Új privát üzeneted érkezett!

SziasztokKép

Eszter
Jönnek a fiaidKép AnyaparaKép
Nemi megérzés: hát remélem bejön, mert Gergőnél is megéreztem, és az is jó volt.Kép De ha kisfiú, akor is ugyanolyan boldog leszek! Mégegy ilyen kis kópé, mint Gergő, hát kell ennél több?Kép

Manó
Aranyos vagy.Kép

Rita
Klassz a szoba, ahogy leírtad! végül is melyik lesz majd a gyerekszoba? És Lili marad a régiben, vagy Õ is megy a tesóhoz? Én is ezen dilemmázok, de a család kezd meggyőzni, hogy főleg eleinte rakjuk őket külön szobába.
Gergő sokkal jobban van, sajnos kellett Neki egy kis köptető, de azóta folyamatosan javul. Ma már nem is kelt olyan korán, már fél 7-ig aludt!Kép

Mennem kell, hiányol!

PusziKép

Orsi
8+1

avocado

Sziasztok!

Új kismamiknak Gratulálok!

Anikó!

Megvagyok, csak kicsit szétszortan. KépNem nagyon jutok géphez, napközben a csajszi nem száll le rólam, este meg apa dolgozik itt. Kép

Most sincs nagyon időm visszaolvasni! Egyszer rászánom magam, de most futok, amíg Lillcsi fel nem ébred!

Millió Puszi Mindenkinek!

Timi

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Sziasztok!

Futok-futok,csak Timinek:
LILLÁNAK NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK!!!!! Kép Kép

Anikó
vakili

Sziasztok!

Lillának mi is nagyon boldog névnapot kívánunkKép

Ma voltunk Ritáéknál,nagyon jól éreztük magunkatKépMajd Rita rak fel pár képetKép
Lili nagyon okos,szép kiscsajKépElénekelte nekünk is a kiskarácsony nagykarácsonytKépNagyon cuki voltKépMíra meg hozta a mostanában szokott hisztijétKépÁllandóan az kellett ami Lilikének.Volt párszor nagy üvöltés kergetőzésKépMI meg jót röhögtünk Ritával rajtuk.De szeretgették is egymást,puszizkoztak,kézenfogva sétáltak ,táncoltakKép

No fejezem mert megint üvóltés vanKép

Puszi mindenkinek

Vera

KépKép
viranka

SziasztokKép

Lillának bagyon boldog névnapot!Kép

Látom, mindenki elég elfoglalt. Azért gyertek néha!Kép

Velünk minden ok, még folyik kicsit Mókuska orra, de már sokkal jobban van, jobban is aludt, szóval alakulunk. Viszont írtóra ki tud borítani.Kép Hiába mondom neki bizonyos dolgokra, hogy nem szabad, vagy ne csinálja, komolyan úgy tűnik, hogy Õ csakazértis csinálja! Ma pl. miután bejöttünk a sétából, hiába mondtam, hogy álljon meg szépen, nem menjen beljebb a csupa latyak csizmájával, Õ persze, hogy röhögve betrappolt a konyhába.Kép És van még 100 dolog, amikor csakazértis. Kicsit félek, hogy mi lesz, mikor már meglesz a kistesó, mert ha Neki hiába mondok dolgokat, amikor éppen nem tudok odaugrani, akkor ki fogok készülni.Kép Amúgy meg egy tündér tud lenni, puszilgatja a hasam, minket is szeretget, imád segíteni. De annyira tipikus oroszlán, hogy az hihetetlen!!!Kép

Lányok
Nem tud valaki horoszkópos oldalt? Ahol az aszcendenst meg lehet nézni. Baromi kíváncsi lennék mindannyiunkéra!

Vera
Tök jó lehetett ez a minitali! Képeket nagyon várjuk!Kép

Rita
Végül is mikor lesz a tali? Jövő csütörtökön?

Na, ennyi voltam.

Puszi mindenkinekKép

Orsi

avocado

Sziasztok,
nagyon régen jártam erre,de egyszerűen nincs időm. Elkezdtem dolgozgatni a Tominak,és nagyon be kell osztanom a szabadidőmet.Visszaolvasni egyáltalán nem tudok sajnosKép
Sajnos betegek is voltunk,na meg nagy szomorúság is ért minket.A kutyinkat vissza kellett vinnünk a tenyésztőnek,mert az egyik kedves szomszéd megfenyegetett,hogy ha nem visszük el,tesz róla,hogy holnap már ne legyen itt. Kép
Nem volt semmi gond,el is volt kerítve,de esett 30cm hó,és a kerítés kisebb lettKép
A kutyi kiugrott üdvözölni a szomszéd kislányt,akit a Mayának hitt,és a nagymama azt hitte hogy megeszi a gyereket.KépEgy 5 hónapos Labrador.
Amúgy most már jól vannak a gyerekek,de a Maya nagyon szomorú.
Szeretnék ide hozzánk egy talit szervezni,ha elolvad a hó,mindenkit sok szeretettel várunk!Az időpont miatt időben szólok,remélem sokan el tudtok majd jönni.

puszi mindenkinek,
Nanda
nanda

Orsi!

www.astronet.hu
puszi
nanda

Sziasztok!

Én is rég jártam erre. Olvasni olvasgattam időnként, de annyi időm nekem sem volt, hogy nyugodtan irogassak személyenként.

Először is én is gratulálok minden Kismaminak (bár azt hiszem csak Orsi nem kapta még meg a gratulációját tőlem)

Orsinak én is javasolnék egy oldalt

http://www.horoszkop.lap.hu/

én itt próbáltam utánanézni, hogy milyen csillagjegyű gyereket szeretnénk következőre. Mi sajnos elhalasztottuk még a projectet, félek, hogy terhesen, és egy kisbabával nem tudnék annyit törődni Marcellel amennyit igényel. Így most van még pár hónap haladék.

most megyek aludni, mindig megígérem, hogy majd rendszeresen jövök, de most tényleg nagyon fogok igyekezni Kép

Puszi Mindenkinek

Jerry
jerry

Nanda!

Pont tegnap kérdeztem Ritát mi van veled Kép

V.

KépKép
viranka

Sziasztok!

Voltam dokinal reggel. Minden rendben van. Kép mehszajam zart, es rendben van. repulhetek. Kép De azert meg elotte latni akar, biztos, ami biztos.
Voltam terheleses cukron is. Hmmm. Kép Finom volt. Kép

Timi: Lillanak sok puszi nevnapja alkalmabol!

Orsi: Tali barmelyik csutortokon lehet amikor jo nektek. A mostani is szoba johet ha a kozlekedes megfelelo es nem beteg senki. Kép

Vera: En is nagyon orultem, hogy jottel! Kép mar nagyon letargias voltam, hogy nem tudok senkivel beszelgetni. Kép Teszek fel a lanyokrol kepeket. Tenyleg olyan edesek voltak amikor kez a kezben tancoltak. Kép

nanda: de ho, hogy jottel! Nem tudnal kicsit gyakrabban jonni? Kép Sokaknak hianyzol. Sajnalom a kutyat. Ez nagyon szomoru hir. Kép nem tudtatok volna a keritest meghosszabbitani? Vagy megmagarazni a tulajnak, hogy ez egy labrador es nem egy dobermann? A ho meg amugy is hamarosan el fog olvadni..

Jerry: A szemem esett ki majdnem, mikor meglattam, hogy te irtal. Kép Nagyon orultem neki! Nem tudsz te is gyakrabban jonni? nem jottok ki hozzank a talalkozora??

Elnezest a sok kepert, de nem tudtam valogatni. Azert lekicsinyitettem oket. Kép

Lili hintaztatja Mirat:
Kép
Mindketten mosolyognak:
Kép
Mira Lili oleben:
Kép
Miranak mindketto babakocsi kell:
Kép
Ropieves a lepcso aljan:
Kép
Puszilkodas:
Kép
Tanci tanci:
Kép
Piheno:
Kép
Futas az ajtotol ajtoig. Kép :
Kép

Puszi nektek Rita

Kép
Kép
trita

Sziasztok!

