Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Hatalmas gratula mindkét újdonsült családnak.Kép Kívánok Nektek nyugalmas, örömteli napokat és azt, hogy minden kellemetlenséget feledtessenek a babák.Kép

Köszönöm a "fütyis" tanácsokat. Abban maradtam magammal, hogy minden fürdéskor egy ici-picit megmozdítjuk, amit meglehet.Kép

Örülök a TEGYESZes véleménynek is, lám, vannak megyék, ahol a dolgok működnek.

Gabszi: a szám, amit kaptatok azt jelenti, hogy országosan hányadikok vagytok.Kép

Én nagyon örülök, hogy úgy alakultak a dolgaink, ahogy. Gergő születése előtt már munkahelyváltáson gondolkodtam, mert írtó nehéz volt számomra terhes nőkkel kinlódni, rávenni őket, hogy lássák el a gyeremeküket és ne mondják folyton azt, hogy "megy a gyerek a levesbe". ( Ez az állami gondoskodást jelöli.) Még Nikinozsónak is írtam, hogy mekkora az esély, mert egy új munkahelyről eljönni olyan övön aluli, hisz azért vesznek fel, mert bíznak abban, hogy dolgozni is fogok. És Istennek hála, velünk hamar megtörtént a csoda.Kép

Továbbra is a nyílt örökbefogadás mellett voksolok, annak ellenére, hogy minket meglátogatott az életet adó. KépLeginkább azért, mert a TEGYESZes alagút végét nem látom. Ez az én privát véleményemKép

Ennek ellenére mindenkinek drukkolok, hogy akár titkosan, de mihamarabb legyen meg az életük értelmeKép

KépKép
KépKép
kelimoni

Március 3-án Székesfehérváron a Barátságházban (ha jól értettem) este 6 órakor vetítik a Gólyamese című filmet.
Március 6-án este 9.30-kor pedig a HÍR TV-ben.
nikinozso

Lányok!

A tali jó ötlet. Annyira szeretnélek megismerni benneteketKép

Viszont kérnék valamitKép Nem lehetne a talit eltolni májusra? Nem csak magam miattKép A Gólyahírnek két összejövetele is lesz áprilisban, ami többünket érint. Aztán ott a húsvét, bár nem tudom, ez kinek mit jelent.

Kicsit zsúfolt lesz az április. Bár lehet, hogy másnak a május okoz gondot. Írjátok le a véleményeteket légyszi.Kép

Renóca: nagyon szép a kertetek és aranyos vagy, hogy felajánlod egy halom ember számáraKép

Kép

Kép

KépKép
KépKép
kelimoni

A május nekünk is jobb lenneKép

Kelimoni, nekünk is faszerkezetes házunk van, ha érdekel valami, csak kérdezzKép
szuperboszi

Drága Lányok!

Ne haragudjadok, hogy csak most írok, de eddig nem volt egy szabad pillanatunk sem!Kép
Reggel a gyámhivatalban minden óramű pontossággal működött hál' istennek és így már a búcsú tízórait együtt költöttük el a korházban Mátéval.
Anyukával az elválásunk nagyon megható volt, sírtunk ahányan voltunk. Aztán mi még sírtunk egy sor a kocsiban is, mielőtt elindultunk Mátéért és persze minden alkalommal elindulnak a könnyeim, ha egy újabb családtagnak, barátnak mesélek a nagy eseményről.
Máté a haza felé utát végig aludta és és itthon sem volt egy hangja sem az 1 órás etetésig, akkor aztán, amikor nem jött elég gyorsan a kaja a cumiból olyan mérges lett, hogy vagy 3x is kilökte a cumit a saját szájából. Persze kevesebbet is evett, mint eddig és idő előtt el is aludt a fáradtságtól. Az új fajta sűrűbb tápitól szerintem a pocakja is fájhatott, szóval az eddigi angyalian alvó babából egy kis méregzsák lett Kép De aztán a következő kajával nem vártuk ki a 3 órát és bepróbálkoztunk egy másik fajta cumival ami be is jött! Mióta megtelt a pocakja, azóta békésen alszik!
A boldogságunk leírhatalan, néha még attól félek, hogy ez csak egy álom és ne hogy felébredjek!
Drága Nikinozso! Soha nem tudjuk meghálálni ezt a csodálatos ajándékot! Örökké hálásak leszünk!

Nem tudom mikor tudok jönni megint, de majd igyekszem!

Millió puszi,
Di_ti
di_ti

Az a hétvége amit Amneris javasolt, azért is jó mert 3 napos lesz. Ettől függetlenül nekünk is jó a május is, csak ne a hónap vége, mert az már foglalt.Kép

Kép
Kép
atan

Lányok!
Volt valamelyik csemetének köldöksérve? Reginek van, nem túl nagy, de van. Nem is volt vele eddig bajom, de most úgy látom, hogy a köldök fölött beesett a bőre. Nem tudom jobban leírni, olyan mintha be lenne nyomódva, kb.1cm-es körben. Lehet, hogy ez normális, én mégis megijedtem, nincs az ismerőseim között olyan, akiknek lett volna, így bennetek bízom. Jövő csütin jön a védőnő látogatni, de én addig megőrülök, valószínűleg eltúlzom, lehet, hogy csak hízott a pocakja és másként néz ki...
Köszi, aki válaszol!!!!Kép Puszi

Kép
rayo

Sziasztok!

