Új privát üzeneted érkezett!

Gabuska, Szabó_andrea, Bubek sziasztok!
Megnéztük az általatok jelzett dolgot... szerintem elköszönhetünk Bumpy-Moflymacitól...
apa Kép
apa

Natasa:

Nagyon szép a kislányod!!!!KépSok türelmet és kitartást kivánok a rendszeresség megtalálásához!Kép

Apa:
Ezek jó hirek!
Köszönjük!

Gabi:
Szerintem a fényképezést én szúrtam el,mert ha nem lett volna bekapcsolva akkor azt csak észreveszem!Kép
Na majd legközelebb!Kép

Ilba:
Ez a fiú nagyon jó!!Igy csendben maradni!KépA 175! megtette a hatását!Vagy ez a kép még előtte volt?Kép

Kép

Kép
novum

Natasa:
Gyünyörű a kislányod!Mekkora haja van!Sok türelmet és kitartást kivánok a rendszeresség megtalálásához!Kép

Apa:
Ezek jó hirek!
Köszönjük!

Gabi:
Szerintem a fényképezést én szúrtam el!Ha nem lett volna bekapcsolva azt csak észreveszem!Kép
Na majd legközelebb!

Ilba:
Beni nagyon jó fiú!Igy csendben lenni!KépA 175! megtette hatását!KépVagy ez a kép előtte készült?

Kép

Kép
novum

Apa!
Köszönjük!
Ez gyorsan ment!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Kedves anyukák,

bár a képek alapján megértem, hogy mindenki talál magának jobb elfoglaltságot is, mint hogy válaszoljon nekem, de azért kérlek írjátok meg Gajdos doktornő rendelőjének címét, a tel. számot, amin be kell jelentkezni (mikor hívjam?), és a terhesgondozás során felmerülő díjakat a paradio@freemail.hu címre. (Vagy legalább ezek közül valamelyiket.)

Úgy tudom, hogy a fél csapat nála szült, valaki légyszíves szánjon meg a fentebbi adatokkal, mert nem találtam meg itt a babaneten, se rákeresve a neten.

Köszönöm szépen
zöldfülü

Natasa
Gyönyörű a kis hölgy!
Gratulálok! Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Én nem ismerem Gajdos doktornőt...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Zöldfülü,
én akartam már, de elfelejtettem. BOCSI!
Megy a mail!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Felragyog az ég is, felkiáltok én is, hipp-hopp, jön Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok,

mint biztos forráshoz fordulok hozzátok, ugyanis az István kórh. ctg laborjában senki nem veszi fel a telefont (talán már nincs ilyenkor rendelés?).

Holnap kellene mennem az 1. ctg-mre, és választ keresek a következőkre:
1, hova menjek pontosan? (állítólag az alagsorba, ez gondolom ott van, ahol balra a labor szoba és Kodaj dr UH renelése...a ctg ehhez képest merre van?)
2, be kell jelentkezni? Ha nem, mikorra menjek, hogy még biztos beférjek? Egyszerre csak 1 emberrel foglalkoznak? Vagyis elvben lehetséges, hogy odamegyek és nem férek be aznapra?
3, a vizsgálat térítésköteles? (minden az, de azért próbálkozom..)
4, ha odamentem, szólítanak név szerint (már ha be kell jelentkezni), vagy érkezési sorrendben történik a bejutás?
5, mi van kiírva az ajtóra (= mi az orvos neve, már ha ezt orvos végzi..)