Rita,Vera:nagggyon édesek a képek! Kép Jó lehetett a minitali.Milyen jól áll Mirának a copfi.Egész más az arca.Kép

Rita:De jó,hogy minden ok! Kép MIkor is mentek? Nekem valami március dereng.Lili is megy?

Nanda:nem is hiszed,hogy mennyit emlegetünk!!!! Mit dolgozol Tominak? Kutyust sajnálom.Kép

Jerry:de jó,hogy jöttél! Kép Nem kell siettetni a kistesót,mindenkinél máskor jön el az ideje.Várunk ám sűrűbben Téged is! Kép

Orsi:Bence is tiszta takony.Kép És rossz,mint a kisördög.Két napja nagyon kiborított,már bőgtem délutánra.Egész nap megállás nélkül valami rosszat csinált,de szó szerint!2 perc szünet sem volt.El sem tudom mesélni...Máskor is csinál csibészségeket,de most mintha direkt idegesíteni akart volna.Kép Ráadásul fogyózom,úgyhogy állandóan ideges vagyok az éhségtől is szerintem.Kép
Holnap megyünk Katica fellépésére,néptáncolni fognak az osztállyal a műv.házban..Már alig várom!!! KépVasárnap meg mozi.Kép Nem fogunk unatkozni.
Mondjátok már Gergőnek a tesót? Azért puszilgatja a pocakot?
Nálunk Bence alvása egyszerűen katasztrófa!!! Kép Óránként kelünk,és addig nem nyugszik,amíg cicit nem kap.De nem az orra zavarja,nincs eldugulva,egyszerűen csak kel és most már goromba.Nem ám simi-simi anya,hanem vagy a szememet nyomkodja,vagy megcsíp,vagy csak ütöget.Kép Azt hiszem most jutottam el odáig,hogy elég volt a szopiból.Reggel-este az még ok,de most már azért a napi 4-5,plusz éjszaka 5-6 azért borzasztó.Ráadásul most már fáj is a fogaitól,nem harap,de akkor is.KépBocs,hogy itt panaszkodok.Kép

Na,most eddig jutottam,többieknek is puszi,jó hétvégét!

Anikó
vakili

Hali,

Tegnap már elkezdtem írni de elszállt Kép Szóval én is eltüntem egy kicsit, sok zűröm volt mostanában. Viszont bevállaltam egy kis plussz munkát ( adatbázisfrissítés) ami jó pénzt hoz a konyhára és ez a kis sikerélmény feldobott. Picit depis vagyok én is már jöhetne a tavasz! Igaz tegnap délután is már olyan szépen sütött a nap.
Utólag mégegyszer gratula minden új kismamának, tényleg nagy bébibumm várható ismét.

Anikó,
Te miért fogyózol? Nem hiszem h neked kéne. A szemölcsök sajnos élnek és virulnak, nem igazán látom hogy elmúlnának a homeós bogyótól meg a csepptől bár szorgalmasan adom neki. Igaz még van két hét az ígért hatásig.

Még egy pár szó magunkról, manó is egyre okosabb és hisztisebb is sajnos. Napi küzdelmeim közé tartozik a lépcsőn nem feljövés. Szó szerint fél óra mire feljövünk a negyedikre mert minden harmadik lépcsőfoknál megáll, leül, nézelődik stb. Én meg megőszülök. Ha valami nem úgy van ahogy ő akarja akkor nyafi de már megtanultam figyelmen kívül hagyni mert igazán ez válik be nála is. Egyre többet beszél, kedvencem amikor benyögi h tojást, banánt, piacon, mamival, busszal ( legutóbb amikor anyunál volt elmentek a piacra busszal és nagyon tetszett neki, azóta ezt szajkózza) Szinte mindent ismétel mint egy kis papagáj, most a törülközőt gyakorolja Kép Egyre többet babázik, öltözteti, sétáltatja és beszélget neki.
A végére egy kérdés, tudtok-e mondjuk Pesten vagy a környéken jó helyeket ahová vasárnap délután el lehet menni manóval? Szeretném elvinni majd állatkertbe, Budakeszin a Vadasparkba és majd Veresre a medveparkba és majd a Margitszigetre is. Ezenkívül valami ötlet?

Puszi mindenkinek
Andi

Kép[
Kép[
kostyika

SziasztokKép

Nem nagyon tudtam jönni, mert itt volt(van) a család és ilyenkor nem jutok ide. Vagy , ha lenne 5 percem, akkor épp Karcsi csinál valamit a géppel.

Jól vagyunk, bár Gergő még mindig kicsit taknyos, de azért már sokkal jobban van. Holnap viszem vissza a fülészetre, ott majd megmondják, hogy kell-e még orrcseppet adni.

Rita
Képek tüneményesek!Kép Már olyan igazi kiscsajok mindketten!Kép
Sajnos nekünk ez a csütörtök mégsem lesz jó, ráadásul a következő meg már március 2, és akkor megyek játszani a tv-be.Kép Így miattam ne várjatok, ha a többieknek most lenne jó, akkor nyugodtan csináljátok meg. Nagyon fogjuk sajnálni Mókuskával, de remélem a legközelebbire már eljutunk!

Anikó
Szerintem nyugodtan panaszkodd ki magad! Elvégre Neked van a legnehezebb dolgod itt mindenki közűl, ráadásul az elejétől! Szerinem ezt senki más nem bírta volna ennyi ideig!!! Megértelek, hogy besokalltál, mert ez már tényleg kicsit sok! És van valami tervetek?
Nálunk vannak egész szuper éjszakák, az eddigi legjobb tegnapelőtt volt, akkor fél 9-től hajnal 5-ig aludt! És utána is sikerült visszaaltatni fél 7-ig! De tegnap is felkelt 2-kor és aztán már csak 3/4 7-kor. Szóval mi alakulgatunk!Kép
Fogyód: no comment!Kép

Vera
Visszajeleztem az iwiw-en.Kép
Mírád tüneményes a két kis varkocsával!Kép

Andi
Sajnálom a szemölcsöket!Kép Remélem hatni fognak a bogyik!
BeszédKép Édes lehet! Gergő még mindig csak a saját kis nyelvén, de úgy monológokat képes! Meg felolvas nekünk az újságból.Kép

Na, megyek hamizni.Kép

Puszi mindenkinek!Kép

Orsi
8+5

avocado

SziasztokKép

Na, most van egy kis időm feltenni pár képet, mert tegnap kicsinyítettünk, de eddig nem jutott rá idő.

Kép
Ezt Õ csinálta magától! Semmi direkt nem volt benne!Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

És azért egy kép a két pocakosrólKép
Kép

PusziKép

Orsi

avocado

Bocsi, az Õ csinálta magától mondat a cumis képhez kellett volna, hogy kerüljön.Kép

avocado

Orsi,

Szép a pocid Kép Szemölcsökről: már az a szomorű hogy manó teljesen természetesnek veszi hogy kenegetnem kell, még ő figyelmeztett h szemölcsök kenniKép

Vera,
Hogy megváltozott Míra mióta nem láttam! Nagyon jól állt neki a két zopfocskaKép

Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok!

Sajnálom hogy most sem tudok visszaolvasni, ráadásul az előző üzenetem el is szállt.

Mi bekaptunk egy újabb betegséget, hányás-hasmenéses nyavajával küzd az egész család a férjem kivételével. Dávid már jól van, Balázs közepesen, Marci még elég vacakul van.KépKép

A talira biztosan nem megyünk, Dávidot nem is vinném pár hétig közösségbe. Remélem a testvérei nem hoznak haza újabb betegséget.

