Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Szerintetek Suprefact mellett pontosan várható a menstruáció?
Be is állítja a ciklust, vagy erre nincs hatással?

Szép estét kívánok mindenkinek!
crys74

Crys!
Nekem kétszer volt eddig spurés protokollom és nekem mindkéttszer késett egy két napot nem sokat. De hallottam már nem is egy esetet, hogy csúszott várt nem jött aztán azért nem mert ottfigyelt a pociban a baba, szóval ha sokat csúszol tessék tesztelni.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok!
Eddig nem olvastam ezt a topikot,de most benéztem.Szomorúan olvasom,hogy miket írtok a lombikbaba.com-ról.Pl. a beültetések számának csökkentéséről,és hogy ezt mi már készpénzként el is fogadjuk.Nem szeretnék itt magyarázkodni,de érdemes pontosabban elolvasni a dolgokat.Kicsit azt érzem,hogy buta libának nézi itt néhány ember a lombikbabáró írókat.Elég rosszul esik.Szerintem sok hasznos infó és vélemény található ott.Gondolom itt is vannak eltérő vélemények.De mielőtt kifejtenétek a véleményeteket,javaslom nézzetek utána ti is pontosan a dolgoknak,mert így sok embert megbánthattok akaratlanul is.Most csak ennyit írnék,mert nagyon ideges lettem ahogy olvastam itt a hozzászólásokat és feleslegesen enm szeretnék senkit megbántani.Jó egészséget kívánok mindenkinek!
petra1

Kezdem sejteni, hogy a Kovács doki fiatal. Kevesebbbetege van, mint a Krizsának.
Deakkor felmerül bennem a kérdés, ha a krizsa az isten, akkor mi van Dévaival, Forgáccsal...?
Tök hülyeség ezen veszekedni. Ezért már bánom, hogy kérdeztem, de a saját szempontomból nem, mertmegerősített.
morcika

Kép
Kép
Kép

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Látom mára is jutott egy kis sértődés és vita!Hurrá!Kép

BeukaKép
Milyen volt a mai konzultáció?Kicsit zavaró a csend körülötted.Kérlek jelentkezz!Kép

ÁgiKép
Olyan jó, hogy megnyugtató híreket hoztál. Nagyon aggódtunk Zsuskáért és a manócskákért.Pusziljuk, és nagyon szorítunk neki, hogy most már minden rendben legyen, és nyugodtan teljenek a várakozás hátralévő hónapjai.

WishKép
Én még mindig nagyon drukkolok nektek!Nehogy te meg feladd!!!!Kép

Lányok!Kép
Én is azt mondom, hogy ha itt változások lesznek a lombik-finanszírozás terén, akkor az biztos hogy ősz előtt nem fog bekövetkezni.Ki vállalna be egy ilyen tutira népszerűtlen döntést?

Ma volt a párom az andromókusnál.Szerencsére továbbra is nagyon elégedett vele, szépen alakul minden, azt mondta. (Mellesleg megjegyezte, hogy továbbra se erőltessük azt a területet!Kép)

Borsókás

Borsi
borsókás

Morcika,
Én is Kovács doki pártján vagyok KépKépKép Nekem ugyan Kováts doktornő volt az orvosom, de a lombikomnál (6 sikertelen inszem után)a doktornő éppen szabin volt és Kovács doki végezte a kezelést, az eredménye pedig itt rugdos a hasambanKépKépKép
Larának is vele sikerült, és Fanninak is majdnem....Szerintem tuti szimpatikus lesz, tényleg fiatal, számomra zavarbaejtően kék szeme van, és nagyon korrektKépKépKép
Krizsa a mágus, mindenki imádja őt (én is jártam nála is) de például a mi táblánkban tőle kevesebb baba született...Ez pedig nem jelent semmit, mert egyik fórum közönsége sem reprezentativ minta...rengetegen járnak a Kaáliba, akik egyáltalán nem fórumoznak, tehát nem lehet tudni ki a legsikeresebb...Szóval összességében szerintem bármelyik Kaális dokiban megbízhatszKépKép

Bzsu,
Ági barátnődnek köszönjük a híreket, nagyon-nagyon szorítunk nektek !!! Lara annak idején a 12. hétig vérezgetett Andorral, úgyhogy kitartás, minden rendben lesz, csak hidd erősen.(hol az a kecskeméti feles ??KépKépKépKép

Én is olvastam a HVG cikket, szerintem ebből abszolút nem lehet semmilyen következtetést levonni, az állam malmai lassan őrölnek, és sokszor pont ellenkező irányba, mint amiről beszélnek...tehát no para csajok !!!!

