Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Köszönjük a jókívánságokat! Remélem jobban lesz most már Nándika! Tegnap sikerült belediktálni kb. 1 db palacsintát, 2 ek húslevest, és 1 db háztartási kekszet. Kép Ezzel ki is fújt a dolog!
A hangulata nem olyan rossz, de mindig mondja, hogy fáj a hasa, meg ha eszik akkor a torka is. Holnap megyünk vissa a saját dokinkhoz, remélem már valami biztatót mond. (Ja és még a Pingut, Tejszeletet, Túrórudit sem hajlandó megenni! Ami nagy szó!)
Csütörtökön lesz a farsang az oviban! Természetesen tavaly is akkor volt beteg! Fő a változatosság! Kép (Akkor bementünk egy kis időre. Most is mondta az óvónő, hogy egy óra hosszára nyugodtan bevihetjük, mert tudja, hogy nagyon várják a gyerekek ezt a napot - azért a dokit megkérdezzük.

A sulinak azért nem volt értelme szombaton, mert kb. 1 óra alatt elmondott a tanárnő mindent ami lényeges, a többi már csak rizsa volt. Ezt meg elküldték volna a csoporttársak is e-mailen. Nekem meg nem ment volna el több mint fél napom a semmire! Na mindegy. Ez van!

Ditta! Atinak jobbulást kívánok!

Puszi, Adri
radra

Sziasztok!

Csak beköszönök,mert pakolok meg takarítok ezerrel,utána meg irány a suli.
Legyetek jók és szép napot!Kép
És gyógyuljanak a kis betegek!!!!

Puszi:Móni
KépKép

Kép
moni3

Sziasztok,szép napot kivánok én is mindenkinek!!

Ditta a Te kis betegednek is jobbulást kivánok!
Irj,hogy jobban vagytok-e már!
Adri nálatok mi a helyzet??Javul Nándika étvágya?Fáj még a poci?

Moni,már megint az iskola!!KépJo tanulást,már biztosan hiányzott!!Kép
Zsuzsa,ügyi Bálint,szépen gépel!!Kép

Na puszi,mi vásárolni megyünk:KingaKép

Kinga
skinga

Sziasztok!

Adri!
Örülök, h Nándika már evett pár falatot, remélem többet is fog! Kép Bálintnak nincs baja, ugye? Az orrdugulás megyszűnt?

Ditta!
Remélem Ati már jobban van! Kép

Móni!
Jó tanulást! A kutyus nagyon édi Kép

Gotti!
A lilasalit kipróbáltuk, nagyon fini lett! KépSütöttem mellé kenyeret, azt hamiztuk mellé. Zitus hogy van?

Kinga!
Ma is mentek Bazsival brümmögő sétára? Kép

Dorka!
A jó idő még nálatok is tart? Azért sétálni kimentek az infl. ellenére, ugye? Szoncsival mi újság? Kép

Most megyek, megjött anyósom, mehetek a konyhába... Kép
Puszi Mindenkinek,
Zsuzsa

Kép
Kép
denizsa

Jobbulást a kis betegeknek!!!Mindig megtalál valakit egy kósza baci.Ez már csak így megy télen, rémes.
Ezt küldöm a beteg kis manóknak!
Kép
Dorka
chopin

Halihó !

Nagy-nagy gyógyító energia minden gyerek és esetlegesen felnőtt betegnek !

Jelentem nálunk ismét ronda az idő, igazi bacilustenyésztő Kép Kép Kép

Mi még egyelőre álljuk a sarat, de ki tudja meddig. Zitus ma délelőtt produkált egy olyan órási hisztit, hogy csak lestem. Semmi, de semmi nem volt jó Neki, még a szopi sem tudta lecsendesíteni... ez most vagy front ( hi- hi-hi mindig erre fogjuk jobb híján), vagy valami betegség előjele ? Remélem nem !
Örülök, hogy bevált a salirecept, most lépek, mert mindjárt ébred a kis hisztisem. Még sétálni sem tudunk menni, mert esik az eső Kép Kép A szépen kipucolt ablakomat is összemaszatolja Kép

Zsuzsa

Az anyós-konyha milyen összefüggésben van nálatok, ha megkérdezhetem ? Kép

Mindenkinek pussz:

Gotti
gottianyu

Sziasztok!

Gotti! Ma voltam bent az oviban. Március 6-tól április 4-ig leszek gyakszin. A vizsgafoglalkozást is 4-én tartom. Azt hiszem írtam, hogy ének foglalkozást kell tartanom. Lécci adj valami ötletet nagycsoportosoknak! Eddig összesen 2 foglalkozást tartottam (abból az egyiken meg voltam fázvaKép). Ráadásul az óvónő pont ezt a foglalkozást kedveli a legkevésbé!

Mindenkinek!
Nándika ma már kért kakaót! Kép 1/3 bögrével adtam Neki, nehogy megint fájjon a hasa. (Persze ettől függetlenül fájt ma is szegénykémnek.)
Az óvónő azt mondta, hogy kérhetnék a dokitól hasi ultrahangra beutalót, mert az oviban is sokszor panaszkodik. Szerintetek?
Bálintbubinak -lekopogom - nincs semmi baja! Ma éjszaka ugyan többször is felsírt, vagy nyafizott, de nem volt bedugulva a nózija!

Na, mennem kell!

Puszi, Adri
Kép
radra

Adri!
Szerintem kérj beutalót és vidd el UH-ra, nem árthatsz vele, hátha kiderül vmi...
Nagyon örülök, hogy Bálint baba legalább jól van Kép és a Nándi-kakaónak legalább ennyire! Kép
Tudom, hogy Gottitól kérdezted, de ha elárulod, pontosan mihez kérsz segítséget énekóra ügyben, akkor megpróbálom megkérdezni egy ismerősünket, aki nyugdíjba ment óvónéni. Hátha tud mondani vmi okosat? (És ha nem nagyon sürgős a válasz, mert most épp beteg.)

Gotti!
Köszi az energiát, megkaptam! Biztos az rázott meg, amikor a billentyűkhöz értem... Kép Kép
Szegény Zitus..és szegény Te! Nem lehetett semmi ez a hiszti. Lehet a front miatt is, miért ne? (Egyébként én is mindig erre fogom, ha nem tudom a nyügi okát.) Vagy újabb fog jön...A múltkor is fájdalmasan tört át neki, ahogy írtad. Tényleg remélem, hogy nem lesz beteg!

Az anyós és a konyha között az az összefüggés, hogy ha jön anyósom, akkor ő elvan a deddel, inkább kettesben akar lenni vele, mint velem hármasban, úgyhogy hagyom őket (végül is egyszer jön a héten), én meg ilyenkor kihasználom az időt és éljen a házimunka. Ált. ilyenkor a konyhába szoktam menni, megfőzök 2 napra előre vagy sütök vmit, de persze a mosásra, stb. is sor kerül, ha szükséges. Egyébként ugyanez van, ha más jön, mert ilyenkor lekötik a bébit, így én is tudok a dolgomra koncentrálni és gyorsan megcsinálom, ha meg elmentek, akkor van időm Bálintozni. Anyósom egyébként rendes, betartja a "játékszabályokat", amikben megállapodtunk, így szívesen látom, néha még kaját is szokott hozni. És az ablakokról jut eszembe, tavaly ő mosta le nálunk az ablakokat, mert én a 8 hós pocimmal nem vállalkoztam volna rá. Õ meg magától felajánlotta, hogy segít...én meg nem ellenkeztem Kép

Puszi

Kép
Kép
denizsa

Szia Zsuzsa!

