Új privát üzeneted érkezett!

Ilba:
persze, hogy jöhet Kép sok jó ember kis helyen is elfér Kép
Vendég

Timi!
Válaszoltam, remélem ez odaér, nem mint Sajtinénak írt levelem. Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Képzeljétek!
Most is 140et evett!!!! Nem hiszitek el, mennyit idegeskedtem, sírtam a szopi miatt, hogy nekünk miért nem lehet nyugodt, meghitt, szép élmény, mindig csodálva olvastam azokat a korosztályos hozzászólásokat, hogy 200akat esznek a lurkók. Beni életében a 180 volt a "csúcs". Mostanában meg örültem, ha 80at eszik, a többit meg kanalaztuk, kín szenvedés volt az egész. Kép
Most olyan boldog vagyok!!! KépKépKép

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba!

Megkaptam és örültem amit irtál!Kép

További szép napot!Kép

Kép

Kép
novum

Sziasztok!

Első látásra nagyon örültem, hogy mennyi hsz gyűlt össze, de mikor olvasni kezdtemKépKépKép Megint rá kellett döbbennem, hogy engem milyen könnyű megvezetni, semmire nem gyanakodtam. Téma lezárvaKép

Kicsit pletyóznék, remélem senki nem haragszik meg érte. Szoktam a olvasni a 2006 tavaszi babások fórumát, és oda írta Esztipeszti, hogy 3 perces fájásai vannak, mennek a kórházba. Végre!Kép Hajrá Eszti és Bence!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Ilba,
megértelek, nekünk soha nem volt nyugodt, szép élmény a szopi. Elelinte nekem fájt. utána meg a reflux.Kép
De most veletek örülök!!!!

Évi,
írtam mailt a profilodban lévő címre.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Timi,
örülök, hogy örülsz, én is örülök. Máskor is írhatsz, nehogy má' csak Gabi kapjon sok levelet! KépKépKép

Gabi,
köszi, persze gondolom, hogy Nektek milyen volt a reflux miatt. Tényleg Livike hogy van? Nem tesz jót a sok mocorgás, mi? Puszilja a hódolója és küldi magáról ezeket a "fedezzük fel mi van mögötte" képeket. Kép
KépKép

Most megyünk sétálni, pocija jól teli, és az idő is csodás!

Kép
Kép
Kép
ilba

Bibíííííííííí, Mi Timiékkel sétálunk majd!!!!!

Köszi, jól van. Igen, rengeteget kiküld a hasonfekvés miatt, de már nem szenved tőle, mint kisebb korában.

Benike, mit találtál a rácsvédő mögött? Lívi is puszikál!!!

Nálunk már az egyész ágy körbe van rakva rácsvédővel a múltkori bokakiforulás óta.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Lányok!

Látom Évi már irta,hogy Esztinél elkezdődött a szülés!

Újabb hireket olvastam róla:9.45-kor burkot repesztettek nála és olyan 2-3 körül várható a szülés!

Drukkolunk Eszti!!!!!

Kép

Kép
novum

Halihó Mindenkinek!

Ilba köszi a puszit, szerencsére hatott, éjszaka nem volt semmi hiszti, minden szopi után szépen visszaaludt, így nagyjából én is tudtam pihenni. Bár három óránként kelt fel, pedig eddig 4-5 órát is tudott éjszakánként aludni, de sebaj, aránylag hamar megvoltak a szopik.
Most egy kicsit a kaki miatt izgulok, mert minden pellusba szokott lenni, most meg már a 3. szárazat szedem le róla. Biztos megint hiszti lesz, majd amikor elkezdi kinyomni.
Mindegy most csönd van, megyek gyorsan fürödni, amíg alszik.

Ilba gratula a szopizáshoz.
Esztipeszti megy a drukk 1000-rel.
Évi mi van Veled, olyan rossz, hogy már nem találkozunk szerdánként. Még mindig kitartóan jársz az előadásokra és a tornára?
Na kiscsajszi ordít, fürdés kicsit eltolva.

Üdv
Vuka

Tegnap így aludt be fél órára:
Kép

Kép

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Vuka!

Gratulálok a gyönyörű kislányodhoz, annyira édes a rengeteg hajával, meg a tündéri kis pofijával! A képeket nézve hihetetlen, hogy elfér bennünk egy ilyen nagy babaKép
Járok még az előadásokra, pont ma lesz a csecsemőápolásos, amire szerettél volna eljönniKép Tornázni viszont lehet, hogy nem megyek, lehet, hogy már kicsit sok lenne. Meglátjuk.

Pusz mindenkinek!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

Wolga! Te fényképész vagy, vagy hobby fotós, csak mert géppel a kezedben vagy fent a wiwen?