A talit miattunk ne halasszátok tovább.

Sziasztok, mindenkinek minden jót!
Andrea
tandrea

Sziasztok!

Orsi:képek nagyon édesek,pocakok szépségesek.Kép
Bence is taknyos még,én meg összeszedtem egy kötőhártyagyulladást.Kép
Tervünk nincs,védőnő azt mondta,hogy ezt már csak úgy lehet megoldani,hogy 2-3 napra odaadom Bencét anyuéknak.De ehhez meg nincs szívem.Kép Nőgyógyi is azt mondta,hogy lassan le kéne állnunk a szopival,mert felborulhat a ciklusom.Kép
Fogyókúra azért kell,mert szépen feljött 5 kiló,és állandóan hányingerem volt,ha farmert húztam.Nehezen,de rájöttem,hogy a hasamtól van.KépÍgy most életemben először fogyózok.Nagggyon sz@r.Mondjuk már tényleg túlzásba vittem a reggeli és vacsora kenyérfogyasztását,időnként szépen lecsúszott 5-6 lekváros kenyér.Kép 2,5 kiló már lejött.
Kata tünemény volt a néptáncos ruhában,jó volt az előadás nagyon.Kép
Ma moziban voltunk a nagyokkal,Nanny Mcphee-a varázsdadát néztük meg,nagggyon szupi volt.Kép
Éjszakáidat nagyon irigylem!!!

Andi:Ó ,azok a szemölcsök!!! Kép Kép Kép Nagyon sajnálom.
Munka KépÜgyesen beszél lánykád,Bence még nagyon babanyelven mondja.Kép

Rita:csütörtökön van a suliban a farsang,úgyhogy mi biztos nem tudnánk most menni,de mi egyébként is nagyon labilisak vagyunk,úgyhogy miattunk nem kell halasztás.

MOst mennem kell,puszi a többieknek is:

Anikó
vakili

Ó,közben jött két hsz.Kép

Andi:szegény manócskád milyen kis ügyeske.

Andrea:JOBBULÁST!!!!!!!Kép Kép Kép

Anikó
vakili

Sziasztok!

Megvettem ma reggel a jegyeket a repulore. Kép Marcius 25-en indulunk. Kép Bent voltam a Malev irodajaban es megerositettek, hogy repulhetek 30 hetesen minden akadaly nelkul egy engedellyel. Az engedely nem problema. Kép Alig varom mar. Remelem nem lesz semmi akadalya.

Aniko: Lili is jon velunk. Kép Es ugy tunik az anyosom is. Kép Ennek kulonosen orulnek, csak van meg egy kis bibi, hogy repulni vagy ervenyes utlevellel vagy az uj kartyas szemelyivel lehet csak. Anyosomnak meg lejart az utlevele, es nem hiszem, hogy az uj kartyas szemelyije van. De majd ez este kiderul. Mindenesetre van meg bo 1 honapja, hogy elintezze ezeket ha jonni akar.
Bence rosszalkodasa ismeros. Lili is szokta ezt csinalni. Tegnap is fel ora hisztitjelenetet rendezett. A falba is verte a fejet. Kép Ejszakai szopirol tenyleg nem art ha leszoktatod, nem hiszem, hogy baja lenne ebbol, csak nagyon nehez lesz szerintem.

Andi: Nem semmi az a lepcsozes. Kép Lili egesz nap le-fel lepcsozik nalunk. Egyszeruen imadja. Most mar eleg stabilan es egyedul tud rajta menni, igy hagyom hadd csinalja. Gratulalok a munkahoz. Kép

Orsi: Te meg tudnal hivni az iwiw-re? Megneznem en is, de csak ugy tudok felmenni, ha valaki, mar meglevo tag meghiv.
Nagyon jok a kepek. Gergo nagyon edes. A te pocakod viszont jo nagy 8 hetes korod letere. Kép
Hugod mikor fog szulni? Tudjak mar, hogy kislany vagy kisfiu?

Andrea: Nagyon sajnalom, hogy ilyen betegek vagytok. Kép Gyogyuljatok meg. Tudom milyen ez a betegseg, mi is atmentunk rajta 3 hete. Kép

Talalkozo: A talalkozot biztosan elhalasztjuk. Megvarjuk mig mindenki felepul es raer. Szerintem olyan marcius kozepe fele fogom ujbol szoba hozni.

Na, dolgoznom kell.
Puszi nektek Rita

Kép
Kép
trita

Sziasztok Lányok!

Köszönjük a köszöntést! (azthiszem, hogy ezt még nem írtam. Kép )

Nagyon jók a képek!

Mi jól vagyunk, Lilla egyszerűen tünemény mostanában. Annyira látszik rajta a fejlődés, hogy nem győzök csodálkozni. Minden perc egy felüdülés vele, és ha kicsit ideges is vagyok, mindig megvígasztal. Kép

Teszek fel képet róla. A ruciját anyósom kötötte. Kép

Pussz!

Timi

Kép

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Sziasztok!

Timi!

Tünemény a kislányod ebben a szerkóban Kép Kép
Vizsgáid hogy sikerültek?Egcsiék hogy vannak?

Anikó!
Lehet h. igaza van a védőnődnek.Csodálom hogy eddig is bírtad és nem dőltél ki.Anyukádék meg ha bevállalják Bencét hétvégére akkor vigyétek szerintem.Gondolom nem az ország másik felén laknak és ha gáz van akkor pedig érte tudtok menni.Párodnak,gyermekeidnek egy kiegyensúlyozott,pihent,mosolygós feleségre,anyára van szükségükKép

Rita!
De jó hogy halasztódik a tali mert péntek éjszaka MÍra is hányt azóta meg megy a hasa.Apája is rosszul van,én is lemondtam volna a csütörtököt.
Szóval ha véletlenül megbetegednétek akkor bocsi.

Orsi!
NAgyon édesek a képek:o Míra kb.1 héttel ezelőtt csinálta hogy a szájába vette a 2 cumijátKépMeg kibújt a bodyja nyakán és letolta a derekáraKépItt vigyorogtunk rajtaKépSajna a képek a másik vinyón vannak így nem tudok feltenni.
Rita megelőzött,de én is megkérdem mikor fog szülni a húgod és fiú vagy lny lesz?

Tandrea!
Most már ténylg kilábalhatnátok ezekből a betegségekből,rátokférne.De mindjárt itt a tavasz és mindenki egészséges leszKép Kép

Andi!
SzemölcsökKépHátha két hét múlva kezdenek eltünni,gondolom azt tudod h.ezek a homeos szerek előbb felerősítik a tünteket aztán hatnak(én így tudom ha nem így van cáfoljatok)
A munkához meg gratulaKép

Eszter!

Veletek mi van,rég írtál?
Maccs?
Telket sikerült eladni?
Megérkezett MÍra megyek.
Pusz mindenkinek és jobbulást minden kis és nagy betegnekKép

Vera

KépKép
viranka

Rita:biztos szupi lesz az utatok.Kép Én most nagyon rosszul viselem ezt az időszakát Bencének,a nagyok soha nem voltak ilyenek.Tartok tőle,hogy nem vagyok elég erős ehhez a leszoktatáshoz.Kép Nem attól félek,hogy ez neki rossz,hanem nem bírom elviselni a sírást.

Vera:tudom,hogy igaza van a védőnőnek,de nálunk még a nagyok sem voltak soha egy napig sem távol tőlünk.Nem hiszem,hogy kibírnám.Kép Remélem megoldódik magától mielőtt kikészülök teljesen.

Timi:édes a lánykád,nagyon csini a gúnyája.Kép

Puszi:Anikó
vakili

Egy kis hirdetés:

Gyermekfotózás saját otthonában Budapest egész területén! Naptárak, képeslapok, slideshow-k készítése, papírképek rendelése kedvező áron!
Bővebb információ, árak, időpont egyeztetés: www.b-photo.uw.hu

Kép Kép
joophe

Helló!
Köszi Vera, hogy kerestél, megvagyunk, csak olvasóban.

