Új privát üzeneted érkezett!

Leona Kép
Nekem is pont most kell ezt a szörnyű (HSG) vizsgálatot megcsináltatni. Kép Azt mondják az okosak, hogy az Uh-s az nem fáj annyira, viszont nem is 100%-ot mutat, hanem kb. 60-70 %-ot. Ezért azt nem is javasolják. Még a kaáliban sem. Kép Pedig ott csak olyan van. Én is jobban örültem volna annak, még ha 40.000 Ft is az ára. Másik pedig ami a röntgenes mellett szól, hogy ha van elzáródás akkor azt ott rögtön át is fujják (na az nagyon tud fájni Kép) Szóval a röntgenes a biztos. Neked van már dokid? Tudod, hogy hova fogsz menni megcsináltatni?

Zsebikém Kép
Nem dolgozol?? Most már mindegy! Nem érdekel! Egyet megpróbálunk és kész! Kép Azért bízom én is a sikerben!!!

Mniki Kép
Én már szedem szombat óta. Kép Mindjárt el is fogy a 30 db-os és mehetek új adagért. Kép Nekem kicsit mintha csökkentette volna az étvágyamat. A doki neked is mondta, hogy várható fogyás? Én nagyon örülnék ha úgy lenne! Kép

*

Kép
Kép
kiscsillag

Zsuzsi Kép
Nem tudom miért kellett... először azt mondta, hogy meg kell nézni, nincs-e fertőzés, így vett mintát, aztán a papíron láttam, mikor fizetni mentem, hogy ez a clamydiát jelentette. Nekem fél év is eltelik a 2 lombik között... talán ezért.

Zsebi Kép
Persze hogy a 4. sikerül Kép

Niki Kép
Nekem csak egy fél órát fájt utána... de köszi, így megnyugodtam!
Neked volt cisztád is, igaz? Azt hogy vették észre, UH-val?

Leona Kép
Szerintem azért nem tudjuk megmondani a különbséget, mert az egyikőnknek UH-s volt, a másikonknak meg röntgenes... A röntgenes fájt. Csak pár pillanatig, de az szörnyen szar volt. Részemről majdnem elájultam. De utána már nincs gond és pár másodpercet ki lehet bírni... Azt mondjuk nem hinném * Kép, hogy utána át is fújnak, ha elzáródott, ugyanis az már egyrészt nem korszerű, mert az átfújás nem is nyit meg semmit, másrészt örülsz, hogy élsz, nemhogy még matatni kezdjenek ott! Vagy valakinek volt ilyen az elmúlt 5 évben?

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

* Kép
Azért én drukkolok, hogy elég legyen a kiskatona és sikerüljön az inszem... hátha mégis!

Lányok Kép
Annyi anyag van az asztalomon, hogy már úgy vagyok vele, hogy nem érdekel.
1 hónapig nem voltam a lombik/küret miatt, aztán most 2 hétig a derekam miatt és senki sem helyettesített Kép
Bocsi, ez csak úgy kikívánkozott...

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni!
A lombikbaba.comon írták a kaális lányok, hogy Kovácsnak a legrosszabb a statisztikája és nyergeljek át. Gőzöm sincs, hogy Kovács Péter vagy nem Kovács Péter.
morcika

És még annyit: nem ismerek senkit, megpróbálok eligazodni és infókat gyűjteni. Miért baj ez? Ti másképp csináltátok? És elég nyers , bántó volt a "most ha hallasz róla jó hírt, elfelejted a rosszakat, vagy mi?" kérdés.
Ha én vagyok érzékeny, elfogadom.
De nem hülye vagyok, csak egyenlőre nagyon új nekem ez az egész.
morcika

Morcika Kép
No ezt majd megnézem. Honnan a fenéből tudják, hogy melyik orvosnak milyen a statisztikája? Azt azért nem hiszem, hogy a Kaáli kibocsátana egy statisztikát orvosokra lebontva! Nálunk, a topik táblában eddig ő a legeredményesebb!
Zsebike Kép, dobnál egy friss táblát?

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Morcika Kép
No ezt majd megnézem. Honnan a fenéből tudják, hogy melyik orvosnak milyen a statisztikája? Azt azért nem hiszem, hogy a Kaáli kibocsátana egy statisztikát orvosokra lebontva! Nálunk, a topik táblában eddig ő a legeredményesebb!
Zsebike Kép, dobnál egy friss táblát?

