Új privát üzeneted érkezett!

Jaj még vissza ugrottam Melindához!
Melinda!Kép
Szeretném megkérdezni,hogy kaptál e már infót a csoda bankról??KépHa igen,megosztanád velem?Tegnap láttam álmaim házát és be vagyok sózva.Kép ldicsi@freemail.hu
Köszike.KépPuszi

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Jön a tavasz!Ez abból is látszik,hogy nálunk szakad a hó.KépKép

Saxi!
Várom ám én is a képet!Kép

Györesz!
Remélem ma is jó éjszakátok lesz!Kép
Fejfájásod elmúlt?
Angolnak én is nekifutok,ha nem vesznek fel.Ha felvesznek,akkor pedig azért leszek kénytelen.Jó,hogy unokatesód tud Neked segíteni.

Szilvi!
Majd írj légyszives,mi volt a pulmonológián!

Gigi!
Szerencsére a tornán még véletlenül sem terelődött rám a gyanú,az illető jó messze volt tőlem.De a szomszédja,hogy tuti ne rá fogják,megkérdezte a egy idő után(jó hangosan)Tőle:"Na,már megint Te voltál??"
Nem olyan öregek,csak Õk mondják ezt magukról,tök jó fejek.Az meg belefér,ha néha kissé zajosak...Kép
Remélem én is,hogy hétvégén nem zuhog az eső.Pedig nem is megyek sehová.

Dia!
Jó lehetett az álmod.KépDe,ha Patrik nem csinált semmi rosszat,mikor beléptél a nappaliba,akkor azok nem mi voltunk.Kép
Mióta tornázom(hö,már 3-szor voltamKép ),azóta érzem,hogy el vagyok tunyulva,meg hogy ott is van izmom,ahol addig nem sejtettem.Ezt általában másnap érzem.Kép
Merre van a ház,ami megtetszett?

Zsófi!
Irigy vagyok a tegnapért!!!Na jó,a mensiért nem.Kép

Puszi mindenkinek!

Kata

Kép
Kép
ruszlána

SziasztokKép

ZsófiKép
Mindig meglepődőm, hogy milyen más a férjed mint az enyémKép Viszont!!!! Valentin napon felkelt Viktor fél hatkor és mire mi lejöttünk, elmosogatott, rendet rakott valentin nap miatt. Nagyra értékeltem! Mensi: nekem mindig 30-32 napra jön meg. Amikor csinálták az átjárhatóságit annyira izgultam, hogy a műtét napján megjött! (másfél héttel korábban)Műtét ugrott én meg vertem a fejem a falba. Elképesztő dolgokra képes az elme.

KataKép
Na jó, akkor nem vagy disznóKép Barátnőm is ápolónő és ő tavaly végzett el valamilyen felsőfokú képzést. Két évig járt és most több fizetést kap. Én nem tudok róla, hogy lett volna felvételi ( ez csak szakmai felsőfokú és nem főiskola) Nyelvet tanúltak de nem kellett nyelvvizsgázni. Ha gondolod akkor kikérdezem mert hétvégén találkozunk. De a gyakorlati része nagyon megviselte. Voltak sebészeten, rákosok között (anyukája rákban halt meg), pszichiátrián stb.... Nem volt könnyű.
Már 3x tornáztál??? Lassan élsportoló leszelKép Persze csak az irigység szól belőlem mert én még a futógépre sem tudom rászánni magam.

GyöreszKép
Szerencsére Olikám nem szokott a kezembe aludni. De láttam akkor rajta, hogy még tiszta koki, úgyhogy ringattam egy kicsit a karomban aztán beszunyáltKép Szerencsés vagy, hogy családon belül megoldjátok a nyelvtanulást. A munkahelyi kirándulás meg nagyon szimpi nekem.

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Gigi Kép
Az biztos, hogy minden pasi más, de azért ez igazán szép dolog volt Viktortól. Õ is igyekszik! Kép Olika, hogy van? Jártok szánkózni. Mi szinte minden nap megyünk, annyira élvezem. Ma is voltunk ebben a hóesésben, tisztára belepett minket, de fő, hogy Bence élvezte. Kép

Dia Kép
Micsoda álmaid vannak. Én mindig csak horrort álmodom...de tényleg. Szerintem még nem is volt normális álmom. Hol lelőnek, hol István csal meg valami 60 éves szöttyet mamával, mert kiderül, hogy az az ideálja Kép Kép...tovább is van mondjam még. Szóval elég gáz. Mi majd szívesen átmegyünk, bár most kb. két hétig még kilőve, jövő szombaton megyünk egy hétre síelni, de utána jó lenne találkozni. Ti jártok Domival mostanában valamerre?

Kata Kép
Hát igen, nekem sem hiányzott! Kép Kép

Saxi Kép
Képet tegyél csak föl Kép Kép, max. majd halkan nevetünk egyet, de ígérem csakis halkan. Kép
A dokihoz drukkolok!!!!!!!!!!!! Remélem hamar túl lesztek rajta!!!

Most megyek, mert törpefi fölébredt.

Puszi,
Zsófi
nmzsx

Sziasztok!

na vltunk ma a pulmnológián. A doktornö azt mondta, hogy nagyon csúnyán tele van Gergö mellkasa váladékkal, úgyhogy kaptunk befújós gyógyszert meg valami kúpot is, hogy nehogy befulladjon mellette még kell szedni az antibiotikumot meg a köptetöt is. Úgyhogy kész gyógyszertár lettem. Az a baj, hogy alig köhög és így nem ürül neki egyáltalán csak iszonyatosan hörög és hát azt meg borzasztó hallgatni. Próbálom neki mondani, hogy köhögjön, de hát hiába még kicsi hogy megértse. Meg azt is mondták, hogy hason meg hanyatt fekve ütögessük neki egy kicsit a hátát meg a mellkasát, hogy hátha akkor fellazul és tud köhögni.
Az a legszebb, hogy Gergöt alig viseli meg ez az egész be se lázasodott és még az orra sem folyik. Egy kicsit csöndesebb mint szokott lenni, de azon kívül semmi. Csak én vagyok kikészülve az aggodalomtól.

Bocsi hogy senkinek nem írok külön, de azért puszilok mindenkit.

Szilvi
sys

Sziasztok!
Bocsika most nem írok mindenkinek külön,mert nem vagyok formában.Kép
Kata!Kép
Légyszi beszéld meg Micával,hogy mikor tudnátok jönni!Annyira jó lenne már talizni,dumcsizni!Kép

Rólunk:Ma a hóesés ellenére kimentünk kicsit sétálni,na és muszály volt elmenni a bio boltba.Nem tom montam e már,hogy csak az ott vásárolt"házi"joghurtot eszi meg,vagyis habzsolja rendesen.KépAztán vettünk CiniMinist is evett abból is uzsira tejbe áztatva.KépDe ami a mai napba különleges,hogy délután NÉGY órát aludt a legény.KépKépKépMost megyek mert RENGETEG vasalni való van.KépMindenkinek szép estét!Puszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Eldurran az agyam, két nap után írtam és elszállt Kép Felrobbanok!!!!!!!!!!!

Holnap fogok mindenkinek írni, mert sajna kevés az időm (most másodjára, meg különösen).

Szilvi!
A lényeg, hogy kiderült Gergőről, hogy tüdőgyuszija van. Ne aggódj, meg fog gyógyulni. A gyogyik, biztos oldják a váladékot a tüdejében és majd köhögésre is fogják ingerelni. Ezt a hátba veregetőset a dokinénink nekünk is ajánlotta a karácsonyi majdnem tüdőgyuszinknál, mert Marci sem volt hajlandó felköhögni a cuccot. Ne aggódj, nem lesz semmi baj! Gergőnek küldöm a gyógypuszikat Kép

Marcit ma levittük a dokinénihez, mert bár javult és nincs annyi trutyi az orrában, de még így is 4-5-ször szívni kell az orrát a nap folyamán. Arra voltam kíváncsi, hogy a tüdeje, füle tiszta-e. Szerencsére minden oké, a kezelését ugyanígy folytathatjuk (köptető, orrspray, orrszívás). Viszont annyira unom már ezt az állandó orrszívást, már egy hete nyomjuk. Szegényem az egészet végigordítja és feszít veszettül. A kedve tökéletes, és lassan leeszi a fejünket, tegnap pl. 6-9 között folyamatosan pakolt valamit az arcába Kép

Ma voltam dokinál, hirtelen öregedtem egy terhességi hetet. Eddig nem az utolsó mensitől, hanem 1 héttel elcsúszva számoltunk, most meg hirtelen a mensitől kezdett el számolni (gondolom a 12. héten látott igen túlfejlett baba hatására). Így adta a beutalót az AFP, ill. számolta a szülés várható idejét. Egy kicsit meg vagyok zavarodva, de legalább szombaton hirtelen a 15. hetet kezdem. A születés várható ideje: augusztus 18. Kép

Puszi: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Zsófi!
Hát tényleg nagyon jó lehetett a Valentín napotok és gondolom, hogy az est befejezését is máshogy terveztétek, csak hát az a fránya mensi meghiúsította a programot!Kép

Kata!
Aranyos vagy, a fejfájásom biztos a front hatására volt, mert iszonyú frontérzékeny vagyok!
Kiváncsiskodok egy kicsit, bár lehet, hogy már írtad: Te mikor tervezed, hogy visszamész dolgozni?
Ja, azt tortakrém receptet ismerem, anyu szokott csinálni és nagyon szeretjük, de azért köszi! Ma harmadszorra sütöttem muffint, úgyhogy kezdek belejönni!!!!!Kép

Gigi!
Aranyos lehetett Viktor, hogy így igyekezet Valentín nap, biztos nagyon jól esett Neked!
Hát ez a munkahelyi kirándulás tényleg nagyon szupi szokott lenni és kicsit mardos is hogy nem tudok elmenni, vagyis hát el tudnék, mert anyu bevállalná Norbit, de én egyenlőre képtelen lennék három napig meglenni nélküle! Ugye ez normális???