Fanni,
Természetes az hogy kicsit félsz, de a lényeg hogy belevágtok, és jövő télre már hatalmas pocid lesz neked is meglásd KépKépKépKép

Kriszta
32+3

Kép

KépKép
kriszta71

Köszi Zsebi az infót!
Puszi!
crys74

Wish,
Meg ne halljam ezt a negatív szöveget !!!! Hol van az erős hited, hogy a babócák ott fészkelődnek a hasadban Kép!!!! Egy kis pozitív 'vetítés' muszáj, képzeld el milyen érzés lesz meghallani a vérvétel + eredményét !!!

Kiscsillag,
Ha a katonák száma nem túl kevés (márpedig a 25 millió az nem olyan rossz) csak a mozgásuk nem frankó, akkor a homeos bogyók vagy a Maca Vibe az segít általában, ne próbáltátok ? Igaz hogy csak 45 nap múlva hatnak, tehát lehet hogy az inszemig már késő ez. Nekünk 20-ról 40%-ra javította a ficánkákat a Maca !! Ártani pedig biztos nem árt! A DM-ben vagy patikában lehet kapni.

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71

Sziasztok!

Bocsi, nemrég értünk haza, azért nem jelentkeztem.

Bzsuzska! Kép
Nagyon megijedtem, amikor olvastalak először, de hála Ági "hírnöknek" (Köszönjük!!) megnyugodtam! Mielőbbi jobbulást és hazajövetelt kívánok!

Borsi, Zsebi, Tiko! Kép
Köszönöm az érdeklődést, nos:
2-re mentünk, de előtte még el kellett mennünk a clamidia, és hüv.vál. tenyésztésért (az előbbi épp ma reggelre lett kész Kép).
Kb fél-3/4 órát vártunk, de amint beléptünk a recepciós csajok egyből kikérdeztek bennünket.
Na de a lényeg, hogy bementünk a doktornőhöz, és a kiskatonákra terelve a szót (a legutóbbi eredmény: 2005 okt. elején össz. 7 millió) rögtön közölte, hoyg ez kapásból csak lombikra elég.
Nagyjából elmondta, hogy mi az eljárás, meg főleg azt hangsúlyozta, hogy attól, hogy még kiderül, a kiskatonákkal van a baj, engem is ki kell vizsgálni.
Megegyeztünk, hogy a következő ciklusom közepére kérünk időőpontot újra, és akkor lesz újabb kiskatona vizsgálat, meg nekem egy nőgyógyszati. Akkor tudjuk megbeszélni a további teendőket.
Kell még csináltatnom addig a nődokimmal hysteroskopiát, meg a páromnak here UH-t.
Aztán a punkció előtt még majd vérvétel, meg midnenféle vizsgálat az altatáshoz, itt ugyanis altatással csinálják a punkciót. (jól tudom, hoyg ez nem midnenhol van így?).
A doktornő szavaból azt vettem ki, hogy szinte semmi esélyünk ennyi katonával a spontánra. De sztem erre is volt már aki rácáfolt Kép
Szóval "röviden" ennyi.
A soktornő kicsit, kimért volt, de ennek ellenére szimpatikusnak találtuk. Az asszisztensek nagyon aranyosak.

Bea

Kép
Kép
beuka

Bea Kép
a kaáliban is lehet nem altatásos punkciót kérni (vagyis 2 éve lehetett volna), de azt nem nagyon szeretik, mert ha alszol, tuti nem mozogsz Kép ami nagyon fontos a punkciónál.
7 mió Kép nem is egy példát tudok spontánra ennyivel Kép
persze, nem ez a tuti, de bármi lehet Kép

O.