Andrea!
Rémes ez a sok betegség, főleg egymás után! Én is csak azt mondom amit vera, lassan itt a tavasz!

Rita!
Biztosan jó lesz az utatok!
30 hét! Mi szerdán töltjük be!Kép

Vakili!
Eddig is csoda, hogy bírtad! Kell egy kis kiborulás, amúgyis hosszú és méla telünk volt, nem csoda, ha eleged van mindenből.
Panaszkodni meg gyere nyugodtan. Valamicskét csak kienged az is gőzből!

Orsi!
Jók a képek! te kis 8 hetes!Kép

Kostyika!
Hallani én is úgy hallotttam, hogy homeos erősíthet és csak aztán használ! De nem vagyok szakértő a témában, de még csak jártas sem. Azért drukk!

Mi megvagyunk.
Végre szombaton felszerelték az ajtókat Olivér szekrényeire. nem rossz, de azért látszi, hogy nem vagyok gyakorlott lakber és a színkártyákkal is vannak gondjaim. Na de sebaj.
Képeket szállítom, amint nem csak az ágyam fog érdekelni.
Kicsit kimerültem én is. Rémes, de szoknom kell, a heti két pihinapom hiányát, ráadásul azt hiszem az utolsó hetek hisztikéje is kezd megrohanni. Majd kipukknaok a méregtől, a köv. pillnatban zokogni tudnék, de harapós is vagyok....Áhhhh....
és néha kiabálok Olivérrel, amikor eddig ez nem volt. Kép
Jó lenne tényleg már a tavasz, hogy úgy menjünk ki sétálni, hogy nem volt bírkózás a hülye anorák miatt.
Jógára sem megyek Olivérrel többet, mert abban az időpontban amikor mi megyünk 11-13hós kislányok vannak, és ő a maga kis 20 hónapos fiús vehemenciájával csak bajt csinál. Most azon töröm a fejem, hova máshova vihetném társaságba. Valószínűleg megnézem holnap az egyik bölcsit. Nem akarom beadni, csak 1-2 délelőttre elvinni játszani.
Nem akarnám még elengedni a szoknyám mellől, de kell egy kicsi időt külön is töltenünk, mert ez az összezártság egyikünk sem jó. Látom rajta is, magamon meg érzem.
nem sopánkodom tovább, inkább megyek aludni, hátha reggelre szebb lesz a világ!

Sziasztok!

Eszter 29+6

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Sziasztok!

Timi: Lilla nagyon sokat not! Kép Edes ebben a ruhaban. Ti nem terveztek kistesot?

vera: Sajnalom Mirat. Most mar jobban van? Ugy tunik ti is felszedtetek valahol ezt a franya virust. Mi mar tul vagyunk rajta, ugyhogy mi most nem vagyunk betegek. Lili nagyon jol van. Kép

Aniko: Tudom milyen nehez a sirast hallgatni. Kép Viszont nalunk neha szukseg volt ra. Es nem tunik, hogy megviselte volna. En nagyon kemeny vagyok. Kép Biztos megoldodik idovel nalatok, csak az a kerdes mikor.

Eszter: Vegre irtal. Kép hat remelem is jo lesz az utunk. Mar nagyon varjuk. Gratulalok holnapra a 30-ik hetnek. Kép Hogy birod? nagy a pocid? Enyem oriasi. De azert jol viselem, csak neha nehez.
Hisztid valoszinuleg a terhesseg velejaroja. nekem szerencsere nincs ilyen, legalabbis egyenlore. Oliver viselkedese nem semmi. Igazi kis huncut kisfiu. Kép Mit ertesz azon, hogy bajt csinal a joga oran? Nem lehet az megse olyan nagy, hiszen meg gyerekek. Bolcsi jo otlet, ha ugy erzed ez jo megoldas. legalabb Oliver is kitombolhatja magat odabent. es gondolj arra, hogy nehezebb lesz ha megszuletik a kisteso.

Na, megyek, megint dolgozok.

Puszi nektek Rita

Kép
Kép
trita

Sziasztok!

Csak azért írok ide, hogy nem érdekel valakit egy 4 órás könyvelői állás?

jakoesrichi@t-online.hu
petra2

Helló!

Szia Rita!
örülök, hogy nem vagytok betegek!
Olivér is jól van nagyjából, bár lázmentes hurutos köhögés és némi t*kony van. Ha ennyiben maradunk, akkor nagon jól megúsztuk ezt a telet és elmobdhatjuk, idén Apa vitte a kórságpálmát!
Pocak nagyon nagy. Önjáró. Ezt úgy értem, hogy néha egészen magasan van a méhem teteje, kb két ujjnyira attól a csonttól aminek rövidzárlat okán nem jut eszembe a neve, tudod ami a bordákat összetartja elől, máskor meg egészen lenn, akár négy ujj is elfér felette. Lassan a keresztcsontom is kikészül, főleg, ha két órát sétálunk. Pedig az a nap legjobb része!!! Nem szívesen csökkenteném a sétaidőt!
Igen ez az a hiszti és az, hogy nem igazán vagyok alkalmas színtiszta háziasszonynak, így ha nem tudom néha másra is használni a fejem, becsavarodási tüneteim lesznek. Kicsit olyan, mint amikor másoknak a társaság hiányzik, nekem épp a kriptám zenétől hangos magánya az ami elkelne már egy kicsit.
Olivér alapvetően nem rossz, csak azok a babák, akik akkor jógára járnak kicsik hozzá és nem úgy reagálnak, hogy az jól süljön el. Egy hozzá korban közelebb álló baba meg tudja mutatni, ha valmi nem tetszik, nem hagyja, hogy elvegyék a játékát, de adott esetben akár már arra is képesek, hogy együtt játszanak valamit. Itt viszont hiába is akarna játszani bármelyik babával azok még épp a felállást gyakorolják, tehát jobb dolguk is van, mint Olivért szórakoztatni. Így viszont hogy lekösse magát elkezdi dobálni a labdát, műanyagcitromot, vagy a kockákat, mert azt látja, hogy vannak ott babák, de azt is, hogy senki nem játszik vele. ördögi kör! én legalábbis így látom.
Bölcsiről nem tudtam meg semmit, azon kívül, hogy pénteken délelőtt van fogadóóra. Így akkor majd becsattogunk és rákérdezünk a lehetőségekre. Remélem, hogy van lehetőség arra, hogy csak délelőtt legyen ott, aztán majd itthon alszik és ebédel. Tényleg csak a babák miatt szeretném vinni, mert megszakad a szívem amikor arra megyünk és éppkinn is vannak, ő meg lóg kifelé a kocsiból hogy "baba, baba".
Egyébként a mi Nagyfiúnk már az új szobában alszik! Simán! semmi sírás, vagy nyaf-nyaf! na jó, ma délutáni alvás nem jött össze, de szerintem inkább az orra zavarhatta az alvásban, mert a régi ágyában is alig aludt valamit, de akkor is büszke vagyok a Pockomra!Kép

Azt hiszem mára is kisopánkodtam magam!

Legyetek jók!

eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

SziasztokKép

Megpróbálok írni, de mivel Mókuska már majdnem 2 órája alszik, így lassan várható az ébredés.
Megpróbálok reagálni is, csak már elfelejtettem, hogy tegnap mit olvastam.Kép

Andi
KösziKép
SzemölcsökKép Lánykád nagyon kis ügyes!Kép

Andrea
Jobbulást Nektek!