Szilvi!
Megértelek, hogy tele vagy aggódással, biztos mi is ugyanígy lennénk ezzel, de a lényeg, hogy megkaptátok a gyógyszereket és hamarosan kutya baja sem lesz Gergőnek!
Nekem szerencsém van, mert amikor Norbi hurutosan köhögött, akkor csak azt kellett neki mondanom, hogy "hogy köhög a papa?" és már utánozta is és szépen felszakadt a trutyi!Kép

Dia!
4 óóóóóóóóóra alvás???????? Mit adtál annak a gyereknek?Kép Kiváncsi leszek az éjszakátokra!Kép

Melinda!
Hűűűűű ez tényleg jó, akkor most hirtelen hamarabb fogsz szülni! Hihetelen, hogy mindjárt a 15. hetet taposod! Akkor már lassan elkezdessz gömbölyödni! Ígérd meg, hogy ha lesz már pocakod, akkor néha-néha meglesz minket egy-egy pocakos képpel, hagy nosztalgiázzunk egy kicsit!!!!!Kép
Amúgy Marciról is elég rég láthattunk képeket!

Norbi ma bepótolta az eddigi nem evését, ami eltartott egy pár napig, hát ma felfalta a konyhát!Kép

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

SziasztokKép

DiaKép
Azért nem kellett volna túl sok pálinkás kenyeret adni annak a szegény gyeröknekKépKép Én holnap vasalok ha Olikám kidőlt. Este én már sztrájkolok.

GyöreszKép
NORMÁLIS!!!!Kép Mi ha nagyritkán kimegyünk Ausztriába egy napra akkor estére már tiszta kész vagyok. És mindig buzerálom Viktort, hogy menjen gyorsabban. (a 160-as átlagtempónálKép) Azt sem tudom elképzelni, hogy nyáron mondjuk nélküle menjünk nyaralni. Tényleg nagyon jólesett, hogy meglepett V.napon. És még kaptam egy nagyon szép rózsacsokrot is.

SzilviKép
Olikám is köhög néha hurutosan de ilyenkor elkezdek krágoni, köhécselni és mondom neki, hogy köhögjön. És elkezdi. Talán próbáld meg. Ilyenkor nagyon szeretnek utánozni. A betegség végére még gyógyszerész leszelKép Hamar túl lesztek rajta!!!

MelindaKép
Izgulós kismamáknak előrébb hozzák a szülés dátumát????KépKépKép Olyan hihetetlen, hogy már az Afp jön!!! Tényleg kérünk majd pocakos képeket! Marcinak jobbúlást. Sajna ahogy jön az enyhébb idő, annál több betegség lesz. Jöjjön rögtön a nyár!!!!!

Jó éjszakát, puszi mindenkinek!

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Ma tanítónénis szülőin voltam,hamarosan beíratkozás.El sem hiszem,hogy Raul iskolás lesz!
Lehet,hogy már írtam,de olyan büszke vagyok Rá,nyár óta ír,olvas.Hamar elkezdték érdekelni a betűk.Várja a sulit,de fél is tőle.
Imádom a melegfrontokat,Patrik több,mint két órát aludta ma!Kép

Melinda!
Repül az idő!Hamarosan megint érzed a mocorgást a pocidban!Most egy kicsit irigy vagyok ám!Kép
Remélem gyorsan eltehetitek az orrszívót!Jó,hogy azért szépen evett Marcika!

Dia!
Vasalatlant elintézted?
Domi aztán jót aludta ma!Kép
Tényleg jó lenne már találkozni!Kép
Mica elég elfoglalt,majd beszélek Vele.Nem tudom honnan van a rengeteg energiája ennek a nőnek!Kép

Szilvi!
A köptető reméljük megindítja a váladékot,akkor az köhögésre ingerli Gergőt.Kívánom,hogy gyorsan meggyógyuljon!Kép

Gigi!
A tornától nem várok kockás hasat,megelégszem a csíkossal,ami van!KépDe ne tudd meg,milyen jó itthagyni kicsit a bandát néha!Na jó,szerintem tudod,milyen jó!Kép
Nekem intenzíves végzettségem van,az is szakmai felsőfokú.Anno kellett felvételizni is.Kíváncsi vagyok,az ismerősöd milyet végzett,kérdezd meg légyszives!

Györesz!
Én most is muffinozok!Nem sütöm,hanem tolom az arcomba.Kép
Most azt hiszem kivárom a 3 évet a melóval.Raul másfél éves volt,mikor visszamentem éjszakás műszakba,ezt most kihagyom.Inkább tanulok valamit,ha lehet.Talán áprilisban indul a továbbképzés,amire jelentkeztem,kb.két hónapos.Jó kis elfoglaltság lesz.
Örülök,hogy Norbika kifosztotta a konyhát!Kép

Puszi mindenkinek!

Kata

Kép
Kép
ruszlána

SziasztokKép

KataKép
Igen, tudom, hogy milyen jó elmenni egy kicsit. Annál jobb visszajönni! Hétvégén akkor megkérdezem a barátnőm. Raulra aztán tényleg büszke lehetsz!!!! Okos, nagyfiú már! Ja kockahas nekem sem kéne. Elég lenne ha a csíkok eltünnének! Bár azok inkább a combomon vannak. Isenien nézek kiKép

Most megyek mert még össze kell pakolnom! Jó hétvégét! Légyszi szorítsatok, hogy ne essen az eső!!! Itt reggel óta zuhog!!!ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Gigi!
Rég volt, de nem tudom szó nélkül hagyni ezt a muffin-pizza kérdéskört! Na ilyenekről beszéltem, hogy nézzétek el, ha valami zöldséget írok, tiszta hülye vagyok néha Kép Kép Kép
Most nem is vagyok annyira izgulós kismama. Össze sem lehet hasonlítani, amikor Marcival voltam terhes. Akkor mindenen paráztam, most időm sincs gondolkodni...
Viktor nagyon édes lehetett Valentin napon, ahogy tüsténkedett Kép
Szorítok a hétvége miatt, de tényleg elég sz@r időt mondanak. De hátha épp Füred felett fog sütni a nap Kép

Györesz!
A főnöknőd tényleg ritkaság és nagy-nagy kincs. Nekem még melóhelyem sem lesz, nem hogy főnöknőm. Már elindították a cégem ellen a végelszámolást, úgyhogy a közeljövőben megszűnik Kép Hát ilyen indokok is arra sarkallottak minket, hogy Ketteskével ne várjunk túl sokat. És a kis vacak jön is Kép
Szerintem is totál normális, hogy nem bírod itthagyni Norbikát 3 napra. Magamból kiindulva 1 nap is nagy megpróbáltatást jelentene, hisz nekünk eddig nagyon lehetőségünk sem volt rá. Majd idővel mindannyian könnyebben elengedjük őket, talán... Kép
Hajrá angolozás! Én is tervezem már és vissza is szereztem az angolcuccaimat a húgomtól, de a tettek mezejére sajna még nem léptem. Te viszont nagyon ügyes vagy Kép

Kata!
ÖTYE klub Kép Galambok Kép Kép Kép Én is olyan jót rötyörögtem a leveleden! Na meg a szánkózás, meg az elakadás Kép Szép napod lehetett Kép
Raul már iskolába megy? Te jó ég, Neked ilyen nagy fiad van????????

Saxi!
Várjuk az ominózus fotót Kép

Zsófi!
Klasz lehetett a Valentin napi bulitok. Ezen az alkohol kérdésen már én is párszor elgondolkodtam, mert anno mi 3-an csajokkal a koleszszobában egy üveg pezsgőt szopogattunk el a buli előtt. Jókat rötyörögtünk és kész, aztán még lecsúszott a buliban egy kis borocska is. Most a szilveszteri pezsgőtől forgott a gyomrom...
Mensi Kép Régen nem volt ilyened? Nálam ez tizenéves koromban és huszas éveim elején volt ilyen, és általában a nyaralásra időzített a "kedves".

Dia!
Az őszieknél feltett kérdésemre gondoltál a bankügyben? A lány a Volksbankot ajánlotta a Váci úton (pontos címét nem tudom), de ő ott a fiókvezetőhöz ment. Hát ennyi, de szerintem mindenki nem szaladhat a fiókvezetőhöz...