Ilba! Nagyon szépek voltatok az esküvőn. A munkám tényleg szép, csak néha fárasztó. Jelenleg fiatalokkal 16év felett foglalkozom, és hát nehéz emelgetni őket, ezért is vagyok már táppénzen, mióta kiderült, hogy jön a baba. Doki nénink azt mondta, hogy lehetne dolgozni, de ha valami lenne, akkor azt biztosan arra fognánk, hogy nehezek a kölykök, meg aztán minden hétvégén 800km-t levezetni sem lenne egy leányálom. Pont hétfőn megyek meglátogatni őket. Már hiányoznak.

Évi! Én elvileg nem akartam elmenni, de ha ilyen jó téma lesz, benézek én is az előadásra. Kár, hogy nincs fent képed, akkor megismernélek.

Esztipeszti! Drukkolunk! Már csak 2-3 óra! Előre is gratula a kis jövevényhez. Ha tudtok valamit róla, írjatok! Kép

Kép
Kép
szõkemelinda

Évi iszod a málnalevél teát Kép ?
Kíváncsi leszek a véleményedre a mai előadásról.
Egyébként 3 hét alatt fél kilót hízott a kiscsajszi.
Csak ma nem mész tornára, mert előtte az előadás, vagy amúgy is fáradt vagy és nem bírod már? Nekem tudod végig jól esett.

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Sziasztok!
Juj de jó hír!!
Eszterkém megy a drukk ezerrel!!KépKépKépCsak nem a tegnapi izgalmak hatására indult be a dolog??KépÉn is eléggé felizgattam magam.....
Egész éjjel lázas volt DomiKépma is 38,3.Most alszik,délután irány a doki.Este ha tudok jelentkezem.Puszi Mindenkinek!Dia

Évi!Kép
Én is ittam anno a málnalevél teát,azóta is megvagyok győződve arról,hogy azért volt"könnyű"szülésem.Szóval hajrá!KépA mellett még homeós bogyókat is szedtem és mandulaolajjal volt gátvédelmem"nem is kellett vágni".

Kép
Kép
lldicsi

Melinda!

Vannak fent képeim az albumomban (Évi77 és kis családja az album neve). Igaz, nem frissek, de szerintem felismerhető vagyok rajtuk. Meg lehet, hogy én is megismerlek, múltkor is láttalak, csak nem voltam benne biztos, hogy Te vagy az. Tornázni nem mész?

Vuka!

Vedelem a málnalevél teát, már egész megszoktam az ízét. A tornát még nem biztos, hogy kihagyom, előadás után majd meglátom.

Dia!

Én is könnyű szülésben reménykedem, mint szerintem mindenkiKép Szerinted az mindegy, hogy a teát hidegen, vagy melegen iszom? Nekem hidegen jobban esik, remélem így is hat!
Dominak jobbulást kívánok!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

Először is, Esztíííííííííí!!!! Hajrá!!!!! Remélem minden oké! Ha hazajöttetek, amd nagyon várjuk a fényképeket is, szüléstörténetet is!!! Hát majdnem sikerült Natasával együtt!!!KépKép Remélem találkoznak bent. Tök jó!!! KépKép

Ilba,
Igaz persze hogy nem esik útba, de azt hittem nincs autótok. Valami ilyet írtál vagy mi. Lehet, túl gyorsan olvastam és elértettem. Az tök jó, ha együtt tudtok jönni. De jó lesz élőben látni benneteket!!!!KépKép
Benitől én is azt kérdezném, amit Gabi: Mit talált?? Kép
Itt vigyorgok, hogy ilyeneket szopizik! Király! Persze csak magamba, nem kiabálva. és szorítva ezerrel!!! Kép
(képzeld, Marcinak a csúcsa vasárnap volt 2 ciciből ugyan de: 190!!!!. Nem akartam hinni a mérlegnek, kétszer is megmértem. Akkorákat büfizett utána!!! És még egy óráig utána nem tudott elaludni, mert szerintem annyira tele volt a pocak)

Tücsökmami, akkor ha Gergő jól lesz, és nektek is jó, akkor pénteken talizunk, okés? Én már alig várom! Kép

Gabi, hogy kell írni a moderátornak? Vagy már megtörtént a kitiltás?

Mancs, jól emlékszem, te is fent vagy a wiw-en? Nem találtalak. Pedig Ilba ismerősei között is kerestelek. Kép
Ja az a rugi a Corából való, a baba-mama napokon vettük nemrég. Én is szeretem, de elég meleg van nálunk (én vagyok egy kicsit fázós a családban), és csak ritkán adom rá, akkor is úgy hogy egy újjatlan kis body van alatta.

