Sziasztok!
Koszonjuk szepen mindenkinek az aggodast, olvastalak am tegnap is Benneteket, csak mar erom nem volt irni, hat nem kivanom senkinek se a tegnapi napot, pedig biztos lesz meg durvabb is, vegulis egy nap alatt tul volt rajta Benedek, ahogy mar irtam, egesz delelott hanyt, volt olyan, hogy kint voltunk a nappaliban, gyerek az olemben, es velem szemben, sugarban jott belole, ugy, hogy fulladt bele a hanyasba, nekem a fejemrol folyt lefele, vegig a labamig, a kanape, padlo, minden hanyas volt, a gyerek orditott, es en ott alltam, hogy akkor most hova fussak, mit csinaljak, kenytelen voltam talpig hanyasban elrendezni eloszor ot, es ez megismetlodott vagy 3x, bocs, ha kicsit natur, csak erzekeltetni akartam, hogy miben voltunk, aztan deltol jott a hasmenes, kozben vegig 39 fokos laz, hutofurdovel sem tudtam 38 ala vinni, kozben probaltam itatni, de nem kellett neki semmi, 3kor azt mondta a dokineni, hogy ha feloran belul nem iszik, irany a korhaz infuziora, na, akkor valahogy beleeroszakoltam fel deci vizet, ugyhogy megusztuk a korhazat, kesobb, estefele mar evett is egy keveset, csak tejcit persze, aztan ejjel aludt eleg jol, en persze felorankent mentem be, mert tegnap is egyszer ugy talaltam a hanyasban fekudve, miutan letettem aludni...
Mostmar jobban van, meg mindig van hoemelkedese, etvagya nem nagyon van, de a kedve sokkal jobb, tegnap nagyon ramatyul nezett ki szegeny...A legnehezebb talan az volt, hogy egyedul voltam, a ferjem csak 6kor tudott hazajonni...
Biztos valami virus volt, sot, abban is biztos vagyok, hogy szombaton szedtuk ossze a Brendonban, muszaj volt bevinnem a pelenkazoba tisztaba tenni, es nem tudtam kivedeni, hogy hozzanyuljon par dologhoz, szoval, vigyazzatok a babakra!
Mozgasfejlodes: mi tegnap voltunk 7 honaposak-szep kis honapfordulo volt
-es a Benedek kb. 3 hete fordult eloszor hasrol hatra, es kb. egy hete hatrol hasra, szoval nem siette el, de azota egyfolytaban ezt csinalja, kuszni-maszni meg nem tudunk, bar valami kezdetleges kuszas van, de merni nem lehet a haladast, viszont mar honapok ota gagyog, szotagokkal, szerintem o ebben lesz erosebb...Illetve mozgasban is, persze, csak lehet, hogy kesobb kezd majd mindent...
Alvas: ejszaka altalaban 10 ora, 0-10x ebredessel, ez ugye valtozo, most pl.3 napja nem ebredt fel ejjel, nappal viszont ossze-vissza, meg nem volt ket egyforma napunk, van, hogy 3x 40 perc, vagy 2x masfel ora, vagy 2x 1, teljesen valtozo...kezdetben aggodtam emiatt is, hogy miert nincs mar valamilyen rendszer, de mar megertettem, hogy nem robotok ok sem, majd csak kialakitja maganak, ha akarja...
Mennem kell, mert tegnap semmit nem mozditottam a lakasban, jarni alig lehet a kupitol,
puszi