Két körkérdésem lenne:
1. Ti hogy adjátok a gyerkőcöknek a gyümit? Mert én próbáltam az almát is egészben, de negyedóra után kb. a negyedcikkelynek a fele, ha elfogyott. Én még mindig pépesen adom 7 gabonás pehellyel vagy Sinlaccal. Ez gáz? Viszont így nagyon szép mennyiségeket megeszik Kép
2. Nektek mennyit isznak a gyerkőcök? Marci pár napja sztrájkol és alig akar inni. Pisis pelusa is alig van. A "poén" az, hogy még a reggeli tápit sem fogadja el, így tényleg alig megy bele folyadék Kép

Lesz majd pocakfotó, ígérem Kép Az igazság az, hogy akár most is készíthetnék, mert már most is lufimódjára felpuffadtam, de inkább Ketteske által produkált pocifotót teszek közszemlére Kép

Györesz kérésére egy-két Marci Kép

A kis Picasso Kép
Kép Kép

A topmenedszer, édesanyától elkomunizált mobillal Kép
Kép

Vigyori Kép
Kép

A szekrénylakó Kép
Kép

Puszi mindenkinek: Melinda (14+0)

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!
Melinda!Kép
Juj de jó,hogy tettél fel Marcikáról képet!Nagyon tündéri,olyan igazi nagyfiús.KépJó a badyja is.KépTi már így rajzolgattok??Én még nem mertem venni Dominak semilyen íróalkalmatosságot mert mindent megeszik.KépKépDe látom az asztalt Te is becsomagoltad.KépKöszi a bank infót,azt hittem konkrétabb lesz a csaj.Munkahely.KépHáá én is sajnos úgy vagyok vele,hogy még nincs hová visszamenni.KépHihetetlen,hogy már az AFP-re mész.Hujuj de el szalad majd a nyár.Kép
Gyümi evés:Mivel almát nagyon ritkán eszik erre nem is válaszolok.KépBanánt vagy törve,montéval keverve eszi,vagy harapja a kezemből ill.ő sétálgat vele.Utóbbit én nem igazán szeretem mert akkor keni minden felé.KépMandarint fogja a gerezdet/ha vékonyhéjjú/ha vastag akkor lehúzom a héjat és én adogatom a szájába.Õszi befőtt-kanállal.
Ivás:Amióta egyedül tud csőrösből inni sokkal több folyadékot iszik.Mert jön-megy és húzza-vonja a csőröst magával.KépDe a minimum napi fogysztás a tejjel együtt kb:7-8 dl.

Kata!Kép
Te asszonyság!Hát kend is tud vezetni.Ugyan üljön má be a jövőhéten és döcögjönek el hozzánk!KépKépJelentem vasalatlan elintézve!KépCsak az a baj,hogy ma is lett újabb adag.KépNem,nem írtad még,hogy Raul olvas,ír!!!Nagyon,nagy gratula Neki,igazán ügyes,okos!KépHúú csajszi,mekkora fiad van már!De jó Neked!Kép

Gigi!Kép
Pálinkás kenyér.KépKépMa 3 órát aludt.KépRemélem jó hétvégétek lesz!Mi vasárnap megyünk a drága mamát köszönteni nevenapja alkalmából.....

Györesz!Kép
Jó éjszakánk volt.KépCsak 1x kelt 4 óra felé,de csak annyi volt,hogy átvettem közénk és aludt is tovább.Kép

Zsófi!Kép
Jellemző,hogy még álmodban is féltékenykedsz.KépNa de,hogy egy 60 éves szöttyet mamára?KépKépKép
Jó sielést!Irigy-irigy!KépAztán várunk sok szeretettel!KépSzoktunk menni ismét játszóba,na meg Kingáékkal járunk össze.Vagyis szinte minden nap együtt vagyunk hol Náluk,hol Nálunk.Kép

Szilvi!Kép
Jobbulást kivánok Gergőnek!Nyugi,nem lesz baj!

Saxi!Kép
Nincs gáz.KépPuszi.Én is várom a sztár fotót.Kép

Mindenkinek sok puszi!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Gigi!
ESÕMENTES HÉTVÉGÉT!!!!!KépKépKép

Kata!
Te jó Isten, Raul már iskolába fog menni??? Nagyon ügyes, hogy már írni, olvasni tud! Te hogy tapasztalod, jó ez a korkülömbség? Csak azért kérdezem, mert ha egyszer megint gyereket szeretnék, akkor úgy gondoltam, hogy majd ha Norbi 4-5 éves lesz, mert mindenféleképp aludni szeretnék, meg visszamenni dolgozni! (na meg addigra talán valami csoda folytán saját lakásunk is lenne)

Melinda!
Tündéri ez a gyermek!!!!!! Tiszta apja, ugye???
Nem csodálom, ha egy örökmozgó meg egy pocakbaba mellett nincs energiád belevágni az angolozásba! Megsugom Neked, hogy nekem sincs semmi kedvem, de tudom, hogy nem halogathatom, muszáj, de mégis úgy nyomaszt!
Gyümi evés: szerintem a lényeg, hogy egyen Marci, az tök mindegy, hogy milyen formában! Norbi pl. ha lereszelem az almát nem hajlandó enni, én fel szoktam neki vágni vékony szeletekre és úgy eszi. A banánt, narancsot is felvágom Neki és úgy tömködi a szájába! Viszont nagyritkán előfordul, hogy adok neki olyan 100%-os gyümi kutyulékot, de azt nem mindig szeretni!
Folyadék: Norbi háromszor szopik, gőzöm nincs mennyit, és még megiszik kb. fél liter folyadékot (teát, vizet), de nála is vannak napok, hogy ez sokkal kevesebb, úgy a fele!

Képzeljétek! Norbi ma feltűnően jó fiú volt, alig kellett rászolnom! Nagyon szépen eljátszott (persze csak velem), sokat építettünk, olvastam Neki, olyan nagyon nyugis gyerek volt ma. Ugyanolyan jókedvű volt mint máskor, csak ma valahogy a nyugisabb játékok kötötték le! Eddig csak azt élvezte, ha végig mutogatjuk a könyveibe, hogy mi micsoda, de most szép kerek meséket igényelt! El bírnám ezt viselni máskor is! Remélem nem betegség előjele!

Puszi Mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Melinda!
Megnéztem megint a képeket és rájöttem, hogy amennyire emlékszem Rád, hát Rád is nagyon hasonlít Marci!
Észre sem vettem, hogy be van csomagolva az asztal, csak hogy Dia írta néztem meg megint! Nekünk is ilyen asztalunk van és Norbi előszeretettel félrelöki a papírt és firkál is rá rendesen, de szerencsére könnyen le lehet mosni róla! Szerintem, ha becsomagolnám Norbi két perc múlva letépné!
Ja, a kisszéke mögötti falra megszületett a napokban az első zsírkréta nyom is, persze gondolom lesz még rengeteg ha hagyom ha nem!

Dia!
Már annyiszor akartam kérdezni, hogy honnan jött az ötlet, hogy banánt montéval adj?
Milyen kompótokat szoktál adni Dominak?

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Hát,ha már ennyire várjátok azt a képet,elmondom,hogy csak jövő héten kapom meg,ha minden igaz.
Most,hogy Bogi még nem ovizik nem találkozok a csajjal.
De ígérem,ha megkapom legyen akármilyen,felteszem.Kép
Ha pedig mégsem kapnám meg,Isti megigérte,hogy csinál rólam egy képet,hogy fel tudjam tenni.

Szilvi!

Gergőnek sok-sok gyógypuszi,és kívánom,hogy mihamarabb gyógyuljon meg.
Neked pedig kitartást!

Melinda!

Ez jó hír,ne legyél összezavarodva.
A lényeg,hogy a babácska szépen fejlődik,ne aggódj,Õ tudja mikor kell jönnie.Kép
Marci gyönyörű,meg kell zabálni,azok a szemek.KépKép

Gigi!

Remélem szép időtök lesz,habár az előrejelzés nem ezt mondja,de majd beszélek Szent Péterrel,hogy legyen kegyes hozzátok.Kép
Ha mégis esik,akkor bocsi,nem sikerült.KépKép

Györesz!

Biztos,hogy nem akarsz lmenni abba a munkahelyi buliba?
Ezt kár lenne kihagyni.
Jó lenne ha több ilyen főnök lenne,de sajna ez a ritkábbik,van ahol az az első kérdés,hogy van-e kisgyerek,ha igen már szóba sem állnak veled.

Zsófi!

Álom,szöttyedt mamával.KépKépKépKép
A párodat megkérdezted erről?KépKép

Dia!

Örülök,hogy nincs gáz.Kép
Bár a boszorkányos eddig nem hozott semmi eredményt.
Pedig már úgy beleéltem magam.Kép

Kata!

Nagyon ügyi ez a fiúcska,nem félsz a sulitól.
Én már annnó amikor oviba ment Bogi majd frászt kaptam,hát még a suli.
Úgy rohan az idő,olyan hamar megnőnek.
Én legszivesebben nem is vinnén oviba,annyira szeretem ha itthon van.
Jó,az lehet,hogy egy para mama vagyok,de mégis szeretem látni,hogy mit csinál.
Tudom,hüülye vagyok.Kép

Na megyek mert leragad a szemem.

Mindenkinek szép álmokat és jó hétvégét.
Puszi,Saxi

Kép

Így szeretjük egymást.KépKépKép
saxi

Sziasztok!
Saxi!Kép
Édesek a csajok.KépTényleg kell a tesó!!!!!!Kép
Én is beleéltem magam a lottó ötösbe de nem nyertem.KépNa de majd legközelebb.Kép

Györesz!Kép
A montéval úgy alakult a banán evés ki,hogy egy időben nem fogadott el semilyen gyümit Domi.Csak a banánt volt hajlandó megenni azt is csak így.Kompót:Cseresznya,őbarack,na de ez nem rendszeres.
Gratula a jó fiadhoz!KépDomi délutánig kifejezetten izgága úgy is írhatnám zizis volt.KépAz javított a helyzeten,hogy délutánra elállt az eső és kitudtunk menni.Jaa!Pár napja azt szereti játszani,hogy a sütifaló nyílásain beteszi az oda illő formát és én megtapsolom.Õ pedig nagyon boldog mert sikerült a mutatvány és még én is megdicsértem.Kép

Melinda!Kép
Két kép máról csak Neked.Vagy Marcikának?Kép
KépKép

Mindenkinek szép álmokat!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Sajna ma nem tudtam tornára menni és hétfőn sem jön össze,mert Ruszlán polgárőrködik.KépHogy lesz így kocka hasam????Kép

Gigi!
Kellmeses hétvégét és szép időt Nektek!
Gondolhatod,nekem milyem csíkjaim vannak,Raullal 32 kilót,Patrikkal 22-t híztam...