Orsi
KépKépKép
icsilya

BeukaKép
Szerintem sem lehetetlen a spontán, nem kell letenni róla!Kép
De a lényeg, hogy most már végre ti is rajtoltok. Aztán közben még bármi megtörténhet!Kép

Örülök, hogy szimpatikusnak találtátok a doktornőt.Szerintem ha megismer titeket, gyakrabban mentek hozzá a kimértsége is el fog múlni!Kép

BorsiKép

Borsi
borsókás

Orsi! Kép
Tényleg a ficánkolás eszembe sem jutott Kép.pedig logikus. Egy kicsit bepánikoltam az altatástól, de ez a minimum, hogy ezt kibírom Kép
csodálkozam én is a sp. számon (mármint, hogy ennyire kevesli), de úgy néz ki dokija válogatja.

Kép
Kép
beuka

Borsi! Kép
Köszi! Kép
(szólj ám, ha nem tetszik ez a megnevezés, nekem nagyon tetszik Kép)

Kép
Kép
beuka

Bea!
Akkor összességében rendben volt ez a találka. Örülök, hogy az Intézet is jó benyomást kelltett rád, és remélem minél kevesebb időt kell a falai között eltőletni.

Amikor a harmadik lombikra mentem (a transzfernél fel kell menni az emletre) akkor a nővérke ahogy kísért fel mondtam neki remélem utoljára teszem meg ezt az utat, azt mondja miért nem szép itt nálunk, de mondom nagyon de inkább kihagynám. Kép

Borsókás!
Örülök, hogy nálatok is szépen alakul a dolog. Tudom már kétmilliószor leírtad, de én elmaradtam most valahogy mikor lesz az első számlálás a műtéttől?

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

BeukaKép
A név rendben, legalább benne van a saját keresztnevem is.Kép
Amikor elkezdtük a stimut, onnantól kezdve egyetlen dologtól voltam besz..va, és ez az altatás volt. Sosem műtöttek, altattak eddig. Tehát meg tudom érteni, mit érzel. De hidd el, abszolút semmiség az altatás. Ez csak egy vénás narkózis lesz, nem egy mélyaltatás. Tényleg csak egy kicsit kába leszel ébredés után, semmi hányás vagy egyéb. Tehát tényleg nem kell tőle félni. Inkább altassanak, mint valami bajt okozzunk a ficergésünkkel.Kép

ZsebiKép
A műtéttől számítva 3 hónapra lesz az első számlálása a kiskatonáknak. Tehát ez egy kicsit még odébb lesz. Holnap lesz 1 hónapja a műtétnek.

Borsi

Borsi
borsókás

Most már én lassan eldugulok! Szép álmokat mindenkinek!
Kép

Borsi

Borsi
borsókás

Zsebi! Kép
Igen összességében rendben volt, és úgy látom elég gyorsan fogunk haladni. Igen, az egy dolog, hoyg szépen néz ki az intézet, de nem szeretnénk ott sokat lenni Kép. Szegény Te már tényleg szinte otthon vagy ott Kép

Borsi! Kép
Akkor kicsit megnyugodtam Kép. Teljesen igazad van!
Már eltelt 1 hónap! Az tök jó! Már szinte itt a tavasz, hamar el fog menni a követk. 2 is! Örülök, hogy ma mindent rendben talált nála az andrológus Kép

Bea

Kép
Kép
beuka

Jó éjszakát mindenkinek!

Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Asszem én is megyek!

JÓ ÉJT MINdENKINEK!!! Kép Kép Kép

Bea

Kép
Kép
beuka

Szépséges Kép mindenkinek!!! Kép

Zsu Kép
Nagyon örülök, hogy minden rendben! Pihenj sokat! Vigyázz magatokra!! Továbbra is dukkolok, hogy minden rendben legyen és hamar hazamehessetek! Kép

Beuka Kép
Örülök, hogy jól sikerült az első találkozás! Kép 7 millió kiskatona volt összesen vagy ennyi a jól mozgó? Ha összesen az tényleg nem sok. Kép HSG-re nem kell menned?? Én is nagyon félek az altatástól, ezért is örülök egy kicsit az inszemnek, mert az sokkal egyszerübb! Én nincs annyi gyógyszer, meg injekció sem!