Végül is csak ötleteket szeretnék kérni (bárkitől, aki tud segíteni) a foglalkozáshoz!
Nagycsoportosokkal mit gyakoroltassak a foglalkozáson (ritmus-ütem; gyors-lassú; halk-hangos stb.stb.)Meg zenehallgatásra is jó lenne valami. (Egyszóval hogyan és miből építsem fel, hogy jól sikerüljön a vizsgagyakorlatom)! Kép

Eddig tartott a "lazsálás". Bálint nyafog!

Puszi mindenkinek!
radra

Sziasztok !

Adri! Szabad kezet kaptál az anyagválasztásban ?
Természetesen már ami az új anyagot illeti, mert az előzőleg tanult mondókák, dalok ill. énekesjátékok ismétlése pl. adott.
Szereted ill. megvan Neked a Gryllus lemez ?
Szívesen játszol furulyán?
Majd írok a válaszod után emilt.

Zsuzsa Kép nem rázós energiának szántam Kép
Éljenek az anyósok ! Én meg úgy vagyok vele, hogy ha jön anyósom, akkor hozza magával a sütiket és az olyasmi ennivalókat, mint pl. gombóc, nudli, derelye stb. így inkább beszélgetünk nagyokat, míg itt van nálunk.

Pussz a többieknek is:

Gotti
gottianyu

Egy mai fürcsis kép, délután már nem volt hiszti Kép

Kép

Mi még mindig a kiskádban fürdünk, mert a nagyban egyszerűen le se hajlandó ülni Kép
gottianyu

Adri!Szerintem is csináltass ultrahangot, végülis nem fáj, nem árthat és legalább megbizonyosodsz, hogy semmi komoly.
Gotti!Anyós és konyha közötti összefüggés nálunk az, hogy többnyire nem engedjük őt érvényesülni,illetve gyerek kérdésben és a konyhában is mindig mi vagyunk a főnökök.Rendes az anyósom, de nagyon beleszólós, tipikus majd én megmondom hogy kell csinálni, ezért már előre kijelöltük párommal, hogy ha hozzánk jön, akkor ő csak pihenjen, szeresse az unokáját, de ne végezzen semmit a gyerek körül, meg a konyhában, mert akkor se vége se hossza nem lenne a ránktelepedésnek.Így viszont szent a béke.(bár néha alig bírja, hogy ne szóljon bele a dolgokba)
Nagyon cuki a kis Zitus.
Dorka
chopin

Sziasztok!

Adri!
Az UH-gal én is egytértek, baj nem lehet belőle.

Zsuzsi!
Köszi,de ilyenkor nem nagyon tanulok,csak leadják az anyagot.Vizsga előtt szoktam nekiállni.

Gotti!
A hisztiket általában én is a frontra fogom.Mondjuk nem csodálnám ha a Dani tényleg frontérzékeny lenne,mert mikor született olyan szélvihar volt, hogy a 80 kilómmal alig bírtam elmenni a kórházig.
Tündéri a Zitus!!!KépKépKép

Nálunk Anyós mindennapos,szerencsére jól kijövünk,nagyon jó a kapcsolatunk.Mindenben segít,szóval ideális anyós.

Megyek mert 5 napja bőszen tekerem a bringám!!!

Legyetek jók,az idő már az!!!!
Kép
Olyan édi,nem?

Kép
moni3

Sziasztok!

AdriKép
Szomoruan látom,hogy Nándikának még mindig fáj a pocija!Kép
Szerintem sem árt egy hasi uh,de biztosan semmi komoly.Én is kicsi koromban nagyon hasfájos és gyomorfájos voltam,akkor szerettette meg velem az anyukáma kamilla teát.Uristen mennyit meg kellett innom belöle!!!Azt nem tudom hogy használt-e,de ártani tuti,hogy nem ártott.De most,hogy belegondolok,mindketten a tesommal pocifájosak voltunk...
Még tini korban is,akkor a hirtelen növéstöl.Nem vagyunk egy törpe alkatKép
Az ovi témához nem tudok hozzászolni,de vannak itt helyettem szupi ovonénik,és ismerösök,akik segitenek.Kép
GottiKép
A hiszti nálunk sem uj jelenség,és akkor Bazsit sem lehet semmivel megvigasztalni.Sajna akkor hagyni kell(nehéz nagyon)magátol megnyugodni,ill.egy picit hozzásegiteni.Na és persze az oly sokszor emlegetett TÜRELEM....Kép
Anyos ügyben:nekem szupi anyosom van,nem szol semmibe,és tök jo dumálni is vele.Igaz ritkán talizunk,mert ö Komáromban,mi pedig Dorogon,Esztergom mellett lakunk.A kép Zitusrol nagyon édi!KépBazsi nagy kádban fürdik,ö is folyton áll,de a kiskádban is felállt,és a frász kerülgetett,hogy fejre áll benne,ezért inkább a nagykád.Jo,hogy Zitus még ül a kicsiben.
MoniKép
A bringázásodon fellelkesülve,lehet hogy ma én is felpattanok rá!KépMár szemezek vele!!!Kép
ZsuzsaKép
Tegnap nem voltunk brümi sétán,mert nem igazán volt rá idö,de ma,ha nem esik még az esö,akkor mindenképp!KépKép
Egyenlöre derült az ég,remélem marad is ilyen!
DittaKép
Ma is sütök buvárturóst!Mostanában ez nálunk a favorit.Nemsokára lesz a Bazsi 1. szülinapja,akkor pedig Gotti tortája lesz a soros!!KépKép
El sem hiszem....nemsokára 1 éves a nemrég született manonk....Kép

Szép napot Nektek csajok,és a kis betegeknek sok-sok puszi,gyogyuljanak meg minél hamarabb!!

Pusszancs:KingaKép
Betojtam rajta,gondoltam Nektek is látni kell!!!Kép

Kinga
skinga

ADri!Zeneötlet:két nagyon klassz CD-t szoktunk hallgatni, a Meseovit ( a legismertebb mondókák, gyerekdalok), meg a Kalákát,nekünk nagyon bejön.Persze szakmailag nem tudok hozzászólni, de mivel nekem táncművész diplomám is van - ezért nekem mindig a mozgás felé jár az agyam - én tuti tanítanék valami helyes kis táncikát,mozgást az apróknak, miközben énekelnek.Szonja is imád táncolni.Dorka
chopin

Sziasztok!

Bocsi, hogy mostanában elég ritkán és akkor is csak rövid időre jövök, de egyszerűen nem haladok semmivel! Nem elég, hogy Nándi beteg, még "álomkóros" is vagyok! Komolyan, nemtom, hogy mitől van, de folyton aludnék (ha hagynának!)