Melinda!
Patrik is reszelt almát kap,mert amúgy kiköpködi és csak játszik vele.Szoktam összetört gyümit túró-joghurthoz keverni és mostanában kis tejbe áztatott gabonapehelyhez.
Patrik újabban langyosan fogadja el a teát,akkor sokat iszik,ha megfelelő a hőfok.Amúgy van,hogy alig-alig.
Örülök a képeknek,régen láttam Marcikát,nagyon megnőtt!KépZsírkrétát Patrik darabokra harapja és szétköpködi.Kép

Dia!
Jogsim van,de hogy vezetni tudnék?Az erős kifejezés.Pedig régen,míg nem volt jogosítványom,én vittem haza mindig a részeg bandát a bulikból,mint legjózanabb.Kép
Ruszlán nem is hiszem,hogy odaadná az autót.Az előzőt egy héttel eladás előtt sikerült meghúznom.KépKépNem dícsért meg.
Igen,van,hogy jó,mert Raul már nagy,de van,hogy nem jó.Kép
Domi ma is belehúzott az alvásba!KépMit iszik ez a nagyfiú a képen?Csak nem sört?Kép

Györesz!
Nekem teljesen jó,hogy ekkora a korkülönbség.Raul már tud játszani Patrikkal,a kicsi pedig sok dolgot tanul Tőle.(Ok,nem csak a jókat!Kép)Nem mertem úgy vállalni,hogy egyik pici,másik kicsi.Minden elismerésem azoké,akik kis korkülönbséggel vállalnak babákat.(Melinda pusziKép )
Norbikád nagyfiúsodik,lehet,hogy ezért nyugodtabb.Kép

Saxi!
Olyan aranyosak a lányok,ahogy szeretik egymást!Kép
Sokszor én sem vinném oviba legszívesebben Rault,de a nagycsoportból már nem lehet annyit hiányozni.Mondogatom Neki,hogy milyen jó lesz majd a suli,de tudom,hogy ezek az utolsó nyugodtabb hónapok mindannyiunk számára.A suliba kerülve már jobban el kell engednem a kezét-és ez nagyon gyorsan eljött,nemrég még Õ is baba volt.Kép

Puszi mindenkinek!

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!

Norbi kezd egyre gyanúsabb lenni! Éjjel csúnyán köhögött és sokat felsírt, bár reggelre nem volt semmi baja, a délutáni alvásnál is többször felsírt, felkelt, pedig ilyet soha nem csinál! Remélem nem lesz beteg!

Írt ma a Márti nekem egy mailt, gondoltam bemásolom ide, amit Gigiről írt, hátha Titeket is érdekel, hogy mi újság a nagylánnyal:
Gigi, vasárnap éjjeltől szerdáig elég nyűgös volt kijött az oltás utóhatása. Hőemelkedés, pöttyök, enyhén piros torok, napokig alig evett valamit, még jó, h kedden jött a havi vizitre a doki néni, így gyorsan megnyugtatott. Képzeld el még a lábfején is voltak pöttyök. Iszonyat nyűgős és hisztis volt, rengeteget sírt fel éjszaka, de túl vagyunk rajta, már kópé, és végre eszik rendesen, sőt, szinte egész nap eszik.
Egyre több mindent érteni amit mond, ma már össze is kötött két szót, reggel a tv-re mutatott és mondta, h nézssz té,
Mindig jön és mondja, h nézzük ezt vagy azt, esetleg nézzem a valamit. Na és a kedvencem a deje, mármint a gyere. Délután dolgozom a szobámban kopog az üvegen és mondja deje deje, legszivesebben kirohannék és össze vissza csókolnám ilyenkor.
Ismét hinta korszakot élünk, egész nap ott ülne, reggel felébred kinyitja a szemét és közli hint, amikor mondom, h nem korán van még, gyere öltözzünk akkor jön a következő tá, tá-tá, vagyis pápá menni valahová.
Ma a kádba kereste a sampont, mondtam neki, h nem mosunk ma hajat, erre összevizezte a fejét mutatta a hajszárítót. Pedig kb 1 hónapja még futottam utána mert mindig elment előle annyira utálta. Ja és ráadásul ismét be volt gyulladva a szeme, mondtam, h cseppentsünk a szemedbe, jött lefeküdt az ölembe, utána meg cirógattam megdicsértem kapott puszit, megkapta a dobozt, és ment a babáknak is cseppentett nekem is, és kaptunk cirógatást és puszit mert nem sírtunk.
Tényleg csak állok és bámulok, h menniyre okos és ügyes már.
Egyfolytában utánoz, rendületlenül takarít, eteti a babákat, öltöztetni kell őket, építi a kockát...

Saxi!
Lányok nagyon édesek! Ilynkor mondja azt az ember, hogy KELL a testvér!!!!
Biztos nagyon jó lenne a munkahelyi kiruccanás, de tudom hogy képtelen lennék élvezni, folyton itthon járnának a gondolataim, úgyhogy inkább maradok!
Az én főnöknőm is megkérdezte annak idején, amikor felvett, hogy mikorra tervezek gyereket, stb., de semmi kifogása nem volt ellene, hogy azt mondtam, hogy nem olyan sokára, és még annyi, hogy nem egész két éve dolgoztam ott, amikor terheségem 15. hetétől táppénzre mentem és mégis visszavár!

Dia!
Domi nagyon ügyi, hogy beleteszi a formákat abba a bigyóba, ezek a manók napról-napra ügyesebbek! Én is mindig megtapsolom Norbit, nagyon szereti!

Kata!
Én is mindig azt mondom, hogy minden elismerésem azoké az anyukáké akik szinte egymás után szülnek, mert biztos nagyon fárasztó és nagyon kemény feladat két csöpséggel!

Majd este még jövök!

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Györesz!Kép
Köszi,hogy bemásoltad Márti levelét,jó hallani róluk.KépIgazán ügyes,okos már Gigi,biztos hatalmasat nőtt is.Légyszi add át a puszimat Nekik.Kép

Domi is köhög éjszaka/szerencsére keveset/és reggel amikor felébred.De napközben nem köhög.Nem tom mi a fene ez.KépÁllítólag már megint van egy újabb influenza.KépMár Timi és Panna is beteg.Szegénykém még csak most lábalt ki a Rotából.Igaz amit a bölcsi,ovi kontra betegségről írtál!Amióta bekezdett oviba szinte állandóan beteg.Kép
Rólunk:Én ma pörögtem ezerrel.KépReggeli után elmentünk SÉTÁLVAKépa bio boltba joghurtért és bio tejért.Onnan irány egy bútor bolt ahol álmodoztam.Kép"Bőr ülőt néztünk"és kinéztem hozzá egy szekrénysort de Tamás egyből leállított"400e az áraKépKép".Vagyis a szekrényt feletsem el az ülő Neki is tetszett.Aztán megfőztem"Karfiol leves,rántott husi+Hb és kelt csigák/sajtos-tejfölös,meggylekváros-kókuszos,csokis-diós/
Majd míg Domi aludt kitakarítottam a lakást és átrendeztem a nappalit.Ezt mint kettőig megcsináltam,így a nap további részét édes hármasban töltöttük játékkal,hancúrral.KépMost pedig megyek veszek egy finom pancsit,majd az uram beigért egy masszázst.KépKépPuszi Mindenkinek!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Saxi!
Nagyon édesek a lányok Kép Annyira jó látni ilyen jó testvérkéket, ez bennem is tölti az erőt a bizonytalan, nem könnyű jövőre nézve Kép
Nagyon kedves Istvánod, hogy felajánlkozott a fotózásra, nem beszélve Rólad Kép

Györesz!
Nem is tudom, hogy melyikünkre hasonlít Marci. A kolleganőim állandóan azzal jönnek, hogy tisztára én vagyok, de én a mai napig nem tudom megmondani, hogy melyikünkre is hasonlít. A lényeg, hogy gyönyörű szép Kép
Remélem Norbikád nem lesz beteg, de amiket írtál nem hangzanak túl jól. Sajna Marcinak múlt hét szerdán hasonlóan kezdődött, hogy a nappali alvásából állandóan felsírt, és alig aludt végül valamit. Estére sajnos rátört a takonykór. Remélem, hogy Nálatok semmi szörnyűség nem csap be.
Köszönjük szépen, hogy közölted Márti levelét! Nagyon ügyes tényleg a kis Gigi. Puszilom Mindkettőjüket és Mártinak sok-sok erőt kívánok a munkához és Gigihez Kép

Kata!
Az én hasamat úgy sem lehet majd most lekörözni, de a kockázásban akkor is előttem fogsz járni Kép
Marcinak én is mostanság langyosítom a vizét, amit iszik a torka miatt, aztán ráteszem a radiátorra, hogy tartsa a hőt.
A zsírkrétás kép 2 hete készült, de nagy megdöbbenésemre nem nagyon akarta megenni, inkább mind a 12-t a kezébe akarta kaparintani Kép Ja és utána dobálta őket szanaszét.

