Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Én nem szeretem a Valentin napot! Szerintem egy amerika majmolos ünnep és mi nem szoktuk megtartani. Mi minden nap szeretjük egymást.

Csak pénzköltésre jó. Bocsi! (Csak a saját véleményem) Azért ti csak ünnepeljetek.
Boldog Valentin napot!

Ma nekem tanulós napom van. Ezért már húzok is.

Sziasztok!
Vendég

Sziasztok!!

Így utólag aki tartja annak Boldog Valentin napot!!

Anikó:
jó tanulást mára!

Ildi:
Aranyos a csőrike és a másik kép is!

Évi

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Sziasztok!

Valentin-napKép
Nem feltétlenül kell a pénzről szólnia.

És ha már mindennek van saját ünnepe, a szerelemnek,szeretetnek miért ne legyen.
És ez nem azt jelenti,hogy csak egy nap kell szeretni,azért mert megemlékezel róla.Miért anyukádat csak anyák napján szereted?

Az egy dolog,hogy mindenki pénzt akar belőle csinálni,de ez csak rajtunk múlik,nem kell venni nem tudom milyen drága ajándékot,elég egy szál virág,ami lehet,hogy máskor is megvan.
Na mi se tartjuk,de szerintem nem fölösleges!

Valld be,neked is jól esett volna,ha Zoli egy szál vörös rózsával jön haza,anyukám ma van a szerelem,szeretet ünnepe és én még mindig nagyon szeretlek.

A másik a majmolás,ezzel sem értek egyet,elég sok mindent átvettünk már az ameriaktól,miért pont ezt kell felróni nekik.

De azért nincs harag????

Jó tanulást,én is azt csinálom.

pusz:I
ilgya1

Persze,hogy nincs harag.........
Nem kell mindenben egyetérteni.

Az árusoknak meg az a dolga,hogy a fogyasztói társadalmat célozza meg,a fogyasztói társadalomnak pedig nem kötelező vásárolni.
Persze,hogy minden a pénzről szól,de melyik ünnep nem?

És igenis szerintem szép ünnep.Ez nem azt jelenti,hogy csak valenitn napon kell szeretni,én nem azt mondtam,csak ha már mindennek megvan a saját ünnepe,ennek méééér ne lehetne?????

(A kukorica és a burgonya is Amerikából jött KépKépKép)

Pusz:I
ilgya1

Elvileg mi is kitalálhattuk volna!Kép
ilgya1

Sziasztok!

Én is mindig a függetlenség napját szoktam említeni azt miért nem vesszük át? És ők márc. 15-öt. A másik ilyen a Hallowen. Sokan azt sem tudják mi az csak mert van hát tegyünk ki mi is egy töklámpást.

Pl: Reni németet tanul és a kultúrájukat is tanulják és ők Márton napon csinálnak Lámpás felvonulást de ez még nem jelenti azt, hogy számunkra ez az ünnep jelent valamit is.

Pénz, pénz, pénz.

Sajnos nem állunk olyan jól, hogy ajándékokat vegyünk egymásnak néha még szülinap is névnap is lemarad. Persze örülnék a virágnak vagy bármi más ajándéknak az év bármely napján. Mi úgy döntöttünk Zolival nem tartjuk ezt az ünnepek.

Harag az nem is lehet ebből, mert nagyon úgy néz ki, hogy majdnem hasonlóképpen gondolkozunk. Én úgy látom senkinek sem jön be ez az ünnep igazán.

Anyák napja más. Persze minden nap imádom de azon a napon versbe és egy saját kezűleg készített ajándékba foglalom a szeretetemet amit anyám iránt érzek. És ezzel köszönöm meg neki, hogy a világra jöttem és tisztességesen felnevelt és vigyázott rám, sokszor vigyáz és óv még ma is. Kép
Vendég

