Sziasztok!
Huh Adri,
csatlakozva a többiekhez,én is azt javaslom,hogy rengeteg folyadékot itass a Nándival,nehogy kiszáradjon!!!Akkor is,ha visszajön neki,mindig potoljátok!!!Nagyon sajnállak Benneteket!Tudom milyen rossz érzés,mert nekem,amikor a nagyfiu,Tamás volt 2-3 éves,akkor elkapott egy hasmenéses,hányásos virust.Minden kijött belöle is,alul is felül is.1-2 nap mulva már annyira legyengült(pedig gyogyszert is kapott)hogy alig birt járni.Bömbölve mentem a kezemben a gyerekkel vissza a dokihoz,hogy csináljon valamit,mert megörülök!Aztán felirt neki egy olyan porszerü valamit,ami regenerálja az elhalt bélflorát,és attol 1-2 nap alatt rendbejött.Nem tudom nálatok mi lehet,de a lényeg,hogy nagyon sok folyadékot igyon!Majd irj,ha tudsz,hogy mi van Veletek!!!Nagyon szoritok,hogy ne legyen semmi baj,és minél hamarabb meggyogyuljon Nándika.
Ditta,
a bárányhimlö sajna egy szükséges rossz,amin át kell esni a gyerköcöknek.Nem tul kellemes.Arra nagyon vigyázzatok,hogy ne fázzanak meg a hólyagok,és tusoljatok alaposan.Azt hiszem ,ha jol emlékszem,lehet kapni a holyagocskákra kenöcsöt,majd szolj a dokinak,hogy irjon fel,mert akkor nem viszket majd annyira!Nekem is egyszerre volt bárányhimlös a két nagy fiu,de én öszintén szolva örültem neki,mert igy együtt tulestek rajta.Tamáson(nagyobbik)nagyon kijöttek,a Márkon csak immel-ámmal.A Tamás feje,és teste olyan volt,mint a mogyoros csoki!
Majd Te is irj,hogy mi ujság!Nem tudsz ugy elmenni a traccspartira,hogy a gyerköcökre vigyáz valaki?
Zsuzsa,
Bálinktkának biztos a naaagy mééély kád volt fura!Arany szivem,majd megszokja,meglátjátok.Balázzsal is igy kezdtük,aztán zsupsz bele a nagykádba!
Dorka,
Ti hogy vagytok?Szoncsinak rendbejött a kakiprobléma?A "minden nap egyforma"nálam mostanában nagyon sürün elötör!
Olyan rossz,hogy idönként depis is leszek töle!Föleg,ha nem tudok kimozdulni a roszz idö miatt.Én olyankor megnézek egy jo filmet,hátha feldob.Többnyire sikerül kikászálodnom belöle.Pedig a fiuk nem hagyják,hogy egy pillanatig is unatkozzak.Akkor tör rám inkább ez a hülye érzés,amikor egyedül vagyunk a Bazsival itthon.Dorka Neked ebböl a szempontbol nagyon rossz lehet!Hogy tudod átvészelni?
Gotti ,
TE hogy állsz ezzel a kérdéssel 4 gyerköc mellet???
Gondolom,Neked inkább a csend és nyugi hiányzik!
Moni,
a bárányhimlö,mint Gotti is irta,lázzal és holyagokkal jár.Nagyon kell vigyázni,hogy a holyagocskák nehogy "megfázzanak",nem szabad pl. ilyenkor kimenni a levegöre,szobában kell maradni,és amikor a szobát szellöztetik,akkor is ki kell vinni a kis beteget egy másik helységbe.Tusolás,kenegetés,lázcsillapitás,és nem vakargatás,ezek a vele járok.
További szép napot,és kitartást a kis betegeknek,és anyuciknak,puszi mindenkinek:Kinga