Vizsgafoglalkozásról: Azt nem mondták, hogy mi legyen a téma. (Az óvodának is küldenek ki valamit -majd egyszercsak-, de nem hiszem -vagy legalább is remélem-, hogy meghatároznák a témát.
Gryllus lemezünk nincs, azt hiszem valami 'Süss fel nap' CD van Nándikának. (Nekem úgy rémlik nem nagyon díjazzák a gépi zenét az óvodai zenei nevelésben! Kép)
Furulyázni autodidakta módon tanultam meg - illetve készültem fel a vizsgákra! (Csak olyan dalt választottam, ami 1 oktávos Kép Mert csak azt tudtam lejátszani!)
Régen ugyanis zongoráztam -10 évig- és a furulya nem kifejezetten billentyűs hangszer, ugye, ami "kissé" megnehezítette a dolgomat.

Dorka! Sajna én 'kétballábas' vagyok!
Nagyon jó lehet, hogy táncművész is vagy! Nem semmi!

Ma megyek Nándikával a dokihoz. Kíváncsi leszek mit mond! 2 kg-ot fogyott szombat óta Kép. (Pedig eddig sem volt valami hatalmas súlya (18kg) most már alig 16!

Ditta! Ati hogy van? Nem gyógyult még meg?

Anyós témát inkább hanyagolnám! Mi ugyanis nem tartjuk a kapcsolatot...

Móni, Kinga! Állati jók a képek! Nándikának is megmutatom majd! Kép

Gotti! Zitus nagyon édi!

Zsuzsa! A szakdolival még mindig nem haladtam tovább - most egyszerűen egy helyben toporgok. (Meg a gyerkőcök sem igazán hagynak!)
Csak olvastam még hozzá, meg kerestem szakirodalmat, de beépíteni nem sikerült.)
Mindegy, most az a legfontosabb, hogy Nándi végre meggyógyuljon!

Sok puszi mindenkinek!

Adri
radra

Adri!

A fáradtságod ragályos!!!
Szerintem a jó idő téveszti meg a szervezetünket,és tavaszi fáradtságot produkál!!
Múlt héten a Dani volt úgy mint a Nándika,csak megspékelve 2 napos hányással,és hasmenéssel.
Õ is két kilót fogyott,de már kezdi visszaszedni.Ne idegeskedj,tuti,hogy Nándika is hamar összeszedi magát!!KépKépKép
Kis kópék nagyon sokindent kibírnak,de az ember szíve megszakad ha betegek.
Küldök neki egy vidító képet.
Kép

Kép
moni3

Sziasztok!

Minden kis betegnek gyógyulást! Kép

Zitus nagyon édes a fürcsis képen! Kép
Pókemberke és mosolycica is nagyon aranyos! Kép

A fürdéssel kapcsolatban csak annyit, hogy Bálint még a kiskádban fürdik, pontosabban fürdetjük. Igaz, hogy hosszra már kinőtte, mert ha a fejét mossuk, akkor a lába lóg ki ill. fordítva, de gondoltuk a nagy káddal megvárjuk, míg ülni tud. Újabban azonban már ez kezd kétségessé válni, mert Bálint baba rájött a vízcsapkodás örömeire, így minden és mindenki csurom víz lesz fürdéskor. Kép

Adri! Majd írd meg, mi volt a dokinál!

Most megyek, mert a bébi hív..
Puszi, Zsuzsa

Kép
Kép
denizsa

Sziasztok !

Egy kicsit OFF leszek, ha nem baj.
Csak gyorsan, mert nem sokáig tart ez az alváscsend Kép Adri ! Nem is úgy értettem, hogy lemezt hallgatnátok, mert az tényleg nem foglalkozásra való konkrétan, hanem van Gryllusnak egy éneke a : " csiga-biga ének" ami tündérien megtanítható, élvezik a gyerekek és egyben a zenei feladat is megoldható vele / gyors-lassú/, bele lehet vinni játékos dramatizálást is és tavaszi téma is !
Akkor sztem a furulyát hanyagold !/ legalábbis nem államvizsgára való, ha nem biztos a tudásod ezen a téren/
Pl. 1 modell: - mondóka ism. / fa.: egyenletes lüktetés érz. járással, mozdulatokkal stb./
- előző hetekben tanult énekesjátékok, énekek ismétlése /
2-3 darab elég/
- új anyag / pl. a "csiga-biga dal" bemutatása, megtanulása- egyébként nagyon egyszerű kis dal
-az új anyagon keresztül/ kb. 4.5. éneklés után/ gyors-lassú érzékeltetésén át újabb rögzítése a dalnak - ha jól tudják, akkor járással, csoszogással egybekötve, azután bele lehet csempészni a hallásfejlesztést is / kicsi csiga vékonx-magas hangon és gyors tempóban énekel/ ez már nagycsoportos komplex feladat / az öreg harcedzett csiga mély hangon és lassan énekel/ Mindezt mozgással kísérve a végén !
Zenehallgatás ebben az esetben egy megnyugtató, levezető ének legyen pl. tavasz témakörben maradva "Tavasz szél ... " vagy állatos témakörben valami.
Előzőleg gyártsatok / ha még nincs/ sajtosdobozokból dobokat, kindertojás-dobozokból csörgőket stb. ezt nagyon jól lehet a mondókaismétlésnél használni / egyenletes lüktetés ill. ritmusérzék gyakoroltatása /
Hirtelen ennyi, de lehetne még dallambujtatást bevenni ha éneket ismételtek,vagy dúdolásról énekfelismerés szintén énekismétlésnél stb.

Ha konkréttá válik az anyagod / az új anyaggal és az ismétlendő anyagokkal együtt szívesen segítek a részletes vázlattal Kép/
Bocs a hibákért, nem olvasok vissza, mert időközben Zita a mellemen lóg és egy kézzel gépelek ( hi-hi-hi Kép )
Gotti
gottianyu

Sziasztok!!

Gotti Te nagyon profin nyomod!KépLe a kalappal!Gondolom imádod is csinálni!
Adri,Ti szegények!Biztosan minden rendben lesz Nándikával!Majd irj,hogy mit mondott a doki!
Zsuzsa,náálunk is igy zajlott a fürdetés,mint Nálatok,mert Bazsi is elég hosszu baba,és mindene kilogott fekvö helyzetben,aztán amikor elkezdett pancsizni.....hát uszott minden,de nem nagyon foglalkoztunk vele,viz,megszárad.Kép
Dorka,pfüüüü táncmüvész diploma.....ez igenKépSzonja nagy táncibébi lesz akkor!A fiuk pisilni fognak utána!Kép

Álomkor---->részemröl is meg van,esnék kelnék egyfolytában.Na persze csak nagy ritkán sikerül a pihi napközben,este a min. 3szor kelés még mindig meg van.+álltavaszi fáradtságKép

Puszi:KingaKép
Portörölgetés közben én is igy el tudnék szunyálni,de komolyan!!KépKépKép

Kinga
skinga

Sziasztok!

