kép

*

Kép
Kép
kiscsillag

Lányok,

tudnátok nekem segíteni? A férfiaknál mi az a hormon, ami ha magas, elképzelhető, hogy amiatt nem esik teherbe a nő? Egy ismerősöméknél a férfinál valami hormon nagyon magas (persze fejből nem tudta megmondani, hogy melyik), de elképzelhető, hogy a férfi valamelyik hormonjának magas szintje is akadály lehet?

Kiscsillag

Itt a fórumon van külön inszemes topik is, tudtad? Amúgy meg izgulunk mi érted, amiatt ne aggódj Kép

Antoa

igen, én is Szegedre járok Zádorihoz (ezért is szoktam a szegedi topikba is írni). Tudósíts feltétlen, hogy mit sikerül a természetgyógyásznál intézni!!! Te amúgy melyik városban laksz?

zsuzsi

Kép
zsuzsi73

Zsuzsi Kép
Hol van az az inszemes topik???

*

Kép
Kép
kiscsillag

Kiscsillag

Fent belemész a Babanet társalgóba, azon belül a Fogamzás, Várandósság, Szülés topikba, azon belül a Fogamzás topikba, és ott lesz a vége fele, Sikeres inszeminációk a címe

Kép
zsuzsi73

Kedves lányok,
elnézést, hogy igy ismeretlenül török rátok, de segitséget szeretnék kérni. A Dévai topikba irok, de titeket is gyakran olvaslak és drukkolok is nektek.

Szóval, 3 hete volt az 5. inszemünk. Nem jött meg a menstrim és van 3 pozitiv tesztem, ami napról napra lett erősebb. Barnázás nem vol.Ma voltam UH-n, de nem látott petezsákot a méhemben a doki. Sajnos igy valószinű, hogy méhen kivüli. (Tiko, örülök, hogy te megusztad). Hétfőn reggel megyek vérvételre, du.-n újabb UH, hátha csak későn ágyazódott be és még nem látszik ma az UH-n. Volt köztetek valaki, akinek az 5. héten még semmit nem láttak az UH-n, de később a baba mégiscsak ott volt?

Köszönöm előre is.

Inari

KépKép
inari

Kedves lányok,
elnézést, hogy igy ismeretlenül török rátok, de segitséget szeretnék kérni. A Dévai topikba irok, de titeket is gyakran olvaslak.

Szóval, 3 hete volt az 5. inszemünk. Nem jött meg a menstrim és van 3 pozitiv tesztem, ami napról napra lett erősebb. Barnázás nem volt.Ma voltam UH-n, de nem látott petezsákot a méhemben a doki. Sajnos igy valószinű, hogy méhen kivüli.(örülök, hogy megúsztad Tiko) Hétfőn reggel megyek vérvételre, du.-n újabb UH, hátha csak későn ágyazódott be és ezért még nem látszik ma. Volt köztetek valaki, akinek a terhesség 5. héten még semmit nem láttak az UH-n, de később a baba mégiscsak ott volt?

Köszönöm előre is.

Inari

KépKép
inari

Inari : nekem az első lombikom lett méhenkívüliKép
Tudom mit érzel és kívánom, hogy csak egy később beágyazódott babóról legyen szó ! Hétfőre nagyon drukkolok !!!!

mniki

Mniki Kép
De jó, hogy itt vagy! Kép Ugye te tegnap kezdted az Adimetet. Majd azt szeretném kérdezni, hogy te milyen "mellékhatásokat" tapasztalsz? Nekem az elején volt egy kis hasmenés, de már elmúlt. Csökkent az étvágyam (ami nagyon jó!), de sajnos most olyan van, hogy eszem egy picit és rosszul vagyok. Kép Úgy eltelít a kaja, hogy mozdulni alig bírok és szinte nem kapok levegőt. Kép Pedig tényleg csak kismadárnyi adagok mennek le. Érdekes mert azelött meg csak ettem, ettem, ettem és semmi, mintha nem is ettem volna. Ez biztos a cukor miatt van. Csak kíváncsi vagyok, hogy neked mik lesznek a tapasztalataid a gyógyszerrel kapcsolatban. Neked is 3x1-et kell szedni az 500-asból??

Borsókás Kép
Te rendesen ettél, ittál a hsg elött?? Én emiatt a telítettség miatt nem merek, mert félek, hogy rosszul leszek ha még így a teli hasamba belefecskendeznek valamit!! Kép

*

Kép
Kép
kiscsillag

Kép
Engem utál csak a rendszer? Elszállt az egész amit írtam! Most kezdhetem előlről az egészet!

Borsi

Borsi
borsókás

Sziasztok lányok!

