Sziasztok!
Mi is ma voltunk szurin, Bálint a 15 hónapos oltását kapta meg. 10,83 kiló a súlya és képzeljétek, egyáltalán nem sírt a szurinál!!! Úgy meglepődtünk és iszonyúan büszkék voltunk rá
A vállába kapta és egy nyekkenés sem volt, csak az zavarta, hogy le lett fogva
Szuri után már ment játszani, olyan édes volt! Vivinek elmeséltük, egész délután mindenkinek ezt mesélte, büszke volt ő is az öccsére
Ja, és azt mondta a védőnéni, hogy le kell szoktatni Bálintot az éjszakai evésről... Hááát, már próbáltuk
Ggabszi: Még a "nemszeretem" óvónénivel kapcsolatban akartam kérdezni, hogy sokat van Balázsékkal? A másik óvónénivel jól kijön a fiacskád?
A farsang mikor is lesz? Azt hittem, hogy a Tini Ninja Teknőcök már feledésbe merültek
Fényképet én is kérek szépen majd!!! Drukkolok nagyon, hogy addig teljesen elmúljon a náthája!
Vicki: Pizza receptet küldöm priviben, jó? Egyébként a Stahl Judit féle változatot készítem, ez vált be leginkább, nagyon-nagyon finom és elronthatatlan.
Rayo: Nekünk mindkét gyerekünk a kezdetektől magától alszik el a kiságyban (ez nálunk is tudatos döntés volt, valamint az, hogy én fizikailag képtelen vagyok hurcolászni őket). Viszont Vivien úgy kb. 2 éves korában hozzászokott ahhoz, hogy ott kell ülni mellette az ágyán, amíg el nem alszik és fogni kell a kezét. Bálint még nem tart itt, de könnyen lehet, hogy majd ő is felvesz valami új szokást. Nagyon örülök, hogy első próbálkozásotokra sikerült Reginek magától elaludnia!!!
A két tipp, főleg a második nagyon tetszik, amit Di_tinek írtál!
Kelimoni: Akkor ma sorstársak voltunk
Hogy viseltétek az oltást???
Gratula Gergőnek a hangos nevetésért! Milyen szépen és gyorsan fejlődik a Kismanód!
A csillogós rózsa nagyon tetszett Viviennek. Nézte-nézte, majd ezt mondta: "Anya, ez gyönyörű! Nem csúnya, gyönyörű!"
Töltike, Pirinyocska: Boldog születésnapot Nektek!
Di_ti: Engem is nagyon lesújtott a hétfői hír
Na de fel a fejjel, legyünk otpimisták, holnap már itt a szerda!! A drukk tripla adagban megy felétek!
Máté jól van, hazaadható, igaz?
Pirinyocska: Persze, a táblázatba jöhetnek TEGYESZ-esek is
Az alábbi adatokat küldd el nekem légy szíves a
kildi1@enternet.hu címre:
Becenév
Név
Születési idő
1. alkalmassági határozat dátuma
1. gyermek neve
Születési ideje
Családba kerülésének időpontja
Honnan fogadtuk örökbe?
2. alkalmassági határozat dátuma
2. gyermek neve
Születési ideje
Honnan fogadtuk örökbe?
3. alkalmassági határozat dátuma
3. gyermek neve
Születési ideje
Honnan fogadtuk örökbe?
4. alkalmassági határozat dátuma
4. gyermek neve
Születési ideje
Honnan fogadtuk örökbe?
Lakhely
E-mail cím
Másik e-mail cím
Honlap cím
MSN
Megjegyzés
Fénykép (max. hármat lehet küldeni)
Boszi: Nagyon jók a képek, olyan helyesek és csinosak a gyerekeid! ÖRülök, hogy jól éreztétek magatokat az esküvőn! A menyasszony testvérének pedig gratulálok - jól időzített
Kizsó: Nekem is kéne fogyózni... Már az is sokat segít, ha nem vacsizok, tehát ebéd után már semmi másnap reggelig. 1 hét alatt 3 kilót fogytam így, aztán csak elkezdtem újra vacsorázni
Nekem 10 kilótól kéne megszabadulnom.
Kingus tanulja a hercegnős versikét? (Nagyon édes, Süni!!!)
Móncsi3, Csöpke: Üdv közöttünk!
Mera: Hát akkor rajta, ne öregedj meg!
Simineni: Milyen mesét mond Szandi? Drukkolok neki! Ez lesz az első mesemondó versenye?
Hildus: Jaj, de szomorú hírekkel jössz mostanság
Neked gyors lábadozást kívánok, Hannának pedig gyógyulást, jobbulást!!! Szegény kicsi Tündérke
Megy a gyógypuszi!!!
Rumfo: Jó volt olvasni a soraidat!!! Aranyos az a két kérdés-felelet!
Annamama: Nagyon örülök, hogy írtál! Én is kérlek, hogy maradj és írj magadról, az életedről!