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Morcika Kép
Segíts már lécci, hogy azon belül hol írták ezt, mert én nem találom!
Köszi

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Az uj lombik forim topicban. Még tegnap este.
morcika

Kis*!
Szerintem te a laparról halhattad, hogy ha elzáródást találnak, akkor ott rögtön meg is próbálják megnyitni. A röntgenes HSG-nél nincs ilyen szerintem.

MorcikaKép
Ne bántódj meg!Senki nem néz hülyének. Természetes így az elején az információgyűjtés, de szerintem sem kell hallgatnia az ilyen véleményekre. Egymásnak ellentétes vélemények fognak úgyis jönni innen-onnan. Én azt mondom, nyugodj meg, jó helyen vagy, és ezt a konzi után már te is látni fogod.
Egyébként én sem hiszem, hogy tiszta forrásból, a Kaáliból származna a statisztika. Biztos, hogy ilyet ők nem adnak ki. De azért erre én is kíváncsi lennék.

BeukaKép
Neked ma van az első konzultáció, ugye?
NAgyon izgulok érted! Remélem minden rendben megy! ESte várom a híreket, élményeket!Kép

FanniKép
Kép
Õszinte részvétem!

WISh, Mka, ÉdenKépKépKép
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Borsókás

Borsi
borsókás

Borsókás!
Egyébként a statisztika min múlik? Ami a HVGben is volt az az össze siker alapján alakult úgy. Hogy melyik dokinak mekkora, az azért azon is ,múlik, hogy milyen tipusu, milyen problémájú betegeik vannak. Krizsánnak a legjobb állítólag. Na de mennyien járnak hozzá?
morcika

lányok
vérzek
zsu

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

IStenem!ZSuska!
Nem lesz semmi baj!Légy nagyon erős!Szorítok!!!

Borsi
borsókás

MorciKép
Én is pont ezeket végigondolva írtam azt, hogy biztos nem a Kaáli által kiadott statisztikáról volt szó azon a fórumon.
Természetes, hogy annál a dokinál van a legtöbb szüléssel végződő lombik, akinek a legtöbb páciense van. Na meg az is igaz, hogy nem vagyunk egyformák mi sem. Szerintem mindenki egyedi eset. Nem lehet az almát a körtével összehasonlítani.
De mivel egy intézet, egy labor-, és biológusgárda nem hiszem, hogy túl nagy különbségek lennének.

Borsókás

Borsi
borsókás

Zsuska!
Ez még nem jelent semmi rosszat!
SOS hívd Krizsát! Nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyek! Jelentkezz, amint kiderül valami!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni Kép
Köszi szépen a drukkokat, hát az ránkfér mindig!!! Én is bízom benne, hogy sikerül az inszem!! Kép

Borsókás Kép
KépKépKépKépKépKép A hangja nagyon szimpatikus a dokinak!! KépKépKép Mindegy, most már csak legyek rajta túl!!!!!

Zsuzska Kép
Miért, mitől??? Jaj drukkolok, hogy ne legyen semmi baj!!!! Szorítok!!!!!!!

*

Kép
Kép
kiscsillag

KiscsillagKép
A férjem meg szokta kérdezni, hogy "csinos barna hangja volt a dokinak"?
Neki tényleg az van!KépKépKépKépKép

Borsókás

Borsi
borsókás

Lányok Kép
Kár volt ezt az új lombikfórumot megnézni!!! Mit olvasok én ott????? Hogy Júniustól már csak 3 lombikot támogat a tb!!??? Ez most komoly, mert viccnek elég rossz!!!! Kép Kép Kép Kép

*

Kép
Kép
kiscsillag

Borsókás!
Ugyanezt vallom én is. nem váltok. Elmegyünk, ki fog derülni, hogy mennyire szimpi, meg tudok-e bízni benne, érzem-e, hogy figyel rám, aztán döntünk. Annyit már én is megtanultam a korábbi betegségem nyomán, hogy egy dokiban,ha mellette döntesz, meg kell tudni bízni, mert különben megette a fene az egészet.
morcika

Ja, ami a statisztikát illeti, feltettem a kérdésem, már mint a dokiról, aztán írt valaki, hogy a barátnője kaális és hogy megkérdezi, és ezután jött tegnap este az üzenet, hogy nem jóa dokibácsi statisztikája. Az új lombik fórum tpoicban elolvasható az események folyása.
morcika

Lányok,
Egy ideje már olvasgatlak Titeket és most szeretném a segítségeteket kérni.