Dia!
Köszönöm szépen a fotókat Kép Majd bemutatom Marcinak. De valami történt, mert ma egézs szépen ivott. A banánt már próbáltam egészben adni Neki, de abból csak gyurmázás lett, úgyhogy egy ideig még hanyagolom.
Szerencsére zsírkréta nem kell neki annyira enni, azért persze megpróbálta, de résen voltam Kép
Mesélj, csak álmaid házáról! Hol láttad, itt a neten?

Az asztalkát azért kellett papírral bevonnom, mert fa és meglátszott rajta a zsírkréta. Persze Marci is próbálgatta letépni róla a papírt, ami végül a 3. nap végére szépen sikerült is Kép

Köszönöm szépen a gyümis és ivós válaszokat. Megnyugodtam, mert azért eszik Õ darabosan is gyümit, de a nagyját pépesen. Most egyenlőre tényleg az a lényeg, hogy lecsúszik Kép
Gondolom elszégyellte magát Marcikám, mert ma egész szépen ivott. De meg kell zabálni, amikor a saját csőröséből nem kell Neki a víz, viszont az én 1,5 literes üvegemből meg iszik, mint a kacsa Kép

És így végül köszönöm Marci dícséretét. Tudjuk mi, hogy gyönyörű, de azért jó mástól is hallani Kép

Hú, tényleg most jutott eszembe, hogy elmeséljem, ma kik nézték meg a házunkat. Egy kínai házaspár Kép Gábor jön föl, hogy kínaik hívták telefonon és megmutatja nekik a kecót. Én meg azt hittem, hogy hülyéskedik. Mit szólnának a szomszédok, ha rájuk hoznánk a kínaiakat. Bár semmi bajom velük és fogalmam sincs milyenek szomszédnak...

Mindenkinek puszi: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Szerencsére Norbi jól van, eddig még nem betegedett le és köhögni sem köhög azóta, hát remélem így is marad! Viszont ma megint olyan jó fiú volt, persze azért rosszalkodott, de bőven a napi átlag alatt volt! Ma is nagyon igényelte a meséket és szépen eljátszott egyedül az autóival! Megfigyeltem, hogy mostanába az autókkal sem úgy játszik, hogy össze-vissza gurigatja, meg dobálja, stb., hanem szép lassan gurítja maga előtt előre-hátra és közben veszettűl vizsgálgatja a kerekeit, mintha meg akarná fejteni az autók működési elvét! Lehet, hogy most olyan korba érkezett, amikor a szellemi fejlődés jobban dominál, nem tudom, de mindenesetre élvezem, hogy ilyen nyugis!

Voltam délelőtt angolozni, hűűűűű rengeteg tanulnivalóm lett hirtelen, úgyhogy lehet, hogy ritkábban fogok jönni hétköznap, de azért igyekszem!

Melinda!
Na látod, iszik az a Marci gyerek!Kép
Norbi is imád üvegből inni!!!!

Dia!
Te igazi kis konyhatündér vagy, mindig olyan fincsiket sütsz-főzől!!!! Igazán megérdemled azt a masszírozást!Kép

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!
Sehol senki?Bár megértem,gyönyörű idő van.KépMi nem rég jöttünk meg anyóséktól,Domi most alszik.Ha felébred mi is húzunk kifelé sétálni.KépPuszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Dia!
Tegnap lemaradtam a leveledről, nagyon ügyes voltál Kép Nálam is vannak - de csak néha - ilyen napok, amikor a világot is ki tudnám mozdítani a helyéből és semmi bajom. Máskor meg a semmitől is fáradt vagyok Kép Ki érti ezt???
Mennyibe kerül a bio tej és a joghurt? Csak kíváncsiságból...
Mi is sétáltunk Marci alvása után, igaz már 5 óra után, de így is nagyon jó volt Kép Anyósnak milye volt, névnapja? Csak nem Julianna?
Ja és a köhögés. Egyik barátnőm is ugyanezt írja, hogy a 9 hónapos kisfia is inkább este és reggel ébredéskor köhög. A doki azt mondta nekik, hogy a trutyit inkább benyeli, mint kifelé jönne, bár ez elég hülyén hangzik. Szerintem ha sokáig köhög Domi, inkább mutasd meg dokinak, hogy tiszta-e a tüdeje és a füle. Nem ijesztgetni akarlak, de legalább Te is megnyugszol Kép De mindenekelőtt jobbulást Neki!

Györesz!
Örülök, hogy Norbika tartja magát és semmi baja. Most már így is marajon! Kép Az jó lehet, hogy nyugis, bár Marci is megülne a sejhaján legalább 5 percig. De majd egyszer... Marcinál ma új készségfejlesztő játékot vezettem be: ásványvízes üvegre csavarja fel és le a kupakját. Na ilyenkor tényleg megül a hátsóján akár 10 percig is, tök jó játék és még olcsó is Kép Ha még nem próbáltátok, akkor hajrá!!!

Gigi!
Remélem Füreden is jó idő volt, mert errefelé tiszta tavasz. De biztos ott is jó volt, így biztos sokat sétáltatok Kép Ha vannak fényképek, kérünk Kép

Ma semmi különös nem történt velünk, ma főzőcskéztem, takarítottam, ami tegnapról megmaradt, aztán egy picit sétáltunk. Elterveztük, hogy jövő héten körülnézegetünk azon a környéken, ahol majd egyszer házat szeretnénk venni. Felmérjük a terepet, hogy milyen a vízelvezetés, mert itt Érden, hogy olvadt a hó, szinte bokáig ért a víz és a sár Kép

Mindenkinek puszi: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Dia!
Meg volt a maszírozás????

Melinda!
Kupakcsavargatás nálunk is sláger, bár mostanába gyakran el kell vennem Tőle a kupakot, mert betolja a szájába! Azért köszi az ötletet, mindenre vevő vagyok!

Norbi ma tovább folytatta a jófiúságot és szerencsére elkerülte a lebetegedés! Mostmár ez a harmadik nyugis napja Norbinak, bár azért estére felpörgött és rosszalkodott, de zömében jól viselkedett és egyre jobban eljátszik, néha teljesen kikapcsol és totál elmélyülten játszik valamivel! Tök jó!!!!!!KépKépKép
Kiváncsi leszek a többi gyerkőcre, hogy majd másnál is előjön ez az elmélyült, érdeklődő játszás, vagy csak Norbi most úgy döntött, hogy eleget rohangálta körbe a lakást, most egy kicsit agyragyúr????!Kép Csak nehogy elszoljam magam, aztán holnap megint visszaváltozzon kisördöggé!

Mi is voltunk sétálni, annyira jó idő volt, bárcsak ilyen maradna mostmár!!!!! Norbi is élvezte, na persze Neki még most is hógolyóznia kell a legszutykosabb latyakos hóba, de hát gyerekből van!Kép

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!
Melinda!Kép
Joghurt változó árban van attól függ milyen ízesítésű.Deee 120-160ft és 200g kis üvegben van "szóval másra is lehet utána használni.Kép"Nagyon finom,rendesen érezni rajta,hogy friss,házi.KépAmi először szokatlan,hogy nem édes,mivel nincs benne cukor.A tej kb:280ft/liter.

Anyós:Zsuzsanna.Jó volt,sokat ettünkKépÉs meglepő módon Domi nagyon jó fiú volt.Semmi hiszti stb..Pedig igazán szétkaphatta volna a lakást.Húúú de gonosz vagyok.KépKép

Doki:Szándékomban állt a héten elvinni megmutatni az úrfit,csak az a baj,hogy csütörtökön lesz tanácsadás.A betegek közé pedig érthető okokból nem viszem.

Ház:ugye Te kérdezted?Itt van Kispesten minden nap elsétálunk előtte.Aztán megtaláltam egy ingatlan iroda honlapján és megnéztem belülről is.Teljesen beleszerettem,bár tudom sose lesz a miénk mert nagyon drága.KépDe biztos azért mert luxus kivitelű.Na mindegy,álmodozni szabad.Kép

Györesz!Kép
Meg,meg volt,még ma is kaptam.Kép
Sok lesz már a jóból!KépMit csináltál ezzel a gyerekkel,hogy ilyen jó kiskrapek?KépKérem a receptet!Kép

Voltunk mi is sétálni,de már egyre jobban félek a jövőtől.KépUgyanis Domi már most nem engedi,hogy fogjam a kezét.KépMindenáron egyedül akar sétálni/persze rohan/aminek az a következménye,hogy állandóan elesik a drága jó kátyus aszfalton.De ha nem engedem akkor hiszti ként térdre vágja magát a hóban,sárban.Ugye nem kell ecsetelnem hogy nézett ki hazafelé...Ááááááááááááááá!!!!!Na megyek is elteszem magam holnapra.KépMindenkinek szép álmokat!Dia

Jaaa!Sajna nem jött össze a tamfolyam de jelentkeztem egy másikra.Végül is ugyan olyan csak más cég,ja és itt fizetni kell.95e+25e vizsgadíj.De hát muszály!Puszi

Kép
Kép
lldicsi

Margit!Kép
Mi van má?Hol vagy?Milyen volt a 7végétek?Gondoltam rád amikor sütött a napocska.KépPuszi

Kép
Kép
lldicsi

SziasztokKép

Itt vagyok, csak alig élek.Kép

DiaKép
Margit jelentkezik! Csak tegnap mikor hazajöttünk beestek vendégek ma meg jöttek beszerelni a mosogatógépet. Enyhe káosz van a konyhában. Két nagy és két kicsi fiók esett áldozatúl a lustaságomnak, most azokat kéne elpakolnom. Olivér nem hajlandó elengedni a kezem ha sétálunk. Úgy kell neki rimánkondi, hogy legalább addig engedje el, míg a kabátom leveszem. De tuti, hogy változni fog ez is, a keresztfiamnál is így volt. Csak az a baj, hogy a városban veszélyes ez az önállóskodás.