Kriszta Kép
Köszi szépen a tanácsot! Most Tiko aloe verás bogyóit kezdjük el szedni, nekik az segített. Nem tudom, majd csak lesz valahogy. Igen, most már tudom én is, hogy nem kevés és ezt még feltudják javítani az inszem elött!! Úgyhogy van remény!!! Kép

Csajok Kép
Ma megyek nőgyógyihoz! Nagyon rettegek! Kép Megnéz és megbeszéljük a HSG-t. Én már az éjjel alig aludtam annyira félek!!!! Kép Öntsetek belém egy kis lelket lécci!!!!

*

Kép
Kép
kiscsillag

Bzsuska,
nagyon megijesztettél, nem győztem olvasni a hozzászólásokat, hogy mi a fejlemény. Köszi barátnődnek a megnyugtató szavakat, én nagyon drukkolok a babáidnak, hogy minden rendben legyen.

Kovács dokit ne bántsátok, néhány alkalommal helyettesítette a dokimat, így voltam nála, és nekem nagyon szimpatikus, alapos, és korrekt orvosnak tűnt.

Holnaptól már megyek dolgozni, unom már az itthonlétet, és folyton azzal vagyok elfoglalva, hogy tüneteket keresek magamon. Ha meg nincsenek tünetek, bepánikolok, hogy miért is nincs a progi szurik okozta fenékfájáson kívül semmi más tünetem. Szóval ebbe bedilizek, úgyhogy belevetem magam a dolgos hétköznapokba.

Mka,
Te hogy érzed magad, dolgozol már?

Éden
Éden

Crys Kép
Nekem 3 napot is késett a Suprefact-tól!

Kriszta Kép
Igen, remélem, hogy jövő év végén már jön(nek) is a baba(k). Karácsony körülre tervezek szülni Kép

* Kép
Még egyáltalán nincs mitől félned, hiszen most csak megnéz a nőgyógyászod! Mindig gondolj a célra, hogy babócát szeretnél, s akkor nem fogsz félni semmitől, mert mindent őérte teszel!

Éden Kép
Ne aggódj, nem is kell, hogy legyen tüneted! Majd Orsi leírja, ahogy szokta, neki az ikrekkel egyáltalán nem volt tünete! Kitartás (bár tudom, hogy naggggggyon nehéz), jó ötlet, hogy dolgozol, de csak óvatosan!

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

CSajok!
Teljesen magam alatt vagyok. MA vagyok a 21.c.napon, és mikubácsi megint kerülget. Engem, akinek még életében nem volt 30 napnál rövidebb ciklusa.Kép
Jól hazavágta a lombik a rendszert!KépMikor rendeződik ez már?

Borsókás

Borsi
borsókás

Lányok!

Hát nekem még mindig nem jött meg, semmi jele. Nem értem, nem is kaptam sok hormont, mégis így bekavart. Ha jövő héten sem jön meg, mennem kell a drnőhöz. Mondjuk nem tudom mit tud csinálni.

Beuka!

Akkor egy lépéssel előrébb vagytok. De te még esélyes vagy a spontánra, hajrá, hajrá, hajrá. Kép

Éden!

Tudom mit élsz át, a munka jó ötlet, de csak finoman!!!

Tiko

tiko

Borsókás!

Pont most panaszkodtam én is, hogy összezavarta a ciklusom ez a fránya hormon. Nekem sem volt még soha olyan, hogy a 25-26. napon ne jött volna meg. Ma vagyok a 30. cn. és nyoma sincs a mikunka. És állítólag nem vagyok terhes. Kép

Tiko

tiko

Jaj Borsókás Kép
Nem tudok semmi jót mondani. Pedig annyira szeretnék!! Remélem hamar rendeződik a ciklusod!! Küldök egy mailt! És fel a fejjel!
Ettől remélem jobb kedved lesz! Kép

Kép

Fanni Kép
Te nem ismersz. Én még a gondolattol is félek. Sőt egy fehér köpennyel engem kilehetne üldözni a világból!! Kép Na, így gondolhatod, hogy milyen tortúra ez nekem!! Persze a babára gondolok és csakis rá, de így is nagyon nehéz!!! Kép Nekem ez már nagy szó, hogy idáig eljutottam.