Milyen jó hírekkel vártatok! Cirbi, Di_ti: Tiszta szívemből gratulálok és sok boldogságot kívánok a Gyermeketekhez, ahhoz, hogy CSALÁD lettetek!!!! Sok puszit küldök Borikának és Máténak! Kép Aztán lányok, az adatokat a táblázatba, kérem szépen ám! Na meg persze a fényképe(ke)t is!!!! Kép

Kizsó: Kingusnak jobbulást kívánok! Megy a versike? Várja a holnapot? Jó fánk-sütögetést kívánok Kép És várjuk a képeket!!! A torkod fáj még? (Fokhagyma!Kép)

Süni: Nagyon szép és nagy a kertetek, udvarotok! Köszönjük mi is a meghívást, nagyon szeretnénk ott lenni! Én már egy korábbi hozzászólásomban írtam, hogy a szombat kivételével bármelyik nap jó nekünk. A gólyahíres talin különben ott leszünk (oda még el tudtuk intézni a szombati napot, de más alkalommal már nem menne), úgyhogy remélem, hogy többetekkel ott is tudok találkozni.
Én is nagyon szívesen segítek a szervezésben és szívesen sütök-főzök Kép

Rvan: Nekünk is jó volt Miskolcon, kösziKép Most vasárnap is megyünk, mert a TEGYESZ örökbefogadó szülők klubját szervez, most lesz az első alkalom. Kíváncsi vagyok, milyen lesz!

Töltike: Aranyos lehetett Nikike a HÉV-enKép

Boszi: Igen, igen, a mohó ivás Bálintnál is megvan! Õ most szívószállal ügyeskedik -Vivient látva- , abból iszik nagy kortyokat, aztán köhög és köpköd Kép

Ggabszi: Végülis mikor lesz a farsang?? (Vagy már írtad?)
Hú, ősztől suli?! Várja Balázs? Voltatok már beiratkozni? Mikor ismeri meg a leendő osztályfőnökét? Nagyon izgalmas lesz ez nektek Kép
A 90 napos diéta tulajdonképpen milyen? Én vegetáriánus vagyok, így bele lehet vágni?

Rayo: Mi is pusziljuk Regit Kép
Sajnos (szerencsére) a köldöksérvről nem igazán tudok semmit.

Köszönöm a fiamnak írt gratulációkat! Kép

Holnap lesz az óvónénikkel a megbeszélésünk, Vivien pisilését illetően. Gondoljatok ránk és drukkoljatok, hogy ki tudjunk valami okosat találni!

Még valami: fülembe jutott, hogy a Kismama újság a közeljövőben foglalkozni szeretne az örökbefogadással, vagyis a hónap témája az lesz valamikor (nem tudom, hogy mikor). Ha gondoljátok, írjátok meg a történeteiteket, véleményeteket, gondolataitokat a szerkesztőknek! www.kismama.hu
ildi_ko

Di_ti, nagyon sok boldogságot kívánok nektek.Kép
Örülök, hogy minden rendben zajlott.Kép
Várjuk, ám tőletek is a képeket, ha lehet.Kép

Gilice, merre vagy, hogy vagytok? Várunk ám, ha van egy kis időd írj nekünk légyszi.Kép

Kép
Kép
atan

Di-ti! Sok-sok boldogságot a kislegényhezKépKépKép

Rayo, köldöksérves tapasztalatom nekem sincs, ha nem bírod, hívd fel a védőnőt vagy a dokitokat, aztán csak mondanak valami okosat.

Jó éjt mindenkinek!
szuperboszi

Sziasztok!

Megjöttem. Remélem nem baj. Már van újra gépem itthon is. Szerettem volna már korábban irni, de elkaptuk a fiúktól a virust, szerencsére hamar átment rajtunk, de alul-felül jött. (Bocsi!!!)

Jó termékenyek voltatok, alig győztem olvasni, igy előre is elnézést kérek, ha a felsorolásból lesz, aki kimarad, nem szándékosan!

Diti és Cirbi! Először is Nektek és a családnak gratulálok sok szeretettel Mátéhoz és Borikához!

Gergő Apukának, Töltinek, és Tölti Nikikéjének boldog szülinapot kivánok!

Gyezsu! Neked is sok boldogságot kivánok névnapod alkalmából!

Hildus! Jobbulást kivánok Hannának, remélem nem lesz a vége kórház!

Marci anyu! Nagyon jó volt veled beszélgetni! Kép Remélem már jobban vagy, és nem fáj úgy a pocid! Vigyázz magadra!

Kizsó! Jobbulást kivánok Kingusnak! Igazad van, vége lehetne már a télnek, mi is sokat voltunk betegek. Hol ovi, hol betegség, brrr. Mármint a betegség, az ovi nagyon jó!

Kelimoni! Nagyon ügyes volt Gergő az oltásnál! Kép
Kukitémához: mi nem húzogattuk, ennek ellenére Dancsit nagyon korán kb. 1,5 évesen műteni kellett, mert a kuki bekékült, belilult, és nemcsak letapadva volt, hanem abszolút nem mozdult, ici picit sem, teljesen zárt volt. Kiderült, hogy volt egy heresérv, igy műtét lett. De szerencsére minden jól ment.
Matinál is le volt kicsit tapadva, a sebész dr. bácsi adott krémet, azzal kentük, azóta ok, olyannyira, hogy elég régóta minden este a gyerkőc húzza fel magának, és mossa meg. Ha kell doki majd, irj, ha úgy gondolod, nagyon rendeset találtunk.

