Sajna nem jutottam a gép közelébe tegnap ,de ma pótolok!
Vagy mindkettőnknek megrepedt a tüszője,vagy egyikünknek sem!Nekem is extrém alacsony a hőm ,még mindig,ezért is sokaltam be a méréstől.
Ma kíváncsiságból mértem egyet:36.7C Igaz a Wunsch tett p.é.-t,de az UH szerint akkor már nem is volt minek megrepedni!
Lehet Ancsának van igaza,és nem érdemes Closty mellett mérni?????
Olvastam,hogy miattam szoktál átnézni a PCO-ba!De édi vagy!!!!!Úgy meghatódtam,mikor olvastam!!!
Sztem a sok kis tüsző nem jó!
Nekem arra már 2 doki mondta,hogy PCO-s jellegű dolog.Sztem a sok apró miatt,nem tud rendesen megnőni egy.Persze nálad ez épp nem igaz,mert szép nagyra nőtt egy,és tuti meg is repedt.A repesztő szuri dolgot nem igazán értem,ezt mégegyszer leírnád,hogy is van?
Én sem használok LH tesztet,pont azért ,mert folyton magas az LH-m,így egyfolytában dupla csíkom lenne
Sztem szedjél Premenst,vagy Agnucastont.Egyhíti/megszünteti a menstruáció előtti kellemetlen tüneteket.
Egyébként bármi furcsát tud csinálni a természet.
Én pl. ovulációkor vagyok sík ideg,nem mensi előtt.Ja,és olyan szinten,hogy harapok,ha vki hozzám merészel szólni.
Az,hogy rövidebb a ciklusod,sztem csak annyit jelent ,jól műkdsz.A 28 nap a normális,nem a 35!!Na meg korrábban van p.é.-d!
A pajzsmirigy működése nagy mértékben befolyásolja a fogamzást,konkrétan,mikor hogyan nem tudom,de érdemes lenne megnézetni,ha gyanakodsz rá.Az alulműködés az anyagcsere lelalussulásával,míg a hyperaktivitás a felgyorsulásával jár.Az egyiknél pl. hízol,fázol,nincs étvágyad.A másik esetben pedig fogysz,rengeteget eszel,és folyton meleged van.
Tessék hozzászólni nyugodtan,SÕTT!!!!Mi itt nem harapunk!!!
Végezetül a Wunsch görbe: