Új privát üzeneted érkezett!

Angel: nem csoda, hogy ahhoz kötötte... én is azt tartottam az egyik legfontosabb dolognak... meg eleve az a legkevésbé fájdalmas és macerás vizsgálat... (mondhatni a legkellemesebbKép

A 37 a korodra utal? Ha igen, akkor lehet, hogy inkább egy jobb meddőségibe kellene menni.. pl. a Kaáliba (ne a Sotéra... én csak azért mentem oda, mert az ingyen van és az van a legközelebb a munkahelyemhez... de ha komolyra fordulna a dolog, azonnal tovább mennék egy másikba). Csak azért, mert náluk az összes vizsgálatot egy helyen végzik el, nem kell 200 felé rohangálni és pontosan tudják, mikor mit kell nézni (tapasztaltabbak is mint a sima nődokik). Hidd el, lehet, hogy már akkor meglesz a baba, amikor elkezdődnek a vizsgálatokKép (csakhát a Kaáli az elég húzós sajna, de állítólag nagyon jó)

(nekem pl. akkor lett először PÉ-m, amikor besétáltam és elindítottam a vizsgálatokatKép))))
csakegysokadnick

Kriszti: így legalább lesz majd kitől kérdezni, ha majd nem értünk valamitKép))))) Addigra Te már profi leszel terhesség témbanKép)))
csakegysokadnick

Sziasztok Lányok!

Visszaolvastalak benneteket és a kisebbik fiam ovistársának az anyukája jutott eszembe. Nagyon sokáig próbálkoztak, nagyon szerettek volna gyereket, de nem jött össze. Nem tudom milyen vizsgálatok, próbálkozások voltak a háttérben a lényeg, hogy úgymond lemondtak a babáról. És mesélte a hölgy, hogy 8 vagy 10 év után az egyik hónapban sokat késett a mensi és mielőtt elmegy dokihoz azt mondta csinál egy tesztet. És órákig nem jutott szóhoz, nem akarta elhinni: pozitív. Új teszt, ismét pozitív...és most ő a fiam csoporttársa Kép

Namármost, itt nem a 8-10 éven van a hangsúly,(nehogy nekem félreértsetek, már látom lelki szemeim előtt, hogy kösz én nem akarok 10 évet várni Kép, hanem azon, hogy biztos, hogy egyszer sikerül! Sikerülnie KELL!
Néha a szervezet produkál olyat is, hogy mindenkinél minden rendben van, p.é. is van, jókor vannak jó helyen és megsem jön össze...aztán egyszercsak...na ezt az egyszercsakot kívánom mindenkinek!!!
maryanne

Skacok... SOS help kellene... Itt van megint a mai hőgörbém. Ezek szerint szerintetek volt vagy lesz PÉ-m? Most teszteltem és halványan, de TUTIRA csíkos... ha már volt, nem kockáztatok itt a gomba után, de ha szerintetek sanszos, hogy pl. ma este lesz, akkor mindent beleKép Szóval értitek... Előre is kösziKép
Kép
csakegysokadnick

mármint az LH teszt csíkosKép)))
csakegysokadnick

Csakegysokadnick
Biztos másoktól várod a választ, de azért leírom az én véleményemet:

Én úgy érzem, hogy az LH tesztben jobban bíznék. A hőmérsékletet nagyon sok dolog befolyásolja. De én még csak 2 hónapja hőmérőzőm és az LH tesztet is azóta használom.

Kép
regina3

Regina: ja... holnap is tesztelek és az majd eldönti a dolgot... (franc... ma szerintem nem lesz semmi... a párom a TV előtt kómázik... és én is kóma vagyok...)
csakegysokadnick

Bocs, most tudtam újra nethez jutni! Kép

A görbe alapján 30. napra tájára tenném a pé-t, de az LH teszt se jelez csak úgy! Úgy tudom LH csúcs után 48 órán belül van tüszőrepedés (javítson vki, ha nem!) Sztem holnap nézz egy új tesztet, hogy mit mutat, és ha erősebb a csík, akkor mindent bele! Kép Véleményem szerint nem maradtok le a pé-ről, egy holnapi akcióval sem, és akkorse, ha esetleg ma volt az LH csúcs!