Annyit írtatok, hogy nem is tudok reagálni. Örülök, hogy Mártiék jól vannak. Gigi igazán okos kislány. (nemhiába, Giginek hívjákKép)
Hála Istennek (vagy inkább Saxi Szt. PéterénekKépKép) nagyon szép idő volt. Mindkét nap sokat sétáltunk, vasárnap nagyon szuper napsütés volt. Olika is kutyagolt tisztességgel, aztán bealudt a babakocsiban, úgyhogy mi mét kénytelenek voltunk még plusszba másfél órát sétálni. Kicsit kitikkadtunk a végére. Képet majd teszek fel este, bár nem csináltam túl sokat.

Ja,!!!!!!!!! Marcika zabálni való!!!

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok,

Vilagutazo es munkamanias jelentkezikKép
Megvagyunk, csak melo is szokasos, nameg a nagyfiamra is rajott a csavargoido, igy multhet kozepen levittem Anyukamekhoz, tegnap hazahoztuk, ma meg vihettem Anyosomekhoz, mert o meg mamazni akarKép

Idom valojaban most is nulla, mert elrohangasztam mindenfele meg Szolnok utan, de csak adok mar eletjeletKép

Dia-Kata!
Szerda, csutortok, pentek, egyezzetek meg, es megoldjukKép Holnap utolerem magam a meloval, aztan mehetunkKép Kata, Egyeztess RuszlannalKép Aztan valaki hivjon, vagy kiabaljon itt a topikban, hatha idefigyelekKép

Tobbieknek is ezer puszi, ne haragudjatok, de a dolgozo nok sorsa ez..
Betegeskedoknek jobbulast!

Mica
mica

Sziasztok!
Gigi!Kép
Na,végre előkerültél!KépJuj de jó Neked,ezentúl nem kell mosogatnod!KépÉn is várom már ezt az időszakot.KépGyere sok képekkel.Kép

Mica!Kép
Juj de jó,végre eljöttök!KépNekem a csütörtök nem jó mert Domit viszem tanácsadásra.Szerda,péntek ok!Nagyon illik rád a világutazó-munkamániás.Kép

Saxi!Kép
Most vagytok a kórházban?Szorítok!Holnap megy műtétre a szomszéd kisfiú is lágyéksérvvel.Lehet,hogy találkoztok velük Benedek a neve.
Mindenkinek puszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Egy kis hirdetés:

Gyermekfotózás saját otthonában Budapest egész területén! Naptárak, képeslapok, slideshow-k készítése, papírképek rendelése kedvező áron!
Bővebb információ, árak, időpont egyeztetés: www.b-photo.uw.hu

Kép Kép
joophe

Sziasztok CSajszik!

Sajna időm nulla, így csak röpke bejelentkezés, hogy élünk. Marci még taknyol, amit már az egész család nagyon un Kép Marci rosszcsont, én elvagyok Ketteskével, Apa pedig dolgozik Kép
Hát ennyi!

Remélem mindenki rendben van Kép

Saxi!
Remélem Téged megnyugtattak Liliánával és a műtéttel kapcsolatban! Sok puszi Nektek és a legkisebbnek különösen Kép

Millió pusz Mindenkinek: Melinda (14+3 Kép)

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Dia!
Norbi ma is jógyerek volt, bár estére kibújt belőle a kisördög és úgy felpörgött, hogy három foltot is szerzett a fejecskéjére. Úgy rohangált oda-vissza a szobába mint aki időre fut, tuti be akarta pótolnai a lemaradását!Kép
Amikor sétálunk akkor Norbi hol fogja a kezem, hol nem. Néha tök nyugisan sétálgatunk hosszú perceken keresztül, néha meg szalad előlem és még véletlenül sem arra akar menni mint én!Kép

Gigi!
Örülök, hogy jól sikerült a hétvégétek!!!!

Mica!
Te folyton pörögsz ezerrel!!!!! Hogy bírod???? Hihetetlen mennyi energiával rendelkezel!

Saxi!
Gondolok Rátok!!!!!Kép

Ma szinte egész nap lent voltunk, annyira élvezem ezt a tavaszi időt, bárcsak így maradna, de sajna mást mond a meterológia!
Vettem ma Norbinak egy babakocsit. Egy teljesen egyszerű, nagyon könnyű (3,5kg), esernyőre csukható babakocsit. Ez olyan tipikus szaladgálós, buszra felpakolós babakocsi, mert amikor mentünk valahova már kezdtem érezni a másik súlyát!

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

SziasztokKép

SaxiKép
Lilikének nagyon-nagyon szorítunk. Minden rendben lesz. Majd ha már úgy érzed magad akkor légyszíves jelentkezz.

MelindaKép
Voltak a kínaiak??? Egy akkora házba mint a tiétek, kb. huszan élnek és hááááááááát eléggé koszosak! Úgyhogy miattuk ne takarítsKépKép

Elvileg szerdán mennénk 15 hósra, de most meg köhög szegény Olikám. Hurutosan, remélem nem lesz belőle hörghurut vagy tüdőgyuszi. HOlnap kihívom a dokinőt. Orra nem folyik, kedve jó. Nem is köhög sűrűn.
Viszont szegény kutyusom lehet, hogy már megint összeszedett egy rohadt beteg kullancsot, mert rossz a kedve, nem kajláskodik. Viktor épp az állatorvosnál van vele.Kép
Ja és a fényképezőt sem találom. És a fejem is majd szétment egész nap!!!!!!!!!ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Megyek is, nem rontom a levegőt!

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Én is csak bejelentkezek.Patrik taknyos,köhög.Kép
Azt hiszem tornázásomnak is annyi egy ideig,az utóbbi két alkalommal nagyon sírt végig.Pedig jó volt kicsit kimozdulni.Talán,ha nagyobb lesz.
Nektek mi a véleményetek,hol van az a határ,amíg engedhet az ember?Az idősebb generációs szomszédasszonyom szerint szoknia kell a gyereknek,hogy néha nincs Anya.
Ma annyira sírt,hogy kihányta a vacsoráját.KépAzt hiszem tényleg ülök a fenekemen.

Gigi!
Örülök,hogy jól éreztétek magatokat!Kép
Majd írj,mi van a kutyuval!
Barátnődet megkérdezted?

Dia-Mica!
Ez a tali nehezen akar összejönni.KépDe Patrik eléggé taknyos,nem lenne jó Rátok ragasztani.Kép

Saxi??

Puszi mindenkinek!

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok,

Gyoresz,
Tippem sincs az energiaforrasomrol, de szerintem oroklottKép Anyukam ilyenKép
Jah, meg meg bennem el az az idoszak, amikor Gyuszkoval voltam itthon, es nem csinaltam semmit, nem jartam sehova, es ezt most nagyon el akartam kerulniKép Hat sikerultKépKép

Dia-Kata,

Eloszor is Kata: engem nem zavar egy kis takonykor, mivel a lurkok egyutt azert nem olyan sokat lesznek, szoval en a magam reszerol vallalom, hogy osszeeresztem Zolcsit Patrikkal.
Mostmar csak azt kellene tudni, hogy melyik nap jo neked.

Dia,
Rajtad all a dontes, hogy igy is mehetunk-e, ne izgulj, nyugodtan lehet nemet mondaniKép Lehet, hogy en azert vagyok lazabb, mert ugye a nagyfiamat se kulonitem el a kicsitol, ha epp nathas. Nem is szoktak olyan konnyen elkapni egymastolKép

Saxi,
Sokat gondoltam Lilikere, gyere, meselj, es nyugtass meg minket, meg magadatKép

Melinda,
Dejo, hogy mar itt tartasszKép A szuletesi datum nagyon jo, nezd meg az aznapi nevnapotKép
Vasarnap kerdezte tolem a nagyfiam a hazaut soran, hogy lesznek-e meg babaim, mert o ugy szeretne, ha sok tesoja vanKép Aztan, amikor kerdeztem, hogy hol fogunk ennyien elferni, akkor mondta, hogy majd veszunk emeletes agyakatKép Jah, es felajanlotta, hogy majd o vigyaz rajuk, ha nekem dolgom vanKép

Gigi,
Enis kerem mosogatogepet!Kép Ramferne... ugyanis az idohianyban mindig a konyha szalad.. lehet, hogy felveszem a beszerzendo listamra a gepet..
Kutyus? Remelem jol van.

Nagyfiam megnehezitette napjaimat, korabban kozolte, hogy Pokember szeretne lenni farsangon.. nade ilyen jelmezt szerezni... a tavalyi majom-jelmezt meg meg is varrtam, de ezt?KépKép
Valaki tud Pokember-ruha beszerzo helyet? Pestre is erte mennekKép Segitsetek!Kép

Puszi,
Mica
mica

Sziasztok!

