Új privát üzeneted érkezett!

Gabi, így jár az, aki Sherlock Holmes szabadidőben. Kép Kép
Vendég

Sziasztok!

Elnézést, hogy betolakodok a topic-otokba, de már régóta olvaslak Benneteket, talán január eleje óta, nap, mint nap, úgyhogy már mindennapos program számomra gyerkőceitek megnézegetése és a történeteitek olvasása.
(Egyébként ezért utólagosan bocsi, kicsit leselkedős a dolog.)

Én is az István kórházban fogok szülni, április közepén, így találtam meg a topicot is, igaz az én orvosom Dr. Lázár Gábor lesz.
Tulajdonképpen azért nem regisztráltam és írtam idáig, (bár már sok kérdésre választ kaptam menet közben), mert én is kecskeméti vagyok és, hogy őszinte legyek nekem valami nem stimmelt az Ágival és így inkább elkerültem a lehetőségét is annak, hogy kellemetlen szituációba kerüljek!
Megdöbbentem az olvasottakon vele kapcsolatban, bár azt régóta érzékeltem, hogy nemcsak nekem nem kerek az ő története és személyisége.

Szóval örülük, hogy tiszta a helyzet, remélem nem költöztök át teljesen erre az iwiw-re, mert nagyon szimpatikus a társaság! Ha nem bánjátok, biztos lenne majd kérdésem a kórházzal és a szüléssel kapcsolatban is, csak most kicsit izgulok, nem is jut eszembe semmi!

Mindenkinek, minden jót kívánok! Mónika

KépKép
kolmol

Eszti,
aha, szerintem jó, hogy tágulgatsz. Én is 4centivel mentem be. Visszaolvashatsz, Beni sem adta különösebben semmi jelét, hogy rossz lenne odabent, aztán ripsz-ropsz meglett. Kép De ne izgulj, bent nem marad! Kép

Melinda,
megvagy! Kép Nagyon szép lehet a munkád, írigykedem kicsit. Azért meg nagyon, hogy kint dolgozhatsz. Én No-ban éltem, szuper volt. Kép

Livike!
Te meg Tündérvirágszálné! KépKépKép

Tücsökmami,
ilyen volt az én kedvenc tányérkám is, egy az egyben!!! Kép Persze, mert 30 éve szerintem 3 féle mintájút lehetett kapni. Kép
A kupon februárban érvényes. Összehozunk nálatok egy talit? Nem akarok persze tolakodó lenni, az is tök jó lenne, ha együtt sétálnánk egyet (vagy futnánk Kép), végső esetben meg el is tudom postán küldeni. Nekünk inkább a délelőtt lenne jobb. Péntek?
Séta: nekünk 1 kocsink van, András jár vele, szóval csak itt Óbudán tudok sétálni, szerencsére itt lakunk a Remetehegyhez közel, meg a Dunapart is 10 perc. Most viszont, hogy nem dolgozik, együtt megyünk sétálni, igen kocsival és ott teszem át a babakocsiba.

Orsi,
küldtem mailt!

Kép
Kép
Kép
ilba

Gabi,
még egy levélkével több Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!

Elkezdtem végigolvasni a mai nap terményét. Ma egész nap nem voltam itthon, és azért nem "tettem" tiszteletemet nálatok.

Lányok!

Mélyen megrendített, és bevallom rosszul is esik Gabuska és Tücsökmami rólam szóló levele.
Csak hogy tisztán lássatok!
Mézescsupor, Banánchips,Picimaci_anyukája a múltam része. Azt lezártam. Nem is szándékozom visszatérni oda. Új életet kezdtem. Tisztességes életet. Kékszem, és Milkyway NEM én vagyok. A Moflymaci valóban az én nickem, de azért regiztem Bumpyval, mert a Moflymacival valamiért nem engedett be.

Gabuska!

Jól látod, hogy ez így fair. Nem is ítéllek el érte, hogy "kiadtál" a többieknek. Helyeslem, sőt, lehet, hogy jobb lett volna, ha ezt én teszem. Megértem a férjed álláspontját. Neked igazad van abban, hogy nem vagyok közveszélyes. Nem is voltam soha, és nem is leszek. Kérdésedre válaszolva! ELÉG volt. Nem hazudni jöttem ide, és ezen az elhatározásomon nem is kívánok változtatni. Ezt megígérem.

Tücsökmami!