A 37 nem a korom Kép Csak 32!
(És nagyon nem akarok meddőségihez fordulni...)

angel37

Angel... megértem... én sem akartamKép De végül elmentem... de csak a kivizsgálások miattKép) ha megvan az összes, elviszem a papírjaimat és viszlátKép)))))) (és alighogy rászántam magam a dologra, lett egy PÉ-mKép)))egészen pontosan 1-2 nappal azután, hogy a doki megultrahangozott... és ő semmit se mondott arról, hogy valami készülődneKép

Most meg beletörődtem, hogy nem is volt PÉ-m... erre pozitívat teszteltemKép

Én már csak ilyen furán működökKép
csakegysokadnick

Csajok! Legközelebb írok mindenkinek ígérem!!!!!!!!! Most csak bekuk:

Csakegy: Az lh. akkor pozitív, ha erősebb, vagy legalább olyan erős, mint a másik. Erre találsz mintákat a fertility-n. Baloldalt a photo-galery-ben. Asszem v.mi hpt-opk tesztek vagy ilyesmi. De az tuti, h a photogaleryben van. Tehát nem akarlak elkeseríteni, de nekem is majdnem mindíg ott van a teszt csík van amikor hajszál választja el, h nem legyen oly sötét mint a controll. Próbálkozásunk óta 10-et használtam el és mindíg ott volt a második csík. És még a közelében sem volt pé. . Másik: pco-soknál (asszzem írtad, van neked) viszonylag magas az lh szint. Így neked a teszt csík mindíg ott lesz! A kiugrás a lényeg az lh-ban. Ezért kell, h erősebb legyen mint a másik. De mondom nézd meg a termékenybarátot. Bocsi, ha elkeserítettelek. De holnap csinálj mégegyet és meglátod, h erősödik-e vagy marad ilyen.
Vendég

Sziasztok!
Csak a hőgörbémet teszem fel. Velem semmi különös nincs. Remélem Beuka nem haargszik meg a másik topicból, hogy megírom ide, hogy pozitív lett a tesztje, pedig megvolt már a beutalójuk a lombikra! Annyira tudok az iyleneknek örülni!!!!!
Kép

moni

Moni,
azért halkan szabad drukkolni, ugye? Kép

Én is úgy örülök Beukának, hogy gratulálok neki itt is, pedig ide nem is szokott írni! Kép

angel37

Tlidi,

Majdnem az egész hónapot végigteszteltem, de soha nem volt ott eddig semmi... (még a leghalványabb se...)(a kontroll csíknál hogy lehet erősebb a tesztcsík? a kontroll az mindig max-on van... nem?)

Én eszerint figyeltem a csíkot:
Kép

Egyébként mindegy, mert ma nem felment, hanem lezuhant 36,1-re.
csakegysokadnick

pco-soknál - LH csúcstól és pé-től függetlenül - a ciklus második felében szokott magas lenni (vagy lehet magas) az LH szint, nem?

angel37

Angel!
Halkan persze lehet, de úgyem lesz belőle semmi...

moni

Angel: PCO-soknál ha nincs PÉ. nincs második fele a ciklusnakKép)))) A PCO-nál az LH/FHS vagy mi arány az ami nem stimmel... ld. normál esetben ez 1:1, a PCO-soknál meg az LH magasabb... így az rány 1,5:1 vagy hasonló. De ez nem jelenti azt, hogy iszonyú magas lenne... legalkábbis esete válogatja. Szóval nem törvényszerű. Ha az lenne, nálam már sokszor beriasztott volna az LH tesztKép
csakegysokadnick

(ld. ha valakinél magas, az állandóan magas... nem zuhan vissza a normál szintre, mint ahogy kellene... én legalábbis így tudom... de én már egy ideje metformint szedek, a pattanásaim is mind eltűntek, ami bíztató jel...)
csakegysokadnick

Sziasztok!

Moni jó a görbéd és 5dpo.-n van is leesés. Hajrá
Akkor átmegyek a másik topicba gratulálni Beukának.

Csakegy: Ha ma 36.1-et mértél akkor lehet, h ma van pé-d! Nem?? Nem akartalak megsérteni, csak én magamból indulok ki és nálam a te ábrád szerint mindíg pozitív volt de sosem volt utána pé. Szerintem! Bár ezt is csak uh-val lehetett volna bebizonyítani. De ha neked eddig sosem volt még a csíknak jele sem akkor lehet, h nálad ilyenkor pozitív. Akkor bocsi!

Angel! Hello!!! Olvastam, hogy megtérfált a piroskád! Akkor ebben a hónapban hsg!!! (remélem jól írtam). Ezt ambulánsan csinálják? Hogy megy ez!? Ha van időd akkor egy pár szóban írd le! Mert érdekel!