Köszönöm, coolasa

Kép Kép
coolasa

Sziasztok!
Tudtok nekem ajánlani egy fiatal kezdő dokit?
Hogy miért nem tapasztaltat? Mert már volt néhány, akivel elkezdtem, aztán elszállt magától. Nem a szent Imrében, de nem illik megnevezni. Persze, ha kéritek...
Nekem már van 3 gyönyörű gyerekem, nem vagyok kismama már, nemsoká megyek vissza dolgozni. De az utolsó szülés óta nem voltam dokinál. Hiba! De ez van. Talán tudjátok, ennyi gyereknél már repül az idő.
Tehát egy fiatal kezdő dokit keresek.
üdv: Vitona
vitona

Coolasa,
a ctg az alagsorban van a jobb oldali végén a folyosónak, de a szülőszobán is szoktak csinálni. Az orvosodnak kéne időpontot adnia. Úgy tudom, ingyenes a kórházi.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok,
Hát egy kicsit megkésve, de az üzi végén KÉPEKKEL! Kép

Hát ez a Bumpy sztori... Tegnap utána olvasgattam, bele is fájdult a fejem, de úgy kell nekem.
Tibi, nagyon szemfüles voltál, mint Columbo, Kép én nem tudtam volna, hogy kezdjek hozzá, pedig már nem kicsit bosszantott a dolog.

Bubek, Tücsimami,
A sétálással kapcsolatban teljesen együtt tudok érezni Veletek. Nálunk még házak sem nagyon vannak, csak most épül be a domb. Viszont van tüdőkiköptető kaptató. A babakocsi meg nem fér be a csomagtartómba, így még az sincs, hogy lemenjünk egy kicsit síkabb terepre. És hozzám aztán tényleg nem lakik közel senki. Úgy érzem magam, mint a viccbeli öregasszony... Kép
A nyári nagy talira már mindenki ismer személyesen mindenkit, csak engem méregettek majd. Kép

Natasa,
Gratulálunk! Hatalmas ez a lányzó és gyönyörű. Nyugodt, zűrmentes első heteket kívánunk, sok tejcsit és Szonjának jó étvágyat hozzá! Kép

Eszti, Kormi,
A fiúk is édesek, és biztos jó babák is. Teljen sok örömötök bennük! Kép

Mancs,
Szegény! Nem semmi, amit ki kellett állnod. Én is sziszegtem rendesen, amíg olvastam. A gyógyszer miatt ne izgulj, a hatodik hónap után már nem csinál bajt.

Vuka,
Petra olyan a második képen, mintha integetne az ujjával, hogy nana, dádá lesz. Csak nem voltatok rosszak? Kép

Timi,
Szilvike alvós képe: kis Csipkerózsika. Már csak az Andris nevű királyfipalánta hiányzik mellőle. Kép

Ilba,
Szopi: szuper! Kép
A fodrász miatt nem tudok eléggé irígykedni. Mondjuk nekem már egy kozmetikus sem ártana, egyre jobban hasonlítok Kiszel Tündére. Kép

Gabuska,
Édes ez a kis Kócbaba. Kép A kutyus gondolom az első számú kedvencek között van.

Dia,
Jobbulást Nektek! Kép Majd csak vége lesz már ennek a csúnya betegeskedős időszaknak.

Sajtine,
Írtam mailt. Kép

Mamacka,
Olvastam a kis ruhák történetét. Nagyon megható.

Lányok,
Aki fent van az iwiwen és nem Bubek, Wolga, Ilba és Tücsökmami, elküldené nekem a nevét (gyenge.judit kukac gmail.com), hogy megkereshessem? Had gyűljenek azok az ismerősök!!! Kép

Kép Kép
Kép Kép

Jucus
jucus73

Gabuska,
Haláli vagy ezzel a szöveggel!

Bubek,
A legjobb a ciki, hogy nem tudod kép. Hangosan röhögtem.
OKép

Kép

Kép
szorsi

Na végre! Mekkorát nőtt Bogi! Nem kispályásak a szemei!
Apukája hogy hasonlít Benedek apukájára (Orsi Benedekére)!

Orsi,
Bubeknek milyen nyelven írtál? Én ilyen nyelvül nem tudok.Kép Bár nem is nekem szól, úgyhogy becsöndelek...

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Bubek, Ilba!

