Sziasztok,
Hát egy kicsit megkésve, de az üzi végén KÉPEKKEL!
Hát ez a Bumpy sztori... Tegnap utána olvasgattam, bele is fájdult a fejem, de úgy kell nekem.
Tibi, nagyon szemfüles voltál, mint Columbo,
én nem tudtam volna, hogy kezdjek hozzá, pedig már nem kicsit bosszantott a dolog.
Bubek, Tücsimami,
A sétálással kapcsolatban teljesen együtt tudok érezni Veletek. Nálunk még házak sem nagyon vannak, csak most épül be a domb. Viszont van tüdőkiköptető kaptató. A babakocsi meg nem fér be a csomagtartómba, így még az sincs, hogy lemenjünk egy kicsit síkabb terepre. És hozzám aztán tényleg nem lakik közel senki. Úgy érzem magam, mint a viccbeli öregasszony...
A nyári nagy talira már mindenki ismer személyesen mindenkit, csak engem méregettek majd.
Natasa,
Gratulálunk! Hatalmas ez a lányzó és gyönyörű. Nyugodt, zűrmentes első heteket kívánunk, sok tejcsit és Szonjának jó étvágyat hozzá!
Eszti, Kormi,
A fiúk is édesek, és biztos jó babák is. Teljen sok örömötök bennük!
Mancs,
Szegény! Nem semmi, amit ki kellett állnod. Én is sziszegtem rendesen, amíg olvastam. A gyógyszer miatt ne izgulj, a hatodik hónap után már nem csinál bajt.
Vuka,
Petra olyan a második képen, mintha integetne az ujjával, hogy nana, dádá lesz. Csak nem voltatok rosszak?
Timi,
Szilvike alvós képe: kis Csipkerózsika. Már csak az Andris nevű királyfipalánta hiányzik mellőle.
Ilba,
Szopi: szuper!
A fodrász miatt nem tudok eléggé irígykedni. Mondjuk nekem már egy kozmetikus sem ártana, egyre jobban hasonlítok Kiszel Tündére.
Gabuska,
Édes ez a kis Kócbaba.
A kutyus gondolom az első számú kedvencek között van.
Dia,
Jobbulást Nektek!
Majd csak vége lesz már ennek a csúnya betegeskedős időszaknak.
Sajtine,
Írtam mailt.
Mamacka,
Olvastam a kis ruhák történetét. Nagyon megható.
Lányok,
Aki fent van az iwiwen és nem Bubek, Wolga, Ilba és Tücsökmami, elküldené nekem a nevét (gyenge.judit kukac gmail.com), hogy megkereshessem? Had gyűljenek azok az ismerősök!!!