Ildikó! Nektek is gratula az oltáshoz! Köszönöm a farsangos képeket, tündéri Vivien! Kép

Sünike! Olyan gyönyörű verseket irsz ide, hogy csuda! Kép Nagyon szép az otthonotok! Kép Jegyző felettes ügyben megpróbálok segiteni, pénteken tudnék jelentkezni telefonon, ha jó igy?

Szuperboszi! Gyönyörűek a gyerekek a képen. Mindenki csodásan fel volt öltözve, de Antónia ruhájától szó szerint elállt a lélegzetem! Nagyon szép az a ruha! KépKépKépA viselője nem különben! KépKépKép
Az érkezett kicsihez sok boldogságot!

Atan! Köszi a jókivánságokat! Nagyon tetszik Peti kis képe a korszalagon!

Ancsúr! Gratulálok a vizsgákhoz!

Üdvözlöm az újakat! Kép Irjatok magatokról jó sokat!

Mosolygós! Tündéri Norisz! Kép Köszi a segitséget képbeszúrás ügyben!
Megalkottam, a próba jó volt, most mégsem sikerült beszúrnom. Szerinted mit ronthattam el?

Taliban benne vagyok, eddig úgy néz ki, mindegy, hogy ápr. v. május, ill. ápr. 20-25-ig biztos nem jó, mert megyünk a párommal Berlinbe a szemem miatt. Ha már ott vagyunk, akkor összekötjük a szükségest, hasznosat a kellemessel.

Amneris! Biztos beszélgettetek a kollegáiddal, ők hogy érezték magukat 6-án. Ha lehet kérni, mesélnél erről?

Akik most kimaradtak a felsorolásból, küldök nekik egy Matibás külön szeretetpuszit!

Na, mostmár megyek, mert iszonyú sokat irtam, és el kéne dugulnom.

Mindenkinek szép álmokat!
Vendég

Sziasztok jaj de jo!!!!!!Vegre MATE otthon van!!!!!!
Ciribi Sok sok dogonyozest kuldok BORIKANAK!!!!
Olyan jo hogy ennyi ismerosom van itt valahogy en szemely szerint olyan biztonsagot erzek es tudom hogy barmi bajom van itt ha segiteni nem is de meghalgatni mindig meg fog valaki.
Pirinyocska koszi a leveled.
Jovoheten megyunk a gyam ugyre az engedelyunket meghosszabitani.
Sunike menyi ido a funyiras es a locsolas?
Amit tegnap olvastam az egy kicsit elszomoritot,4. vagyunk es lehet hogy meg igy is egy ev a varakozas.Pici ferjemnek nem is mondtam mit olvastam itt mert mar nagyon keszulget es ugy kapkodja a telefont.
Mindenkinek szep almokat.Moncsi
móncsi3

Sziasztok!

Korábban elfelejtettem. Szeretném, ha elolvasnátok ezt a verset. A férjecském irta! Kép Bocsi, hogy dicsekedtem, de olyan szép és büszke vagyok rá! Kép (Van neki több is, de nem veri nagy dobra.)

GYERMEKÁLDÁS

Távolba merengő kék szemek,
sokat sejtető vidám tekintetek,
Fűrkésző szemed rám veted,
kérdezlek, de észre sem veszed.

Kószálsz, és sok a gondod,
én érzem, és Te mégse mondod.
Mondd mi bánt, súgd a fülembe,
- s leült közben az ölembe.-

Hallom hangod oly izgatott,
mi az, ami íly lázba hozott.
Nagy újságom van számodra !
- s elmondta lágyan átkarolva.-
Vendég

Sziasztok!

Nekünk most úgy tűnik, hogy április és május is oké, úgyhogy alkalmazkodunk a többséghez. Már nagyon várom, hogy (újra) találkozzunk!!

Di-ti! Nagyon örülök, hogy nem volt semmi gond és a kisfiatok végre otthon alszik az ágyacskájában!! Kép Holnap meséld el, milyen volt az első este. Kép

Matiba! Szuper, hogy újra itt vagy!! Puszi a fiúknak és szurkolok az úthoz!

KépKép
KépKép
marci_anyu

Hahó Lányok!

Elfelejtettem egy-két dologra reagálniKép

Ildikó: Vivien igazi csajszi, ha a csillogós rózsa bejön neki.Kép Olyan okos kis gondolatai vannakKép

Matiba: Köszönjük a köszöntéstKép

Apa igazán ügyes versíró. Ez a vers olyan érzelmes, hogy szinte beleképzeltem magam. Az én agyam úgy dolgozik, hogy nálunk a gyermekáldás az örökbefogadás és rögtön az jutott eszembe, mikor Nikinozsó felhívott és....
Aztán meg én a férjemetKép
Remélem, már az egész család meggyógyultKép

Diti: milyen volt az eslő éjszaka? Gondolom, a kiságy mellett álltatok és nem sokat aludtatokKép
Hogy ment a fürdés?

Kinguska: jó farsangolást! Képet kérünkKép
Kizsó: hogy sikerült a sütögetés? Kép

Rvan: sajnálom, hogy ilyen szuris élményed van. Én mindig arra gondolok, hogy egy-egy szúrás életet menthet. Ennek ellenére a lábam mindig remeg és a szívem a torkomban dobog.

