Sziasztok Lányok - Angyalok!
Kormi,
Levente tényleg nagyon cuki! Szép termetes csodamanó!! Gratulálok szívből, és jó egészséget, sok tejcit, és semennyi mellgyulladást kívánok!
Dia,
Domi nem lehet beteg! az az édes tündér kékszemű! Hát gyorsan gyógyuljon meg! Küldünk neki gyógyítópuszit!
Ilba,
szoptatós anyuciknak, akiknek most jött vissza a tejci, azoknak minden mennyiségben megengdett a zsömlefogyasztás vacsira!
Beni is milyen kis manó abban a sapiban!
(te sem írtál olyasmit hogy éppen nem lesz autótok pénteken? Én kezdek meghülyülni asszem...
)
Holnap kérünk képet az új frizkóról. Csak hogy pénteken megismerjünk!
Gabi, Timi, én irigyellek nagyon benneteket. Én rovom a kilómétereket Marcival itt nálunk, de egyedül vagyok, és semmi mást nem csinálok, mint a házakat nézegetem. Dél környékén, vagy kora délután nincsenek nagyon emberek az utcán, azokat annyira nem tudom nézni - a hülye kutyák viszont állandóan a fülembe ordítanak!!!
- így maradnak a házak. De egy idő után már mindegyiket ismerem, és akkor már az is uncsi. MArcival sem tudok dumcsizni, mert ő meg alszik. Szóval jó lenne ez a találkozás dolog...én is tökre sajnálom - gondolom itt mindenki
- hogy ennyire szóródunk. De azért tartsunk ki amellett, hogy tavasszal valamikor esetleg beiktatunk egy nagyobb találkozást - akár Margitszigeten, vagy a ligetben, vagy ahol megdumáljuk. Meg végül is, ha már úgyis sétálni kell menni, azért néha napján, ha már ilyen szórtan is, de legalább egy-két tagunk találkozhat. Lehet, hogy egy idő múlva már mindenki tud majd találkozni mendenkivel, csak épp nem egyszerre. Ami persze kár, de azért az is valami. Jó a társaság, és szeritem úgyis össze tudjuk majd tavasszal hozni a találkozót. Ha meg egyszer összehozzuk, akkor már másodszorra, meg harmadszorra gyerekjáték lesz!
Én legalábbis nagyon örülnék a személyes találkozásoknak. Marci meg aztán hajaj!!!
Remélem Sajtineval is tudunk majd találkozni nemsokára.
Sajtine,
sikerültek a vizsgák? Szabad gratulálni? Vagy van még? Ezt nem is írtad...vagy csak én nem láttam?
Szorsi, Beni baba is hogy nő!
Mindig elképedek az idő rohanásán.
Ti nem sajnáljátok, hogy ennyire szalad? Olyan gyorsan el fog múlni ez az időszak....
Marci ma jó kisfiú volt, egy csomót aludt. És így anya egy kicsit utólérte magát a lakásban.
Gabi, írtam én is Apának, remélem sikerrel jártak (tunk).
Amúgy egyébként én személy szerint nagyon köszönöm, hogy ennyire utánanéztetek, és hogy felvettétek a kesztyűt. Valami fura nekem is volt, de nem akartam hinni az ösztönömnek. Azért köszi mégegyszer.
Livi is, hajszerkezet is egy nagy
Mancs,
háááááát, nem irigy most erre...
mit mondtak mennyi idő, mire meggyógyul? És ez hogy tud begyulladni így? Mitől? Nekem még sosem volt ilyenem. Még hasonló sem...
Akkor te nem vagy az iwiw-en? pedig rémlett, mintha...
Az a baj, hogy olyan gyorsan pörög a topik, és én meg olyan szenilis vagyok, hogy ennyi dolgot nem tudok megjegyezni mindig, mire odajutok, hogy ne csak olvassak, hanem írjak is. Viszont ha meg visszakeresek, hogy hogy is volt, akkor meg elmegy annyi idő, hogy írni meg már csak futtában tudok. Ez olyan sz@r..
Amíg kismama voltam, sokkal több időm volt rátok! Akkor mindig tudtam követni a dolgokat, és tudtam "bárcsakozni" is.
Hát ez most is megy: Bárcsak többet tudnék netezni veletek!!!
(kár hogy nem 30-40 óra egy nap...)
Tücsökmami, Ilba,
akkor majd pénteken reggel értekezzünk, hogy hogyan tudjuk a talit összehozni. de jó lesz!
Ja, a kúp, amit Marcinak adtam, azt még az első alkalommal (amikor a kórházból hazajöttünk) írta fel a dokinéni, minden eshetőségre, mert azt mondta, hogy az jó ha van itthon, ha Marci bármitől belázasodik. Mi meg kiváltottuk, és a hűtőben van. Márciusig jó.
Évi, és a málnalevélteához hozzászagolni sem tudok, mert én olyat nem ittam...pedig lehet hogy sokkal könnyebb lett volna, ha iszom. Szóval igyad csak, és szerintem hidegen is ugyanolyan jó, mint melegen.
Na jó egy búcsúkép, bár most még új képeket sem volt időm még átteni a fényképezőről ide a gépre...
Mikor lesz egy kicsit több ideje egy anyukának???!!!
a kócos anya nem annyira érdekes...
Anya, képzeld már tudom mitől döglik a légy!!!
Azért az elég ciki, hogy te nem tudod...