Pusszancs mindenkinek!

Ja! Kriszti! Letetted a mérőt!Kép .
Vendég

Na mégegy:
Ancsa! Nagyon köszi a drukkot. Bár a hőm még nem nagyon ment fel!! Akcióztuk ezerrel, de ez sztm nem kifejezett repesztő volt. Csak a dokinő azt hitte, hogy ilyen baba-adagtól majd megreped! Úgyhogy a duph. sem kezdtem el! Nem tudom mit csináljak. Arra legalább mondjuk jó lenne a duhp. h megjönne tőle! Úgyhogy sztm megint extra ciklus elé nézek! Pedig úgy akarok egy 28 naposat!!! Neked Profasival fognak repeszteni?
Vendég

Tlidi.. a PCO-s topikot nézed néha? Metformin mánia van és úgy tűnik, joggalKép
csakegysokadnick

Igen nézem! Már csak O. Kriszti miatt is! Utánanézem enneka Metforminnak! Igen, jó gyogyi! Egyébként az én szememmel hasonlónak tűnik a Te és Kriszti görbéi! Egyébként hány naposak a ciklusaid?
Vendég

Igen az FSH-LH arány tolódik az LH javára, minimum 1,5 szerese, de gyakran 2-3-szorosa. Ez talán biztos. A pco témához pedig soha többé semmilyen fórumon nem szólok. Uff Kép
Remélem segíteni fog neked a metformin!

SZia Tlidi!
Nem tudtam most elérni a dokit, így a köv. megjövetel utánra marad a dolog. Jól írtad! Kép HSG, plusz tágítani kell a méhszájamat, mert nagyon összeszűkült Kép Altatásban lesz, és ha jól értettem egy napra felvesz a kórházba. (egyébként ambulánsan szokták)

Olyan szép nagy tüsződ volt! Kép Miből gondolod, hogy nem repedt meg? Kép

angel37

Angel! Hát! Te nem vagy türelmetelen!? Kár,h nem most csinálják!
Azért gonolom, mert ez a gyogyi lh-t és Fsh-t tartalmaz és nem Hcg-t, amit egyébként a tüszőrepik szoktak. Szerintem nálam az a gond, hogy nincs elég lh. ahhoz, h megrepedjen a tüsző. Tehát nem az Fsh-val van a gond, mert akkor nem is nőtt vola ilyen szép méretűre a tüszike. Ezért sztm a dokinő gondolta, h adunk egy kis lökést az Lh-nak (plusszba)ezzel a szurival és akkor felpöccen olyan szinte, h megreped. Egyéként meg kérdőre is vont, h miért nem szeretekzéssel repesztettük már meg apával a tüszőt? Nade: a másik petefészkemben voltak tüszők, kissebbek asszem 6-7 millisek, és én ettől a gyogyitól azt éreztem, hogy a másik oldalt stimuzta, vagyis azok a 6-7 milisek most gyorsan elkezdek növögetni és a másik oldallal pedig nem történt semmi. Mert a gyogyi inkább a kicsiket növesztette, mint a nagyot repesztette! Nekem ez a véleményem, persze lehet, h hamis. Szerintem nálam nem a tüszők növekedesével van a gond(így closti mellett) hanem a repedéssel. ja és a nyákom sem volt tojásos. Mindjárt dobok görbét.
Vendég

Sziasztok!

Tlidi!
Tessek bizni abban a szep nagy tuszoben!!!!Biztosan megrepedt az!!!Szerintem ne bizzal abban hogy igazat mutat a hod!Ha jol emlekszem ti mondtatok hogy a Closty megzavarhatja!Szoval szerintem biztosan megrepedt!!Kép
Nekem Choragon 5000 nevu szurit irt fel a doki!

Kép
Kép
ancsa81

Ancsa! Az jó! Az hcg-t tartalmaz!
Köszi a biztatást!

Kép
Vendég

Tlidi,
nem a f***t nem Kép, de legalább annyira félek! Kép
A HSG-t ciklus elején kell csinálni, gondolom m. után, az meg már annyira közel van, és mindenképp akartam előtte még beszélni róla a dokival...

Egy ekkora óriástüsző sztem is megreped, nem tudom elképzelni, hogy nem!
Azt sajnos nem tudom, hogy hogy oszlik meg a stimulálás a petefészkek között, de szerény véleményem szerint hat az mindkettőre...
És ahogy Ancsa is mondja, én is úgy tudom, hogy a Closty mellett nem mindig mérvadó a hőmérés!
Szóval ne temessük ezt a ciklust! Kép

angel37

Üdv mindenkinek!

