Sziasztok!
Saxi!
Igenis jogod van kérdezni, hisz az eü-s dolgozók vannak értünk és nem fordítva. Csak sajnos az orvosok próbálják úgy alakítani, hogy az ember alárendelt személynek érezze magát velük szemben. Tisztelet a kivételnek. Én is szabályszerűen kötözködtem, veszekedtem, lassan kiabáltam az ügyeletessel, hogy vegyék fel Marcit, mert éreztem, hogy komoly baja van. A hülyéje meg a leszálló herét akarta beadni.
Marcinál nekünk a háziorvos tapintással már gyanította, hogy nem sima sérve van, viszont az ügyeletes (valami adjunktus seggfej) ezt hülyeségnek tartotta. Sajnos nem lehet tudni, hogy melyik orvos van, ill. éppen nincs a helyzet magaslatán. És ha ők nem tudják mi is van pontosan, akkor mi abszolúte nem hibáztathatjuk magunkat, akik a világon a legjobbat akarjuk a gyermekünknek.
Így nagyon fontos, hogy magadat nem szabad hibáztatnod, bár azt is tudom, hogy mindig felmerül az emberben, hogy mit csinálhatott volna másképp. Nekem is gyakran az eszembe jut, hogy mi indíthatta el Marcinak ilyen szerencsétlenül a heréjét (pár nappal a kizáródás előtt urulógusnál voltunk vele a Heim Pálban), és ezért mindig magamat hibáztatom. Pedig tudom, hogy hülyeség. A bűntudatom nem javít semmin. Meg ugye, Nálatok nem kell még a legrosszabbra számítani
Próbálj megnyugodni, nehogy a törpök megérezzék rajtad! Millió puszi!!!
Gigi!
Olinak jobbulást!!! Marcinak is hörghurutja volt és tök jól felköhögte, de sajna jól elhúzódott, szenvedtünk vele kb. 2 hetet. Ti legyetek rajta túl gyorsabban.
Ha jól belegondolok a takonykór is már itt van 2 hete
Ma az én gyomrom is görcsölt, úgyhogy nagyon dezsavűm lett, ahogy olvastalak
De én nem pihentetem a kistesó projectet, bár lehet a project épp alszik
Hidd el Gigi, Te sem lennél gyáva nyúl! Épp most beszélgettünk Gáborral, hogy anno a Sote-n én is anyatigrisként viselkedtem, pedig egyébként inkább a szőnyeg alá bújok. Te csodálkoznál legjobban magadon ilyen helyzetben, de sose legyen rá lehetőséged!
Mica!
Ahogy írtad, rögtön tudtam, hogy e neves napon a Te neved napja vagyon
A mindenit ez még rímel is
De ha nem gond, én inkább elhúznám majd egy picit a szülést, mert a dokim 19-ig nyaral, így 20-a után jöhet Ketteske
De asszem én leszek a legutolsó, aki ebben majd dönt...
Energiát kérek szépen, légyszi-légyszi-légyszi!!!
Gyuszkó nagyon édes, hát a könnyem kicsordult volna ilyen szépek hallatán
Tényleg Nálatok lesz még kistesó?
A Kecskeméti utcában (a Kálvin térnél) van egy jelmezkölcsönző, de hogy miket tartanak, fogalmam nincs. Csak minden nap arra jártam melóba és láttam. Egy telefont megérhet. Sok sikert!
Kata!
Patriknak is mielőbbi gyógyulást!!! Gyógypuszik repülnek
Neked kitartást!
Dia!
Remélem Domi már jobban van és nem köhög.
A joghurt, tej ára egész jó, ahhoz képest, hogy a ki tudja milyen minőségűek sem olcsók. Klassz, hogy Domi szereti
A házzal úgy vagyok, hogy még nem merek nézegetni, mert aztán beleszeretek egybe, ami tuti nem lesz a miénk. Ki tudja mikor adjuk el a miénket...
Marci sem mindig engedi fogni a kezét, viszont néha szabályszerűen kapaszkodik belénk. Ha éppen nagyfiút játszik és maga akar menni, akkor elkapjuk a kapucniját és azon keresztül terelgetjük
Györesz!
A kupak nálunk is gyakran a szájba kerül, de próbálok résen lenni.
Remélem majd szépen idővel én is beszámolhatok a nyugis Marciról, aki lecsücsül és csöndben játszik. Most még fényévekre vagyunk ettől, de az a bizonyos remény...
Tetszett az agyragyúrós kifejezésed, jót nevettem rajta!
Angolozol rendesen? Ügyes vagy!!!
Megyek, mert Marcit előbb raktam le és nyugtalanul alszik, ha be van kapcsolva a gép (a szobája mellett van).
Mindenkinek szép estét, puszi: Melinda