Hát valóban nem voltál könyörületes. Megértelek.
Betegnek nem vagyok beteg. Nem lógok egész nap a neten. Lásd, ma sem voltam egész nap, és holnap sem leszek. Beadtam a felvételimet 15-én, és szándékomban áll továbbtanulni. Készülök a felvételire. Van barátom! Tudom, hogy nem vagyok arctalan. Mivel azonban nem hazudtam, és nem hazudok, nem is baj, hogy ismertek. Gondoljátok, hogy ha egész idő alatt hazudtam volna, akkor elmentem volna Ilbához, meglátogattam volna Vukát és izgalommal vártam volna a találkozást veletek? Ennyie azért Te sem gondolhatsz gerinctelennek!!
"Mindenhonnan úgy kell távoznod, hogy utálnak."
Remélem azért nem útáltok, mert nincs miért. Nem akarok elmenni, mert szeretlek benneteket. Mindenkit. Amúgy akkor, amikor ezt írtad, nem olvastam a babanetet. Most olvastam, és aznnal válaszoltam is.

Megyek visszaolvasok, mert még nem jutottam teljesen a végére. Ígérem, ha vonatkozik még rám kérdés, arra válaszolok.

Puszi: Ági
bumpy

Ági,
szerintem minden, amit mondhatsz: bocs lányok, lebuktam, lelépek.
Egy szavadat sem hiszem el, nem gonoszságból, hanem mert eljátszottad a bizalmamat. Már ott tartok, hogy Kolmolt is veled azonosítom, amiért nagyon-nagyon bocsánatot kérek Tőle, ha nem Te vagy. Elérted, hogy mindenkire gyanakodjunk. Annyi lebukás után hogyhogy nem hagytál fel a próbálkozással?

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Na, itt az újabb adag!

Gabuska!

A belinkelt hozzászólást, illetve annak linkjét egy barátnőm küldte nekem E-mail-ben. Nem én találtam rá. Õ is rendszeres böngészője a babanetnek. A topicindítót nem ismrem, és az általa keresett orvost sem.

Tücsökmami!

Teljesen igazad van abban, hogy csúnya dolog mások segítőkészségét kijátszani.

VVolga!

Mi volt furcsa bennem?

Kolmol!

Mit nem értettél?
Tök jó, hogy kecsói vagy! Kár, hogy nem szóltál. Kép

bumpy

Gabuska!

Nem, nem ezt mondják a szavaim.
Sajnálom, hogy úgy érzed, hogy nem tudsz bízni bennem. Kép Mindent meg fogok tenni, hogy visszanyerjem a bizalmadat. Nem, nem én vagyok Kolmol.
Kérdésedre válaszolok!
Azért, mert új életet kezdtem, és hiszem, hogy mindenkinek van még esélye, és nem szabad "elásni" valakit, mert hibázott.

bumpy

Hú ez nagyon rosszul sült el, pedig végigfutott az agyamon, hogy esetleg azonosítotok Vele, de most mégis rosszul esett.
Bocs, tényleg nem akartam a társaságba bepofátlankodni.

KépKép
kolmol

Ági, ne nézzél már hülyének!

Megírja Kékszem, barátnőd véletlenül rögtön elolvassa, küld neked egy e-mailt és te belinkeled hozzánk!6 perc alatt!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Ági!

Most akkor hogy volt ez terhes,nem terhes ügy?Erre még nem válaszoltál!
Hogy jutottál el kecskemétről a kórházba budapestre?És hogy jutottál ilyen gyorsan haza?Egészségügyi kaparást nem kellett végezni?Bocs ha egy kicsit erősen fogalmazok!Merthogy ez szokásos beavatkozás(majdhogynem kötelező ilyen esetben).És ilyenkor a doktornő biztosan nem enged el vidékre(ha ilyen veszélyek fennállnak).Ezzel kockár tenné az orvosi esküjét.

Kép

Kép
novum

Csak hogy jót is olvassatok a mai nap (márakit érdekel és már akinek jó Kép)
Beni evett ebédre 150et, délután 140et, most este pedig 120at!!!! Ennyi tejcsi szerintem december óta nem volt neki estére a cickóban.
Lehet tényleg a tészta? Mert egész nap az ebédet esszük, de már nincs. Kép
Így rötyögünk a tükörbe (a rötyögés nem látszik Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Gabuska!

Pedig így volt. Bemásoljam az E-mail-t? Még megvan, azt hiszem.

Novum!