Egyelőre úgy tűnik nem viselte meg Gergőt a szuri. Én jobban bőgtem. Kép Otthon benyomtam neki egy kúpot is, nem várva meg, hogy hőemelkedése legyen. Azóta húzza a lóbőrt. Igaz szinte egész nap aludt. Képzeljétek még mindig csak 57 cm. De legalább 5800 g. Mondtam én: rövid, de tömör. Így nehezen fogja behozni a nagypapáját aki 195 cm körül dukál. Hoztak a rendelőbe egy háromhetes babócát, aki kb 2,5 kg lehetett. Az az édes törékeny kis bébi, rögtön elkezdtem vágyni egy újszülöttre.

Natasa:
ugye nem hagysz el minket? naggyon tündéri az utódotok.

Gabuska és még valaki, akire már nem emlékszem és nincs kedvem visszaolvasni, talán Mancs?:

Annyira teccett, ahogy elzavartátok az Ágit. Kép Én meg itt óvatoskodtam, meg őt figyelmeztettem, mert nem akartam hogy a többiek (ti) agresszívnek gondoljatok, ha elküldöm a p...-ba. Ezt megtettétek, és nem is akármilyen stílusban Kép Ezután már én sem leszek ilyen konfliktuskerülő (magyarul gyáva nyuszi) Olvasgattam egy kicsit a neten, ez a kiscsaj még csak 2005-ben érettségizett. És a bolondját járatta velünk.... nem is mondok semmit.

Szerintem nyáron kellene egy közös nagy tali, addigra a mostani kisbabások (pl. Vuka,Mancs, Natasa stb.) is nagyobbacskák lesznek. Mit szóltok?

És ismét Gergő a főszereplő:
Kép
anya visz szurira, ezt nem szeretem KépKép

így örülök a mamának:
Kép

Kép
anya akkor netezik amikor alszom Kép
Vendég

Coolasa,

Nem a dokid ad időpontot, hanem odamész és sorrenben hívják be a kismamákat. Reggel 7-től van, azt hiszem egész délelőtt, de néha nagyon sokan vannak. Ha odamész 3/4 7-re, akkor talán te leszel az első. (én volt, hogy így is 2. voltam, de egyszerre két gép működik.) Ha választassz majd szülésznőt, akkor ő majd esetleg a szülőszobára, megbeszélt időpontra hív be.
Ingyenes a vizsgálat, amennyiben van tb kártyád.
Nem kell bejelentkezni. Egyszerre ketten vagytok benn. Azt nem tudom, hogy van-e olyan, hogy nem férsz be.
Nem tudom, mi van kiírva az ajtóra, talán, hogy ctg. De ha az alagsorban megkérdezel valakit, megmutatják, melyik ajtó.
O
Kép

Kép

Kép
szorsi

Baguska,

Volt egy olyan kép Bubeknél, hOgy: "Ciki, hogy ezt nem tudod." Pont olyan képet is vág hozzá Marci. (Marcit magamban csk Bárcsk Marcinak hívom, ha még emlékesztek Bubek bárcsakozására, akkor értitekKép
OKép

Kép

Kép
szorsi

Coalasa:
Én voltam a szülőszobán is uh-on, amit a szülésznőm intézett, meg voltam lent is (kicsit túlhordtam, akkor már másnaponta kellett menni és annyit mégsem dolgozott a Barbi) Én csak odamentem megkérdeztem a csajok közül ki az utolsó (így találkoztam Bubekkel Kép) aztán vártam a soromra. Egy szülésznő csinálja, nagyon aranyos. De számíts arra, hogy sok doki beviszi a magánbetegét, és akkor azt ki kell várni. Vagy 8-ra menj oda, vagy 11-12 között. Én volt hogy odamentem 10-re és 1/2 1-kor került rám a sor. Sok szerencsét. Kinél fogsz szülni?
Vendég

Először is Szilvikének az ő királyfijától (Jucus után szabadon):
Kép
Másodszor is mindenkinek:Kép

Azért írok is egy kicsit!!!
Kormi, Natasa, Eszter, gratulálok a babáitokhoz!!! Kép GYönyörűek mindKépKépKép
Sok tejet és boldogságot kívánok hozzájuk.

