Sziasztok!
Megjöttem. Remélem nem baj. Már van újra gépem itthon is. Szerettem volna már korábban irni, de elkaptuk a fiúktól a virust, szerencsére hamar átment rajtunk, de alul-felül jött. (Bocsi!!!)
Jó termékenyek voltatok, alig győztem olvasni, igy előre is elnézést kérek, ha a felsorolásból lesz, aki kimarad, nem szándékosan!
Diti és Cirbi! Először is Nektek és a családnak gratulálok sok szeretettel Mátéhoz és Borikához!
Gergő Apukának, Töltinek, és Tölti Nikikéjének boldog szülinapot kivánok!
Gyezsu! Neked is sok boldogságot kivánok névnapod alkalmából!
Hildus! Jobbulást kivánok Hannának, remélem nem lesz a vége kórház!
Marci anyu! Nagyon jó volt veled beszélgetni!
Remélem már jobban vagy, és nem fáj úgy a pocid! Vigyázz magadra!
Kizsó! Jobbulást kivánok Kingusnak! Igazad van, vége lehetne már a télnek, mi is sokat voltunk betegek. Hol ovi, hol betegség, brrr. Mármint a betegség, az ovi nagyon jó!
Kelimoni! Nagyon ügyes volt Gergő az oltásnál!
Kukitémához: mi nem húzogattuk, ennek ellenére Dancsit nagyon korán kb. 1,5 évesen műteni kellett, mert a kuki bekékült, belilult, és nemcsak letapadva volt, hanem abszolút nem mozdult, ici picit sem, teljesen zárt volt. Kiderült, hogy volt egy heresérv, igy műtét lett. De szerencsére minden jól ment.
Matinál is le volt kicsit tapadva, a sebész dr. bácsi adott krémet, azzal kentük, azóta ok, olyannyira, hogy elég régóta minden este a gyerkőc húzza fel magának, és mossa meg. Ha kell doki majd, irj, ha úgy gondolod, nagyon rendeset találtunk.
Ildikó! Nektek is gratula az oltáshoz! Köszönöm a farsangos képeket, tündéri Vivien!
Sünike! Olyan gyönyörű verseket irsz ide, hogy csuda!
Nagyon szép az otthonotok!
Jegyző felettes ügyben megpróbálok segiteni, pénteken tudnék jelentkezni telefonon, ha jó igy?
Szuperboszi! Gyönyörűek a gyerekek a képen. Mindenki csodásan fel volt öltözve, de Antónia ruhájától szó szerint elállt a lélegzetem! Nagyon szép az a ruha!
A viselője nem különben!
Az érkezett kicsihez sok boldogságot!
Atan! Köszi a jókivánságokat! Nagyon tetszik Peti kis képe a korszalagon!
Ancsúr! Gratulálok a vizsgákhoz!
Üdvözlöm az újakat!
Irjatok magatokról jó sokat!
Mosolygós! Tündéri Norisz!
Köszi a segitséget képbeszúrás ügyben!
Megalkottam, a próba jó volt, most mégsem sikerült beszúrnom. Szerinted mit ronthattam el?
Taliban benne vagyok, eddig úgy néz ki, mindegy, hogy ápr. v. május, ill. ápr. 20-25-ig biztos nem jó, mert megyünk a párommal Berlinbe a szemem miatt. Ha már ott vagyunk, akkor összekötjük a szükségest, hasznosat a kellemessel.
Amneris! Biztos beszélgettetek a kollegáiddal, ők hogy érezték magukat 6-án. Ha lehet kérni, mesélnél erről?
Akik most kimaradtak a felsorolásból, küldök nekik egy Matibás külön szeretetpuszit!
Na, mostmár megyek, mert iszonyú sokat irtam, és el kéne dugulnom.
Mindenkinek szép álmokat!