Ma vagyok a 27. ciklusnapon és a hőm még klasszul fent van. Ez bíztató, bár tudom, hogy a következő pár napban könnyen megváltozhat...

Én továbbra is azzal a rejtéllyel küzdök, hogy amióta próbálkozunk a babócával (vagyis nem védekezünk - 9 hónapja) azóta a ciklus utolsó 10 napján(18-28. nap) elég heves tüneteim vannak(mellfeszülés, sajgó has, hányinger, és már szédülés is volt az utóbbi két hónapban. Korábban viszont sohasem volt ilyen (soha-soha) menzesz előtt, legfeljebb idegesség 1-2 nappal előtte. Eleinte bedöltem ezeknek a tüneteknek, most viszont inkább idegesít, hogy olyan mintha... aztán mégsem. Ráadásul le is rövidült a cilusom 30-ról 28 napra, sőt, amióta próbálkozunk volt már kétszer 26 napos is. Mi lehet ez? Lehet, hogy megfogan, csak nem tud beágyazódni????

És van két kérdésem. Most a PÉ környékén kirügyeztem. Jelent ez valamit? Hiszen inkább ciklus végén jellemző, sőt nekem még akkor sem szokott.

A másik: pajzsmirigy. Megnézettem, most rendben van, bár közel vagyok az enyhe túlműködéshez.
A termékenység szempontjából melyik a rosszabb: a túlműködés vagy az alulműködés?

Kép
regina3

Tildi: az előző hónapban 63 napos volt a ciklus, kb. az 50. napon volt PÉ. - 2 héttel azután, hogy elkezdtem szedni a premenst és inni a kecskerutafűteát (az olyan, mint a metformin) (Azelőtt 45 napos volt PÉ nélkül, azelőtt meg 50 körül... PÉ nélkül... azelőtt meg volt egy hosszú 60-as PÉ nélkül... azelőtt meg nem emlékszemKép A gyógyszert egyébként kb. 2 hete szedem és tegnap kezdtem el ráállni a végleges napi adagra... szóval még van hová javulnia a helyzetnek...

Így egyébként már értem, miért jelzett be neked a PÉ jelző pálcika... végülis mesterségesen volt feltornázva az LH szinted... nem? (én semmi hormont nem szedek)

Szurkolok Neked, de nagyonKép)))) (na jó... természetesen mindenkinekKép

Ui: én is Kriszti vagyokKép)) de itt már minden tele van krisztikkelKép)))

Regina: nálam az előző ciklus volt ilyen... PÉ után végig abban reménykedtem, hogy talán... olyan furák voltak a tüneteim... (iszonyú gáz 2 hét volt...)
csakegysokadnick

Regina3!
A héten valaki írta, hogy az alúéműködés a rosszabb a pajzsmirigynél.
anettgy

Sajna nem jutottam a gép közelébe tegnap ,de ma pótolok!Kép

Vagy mindkettőnknek megrepedt a tüszője,vagy egyikünknek sem!Nekem is extrém alacsony a hőm ,még mindig,ezért is sokaltam be a méréstől.Kép
Ma kíváncsiságból mértem egyet:36.7C Igaz a Wunsch tett p.é.-t,de az UH szerint akkor már nem is volt minek megrepedni!Kép
Lehet Ancsának van igaza,és nem érdemes Closty mellett mérni?????
Olvastam,hogy miattam szoktál átnézni a PCO-ba!De édi vagy!!!!!Úgy meghatódtam,mikor olvastam!!!Kép
Sztem a sok kis tüsző nem jó!KépNekem arra már 2 doki mondta,hogy PCO-s jellegű dolog.Sztem a sok apró miatt,nem tud rendesen megnőni egy.Persze nálad ez épp nem igaz,mert szép nagyra nőtt egy,és tuti meg is repedt.A repesztő szuri dolgot nem igazán értem,ezt mégegyszer leírnád,hogy is van?Kép

Én sem használok LH tesztet,pont azért ,mert folyton magas az LH-m,így egyfolytában dupla csíkom lenneKép