Tücsökmami, klasszak a képek, főleg a netes. Az oltári. Kép
Igen, tali, tali, tali, minél hamarabb. Én is csak rovom a belvárosi utcákat. Már 100-szor voltunk a Mikszáth Kálmán téren és a Rádiót is minden nap látjuk. Erre vannak emberek meg sajna nagy forgalom, főleg a körúton. Kép Viszont sokszor alig férünk az autóktól a járdán. Irigykedem a csendre meg a nyugalomra.

Jucus, tündéri kislány Bogi, gyönyörű szemei vannak. HA nem lenne Szilvi, egyből beleszeretnénk. Kép
ÉS én néha nem vagyok olyan messze tőled, ugyanis a szüeim Bicskén laknak, a nagymamám meg Mányon. Kép

Ilba, mailt megkaptam, mindent értek már. GAbuskával és Tibivel ügyesek voltatok!!!! Én személy szerint már nagyon untam a sok cuppp-ot és a nyálas stílusát, a mindenkit szeretek attitűdöt. Kép Persze azért lehet mindenkit szeretni...
A hajadról kérünk képet!!! Én is tervezem jövő hétre a fodrászt, lassan harántcsíkos lesz a hajam, ahogy nő le a festék. Kép

Bárcsak Bubek, te merre laksz? Nem tudnánk találkozni néha-néha... Én a nyócker jó résziben.

Szőkemelinda: nem vagyok fotós. Sajna. Kép De imádok fotózni. Kép És szeretem azt a képet.

Dia, jobbulást nektek!!!

És Livi még mindig tündéri. Kép

Felébredt Andris

Kép Kép
Kép
vvolga

Coolasa,

még annyit ahhoz, amit a csajok írtak:
Az van kiírva az ajtóra hogy Terhesambulancia. A szülésznő, aki csinálja, valamilyen Anikó, nagyon aranyos. Ha tudsz, akkor ne a fekvő ctg-t kérd (ha lehet majd választanod), mert ott nem szabad mozogni ctg közben, és baromi kényelmetlen úgy feküdni 20 prcig, hogy nem mozdulhatsz. Inkább kérd, hogy az ülőre kössön rá. Megteszi, nagyon aranyos. Kérdezni fogják majd hogy melyik doki kismamája vagy, meg a kiskönyvedet, és ennyi. Tőlem még a TB kártyát sem kérték. Szülés előtt majdnem két hétig miden délelőtt kellett mennem, mert néha a kisfiam szívhangja nem volt tökéletes.
Arra számíts, hogy 2 gép van, és ha vannak előtted, egy anyuka kb. 20-30 percig van bent. Szóval nagyon nem szerencsés, ha várnod kell. Vagy vigyél hideg élelmet. Ja és ne menj el wc-re előtte, mert ott kell majd pisilned, és lesz majd vérnyomás is. De Anikó (szülésznő, aki ott van, alacsony fekete hajú, rekedtes, mély hangú, és nagyon kedves) mindent elmod majd. Kép

Kép
----------------
B&M
bubek

Gergő és Andris! Megeszlek szép sorban mind2töket!!!!

Hol van Mancs?

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Bumpy velem fórumozhatsz, ha akarsz. (egy másik topikban)

Ahmed
Ahmed

Natasa,
nagyon édi!!!! Mennyi haj!!!
Találkoztál Esztivel a kórházban?

Eszti, nem emlékszem, de gratulálok neked is! Majd tegyél ki képet, ha hazajöttetek! Kíváncsian várjuk! Kép

Mamacka, én is olvastam a kötött cuccokról amit írtál, hát nagyon szép történet! És milyen szép ruhácskák!! Jó érzés tudni, hogy vannak még ilyen emberek a világon! KépKépKép

Tücsökmami,
Gergő egy tünemény! Annyira édes ahogy a válladon csücsörít!!! Kép
Azért várjuk meg az éjszakát, (Marcinak is csak este lett hőemelkedése) és aztán reggel kellene majd egy cím (mailen, vagy üzenj az iwiwen, mindegy melyik), hogy hova is menjünk Ilbával.