Melinda, majd téged is jól megkereslek. Kép
Ilyen néven szerepelsz ott is?

Vuka,
Petra még mindig gyönyörű....el sem hiszem, hogy azóta eltelt 3 hét!!! Hihetetlen, hogy rohannak a napok, hetek. Elképesztő!!!

Képzeljétek, tegnap megkérdeztem a dokinénit a konakionról, és tényleg kell még! Hát komolyan mondom....!!!! Ha nem kérdezek rá, vagy hallgatok a védőnőre akkor nem kapja Marci, az tuti. Nem is tudom, mit mondjak. Az első csalódásom a védőnőben, és mostantól (bizalom eljátszása ugyebár) rendesen fenntartásaim vannak. Ez tök gáz!

Ilyenkor jut eszembe, hogy mennyire szeretem azt a fórumot. November óta írok ide, és egyszerűen szükségem van rátok, és annyira megnyugtat, hogy van kihez fordulni, és van kivel megbeszélni mindent! Bizalommal. Kép Húú, egy kicsit elkalandoztam, de valahogy most nagyon ilyen érzés támadott meg...KépKépKép

Na pussz mindenkinek, mert felébredt az Úr! - pocakosoknak, anyukáknak egyaránt! KépKép

Menjetek sétálni, mert itt a tavasz!!!!! Hurrá!!! Megyünk mi is!

Kép
----------------
B&M
bubek

Évi a tornát még nem tudom. Viszek cuccot, aztán majd meglátom. Még nem voltam soha, azt sem tudom, hova kell menni, vagy hogy működik a dolog.

Bubek:így vagyok a wiwen is, csak ott szétszedve vezeték és keresztnévre

Kép
Kép
szõkemelinda

Sziasztok!

Gabuska,
Beno is ma kakilt. Már kétszer. Pedig megint ez a 6. nap, hogy nem kakilt. De már nem idegeskedek rajta.

Ilba,
Nagyon örülök, hogy újra sikerül a szopi. Mindjárt itt a névnap és meglátod utána is még sokáig menni fog. Szerintem hagyd a csudába a mérleget! Szép, egészséges baba, ha éhes, úgyis sír, vagy nyöszörög. Én is fenn vagyok az msn-en. Írtam mailt.
OKép

Kép

Kép
szorsi

kedves anyukák,

kérlek szépen küldje el nekem valaki a paradio@freemail.hu címre Gajdos doktornő magánrendelőjének a címét, a telefonszámot, amin be kell jelentkezni és hogy mi mibe kerül kb.

A Füge által javasolt porta megkerüléses módszerrel nem jutottam semmire, mert mint kiderült számomra, a kórházban egyáltalán nincs nőgyógyászati szakrendelés, csak ambulancia (vagy mi?), ahova csak beutalóval fogadnak. Mivel a lakhelyem szerinti körzeti rendelő túl nagy idegi edzettséget kíván, amit parázó kezdő kismamaként gyanítom, hogy nem mindig tudnék teljesíteni, arra gondoltam, hogy amit szülésre szántam, azt ráfordítanám a magánrendelésre, szülésig meg majd kitalálunk valamit, vagy legfeljebb marad az ügyeletes. Ezért kérlek, hogy küldjetek infót a díjakról is, hogy nehogy valamit elszámoljak.

Köszönöm
zöldfülü

Sziasztok!

Megjöttünk a kórházból... Háát, az UH- minden OK, kokkusztenyésztés negatív (hurráááá!), babuci fejjel lefelé, és szép nagy Kép Kép Viszont ért egy nem kis kellemetlenség Kép Már vasárnap éreztem, hogy a bal kezem középső ujja a körömágynál be van dagadva, és fáj. Mivel nem szoktam ott vagdosni, mert tudom, hogy nem szabad, nem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget, tettünk rá egy frankó párakötést éjszakára, és ennyi. Aztán tegnap délutánra már nagyon fájt, baromira bedagadt, még a kézfejem+ a karom is fájt. Az éjjel alig aludtam vmit a fájdalomtól. Ma az UH után mentünk a sebészetre. Ott megállapították, hogy körömágygyulladás, plusz ér- és nyirokgyulladásom van, ezért a kézfájás, és a piros csíkok a kézfejemen KépKépKép Csak tudnám mitől, mert nem manikűröztem, nem szúrtam meg. Kaptam 2 akkora lidocaint az ujjamba, hogy már az nem volt kellemes. Beszúrta a doki, és még utána kotort bent az ujjamban a tűvel, hogy minden ideget eltaláljon. Aztán jött a feketeleves: a metszés KépKépKép Már a szuri utáni pillanatban lezsibbadt az ujjam, viszont a csonthártya cseszett érzéketlenné válni, úgyhogy szégyen nem szégyen, de nyüszítettem Kép K-ra fájt Kép Már bocs. Kaptam rá egy szép nagy kötést, kímélni kell, nem szabad lógatnom, holnap meg kontroll. Nagyon jó, szalad a lakás, a hajam szörnyű, meg se tudom mosni, nem tudok rendesen takarítani se Kép Elég ciki volt, hogy ott szenvedtem, mondtam is az asszisztensnőnek, hogy a szüléstől nem félek, viszont ettől nagyon. Azt mondta, hogy teljesen megérti, és elhiszi. Gyógyszert is kell szednem, a gyulladás miatt KépKépKép Ettől tartok a legjobban.

