Morcika!
Azért kíváncsi lennék, hogy honnan szedik az információt a lányok, hogy melyik dokinak milyen a statisztikája.
Azt azért tudni kell szerintem hogy pl. a Bp-i kaáliba a legtöbb orvos Krizsa dokihoz jár, talán ebből is adódóan neki lehet a legtöbb sikeres beavatkozása. De sajnos azt a tényt el kell fogadni, hogy nem vagyunk egyformák, volt már itt ember aki istenített x dokit, mint nekem Krizsa a minden aztán lehet hogy elmész Te hozzá és neked mások az elvárásaid, más a stílusod és ezért neked nem jön be. Az meg hogy egy-egy lombik mennyire siekres nem tudom, hogy kin múlik egy biztos sajnos 30 %-os a sikerességi ráta és ahogy nekem kedvenc orvosom fogalmazott az első tali alkalmával akár hogy is törekszik 100 nőből harminc terhes lesz és hetven nem és ezt az arányt nem bírják átlépni.
Nehéz döntés kétségtelen, mert még sokszor bennem is felvetődik talán másik intézetet kellett volna választani, annak ellenére hogy elégedett vagyok mindennek, csak tudod ahány ház annyi szokás.
Ja és az sem mindegy, hogy van olyna doki aki el se vállal pl. negyven feletti beteget, nem a Kaálira gondolok na ott már eleve más a kiadott statisztika hisz azt mindenki tudja hogy 35 felett romlanak a százalékok. Na meg kit érdekel a statisztika felőlem lehet 99 %-os is bármelyik dokié ha épp én vagyok az az 1 %-ék.
Fanni!
Nem tudok friss táblát dobni csak este, mert a melóhelyenem vagyok.
Ha megtaláljátok nem lehete ide másolni engem is érdekelne a dokik listája.
Zsu!
Ez nem lehet, tessék feküdni alkoholt inni és hívni Krizsát!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
*!
Ezt most nem mondod, na most én is kiakadtam, de nincs időm átnézni hogy tényleg igaz lenne-e. Jó hogy eddig arról votl szó, hogy egyre többet fognak támogatni, baromi jó. Na este megnézem
Zsebi