Fanni,
Én is Kovács dokihoz járok, 1 hete volt egy 7 hetes vetélésem, műszeresen befejezték. Írtál erről a fizsós feltöltésről.
Ez olyan, mint a histero, és a méh belső szerkezetét nézték, vagy a Hsg-nek megfelelő, átjárhatósági vizsgálat?
Megírnád, hogy mennyibe került? Utána ugye rögtön hazamehettél?
3 hónap múlva mi is szeretnénk folytatni a következő lombikot, szeretném tudni, hogy milyen vizsgálatokat ajánlanak előtte.

Köszi előre is a segítséget.

Matchi
matchi

Morcika Kép
Szerintem is ez a jó hozzáállás, amit Borsókásnak írtál.
Azért nem tudtam annyiban hagyni amit olvastam, úgyhogy írtam a lombikbabára is...

* Kép
Ezt én sem értem. Máshol nem olvastam róla. Nemrég még úgy volt, hogy 6-ra felemelik. Szerintem ez is kacsa, de Norka szakértőt megkérdem odaát a babásoknál!

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Mitchi Kép
Üdv. a topikon, sorstársam! Remélem, már jobban vagy... bár azt hiszem, kell még egy "kis" idő...
Ez nem HSG, azt nézik, hogy nincs-e összenövésed, mert a küret után ahogy gyógyulsz, megesik, hogy összenő itt-ott. A vizsgálat 5 perc, utána hazamehetsz egyből. Valahol a visszaültetés és a hsg között van feelingben...
Kérdezz majd nyugodtan, akár priviben is. E-mailcímem a profilomban!
Ölelés!
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni Kép
Szerintem tutti, hogy kacsa, miért csinálnának ilyet és pont a választások elött?? Ááááááá, kizártnak tartom!!!! Csak azt nem értem, miért jó ezzel ijeszgetni. Van elég bajunk így is. Kép

*

Kép
Kép
kiscsillag

Morcika!
Azért kíváncsi lennék, hogy honnan szedik az információt a lányok, hogy melyik dokinak milyen a statisztikája.
Azt azért tudni kell szerintem hogy pl. a Bp-i kaáliba a legtöbb orvos Krizsa dokihoz jár, talán ebből is adódóan neki lehet a legtöbb sikeres beavatkozása. De sajnos azt a tényt el kell fogadni, hogy nem vagyunk egyformák, volt már itt ember aki istenített x dokit, mint nekem Krizsa a minden aztán lehet hogy elmész Te hozzá és neked mások az elvárásaid, más a stílusod és ezért neked nem jön be. Az meg hogy egy-egy lombik mennyire siekres nem tudom, hogy kin múlik egy biztos sajnos 30 %-os a sikerességi ráta és ahogy nekem kedvenc orvosom fogalmazott az első tali alkalmával akár hogy is törekszik 100 nőből harminc terhes lesz és hetven nem és ezt az arányt nem bírják átlépni. Kép
Nehéz döntés kétségtelen, mert még sokszor bennem is felvetődik talán másik intézetet kellett volna választani, annak ellenére hogy elégedett vagyok mindennek, csak tudod ahány ház annyi szokás. Kép

Ja és az sem mindegy, hogy van olyna doki aki el se vállal pl. negyven feletti beteget, nem a Kaálira gondolok na ott már eleve más a kiadott statisztika hisz azt mindenki tudja hogy 35 felett romlanak a százalékok. Na meg kit érdekel a statisztika felőlem lehet 99 %-os is bármelyik dokié ha épp én vagyok az az 1 %-ék.

Fanni!
Nem tudok friss táblát dobni csak este, mert a melóhelyenem vagyok. Kép

Ha megtaláljátok nem lehete ide másolni engem is érdekelne a dokik listája.

Zsu!
Ez nem lehet, tessék feküdni alkoholt inni és hívni Krizsát!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

*!
Ezt most nem mondod, na most én is kiakadtam, de nincs időm átnézni hogy tényleg igaz lenne-e. Jó hogy eddig arról votl szó, hogy egyre többet fognak támogatni, baromi jó. Na este megnézem

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Fanni,
Köszi, írok privit. Lenne még 1-2 kérdésem.
matchi

Sziasztok!

3 lombik??? A frászt hozzátok rám...

Kiscsillag,
én a saját (Kaáli előtti) dokimhoz mennék. Nagyon kedves, rendes dokibácsi.

