Sziasztok!
Jo regen voltam, eselyem sincs mindent visszaolvasni, udvozlom az ujakat, majd igyekszem kepben lenni, hogy ki kicsoda, es kinek a gyereke
Nalunk nagyon razos volt az utobbi 2-3 het, Benedek ejjelente 8-10x! ebredt, en mar teljesen zombi voltam, a vegkimerules hataran, 3 oranal tobbet egyszer sem aludtam az elmult 2 hetben, aztan kb.2 napja rendezodott, nem tudom, meddig, mert vissza-visszaternek ezek a periodusok, most ugy tunik tenyleg a foga miatt volt, mert tegnap felfedeztem a 3.fogacskat, szerintem kint van mar egy jo hete, csak nem vettuk eszre, mert mind a folsoket vartuk, ez meg szinten alul jott, a masik ketto melle...
A fiam se nagyon iszik, pedig mostmar kellene, hogy naponta eszik pepet is, meg gyumit is, alig tudok beleeroszakolni 10-20 milli forralt vizet,meg fintorog is hozza, ugy utalja, az edes teat biztos meginna, de nem akarom raszoktatni...
Sajnos a penesz nalunk is csaladtag,
Zsuzs, nagyon hasonlo helyzetben vagyunk, 2 eve vettuk a lakast, akkor volt 5 eves, egy tetoterraepites, masfel evig nem volt semmi baj, aztan mult osszel megjelent eloszor az ablakok menten, aztan mostmar szinte az osszes fal peneszes, az egesz lakasban, illetve most eppen nem, mert havonta mossuk hypoval mindenhol, de allandoan visszajon, talan mostmar nem fog, hogy jon a tavasz, de ez csak atmeneti lesz, nyaron mi is meg akarunk szabadulni tole, en is teljesen idegbeteg vagyok mar tole, hogy hogy lehetunk ilyen szerencsetlenek, koltozhetunk megint...
Na, megprobalok visszaolvasni,
puszi