Csetepaté a tejbegríz körül

''Gyerekek, kész a vacsora!''
''Mit eszünk?''-kérdi Anna. Tomit nem érdekli, neki maga a ''hamma'' a lényeg, bármikor, bármit és bármennyit! Csak tudnám, hol dolgozza le, mert hízni, na azt nem viszi túlzásba!
''Tejbegríz, jó lesz? Apa főzte.'' Igaz, előtte nemrég beburkoltuk a maradék rakott krumplit, de az kevésnek tűnt, Tomi számára legalábbis. Beültetem a fiút, a lány már ott ül az asztalnál. Előkék, tálalás, ''vigyázz, még forró'', csakazértis belekóstol, sziszegés, jajgatás, Tomi hangos ''mammammamma''-kal követeli az ennivalót, ''várj, még megfújom, Anna, kavard meg'', ''de nem akajom megkavajni, így is kihűj'', na jó, Tomi már kapja lassacskán, Apa is eszik, Anna megint próbálkozik, ''FOJJÓÓÓÓ!'', ''én szóltam!'', mi eszünk, a lány kezd türelmetlen lenni, ''akkor edd a szélét'', de nem, ő inkább vár, közben érzem, ahogy gyűlik benne a feszültség, persze bennünk is, várjuk, mikor tör ki a vihar. Próbálom megelőzni valahogy, adok az enyémből neki is. Így nem tudom Tominak elég gyorsan adagolni, hogy én maradok ki, az szinte fel sem tűnik már, de a feszültség nem csökken. Már hárman megettük, mikor a lány még mindig vár, majd óvatosan belekóstol. Leellenőrzöm, már nem forró, de meleg, szerintem ehető. Szerinte nem. És kezdődik.
Szék rugdosása előbb óvatosan, majd egyre határozottabban. ''Anna, hagyd abba!'', Abbahagyja ugyan, de ekkor végzetes hibát követünk el: Apa elveszi a tányért, hogy megkavarja... ''NEEEEEEEE!!!!!!!'' -jön a velőtrázó üvöltés, pedig végül nem ért bele a kanál az ételbe. Visszakapja. ''Én ezt így nem kéjem.'' Magyarázzuk, hogy nincs megkavarva, Apa csak viccelt, görbül a szája, türelem pillanatról pillanatra illan, akkor adom én. De nem. Akkor egyed te. Nem. ''Akkor nem kéred?'' Nem. ''Akkor megehetjük Tomival?'' ''NEM!'' ''Akkor egyed.'' ''Így nem kérem.'' Türelmem elfogyott, elveszem, enni kezdem. Hát az ez után következőt nem tudom szavakba önteni, artikulálatlan üvöltés, visszaadom neki, végül otthagyom őt Apával. Szerencsére ő még bírta, végeredmény: Anna megette a tejbegrízt! Éljen! Hurrá!
Akkor jöhet a következő napirendi pont: ''Gyerekek, indulás fürdeni!''
''Nem!'' .................................................

Anya! Te kenyérrel eszed magában a sonkát??

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Sziasztok!

Hol vagytok?

Évi! Ez meg micsoda? Lemaradtam valamiről?

Judit! Õszinte volt és a végén majdnem sírtam is, mint a smiley.

Jó éjszakát!!!Kép
Vendég

Anikó:

Csak egy történet!! Nekem nagyon tetszett.
Ennyi.

Nem maradtál le semmiről.

Évi

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Sziasztok!

Nagyon jót nevettem ezen a történeten.Kép

Pedig lassan eljön annak is az ideje,hogy sírni fogok rajtaKépKépKép (Mikor Dávid fogja velem ezt eljátszani nemsokára.)

Anikó!
Még egy kicsit akarsz sírni?

Kép
ilgya1

Sziasztok!

Kép
ilgya1

Sziasztok!

Nálunk is esett a hó.

Miért van az, hogy Bianka anyósomnál három órákat alszik itthon meg nem hajlandó egy percet sem?

Vendég

Sziasztok!!

Hogy vagytok??

Ildi:
Szép a vers!!
Micimackó és barátai nagyon-nagyon teccKépKépKép

Judit:
Gyere ha van lehetőségedKép

Anikó:
Nem tudom miért alszik Bianka anyósnál olyan sokat.Nálunk az ellenkezője van nem alszik ha ott vagyunkKép Anyuéknál sokal könyebben leteszem.

Amúgy nálunk frontos idők vannak,Alig bírok Flórával.tök sok mindent csinálunk menden nap együtt.Ha rá jön az öt perc akkor csapkod és húzza a hajamat vagy hisztizik valamiértKép
Vagy addig szorakozik amivel nem kéne amíg kiabálnom kell vele.
Ha nem frontos meglehet vele beszélni mindent.

Jó éjszakát!!!!

Évi

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Sziasztok!!

Már megint szuperul pörgünk!!!!

Szokásos pénteki napunk vot.Itt volt anyukám.Este jött apu is.
A hétvégi program a szokásos.

délután elmentünk kanapét nézni a nappaliba sikerült is egyet venni. Kedden fogják kiszálítani.Vettünk még 2 széket a szám .gépekhez és nekem egy relax fotelt. Nagyon tuti kis fotelKép
Flóra is kapott egy kis fotelt.Olyat ami Dávidnak is van.
Az üzletben az összeset végig próbálta.Végül azt mondta macisat vegyünk nekiKép
Nagyon boldog volt egész este pörgöttKép

Most nézem csak..ilyen szket vettünk mi is ami Benci háta mögött van csak fekete huzattalKép
És még laminált parketát is vettünk azt csütörtökön hozzák.
Teljesen elvagyok ájuva, hogy a lapot ingyen az ágyat 3000Ft-ért idehozzák.
Az egyik bútorbolt 10.000Ft-ért szállít ki.Na itt a bútorok is nagyon drágák.
Igaz mikor ideköltöztünk ott vettük a szekrényeket , de akkor nem volt ilyen drága.

A szőnyeget is kénéztük és egy frankó tv-állványtKép
Nagyon happy vagyokKépKépKép

Judit:
Flóra se engedi, hogy fogjam akezét csak ha az úton megyünk át.Aranyos kehet a sétáló BenciKép
Jók a képek!!

jó éjszakát mindenkinek!!

ui:Nagyon szomorú vagyok, hogy ma Juditon kívül senki se járt erre.
Utálom, hohy lassan csak én veszem a fáradságot, hogy írjak!!!