BP-en voltam a barátomnál a múlt hét végén, mert a barátjának szülinapi bulit szerveztünk szombatra.
Úgy jutottam gyorsan kórházba. De, volt EÜ kaparás, és saját felelősségre jöttem el, mert tudtam, hogy itthon ugyanazt fogom csinálni, mint ott a kh-ban. A doktornő nem akart elengedni, de mivel saját felelősségre tettem, ezt nem akadályozhatta meg. Pláne, hogy eszembe sem jutott Kecskemétig utazni, pláne vonattal. A páromnál vagyok, és itt is maradok szerintem legalább holnap estig, de lehet, hogy csütörtök reggelig.
Bocsi, hogy nem válaszoltam, de kimaradtál. Ne hari!

bumpy

Ilba!

Beni nagyon ügyi! Kép Szupi vagy BENI!!!!
bumpy

Ágika,
itt nekünk előadtad a haldoklót, közben bulit szervezni mentél?!

Nem hiszem el, hogy még mindig itt vagy! TÜNÉS!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!

Bumpy,
először veled kezdem, mert jó, ha tudod, nem a Gabuska dobott fel, adott ki téged. Helyesebben, ha nem ő, akkor mi tettük volna meg. Amit leírt, az nemcsak az ő véleménye, hanem az enyém is. A Tücsökmamié dettó. Már régesrég felismertelek Milkyway, Banánchipis meg mittudomén ki fia borja! Te beteg vagy, de nem is ez a legnagyobb baj itt. Hanem az, hogy belerondítottál ebbe a szuper topikba a hülyeségeiddel! Nem veszed észre, hogy fel lehet ismerni a naivitásodat, okoskodásodat és a buta dolgaidat? Nem, Milkyway? Hogy van az állandóan repülőúton lévő üzletember férjed? És a "mázlista" párod, aki előbb szuper babakocsira való pénzt akar a gyerekének, ezért nem csináltok még babát? Ha szülésznő (vagy egyáltalán, normális ember) akarsz lenni (????????) akkor sürgősen kezeltetned kéne magad, mert nehogy azt hidd, hogy ezt bárki is szó nélkül fogja hagyni akár itt, akár a kórházban. Mert ott is ki fog derülni, hogy mit művelsz!!!! Boros drnő előtt már lebuktál mint Milkyway!!! Apropó, nem félsz, hogy ezt a topikot is olvsagatja? Mert olvassa ám, ezt ugye tudod?
Nem kell, hogy válaszolj, hogy bocsánatot kérj, csak az, hogy elhúzz végre innen, és ne is gyere vissza se Kolmolként, se másként!!!!!

Ilba,
tök jók vagytok Kép Cickóknak és Beninek is gratula KépKépKép

Gabuska,
titkárfiú tangában? KépKépKépKép Elnézegetnéd, mi? Na, ezt ne mutasd meg az uradnak Kép

Páááááá!

Kép
mancs

Tücsökmami,
pont ilyen az én tányérom is KépKépKép De jó látni!!!

Bumpy,
nem veszed észre, hogy senki nem kíváncsi rád? Húzz el innen oda, ahonnan jöttél! És ezt értsd, ahogy akarod!!!!

Kép
mancs

Ilba, de jó! Mi este megint kanállal ettük a tápit. De legalább elfogyott mind. Tök aranyos arcot vágsz a tükrös képen! Nem semmi, milyen jó husiban van Beni!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Gabuska!

Amikor a bulit szervezni kezdtük, még nem voltam beteg.

Mancs!

Azt hiszem már pár hozzászólással ezelőtt kifejtettem, hogy NEM én vagyok MILKYWAY!!!!!
Miből gondolod, hogy mindenki, aki tiszteli, vagy szereti a dr.-nőt, az én vagyok?

Üdv: BUMPY
bumpy

Bumpy,
eddig nem nagyon szólítottalak meg, nekem sem jött be a stílusod és már a jelentkezésed kezdetén éreztem, hogy valami "sántít" veled kapcsolatban. Az állítólagos vetélésed után pedig komolyan foglalkoztam a gondolattal, hogy megkérdezem tőled, miért ilyen ocsmány módon akarsz szimpátiát, odafigyelést, megértést, együttérzést kicsikarni emberekből. Cseppet sem tetszett, hogy azt hitted, hülyének nézhetsz és manipulálhatsz itt mindenkit. A legjobb, amit tehetsz,hogy észreveszed magad és eltünsz.

Bizalmat eljátszani csak egyszer lehet.

Már az is furcsa, hogy mit keres egy jóformán tini iskoláslány a harmincas gyerekes anyák között. Sajnálom, de azt kell mondjam már egy ideje "A kéz, ami a bölcsőt ringatja" jut rólad eszembe.