Esztinek hatalmas drukkkkkkk!!!! KépKépKép

Ilba,
gratula a szopizáshoz! A kádat még mindig nem fényképeztem le, de ha van februári Mega toys kuponod, akkor azon rajta van, asszem 1990-ért lehet most kapni. Tegnap voltunk megnézni, de még ott se lehet olyan állványt kapni, amibe beleillene Kép

Bubek,
mi is a Corában vettük a rugit Kép

Most megyek, kezd bedurranni az ujjam a gépeléstől. Érdekes így írni, hogy az egyik ujjam 3x nagyobb, mint a többi Kép

Élvezzétek ki ezt a gyönyörű napot, mert állítólag holnaptól már megint jön ez a görény lehűlés, hó, meg minden Kép

Mancs

Kép
mancs

Bubek,
a szerkesztőnek írtam, a topikok közt van.

Mancs,
gyógyulj meg!

Vóóótunk sétányi Timiékkel:
Kép
Kép
Kép
Kép

Így kakáltunk a séta után (is), kócósan:
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Hali mindenkinek!

Nem tudtam visszaolvasni, most is rohanunk a barátnőmhöz babanézőbe, csak azt akartam bejelenteni, hogy Bubek, Tücsükmami, ha a péntek összejön és nem ismertek meg, akkor a hiba nem Bennetek lesz. Kép Iiiiiigggen, holnap levágatom a hajam, már időpontom is van! Nagyon izgulok! Kép

A képek szuperek, megint sárgulok!

Orsi, mail ment.

Este jövök!

Pussz!

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba,
Válasz ment.Kép Elküldenéd, vagy felraknád újra a listát? Köszi

Gabuska,
Mekkora haja van. Nagyon édi Livi.

Mancs,
Sajnálom az ujjad. Ha másra nem, arra jó, hogy többet pihenszKép Mégha ez csekély vigasz is.

Timi,
tök jó ez a cicás pokróc.

Vuka,

Ez a kiscsaj milyen értelmesen néz már a világba, pedig még csak most született.

Képzeljétek! Ma volt az első olyan sétánk, hogy Beno nem aludt el! Végig nézelődött. Nagyon édi volt.

OKép

Kép

Kép
szorsi

Bumpynak (aki unja, ugorja at):
Nem ertek hozza, de ugy latom, sulyos traumad lehet, ami osszfugghet a terhesseggel/szulessel. Ezt egyedul nem tudod feldolgozni, mindenkeppen kerjel segitseget. Gondold meg: korbe-korbe jarsz, felveszel egy uj szemelyiseget, megszerzed egy kozosseg szeretetet, majd te magad sem tudod elviselni, hogy a kepzelt a szemelyt szeretik, nem teged, lebuktatod magad, aztan egy uj neven/topikon kezded elolrol. Minel tobb ilyen kort teszel meg, annal rosszabb lesz. Tudom, hogy nagyon nehez valtoztatni, de hidd el, nincs mas valasztasod, lasd be, hogy ez nem vezet sehova. Erthetetlen, hogy aki nem terhes/kismama miert tolt ennyi idot, mint te egy ilyen forumon: szerintem ez nalad fuggoseg. Muszaj tenned valamit ez ellen. Hidd el, minden embernek vannak sulyosabb vagy kevesbe sulyos traumai, es ha ezek a viselkedeset es az eletet ilyen mertekben befolyasoljak, mint nalad, a sajat erdekeben muszaj kezeltetni.

Mancs, nagyon egyutterzek a koromagy-gyulladas miatt.
Esztinek pedig nagyon szurkolok!
füge

Halihó Mindenkinek!

Mi is voltunk ma is sétálni. Az én csajszim nagyon élvezi, de egyáltalán nem nyomja el a friss levegő, végig fenn van, bár a szemei csukva vannak, mert zavarja a fény, de árnyékban kinyitja.
Gabuska, Timi tök jó Nektek, hogy közös sétákat tudtok csinálni. A fényképekről már nem is beszélve, aranyosak a csajszik.