Ja és még mindig nem találom a kuponokat. Lehet hgy kidodtam őket????!!! Azért még nem adtam fel.

Gabi, jó ez a Vukos izé!!! Magamban énekeltem!KépKép

Jucus, Boginak is milyen szép szeme van. És mekkora már!!! Elképesztő milyen gyorsan nőnek. Nem tudok ezzel zöldágra vergődni. Én nem akarom, hogy ilyen gyorsan nőjenek! Hát alig marad valami kis idő nekünk belőlük! Hát de nem???!!! KépKép

Ilba, már biztos hazajöttetek a fodrásztól! Kérjük a képet!!

Wolga,
Bárcsak Bubek Rákospalotán lakik XV. ker. ahol Sajtine. De kéne találkozni! Én simán berakom a kocsit a csomagtartóba, és elmegyek szívesen bárhova, csak mondjuk 2 óránál tovább (utazással együtt) nem nagyon lehet Marcit hurcolni, mert mostanában rászokott a két óránként akarok cicit dologra, amit ugyan nem értek, hogy miért is van így, de ő tudja... 800 fölött szopizik naponta az 5 kilójával...És egyáltalán nem látom nagyon daginak. A combija húsos, meg van egy kis tokája, meg jó kis golyófeje, mint nekem KépKép, de máshol nem igazán... Szóval nem sok időre, de így is tudnánk esetleg fél-3/4 órát találkozni valahol. Nyócker? Akkor esetleg aza park, ami ott a nagyvárad tér mögött van, az valamennyire nincs közel? Oda nem szoktatok átmenni, az nagyon kiesik? Van valami parkosabb rész a környéketeken?

Jáááááááj!!!!! Marcit hallok futok!

Kép
----------------
B&M
bubek

Nnnna, sziasztok Kép

Köszi a sok-sok együttérzést meg drukkot, arik vagytok Kép Délelőtt megint voltunk a sebészeten, legalább 1 órát kellett várni a dokira, de nem baj, mert nagyon aranyos, kedves pasas. Kötés le, hidrogénperoxidos ecsetelés (csak amiatt volt kellemetlen, hogy hozzáértek), kisebb kötés fel, és ennyi. Holnap is kell még menni, akkor állítólag még kisebb bucit kapok Kép Utána meg már nekünk kell itthon csinálni. Egész este nem fájt semmit, úgyhogy nem kellett fájdalomcsillapító sem KépKépKép Viszont a gyulladáscsökkentőt szednem kell Kép Úgy sajnálom a Törpicurt, hogy ilyenekkel nyomatom tele a kis testét! Kép
Azt mondták, hogy biztos manikűr közben belevágtam. Mondtam, hogy nem, mert nem manikűröztem, és amúgysem vágok bele ott, mert tudom, hogy nem szabad. Megszúrhatta vmi, de az is lehet, hogy beütöttem vhova. Én mondjuk semmi ilyenre nem emlékszem. Ja, és ami a "legjobb" nem mosogathatok még egy darabig KépKépKép Szegény uram KépKépKép Bár eddig is megtette szívesen, de most MUSZÁJ neki KépKépKépKép

Bubek,
iwiwen fent vagyok, keresgélj Kép

Tücsökmami,
benne vagyok a nyári taliban!!! Naná!!! Kép

Gabuska, itt vagyooook Kép
mail ment Kép Mondanom sem kell ugye, hogy megzabálnám Livit? Kép Vukostul!