Lányok, köszönöm az érdeklődést, kisfiam már jobban van, ma már láza sem volt, étvágya is kezd visszatérni....
De hogy ne legyen minden fenékig tejfel, Veronikánál ma tört ki a bárányhimlő!Kép
Reggel nagy örömmel ment az oviba, mert ma volt a farsang, pillangó-jelmez, arc kifestve stb... (fotót majd teszek). Délután meg azzal fogadott az ovónéni, hogy van rajta néhány gyanús pötty....
Holnap megint doki, aztán gondolom pár nap múlva a kicsi is az lesz!

Pedig holnapra traccspartit beszéltem meg egy barátnőmmel, decemberben találkoztunk utoljára, és jöttek volna. Na, ez is stornó, nem akarom, hogy a 6 hós babája elkapja.

AdriKép
Hogy van már Nándika?

Chopin/DorkaKép
Nagyon ügyes vagy! Gratula a táncművész diplomához is!

KingaKép
Jók ezek funpic-es képek, nekem is van gyűjtemény belőle, ez az egyik kedvencem:
Kép

Na, mindenkinek jó éjszakát, angyalkák vigyázzanak rátok!!!

Kép

Ditta

Kép

Kép
ditta76

Sziasztok!

Megint csak beköszönök,mert ma is suli van.
Adri mi újság Nándikával?Mit mondott a doki?
Ditta!
Veroikának jobbulást.A bárányhímlő a pöttyökön kívűl produkál vmi tünetet?
Képzeljétek a barátnőm 25 évesen volt bárárnyhimlős!!!

Na megyek, mert lekésem a buszt!!
Kép

Kép
moni3

Sziasztok!
Ditta!Ez a bárányhimlő rosszul hangzik.Szegénykék, de hát mindenkinek túl kell egyszer esni rajta.Különben ez lázzal is jár?Gyerekkoromból csak a pöttyökre emlékszem.
Jaj nem felvágásból írtam a táncművész diplomát...az már olyan régen volt, hogy balettművész akartam lenni.
Móni!Szegény barátnőd, jobb azért ezen túlesni gyerekkorban.
Cukik a képek!!!
Lányok!Néha rátok is rátör a minden nap olyan egyforma érzés? Na talán a tavasz majd segít ezen egy kicsit, csak múlna már el az influenza járvány.
Dorka
chopin

Sziasztok lányok!

Tegnap már nem tudtam feljönni, mert nem egyszerű napom volt. Sajnos! Kép
Délután elvittem a dokihoz Nándikát, mert ugye nem lett jobban. Azt mondta, hogy vegyük még be a maradék antibigyót és pénteken menjünk vissza.
(Sajnos az antibiotikumoknak lehet mellékhatása a hasfájás! Kép) Megtapogatta a hasát és szinte teljesen kizárta, hogy vakbélgyulladása lenne. (Mert nem a hasa, hanem a gyomra fáj.) Hazamentünk. A pociját folyamatosan fájlalta.
Este mikor már férjem is otthon volt, Bálintkát meg altattam, egyszercsak kiabál Nándika,hogy szorítja valami a torkát, nem kap levegőt. Na, gyorsan kirohantam, adtam Neki vizet. Azt mondta, jobb lett. Gyorsan felhívtam anyut, hogy jöjjön át. Átjött. (Majdnem sírva fakadt, hogy hogy néz ki Nándus.) Megint adtunk Neki inni. Erre szegénykém sugárban hányt! Aztán még vagy 2-3-szor, meg ment a hasa is. Közben felhívtam a dokit -elmúlt 8 óra is-, de mondta, hogy kijön, addig is adjunk Neki kúpot meg egy negyed Dédalont (bocs, nemtom hogy kell írni). Persze mindkettő kijött belőle, úgyhogy végül szuri formájában kapott mindkettő ellen valamit. Utána sokkal jobban lett. Éjszaka is aludt, 2x felkelt és inni kért.
Reggel megint irány a doki. Vittünk vizeletet és adott a laborba beutalót. Vért is vettek a Drágámtól. Úgy sajnáltam! Kép
Sajnos nem elég, hogy nem evett, inni sem ivott eleget! Szerencsére még nem aceton szagú a szája (mert akkor irány a kórház), de a nyelvén nagyon lehet látni, hogy folyadékhiányos! Kapott valami elektrolit??? -vagy valami hasonló- pótlásra port, amit vízben fel kell oldani.
Holnap szintén jelenésünk van a dokinál!
Farsang az idén elmaradt!
Eddig itt járunk! (Most a gyerkőcök anyuéknál vannak, csak hozzánk meg jönnek szippantani a szennyvizet, azokra várok. Azután én is megyek át! -Tudjátok, ilyenkor a mama főztje a legjobb!-)Kép
Kíváncsi vagyok a laborerdményekre! (Elvileg holnap délután lehet érte menni, de azt mondta a dokink, hogy Õ felhívja reggel a kórházat és megkérdezi. -Mert Õ meg pont délelőttös.)

Gotti! Már másodszorra küldesz olyan mailt, amiben nem jött semmi! (Lehet, hogy én vagyok nagyon béna, de azon kívül, hogy azt el tudtam olvasni, hogy küldesz valamit, nem érkezett semmi!) Mellékletként küldted el?
Egyébként köszönöm az énekfoglalkozás ötletet! Istennő vagy! Kép
(Ha kissé jobbak lesznek a körülmények, jobban beleásom magam a dolgokba, de most csak átfutottam!)

Bocsi, hogy most másnak külön nem írok, de mennem kell!
Mindenkinek köszönöm a törődést! Nagyon jól esik!

Majd még jelentkezem ma vagy holnap!

Millió puszi Nektek!

Adri
radra

Adri!Jaj de szörnyen hangzik ez az egész.Szurkolok a kis Nándikának!!!!Még jó, hogy nem vagy egyedül és anyukád tud neked segíteni....Ilyenkor mindig azt mondom magamnak, hogy lényeg, hogy a szülő ne pánikoljon be.Mindig azt mondják, hogy hányáskor sok folyadékot kell inni.Próbáld itatni vízzel a kis manót.Kitartás...És írjál, hogy mi a helyzet.
Dorka
chopin

Sziasztok !

Tényleg az egészség a legfontosabb most ! Adri kitartást, nincsen rosszabb a világon, mint amikor szenved-öktendezik- hány a gyermekünk és nem tudunk segíteni! Sok- sok gyógyító energiát küldünk Nektek !!!
Ditta drága, Nektek is! Hát arra készülj fel, hogy két hét és a kicsi is elkapja 90 %. Készíts ki kesztyűcskéket éjszakára, nehogy elkaparják a kiütéseket. A barihimlő meg látványra olyan rémisztő, de szerencsére nem nagy lázzal jár.
Írjatok majd hogy vagytok.

Adri ! Egyszerűen nem megy át a Csigadal, de most nem tudom, hogyan próbálkozhatnék még.

