Sziasztok!
Bocsi, nemrég értünk haza, azért nem jelentkeztem.
Bzsuzska!
Nagyon megijedtem, amikor olvastalak először, de hála Ági "hírnöknek" (Köszönjük!!) megnyugodtam! Mielőbbi jobbulást és hazajövetelt kívánok!
Borsi, Zsebi, Tiko!
Köszönöm az érdeklődést, nos:
2-re mentünk, de előtte még el kellett mennünk a clamidia, és hüv.vál. tenyésztésért (az előbbi épp ma reggelre lett kész
).
Kb fél-3/4 órát vártunk, de amint beléptünk a recepciós csajok egyből kikérdeztek bennünket.
Na de a lényeg, hogy bementünk a doktornőhöz, és a kiskatonákra terelve a szót (a legutóbbi eredmény: 2005 okt. elején össz. 7 millió) rögtön közölte, hoyg ez kapásból csak lombikra elég.
Nagyjából elmondta, hogy mi az eljárás, meg főleg azt hangsúlyozta, hogy attól, hogy még kiderül, a kiskatonákkal van a baj, engem is ki kell vizsgálni.
Megegyeztünk, hogy a következő ciklusom közepére kérünk időőpontot újra, és akkor lesz újabb kiskatona vizsgálat, meg nekem egy nőgyógyszati. Akkor tudjuk megbeszélni a további teendőket.
Kell még csináltatnom addig a nődokimmal hysteroskopiát, meg a páromnak here UH-t.
Aztán a punkció előtt még majd vérvétel, meg midnenféle vizsgálat az altatáshoz, itt ugyanis altatással csinálják a punkciót. (jól tudom, hoyg ez nem midnenhol van így?).
A doktornő szavaból azt vettem ki, hogy szinte semmi esélyünk ennyi katonával a spontánra. De sztem erre is volt már aki rácáfolt
Szóval "röviden" ennyi.
A soktornő kicsit, kimért volt, de ennek ellenére szimpatikusnak találtuk. Az asszisztensek nagyon aranyosak.
Bea