Töltike: De jó lenne, ha Szigethalomra költöznénkKép Legalább összefuthatnánk néhaKép

A férjem Majosházához ragaszkodik, bár az nekem egy kicsit túl csendes falu.

Boszika: kb egy hete készülök Neked mélt írni, de mikor hozzákezdek, Gergő azonnal akcióba lép. Ma megpróbálom összeszedni magamKép

Gilice, Diti, Cirbi: Nagyon várjuk a fotókat a kis tüneményekrőlKép

Valaki kérdezte valamikor, hogy Komáromi János verseit hol találtam:

Íme, itt:

http://gportal.hu/portal/verselo/

Kép

KépKép
KépKép
kelimoni

Sziasztok!

Di_ti: Milyen volt az első éjszakátok??? Máténak nagyon furcsa volt az új helye?

Matiba: De jó, hogy itt vagy újra! Nagyon örülök Kép Most aztán már ne betegeskedjetek Kép Tényleg jön a tavasz Kép
Berlinben csak vizsgálat lesz, vagy valamit csinálnak is Veled? A fiúk a nagyszülőkkel lesznek addig?
A férjed verse nagyon megtetszett, gratulálok a tehetségéhez! A vers témája pedig külön megható volt Kép

Kelimoni: Hajjajj, a kedvenc színe a rózsaszín és nagyon szereti az összes virágot! Régebben, amikor tanultuk a színeket, bonyolult volt neki kimondani a "rózsaszín" szót, a többi szín úgy ahogy, ment, de ha rózsaszínt látott, az volt a "tetszik" szín. Kép Tehát volt a fehér, fekete, piros, sárga, stb. és a tetszik Kép
Viszont hiába ilyen csajszis, szoknyát a világért se venne föl soha! Utoljára 2 évesen tudtam szoknyát adni rá, azóta nem...
ildi_ko

Sziasztok, na mindenki elveszett ma? Netán a "frontos" időjárásra tekintettel mindenki hisztis emberpalántákkal járkál körbe-körbe a lakásban? Vagy csak enyémke van teljesen megkergülve? Már fél hatkor "ördögként" ébredt, se bujás, se simogatás, csak a rámolás, délelőtt pedig a harapás volt a fő tevékenysége, és most már séta után le kellett tenni aludni, mert nem bírta tovább. Amúgy a séta elején a hó esett, fél óra múlva pedig kisütött a napKép
Na szép napot mindenkinek, megyek rámolni én is...
szuperboszi

Matiba, én is örülök, hogy ismét itt vagy velünk.Kép Azt a fránya bacikat most már kergessétek el, jön a tavasz(remélem hamarosan).Kép
Nekem is nagyon tetszett a vers. Akinek ilyen érzéke van hozzá, az ne szerénykedjen.Kép

Szuperboszi, kezdek megnyugodni, hogy nem csak az én fiammal vannak ilyen gondok.Kép Én ma nem vettem észre, hogy kerge lenne, de majd kíváncsi leszek mit mondanak a bölcsiben. Nálunk nincs harapás, de van helyette játék dobálás, csúnyán beszélés, és feleselés. Remélem idővel komolyodik és nem lesz gond a viselkedésével. Az az igazság, hogy kellemetlen amikor a bölcsiben panaszkodnak rá. Alapvetően nem rossz, de ha belebújik a kisördög akkor nem bírnak vele.

Kép
Kép
atan

Matiba, én is örülök, hogy ismét itt vagy velünk.Kép Azt a fránya bacikat most már kergessétek el, jön a tavasz(remélem hamarosan).Kép
Nekem is nagyon tetszett a vers. Akinek ilyen érzéke van hozzá, az ne szerénykedjen.Kép

Szuperboszi, kezdek megnyugodni, hogy nem csak az én fiammal vannak ilyen gondok.Kép Én ma nem vettem észre, hogy kerge lenne, de majd kíváncsi leszek mit mondanak a bölcsiben. Nálunk nincs harapás, de van helyette játék dobálás, csúnyán beszélés, és feleselés. Remélem idővel komolyodik és nem lesz gond a viselkedésével. Az az igazság, hogy kellemetlen amikor a bölcsiben panaszkodnak rá. Alapvetően nem rossz, de ha belebújik a kisördög akkor nem bírnak vele.

Kép
Kép
atan

Bocsi nem akartam kétszer.Kép

Kép
Kép
atan

Sziasztok!
Nálunk nem a gyerekek, hanem a gázkazán rosszalkodott az éjszaka. Többször kikapcsolt, leesett a nyomás benne, majd túl sok volt a nyomás benne, tehát volt éjszakai programunk. Még szerencse, hogy építőipari cégnél dolgozom, így a kollégámtól telefonos segítséget kaptam az ideiglenes javításhoz Kép. Remélem véglegesen is meg tudják javítani, mert nemcsak fűtésünk ,hanem melegvizünk sem lesz.

A cégnél pedig ma du-án lesz a REMIZ Éttermeben céges buli, illetve egyik legnagyobb megrendelőinkkel vacsora. Remélem nem fog éjszakába nyúlni, mert holnap dolgozni kellene.Kép

Szuperboszi és Atan!
Kitartás a gyerekekhez!! Remélem mi sem sokáig éljük ezt a "nyugodt" életünket, és hamarosan nálunk is rosszalkodik majd valaki.