Pussz mindenkinek, de főleg a gyógyuló kis betegeknek:

Gotti
gottianyu

Adri! Kép
Szegény Nándika! Gondolom, most Neked sem könnyű, nagyon aggódsz érte, tényleg jó, hogy anyudék segítenek. Itass vele annyi folyadékot, amennyit csak bírsz! Jobbulást Nándikának!!

Ditta! Kép
Örülök, hogy Ati már jobban van! Veronikának pedig mielőbbi jobbulást! Te sem unatkozhatsz mostanság, mire az egyik gyerkőc meggyógyul, a másik lesz beteg... Talán Ati nem kapja el a bárányhimlőt és lesz egy kis pihenő!

Dorka! Kép
Az "egyforma nap" érzés néha nálam is jelentkezik főleg hétköznapokon, ha egész nap egyedül vagyok a bébivel. Szerencsére ritkán fordul elő, de szerintem is ez a tél végével van összefüggésben, mert már nagyon hosszúúúúú ez a tél. Ilyenkor erőt veszek magamon és elmegyek sétálni a bébivel, vagy beteszek vmi jó zenét, meggyömöszölöm Bálintot...

Meséltem Nektek, hogy Bálint imád a kiskádjában pancsolni és minden csurom víz lesz. Párommal tegnap kipróbáltuk a nagykádas verziót a fürdőszobában. A kicsi kádat beletettük a nagyba, hogy ne legyen túl sok az újból. De azt hiszem még így is az lett, mert a bébi úgy meg volt illetődve, hogy csak feküdt a kádban, mint egy darab fa és nézett ránk nagy szemekkel, semmi pancsolás vagy ilyesmi, pedig mi még bíztattuk is. Nem baj, majd ma is próbálkozunk, hátha "felenged" egy kicsit...

Most megyek, mert Bálint learaszolt a szőnyegről.
Puszi Mindenkinek, Zsuzsa

Kép
Kép
denizsa

Sziasztok!

Huh Adri,
csatlakozva a többiekhez,én is azt javaslom,hogy rengeteg folyadékot itass a Nándival,nehogy kiszáradjon!!!Akkor is,ha visszajön neki,mindig potoljátok!!!Nagyon sajnállak Benneteket!Tudom milyen rossz érzés,mert nekem,amikor a nagyfiu,Tamás volt 2-3 éves,akkor elkapott egy hasmenéses,hányásos virust.Minden kijött belöle is,alul is felül is.1-2 nap mulva már annyira legyengült(pedig gyogyszert is kapott)hogy alig birt járni.Bömbölve mentem a kezemben a gyerekkel vissza a dokihoz,hogy csináljon valamit,mert megörülök!Aztán felirt neki egy olyan porszerü valamit,ami regenerálja az elhalt bélflorát,és attol 1-2 nap alatt rendbejött.Nem tudom nálatok mi lehet,de a lényeg,hogy nagyon sok folyadékot igyon!Majd irj,ha tudsz,hogy mi van Veletek!!!Nagyon szoritok,hogy ne legyen semmi baj,és minél hamarabb meggyogyuljon Nándika.
Ditta,
a bárányhimlö sajna egy szükséges rossz,amin át kell esni a gyerköcöknek.Nem tul kellemes.Arra nagyon vigyázzatok,hogy ne fázzanak meg a hólyagok,és tusoljatok alaposan.Azt hiszem ,ha jol emlékszem,lehet kapni a holyagocskákra kenöcsöt,majd szolj a dokinak,hogy irjon fel,mert akkor nem viszket majd annyira!Nekem is egyszerre volt bárányhimlös a két nagy fiu,de én öszintén szolva örültem neki,mert igy együtt tulestek rajta.Tamáson(nagyobbik)nagyon kijöttek,a Márkon csak immel-ámmal.A Tamás feje,és teste olyan volt,mint a mogyoros csoki!KépMajd Te is irj,hogy mi ujság!Nem tudsz ugy elmenni a traccspartira,hogy a gyerköcökre vigyáz valaki?
Zsuzsa,
Bálinktkának biztos a naaagy mééély kád volt fura!Arany szivem,majd megszokja,meglátjátok.Balázzsal is igy kezdtük,aztán zsupsz bele a nagykádba!Kép
Dorka,
Ti hogy vagytok?Szoncsinak rendbejött a kakiprobléma?A "minden nap egyforma"nálam mostanában nagyon sürün elötör!KépOlyan rossz,hogy idönként depis is leszek töle!Föleg,ha nem tudok kimozdulni a roszz idö miatt.Én olyankor megnézek egy jo filmet,hátha feldob.Többnyire sikerül kikászálodnom belöle.Pedig a fiuk nem hagyják,hogy egy pillanatig is unatkozzak.Akkor tör rám inkább ez a hülye érzés,amikor egyedül vagyunk a Bazsival itthon.Dorka Neked ebböl a szempontbol nagyon rossz lehet!Hogy tudod átvészelni?
Gotti ,
TE hogy állsz ezzel a kérdéssel 4 gyerköc mellet???KépKépGondolom,Neked inkább a csend és nyugi hiányzik!Kép
Moni,
a bárányhimlö,mint Gotti is irta,lázzal és holyagokkal jár.Nagyon kell vigyázni,hogy a holyagocskák nehogy "megfázzanak",nem szabad pl. ilyenkor kimenni a levegöre,szobában kell maradni,és amikor a szobát szellöztetik,akkor is ki kell vinni a kis beteget egy másik helységbe.Tusolás,kenegetés,lázcsillapitás,és nem vakargatás,ezek a vele járok.

További szép napot,és kitartást a kis betegeknek,és anyuciknak,puszi mindenkinek:KingaKép

Kinga
skinga

Kinga!Kakiprobléma már rég megoldódott, még kicsit náthásak vagyunk, de semmi komoly.Hát jó kérdés, hogy hogy tudom átvészelni.Most éppen azon tipródom hogy hogyan vészeljem át.Valószínűleg a tavasz majd megoldja a dolgokat, de valójában úgy vészelem át, hogy netezek, azaz nektek írogatok.Na azért nem kell sajnálni, csak egy kicsit vagyok depis, majd elmúlik, valahogy ki kell rángatnom magam.
Valójában örülnöm kéne, hogy nem vagyunk komolyan betegek,szegény kis beteg manókat nagyon sajnálom.
Dorka
chopin

Kinga !

Most az elevenemre tapintottál ! Kép Kép Kép
Tényleg nem ártana nálunk egy kis csend és nyugi, de hát ez van, mi vállaltuk Kép Ettől függetlenül délelőttönként, amikor végre csend lenne, mert a fiuk iskolába, akkor meg ált. Zita veszi zokon a nagy csendet és tesz is ellene ( hiszti és tsai Kép ) Nna, de úgy szép az élet, ha zajlik. Ami fő, hogy betegek csak ritkán legyenek !!!
Remélem már jobb a helyzet Adriéknál ( ha a folyadék azonnal kijön, akkor át kell váltani kanalankénti itatásra 4-5 percenként ) Szegény Adri és Kinga, elárasztjuk itt Õket okosságokkal, de most nekik kell helyt állni és tanácsokat adni könnyebb, mint benne lenni... de mi most csak így tudunk segíteni neten keresztül.