Sajnállak téged, komolyan segítségre van szükséged, úgy látszik önerőből nem tudsz ebből kikászálódni (hiába állítod az ellenkezőjét és továbbra is az orrunknál fogva remélsz vezetni minket), ha sikerül helyrejönnöd majd meglátod a normális élet sokkal több izgalmat, örömöt és valódi kapcsolatokat tartogat.

Jucus
jucus73

Sziasztok lányok!
Az alábbi majdnem teljes hozzászólásomat a Bumpy ügynek szentelném,aki unja már a banánt,az nyugodtan "ugorgyon",ahogy Pósalaky bácsi mondta anno..:
Ági:
Több gyanús jelet elpotyogtattál,mióta itt vagy közöttünk,ezért egy kis magángyűjtögetést végeztem utánad.
A gyűjtőmunka eredményét láthattad.Voltál már mamaneten,NLC fórumon,babaneten sőt máshol is ahol babák előfordulhatnak..Ezzel nem is lenne probléma.
Minden fórumban minimum 2 nickkel jelentkezel be(a babaneten minimum 5-ről biztosan tudom,hogy a tiéd)és mindegyik fórumban Boros doktornő pácienseként tündököltél.Szültél már virtuálisan(banánchips),volt már nem létező esküvőd,terhességi hányásod stb.Ami a közös,hogy Boros doktornőt magasztalod mindenhol az egekig.Önmagában ez se baj,de a hozzászólásaiddal komolyan ártasz a róla kialakult képnek,amit ő is jelzett azzal,hogy KÖZLEMÉNYT tett közzé,amelyben visszautasitja állitásaidat.Ugye ismered te is ezt a dokumentumot?Ha szereted a doktornőt,akkor miért akarsz neki ártani?Megkérdezhetem,mióta nőgyógyászod neked Boros doktornő?És ha őt megkérdezném,ő is ezt mondaná?És tudja,hogy te vagy az az internetgarázda,aki miatt Közleményt kellett közzétennie?Te imádod Boros doktornőt,minden cikket összegyűjtöl róla(te magad mondtad)de vajon miért mondta volna meg nekd,aki nem szülsz,hogy mennyi a szüléseknél a tarifája?És tényleg annyi?És ki kért meg rá,hogy közzétedd?Nagyon sok bizalmas információval élsz vissza,mégha igazak is,bár az előzmények ismeretében talán nem veszed zokon,ha kételkedem.
Tudod miért nem tudtál Moflymaciként bejelentkezni?Mert törölted a saját nickedet.Égett a lábad alatt a talaj,mert a Ki tud többet Boros doktornőröl 2004-2005-ös topikban megjelent a mamanetes rendszergazda és lerántotta rólad a leplet.Akit érdekel,visszaolvashatja a tavaly októberi hozzászólások között eme topikban.
A mamaneten bannoltak,azaz tiltólistára helyeztek.Vagyis nem tudsz hozzászólni az ő témáikhoz.A topik nyugalma érdekében,lehet,hogy mi is ezt fogjuk kezdeményezni az itteni moderátornál.Nézd,a terhes sztoridnak több gyenge pontja van,az utazástól sok mindenen át...De mondjuk,hogy igaz.Akkor mint embert sajnállak,de ennek ellenére megkérlek,hogy ne látogass bennünket.Tudod,aki eddig mindenhol a hazugságaival tündökölt,az hiába tér meg,már nehezen hiszik el neki.
Csakhogy tudd:NYOMOT HAGYSZ MAGAD UTÁN,MINT A CSIGA.Ne lépj be új felhasználóként a fórumra,ne szólj hozzá a topiktémákhoz,mert mindennek nyoma marad.De ha nagyon nem tudsz nyugodtan maradni,akkor letiltjuk az IP-det,a magunk nyugalma védelmében.Mégha sikerül is tisztára mosnod magadat,szerinted milyen képpel várná valaki,hogy találkozzon veled?
Tibi,aki most nem boldog,de ezt le kellett írni.

Kép

Kép
novum

Halihó Mindenkinek!

Ma volt az első napom kettesben Petrával, segítség nélkül. Korán kellett kelnünk, mert a védőnéni is jött. Petra ma extra hisztis, szinte nem is aludt egész nap, csak sírt, rettentően fáj a pocija. Szóval nagyon kimerültem. Gondoltam felvidítom magam egy kicsit és jövök ide hozzátok a netre. Hát erre nem számítottam, amit Ágiról írtatok. Nem térek magamhoz, nem gondoltam eddig senkiről semmi rosszat, de ez most nagyon megrendített.