Rvan

Kép
rvan

Rvan, kitartunk ámKép
(Kazán szar ügy, nálunk mostanában áram nev volt többször, akkor is ugrik fűtés, meleg víz...)
Jó bulizástKép
Szerintem az időjárás az oka, mi is "bolondabbak" vagyunk, kölkecskék is.
És még egyet figyeltem meg: Ha valami nagyot tanultak, utána mindig jött egy "rosszalkodási" fázis, mint valami feldolgozási időszak. Lehet, hogy ennek van tudományos magyarázata is, én még nem olvastam.
Most nálunk az önállósodás megy: Megyünk ki sétálni, de nincs kézfogás, és csak arra, amerre kedve van. Jó buli, még jó, hogy csendes utcában lakunk.Kép
És már a 2. "mondatnál" tartunk:
Koki ham (csoki ham)
Doji deje (ez meg a kutyának Dori gyere)
És mindemellett persze teljes mondatokban gagyog és mondja és monja és mondja. Már várom, mikor értjük megKép
szuperboszi

Nálunk eddig jól zajlik a nap, a front engem ütött agyon, írtózatosan fáradt vagyok. Ülve eltudnék aludni.Kép

Voltunk hallásvizsgálaton, negatív lett az eredmény. Kicsit szégyeltem magam, mert akkorákat ásítottam várakozás közben, hogy majd lenyeltem a folyosótKépKép

Ildikó: vivien határozott kislány, kitart az elvei mellett. Értékeld légysziKép Ha nem kell szoknya, nem kellKépMajd kell, amikor kamaszodni fog és jönnek a fiúk. Kép

Képzeljétek, a fiam 2-3 napja nem akar enni. Alig bírom beletuszkolni a tápit. Ha 100-at eszik, az már rekord. 60 és 100 között mozog az adagja, a korábbi 140-el szemben.
Csak nem átestünk a ló másik oldalára?

És keményen rongyizik. El is lestem a neten egy rongyis képet, most azt fogom megcsinálni, mert majd 3ezer forintba kerül egy naggyon flancos-dögös rongyiKépKép

KépKép
KépKép
kelimoni

Rvan, kitartunk ámKép
(Kazán szar ügy, nálunk mostanában áram nev volt többször, akkor is ugrik fűtés, meleg víz...)
Jó bulizástKép
Szerintem az időjárás az oka, mi is "bolondabbak" vagyunk, kölkecskék is.
És még egyet figyeltem meg: Ha valami nagyot tanultak, utána mindig jött egy "rosszalkodási" fázis, mint valami feldolgozási időszak. Lehet, hogy ennek van tudományos magyarázata is, én még nem olvastam.
Most nálunk az önállósodás megy: Megyünk ki sétálni, de nincs kézfogás, és csak arra, amerre kedve van. Jó buli, még jó, hogy csendes utcában lakunk.Kép
És már a 2. "mondatnál" tartunk:
Koki ham (csoki ham)
Doji deje (ez meg a kutyának Dori gyere)
És mindemellett persze teljes mondatokban gagyog és mondja és monja és mondja. Már várom, mikor értjük megKép
szuperboszi

Bocs, ma úgy látszik minden kétszer megy.
szuperboszi

Sziasztok Lányok!
Látom ma senki sincs igazán toppon (velem együtt)! Úgy érzem 27 évesen kezdek klimaxolni, ettől a marha időtől :-)
Lassan óránként változnak az évszakok, ez a piszok tavasz meg átvágott minket, csak benézett és elhúzott a ....
Nem csodálom, ha a bébik is kivannak, a front biztos őket is zavarja.

Móncsi3: örülök, hogy te is itt vagy, itt mindenki jól érzi mjagát, szuper kis hely :-)

Rvan: jó bulizást nektek!

Kép
pirinyocska

Sziasztok!!!

Nálunk ma nyugi van.. tegnap volt Nikine nyűgös de nagyon..

Szuperboszi: mi is voltunk sétálni.. Nem akar a babakocsiban maradni. Feszíti ki magát .. Kiveszem na akkor már rendben...Tud ő menni is miért ülne a babakocsiba gondolja Õ..
Ugyhogy maradtunk a kertben meg a kerítés előtt a járdán és fel -le sétálgattunk.. vagyis ő totyogott elől én meg minden lépését figyelve utána:-) Közben mutogatott a cicára kutyára stbstb...

Megunta a mesekönyveket: megtalálta a főzőujságomat a Receptklubbosat. Abból kell mesélnem. Nézi a képeket én meg olvasm fel,hogy pl lekváros bukta vagy töltött csírkecomb ő meg nagyokat kacag és mutogat a képekre:-)))

Kép

Kép
töltike

Nem akarok feküdni!!!!!!!!!!
Kép

Mit akartok tőlem?
Kép

KépKép
KépKép
kelimoni

Kedves Lányok!