Dorka

Már hosszabbak a nappalok, jön a tavasz !!!!!!

Gotti
gottianyu

Sziasztok!

Újra itthon.
Nálunk a Mama a "csodaszer"! Komolyan! Néha csak lesek, hogy Õ mit el nem ér Nándikánál! (Bezzeg én hiába igérek valamit, vagy könyörgök. Egyszerűen nekem nem, Mamának igen.)
Délben is megette a Mama főzte husilevest csigatésztával! Hála Istennek! Meg ivott is - bár azért kicsit többet kellett "pedálozni", mert az nem ízlett Neki. Kép
Már jobb a közérzete, mint tegnap. (De nem akarom elkiabálni, mert kedden is azt gondoltam, aztán tessék!)
Holnap megírom, hogy mit mondott a doki! Nagyon remélem, hogy nem lesznek rosszak a leletei!

Komolyan mondom, annyira jó, hogy egy csomó számomra kedves ember vesz körül! Nagyon örülök Nektek! Azt azért sajnálom, hogy messze lakunk egymástól! Kép

Sok-sok puszi mindannyiótoknak! Kép

Adri

Kép
radra

Adri!Jól van, örülök, hogy jobban vagytok.Nekem is múlik a depim, a hosszú alvás csodát tesz. Tegnap délután együtt aludtam a gyerekkel.És tavasszal tényleg minden más lesz.Most ezt várom.Dorka
chopin

Sziasztok!

Adri örülök, hogy jobban van Nándika!!KépKép
A Daninak pont ez volt a baja még a győgyszereik is egyformák.Nekünk a doki azt mondta, hogy vírus.
Tegnap elkezdett fájni a fogam,mostanra bedagadt az arcom, úgyhogy nemsokára megyek a fogdokihoz.
Nem szoktam félni,de most attól tartok vmi rosszat fognak csinálni,pl:kihúzzák.Egész görcsbe van a gyomrom.Szorítsatok!!!!

Majd este benézek!!
Legyetek jók és legyen szép napotok!!!!!

Kép
moni3

Sziasztok!
Adri,
na végre!Valami javulás!Nagyon örülök,és szoritok,hogy jok legyenek az eredmények,és naprol napra jobban legyen Nándika!
Dorka,
Örülök,hogy Te is lábalsz kifelé a depiböl!Az idö sajna nálunk nem a tavaszba,hanem a hirek szerint inkább a télbe megy át,mert hétvégére már megint havazást mondtak.De már az egy örömteli dolog,és egész más a hangulatom is töle,hogy reggel fél 7kor,amikor kelünk,már világos van!!!Nagyon élvezem!Azért mostmár a meleg idö is jöhetne,hogy vége legyen ennek a sok nyavalyának,és hogy a manocskákkal ki tudjunk menni nyugodtan a friss levegöre!
Moni,
hu nem irigyellek,a fogfájás az egyik legrosszabb a fájdalmak közül,ráadásul az arcod is bedagadt....reméljük,azért huzás nem lesz belöle!Majd mesélj késöbb!Szoritok Neked is!!!

Szép napot mindenkinek,sok puszi:Kinga

Adri,és is nagyon örülök,hogy megismerhettelek Benneteket,mert sokat segit a nehéz napokon,ha van az ember mellett a családon kivül 1-2 ismerös(BarátnöKép),aki meghallgat,és tanácsot is ad!A legszebb az egészben,ami egyben egy picit rossz is,hogy mindezt több kilométeres távolságbol!Éljen az internet!!!!Kép Kép

Kinga
skinga

Sziasztok!

Az előbb beszéltem a doktorbácsival. Azt mondta, hogy nem olyan vészesek az eredményei, de nem is túl rózsásak! Kép
Aceton volt a vizeletében, a fehérvérsejtek száma magasabb, és kicsit be van sűrűsödve a vére! (Számomra elég ijesztően hangzott amit mondott, de megpróbálok addig nem aggódni, amig a doki sem teszi!) Szóval gyulladásban volt/van az egész kis teste. Meg elektrolit (vagy mi) hiánya van, de arra már isszuk azt a borzalmat!
Már azért teljesen más mint 2 nappal ezelőtt volt! Sokkal jobb kedve van! Itt van mellettem és arra vár, hogy ideengedjem játszani, úgyhogy megyek is! Addig megetetem Bálintot.
Persze ovi a jövőhéten is tabu! De nem is bánom, nehogy megint elkapjon bent valamit és újra kezdjük az egészet.
Remélem még fel tudok ma jönni! Ha nem, akkor Kellemes hétvégét mindenkinek!

Minden kis és nagy (termetű) betegnek jobbulást kívánok!
Móni! Õszinte részvétem a fogdokihoz! (Én százszor inkább nőgyógyászati vizsgálatra megyek, mint fogorvosira! Annyira félek! Valahogy a fogaimmal mindig olyan szerencsétlen voltam!Kép Majd, ha sok időm lesz egyszer, elmesélem miért is útálok fogorvoshoz járni!)

Puszi, Adri

Kép
radra

Móni!Nagyon szorítok a fogdokihoz.Majd ha túl leszel rajta én is mesélek egy fogdokis történetet...különben csodásan tudnak már érzésteleníteni, szóval ne félj...persze tudom én könnyen beszélek.
Adri!
Nagyon szurkolok a kis manónak.A lényeg,hogy már jobban van.De olyan furák ezek az orvosok, legalább mondaná, hogy ne aggódjon anyuka, valószínűleg minden rendben lesz.Mikor viszed megint kontrollra?Én mindig akkor szoktam megnyugodni, ha már játszik a gyerek, mert akkor már biztos jobban érzi magát.
Kinga!
Jó, hogy hallom, hogy tényleg mi akik neten levelezünk barátnők is vagyunk.Tegnap előtt rossz passzban voltam és mondtam a páromnak, hogy haza akarok menni, én ezt már nem bírom.Nincsenek itt a barátaim, a kis házunk,meg egyáltalán hiányzik a magyar valóság.Erre ő:milyen barátaim hiányoznak, hiszen azok akiket otthon hagytam többnyire még e-mailt sem írnak, mert hogy ők is babáznak és nincs egy szabad percük.Na erre aztán volt nagy sírás részemről.
Persze aztán helyrejöttem, szóval tényleg tiszta terápia veletek beszélgetni.Szerintem is éljen az internet.
Dorka
chopin

Sziasztok !

Mindjárt ebéd, de feljöttem, hogy mi a helyzet a kis betegekkel.
Örülök, hogy Nándika már jobban van, én elhiszem, hogy az eredmények elég rémisztően hangzottak, de ha az orvos azt mondja, nem vészes, akkor próbálj erre gondolni.
Ditta ! Veletek mi van , hogy vagytok ?

Móni ! Jajjj úútálom a fogorvost / mint intézményt / és a fogfájást !!!