Zsu! így ismeretlenül is kezem-lábam xben érted!
leona

Drága Zsu : nagyon remélem, hogy csak azért vérzel kicsit, mert most kéne megjönnie és nem más miatt !!! úgy, ahogy Zsebi is javasolta, fekvés, fekvés, és egy kis lazító pia.
Nagyon drukkolok, minden rendben lesz !!!

Kicsillag : én nem szeretnék fogyni az 50 kg-ból, örülök, hogy sikerült pár kilót felszedni KépKép

Leona : nekem volt HSG - baromira megszenvedtem- és UH-s is (nem volt gáz). Az, hogy melyik mennyire megbízható, nem tudom ,,

Fanni : igen,nekem cisztáim is voltak, azt az UH szépen ki is mutatta.

mniki

Kiscsillag és a többiek!
Én se a dokik sikerlistáját, de azt nem látom a lombikbaba.comon, hogy hármat akarna az OEP ezentúl támogatni, hol olvastátok?

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi Kép
Nincs doki sikerlista. Ott, az új topik nevű fórumon írtak Kovács dokiról. Valaki olyan, aki nem is hozzá jár, csak ismer valakit... már ha ismer!
Én meg megvédtem Kép A
zt is lehet ott olvasni!
Ugyanazon a jó kis fórumon olvashatsz arról, hogy valakinek azt mondta a dokija, hogy csak 3-at fog támogatni a tb júniustól... Ott mostmár ez az info készpénz...

Köszi Niki Kép De jó, hogy itt vagy!
Akkor elvileg nekem most nincs cisztám, mert UH-m is volt Kép Szuper hír!

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Kép
Kép
kiscsillag

Lányok,

szerintetek ezek a hormon eredmények milyenek?
FSH 10 LH 5 Prolactin 29
A prolactinra szednem kell napi fél bromocriptint. A múltkor, amikor csak 1 petesejtem lett, 15,5 volt az FSH. A doki azt mondta, hogy a 10-es FSH nem vészes. Köszi előre is, ha megírjátok a véleményeteket.
zsuzsi

Kép
zsuzsi73

Zsuzsi!
Mik a mértékegységek?
Ez 3. napi érték?
Itt nézhetsz utána:
http://www.oviklub.hu/betegeknek/3tabl.htm
Én ennyit tudok segíteni.
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Norka lombik szakértőnk szerint -babás topikon olvasható- kacsa a 3 lombik! De aki legközelebb megy a Kaáliba, azért majd kérdezzen rá lécci!
Köszike

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

FanniKép
Nekem csak az jutott elösször eszembe,hogy én úgyis túl leszek az ötödiken addigra Kép
De egyébként szerintem sem valószínű, bár szvsz felemelni sem fogjáka lombikok számát.

ZsuKép
Kitartás drága, egy kis vérzés beleférhet. Remélem minden rendben lesz, pihenj és próbálj meg pozitív lenni. Drukkolok, hogy ne legyen semmi baj. Krizsa mit mondott?

wish

Lányok... ismerem régebbről a tagokat a Lombikbabáról, legalábbis olvasás szinten. Fenntartással kezeljetek minden szubjektív infót, pláne egy nem Kaálistól. Aki meg kicsit is járatos a politikában, az tudja, hogy júniusban most nem fognak ilyen jellegű tv.módosítást hozni... mással lesznek elfoglalva. Azt hiszem, ezzel mindent elmondtam.

Norka
s_norka

Fanni
olvastam már, hogy mik a határértékek, meg hogy az FSH 6 alatt jó, 6-9 még jó, stb. Én arra lennék kíváncsi, hogy ha valakinek van tapasztalata, akkor ez gyakorlatilag mit jelent, tehát a 10-es szinttel megint nehezen lehetek stimulálható?
Én is kizártnak tartom, hogy június 1-től ez változna, hisz az konkrétan le lenne már írva. De a hvg-ben biztos olvastátok, hogy a magyar tb világ viszonylatban nagyvonalúnak számít, hisz sehol nem támogatnak 5 lombikot.

Kép
zsuzsi73

NorkaKép
Mi ez a diszkrimináció, hogy "pláne egy nem Kaálistól". Kép
Egyébként erről a hírről az jutott eszembe, hogy egyszer a cégünknél kipróbáltuk, hogy egy nem túl forgalmas helyen félhangosan megjegyezte egy lány, hogy terhes, de psszt. Aztán kíváncsian vártuk, mi lesz az eredmény. Három nap múlva cégszintű pletyka volt, szóval szeretnek marhaságokról fecsegni az emeberek, ez ellen semmit nem lehet tenni.