Apa,
Te ki vagy? Le vagyok maradva... De örülök a jó hírnek! Kép

Ilba,
175 KépKépKépKépKép Milyen lett a séród? Ugye milyen jó ilyenkor, könnyebb az ember feje Kép

Natasa, Kormi
Tündériek a babáitok!!! Nagynagynagynagy gratula!!! KépKépKépKép

Láttam egy érdekes (és szomorú) hozzászólást a dr. Boros Juditról szóló topikban Kép Erős idegzetűeknek!!!

Mancs

Kép
mancs

DE furi, eddig meg voltam róla győződve, hogy Gabuska és Novum lakik a XV. kerületben. Kép
Rég láttam már a táblát...
Andris is nagyon gyakran szopizik mostanság. Már tértünk át a 3 és fél-4 órás szünetekre, aztán kb. 2 hete visszaállt a 2 és fél órásra. Kép
Hááát, mi a Nagykörút és a Kiskörút közti részen lakunk a Rákóczi térhez közel. Szóval a Nagyvárad térhez villamosozni és metrózni kéne...
De gondolkodom a dolgon, hogy hova tudnánk elmenni. Kép ÉS mihelyst visszajön a szépidő - mert most elromlik - akkor nyélbeütjük. Kép

Andris ma extranyűgös. Kép Voltunk reggel csípőszűrésen, de ott nagyon rendes volt. Kép
Kép

Kép Kép
Kép
vvolga

Ahmed,
fogalmam sincs miért, de fél órája röhögök az üziden!Kép
Akár komolyan gondoltad, akár nem, megnevettettél!
Sok boldogságot Bumpyhoz!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Gabuska:
Hogy ennek a Livinek micsoda mosolya van KépKép Ha te megeszem a Gergőmet én megeszem a Lividet Kép egyezzünk ki egy döntetlenben.

Jucus73:
úgy látom a két fekete lányod után Bogi inkább rád hajaz, jól látom? nagyon szép szemei vannak.

Vvolga:
tényleg gyönyörű ez a csemete. és a cickóiKép Gergőé is ilyenKép

én még nem voltam fodrásznál, ez nem olyan nagy dolog, de ha hozzáteszem hogy 14 éves koromtól őszülök.... nem is folytatom, mindenkinek a képzeletére bízom a dolgot. Ilba és Bubek majd élőben is láthatják Kép
Vendég

Natasa,
akkor nem 19-én jött Szonja? Hamarabb? Csaszi? Olyan édes, olyan gyönyörű! KépKép Drukkoltam ám ezerrel!

Mancs

Kép
mancs

Ahmed,
KépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Kép
mancs

Mancs,
Apa a rendszergazda vagy mi, neki írtunk, hogy tiltsa le Ágit.

Lehet megint zabálni (vukostólKép)
Kép
(Kell is neki a kispárna...)

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Gabuska

Bocsi, de azt bővebben ki tudnád fejteni, hogy mivel nevettettelek meg?

Különben természetesen komolyan gondoltam a dolgot és nincs szándékomban még egyet rúgni Bumpyn.

Csak egyszerűen érdekel az eset.
Ahmed

Jaj, Ahmed, jut eszembe, Bumpy már tiltólistán van! Hogy lesz ebből közös fórumozás?!Kép Sebaj, valszeg hamar megtalálod egy másik fórumon...

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Ahmed,
ahogy az előbb írtam, nemtom. Csak elolvastam és röhögtem.
Ha érdekel a sztori olvass vissza, és/vagy nézz be Boros Judit topikjába tavaly októberre.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Gabuska

Nem hiszem, hogy ki lenne tiltva, mert az előbb még meg tudtam nézni a profilját.
Ahmed

Oxi, megnézem a topikot
Ahmed

Sziasztok!

Nagyon sokat írtatok!!!! KépKépKép
Most nem is fogok tudni mindenkinek külön írni, remélem nem haragszotok. Mostanában kevesebbet jutok gép közelébe, tudjátok, férjuram itthon van ... KépKépKép

Minden baba gyönyörű és nő, mint a bolondgomba, a Vukos, a csoda kék szemű (látni a kietlen dombokat Kép), a két szuper pasi ... hihetetlen arik. KépKépKép

Vettem a célzást, mondjuk tegnap már ígértem Orsinak is, mindjárt rakok fel táblát, csak picit alakítok rajta, majd meglátjátok. Meg be kéne írni az új kis jövevényeket is. Kép Remélem Beni alvása kitart még!