A tegnapi etetések eléggé zajosan teltek, mert sem az Avent 2-es, sem a Chicco cumi nem nagyon tetszett Máténak . Nagyon lassan jött belőle a tápi, gyorsan el is fáradt tőle és így nem ette meg az eddig szokásos adagját, és így nem bírta ki 3 csak 2 óráig vele. Szóval próbálkoztunk és etettünk 2óránként, de aztán hajnalra Apuka megunta a szenvedést és gyártott egy spéci Aventes x-luku cumit. Na azóta megy a 60ml tápi kb. 20 perc alatt és olyan mázlink van, hogy a korházban valahogy megtanult kaja közben is büfizni és a ma délutáni etetések közben már nem aludt be, ha nem nézelődött és a két kis kezével "megfogta" az üveget!!!!!
Ma már járt nálunk a védőnő és a dokinő és tegnap itt örömködtünk Apummal, Anyóssal és a tesómmal ! Nagypapától már kapott is egy 62-es nulladik szülinapi rugit és 2 bodyt!
A korházi védőnő javaslatára (mivel ott reggelente van fürdetés) tegnap még nem fürösztöttük meg Mátét, ez azért is jött jól, mert a 4 órás peluscserénél le is esett magától a köldökcsonkja és így ma már nem kell annyira óvatoskodni a fürdetésnél! Ettől függetlenül izgulok ám, hogy minden jól menjen!
Mi eléggé nyúzottak vagyunk, de ez természetes, mert mind a hármunknak új ez a helyzet, Máténak meg még a környezet is, szóval igyekszünk türelmesek lenni. Nagyon boldogok vagyunk!!!!!!!!!!

Sok puszi,
Di_ti család
di_ti

Most olvastam csak vissza!
A májusi tali nekünk is jobb lenne!
di_ti

Sziasztok!
Áll a bál nálunk is! Ideért a front!Kép Semmi nem jó, játékokat eldobja, ha simogatnám eltolja a kezem, üvöltve sír, a kajás tányérját rugdossa ki a kezemből...iszonyú!!!!!!! Biztosan a foga, de már alig birom cérnával, persze ha komoly arccal mondok valamit, úgy megszeppen, hogy alig lehet megvígasztalni! Remélem, hamar kinőjük ezt a "szorongós nyolchónapos" időszakot!

Kelimoni!
A 60-100ml nagyon jó! Van, amikor a gyors fejlődés miatt többet esznek, aztán lelassul, majd újra visszatér! Ne idegeskedj! Mondom én, aki a küszöböt rágtam, ha Regi nem úgy evett, mint előtte, de most már tudom, hogy fölöslegesen aggódtam!
Örök igazság: "Az életet visszafelé lehet megérteni, de csak előrefelé lehet élni!" Sajna!
Egyébként Gergő annyira vagány ezekbe a szerkókba, többnek néz ki, mint amennyi idős!!!

Diti!
Kitartás! Lesz ez még rosszabb isKép Ez vicc volt!Kép Ügyesek vagytok a cumival, de az Aventnek van 1cseppes, 2cseppes...cumija is, a Chiccónak pedig normál, ill. gyors átfolyású cumija! Próbáld meg ezeketKép

Töltike!
Jó ez a receptes mese! Megjegyzem, hátha nekem is szükségem lesz ilyen cselekre a későbbiekbenKép

Rvan!
Bulizz!!!!!!Kép Most én irigykedek rád kicsit! De jó lenne egy kis mozizás, pattogatott kukorica, Fanta, buli, nyár...............

Szuperboszi!
Megnevettetett a két mondatotok, elképzelem, ahogy mondja! Cukor lehet!

Pirinyócska!
Majdcsak jön már az a fránya tavasz! Bár akkor meg sokat esik!Kép Inkább a nyárKép !!!

Napsugi!
mi újság???????Kép

Kép
rayo

Di-ti! Van az aventnak olyan cumija, amin I vagy II vagy III csík van, és a megfelelőnek kell felfelé állnia. Ritkán kapni, néha csak üveggel együtt, de nálunk ez vált be. (Persze Bobi már 5 hós volt, de akkor már a III lyukból szívta).

Kelimoni, komoly a fickóKép
szuperboszi

Sziasztok

Diti, Cirbi
Szívből gratulálok az új CSALÁDOKNAK!
Kép

Visszaolvasok és jövök.

Nem tüntem el csak tudjátok ha kedd, ha csütörtök angolKép, és jövök. Most értem haza a dokitól. Múlt heti köhögés abbamaradt, helyette olyan taknyos vagyok.
Fény post kérek szépen egy másik orrotKép!!!

Süni
süni_renóca

Rayo, Boszi! Kösz a tippeket!
Ilyen vonalkázott Aventes cumit mi is örököltük, meg 1-2-3-ast is, csak az előbbinél nem tudtam mit jelentenek a vonalak! Na akkor majd megpróbálunk egy ilyen kombináltat is! Kép Bár most (le kéne kopognom) ezzel az átalakított cumival jól megy az evés és be tudjuk tartani a 3 órás időt is! Kép Most kezdem előkészíteni a 6.30-as fürdetéshez a cuccokat! Izgulok egy kicsit, de Apum is átjön (anno Öcsit, meg engem is csak Õ fürösztött az első 2 hétben!) szóval 3-asban már csak meg tudjuk fürdetni Mátét?! Kép

Puszka,
Di_ti
di_ti

Di_Ti, van "főzelékes " cumi, az a legnagyobb, így jön leggyorsabban a tápszer.(Ez a NUK-ra vonatkozik.) Nekem tápszeres tapasztalatom nincs, de a szoptatott kisbabáknak nehéz megszerezni a "betevőt", meg kell dolgozni érte. Az elején ez az ő munkájuk, egész beleizzadnak.Balázs többször dührohamot kapott...
Tápszeres babáknál ez máshogy van? Aki tudja a választ írna nekem? Gyüjtöm az infót! Mielőtt megdolgoztatom és lefogyasztom a leendő babámat! Kép

Szia Süni! Másik orral ugyan nem szolgáhatok, de gyógysugarakat küldök:++++++.