Hőmérős topiclakó vagyok! Szeretnék tőletek kérdezni v.mit! Clostit kaptam 2*1-et erre lett a 14. cn.en egy 26mm-es tüszőm és kaptam rá Merional-t repesztőnek. EGy db 75Ne-set. Aztán elolvastam a tájékoztatót, amin az van, h ez peteérés serkentő, meg utánanéztem a neten is és ott is ezt olvastam, hogy erre való. Ez lenne a kérdésem, hogy én ezt miért tüszőrepesztőnek kaptam? Létezik ez? Tegnap este kaptam azóta csend van, tehát se szurkálás semmi! A hőm meg még mindíg a pincében. Ha válaszoltok azt előre is megköszönöm.

Ildi
Vendég

Már megint nem küldte el amiket írtam! Hogy lehet ez? Ti tudtok írni?????Kép

BeukaKép Az én páromnak here-, és hasiUh-ja volt. (Nektek csak az egyik kell?)Természetesen külsőleg, a hagyományos módon. Az egész max. 10 percig tartott.
Remélem, megkezdhetitek a lombikot, vagy inszemet ezek nélkül a vizsgálatok nélkül is. De azért én azt mondom, hogy érdemes őket mégis megcsináltatni. Kiderülhet olyan, amin lehet és/vagy kell műtétileg segíteni. A páromnak is megvolt a műtét, és most bizakodunk, hogy emelkedett a kiskatonák száma is.Kép

Most megpróbálom részenként elküldeni amit akarok!
Borsi

Borsi
borsókás

Kiscsillag Kép
a hsg előtt én anno simán reggeliztem.

Ildi Kép
a merionalt én csak tüszőérlelőnek tudtam, de ha már nagy volt (26 mm elég nagy) akkor lehet, hogy csak egy kis löket kellett, hogy megrepedjen. Bízz a dokidban!

Inari Kép
drukkolok, hogy jó helyen legyen a baba!

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Borsi Kép
engem eddig engedett Kép
tetszik az ikon, amit betettél Kép

O.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Borsi Kép
Nem csak téged utál! Nagyon bosszantó tud lenni! Én is kétszer írtam le az elöbb!! Kép Minden eltünt. Kép
Pedig várom a választ!

*

Kép
Kép
kiscsillag

KisKép
Én délelőtt 9 körül voltam a vizsgálaton. Reggeliztem előtte, ami akkoriban csak műzli volt. Tehát nem volt túlzottan tele a gyomrom.
Gondolom most már megtaláltad az inszemes topikot. De nehogy eltűnj nekem! Itt is vannak, akik inszemen is átestek. Izgulni pedig mi is tudunk érted!!Kép

InariKép
Sajnos, vagy inkább szerencsére nem tuduk ehhez a témához hozzászólni. De a babás topikon biztos okosabbak lesznek a lányok.
Mindenesetre mennek a drukkok, hogy megfelelő helyen legyen az a megkapaszkodott babóca!Kép

Borsi

Borsi
borsókás

SesziKép
Tényleg nem írsz valami gyakran!Nem is tudjuk, hogy mi van veletek. (VAgy csak én maradtam le egy picit?Kép)Tessék gyakrabban jönni!!!Kép
A párom egyébként most már teljesen jól van, ezt mondta a dokija is a tegnapi kontrollon. De még mindig itthon van, amit persze már szörnyen un. (Én persze nagyon élvezem!Kép)

NA ennyi, amit már 3-szor gépeltem be. Lehet, hogy sok lett volna egyszerre?

OrsiKép
Jó az ikon, mert pont ilyen idegállapotban voltam, vagyok!

Borsi

Borsi
borsókás

Icsilya!
Köszi a választ.
Vendég

Sziasztok!

A párom tegnapi tesztjével kapcsolatban, csak hogy jobb kedvre derítselek titeket, amíg várta az eredményt nagyon izgult, hogy terhes-e. Tök jót szórakoztunk . Kép

Kiscsillag!

Próbáld hétvégén jól lefoglalni magad, hogy ne legyen időd idegeskedni, mindjárt túl leszel rajta és már jöhet is az inszem. Kép

Inari!

Segíteni én nem tudok sajna, de drukkolni viszont igen, hogy minden rendben legyen!!!!

Tiko

tiko

Mka, Whis, Éden Kép
Izgalmasan alakul a jövőhét!! Drukkolok nektek folyamatosan!! Hajrá lányok!! Jóhíreket akarok!! KépKépKép

Icsilya, Borsi Kép
Köszi szépen! Én azt hiszem úgysem fogok tudni enni egy falatot sem amennyire ismerem magam. Kép

Tiko Kép
Igyexem lefoglalni magam! És nagyon kíváncsian várom az inszemet!!! Kép

Mindenkinek nagyon szép hétvégét kívánok!!!