Sajnos most mennem kell, mert apa is már kivan a kisasszonytól, le kell váltanom. Küldjetek valami jóéjt puszit Petrának, mert most szükségem van egy nyugodt éjszakára.

Tényleg a hasfájásra csak az Infacol szuszpenzió van, vagy tudtok valami mást is ajánlani???

Üdv
Vuka

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Igen, én már írtam a szerkesztőnek, hogy intézkedjen, de jó lenne, ha más is megtenné, akkor biztosan hamarabb lépnek.
ColombóKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

A topik babáitól meg elnézést kérek, hogy ma nem velük foglalkoztunk. Ne nőljetek fel túl hamar...

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Vuka,
akkor mégegyszer bocs! De már nem bírtunk tovább asszisztálni Áginak.

Hasfájásról nem tudok nyilatkozni, nekünk csak a nehéz büfi miatt kellett az infacol, azon segített. De nagyon drukkolok!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Jucus!

Ez a Te véleményed!
Köszönöm, hogy megosztottad velem. Nekem NEM ez a véleményem, de ezt már elmondtam.

Novum!

A hozzászólásod nagy részét már ismertem a saját múltamra visszatekintve. Most feltépted azt a sebet, amely már begyógyulni tűnt. Lezártam a múltamat, erre Te előástad. Ezt azért nem köszönöm meg.

Amivel nem értek 1-et!

Nem tiltattam le a Moflymaci nevet. Legalábbis szándékosan tuti nem. Ha letiltattam volna, akkor nem mondtam volna már 1-1,5 hónapja itt, hogy Moflymaci is én vagyok. Mélyen titkoltam volna.
A Mamanetes oldalon régen nem jártam. Így azt sem tudtam, hogy tiltólistára kerültem. Mindenesetre köszönöm az infót.
Rendben, ha így akarjátok, akkor nem írok többet.

Üdv Mindenkinek!
Szeretném, ha tudnátok, azért én még szeretlek titeket, bármit is gondoltok rólam!

PusziKép Ági azaz Moflymaci azaz Bumpy
bumpy

Ági, léccci ne szeressél, oké!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Novum!

Nincs sehol 5 nevem.
A babaneten van 2. Moflymaci és Bumpy. Ebből a Moflymaci nem enged belépni.

Vuka!

Grippen Wather is erre való!
bumpy

Ági, léccci ne szeressél, oké!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Húúúúú, micsoda topikvihar. Kép

Lányok, ha végképp nem megy máshogy, vannak zárt topikok...
Csak végső megoldásként javaslom.Kép

Novum, te vagy Tibi???

Ilba, ez kezdődött el du-án? Mert nem írtál levelet a wiwre...
Vuka, az elején csak az Infacolról tudok, a Grape watert csak 1 hónapos kortól lehet adni.
Én még ajánlom az édeskömény vagy ánizsteát nagyon pici citrommal, cukor nélkül. Amikor elkezd fájni a hasa, akkor adok neki még most is (igaz, már ritkán kell Kép). Az beindítja az emésztést nálunk.

Most jut eszembe: cumisüveg. Én rögtön Aventet vettem és el is fogadja a fiam. Abból isszuk a teát néhány hetes kora óta. És nem lett cumizavarja sem. Kép

W.

Kép Kép
Kép
vvolga

Ági,
Milyen meglepő! A hsz-em melyik része az pontosan, ami nem a te véleményed???? Ezek minket érintő kérdések veled kapcsolatban, a te véleményed biztos más saját magadról. Különben már rég elástad volna magad és nem itt pofátlankodnál még mindig. Egyébként ez is mutatja, hogy nem vagy 1oo-as, mormális ember ugyanis ért a szóból. Tényleg úgy tűnik, az egyetlen eszköz ellened a kitiltás.
Ja és szeretném, ha ezt a hsz-t is megköszönnéd és továbbra is biztosítanál olthatatlan szeretetedről.

Jucus
jucus73

Én részemről tényleg nem írok többet, csak még két mondatot engedjetek meg és nem is kell velem szóba állni.

Mancs! Elképzelhető, hogy épp egy időben fogunk szülni (én 33+0), akkor azért szeretném ezt tisztázni, ha mást nem a saját kedvemért!