Adri reagálása miatt ( mármint hogy inkább nőgyógyász...) nem tudom kihagyni !!!! Bocs előre is a viccért (remélem Móni már túl leszel rajta mire elolvasod, drukk megy +++++)

Akkor a vicc:

Egy hölgy reszketve ül bele a fogorvosi székbe és mondja a doktor úrnak:
- Inkább egy szülés, mint egy foghúzás !
Mire az orvos:
- Hát asszonyom gyorsan döntse el melyik legyen, mert akkor úgy állítom be a széket!
(+ 9 hónap hi-hi-hi Kép) Bocsika, ha esetleg nem ment át Kép

Na, szép napot, GYÓGYULÓS, TAVASZI HÉTVÉGÉT KÍVÁNOK !

Gotti
gottianyu

Sziasztok!

Adri!
Nagyon-nagyon örülök, hogy Nándika jobban van! Kép Gyorsan meg fog gyógyulni, meglátod! Olyan jó, hogy már evett és játszani is akar, ez mind jó jel!
Bálintka érzékel valamit Nándika betegségéből? Úgy értem érzi, hogy vmi nincs rendben? Õ is aggódik a tesóért, vagy elválasztottad őket, hogy nehogy elkapja?
Jó hétvégét (bár remélem jössz még)!

Móni!
Drukkolok a fogorvoshoz! Kép Megértem, hogy utálod, én sem rajongok érte, de szerencsére van egy nagyon kedves dokinéni, akihez járunk, és így sokkal könnyebb. Mindig jókat dumálunk, viszek neki sütit, ismeri az egész családot, mert mindenki hozzá jár. Én mindig kérek érzéstelenítőt, ennek ellenére mindig érzem egy kicsit, de leginkább a fúró hangjától és a szagoktól kapok hidegrázást. Még a baba előtt nekem is kijutott a "jóból", mert kicsréltettem az összes régi amalgám tömésemet.
Remélem nem komoly a baj, és nem kell antibacit szedned, és gyorsan leapad a duzzanat is! Kép

Gotti!
A vicc tök jó! Kép Máskor is jöhet!
Azt én is sejtettem, hogy nem unatkozol a 4 gyerek mellett. Kép Én még 1 mellett is örülök, ha van egy kis pihenőidőm, el sem tudom képzelni, mennyi lenne 4 mellett... jobban mondva el tudom: nulla Kép
A héten kitört rajtam a sütési láz: már sütöttem 2 kenyeret, búvártúróst, banános sütit, császármorzsát és még csak most jön a hétvége! Pedig megfogadtam, hogy 1 süti/hét a maximum, de sajna nem tudom betartani...

Dorka, Kinga!
Az internet szerintem is szupi dolog. És az a legjobb benne, hogy még gyerkőc mellett is "űzhető", mert bármikor le lehet csüccsenni a gép elé, ha van pár perce az embernek. Alig vártam már, hogy áttérjünk a percdíjas alapról a csomagra, mert most már nyugodt lélekkel lóghatok a neten. Az így szerzett barátokról nem is beszélve Kép Kép
Dorka! Ne hagyd, hogy behálózzon a depi! Persze megértem, hogy honvágyad van, ez olyan hullámokban tör az emberre. De már nemsokára itt a tavasz! Kép Szóval kitartás és írj nekünk, ha el vagy szontyolodva!

Nagy puszi Mindenkinek,
Zsuzsa

Kép
Kép
denizsa

Dorka fel a fejjel,irj nekünk ha ez megkönnyiti a kikászálodást!!!!!
Érthetö a kifakadásod,én tuti,hogy nem birnám ugy mint Te!!Kemény csajszi vagy,menni fog!!!Mennyi van még hátra,mikor is jöttök haza végleg?
Sok sok vidito puszi Neked és Szoncsikának!!
Moni,mi van a fogaddal?Gondoltam Rád egész nap!
Adri,Rátok is gondoltam,Nándika alakul?Leletek?
Gotti,a vicc királyKép
Zsuzsa,dobhatnál át a hálon egy pár tálca sütit,mert én nem tudom rávenni magamat a sütésre!
DITAAAA!Hogy vagytok?Gyerköcök pöttyöznek?Irj ha tudsz!!!!

Puszika,jo éjt,és kellemes hétvégét:Kinga

És végül a nap mondása:Bátorság az, amikor egy férfi tök részegen, éjjel 4-kor
hazajön, megpillantja a kezében seprut tartó,
tomboló feleséget, és azt kérdezi: -Takaritasz, vazze, vagy
repülsz
valahova?KépKépKépKépKép
Kép

Kinga
skinga

Kinga!
Én szívesen dobok, csak az a baj, hogy beleakad a hálóba! Kép
A vicc nagyon szupi! Kép Jöhet még bármilyen mennyiségben!
Még nem is meséltem Nektek, hogy nem bírtam ki és itthon elsütöttem Gotti viccét a pozitúraváltásról, férjem lepadlózott, de jót röhögött Kép

Jó éjt + puszi, Zsuzsa

Kép
Kép
denizsa

Sziasztok!

Először is magunkról: Veronikán megszámlálhatatlan pötty van....Kép Bár tudom, hogy ez a jó, és többször nem jön elő, de annyira viszket neki! És az orvos nem is írt semmit, csak anyyit, este adjak neki Claritine szirupot, kész! Régen volt az a fehér rázókeverék, ami hűsítette, na állítólag az ma már nem jó! Nem tudom miért, régen esküdtek rá! Na, de én a patikus ismerőstől kértem, és azt mondta, nyugodtan használjam. És tényleg kicsit jobb. Pedig a friss Kismamában is azt írták, hogy semmivel nem szabad kenni....Kép Na, most lehet, hogy ártok, ha bekenem ezzel a fehérrel??? Teljesen összezavarodtam.....
Ráadásul este láza is volt, reggel is hőem., de állítólag ezzel is jár a b.himlő!
Éjszaka még tűrhető volt, nem nagyon vakarózott! De olyan helyeken van neki.....! Fogínyén, szemhéján, kis puniján stb....
Előre félek, a kicsi hogyan tűri majd!
Ráadásul tegnap este színházban voltunk, mert már 2 hónapja megvolt rá a jegy, de semmi kedvem nem volt, csak Veronika járt az eszemben. És magamat okoltam, hogy milyen anya vagyok én, hogy a gyerek otthon beteg, én meg színházazok!

DorkaKép
Szóval depileg én is a mélyponton vagyok most!KépKép De remélem ez átmeneti, és ha meggyógyulnak, jobb kedvem lesz!

AdriKép
Ti sem unatkoztok, látom! Hát, én is meg lettem volna rémülve, az biztos! De remélem, mostmár a kisfiad a gyógyulás útjára lépett!
Internet: nagyszerű találmány!! Nagyon megszerettelek titeket!! Nem biztos, hogy egyszer nem találkozunk....!!

MóniKép
Fogorvos....KépKépKép A legrémesebb dolog a világon!! Én igazán tudnék mesélni! Én már a szájsebészetet is megjártam!! Valaki írta, hogy inkább a nőgyógyász! Hát az tuti!!
Na, de nem ijesztgetlek! Majd írd meg, mi volt!!

GottiKép
ViccKépKépKép

KingaKép
Hát neked mit írjak??? Sok puszi!