ZsusziKép
Elvileg nehezebben stimulálhatóságot jelent, de azt hiszem pont Orsi írta pár napja, hogy neki is magas volt, de mégis jól ment a stimu. És a 10 az még nem vészes.

wish

Wish, nehogy félreértsd, a nem Kaális nagyokosok egy Kaális dokiról akartak infót szolgáltatni, lásd fentebb az eszmecserét. Kép
s_norka

Lányok!
Na jó akkor ennyit a három támogatásról, gondoltam én hogy mese az egész. Mondjuk kormányváltás ide kormányváltás oda nem hiszem hogy visszavennék háromra a lehetősgéeket amikor is arról van eddig szó, hogy emelni kéne. Na de majd meglátjuk.

Wish!
Azért ne temesd még a doglot én bízom bennetek úgyhogy nagyon remélem hogy te kb. három év múlva mész csak lombikra a kistesókért. Kép

Beuka!
Milyen volt a konzultáció?

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok!

Azért nem teljesen kacsa ez a 3 lombik (mert ha már szóbakerült, akkor biztos foglalkozni is fognak vele), pont a héten olvastam róla valahol (bocsi, de már nem emlékszem, hol), de állítólag arról lenne szó, hogy valóban csak 3 lombikot támogatnának, de azt teljes egészében, gyógyszerekkel együtt, mert így többen hozzájuthatnának a lombik lehetőségéhez. Dátumról még nem volt szó.

Üdv mindenkinek Kép

Kriszta/L.

Kép
lujzika

Morcika!

Mi a Kovács dr.-hoz járunk. Persze mindenkinek a saját orvosa elsősorban a szimpatikus, de mi teljesen megvagyunk vele elégedve. Szimpatikus, mindent elmond, bármit kérdezhetsz. A leszivás után pl. a mobilszámát is megadja, hogy ha utána rosszul lennél, vagy csak kérdezni akarsz, elérhető legyen.
sithonia

Eldöntöttem, nem váltok. találkozunk és ki fog derülni, hogy milyen érzést vált ki, mennyire lesz szimpi. Mert az fontos.
A 3 lombikról én is olvastam, a hvgben is benne van azt hiszem, de ilyen formán, hogy 3-at teljesen támogatni. De nekem rémlik, hogy valamelyik másik ország protokolja ez és még csak terv.
morcika

"Maga a finanszírozás egyébként nem eredménycentrikus: minden meddő párnak, amelyen más beavatkozás nem segített, öt kezelés, úgynevezett ciklus jár "ingyen". Ennyit finanszíroz a vele szerződésben álló 11 IVF-központnak az OEP, függetlenül attól, hogy lesz-e a végén baba, vagy sem. Egy-egy IVF-kezelésért átlagosan 292 ezer forintot utalnak ki, így 2004-ben összesen 1,842 milliárd forintba került a 6583 kezelés. További félmilliárddal támogatták a mesterséges megtermékenyítéshez szükséges hormonkészítmények árát, fele-fele alapon megosztva a költségeket a gyermekre vágyókkal. Sokan még így sem képesek megfizetni a beavatkozást, hiszen a gyógyszer- és más - centrumonként változó - "járulékos" költségek a 70-200 ezer forintot is elérhetik próbálkozásonként. A ciklusok számának növelésében nem érdekelt hozzáértők szerint sokkal igazságosabb, többek számára hozzáférhetőbb lenne az eljárás, ha csak három ciklust térítene az OEP, ám azt a szükséges gyógyszerekkel együtt. Egyebek mellett ilyen lehetőségek mérlegelésére is adott megbízást az említett tavalyi országgyűlési határozat, ám ennek teljesítésére egyéves határidőt szabott."

ez indította el szerintem a 3at fognak finanszirozni felvetést
morcika

Sziasztok!

Zsu barátnője vagyok.Kép

Most jöttem tőle a kórházból. Bent fogták, BABÁK MEGVANNAK!!!! KépKépKépMind2-nek szívhangjai tökéletesek! Vérzés múlóban, de még azért ici-picit vérzik. Kép Nem tudják mitől lehet, felmerült, egy 3. baba is ami talán okozhatta, de semmi konkrét. Nem tudjuk mikor engedik ki. De nagyon jó, hogy a babókat nem zavarta a vérzés, és jól érzik magukat.
Köszi a nevében is a sok aggódást, amint lesz új fejlemény jövök a hírekkel vagy én vagy Õ (ha már hazaengedték).