Sztem szedjél Premenst,vagy Agnucastont.Egyhíti/megszünteti a menstruáció előtti kellemetlen tüneteket.
Egyébként bármi furcsát tud csinálni a természet.KépÉn pl. ovulációkor vagyok sík ideg,nem mensi előtt.Ja,és olyan szinten,hogy harapok,ha vki hozzám merészel szólni.Kép
Az,hogy rövidebb a ciklusod,sztem csak annyit jelent ,jól műkdsz.A 28 nap a normális,nem a 35!!Na meg korrábban van p.é.-d!
A pajzsmirigy működése nagy mértékben befolyásolja a fogamzást,konkrétan,mikor hogyan nem tudom,de érdemes lenne megnézetni,ha gyanakodsz rá.Az alulműködés az anyagcsere lelalussulásával,míg a hyperaktivitás a felgyorsulásával jár.Az egyiknél pl. hízol,fázol,nincs étvágyad.A másik esetben pedig fogysz,rengeteget eszel,és folyton meleged van.

Tessék hozzászólni nyugodtan,SÕTT!!!!Mi itt nem harapunk!!!

Végezetül a Wunsch görbe:
Kép

KépKép

KépKép
okr

36,3... nem ugrott meg a hőm. Fene érti ert. Tegnap este pedig már majdnem eltűnt a csík az LH jelzőről... ma is tesztelek egyet és kiderül... (elvileg ma már tök üresnek kellene lennie... de ha az lesz, akkor most mi van???) Ha lett volna most PÉ. akkor mennyire kellett volna felugrania? (valszeg min. 36,7-re...)
Kép
csakegysokadnick

Csakegy
A 30.napon nem volt véletlenül akció?Mert ha igen ez az esés lehet akár beágyazódás is.
A ferty hová teszi a p.é-t?
Egyébként próbáld meg a wunsch-ba is bepötyögni!
www.wunschkinder.net

KépKép

KépKép
okr

Okr: ááá... 21-e óta semmi nem volt... (csak gombaKép az viszont dögivelKép Ma már negatív az LH tesztem... van rajta egy hajszálnyi vonalacska, de csak mutatóba... én már semmit sem értekKép((
csakegysokadnick

Ennyit erről a hónapról is...Kép
Kép

moni

Sziasztok!

Moni!
Meg csak a 22.napon vagy!Meg felmehet a hod!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
ancsa81

Moni!
Ez lehet beágyazódás is, nem?

Tücsök

Mesi

Kép
tücsök13

ez a 9. napi zuhanás tényleg lehetne akár az is... szurok ezerrelKép (az FF legalábbis a 9. nap környékére írjaKép Hajrá MoniKép
csakegysokadnick

Hellló!

Kriszti, Angel! Ment mail!
Megnéézem majd, h kinek van a nickjében cím és küldöm, nekik is!

Csakegy! Lh-ra visszatérve! Nem a stimus hónapban csináltam a teszteket, hanem még 2005-ben. Tehát nem a stimu szólt bele! Tehát alapból van viszonylag magas lh-m, de az mégsem olyan magas, h repesszen. Most egyébként mindenem fáj odalenn!

Moni! Sztm. ez még nem mensi lesz! Nem ilyen rövidek a ciklusaid! Ez a beágyazódás! Kép

Kriszti! Én már régóta mérges vagyok a hőmérőzésre, de azért nem hagyom abba, mert ez alapján kell mennem laborra. Meg azért mindíg reménykedek, h valami igazat azért csak mutat! A másikkal annyi a dolog, h nem hcg-t kaptam hanem hmg-t, ami lh-fsh. A doki abban reménykedett, h csak egy pici lökés kell a tüszinek, h repedjen. Hát nem tudom. Lehet, h jó volt. Ennyi hormon után egyébként tényleg lehet, h nem igazat mutat.
Vendég

Ildi
Értem már a repesztős dolgot!KépSztem megrepedt,már csak nagyságánál fogva is!Mész UH-ra ellenőriztetni a dolgot?
A magas LH folyamatosan nem túl jó!Volt már mostanában hormonlaborod?
Válaszoltam a mailre!

Moni
Sztem is korai lenne még a mensi.Másról lehet itt szó!Kép
Egyébként a bizodalmam a hőmérésben teljesen megingott,úgyhogy sztem ne izgulj semmin,jön a baba ,és kész!Akció igény szerint,és pozitív hozzáállás!Kép

Ancsa
Hogy vagytok?

Tücsök
Ha jól olvastam a topikodban,még kicsi a gyerkőc,és már tesón dolgoztok?!Jól teszitek!!!!!KépMi Ada fél éves korától lövünk élesben!KépKépKép

Csakegy
Én a 30.napot látom p.é. gyanúsnak,de hát tudj'Isten!