Anikó
Hát nem lehetsz könnyű helyzetben! Nem irígyellek!
5-6 lekváros kenyér!Kép Azért az szép kis adag!Kép Piszok mázlista vagy, hogy nem látszik rajtad 5 kiló! Azért én magamon észreveszem, de sajna most várnom kell legalább még 2 évet. Akkor én is tuti fogyózni fogok!Kép
MoziKép Már mi is készülünk egy ideje, de mindig közbejön valami.Kép

Rita
Sajna az iwiw-re már meghívtam a tesóm, és nem ad több meghívót.Kép De majd őt megkérem, hogy hívjon meg téged.
Pocim: hát igen, ez most már korábban látszik, mint Gergővel és Gergő is óriási volt, így számíthatok megint egy jókora görögdinnyére.Kép
Hugicám május közepén fog szülni. Majdnem veletek egyidős.
Utazásotok: nagyon irígykedem!Kép Fotózzatok sokat, legalább lélekben elmehessünk!Kép

Timi
Lillád nagyon édes! Anyukád meg nagyon ügyes!Kép

Vera
Hugicámról lásd fentebb.Kép
Míra mutatványaKép

Eszter
Már 9 hetesek vagyunk!Kép
Hiszti: majd elmúlik! A gyerekek meg hihetetlen rugalmasak, egy kis rákiabálástól nem lesz lelki sérült!Kép
Bölcsi: szerintem is jó ötlet! Nekünk szerencsére van a babaklubb és Gergő is imádja.
Ajtók: végre!Kép Színkártyák minket is megtréfáltak a falak színeinél!Kép
Új szoba: tök jó, hogy Olivér ilyen simán vette! Remélem nekünk se lesz gond, de az még odébb van, majd a nyáron.

Na, most ennyire futotta.

Ja, mi jól vagyunk, imádom ezt a tavaszi levegőt!Kép Meg hogy süt a nap!Kép
Hiszti nálunk is van, meg bírkózás is és részemről kiborulás. De másoktól is ezt hallom, így már nem aggódom, hogy mi nem vagyunk normálisak.Kép

Puszi mindenkinekKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Lilla nő, mint a gomba! Kép

Rita!

Hát őőő, izé, bigyó! Szóval kérdésedre még nem válaszolnék egy-két hétig. Kép

Orsi!

Én is teljesen oda vagyok a tavaszi szellőcskéért. Lillával minden nap hatalmasakat motorozunk, sétálunk. Csak a csizmák, cipők bánják, ugyanis a kisasszony megáll a tócsa közepén, és elkezd benne tapicskolni. De nem bánom, hamar megszárad a cipője, mosni meg úgyis mosok minden nap szinte. Kép

Én hordom Lillát játszóházba. Szerencsére van itt a közelben (két perc séta) egy, ami szuper, és ingyenes is ráadásul. Lilla nagyon szeret menni, és nem is bánom, hogy gyerekek között van, már kicsit megunt mindig velem játszani.

Rohanok, mert mintha futna a krumplivizem! Kép

Pussz!

timi

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Vera!

Egcsiék jól vannak, van munkájuk bőven. Berci is hatalmas, okos, hisztis legény már. Kép Most költöznek majd kertesházba.

Vizsgáim megvannak, már bele is vágtam a második félévbe! Szerencsére ezen a szombaton nem kell mennem, egyébként minden szombaton megyek. Kép Kép

Pussz!

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Szia Timi!Kép

A "hát, őőő, izé, bigyó" nagyon tetszett!Kép Nagyon várjuk a híreket!Kép
Motorozás: én is úgy szeretnék már úgy kimenni Gergővel, de sajnos nálunk nem olyanok a körülmények, hogy most még lehetne.Kép Sártenger a környék, tuti elakdna és el is esne. Így gyalogosan vagyunk kint, többnyire a ház előtt, s imádja Õ is a pocsolyákat! Tegnap majdnem 1 órán keresztül azzal szórakozott, hogy a kavicsokat dobálta hol egyik pocsolyába, hol másikba. Persze csurom sár lett, de engem sem érdekel. Élmény volt nézni, ahogy elmerült ebben a játékban!Kép
Játszóház: igazad van, ráadásul nem az oviban fogja először szokni a gyerekközösséget, hanem addigra már természetes lesz neki.
Egcsiéket nagyon puszilom! Nincs nekik net ott kint? Tök jó lenne, ha onnan írna néha!

Na, most ennyi időm volt, megyek főzni a sárgaborsót. Nyamiii!Kép

PusziKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Latom, nem nagyon van forgalom ma. Kép Jol vagytok? Mi egy kicsit taknyosan. Lilinek folyik egy kicsit az orra, de nem kell szivni. Nekem is faj a torkom es folyik az orrom, de azert jol vagyunk. Vagy megfaztunk, vagy virus. Nem tudjuk. Szerencsere lazasak nem vagyunk.

Eszter: orulok, hogy Oliver ilyen jol atszokott az uj szobajaba. Kivancsi vagyok Lili mit fog majd szolni. Bar ugy veszem eszre, hogy jobban alszik normal agyban mint a racsos gyerekagyban.
Kep? Kép

Orsi: iwiw-et koszi. Kép Kivancsi vagyok mi az.

Timi: Titkozatos vagy nagyon. Kép Akkor 1-2 het mulva ird meg. Kép Jo nektek, hogy olyan kozelben van nektek jatszohaz. Lilinek is jol jonne, de itt Godon nincsen. Talan kiprobalom a babaklubot. Hatha jo az itt.
Motorozas nalunk se johet szoba. Igaz sar nincsen, de az olvado ho es a kavicsos ut keveredese nem a legkedvezobb erre, nem beszelve nalunk a Lilinek terdig ero pocsolyakrol az ut szelen, amiket eloszeretettel taposna meg.
Jo tanulast! Kép Mindent bele. Kép

Irjatok!
Puszi nektek Rita

Kép
Kép
trita

Sziasztok!

Hú,de rég jártatok erre!

Orsi:ez az iwiw nagyon jó!!! De téged nem találtalak sehogysem.KépMegkeresnéd Attilát?
Már mínusz 3 kilónál tartok.Kép Bele kell húznom,mert pénteken osztálytalálkozó,a 21. !!!!Hú,de öreg vagyok!! Kép Remélem rám jön a kedvenc cuccom.Kép
Mozizásba most nagyon belejöttünk,lehet,hogy ma is megyünk.Kép

Timi:ez az ingyenes játszóház jól hangzik.Itt mindegyik olyan drága.Kép Félévedhez gratula.Kép
Nem is tudom mi lehet az az izé,bigyó... Kép Kép Kép

Rita:jobbulást Lilinek!

Eszter:bölcsit más is csinálja ilyen félnaposan,hetente két-három alkalommal.Próbáld ki,hátha Olivérnek is bejön! Kép
KÉpeket várjuk az új lakosztályról.Kép Szuper,hogy Olivér is jól érzi magát benne.
Jól esik a panaszkodás néha,csak félek,hogy mások ezt rosszul értelmezik.Hiszen tulképpen nagyon szerencsés vagyok,van 3 csodás,egészséges gyerkőcöm,mi ez ahhoz képest,hogy nem nagyon alszom.Időnként elszégyellem magam,amikor nagyon kiborulok.De jó volt kiírni magamból.Kép

Andrea:hogy vagytok?????

Andi,Vera,Mese,Manó,többiek sok csók:

Anikó
vakili

Helló!!!!

Vakili!
Én már próbáltam írni a múltkor is, de elszállt. Ez pedig mindig rosszul érint, így mérgemben inkább itthagyom a gépet és nem írom újra. Kép Persze mert ahhoz lüke vagyok, hogy copyt csináljak! Ezért egyszerűbba gépre haragudni!Kép
van félnapos bölcsi!!!
Jövő héten pénteken kell telefonálnom, hogy mehetünk-e. Hétfőn szerdán és pénteken menne 8-12-ig. remélem szeretni fogja. Ha valóban olyan kis társasági lébny, mint aminek nézem, akkor lehet, hogy nyárra egész napos lesz. Ez persze tőle függ, mert bármennyire is azon vagyok, hogy önálló pocok legyen, azért olyan rossz is egyben... de ezt azt hiszem senkinek nem kell magyaráznom...