Nagy dolog ez amin keresztül mentek, sok erőt és kitartást kívánok minden topiklakónak (így ismeretlenül is)

Üdv Ági

Ági
Kép

Kép
rozsagi

Ági Kép
Köszönjük szépen az infot és a megnyugtatást!
Zsuskát üdvözli az egész topik! Add át neki légyszíves! Nagyon várjuk és erősen gondolunk rá!

Lányok Kép
Morcika abból a cikkből másolta ki, ahol a statisztika van! Annak a 2. oldalán van ez!
Szóval nem tény!

Wish Kép
Te kis gonosz! Különben meg Neked sem fog beleférni, mert amikor mennél a kistesókért 5.-re, akkor már tutira elmúlik 2006 júniusa!
Tessék pihenni!!!!!!!

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Rozsagi

Köszi az infókat, ezek megnyugtató és jó hírek, nagyon drukkolok, hogy továbbra is minden rendben legyen!!!
Azt hiszem a fórumos lányok nevében is mondhatom, hogy mindannyian üdvözöljük, gonolunk rá és drukkolunk nekik!!!!!!!!

Mniki!

Én csak azt nem értem (továbbra sem), hogy ha vasárnap még pozitív volt, akkor hétfőn hogy lehet a HCG szint nulla. Persze még mindig nem jött meg. Ha jövő hét elejéig nem jön meg, akkor be kell mennem egy UH-ra.

Leona!

Mire gondoltál akkor, amikor azt írtad, hogy te is így jártál? Pozitív tesztek és negatív HCG?

Beuka!

Mi volt a konzin? Nagyon várom a beszámolót!!!

Tiko

tiko

Így van, nem lehet tényként kezelni. Mint ahogy a statisztikához is hozzáfűzték, hogy még mindig problémáznak azon, milyen kritériumok alapján adják valamelyik intézménynek a legjobb minősítést.
felmerült a változtatás a finanszirozásban, de szerintem, elképzelhetetlen, hogy csökkentenék. Abból mekkora felháborodás lenne.
Jönnek neünk német, meg nyugati példákkal, hogy ott kevesebbet támogatnak, igen ám, de mennyi a fizu hozzánk képest?
morcika

Morcika!

Szerintem sem lehet tényként kezelni ezeket a statisztikákat. A legtöbb statisztikát úgy csinálják, hogy megkérdeznek X embert és abból állítják össze.

A Kovács dr-ral kapcsolatban meg annyit, hogy minden orvosról vannak jó és rossz hírek egyaránt. Szerintem is jó ötlet, hogy elmész a konzira és meglátod, ha nem szimpi még mindig lehet váltani. Én már csak tudom, nemrég váltottam. Kép

Tiko

tiko

Lujzika és a többiek!
Akkor viszont nekünk akik már elkezdtük szerintem nem vennék el a hátralévő lehetősége az már végkép nem lenne igazságos hiszen nekem már eddig is egy csomó pénzt ki kellett fizetni a három lombikra. Azért nem is értem. Miért nem lehet azt csináni aki bírja a gyogyikat marad az öt aki nem az marad a háromnál. Vagy nem tudom, de a három túl kevésnak hangzik, főleg hogy akkor egy olyan rendszer szerint nekünk el is fogyott volna az összes lehetőség. Kép

Ha még elmondhatom az én véleményemet, az az lenne, hogy szeritnem lehetne egy olyat is bevezetni, hogy mondjuk ha sikers a beavatkozás és abból baba lesz azt több pénzzel támogatja az OEP, így azért az intézeteknek is jobban motiválva lennének arra, hogy sikerüljenek a terhességek. Vagy ez már túlzás?

Ági!
Én is minden jót kívánok nekei és messziről fogjuk a kezést és szorítunk neki, hogy ne legyen semmi baj és mielőbb hazakerüljön. Szegénykém ő aztán tényleg megszenved.
Ilyenkor mindig eszembe jut, nem elég hogy ilyen sokat kellett várni a babára még a terhesség elejét sem élheti meg boldogan csak a hagyományos aggodással még pakol az élet rá terheket. Kép

Beuka!
?????????????????

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?