*

Kép
Kép
kiscsillag

KisKép!
Köszönöm,nagyon tuti a pasi!Kép
Visszatérve az orvosfóbiádra:te egy sokkal keményebb csaj vagy, mint gondolod magadról, ha idáig eljutottál. Ráadásul most tőlünk is sok energiát kapsz estére, úgyhogy csak keményen!Ráadásul én már leteszteltem neked a dokit októberben!Minden rendben lesz!Kép

TikoKép
Ez a szenilis vénember(mikulás) összekevert minket!Hozzám jött korábban helyetted!Kép
Egyébként azóta nem csináltál több tesztet? Én biztos nem bírtam volna ki, még ha a vérvétel sokkal megbízhatóbb is.

ÉdenKép
CSak óvatosan azzal a melóval!HAgyjál másoknak is belőle!MEnnek a babatapaztók!

MkaKép
TE hogy vagy?Neked is ezerrel mennek a drukkok!Kép

Borsókás

Borsi
borsókás

Hűűűű Csajok, mindenkinek össze-vissza kuszálják a ciklusát ezek a hormonok! Rémes!
Tiko! Nekem 33 napra jött meg... és 1 napos volt... Végképp kiszámíthatatlanná váltak a ciklusaink, sajnos Kép

* Kép
Akkor küldök egy virtuális hipnotizőrt, hogy ne félj, jó?

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Borsókás!

Mikunka kéne valami gyógyszer, hogy ne keverjen össze-vissza minket. Kép Dehát ebben a korban sajnos már benne van a pakliban, hogy nem mindenre emlékszik tisztán. Kép
Talán pénteken csinálok, ha addig nem jön meg, de már elegem van a tesztetkből.

Fanni!

De neked azért kicsit más volt, mert nálam magától megoldódott a dolog. Azt hittem emiatt nem lesz olyan kavarodás, de ezek szerint igen.
Kép

Tiko

tiko

TikoKép
Én azt javaslom, hogy végképp nyugdíjazzuk az öreget!Dolgozott ő már eleget mindannyiunknál, hogy most már jó hosszan csak pihengethessen!Kép
Kép

Borsókás

Borsi
borsókás

Borsókás!

Ez igen jó ötlet, szerintem a többieknek is tetszeni fog. Kép Kép

Tiko

tiko

Borsókás Kép, Tiko Kép
Nekem is teszik az ötlet Kép

Tiko Kép
Igaz, de a mostani azóta már a 2. ciklusom ám!

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Csak egy sor: Tiko, biztonság kedvéért nyomj le még egy tesztet, egy érzékenyet. Nekem sem tetszik ez a zűrzavar nálad, valami nem kóser. Megteszed?
s_norka

Borsókás Kép
Köszönöm a bátorítást! Kép Mindjárt nem is félek annyira! Kép Az öregúr tényleg elmehetne egy 9 hónapos állományba. KépKépKép Nagyon jó ötlet!!!

Fanni Kép
Köszi a virtuális hipnotizört! Kép Remélem még 5 elött ide ér!! Kép

*

Kép
Kép
kiscsillag

S-Norka!

Péntekre gondoltam. De melyik tesztet. Gábriel van itthon, az állítólag érzékeny.