Tali: Tücsökmami! Beni 9 fél10 körül eszik, utána fejek és aztán tudnánk indulni. Mindenképp írd meg reggel, hogy okés-e a dolog, hogy hogy van Gergő. Meg akkor a címet is.
Bubek! Ti mikor esztek?
Ja, kuponikat még nem kerestem meg, remélem én azért megtalálom. Kép

Fodrász: hajam olyan lett, mint volt 2 éve, egyáltalán nem sajnáltam, pedig már jó hosszú volt. Nagyon hullott, meglátta a barátosném, először nem akarta ennyire rövidre, én bizonygattam, hogy de, na szóval megmosta, megfésülte és akkor már ő mondta, hogy rövidre!
Olyan, mintha nem is lett volna hosszú.
Csak furi, mert jó sötét a korábbi hajszínemhez képest (nyáron nagyon megszívja a nap, meg alapból világos barnára színeztük)
Kép még nincsen, de holnap a talin tuti csinálunk, ugye csajok?

Na most nekiesek a táblának, aztán ha van még időm, akkor még írok is.

Kép
Kép
Kép
ilba

Mindenkinek köszönöm a ctg-s infókat, mindenre kaptam választ, még arra is, amire nem is gondoltam, hogy rá kéne kérdezni!!

Szorsi, szülésznőt nem választok, legalábbis azt javasolta az orvosom, hogy nem szükséges, mivel császárom lesz, ott meg nincs nagy szerepük.
3/4 7-re képtelennek érzem magam odamenni, ugyanis a XVII. kerületben lakom, úgyhogy max akkor érnék oda, ha előző este le sem fekszem..

Tücsökmami: megfogadom a tanácsod, 11-12 közt fogok odamenni, az sokkal felhasználóbarátabbnak tűnik, mint a hajnalhasadta. Fedina Lauránál szülök majd kevesebb, mint másfél hét múlva.

Bubek, a te infóid is nagyon hasznosak voltak, nem tudtam, hogy gyakorlatilag egy fél laborvizsgálattal jár a ctg... köszönöm, hogy szóltál!

Remélem, mindenkinek a tippjére reagáltam, egyelőre rá vagyok tapadva az ablakra, mert rossz a csengőnk, és várok egy Szakembert (így, nagybetűvel) a brendonból, aki összeszerel nekünk egy biz. Vario Alba (kombinált pelenkázós, fiókos stb.) kiságyat, ami annyi elemből áll, hogy a "kiságy" szó helyett nyugodtan hívhatnák egyszerűen "puzzle"-nak..

Kép Kép
coolasa

Szóval kivettem az "eltűnt" mamákat, nekem megvannak elmentve, ha újra lesz idejük, kedvük közénk jönni, mindenképp visszakerülnek.
Utólagos beleegyezésetekkel Connie maradt, mindenki tudja hol lehet őt elérni, ugye? Okés így?
Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Jucus:
Bogi nagyon édes!!Milyen csodálkozó szemekkel néz a világba!Haja látom ugyanannyi van mint Szilvink!Kép
Ti Zsámbékon laktok?Ahogy nézem a képeket szép a kilátás az ablakból!Bogi választott már királyfit magának?Kép
Tücsökmami:
Gergő milyen nagyfiús ebben a szerkóban!És ahogy alszik!!!Kép

Wolga:
Andrisnak jól áll a kékszin!Igazi kiskirályfi!Kép
Mit olvasgat éppen?Mi Gabussal a 19.ker-ben lakunk!

