Húúúha!
Hát nem volt egyszerű visszaolvasnom. De megtettem. Ági témához nem kívánok hozzászolni, pont amiatt amit Tücsökmami írt. Kicsit hajmeresztő, de ha figyelmen kívül hagyjuk, akkor talán működne adolog...Talán....esetleg. Nem biztos.
Na jó akkor erről ennyit.
Ilba!
Király!!!!Tudtam én, hogy ha kitartó vagy és ügyes - meg persze Beni is -akkor tök jó lesz! Annyira ügyik vagytok! És annyira arik is a tükörben!
Gabi,
Livibaba nem is tudom, hogy lehetne aranyosabb! Tényleg nagyon hasonlít....tudod, te is oylan aranyos vagy...
Tücsökmami,
nekem is van kuponom, azt is el tudod vinni. És akkor Ilbával is találkozhatunk egyzserre, és akkor mi is elmegyünk esetleg pénteken, és akkor tök jó lenne!!!! Ilba? Akár el is mehetek értetek autóval, és vissza is viszlek szívesen. Ugye van hordozótok? Hülye kérdés...
Tücsökmaminak még:
A szuritól ne félj, Marci tegnap kapta, és semmi baja. Éjjel kis hőemelkedés, és egy fél kúp. És aludt mint a kisangyal - ahogy szokott.
Ma fájt egy kicsit jobban a pocak, de azért mert - mint az este kiderült - a kaka keményebb volt a szokásosnál, és nem tudott kijönni rendesen
Persze anya meg elúszott ezért mindennel....
Jucus, Sajtine
de jó nektek, hogy már ott tartotok, hogy fordul...ügyik a csajszik!
Bár Marci az oldalára már egész ügyesen forog..
Domi gyógyulj meg!!
Na jó, most ennyi csak, mert már olyan vagyok mint a mosott kaki, és még csak most megyek zuhizni is....
Egyébként Marci tényleg mestere a grimaszoknak...annyit röhögünk rajta...
Na csövi, jó éjt, szép álmokat!