Hát nagyon rátapintottatok a lényegre,tegnap nem voltam olyan állapotban,hogy jelentkezzek.Kép
Sajna nem nyugtattak meg,és semmi jót nem mondtak.Kép
Liliánának az a fajta sérve van amit úgy neveznek,hogy ovariális,ez azt jelenti,hogy a sérvkapun nem belek bújnak át hanem a petefészek.Kép
Amit én visszanyomkodtam az a petefészke volt,és ez azért veszélyes,mert megtekeredhet a petevezeték és elhalhat a petefészek.Kép
Két hét múlva csütörtökre kaptunk időpontot.
Majd akkor meg tudják mondani,hogy károsodott-e a petefészek vagy nem.
Csak ebben az a gáz,hogy rögtön vittem orvoshoz a gyereket mikor észrevettem és mindenki azt mondta,hogy nem kell még műteni.
Itt meg azt mondták,hogy ujszülött korban meg kellett volna csinálni a műtétet.
Arról már nem is beszélek,hogy 2-re kaptunk időpontot és 1/4 5-kor hívtak be a rendelőbe.
Megkérdeztem a nővért,hogy ez mégis,hogy lehet mert azok akik utánunk kaptak időpontot már rég hazamentek,mi meg még mindíg itt ülünk, erre kiderült,hogy nem írt be minket az előjegyzési naplóba,és ezért nem hívott be.
Hát engem sem kellett félteni,leordítottam a fejét,hogy ha nem minket hív be következőnek akkor kifelé hozza a gyerek Taj.kártyáját és már itt sem vagyok.
De az biztos,hogy megírom a véleményemet egy fórumon.
Egyszóval a tegnapi nap nagyon sz@r volt,és már alig vártam,hogy vége legyen.
Március 8.-án kell felmenni,akkor az altatóorvossal beszélünk,aztán 9.-én csinálják a műtétet.
Nem biztos,hogy aznap hazaengednek.
Nagyon magam alatt vagyok,és félek,hogy mi lesz szegény kis törpémmel.Kép
Most megyek mert van egy csomó dolgom.

Puszi,Saxi
saxi

Sziasztok!

Csak Saxinak szeretnék írni.

Drága Saxi!
Sajnos nagyon-nagyon át tudom érezni a tegnapi napodat, mert sajnos nálunk kísértetiesen ez történt, csak épp a fiú változata. Marcinál a heréje záródott ki és mi nem zártuk jól a dolgot, de ez nem jelent semmit. Nagyon-nagyon szorítok Nektek és sokat gondolok Rátok! Bízz a legjobbakban, hogy semmi rossz nem történt a kis petefészekkel!

Emellett a "kedves" nővérke jól felhúzta még az én agyamat is. Jól tetted, hogy kikeltél magadból, mert ezt vicc Kép

Millió puszi Nektek: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Ja még annyi, hogy uh-ot nem csináltak? Abból egyértelműen látható, hogy mi a helyzet a petefészekkel. Marcinál is akkor gyorsultak be a dolgok, amikor láthatóvá vált, hogy alig van vérkeringés a kis heréjében Kép

Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Szia Melinda!

Köszi,hogy írtál.
Tényleg nagyon odáig vagyok.Kép
Uh.-t nem csináltak,nem is mondták.
Egyenlőre azt mondta a doki,hogy még elég nagy a sérvkapu,így szerinte nem fenyeget a kizáródás,de állandóan figyelni kell.
Csak az a kérdés,hogy a petevezeték meg van-e csavarodva vagy nincs,mert attól is elhalhat a petefészek.
Engem csak az idegesít,hogy kétszer mutattam a gyerekorvosnak,és egyszer a sebésznek,és egyik sem mondta,hogy ez az ovariális sérv amit minél előbb műteni kell.
Mind a kettő azt mondta,hogy rajtam áll,hogy mikor csináltatom meg a műtétet,de semmi sürgős dolog nincs.
Sőt,legyek türelemmel mert lehet,hogy magától elmúlik.
A sérvkapu,álltalában 1 éves kor körül magától záródik.
És mind a kettő azt mutatta,hogy körkörös mozdulattal maszírozzam vissza neki ha látom,hogy kint van.
Ennek a fajta sérvnek meg minden jó,csak a körkörös mozdulatok nem,mert pont úgy tekeredhet meg.
Most még magamat is hibáztatom,mert lehet,hogy pont miattam tekeredett meg neki a vezeték.KépKép
Az az igazság,hogy most haragszom az egész világra.KépKépKép

Bocsi de nem tudok többet írni.Kép

Puszi,Saxi
saxi

Saxi,

Tudom, hogy huje kerdes, de ha nem csinaltak UH-t, akkor mibol allapitottak meg, hogy mi kerult kivulre a servkapun? Csak elgondolkodtatott a dolog..

Puszi, es pozitiv energia Nektek! ++++++++++++
Mica
mica

Szia!

Abból állapították meg,hogy ha megtapintod a belek puhábbak és szabálytalan alakúak,a petefészek pedig egy keményebb kerekded valami.
De ezt én is csak tegnap óta tudom,mert úgy kikérdeztem a dokit,hogy szerintem már elege volt belőlem.
De már nem érdekel,hogy ki mit gondol rólam.
Csak azt nem éretem,hogy a másik két orvos miért nem vette ezt észre.

Puszi,Saxi
saxi

Saxi,

Ne is erdekeljen, jogod van tudni MINDENT!
Sajnos orvosok kozt is van kulonbseg, magamtol is tudom, tapasztalatbol.. amikor nem jutott eszukbe, hogy a magas vernyomasomat nem gyogyserezni kene, hanem kideriteni, hogy mitol is lehet.. a belgyogyasz dokino-rokon meg egybol jo helyre kuldott..
Kitartast hozzajuk!

Puszi,
Mica
mica

SziasztokKép

SaxiKép
Nagyon sajnálom, hogy ilyen rossz híreket kaptatok. Tudom, hogy most nem vígasztal semmi. Ne hibáztasd magad. Te mindig csak jót akartál és akarsz a gyermekeidnek. Amikor kijött Olivér kruppja akkor én is magamat hibáztattam. De nem tehetsz semmiről. Csak azt csináltad amit az orvosok modtak. Egy ultrahangot én is csináltatnék, ott valóban rögtön kiderülne, hogy miről van pontosan szó. És ami még nagyon fontos, hogy ha esetleg (amit nem hiszek mert az orvosok is azt mondták, hogy még nagy a sérvkapú)az egyik petefészke mégis megsérült volna, akkor az ép petefészek teljes mértékben átveszi a sérült pete szerepét (ennek nagyon utánanéztem amikor még jártunk a meddőségi kezelésre) Úgyanúgy minden hónapban van peteéres, fogamzás stbbbb. Olyan ez kb mint a vese. Egy vesével is egészséges életet lehet élni. Tudom, hogy ez sovány vigasz, de most ez jutott eszembe. Felháborító, hogy hogyan viselkedtek veletek a kórházban!!! Jól tetted, hogy leordítottad a fejüket. Én egy gyáva nyúl vagyok!!! Millió csók a gyönyörű lánykádnak meg az aranyos anyukájának!!!

KataKép
Megkérdeztem barántőmet. AZért volt neki két éves az iskola mert ezalatt végezte el a 9 hónapos szakosítot is, és ezek után ment valami OKJ-s tanfolyamra. Felvételi nem volt. Hát ennyit sikerült megtudnom. TornaKép Hát látom, hogy Patrik nagyon anyás. Hát az biztos, hogy valahol határt kell húzni, mert aztán kibuksz és az még rosszabb lesz a gyereknek. De, hogy hol a határ azt nem tudomKépKép Épp ma mondta a dokinő, hogy három éves koráig lesznek ilyen anyásak!!! Na gondolom most nem lettél happyKép

MicaKép
Mosogatógép már nekünk is nagyon megérett. Még nagy tapasztalatom nincs, de asszem nem adom visszaKépKépKép Kutyának kutya bajaKép Tegnap este kilencre bevitte Viktor, ott derült ki, hogy már nem tízig van rendelés. Na ennek örömére a drága eb egy akkorát tojt a bejárathoz, hogy fél órát takarította a gazdájaKép

Mi dögrováson vagyunk. Ma ki kellett hívnom a doktornőt mert nagyon köhögött Olibaba és lázas is volt. Szerencsére nem krupp, hanem hurutos. Nagyon pici hörghurut. De fel tudja köhögni, úgyhogy nincs nagy baj. Nekem göröcsöl a gyomrom, megy a hasam.ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ Nincs semmi erőm. És arra az elhatározásra jutottam, hogy pihentetem a kistesó projektet. Belegondoltam, hogy mit kezdenék még plusz egy picivel is, miközben alig élek. Csatlakozom Györeszhez és Zsófihoz. ALudni akarok!!!!!!!!!!!!!KépKép
Megyek, legyetek jók!!!

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!
Bocsi előre is de most csak Saxinak és a Mica-Kata párosnak írok!

Saxi!Kép
Kérlek ne keseredj el,meglásd minden jóra fordul,nem lesz baj!Persze megértem,hogy most szomorú vagy,de ez NEM A TE HIBÁD!!!!!!!!Ne is gondolj ilyeneket!KépTe mindent megtettél,megjegyzem ügyi vagy,hogy leordítottad a csaj fejét!KépÉn is ölni tudnék Domiért.KépSajnos pont azt beszéltük tegnap a szomszéd csajjal,hogy ahány doki annyi féle képpen beszélnek ugyan arról a dologról.KépKitartás,erős csaj vagy!KépSzorítok nagyon.