Évi várom a beszámolót az előadásról. Elküldtem a válaszomat, de hívhatsz nyugodtan délutánonként (délelőtt mindig úszok, nem tudok magamhoz térni).
Nyugodtan ihatod hidegen a teát, én is reggel megcsináltam az 1 litert és még délután is ittam.

Üdv
Vuka

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Sziasztok!

Ma jöttünk haza a kórházból, nagyon hulla vagyok, csak bejelentkezem. Levente egy csodamanó, teljesen beleszerelmesedtem, jól szopizik, bár nagy súlyvesztés címén kicsit gondolkodtak azon, hogy nem engednek még haza, ennek majd elmesélem a történetét. Nekem rengeteg tejem van, így most megint küzdhetek a mellgyulladás réme ellen.
Képek: még csak az első napiak vannak fenn Leventéről, itt, s ha van valakinek kedve összehasonlításképp megnézni, itt vannak Benedek képei (párom ezek felrakásával is el van kicsit késve).
Valamikor majd összeszedem magam élménybeszámolni, most még az ülés se nagyon megy.

Kormi

Kormi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
kormi

Kormi,
nagyon-nagyon gratulálok a kisfiadhoz, gyönyörű!!!!!

Timivel beszéltük, hogy milyen kár, hogy így szét vagyunk szóródva, mert így csak kisebb csapatokban tudunk találkozni. Kivételesen ébren volt mindkét virágszál a séta elején, a közértben odatoltam Lívit szembe Szilvikével, de csak rágta a játékát. Szilvi sem indult rá különösebben a dologra, majd legközelebb, ha fent valamelyik lakásban találkoznak biztos jobban szemügyre veszik egymást. Nézegettem babanetes talik képeit, tök jó fejek a babák, fekszenek egymás hegyén-hátán, nyúlkálnak egymás arca felé, mintha pofont akarnának adni a másiknak. Nagyon édesek! Majdnem két órát nyomtunk le Timiékkel ma!Kép Aztán megebédeltünk a lányzóval, hazajött azuramzoli és hárman lementünk még egyszer. Jön megint a sz@r idő, feltöltekeztünk egy kicsit a zordabb időkre.Kép

Mancs, Dia,
küldtem mailt délután.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Kaptam választ a szerkesztőtől Bumpy kitiltása ügyében: "megnézzük mit tehetünk."

Szóval vették az adást, remélem sikerül, mert ez a válasz azért nem azt sejteti, hogy 100%.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Hali!
Vacsi oszt jövök. Addig itten van kicsi lurkó, mikor nagyon jó kisfiú Kép Az egyik új rongyival.
Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Kép

Beni a rácsvédő mögött nem talált semmit. Kép

Eszti,
már tuti babázol, nagy gratula!!! KépKépKép
Kép

Vuka,
Petra még mindig édi, nagyon írigykedünk a hajára. Kép

Évi,
én is nagyon hiszek a málnalevél teában és a homeós golyókban.

Dia,
Dominak jobbulást, mit mondott dokinéni?

Bubek,
van kocsink, kettő is. Az egyiket általában a férjem vezeti, a másik Benié. KépKépKép
Marcika, Te kis bélpoklos! Nagyon ügyi vagy!!! Kép
Beni barátod vacsira 160at evett!!!!!! Kép
Védőnő: Kép

Mancs,
jajj, beleborzongtam. Kép Szegény Te! De nagyon ügyi voltál!!!

Orsi,
táblázatot előkaparom, felteszem később. Leveled megkaptam, majd válasz is megy, szintén picit később.

Kormi,
nagyon szép nagy baba, gratula!!! KépKépKép

Lányok! Õszintén! Hány zsömlét ér megenni vacsira? KépKépKép Nem merem leírni mennyit ettem. Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Sziasztok!
Csak beugrottam mert hulla vagyok.Domi egész nap csak anya-anyázik,vagyis nyanya-nyanyázik.KépKépSzinte egész nap lázas volt.KépA dokinéni nem mondott semmit.KépVagyis azt mondta,hogy nem hall semmit....Írt fel antibiotikumot,köptetőt,lázkúpot.De holnap ismét visszarendelt.Reggel fosi is volt,ezért egész nap görcsben volt a gyomrom,hogy nem e megint Rotás.Mindig azt vártam mikor hány le.KépKépÁáááááááááááá,inkább most megyek!Puszi Mindenkinek!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Ilba? A zsömle az ápdééééét hányas? KépKépKép

Van olyan is, amikor nem jó kisfiú?