Tiko

tiko

Éden,
Nekem sincs semmi tünetem a fenékfájáson túl Kép De nekem a napi többszöri masszírozás sokat segít, és lassan hozzászokik a hátsóm is a szurkáláshoz.
Két napja kicsit fájdogának időnként a petefészkeim, de gondolom ez most normális...
Én nem dolgozom már egy ideje, mert nagyon nagy a hajtás/stressz a melóhelyen, így már a stimu alatt sem dolgoztam ezúttal, és a vérvételig nem is fogok. Hogy utána mi lesz nem tudom, de lehet vissza sem megyek dolgozni, teljes munkaidőben biztos nem. De ezúttal sikerül nagyon jól elfoglalnom magam, gyorsan és nagyon jó hangulatban telnek a napok. A férjem is itthon van a héten még, mert neki a punkciókor volt biopsziája, hogy frissek legyenek az ebihalak, így most ő lábadozik, kényeztetni kell a szentem. Kép Egyébként minden nap kimozdulok valahova, vagy jönnek hozzánk ismerősök társasozni, mozizni, babázni Kép
Sokat beszélgetek a gyerekekkel, szeretgetem őket és nagyon bízom bennük. Kép

Wish! Ne add fel!

Mindenkinek szép napot és sok-sok pozitiv enegriát!
Mka
Vendég

Beuka

örülök, hogy jók a benyomásaid, az asszisztensek tényleg kedvesek. Hysteroskópiát kell csináltatnod? Nekem az nem volt, szóba se került soha. én elírtam a másik fórumon, márc 10-én kezdődik a szuri, és kb márc 21-én lesz a pukció. Én úgy tudom, hogy mindenhol altatásban végzik ezt. De hát ez nem vészes, utána azonnal felébresztenek és rá 2 órával már mehetsz is haza.

Fanni
jól emlékszem, te is március elején kezded a szurikat? vagy ki kezd még akkor?

zsuzsi

Kép
zsuzsi73

Sziasztok lányok!!!
Ma pozitívat teszteltünk!!!KépKépKépKépKépKépKép
Három különböző gyártmánnyal, nem is sötétbordó, de mindhárom határozottan pozitív!!!!Kép
anna

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Madaran Kép
Bár, ha jól emlékszem már nagyon régen voltál itt. Kép Nagyon elhanyagoltál minket! Kép
De azért hatalmas GRATULA!!! Kép Kép Ez szuper!!! Vérvételre mikor mész????

*

Kép
Kép
kiscsillag

Kedves Anna Kép
Ez nagyon jó hír Kép
Továbbra is drukkolunk és kérünk tájékoztatást!
Örökbefogadást is elindítottátok, ugye?

Zsuzsi Kép
Március 3-án kezdem a szurit, de nekem long protokoll lesz, így csak márius utolsó napjaira várható az akció.

Mka Kép
Nagyon tisztellek és irigyellek a hozzáállásodért! Továbbra is drukkolok!

Éden Kép
Persze Neked is!

Wish Kép
Dévai mit mond? Vagy azóta nem beszéltél vele?

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Kiscsillag
Pedig akkor azt kell mondjam tessék szokni a gondolatot, mert aki lombikozni "akar" annak bizony rengeteget kell a nőgyogyihoz járni és bizony szinte minden alkalommal turkál is egy kicsikét a tüszők után.
Én már "megszoktam" félni nem félek, csak az eredményhírdetésnél. Már tényleg olyan mintha haza mennék.

Anna!
Szuper hírek, akkor ezt a lombikot már a Kaáliban csináltátok igaz? Ezek szerint sikerült a méh nyálkahártyával valamit kezdeni?
Tessék részleteket írni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lánykáim jönnek azok a zebrák szépen sorban. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Igen, átmentünk Győrbe -sokkal precízebb minden!!!Kép a doki egyből látta, hogy hiszterot kell csinálni, emiből kiderült ez a nyálkahártya-rendellenesség. Tapaszt kaptam -állandó viseletre Kép - ma kellett leszednem, illetve utro mellett injekciós progit kapok minden reggel.
röviden ennyi...

Olvasgattalak ám Titeket, csak lájtosan voltam jelen. Na, majd most!Kép Remélem, lesz miről beszámolnom a közeljövőben.
Asszem elég gyakran fogok tesztelni márc. elejéig!!
alig merem elhinni.

pusza, anna

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Halihóó!!!!

Kiscsillag! Kép
igen össz 7 mill. (ebből 30% jó, célirányos).
Nem csodálom, hogy parázol, de csak elmúlik már ez a fránya fóbia! Most már biztos voltál dokinál, vagy mire elolvasod már túl leszel rajta, de nagyon szorítok Neked!!!