Kép

*

Kép
Kép
kiscsillag

Tiko : gratula a párod tesztjéhez KépKép

Kiscsillag : én is 3x1 500 mg-t szedek. Egyelőre 2x féllel indítok. Nem tudom pszichés alapon-e , de éjjel arra ébredtem, hogy mocorog a hasam Kép de nem lett belőle semmi Kép most meg kicsit émelygek és alig bírtam legyűrni a kaját. Sajnos eléggé érzékeny vagyok a gyógyszerekre, de remélem ennél nem lesz több mellékhatás. Vigyáznom is kell, mert kb. 100 km-t vezetek naponta, nem lenne jó buli, ha az M0-on rámtörne a fosás, hányás (már bocsi... Kép)

A HSG előtt nincs kikötés, hogy ne lehessen, enni-inni, legalábbis anno nálunk nem volt !

Tesztelős lányok Kép Továbbra is nagyon drukkolok mindenkinek, igazán izgalmas, zebrás hét áll előttünk ! Kép

Bzsuskára is sokat gondolok, remélem hétvégére már hazaengedik !

mniki

KiscsillagKép
Neked is szép hétvégét!Legyetek ügyesek hétvégén, ha meglesz a lakáseladás!Mindent bele!Kép

TikoKép
Végre egy pasi is átélte, amit mi abban a bizonyos pár percben!KépLegyen nagyon büszke magára! Sterintem ő lehet az egyetlen pasi a világon, aki már csinált terhestesztet.Kép
Most már csak a Hcg-vérvétel van hátra!
Kép

Borsi

Borsi
borsókás

Sziasztok lányok!
Zsebi, köszönöm a táblát. 33 éves vagyok és az ok egyenlőre PFO (korai petefészek kimerülés).

Zsuzsi73!
Hát ez a természetgyógyász nem jött be. Túlzottan erőszakosan közelítette meg a dolgokat, minden áron rá akart beszélni... ez nekem riasztó, egyébként sem volt szimpatikus a pasi. Majd keresek másikat.
Mi Bajától nem messze lakunk, egy kis faluban.

Éden!
azért aggódom, mert most 42,8 volt a FSH- m. és mert emelkedő tendenciát mutat.

Tiko!
Jó fej lehet a férjed! nem sok pasi tesztelne az biztos.

Kiscsillag!
Igaza van tikonak próbáld lefoglalni magad és utána jöhet az inszem. Bár tudjuk, hogy milyen "könnyű" ezzel nem foglalkozni.

Inari!
nagyon szurkolok, hogy megtalálják azt a babócát!

Üdv mindenkinek, szép nyugodt hétvégét!
Antoa
antoa

Mka, Éden, WishKépKépKép
MEnnek továbbra is a drukkok ezerrel!!!Mindjárt itt van mindannyiótoknak a nagy nap!Kép

BeukaKép
Te pedig jó lenne ha mondogatnál valami kis miku-űző versikét!KépJól mutatna egy újabb spontán zebrácska a táblában!Kép

Lányok!
NAgyon szép, kellemes hétvégét kívánok mindenkinek! Mi holnap reggel utazunk anyósékhoz(Kép), így csak vasárnap este tudok legkorábban bekukkantani.
Kép
Borsi

Borsi
borsókás

Borsi!
Érezzétek jól magatokat. Remélem a kaja kérdés is könnyen fog menni és anyós nem sértődik meg. Kép

Sithonia!
Neked nem tegnap kellett menni konzultációra?
Remélem jelentkezel és elmeséled mi is volt.

Tiko!
Veled mizu, még midnig sehol a miku?
Azért ez a férfi tesztelés igen mókás jót kuncogtam a gép előtt. Kép, hogy meglepődtetek volna ha pozitív. Kép

Seszi!
Hát tavsszal biztos nem kezdünk, valamiért nem tiltakozik a szervezetem majd meglátjuk talán nyáron, aztán majd kiderül mire oda érek. Még nem vagyok bezsonva.
Ti hogy haladtok mi van veletek?

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok lányok!!!!
Kép.

Még mindig nem hiszem el, komolyan!
MA reggel hihetetlen dolog történt velem:
Kép
olyan izgatott vagyok!

Bea

Kép
Kép
beuka

Megbeszéltük a párommal, hogy hoz még két tesztet, holnap és holnapután is megcsinálom, aztán irány a doki.

Bea

Kép
Kép
beuka

Bocsánat, megint én vagyok, úgy néz ki ma nem tudok eldugulni Kép.

Szóval kicsit önzőségnek érzem, hogy idejöttem közétek, és még az igazi megpróbáltatások előtt sikerült spontán zebrásodni, mikor közületek itt sokan már nem az első, nem a második beavtkozáson vannak túl.
De ezzel szeretnék erőt adni mindenkinek, hoyg igenis lehet, még kevés municióval is Kép
Igaz még nagyon nem tudom elképzelni, hogy tényleg igaz, és nagyon félek attól, hogy történik valami, vagy egyszerűen nem jót mutat a teszt, hisz itt az elő példa, szegény Tiko! Kép

Ne haragudjatok, hogy így sopánkodom.

Bea

Kép
Kép
beuka

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?