És hogy felvidítsak mindenkit, egy kis süti!! Márványos, csokis narancsos!

Kép

Ditta

Kép

Kép
ditta76

Sok-sok-sok puszi mindenkinek hétföig!
Csak olvasni jöttem fel,mert nálam is szörnyü depi uralkodik.Szerintem ez a hülye tél!
Ditta a himlöröl csak annyit,hogy jár mellé sajna láz,de csak 1-2 napig,aztán jobb lesz!Ne okold magad a szinház miatt!!Neked is kell kikapcs.és a kislányodon a pöttyök sztem nem hiányoltak Téged,a kislány pedig megérti,hogy a maminak is kell néha egy kis pihi.Jo anci vagy,nyugi!!!
A muffin szokás szerint szuperul néz ki!

HÁT CSAJOK JO KILÁBALÁST A DEPIBÖL(VELEM EGYÜTT),A PINDUROKNAK AKIK BETEGEK SOK GYOGYPUSZI,AKIK NEM BETEGEK AZOKNAK SOK SIMA PUSZI HÉTFÖIG!

Pussz:KingaKép

Kinga
skinga

Ditta a kenöccsel nem ártasz,csak inkább a nagyon-nagyon viszketö holyagokat kenjed be,a többi száradjon.
Mindenhol mást olvas és hall rola az ember,régen is ilyen volt a himlö,és akkor még jo volt a kence?

Kinga
skinga

Sziasztok!Egy kis vidito a tél közepére...nálatok is esik a hó?Kép
Egy pár város neve megváltozott,miután UNIO tagállam lettünk,ime:
<font color="0000ff">Békéscsaba = Pacific Csaba
Szombathely = Saturday Place
Hatvan = Have Six
Szarvas = Very Bad Iron
Lábatlan = Legless
Lajosmizse = Mizs Of Louis
Szentes = Saint S
Veresegyház = Red One House
Balatonakarattya = Wish Of Balaton
Kistarcsa = Little Hold It
Diósd = Nutty D
Törökbálint = Turkish Valentine
Leányfalu = Girlvillage
Békásmegyer = Froggy Goes R
Diósjeno = Eugene Nutty
Ajka = Her Lip
Érd = Reach It
Mogyoród = Your Peanut
Nagykovácsi = Big Smithy
Hévíz = Hey Water
Tolna = He Would Push You
Várpalota = Castlecastle
Nemesvámos = Noble Customs
Martfu = Veered Grass
Csorna = He Would Steal
Baja = His Problem
Érsekvadkert = Archbishop Wild Garden
Nagybajom = My Big Problem
Rókus = Rho Shut Up</font>

És végül a nap mondása:

<font color="ff0000">Ne feledd: ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul
össze. De csupán négy izom kell ahhoz,
hogy kinyújtsd a kezed, és pofánvágd.</font>

PuszikaKép:Kinga

Kinga
skinga

Ditta! Kép
Szegény Veronikának jobbulást és kevesebb viszketést!
Szerintem is jól tetted, hogy elmentél színházba, ettől még nagyon jó anya vagy.
A rázókeverék nem tudom, mitől árthatna, emlékszem anno még engem is ilyennel kenegetett a mamám. Manapság mindenről bebizonyítják, hogy ártalmas, aztán meg az ellenkezőjét...

Kinga!
Nem tudom melyik tetszik jobban, a helységnevek vagy a nap mondása, nagyon király mindkettő! Kép
Még sok-sok ilyet, hogy jobb legyen a kedvünk és elillanjon a depi.
Nálunk most is a havaseső esik szép szorgalmasan... Kép
Tegnap muffint sütöttem, ma megint kenyeret, szinte minden napra jut vmi, azt hiszem nálam ez amolyan depi-elleni gyógymód. Csak már alig győzzük elfogyasztani, úgyhogy már vittem a szüleimnek, a szomszédnak, a nagynéni is kapott.. Kép
Kérésedre teszek fel egy képet a mufikról, amik mézes-narancsos ízűek és párom kérésére sok csokival borítottak, no és persze jutott rájuk egy kis dió is, mert azt is imádja. Lehet, hogy ő is depis egy kicsit? Úgy tudom a csoki az ellen is jó, úgyhogy hajrá csajok! Irány a csoki, megy a depi, aztán jöhet a szobabringa Kép
Kép

Kép
Kép
denizsa

Húú mennyit írtatok lányok!
Ez a sok muffin nagyon étvágygerjesztő...
Ma vettem muffinformát, remélem nekem is sikerül kisütni valamit.Ha ez tényleg jó depi ellen...
Dorka
chopin

Sziasztok!

DenizsaKép
Na, te sem panaszkodhatsz!!KépKép Nagyon szépek lettek! Depi ellen kiváló! De sajna utána meg azon depizek, hogy megint nem fogytam egy grammot se!Kép
Tegnap én is sütöttem pudingosat, mert mentünk nagypapámat köszönteni, úgyhogy mentségemre szóljon, ez most nem magunknak készült!Kép
Ja, és még ma este meg kiflit sütök!

DorkaKép
Végre, hogy megvetted a sütőt! Majd meglátod, ez olyan, mint a drog, rá lehet szokni rendesen!KépKép Az evésére meg a sütésére is, mert pofon egyszerű! Vannak receptjeid? Mert esetleg küldhetek át, ha kell!

KingaKép
Ezeket a város neveket már hallottam Fábrytól, de elfelejtettem, tök jó, hogy így együtt vannak!
El is mentem!

Veronika már egész jól van, kezd beszáradni a sok pötty, nem is nagyon vakarózik, láz is megszűnt!Kép

Na, de most tényleg megyek, és tornázok!!!Kép

Ditta

Kép

Kép
ditta76

Na, megint én.........

Míg kel a kifli, gyorsan két kép:

A múlt heti ovis farsangon a pillangó:
Kép

A kisfiam tegnap esti pancsolása:
Kép

Ditta

Kép

Kép
ditta76

Sziasztok lányok!

Csak pár percem van, mert mennem kell Kecskemétre a konzulenshez! (Nemtom mit fog szólni, hogy múltmúlt péntek óta egy szót nem írtam?!) Kép
Na, Nándika jobban van, már eszik és játszik (sőt, hisztizni is tud)!
Viszont, hogy annyira azért ne legyen jó, (valószínűleg) bárányhimlős lett! Király!KépKépKép
Azért csak valószínű, mert még nem látta orvos, de tegnap óta duplájára nőtt a "csípések" száma és kis fehér hólyag van mindegyik közepén! Viszont nem lázas! (Lehet, hogy mégsem b.himlő?)
Úgyhogy délután megint randizunk a dokibácsival! Kép
Hát, ennyit röviden rólunk!
Délután megpróbálok még jönni!
Ditta! Nagyon édik a gyerekek! Meggyógyultatok már?
A muffinotok (Zsuzsával) nagyon-nagyon jól néz ki! (Kár, hogy mostanában nincs kedvem sütni.)

Puszi Nektek!

Adri
radra

Küldtem Nektek egy aranyos mail-t! Kép
radra

Vissza: Anyaságról

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?