Kép
Kép
ggabszi

DiTi! Jó pancsizást!! Ügyesek legyetek!! Kép

Kép
Kép
ggabszi

Sziasztok!
Nagy nagy gratula a babásoknak!
Reni! Orrot én sem tudok küldeni, de a neocitrán bevállt. Egész éjjel tiszta volt az orrom.
Jelentem Szandra harmadik lett a mesemondóversenyen. Lehet, hogy én jobban izgultam mint ő.
Az én gyerekeim amikor kicsik voltak, elmehettek volna Aigner Szilárdhoz segédnek. Amikor szeles idö volt , előző nap nem lehetett bírni velük.
simineni

Volt mit olvasniKép

Cirbi
Borikának finom hamikat kívánokKép
Olyan jó volt olvasni kislányotokról. Még, még, még!!!! Képet pedig privát én is kérnék:, hogy gyönyörködhessünk.

Diti
Nagyon köszönöm a képet, csodaszép a kisfiatok.
Apa tudta mit kell tenni azzal a fránya cumivalKép, hisz ő is férfi. Jó egészséget kívánok Nektek! Írtad, hogy a szűk családot sem avattad be előre. Írnál erről. Kinek , mikor, hogyan? Rögtön bemutattátok Mátét, így tudták meg?

Örülök, hogy ilyen sokan szívesen jönnétek.Kép
Már alig várom.
Nekünk mindegy mikor lenne a tali.
Akár május 1. hétfő is, de ha a családdal mást terveztetek a hosszú hétvégére akár a következő hétvége is szuper. Készítek majd egy táblázatot, amin mindenki bejelölheti, hogy neki melyik nap lenne a legjobb.

Ggabszi
A tegnapi vers tényleg lemaradt, de Matibának hála mégsem maradtál vers nélkülKép A verslap.hu-n szoktam böngészni.

Matiba
Nagyon szép a vers. Köszönöm a segítséged előre is. Megpróbálunk még szót érteni a jegyzővel. Tudod az Önk. a munkáltatóm és nem szeretnék kitolni magammal. Volt akit ilyen ügy(kinyitotta a száját-takarítónő)miatt kikészítettek idegileg és kilépett. Nesze neked szólásszabadság, személyiségi jog, demokrácia.

Madri
Várjuk a fejleményeket, reméljük minden jól alakul.

Megyek elkészítem a táblázatot és jövökKép

Süni
süni_renóca

Gabszi
KöszönömKép

Simineni
Nagy-nagy gratula lánykádnak!
Kép
süni_renóca

Süni!
Gyógyulj meg minél hamarabb! Vannak ezek a mentolos krémek és olajak, amit a mellkasra kell kenni és "tisztícsa ja légutakat". Mikor Regi náthás volt én kentem neki és használt!!!

Diti!
Menni fog a fürdés! Nekem anyu mutatta meg, aztán a férjem nagy keze mégiscsak kényelmesebb volt a lánykának és imádott fürcsizni!!! Most meg már igazi pancsolóbajnok! Törölközőket kell a földre teríteni, mert folyton locsizik kifelé!
Fénykép...?????Kép
Kép

Kép
rayo

Simineni!
Szandrának nagy gratula! Ügyes csajszi!!!!Kép

Ígértem "fogas" képet! Remélem, látszik a két kis gyöngy! Imádja mosni!!!Kép
Kép

Kép
rayo

Diti!
Fényképet én is kérek!
Hidd el nem lesz gond a fürdéssel a babák általában imádják. Most jut eszembe nekünk mindig NUK cumink volt, de csak a gumit szerették. Abból van tejes teás és főzelékes. kis lukú, nagyobb és a főzelékesen egy keresztkivágás van, de nem túl jó hosszú távon a túl nagy luk, mert sok levegőt nyel es fájni fog a pocija. A tejes cumiból kb 10 perc alatt elfogyott a tápszer.
Sünikém !
Köszi a gratulációt! Mi is szivesen mennénk, csak egy kicsit úgy érzem az én nagy culáim kilógnának a sok kisbaba közül.
simineni

Rayo!
Most látom mit küldtél, cuki az a két kis rizsa Regi szájában. Köszönöm a grtulációt, Szandra nevében is.
simineni

Itt fel lehet jegyezni a babákról mindent, nem kell irogatni!Szerintem tök jó!!!
http://www.babaszoba.hu/services/diary

Kép
rayo

Sziasztok

Simineni
Szerintem ha gyerkőceid szívesen jönnének hozd őket. Ekkora "culák" már önálló akarattal bírnakKép És ha van kedvük igenis itt a helyük.

Rayo
Reginek csodaszépek a fogacskáiKép

Elindítottam a táblázatot. Amnerisnek küldtem először, hiszen ő a topik anyukája.Kép
"Légyszíves írd be a neved, jelöld be, Nektek mikor jó, mentsd el és így küld tovább valakinek, akinek a nevét még nem látod a táblázatban."
Érthető? Ha nem, szóljatok.