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Domika, megint beteg vagy? Nemááááááááááá! Tessék meggyógyulni! Puszi!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Gabi,
KépKépKépKépKépKép

A mai fürdés utáni képek:
KépKép
KépKép
KépKép

Jó éjszakát, szép álmokat!

Kép
Kép
Kép
ilba

Sziasztok,

a képek még mindig cukorfalatokKépKépKép

Kormi, szívből gratulálokKép

Mancs, miket csinálsz, te jó ég???
Még olvasni is szörnyű. Remélem hamar meggyógyulsz.

Szorsi, örülök, hogy Beni kezdi felfedezni a világotKépKép
Ügyes fiúKép

Domi, Te meg gyógyulj meg hamar. NyanyaKép ne legyen szomorú, mert beteg a pici manója.

Zsófi ma átfordult 2X és én is láttam végreKép

Milyen találka lesz?
Kik, hol, mikor??

Jó éjt!

Kép

Kép
sajtine

Sziasztok Lányok - Angyalok! KépKép

Kormi,
Levente tényleg nagyon cuki! Szép termetes csodamanó!! Gratulálok szívből, és jó egészséget, sok tejcit, és semennyi mellgyulladást kívánok! Kép

Dia,
Domi nem lehet beteg! az az édes tündér kékszemű! Hát gyorsan gyógyuljon meg! Küldünk neki gyógyítópuszit!
Kép

Ilba,
szoptatós anyuciknak, akiknek most jött vissza a tejci, azoknak minden mennyiségben megengdett a zsömlefogyasztás vacsira! Kép
Beni is milyen kis manó abban a sapiban! Kép
(te sem írtál olyasmit hogy éppen nem lesz autótok pénteken? Én kezdek meghülyülni asszem...Kép)
Holnap kérünk képet az új frizkóról. Csak hogy pénteken megismerjünk! KépKép

Gabi, Timi, én irigyellek nagyon benneteket. Én rovom a kilómétereket Marcival itt nálunk, de egyedül vagyok, és semmi mást nem csinálok, mint a házakat nézegetem. Dél környékén, vagy kora délután nincsenek nagyon emberek az utcán, azokat annyira nem tudom nézni - a hülye kutyák viszont állandóan a fülembe ordítanak!!! KépKép - így maradnak a házak. De egy idő után már mindegyiket ismerem, és akkor már az is uncsi. MArcival sem tudok dumcsizni, mert ő meg alszik. Szóval jó lenne ez a találkozás dolog...én is tökre sajnálom - gondolom itt mindenki KépKép - hogy ennyire szóródunk. De azért tartsunk ki amellett, hogy tavasszal valamikor esetleg beiktatunk egy nagyobb találkozást - akár Margitszigeten, vagy a ligetben, vagy ahol megdumáljuk. Meg végül is, ha már úgyis sétálni kell menni, azért néha napján, ha már ilyen szórtan is, de legalább egy-két tagunk találkozhat. Lehet, hogy egy idő múlva már mindenki tud majd találkozni mendenkivel, csak épp nem egyszerre. Ami persze kár, de azért az is valami. Jó a társaság, és szeritem úgyis össze tudjuk majd tavasszal hozni a találkozót. Ha meg egyszer összehozzuk, akkor már másodszorra, meg harmadszorra gyerekjáték lesz! Kép Én legalábbis nagyon örülnék a személyes találkozásoknak. Marci meg aztán hajaj!!! KépKép

Remélem Sajtineval is tudunk majd találkozni nemsokára.
Sajtine,
sikerültek a vizsgák? Szabad gratulálni? Vagy van még? Ezt nem is írtad...vagy csak én nem láttam?

Szorsi, Beni baba is hogy nő!
Mindig elképedek az idő rohanásán.
Ti nem sajnáljátok, hogy ennyire szalad? Olyan gyorsan el fog múlni ez az időszak....Kép

Marci ma jó kisfiú volt, egy csomót aludt. És így anya egy kicsit utólérte magát a lakásban.Kép

Gabi, írtam én is Apának, remélem sikerrel jártak (tunk).
Amúgy egyébként én személy szerint nagyon köszönöm, hogy ennyire utánanéztetek, és hogy felvettétek a kesztyűt. Valami fura nekem is volt, de nem akartam hinni az ösztönömnek. Azért köszi mégegyszer.

Livi is, hajszerkezet is egy nagy KépKépKép

Mancs,
háááááát, nem irigy most erre...KépKép
mit mondtak mennyi idő, mire meggyógyul? És ez hogy tud begyulladni így? Mitől? Nekem még sosem volt ilyenem. Még hasonló sem...
Akkor te nem vagy az iwiw-en? pedig rémlett, mintha...