Mica-Kata páros!Kép
Háát csajok ha nem baj akkor tényleg "ismétKép"halasszuk el.Na nem azért mert betojtam volna egy kis takony miattKépDe Domikám is belázasodott.KépReggel csúnyán köhögött aztán elmúlt egész napra.Viszont a popója olyan mint a láng.KépLevittem a védőnőhöz,azt mondja ez normális mert már eszik mindenfélét meg a foga is lehet blablabla...Aztán fél 6-kor éreztem,hogy meleg a feje háát 38,4"levonva"kúp be.Most 8-kor gyanús volt,hogy még mindig meleg és csak bújik hozzám,megmértem ismét már 39"levonva"Képkúp be és most alszik vacsi nélkül....Ezért holnap viszem a dokihoz remélem semmi komoly.Deeee a jövőhéten már TUTI elgyertek ám!!!!!!KépAddig Domit is kikúrálom.Nekem bármelyik nap jó,Ti választotok!KépMég lehet,hogy csitri Zsófink is csatlakozik majd.Kép
Mindenkinek szép álmokat!A beteg babuciknak jobbulást kivánok!Puszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Saxi!
Annyira sajnálom, hogy ilyen rosszúl néz ki a dolog, bár szerintem igazán bizakodásra ad okot, hogy nagy a sérvkapu és nagyon drukkolok, hogy a petevezeték sem csavarodott meg!!!!! Semmiféleképp ne hibáztasd magadat, hisz Te csak jót akartál, orvosnak is megmutattad Lilit és csak azt csináltad, amit ők mondtad! Ki a fene gondolná, hogy miután két orvos ugyanazt mondja, akkor a végén kiderül, hogy mégsem úgy van!!!! Biztos minden rendben lesz és bár a jelen helyzetbe megértem, ha ez nem vígasztal, de én is csak azt tudom mondani amit Gigi, hogy a leges legrosszabb esetbe is marad a kicsi Lilinek egy ép petefészke, amivel teljes életet tud élni éppúgy mint Marcika egy kis herével! Bocsi, hogy én is felvetettem a legrosszabbat és tudom, hogy ez most téged egyáltalán nem vígasztal, de talán egy icurka-picurkát mégis megnyugtat!
Nagyon-nagyon drukkolok, hogy minden a lehető legjobban alakuljon, hamar túllegyetek rajta és, hogy erős tudj maradni!!!!!!
Kitartás!!!!!!!
Puszi

Kata!
Megértelek, ha nem mész tornázni! Ha Norbi is ennyire sírna, biztos én sem járnék, tutira nem lenne szívem otthagyni! HOgy hol a határ? Nem tudom! Talán néha próbálkozz meg ismét elmenni valahova, de csak fokozatosan, ne egyből egy-másfél órára! Talán egy kicsit megedződik!

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Dia! Gigi!
Dominak és Olinak (meg neked is Gigi) sok gyógypuszit küldök, remélem hamar meggyógyulnak!

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Saxi!
Igenis jogod van kérdezni, hisz az eü-s dolgozók vannak értünk és nem fordítva. Csak sajnos az orvosok próbálják úgy alakítani, hogy az ember alárendelt személynek érezze magát velük szemben. Tisztelet a kivételnek. Én is szabályszerűen kötözködtem, veszekedtem, lassan kiabáltam az ügyeletessel, hogy vegyék fel Marcit, mert éreztem, hogy komoly baja van. A hülyéje meg a leszálló herét akarta beadni.
Marcinál nekünk a háziorvos tapintással már gyanította, hogy nem sima sérve van, viszont az ügyeletes (valami adjunktus seggfej) ezt hülyeségnek tartotta. Sajnos nem lehet tudni, hogy melyik orvos van, ill. éppen nincs a helyzet magaslatán. És ha ők nem tudják mi is van pontosan, akkor mi abszolúte nem hibáztathatjuk magunkat, akik a világon a legjobbat akarjuk a gyermekünknek.
Így nagyon fontos, hogy magadat nem szabad hibáztatnod, bár azt is tudom, hogy mindig felmerül az emberben, hogy mit csinálhatott volna másképp. Nekem is gyakran az eszembe jut, hogy mi indíthatta el Marcinak ilyen szerencsétlenül a heréjét (pár nappal a kizáródás előtt urulógusnál voltunk vele a Heim Pálban), és ezért mindig magamat hibáztatom. Pedig tudom, hogy hülyeség. A bűntudatom nem javít semmin. Meg ugye, Nálatok nem kell még a legrosszabbra számítani Kép
Próbálj megnyugodni, nehogy a törpök megérezzék rajtad! Millió puszi!!!

Gigi!
Olinak jobbulást!!! Marcinak is hörghurutja volt és tök jól felköhögte, de sajna jól elhúzódott, szenvedtünk vele kb. 2 hetet. Ti legyetek rajta túl gyorsabban.
Ha jól belegondolok a takonykór is már itt van 2 hete Kép Ma az én gyomrom is görcsölt, úgyhogy nagyon dezsavűm lett, ahogy olvastalak Kép Kép De én nem pihentetem a kistesó projectet, bár lehet a project épp alszik Kép Kép Kép
Hidd el Gigi, Te sem lennél gyáva nyúl! Épp most beszélgettünk Gáborral, hogy anno a Sote-n én is anyatigrisként viselkedtem, pedig egyébként inkább a szőnyeg alá bújok. Te csodálkoznál legjobban magadon ilyen helyzetben, de sose legyen rá lehetőséged!

Mica!
Ahogy írtad, rögtön tudtam, hogy e neves napon a Te neved napja vagyon Kép A mindenit ez még rímel is Kép De ha nem gond, én inkább elhúznám majd egy picit a szülést, mert a dokim 19-ig nyaral, így 20-a után jöhet Ketteske Kép De asszem én leszek a legutolsó, aki ebben majd dönt...
Energiát kérek szépen, légyszi-légyszi-légyszi!!! Kép
Gyuszkó nagyon édes, hát a könnyem kicsordult volna ilyen szépek hallatán Kép Kép Kép Tényleg Nálatok lesz még kistesó?
A Kecskeméti utcában (a Kálvin térnél) van egy jelmezkölcsönző, de hogy miket tartanak, fogalmam nincs. Csak minden nap arra jártam melóba és láttam. Egy telefont megérhet. Sok sikert!

Kata!
Patriknak is mielőbbi gyógyulást!!! Gyógypuszik repülnek Kép Neked kitartást!

Dia!
Remélem Domi már jobban van és nem köhög.
A joghurt, tej ára egész jó, ahhoz képest, hogy a ki tudja milyen minőségűek sem olcsók. Klassz, hogy Domi szereti Kép
A házzal úgy vagyok, hogy még nem merek nézegetni, mert aztán beleszeretek egybe, ami tuti nem lesz a miénk. Ki tudja mikor adjuk el a miénket... Kép
Marci sem mindig engedi fogni a kezét, viszont néha szabályszerűen kapaszkodik belénk. Ha éppen nagyfiút játszik és maga akar menni, akkor elkapjuk a kapucniját és azon keresztül terelgetjük Kép

Györesz!
A kupak nálunk is gyakran a szájba kerül, de próbálok résen lenni.
Remélem majd szépen idővel én is beszámolhatok a nyugis Marciról, aki lecsücsül és csöndben játszik. Most még fényévekre vagyunk ettől, de az a bizonyos remény... Kép Tetszett az agyragyúrós kifejezésed, jót nevettem rajta!
Angolozol rendesen? Ügyes vagy!!!

Megyek, mert Marcit előbb raktam le és nyugtalanul alszik, ha be van kapcsolva a gép (a szobája mellett van).

Mindenkinek szép estét, puszi: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!!!

Bocsánat, hogy ilyen sokáig eltüntem, de sajna nem egyszerű időszakon vagyok túl.
Szerencsére Gigi jól van, az oltás eléggé megviselte, sajnos csúnyán bepöttyösödött tőle és hőemelkedése is volt.
Nagy kópé, és nagyon nagyon jó kislány, ráadásul cicás természetű, szóval sok örömöt tud okozni.
Györesz bemásolta, h miket művel így nem ismételném a dolgokat, viszont teszek fel róla képeket

Kép

itt épp a toppomban pompázik, persze neki még tunika

Kép

Sajnos senkinek semmi okosat nem tudok írni mert olvasni nem volt időm. Lehet, hogy ez a ti szerencsétek. Megpróbálok mostmár kicsit rendszeresebben jelentkezni.

Melinda
neked mindenképp írnom kell
Először is gratulálok nektek!
Másodszor pedig képzeld el mit találtam a gépemben, egy levél piszkozatát, amit elkezdtem neked írni, s amikor valamiért félbe hagytam betette a gép a piszkozatokba, én pedig úgy emléketem, h elküldtem neked, pedig nem.
Szóval igyekszem befejezni és elküldeni neked.
Egyenlőre nagyon aktuális dolgokról szól :-)

Puszi mindenkinek

Márti a munka hőse

Kép
márti05

Sziasztok!

Mindenkinek köszönöm a bíztatást,és vígasztalást.
Nagyon aranyosak vagytok.
De azt hiszem most pár napig nem fogok jelentkezni,mert össze kell szednem magam.
Nagyon nehéz úgy tenni a gyerekek előtt mintha nem lenne semmi gond.
Annyira elfáradok a nap végére,hogy minden porcikám fáj.
Persz éjjel nem tudok aludni,helyesebben nem merek,mert ha elalszom olyanokat álmodok,hogy le sem merem írni.Kép
Szóval nem akarom a negatívitásomat szórni közöttetek.
Ezért inkább a háttérben maradok pár napig.
Mindenkinek köszönök mindent.

Sok puszit,szép napot kívánok,Saxi
saxi

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?