Kép
A NÉGY GYERTYA
Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer négy gyertya.
Annyira nagy volt körülöttük a csend, hogy tisztán lehetett hallani amint beszélgetnek.
Azt mondta az első:
- Én vagyok a béke. De az emberek nem képesek életben tartani. Azt hiszem el fogok aludni...
Néhány pillanat múlva már csak egy füstölgő kanóc emlékeztetett a hajdanán fényesen tündöklő lángra.
Azt mondta a második:
- Én vagyok a hit. Sajnos az emberek fölöslegesnek tartanak, nincs értelme tovább égnem...
A következő pillanatban egy enyhe fuvallat kioltotta a lángot.
Szomorúan így szólt a harmadik gyertya:
- Én a szeretet vagyok! Nincs már erőm tovább égni. Az emberek nem törődnek velem, semmibe veszik, hogy milyen nagy szükségük van rám...
Ezzel ki is aludt.
Hirtelen belépett egy gyerek és mikor meglátta a három kialudt gyertyát felkiáltott:
- De hiszen nektek égnetek kéne mindörökké!
Elkeseredésében sírva fakadt.
Ekkor megszólalt a negyedik gyertya:
- Ne félj amíg nekem van lángom meg tudjuk gyújtani a többi gyertyát.
Én vagyok a REMÉNY!!!
A gyermek szeme felragyogott! Megragadta a még égő gyertyát és lángjával életre keltette vele a többit.

Kép
süni_renóca

Süni! Jobbulást kívánok! Engem is elkapott a múlt héten ez a fránya nátha az orrodra javaslom a Bepanthen popsikrémet, nekem bejött. Kép Minden orrfújás után bekentem (miután eszembe jutott) és hamar elmúlt a vörösség.

Di-ti! Kaphatok én is képet?? Nagyon várom! Mi csak AVENT cumisüveget használunk, nekünk nagyon bejött. Én nem voltam túl hozzáértő, úgyhogy elmondtam a bababoltban, hogy mekkora a gyerek Õk pedig felhomályosítottak. KépA túl gyakori (2 óránkénti) evéssel vigyázzatok, nehogy fájjon a pocikája. Nálunk ebből volt gond, mert Maci mindig enni akart és az elején azt mondták igény szerint etessem. Utána mondták, hogy ne az Õ igényei szerint.. Kép Persze vannak praktikák a hasfájás ellen, de remélem ezeket megússzátok!

Siminéni! Szandra nagyon ügyes, gratula!! Kép Csak a magunk nevében: Mi örülnénk, ha jönnétek! Kép

Rayo! Regi nagyon édes, szuper aranyos a mosolya!! Kép

Segítsetek! Miért nem enged mellékletet feltölteni a gép? Annyira szeretnék én is néha feltenni képet Macikáról! Kép Előre is köszi, ha valaki tud segíteni!!

KépKép
KépKép
marci_anyu

Sziasztok

Di-ti, jól ment a fürdés? Biztos hamar belejöttök.Kép Én is kérek képet!!! Már olyan kíváncsi vagyok Mátéra.Kép

Süni, jobbulást neked.Kép

Simineni, én is gratulálok, nagyon ügyes lánykád van.Kép Mi az, hogy kilógnának a sorból, majd vigyáznak a kicsikre.Kép Tessék jönni!

Rayo, nagyon édesek azok a kis fogacskák.Kép
Milyen aranyos, hogy már most mossa őket.Kép

Kép
Kép
atan

Sziasztok

Nagyon édesek a gyerekek! Rayo a lányod nagyon édes, Kelimoni a fiad is!

Ma beszéltem a leányzó anyukájával telefonon, várjuk a nagy eseményt. Időközben kiderült, hogy a leány diszlexiás volt, utána kell néznem, hogy ez genetikailag öröklödhet-e. A baba genetikai vizsgálatán nem találtak semmi eltérőt. A leendő nagyszülők nem akarnak tudni a babáról semmit, így a nőgyogyászommal kell egyeztetnem. A leány kedden megy orvoshoz, szerdán fog felvételizni így én az anyjával pénteken fogok beszélgetni. Bizonyos szintig meg tudom érteni az indokaikat és remélem, hogy a hátralévő pár hét alatt nem gondolják meg magukat. :-)

Di_ti
hozzátok kiment a gyámügyes nő az első napon vizitelni? Nem volt semmi gond?

Tudjátok nem tudom elhinni, hogy ez két hosszú várakozással eltöltött év után sikerülne, főleg a decemberi csalódás után. Remélem a sors csak egyszer csinálta ezt velem és többet nem fog előfordulni.

Jó fürdetést és jó éjszakát kivánok minden babának, anyukának és leendő anyukának

Madri

Kép
madri

úzzti
+--+--953210i,iiiiiiupppppppppppppppppppppppppppppppppééljjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj jjjjhnhjjjjjjjjjkjkjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
uuzeertt
Ezt a fiam írta, remélem el tudjátok olvasni.Kép

Kelimoni, nagyon nagy fiú már ez a Gergő.Kép

Marci_anyu, pontosan mi a gond vele?

Madri, nagyon szorítunk neked.Kép

Kép
Kép
atan

Atan!

Hiába nyomkodom a Melléklet feltöltése ikont, nem történik semmi.. Kép

KépKép
KépKép