Éden! Kép
Akkor vigyázz magadra holnaptól a melóhelyen Kép
Ki adja be Neked a szurikat? Te magad?

Borsi! Kép
Mit jelent, hoyg kerülget? Barna, vagy már rendesen piri? Drukk, hogy elmúljon, és rendeződjön!!!!
Én is a nyugdíjaztatásra szavazom!!!!! Kép

Tiko! Kép
Lehet, hogy ténlyeg tesztelni kellene. Nem tudom, ahogy érzed! De én azért drukkolok még mindig nagyon! Köszi a hajrát!

Mka! Kép
Tök jó, hogy otthon maradsz, ráadásul együtt lehettek a pároddal Kép Ezek szerint a mh-en tudják a dolgot?

Zsuzsi! Kép
márc. 10-is elég jó, főleg, ha lehet 21-én punkció! Tök jó lenne! Lehet, hoyg csak a doktornő erőlteti a hysteroscopiát. De úgy néz ki hasznos lehet, hisz Annánál is ez mutatott ki valamit úgy olvasom.
Akkor te 10-én mész legközelebb?

Madaran! Kép
GRATULÁLOK!!!!!

Lányok!
Megnéztem újra, és rájöttem, a Doktornő azt írta az elvégzendő vizsgálatok papírra, hogy "Hysteroscopia, vagy HSG, mely az uterus üregét is jellemzi". ez az a HSG? vagy valami más??Segítség!

Bea

Kép
Kép
beuka

Beuka,

A hiszteroszkópiát altatásban végzik, endoszkópos vizsgálat, megnézik a méhet belülről. Bekukkolnak gyakorlatilag optikával.

HSG az vagy röntgenes vagy UH-s kontrasztanyagos vizsgálat.
Elsőre a HSG szerintem elég lehet.

Igen, tudják a munkahelyemen a lombikot, és maximálisan támogatnak. Ennél jobb munkahelyet nem kívánhatnék azt hiszem. Kép Nagyon hálás vagyok ezért a cégnek. Leköteleztek vele.

Mka
Vendég

Anna, ez hihetetlen!!

Nagyon örülök nektek és nagyon gratulálok!! Ezek szerint megvolt a probléma gyökere, amire odafigyeltek az új helyen!! Kép

Tiko, nekem annak idején a Gabriel nem volt olyan jó, mint a Medilab. De próbálhatod azzal is. Igazából én azért szerettem volna, ha tesztelsz, mert nem akarom, hogy elinduljon itt egy olyan dolog, aminek nem kéne, és ismérve a nagyon alacsonyan induló, lassan növekvő HCG szint. Tehát megnyugtatásképpen kellene tesztelned.

Norka
s_norka

Lányok öntsetek belém egy kis lelket!
Ma kaptam készhez az FSH szintem eregményét: 42,7. Ez 2. napi vérvétel.
Már túl vagyok egy bőgésen. Holnap megyünk a Zádori doktorhoz. Kíváncsi leszek mit szól hozzá. Nem értem napi kétszer szedek bromot, miért nem megy le???

Beuka!
Örülök, hogy jók a benyomásaid, nekem is szimpi volt mindenki.

Zsu!
Nagyon vigyázz magadra és a kicsikre!

Tiko!
Még semmi miku? nem kellene még egy tesztet csinálnod?
Sziasztok
Antoa
antoa

Antoa... ez FSH eredmény biztosan?? A Bromo a prolaktint nyomja le, az FSH-val nincs mit tenni, az a petefészek adottsága...
s_norka

Norka!
sajnos igaz.... a prolaktinom rendben is van, nem is volt vele gomdom soha, de ez a FSH..
antoa

S_Norka!

Mire gondolsz? Minek az ismérve az????? Most jó ideges lettem, pénteken akartam tesztelni, de lehet, hogy holnap lesz belőle. SOS választ kérek!!!

Antoa!

Miku sehol, jelei sem. Kép
Lehet hogy holnap reggel tesztelek.

Tiko

tiko

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?