Az a baj, hogy olyan gyorsan pörög a topik, és én meg olyan szenilis vagyok, hogy ennyi dolgot nem tudok megjegyezni mindig, mire odajutok, hogy ne csak olvassak, hanem írjak is. Viszont ha meg visszakeresek, hogy hogy is volt, akkor meg elmegy annyi idő, hogy írni meg már csak futtában tudok. Ez olyan sz@r..Kép
Amíg kismama voltam, sokkal több időm volt rátok! Akkor mindig tudtam követni a dolgokat, és tudtam "bárcsakozni" is. Kép
Hát ez most is megy: Bárcsak többet tudnék netezni veletek!!!KépKépKép (kár hogy nem 30-40 óra egy nap...)

Tücsökmami, Ilba,
akkor majd pénteken reggel értekezzünk, hogy hogyan tudjuk a talit összehozni. de jó lesz! Kép
Ja, a kúp, amit Marcinak adtam, azt még az első alkalommal (amikor a kórházból hazajöttünk) írta fel a dokinéni, minden eshetőségre, mert azt mondta, hogy az jó ha van itthon, ha Marci bármitől belázasodik. Mi meg kiváltottuk, és a hűtőben van. Márciusig jó.

Évi, és a málnalevélteához hozzászagolni sem tudok, mert én olyat nem ittam...pedig lehet hogy sokkal könnyebb lett volna, ha iszom. Szóval igyad csak, és szerintem hidegen is ugyanolyan jó, mint melegen. Kép

Na jó egy búcsúkép, bár most még új képeket sem volt időm még átteni a fényképezőről ide a gépre...Kép Mikor lesz egy kicsit több ideje egy anyukának???!!!
a kócos anya nem annyira érdekes...KépKép
Kép
Anya, képzeld már tudom mitől döglik a légy!!!
Kép

Azért az elég ciki, hogy te nem tudod...
Kép

Kép
----------------
B&M
bubek

Dia, nem ordítást küldünk, hanem gyógypuszit. Csak béna vagyok. Ez az igazi gyógypuszi!!!
Kép

Kép
----------------
B&M
bubek

Lányok!
Kuksi csak át a 2006 tavasziakhoz!Kép

Ilba,
végülis melyik pelenkát használjátok? Úgy látom, nem a Liberó van Benikén.
Édes ez a gyerek!

Mi megint 5-kor keltünk, bár már a Barikközt második fele alatt elaludt Lívi. Viszont fél perc alatt behabzsolta reggel a 200 mili tápszert. Ja és tegnap adtam neki kurblifőzit pulykahusival és ízlett neki!Kép

Timi,
megkóstoltátok a brokkolit? Bejött?

Kaptunk a Nestlétől borítékban tájékoztatót a bébiételeikről (repült is gyorsan a kukába, egyszer vettem, tele volt vajjal) meg egy kiskanalat. Na, az viszont nagyon király. Olyan jól tud enni belőle Lívi, pedig széles.

Most unta meg a pihenőszékben való ücsörgést, megnézem, mit tehetek.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Esztipeszti:
remélem ide is átnézel és látod mennyien szurkoltak neked, és csodás, hogy ilyen jó élményeid vannak. a picurka meg olyan édes.

A betegeknek jobbulást kívánok (Domi, Mancs) Mancs olyan érzékletes volt a beszámolód, hogy szinte én is éreztem, borzasztó lehetett.

Bubek:
én is a házakat nézegetem séta közben (már ha az séta és nem galopp) Kép nálunk a párom nem nagyon vágja, hogy nekem mennyire szükségem van,hogy "hasonszőrűekkel" Kép tartsam a kapcsolatot személyesen is.
A gyerekem 3 napja extra nyűgi volt, már sírni tudtam volna úgy elfáradtam, tegnap a karjaim már remegtek az egész napi cipeléstől (asszem ezt én szúrtam el) erre tegnap este 9-től reggel 6-ig aludt.Most pedig már 50 perce HÁTON alszik. ez nagy szó nálunk, mert a kórház óta így nem aludt. hurrá!
Viszont nem nagyon eszik. néha eszik 130-at, de legtöbbször csak 70-et vagy 90-et. próbálok nem aggódni. a múltkor azt hittem kevés a tejem, erre gyorsan felszaporítottam. Ilba ezt neked is mondom, én úgy csináltam, hogy egy szopi közben 3-4x is átváltottam a másik cicire és 1,5 óránként ráhúztam a fejét Kép ettől meg annyi tej lett, hogy éjjel ruhát kellett cserélnem, na akkor meg fuldoklott és visszahányta. azóta meg olyan óvatos, hogy alig eszik.

