Sziasztok!!
húú micsoda izgalmak!
Tiko!
Úgy sajnálom, hogy nem lett baba
De én is csak ismételni tudok mindenkit, hogy a lényeg az, hogy baj nincs! MOst már aztán jöjjön hozzád a miku! Az viszont jó hír, hogy az áprilisi lombiknak nem kell csúszni! Édekes, hogy milyen tesztek vannak
Borsi
Úgy számoltam, hogy pénteken, legkésőbb vasárnap nem kellene megjönnie!
Kiscsillag!
Kedden HSG! Húha, szorítok nagyon!!! Én is kedden megyek a dokimhoz megbeszélni a hysteroscopiát. Hétvégén aláírás után nem tudtok lemenni moziba? Az biztos kikapcsolna kicsit
Zsuzsi!
Ha most a hétvégén megjön. lehet, hogy én is 14-én megyek a Kaáliba. Azt mondták ui. hogy mindenképpen kedden menjünk a sp. vizsgálat miatt, és ha lehet középidőben. Jó lenne összefutni
Niki!
Én drukkolok Nektek, hoyg fél év múlva már ne kelljen visszamenni!
Antoa!
Szegénykém, nem csodálom, hogy sírtál! De hátha lejebb megy valahogy, és akkor mehet a stimu. A Macavibéről annyit hallottam eddig, hogy kevés municióval rendelkező férfiaknak ajánlották!
NAGYON SZORÍTOK, hogy csökkenjen az FSH!
Nem tudom mondtam-e, a doktornő kérte, hogy mire legközelebb megyünk kérjünk az andrológustól here UH-t. Ma felhívta a párom a dokiját (Tiko tudod a Fekete Ferencet) és azt mondta, hogy ilyet csak nagyon indokolt esetben, és csak az egyetemen csinálnak, össz-visz 3 orvos!
Most úgy döntöttünk, hogy holnap felhívjuk a Kaálit, hogy megkérdezzük nem jó-e az andrológus szakvéleménye, vagy mindenképpen ragaszkodnak az UH-hoz.
Volt már valamelyikőtök párjának ilyen?
Bea