Lányok! Tudom, nem hívtatok, de ha mégsem vagyok Bumpy, el tudjátok képzelni, hogy ,hogy érzem magam?

KépKép
kolmol

Vuka, Gripe Water, rosszul írtam. De csak 1 hónapos korttól.

Ági. ha már tanácsot adsz. a lényeget ne felejtsd leírni... Kép

Kép Kép
Kép
vvolga

Bumpy:
Felsorolok innen párat,ok?
Moflymaci,Bumpy,Picimaci_anyuja,Milkyway,Kékszem,Mézescsupor
Ebből 2-t te magad elismertél,Picmaci_anyuja és Mézescsupor 18-20 év közötti barna hajú,kék szemű kecskeméti leányzók a profiljuk szerint,akik épp Boros doktornőnél szültek.Nem gyanús egy cseppet?18-20 év közötti-kinézetre rád hajazó-kecskeméti leányzók pont az Istvánba mennek szülni,Boros doktornőhöz?Mi van Kecskeméten?Invázió?Fel Boros doktornőhöz Budapestre?Kép
Ha esetleg törölnéd a felhasználókat,közlöm,hogy adataikat kinyomtattam.Moflymaci és Mézescsupor annyira hasonló saját idézetet rakott fel a saját idézet menüpont alatt,hogy ihaj.Kérlek,hagyd abba a dolgot,unalmas,hogy mindenkit hülyének nézel folyamatosan.Elárulnád,hogy mondjuk Kékszemnek mi oka lett volna,hogy 10 évet öregitsen a profiljában szereplő évek alatt,tegnap estéhez képest?Ugye akkor szólt Gabuska.Na hagyjuk a témát.Ági elég!Kimélj meg a viszontválasztól!
Tibi

Kép

Kép
novum

Fúúúúú,lányok itt aztán megy a szervezkedés....Kép
Elkeztem olvasni a mai napot és kezdtem azt érezni,hogy valamiből kimaradok mert csak azt olvastam,hogy írtam,emailt,ment az email,aztán valami iwiwen is volt stb...KépMondom,no ezek a csajok itt titkolóznak és én kimaradok.KépAztán eljutottam Gabi leveléhez amiben kipakol és minden világos lett.KépHáááát mit is mondjak erre??!!!Inkább semmit nem írok mert amit tudnék írni azzal csak megbántanám Ágit.Mivel ő nem bántott engem,így én se bántom őt bár halkan megjegyzem a dolgai erős skrizofréniára utalnak..És ugye nem komoly,hogy valaha-valahol szülésznő lehet????????Kép

Csajszik!Bocsi de most ennyire futotta mert Domi lázas és már nyekereg utánam.KépHolnap jövök ha tudok,igérem én én vagyok!KépPuszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

VVolga:
Általában a feleségem(Timi) szokott irni Novum néven én csak "vendégművész" vagyok,aki-megkülönböztetésképpen-mindig aláirom a saját nevemet(Tibi),hogy elkülönithetők legyenek a hozzászólások.
Tibi

Kép

Kép
novum

Szia Tibi,

így már leesett. A stílusod más, mint a feleségedé, már ez is feltűnt...
Gyönyörű lányod van. Kép A fiam udvarol neki. Kép

W.

Kép Kép
Kép
vvolga

Sziasztok lányok Kép

régen nem voltam ne haragudjatok, de mondtam, hogy most lefoglal a suli nagyon.
Olvasgatni csak immel-ámmal tudtam.

Bubek, köszönjük a valentin napi üdvözléstKép
Zsófi viszont kívánja Marci babánakKépKép

A képeket természetesen megnéztem mindetKép
Nagyon cukik a bébik.
TündériekKép
Gabuska, a Te cicusod szenzációsKép
Mókázik mindig ugye?Kép

Gabuska, elkérhetném az email címedet?
És ha igen, írhatok is?Kép

Jucus, képzeld el Zsófi is megfordult szombat este. Sajnos én nem láttam csak a férjem szólt, hogy nézzem megKép
Ez volt a második megfordulás.
Az elsőt a férjem se látta csak mikor már háton volt és kicsit sírtKép
Bogicának gratulálok a megforduláshozKép

most csak ilyen rövid voltam, amint tudok jövök

sziasztok
babócák jók legyetekKép

Kép

Kép
sajtine

Vuka,
itten van a puszi, Petra fájó pocakjára: CUUUUUUUUUUUUPPPPPPPPPPPPPPPP!!!!!!!! KépKépKépKépKép

Vvolga,
iwiw Kép mindig megszakad a kapcsolat, bizti ezért nem ment el a levél. Pedig jó hosszú volt...
Köszi a cumisüveg infót!