Ilba:
már jobban átérzem a múltkori parádat. Mindennap kitalál valamit, folyamatosan bizonytalan vagyok, hogy jól csinálom-e. Na de majd pénteken kidumáljuk. Én is szeretnék a többiekkel is talizni, mint mondjuk Gabuska,Novum, és a többiek. Kár hogy ilyen nagy ez város...és ilyen kaka a közlekedés.

Délután jelentkezem még.

Sziasztok
Vendég

Tücsimami!
Nincs is szőr a hasamon! KépKépKép
(Persze hogy van, csak szeretek humor nélkül humoroskodni...)

Mi meg jól betakaróztunk! (Nem én vótam ám, kisasszony intézte!)
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Jó reggelt!

Eszti:
Mégegyszer gratulálok!Megnéztem a képeket,Bence nagyon szép kicsi fiú!Teljék sok örömötök benne!Kép

Kormi:
Leventét is megkuksiztam!Õ is gyönyörű baba!

Gabi:
Szilvi a séta után 4 óráig aludt,úgyhogy az ebéd egy kicsit eltolódottKép
Bevallom a brokkolit még nem mertem odaadni,most borsót evett,kb. a feléig,utána még mindig kap szopit.
Rólad hol a talis fotó?Vagy nem sikerült?Legközelebb majd csináld úgy,hogy a képről én véletlenül lemaradjak!Kép

A talit már nagyon várom!Szeruntem is jó lenne a szabadban találkozni!De a tavasz mág várat magára.

Ilba:
Beni milyen nyugisan fekszik a pelenkázón és komoly arccal néz,biztos beszéltél hozzá igaz?

Bubek?
Marci haláli arcokat vág!Biztos nagy mókamester lesz!Kép

Mancs az ujjadnak jobbulást!Nem fáj már nagyon?

Sajtine:
A szakdolival kész vagy már?

Szorsi:
Az a takaró mág Fannié volt,óvódás korában választotta magának,de hogy jött a kistesó odaadta neki!Kép

Most megyek kajálok egy pár zsömlét!KépRemélem reggel még szabad enni?Kép

Kép

Kép
novum

Helló!
Most csak egy kép, visszatettem, amíg teát főzök. Hát megint gyanús csend lett. Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Gabi,

Ez a kutya szenzációs! Livi is szerelmes belé. az látszik!!! Van neve?Kép

tegnap már elfelejtettem kérdezni, hogy ha nem vagytok katonák KépKép, akkor hogy lehet honvédségi domain-etek? mer' a hdsnet az az. Van rokon a hm-ben? (most én is colomboskodokKépKép)

Én is találkoznék már nagyon mindenkivel. Jó lenne, ha már jobb idő lenne...

Tücsökmami,
nem tudom hol vannak a kuponok!!! nem találom! KépKépLehet hogy Marci eldugta őket????!!!!)

Kép
----------------
B&M
bubek

Sziasztok!
Amiért nem jöttem,... (lásd a képen)
Amiért nem jövök,...egyenlőre próbálunk rendszert vinni az életünkbe.
Szonja (3800gr, 58cm, 02.18-án)KépKép

Kép Kép
natasa1975

Timi,
nem sikerült az a kép, két eset van, vagy kikapcsolva adtam oda (esküszöm, nem szándékosan!) vagy nem jó gombot nyomtál. Majd legközelebb!!!!!

Jó étvágyat!!!!!!!Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Ilba,
alul nem lehet megkötni a rácsvédőt? Nehogy Beninek is beragadjon a cuki kis csülke!

Bubek,
Izsák a neve, a munkatársaimtól kaptam 1 éve, de már névvel együtt.
A kispesti kábeltévétől kapjuk az internetet, és a mail címet is.

Natasa!
Hát szóhóz sem jutok! Mekkora kislány, mekkora haj! Ugye jól ment a műtét? Ugye nem fájt/fáj? Sok sikert a rendszerkereséshez!
Jaj, de szép!KépKépKépKépKépKépKépKépKép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Nem olvastam vissza, viszont a képeket megnéztem, Natasa! Szonja gyönyörű, nagy baba! Gratula és sok tejcsit, nyugodt éjszakákat kívánok!!!! Kép

Most megyünk fodrászhoz. Kép

És már csak annyit írok, hogy .... 175!!!!!!

Kép
Kép
Kép
ilba

fodrászKép
175Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Natasa fantasztikus a csajszid!!! Minden jót kívánok Nektek most!
Majd várjuk a beszámolót.

Ilba gratula (175)!
Kérünk képet a fodrász után!

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Kormi, Natasa!

Gratulálok a csodaszép babákhoz! Ügyesek voltatok!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?