Na de a képek, mert most ezért ültm ide, miközben ebédel a famili...

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

ezt meg azért mert a kedvencem...
Kép

Sziasztok!

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Szia Eszter!

Nekem napokig be sem jött a társalgó,nemhogy írni tudtam volna.Kép
Szupi lett Olivér szobája!!!! Kép Én is ellaknék benne,nagyon szeretem a színeket.
Sapkás kép meg nagyon vagány.Kép
Lemaradt a levélkéd végéről,hogy 30+...Tessék írogatni,mert nem tudjuk követni,jó? Kép
Bölcsi: ez jó hír.És beveszik vajon simán,akkor is ha otthon vagy?
Mit ebédeztetek?

Pussz:Anikó
vakili

Szia Vakili!

Épp most vagyunk 30+5nél! Igenis, parancs értettem! Írni fogom! Kép
Beveszik és bármikor lehet kezdeni, mivel ez nem bölcsis ellátásnak minősül, hanem gyermekfelügyeletnek. Gondololom nekik az elszámolásnál válik ketté a dolog, de majd megtudom a részleteket úgyis.
Ebéd kelkáposztafőzelék és fasírt volt. Ugyanis a afasírt a kettő közül az egyik módja, hogy húst juttassak a gyermek szervezetébe. Amásik az a baconos sajtos pulykaizé a fagyasztóból. Sehogy máshogy nem eszi az uraság!
Köszia aszobadícséretet. Azért még lenne mit tanulnom mint bútor és lakberendező, de eddig úgy tűnik betölti a szerepét. Kép

Hogy vagy? Alvás?

Eszter 30+5

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Sziasztok!

Látom még emlékeztek ránk. Most kicsit szégyenlem, magam, hogy eddig nem jelentkeztem, ezután majd próbálkozom. Csak nehéz lépést tartani a topikkal, munkával, gyerkőccel...tudjátok.
Szóval augusztus óta amerikai lakosok vagyunk és nagyon szeretjük.Nem tudom Timi mennyit tudósított-ezúton is hálás köszönet!- de most már igyekszem bekapcsolódni ide is, kérdezhettek.
Én is kérdezek. A fiam nem hajlandó ejszaka az ágyában aludni! Alszik 2 óra hosszát és iszonyatosan elkezd üvölteni, alig tudom megnyugtatni. Tippek? Minden megoldás érdekel!KépApa már hónapok óta a nappaliban alszik a heverőn.Kép

Egyébként minden újra kismamának gratulálok! Nagyon irigy vagyok, nálunk nem tudom mikor lesz kistesó, ugyanis apa nem lelkesedik az ötletért. El vagyok kenődve kicsit(néha nagyon), mert én már nagyon ráhangolódtam a másodikra. De ahogy a párom mondaná én padlógázon ő meg kézifékkel munkálkodik a következő gyerkőcön. Mindegy, nem adom fel!

Láttam új neveket, majd lassan megismerek mindenkit. Addig is üdv!

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Hali,

Egcsi,
Szia mi még nem ismerjük egymást de nálunk is hasonló szitu van második baba ügyben. Én most már nagyon szeretném de Robi szintén nem akar. Pedig már egészen beleéltem magam és már semmi kedvem visszamenni dolgozni. Időről időre füzögetem de ő keményen kitart h majd jövőre megbeszéljük Kép Alvásra sajna nem tudok tanácsot adni, Manóm is egy hete nagyon rosszul alszik és már hajnalban átvándorol hozzánk.

Anikó,
Gyere panaszkodj nyugodtan én két nap nem alvás után kivagyok, te még mindig hős vagy a szememben h ennyi ideje már kitartasz.

Eszter,
Nagyon vidám kis szoba lettKép Ez a bölcsi megoldás nagyon jó dolog, bárcsak nálunk is lenne ilyen de sajna itt csak két bölcsi van és mindegyik fullon van. Van egy magán ahol van hasonló mint amit írtál csak nagyon drága. Lassan meg kéne néznünk a két bölcsit és eldönteni h hova iratjuk be manót szeptembertől mert már mennem kell vissza. Már a főnököm is felhívott valamelyik nap h mi lenne ha hamarabb visszamennék Kép Mondtam h nincs kedvem, még ki akarom élvezni ezt a pár hónapot és még itt van az utolsó vizsgaidőszak is a nyakamon. A sapis kép nagyon aranyos. Megoldódott már az anyós vita?

Orsi,
Mikor mész játszani? Te hogy vagy? Pocaklakó?

Többieknek puszi
Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok!

Szerencsére nálunk mindenki meggyógyult, hétfőtől szerdáig Marcival és Balázzsal kórházban is voltunk. Nagyon nem javultak, főleg Marci, ő tényleg már a kiszáradás határán volt. Több mint 24 órán keresztül kaptak infúziót. Szerencsére kétágyas szobában voltunk, nappal én, éjszaka a férjem volt velük.
Dáviddal addig a nagymamák voltak, most persze le sem lehet vakarni rólam. Ha meglátja anyukámat már ordítva kapaszkodik belém, szegény biztos azt hiszi hogy megint elmegyek.Kép

Eszter, szerintem is nagyon klassz, vidám szoba lett Olivér szobája! Bölcsihez gratulálok, bár én soha nem adnám be az én gyerekeimet. Remélhetőleg jó megoldás lesz.

Anikó, én is minden éjjel kelek, bár nem annyiszor mint Te. Jó lenne már éjszaka aludni!

Egcsi, sajnos én sem tudok választ adni alvás ügyben. Az én férjem is itt-ott alszik a lakásban, a legritkábban a saját ágyában. Szerintem ki kell várni azt az időt amikor már megmarad a saját ágyában. Dávidot én is mindig a saját ágyában altatom, ha felébred megpróbálom ott visszaaltatni. Ha nem sikerül, akkor viszem csak át a mi ágyunkba. Én nem erőszakolnám hogy csak a saját ágyában aludjon, ki tudja miért ébred fel éjszaka....

Andi, kiütések vannak még? Javultak valamit a homeopata készítmények hatására?

Többieknek üdv, mára ennyi tellett tőlem.Kép
Sziasztok
Andrea
tandrea

AndiKép
Nálunk is így kezdődött a nemalvás, kb 3 hónapja.Kép Közben beteg is volt kétszer, karácsonykor elkapta az influenzát, magas láza volt, nagyon köhögött, akkor nem bántam, hogy velem alszik. 3 hete elkapott valami vírust, hányás, hasmenés, akkor megint jobb volt, ha mellette voltam.
Remélem azért a párjaink beadják a derekukat baba ügyben, már 33 vagyok, nem szívesen várnék éveket a következővel. Különben sem akarok túl nagy korkülönbséget a két gyerek között. Majd meglátjuk...
Egyébként hogy hívják a gyerkőcödet? Nagyon szép szeme van!Kép

AndreaKép
Három fiad van? Az tök jó!Kép Mennyi idősek? Miért voltatok kórházban? Én is tartottam tőle, hogy Berci kiszárad, amikor elkapta azt a nyamvadt gyomorinfluenzát, mindent kihányt és a hasa is ment.Kép Szerencsére túl vagyunk rajta, de ne tudd meg mennyit mostam. Ráadásul vigyázok két másik kislányra is, ők is átmentek ezen, nem volt egyszerű.Még jó, hogy a férjem segített, mert volt amikor egyszerre hánytak. Á, jobb fel se idézni!

Mostmár igyekszem veletek lépést tartani, de a visszaolvasásra nem vállalkozom, úgyhogy bocs, ha sokat kérdezek majd.

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok!