Dia,
nagy gyógypuszi Dominak!!!

Sajtine,
gratula Zsófinak! Nagyon ügyi! Már nekünk sem kell sok a forgáshoz! Kép

Ági-Bumpy-......... témához eddig nem szóltam semmit, nem is szeretnék, azért Ági, Neked annyit szeretnék üzenni, hogy szerintem minden hazudozás nélkül is jöhet bárki közénk, mindenkinek segítünk, tanácsot adunk, nem kell ahhoz még baba sem, kitalált eskűvőről, barátról, vetélésről már nem is beszélve. Sajnálom. Sajnállak. De ez tényleg beteges.

Jányok!!!! Kép
Amiért este nem jöttem, az az, hogy egyik ismerősünk (András keresztszüleinek a lánya) babót vár, most mondták el (persze a rigók itten már korábban elcsicseregték Kép) és nem hiszitek el, kinél fog szülni? Naaaaa? Igen, a Gajdosnál! Kép Én ajánlottam. Kép
Szóóóóval. Én marhára dicsértem ezt a kis társaságot, hívtam, csatlakozzon ő is közénk, tehát mostantól újra a régi legyen a topik, Karácsony előtti hangulattal, ok?

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba, Írtam neked mailt

Kép

Kép
sajtine

Végre géphez jutottam Kép

Ilba:
részemről szívesen látlak benneteket, már ha nem gond idejönni. összeköthetitek a papa meglátogatásával Kép Igaz Gergő csütörtökön kapja a 2 hónapos oltást, majd meglátjuk milyen hangulatban lesz. Ma hajnalban megint akkorát rókázott mint egy részeg tengerész Kép Azután egész nap csak bukott-bukott... Este alig akart elaludni még akkor is bukott, bemegyek a szobába látom hogy egy hang nélkül emeli a fejét, de olyan magasra majdnem kilát az ágyból. Akkor látom, hogy azért emeli mert nem akar belefeküdni a bukásba. Csórikám, úgy megsajnáltam. Nagyon utálja ezt, de én is. Kép

Ági téma utoljára:
Én pont ezért nem szóltam nektek pedig azt az első pillanattól tudtam, hogy kicsoda, mert ezt akartam elkerülni. Hogy is szól a forgatókönyv? Bekerül egy csapatba, megkedvelik még ha néha kicsit ellentmondásos is, aztán jön egy sztorival ami butasága miatt tele van hibával, gyanús lesz, elkezdenek keresgélni, lebukik, valaki kipakol. És ezután elkezdi bizonygatni a maga igazát, valaki hisz neki, a legtöbben nem, de és EZ A LÉNYEG: RÓLA SZÓL AZ EGÉSZ TOPIC. Nyilvánvalóan ez a célja, még ha nem is tudatos.
Szerintem súlyos szociopata vagy mi.
Na mára bedugultam.Jó éjt.
Vendég

Sajtine,
válasz ment.

Kép
Kép
Kép
ilba

még nem jött meg,
rendes postán adtad fel?Kép

Kép

Kép
sajtine

Húúúha!

Hát nem volt egyszerű visszaolvasnom. De megtettem. Ági témához nem kívánok hozzászolni, pont amiatt amit Tücsökmami írt. Kicsit hajmeresztő, de ha figyelmen kívül hagyjuk, akkor talán működne adolog...Talán....esetleg. Nem biztos.
Na jó akkor erről ennyit. Kép

Ilba!
Király!!!!Tudtam én, hogy ha kitartó vagy és ügyes - meg persze Beni is -akkor tök jó lesz! Annyira ügyik vagytok! És annyira arik is a tükörben! KépKép

Gabi,
Livibaba nem is tudom, hogy lehetne aranyosabb! Tényleg nagyon hasonlít....tudod, te is oylan aranyos vagy...KépKép

Tücsökmami,
nekem is van kuponom, azt is el tudod vinni. És akkor Ilbával is találkozhatunk egyzserre, és akkor mi is elmegyünk esetleg pénteken, és akkor tök jó lenne!!!! Ilba? Akár el is mehetek értetek autóval, és vissza is viszlek szívesen. Ugye van hordozótok? Hülye kérdés...Kép
Tücsökmaminak még:
A szuritól ne félj, Marci tegnap kapta, és semmi baja. Éjjel kis hőemelkedés, és egy fél kúp. És aludt mint a kisangyal - ahogy szokott. Kép Ma fájt egy kicsit jobban a pocak, de azért mert - mint az este kiderült - a kaka keményebb volt a szokásosnál, és nem tudott kijönni rendesen KépKép
Persze anya meg elúszott ezért mindennel....Kép

Jucus, Sajtine
de jó nektek, hogy már ott tartotok, hogy fordul...ügyik a csajszik!
Bár Marci az oldalára már egész ügyesen forog..