Kép

Kép
novum

Sajtine,
gratula Zsófinak!!!! És Neked is, hogy láttad! KépKépKép

Gabi,
de igen, a narancssárga Liberót használjuk. Vettem a múltkor a Brendonban pici csomag Pampers-t kipróbálni, nekem tetszett, de a kaka ugyanúgy kifolyt hátul a hátára. Liberó meg volt itthon 2x70db, úgyhogy most ez van soron. Ha elfogy kipróbálom a Huggies-t, arra van most DM-es utalványom.
5 órai kelés????!!!! Brrrr! Kép
Livike! Beni barátod ilyenkor fordul a másik oldalára! Kép
Édi Livi ezzel a nagy kutyussal. Kép

Tücsökmami,
szopi témát holnap megdumáljuk, ok? Így én nem tudok szaporítani, majd elmondom. (bal cickó "nem működik" majdnem Kép)

Apa! Kép

Eddig engedett a fiam, majd jövök. Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba,
Natasának Szonjája van, Esztinek pedig Bencéje.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Ilba,-
nem akarlak biztatni, de a Huggiesról azt hallottam, hogy bebüdösödik. Én csak a popsitörlőt használtam, de a második után kihajítottam, mert túlzás nélkül, büdösebb volt, mint a kaka...

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Talán visszaaludt ... Kép

Jucus,
akartam kérdezni, hogy van Bogi a reflux-al?

Dia,
és Ti hogy vagytok? Nagy pussz a kis királyfinknak!!! Kép

Timi,
és Szilvike étvágya? Belejött már a mászásba?

Orsi,
nem felejtettelek el, ha tudok most válaszolok a mailre. Bocsi, eddig nem ment.

Hűűűűű tali! Nagyon taliznék én is, kis menyemet ugye meg kéne már ismerni, hogy aztán fiamnak engedélyt adhassak az udvarlásra KépKépKép, Timinek a két szuper csaját, a druszánkat, a gyönyörű szemű csajokat, Bogit, Zsófit, a két kis gazfickót remélem sikerül holnap, meg aztán itten vannak a picúrok is, a nagy királyfink, a korban legközelebb hozzánk lévő Andris.
Én elég mobilis vagyok szintén, de nekem is 3 órába bele kell, hogy férjen, vagy ha épp nincsen szopisztrájk, akkor mondjuk én bárhol megszoptatom. Persze 2-3 hónap és akkor már ha mást is eszik, csak bevágok egy üveges Hippet a kocsiba és dupla időnk lesz. Kép

Tehát én megyek Benivel bárhová, még BKV-t is bevállalok, csak előtte gyakorolni kéne. Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Gabuska,

miután elolvastam a topikot még jobban felkeltette az érdeklődésemet Bumpy & tsai.

Olga = Bumpy?
Ahmed

Gabi,
nem értem. Nem jó a tábliban? Szerintem jó helyen jó nevek vannak.
???

Köszi a Huggies infót!

Bocsi, előző hozzászólásomba helyettesítsétek az "ő" és "Û" betűket. Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Jaj ne haragudj Ilba, én néztem félre!!!!!!!!!!!

Ahmed, te tulképpen Bumpy-fan vagy vagy sem? Eddig azt hittem igen, de most összezavartál...

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Az előbb nem sikerült rendesen belinkelnem a következöt:

Olga = Bumpy?
Ahmed

Gabuska,

nem vagyok sem ez, sem az. Úgy gondolom, Bumpynak most nagy szüksége lenne segítségre. Szerintem most ő tényleg nagy sz.-ban van és egyedül nem fog tudni kikecmeregni belőle.

Amit feltételezek nála, az sajnos egy nagyon súlyos betegség. Szerintem tudat alatt keresi is a segítséget, keresi azokat akik tudnák őt szeretni, ezért írogat több fórumra, ahol persze előbb-utóbb kiderül, hogy a történetei csak kitaláltak.

Én tudnék segíteni neki. Szeretettel.
Ahmed

Bubek,

Visszajeleztem a wiw-en.
OKép

Kép

Kép
szorsi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?