EgcsiKép
Jovok am udvozolni!!! Kép tegyel fel kepeket magatokrol!!! Lesz ejszakai muszak????Kép
Alvas: nalunk pont ugyanigy van a dolog, este elaltatjuk Balazst az agyaban, par ora mulva megebred es akkor atviszem magunk koze, csak Laci nem koltozik ki, elferunk. Engem mar nem is zavar a dolog, sokszor van, hogy rosszat almodik, miert kellene egyedul kinlodnia vele szegenynek. (ma ejjel pl kifejezetten sokszor ebredt) En nem eroszakolom meg a kint alvast, majd kiszokik, ha nagyobb lesz, meg ha mar nem ebred ejjel kinnt marad. Viszont, tudom, hogy van mas velemeny is, mint az enyem. Azert en azt belekalkulalnam Bercinel, hogy elkoltoztetek, uj embereket kapott,uj otthot kapott, regi baratokat veszitett el, uj nyelvet (is) hall, anyukaja mas gyerekekkel is torodik, stb, meg ha latszolag nem is viselte meg , biztos, hogy nem mulnak el ezek a dolgok nyomtalanul, az ilyen kisembereknek nehezebb lehet feldolgozni, es ha ehhez anya kozelsegere van szuksege, en bizony nem tagadnam meg tole...

TandreaKép
Nektek jol kijutott akkor betegsegileg, szegeny fiuk. Drukkolok a teljes gyogyulasert!!! Balazs is ilyen anyas, mindenkit szeret, mindenkivel jo, de anya legyen a kozelbenKép.

nekunk kimaradt ez a hanyos virus (ilyenunk gyakorlatilag sosem volt meg, kopp-kopp), helyette megjelent a felmelegedessel rogton a taknyos-horgos-valadekos szokasos betegsegunk, mar biztos voltam benne, hogy atcsap horghurutba es antibio kell neki, de a doki nenink megprobalta meg kihuzni harsfatea-cvitamin-landzsas utifu sziruppal, es talan tenyleg megusszuk, tegnap mintha jobban lett vola.

AnikoKép
Sajnalom az ejszakakat, egyszer majd vege lesz, meglatod. Mi is ebredunk meg ejjel, tudom, nem vigasztalKép. A nagyok jol vannak??? Iwiw-en keress ram is, a teljes , rendes nevemen szerepelek !!!

Tobbieknek puszi!
szoszi
szoszi

Hali,

Egcsi,
Kérdezhetek én is? Milyen ott kinnt? Találtál már barátokat, beilleszkedtetek? Manómat Veronikának hívják de valahogy rajta maradt a manó név és szinte mindenki így is hívja. Nagyon rossz lehetett a hányás/hasmenés! Én eredetileg 4-5 év korkülönbséget gondoltam h itthon legyek még amikor manó iskolába megy h az elején tudjak neki segíteni de ahogy egyre nagyobb és önállóbb úgy kezdtem el vágyni még egy kisbabára. Persze nem vagyok elkésve én még "csak" 28 leszek de inkább az előbbi okok miatt nem a korom miatt szerettem volna még most. Na meg persze az egyik legjobb barátnőm is terhes és akkor egyszerre lettünk volna Kép

Andrea,
Sajnos eddig nem váltották be a bogyók a hozzájuk fűzött reményeimet mert még nem múltak el a szemölcsök. Megbeszéltük Robival h még megfinanszírozzuk azt az egy órás tényfeltáró beszélgetést aztán ha más nincs megint vissza a Heim Pálba. Ezen a héten jár le az egy hónap, majd hívom a doktornőt. Annyira jó lenne ha már elmúlnának! Főleg h jön a nyár, így nem is merek vele strandra menni. örülök h már gyógyulgatnak a fiúk.

Megyek vasalni pusz
Andi

Kép[
Kép[
kostyika

SzösziKép
Szia!!!Persze lehet éjszakás műszak, az én gyerkőceim akkor végzik az ebéd utáni csendes pihenőt, úgyhogy t9kéletes lenne.KépNem eröltetem Bercire a különalvást, csak jó lenne..

AndiKép
Mindjárt neked is válaszolok, csak enyém kölök is akarna írni, azt meg a billentyűzet bánná.Majd jövök, ha alszik.Kép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

AndiKép
Itt is vagyok.A korkülönbséghez hozzászólva:szerintem 4-5 év sok. Az öcsém és én köztem annyi volt és nem igazán voltunk közel egymáshoz. Mondjuk lehet, hogy nem a korkülönbség miatt.Most már jól elvagyunk, de a gyerekkoromból csak az maradt meg, hogy én csináltam az én dolgomat, ő meg az övét.
Egyébként nekem is van legjobb barátnőm aki terhes.KépIrigylem is!Kép
Vegasról.Szeretünk itt, voltak ismerősök, úgyhogy nem idegenbe jöttünk teljesen. Az időjárás szuper, már most tavasz van, igaz nyáron hőség, de akkor nem kell kimenni az utcára.Kép
A párocskám villanyt szerel én pedig itthon vagyok Bercivel és gyerekekre vigyázok. Minden jobb mint otthon, egyedül az egészségüggyel nem vagyok megelégedve. Szerintem az otthoni védőnős rendszer nagyon jó-persze, ha normális a védőnő-itt ilyen nincs.A gyerkőcök akikra vigyázok el vannak maradva oltásokkal és az anyukáknak nem igazán ad senki tanácsot, az anyukáim engem kérdeznek...Ha nincs egészségügyi biztosításod fizethetsz mint a köles, Berci karácsonyi influenzája 6OO dollárba került és ennyi pénzért csak közölték, hogy járvány van és vegyek gyógyszert a boltban. Persze megvizsgálták, de az egész 1O perc volt, mosoly és együttérzés nélkül.Kép Most már van biztosításunk, azóta nem kellett dokihoz menni.Kép
Kérdezz még nyugodtan.Kép
Hol vannak azok a fránya szemölcsök? Tudom, hogy nagyon nehéz megszabadulni tőlük.Kép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

MIcsoda meglepetés!Egcsi!!!!! Kép
De jó,hogy jöttél! Örülök,hogy jól érzitek magatokat kint.Várj egy kicsit,majd csak megjön a kedve párodnak is az újabb csemetéhez.
Alvás nagyon kaka nálunk is,bár az utóbbi 2-3 napban "csak" 3-szor keltünk.Bence is velem alszik,ami nem zavarna,csak apa szegény kiszorult mellőlem.Kép
A másik két gyerekre egész nap vigyázol?

Andi:nagyon sajnálom,hogy nem használnak a bogyik.KépAzért én még drukkolok!!!
Köszönöm az elismerést.Kép
Ne kapkodd el azt a visszamenetelt,olyan pici még a lányod.

Szöszi:de jó,hogy jöttél!!! KépPont ma akartam egyébként is Rád keresni,mert láttalak Linonál,csak már nagyon késő volt tegnap,mire megtaláltalak.Remélem sűrűbben összefutunk.Kép
Nagyok jól vannak,Geri éppen ma hozott megint három oklevelet. Kép Harmadik lett a meseíró,a versíró és a természettudományos ismeretterjesztő szöveg pályázaton is.Kép Kép Kis okostojásom.
Múlt héten megvolt a farsang is,majd teszek fel képeket,Kata gyönyörű kis tündér volt (az én menyasszonyi fejdíszemmel Kép ),Gergő pedig arab olajsejk,amivel második helyezett lett.Kép
Ébredésetek valóban nem vigasztal,de lassan már egyébként is kezdek hozzászokni.Kép

Andrea:kórház??? Kép Szegénykéim.Lászlóban voltatok? Most már remélem rendben lesztek.
Igen,jó lenne már végre többet aludni.KépKíváncsi vagyok én is,hogy mit kezdenek Bencével anyuék pénteken,ha én elmegyek az osztálytalira.Lehet,hogy utána hozzám nő majd.Kép

Eszter:na,ezt már szeretem! Kép Köszönöm kérdésed jól vagyok,alvást fentebb írtam.Mi az a baconos izé? Bence mindenevő,de a kedvencei a zöldségek és gyümölcsök,főleg nyersen.Na meg persze én.Kép

Orsikám:hol vagy????

