Sziasztok
Megint ekezetek nelkul leszek, elore is bocsi.
Egcsi
Jaj de jo, hogy jottel!!!
Nagyon orulok, hogy megint itt vagy, remeljuk ez igy is marad!
Gartulalok a kintleltetekhez, ugyik vagytok, hogy ilyen gyorsan es jol elkezdtetek az uj eleteteket! Es persze sok szerencset is kivanok hozza!
Alvas: en teljesen egy hullamhosszon vagyok Szoszivel, nalunk is velunk alszik Gergo Mokus az elso ebredestol, ami persze valtozo, hogy mikor van. Mostanaban egyre kesobb, szerencsere!
Mazlink van, mert mi is elferunk harman, csak azt nem tudom mi lesz, ha megszuletik a teso.
Nalunk elofordult mar, hogy fel 9-tol aludt reggel 5-ig a sajat agyaban, igy remenykedek, hogy egyszer majdcsak alszik O is, de egyelore varok, hogy ez magatol kovetkezzen be.
Teso kerdes: hat igen, az nem tul jo, ha nem egyszerre akarjatok, de hatha elobb-utobb megvaltozik a parod velemenye.
Andi
Sajnalom, hogy nem mulnak a szemolcsok!
Jatszani csutortokon megyek, 12-1 kozott lesz a musor a tv-ben.
Koszi a kerdesed, jol vagyok. Neha emelygek es a leg varatlanabb helyzetekben tud elkapni a hanyinger, raadasul a legvaratlanabb dolgoktol, de elvagyok a dologgal. Mindig arra gondolok, hogy mas egesz nap hany, igy en meg szerencses vagyok.
Pocaklako remelem jol van! A heten megyunk a dokihoz, mar nagyon varom!!!
Andrea
Jo, hogy mar jol vagytok!
Puszi!
Szoszi
Ahogy olvastalak, mintha en irtam voln!
En is ugyanigy gondolkodom, mint Te. Remelem nem is lesz semmi gondunk a terhesseg miatt es hagyhatom, hogy a sajat kis tempojaban erjen mer ra, hogy vegigaludjon egy ejszakat. Azert a jelek mar biztatoak.
Remelem nem kell majds antibika Balazskadnak!
Jo fej a dokinenitek!
Aniko
Puszika!
Eszter
Nekem nagyon-nagyon tetszik a szoba! Mi is szines ajtokat szeretnenk majd Gergo uj szobajaba es ez nagyon tetszett! Es tok jo hozza a szonyeg is!
Na, ezt az egeszet most sikerult befejeznem, a felet meg delelott irtam, de egesz nap nem jutottam ide.
Puszi mindenkinek
Orsi
9+6