KépKép

KépKép
okr

Csajok rendesek vagytok, de ennyi csalódás után már nem hiszek semmiben. Mensinek korai tényleg, de én ebben a beágyazódásos dologban nem hiszek... Szóval várom a mensit...

Tlidi!
Milyen infókat osztasz meg a többiekkel mailben? Kíváncsi vagyok én is rá... KépKépKépMail címem a profilban!

moni

Okr: hát ha a 30. nap volt, akkor a 43-44. nap körül meg fog jönni... szóval akkor majd kiderülKép

Én nem értem a repesztőstKép
csakegysokadnick

Kriszti!

Köszi. Sokan hülyének tartanak, amiért már tesót akarok, és nem értik, miért parázok, hogy nem jön össze.

Tücsök

Mesi

Kép
tücsök13

Móni!

MOst ellent mondok magamnak. Sztem se aggódj a hőleesés miatt, ez még annyira korai. Kiváncsian várom holnap mit mérsz.

ÉS amiért az ellentmondás
Én most vagyok a 20. cn-en. 36,9. Dögunalom. Egyszerűen nekem a 14 cn. után felmegy a hőm 36,9-re és onnan nem mozdul a ciklus végéig sehová. Utána egy nap lemegy 36,6-ra és bumm, meg is jön.
Nagyon szar kedvem van. Rohadtul unom már ezt az egészet. Nekem ez a 20- cn. a kritikus. Úgy gondom ha ekkor nem indul fel a hőm, nem kezdődnek a jelek akkor fuccs a ciklusnak. És ez annyira szar. Nincs semmi extra állandóan ez a 36,9 és semmi mellfeszülés soha semmi jel, semmi izgalom. Nincs késés, nincs beágyazós leesés nincs semmi. ÉS másfél éve nem történik velünk semmi.

És ez azért ellentmondás, mert Móni neked azt mondom még ne aggódj, de én már el is temettem ezt a hónapot. De hát ez tapasztalat sajnos. Lányok ne is írjátok, hogy van még remény, mert nincs. legalább is ebben a cilusban.
Szembe kell néznem a ténnyel hogy segítségre van szükségünk. És ez a szar closy nem lesz elég attól tartok.

Elnézést, de rosszat álmodtam, hogy a kis házunk plafonja elkezdett repedni, kar szélességű repedések voltak rajta. Lehet ezért vagyok ki. Kép
Lehet a rajatam lévú mosolygós máz kezd el repedezni. Kép Na megfejtettem az álmot.
j.
Vendég

Sziasztok!
Megmutatom Nektek a 13 évvel ezelőtti hagyományos hőmérővel, szájban mért adataimat. Egy katasztrofális görbe, szerintem. DE: a lányom ebben a hÓnapban fogant!!!! A görbe szerint pé-m sem volt!!! A lányom viszont már 12 éves. Remény mindig van.KépKép

Kép
Vendég

sziasztok.

csak egy kerdes.van olyan akinek a magasabb a reggeli hoje mint a nappali.?
lehet 36,9 es ertekkel bvalaki babas?

Kép
monyoka

Gyugyi!

Köszi, és tudom.
De...belemerültem most egy jó kis önsajnálatba. Majd holnapra elmúlik. Kép

Monyó
Lehet. Lásd: 2006-ben akarok szülni topik, Titi-azt hiszem legalább is.
Nálam sajnos ez eddig nem jött be.

j.
Vendég

Ja ez csak a 2. kérdésre válasz. Az elsőt nem tudom. De miért ne lehetne.

j.
Vendég

Gyugyi
Köszönjük a szép görbét!KépKép

Monyoka
Miért ne lehetne a 36,9 babás?A lényeg az emelkedésen van,és a hő fennmaradásán.
Sztem mérd meg napközben is,ha alacsonyabb,mint a reggeli máris megvan a válasz.Kép

Junko
Én is leírtam ezt a hónapot!Majd márciusban talán.Bár mérget vennék rá,hogy amint visszamegyek dolgozni,az első munkanapon babás leszek(feltéve,ha lesz még utánna erőm akciózni) KépKépKép

KépKép

KépKép
okr

okr.Most mertemKép
37Kép

Kép
monyoka

okr.Most mertemKép
37Kép

Kép
monyoka

Vissza: Fogamzás