Domi gyógyulj meg!!

Na jó, most ennyi csak, mert már olyan vagyok mint a mosott kaki, és még csak most megyek zuhizni is....Kép

Egyébként Marci tényleg mestere a grimaszoknak...annyit röhögünk rajta...KépKép

Na csövi, jó éjt, szép álmokat!

Kép
----------------
B&M
bubek

Kolmol,
ha sikerül találkoznod Manccsal, az tök jó lesz, hidd el, mindannyian megkönnyebbülünk, ha biztosan tudjuk, nincs közöd Ágihoz! Nem értem, miért vetted magadra, láthatod, hogy mi az oka a fenntartásunknak. Sajnos most is, miközben neked írok, itt cikázik a fejemben, hogy Ági olvassa és közben jót röhög, hogy miket írok NEKI.
Szóval - és ezt írtam a lányoknak is privátban - nem személy szerint Te vagy gyanús, hanem a körülmények miatt mindenki, aki újként jött tegnap. Ráadásul Kecskemétről. Egy kis időt kérünk, előbb-utóbb tisztázódik ki vagy, ki nem vagy.

Sajtine,
fénykép??????????Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

jó reggelt, eltűnt az üzim Kép

Bubek:
oksziii!! KépKép ruhák vissza, legalább én is átnézem, van-e valami használható.
milyen kúpot adtál neki?

Gabuska:
te is jó kis koránkelő vagy Kép

szebb napot mindenkinek, mint a tegnapi volt
KépKép
Vendég

Helló!

Gyors bejelentkezés, csak, hogy tudjátok, hogy itt a "fiatalság" (ez tök jó, eddig ránk mondták a családban Kép) jól összebeszélt és Beni is 7 óta kukorékol. Ez nekem még nagyon korán van. Kép
Még itt vagyunk hálóingben hálózsákostul, tuti kakás is, szóval szép kis Anya vagyok (látod Mancs Kép), megyek kipuceválom, ötöltözünk, tusi meg ilyenek és jövök.
Addig írjatok jó sokat!!!

Sajtine,
átment? Pedig elsőbbségivel bocsátottam útjára. Kép

Bubek,
ari vagy, de Óbuda nincsen Nektek épp útban, szerintem mi is kocsival mennénk. Esetleg jönne András is. Tücsökmami jöhet? Vagy addig felmegy Apuhoz. Kép
Persze várjuk meg a péntek reggelt, hogy hogy van Gergő, ok?
Szopit ne kiabáljuk el, ok? Kép De gondold el, én mennyire örülök. KépKépKép

Gabi,
hagyd a fenébe szerintem, de azért ha jön az ismerősöm, akkor előtte adok neki egy jelszót, hogy ráismerjünk, ok? Monjuk ....... na ide valami frappánsat akartam, de még mindig nincsen 8 óra! KépKépKép

Kép
Kép
Kép
ilba

Sziasztok!

Mi is jó korán keltünk ma!

Ilba:
Látod csak összejön a tali másokkal is!!KépFényképezőt vigyetek feltétlenül!!
Nagyon jó a tükrös kép!Szépek vagytok rajta!

Dia:
Jobbulást A szép szemű Dominak!!

Jucus,SAjtine:
Ügyesek a lányok!Gratula a forduláshoz!

Képzeljétek,mér lentebb kellett tenni Szilvi ágyán a fekvőrészt,mert egyedül is felnyomja magát állásba a rácsba kapaszkodva és félő volt,hogy fejre esik!
Igy is próbálkozik,de a feje legalább nem lóg ki az ágy peremén.

Na megyek ,mert telerakta a gatyáját a kisasszony!

Kép

Kép
novum

Ilba!

Küldtem e-mailt!Remélem megkapod!

Kép

Kép
novum

Minden gyerek most kakál? Én is most suvickoltam ki a sejhaját Lívinek. Persze közben pisilt is egyet, a még kakás fenekén jól elkente a muníciót, úgyhogy kisebbfajta fürdést bonyolítottunk le.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?