Na,most ennyi,így is túlteljesítettem a tervet.Kép

Anikó
vakili

SziasztokKép

Megint ekezetek nelkul leszek, elore is bocsi.

Egcsi
Jaj de jo, hogy jottel!!!Kép Nagyon orulok, hogy megint itt vagy, remeljuk ez igy is marad!
Gartulalok a kintleltetekhez, ugyik vagytok, hogy ilyen gyorsan es jol elkezdtetek az uj eleteteket! Es persze sok szerencset is kivanok hozza!Kép
Alvas: en teljesen egy hullamhosszon vagyok Szoszivel, nalunk is velunk alszik Gergo Mokus az elso ebredestol, ami persze valtozo, hogy mikor van. Mostanaban egyre kesobb, szerencsere!Kép Mazlink van, mert mi is elferunk harman, csak azt nem tudom mi lesz, ha megszuletik a teso.Kép
Nalunk elofordult mar, hogy fel 9-tol aludt reggel 5-ig a sajat agyaban, igy remenykedek, hogy egyszer majdcsak alszik O is, de egyelore varok, hogy ez magatol kovetkezzen be.Kép
Teso kerdes: hat igen, az nem tul jo, ha nem egyszerre akarjatok, de hatha elobb-utobb megvaltozik a parod velemenye.

Andi
Sajnalom, hogy nem mulnak a szemolcsok!Kép
Jatszani csutortokon megyek, 12-1 kozott lesz a musor a tv-ben.Kép
Koszi a kerdesed, jol vagyok. Neha emelygek es a leg varatlanabb helyzetekben tud elkapni a hanyinger, raadasul a legvaratlanabb dolgoktol, de elvagyok a dologgal. Mindig arra gondolok, hogy mas egesz nap hany, igy en meg szerencses vagyok.Kép Pocaklako remelem jol van! A heten megyunk a dokihoz, mar nagyon varom!!!Kép

Andrea
Jo, hogy mar jol vagytok!Kép Puszi!

Szoszi
Ahogy olvastalak, mintha en irtam voln!Kép En is ugyanigy gondolkodom, mint Te. Remelem nem is lesz semmi gondunk a terhesseg miatt es hagyhatom, hogy a sajat kis tempojaban erjen mer ra, hogy vegigaludjon egy ejszakat. Azert a jelek mar biztatoak.Kép
Remelem nem kell majds antibika Balazskadnak!Kép Jo fej a dokinenitek!

Aniko
Puszika!Kép

Eszter
Nekem nagyon-nagyon tetszik a szoba! Mi is szines ajtokat szeretnenk majd Gergo uj szobajaba es ez nagyon tetszett! Es tok jo hozza a szonyeg is!Kép

Na, ezt az egeszet most sikerult befejeznem, a felet meg delelott irtam, de egesz nap nem jutottam ide.

Puszi mindenkinekKép

Orsi
9+6

avocado

AnikóKép

A fiad tényleg nagyon okos!KépA gyerekekre elvileg csak éjszaka vigyázok, ami annyit jelent, hogy 7-re jönnek, reggel 9 körül mennek. Elvileg. Gyakorlatilag sokszor már délután itt vannak és az ebéd utáni pihi után mennek haza.
Van még másik 3 gyerkőc, de ők nem állandóak, csak hébe-hóba pottyannak be. Nem is kell több egyenlőre, Bercire akarok koncentrálni, elvégre azért maradok itthon.
Tegnap éjszaka végre nem ordítva ébredt a fiam, kimászott az ágyából hajnali fél négykor és csak akkor kezdett el sírni, mikor nem talált bennünket. Megjegyzem még egy hete sem költöztünk be az új házba, így nem csoda, hogy "eltéved".
Kíváncsi vagyok a képekre. Én is tennék fel, de a technikai akadályok...Kép Ha küldök neked e-mail-ben felteszed nekem?
Sajna én nagyjából csak ilyenkor tudok írni, amikor ti alszotok és mindig le leszek kicsit maradva, 9 óra az eltérés a javatokra.

Puszi:Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

OrsiKép
Szia! Igyekszem most már jönni rendszeresen.Kép
Gratula a pocaklakóhoz!Kép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok lanyok!

Vegre eltuntek is ujbol itt. Kép
Tegnap hivtuk a dokit es kiderult, hogy egy kicsit magas lett a terheleses cukrom. Marmint a felso hatarerteknel van, amugy nincs vesz. Nem tudom ez mit jelent, de az biztos, hogy dietaznom kell. Es nem tudom, hogy koze van-e az elozo napi fagyi elfogyasztasahoz. Kép Amugy nem parazom, mert tudom, hogy nagy vesz nincs. Csutortokon megyek vissza a dokihoz es megbeszeljuk a teendoket, gondolom, hogy mit ehetek es mit nem. Csak azt nem ertem miert kell mennem Belgyogyaszhoz. Legalabbis ezt mondta telefonba a dokim. Amugy nagyon pipa vagyok a dokira. Teljesen nemtorodom, ketszer letette beszelgetes kozben a telefont mert nem er ra es olyan mintha "szarik az egeszbe". Bocs. Tok felhuzott.

Alvas: Mi most nagyon sokat szenvedunk ejszakankent. Lili sokszor felsir. Mult het nagyon rossz volt, most mar jobb. Es rajottunk mi az oka. Az apja. Tudjatok nagyon apas lett, de hihetetlenul, mert a Endre nagyon elkenyezteti. Igy amikor beteg volt, vagy felsirt ejjel amikor semmi baja nem volt mindig athozta hozzank es vele aludt. Osszebujva. Ezt megszokta a Lili. En nem tudtam beleszolni, mert nem hallom es Endre nem ebresztett fel. De mult heten en nem tudtam aludni, sot at kellett mennem a gyerekszobai agyra aludni, mert Lili 5 percenkent mozgott es olyankor mindig belem rugott, igy nem tudtam aludni. Endre se, mert o meg azt leste egesz ejjel, hogy nehogy leessen Lili az agyrol. Igy faradtak voltunk. De most megbeszeltuk Endrevel, hogy ennek vege. Meg ha nem is az en hibam, es ejszaka amikor felsir en megyek be hozza, nem az Endre es altatom vissza. Most mar jobb a helyzet. Gyorsabban visszaalszik es nem hisztizik ejszaka, hogy at akar menni az apjahoz. Csak mostanaban mindig reggel 6-kor kel. Pont mikor az apja. Mondtam Endrenek ez nem lehet veletlen.

Egcsi: Udvozollek ujbol nalunk. Kép Orulok, hogy jol vagytok meg a nehezsegek ellenere is.

Orsi: melyik adon leszel csutortokon es melyik musorban? felvennem videora, mert nem biztos, hogy itthon leszek. Kép

Eszter: Nagyon jo Oliver szobaja! Kép Jok a szinek. Kép A szekrenyes butort csinaltattatok? Vagy igy vettetek?

Andrea: orulok, hogy jol vagytok. Nem lehetett konnyu az a par napos korhaz. Kép

Szoszi: Sezerncsed van, hogy tudtok aludni Balazzsal. Nalunk ez lehetetlen Lilivel. Kép Bar nekunk ugy jobb, ha Lili a sajat agyaban alszik. Csak most a betegseg meg az apai elkenyeztetes megtette a hatasat, hogy atszokott hozzank. Ezt szoktatom vissza. Kép

mennem kell, ebedelunk Lilivel. Mar mondogatja, hogy hami-hami. Kép Ehes. Kép

Puszi nektek Rita

Kép
Kép
trita

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?