Nem vagyok megsértődve és nem haragszom senkire

Azzal is tisztában vagyok, hogy nem lehet mindig gépezni, de mindig házimunkázni se.
Tök fölösleges volt elkezdeni ide is írni most legalább minden fórumunk bedöglött!!!

Tudom könnyen beszélek az én férjem nem pattog ha ide ülök.Ráadáaul 2 gépünk is van.
Egy jó időre eltünök és nem fórumozok, mert nem látom értelmét!!! Magamnak írogatni a hétvégén, se máskor.

Persze mindenkinek meg van asaját élete, gondja baja amivel elvan foglalva.Csak akkor annak idején minek kezdtünk el fórumozni és megismerni egymást???

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

""""Egy jó időre eltünök és nem fórumozok, mert nem látom értelmét!!! Magamnak írogatni a hétvégén, se máskor. """"

Remélem ezt nem komolyan gondoltad?????Kép

Nekem mostanáig nem volt internetem,elhiheted,hogy nem direkt nem jöttem.
Egésznap hiába próbáltam belépni,mindig azt írta ki,hogy nem lehet kapcsolatot létesíteni,aztán újra tárcsázott,de semmi válasz.Kép

Reggel még volt,akkor elolvastam a leveleimet,és mire odajutottam volna,hogy ide is írjak,már nem tudtam belépni.Kép

Szóval ne légy mérges Rám!

Judit!
Nagyon klassz hátizsákot csináltál a kedvenc békánkból!KépÉs nagyon jól áll Bencinek!

Bencike titkaKép

Anikó!
Átérzem mit érzel anyós-Bia alvás ügyben!Kép

Évi!
Ne merjél eltűnni,mert megtalállak!Kép

Ez egy békítő virág!Kép

Pá-pá!
Ildikó&Dávid
ilgya1

Látod,hogy jövök,ha tudok:

Mostanában nagyon szereti ha tologatjuk a kutyáján:
Kép

Tegnap volt Dávid 16 hónapos,ezt kapta a nagyszülőktől:

Kép

Kép
ilgya1

Évi!

jól bevásároltatok,hallod!

Majd megmutizod,azért?????Kép

I.
ilgya1

Sziasztok!!

Ildi:
Nem haragszom rád, senkire se haragszom!!!!!!!!!!!
Csak így elég unalmas irogatni, hogy alig alig van válasz.
jók a Dávid képek! Házikó is tuti! Flónak is van ilyen csak más a mintája.

jól bevásároltunk, mert kezdünk lerongyolódni nappali ügybenKép
Persze majd megmutatom.A héten jönnek majd meg a cuucok és a hétvégén fogjuk csinálni.
Már nagyon várom,mert így már nagyon csúnyaKép
Padlószőnyeg van és már nagyon lelapult és foltos.Már nem használna a tisztítás.

Jó éjszakát mindenkinek!!

Évi

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Szia Évi!

Már megijedtem.........
Jó hogy jöttél.Kép

Mi is lecseréltük tavalyelőtt a padlószőnyeget laminált parkettára,mert nehezen tudtam tisztítani,és egy pici babát nem akartunk kitenni a porallergia veszélyének.Nálunk padlófűtés van,és nagyon száll a por,a padlószőnyegben meg megtelepednek az atkák.A parkettát csak átörlöm nedves majd száraz ruhával és kész is.Sokkal jobb tisztítani.

Anikó!
Mesélj mi volt a suliba pénteken!

Judit!
Merre vagy?

Jó éjt!

Ildikó
ilgya1

Hahó!!

Ildi:
Már régóta leakartam cserélni parkettára, mert a hálónkban az van és nagyon szeretem.Ahogy mondtad könnyű tisztítani.
Allergiás vagyok, de az atkáktól azért nem parázok, pedig arra is érzékeny vagyokKép
Ha porszívózok akkor utána jól kiszellőztetek és soha se este porszopózok.

Apa szőnyeget akart míg meg nem látta, hogy mennyi az áraKépKép Így maradt a laminált.Kép

Itt szépen süt a nap!!

Csak azért nem írom le mit csinálunk ma, mert úgy is tudjátok, vasárnap vanKép

Évi

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Flóra új fotelja:

Kép

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

<font color="0000ff">Sziasztok!

Megjöttem. Jó volt a suli. A statisztika tanáron kiakadtam a jog nagyon tetszett és a számtech is jó volt. Elég sokan vagyunk de aranyosak voltak a körülöttem ülők. Általában ilyen korúak vagy még idősebbek mind. És a legtöbben már legalább tíz éve nem ültek iskolapadba. Már alig várom a következő konzultációt. Leckét is kaptunk ám.

Fórumozással kapcsolatban hasonlóan érzek, mint Évi. Az egésznek semmi értelme. Van három fórumunk és a fele bandát elhagytuk, igazából sehova sem írogatunk csak felületesen. Ha ez így meg tovább én is abba hagyom a dolgot. Harag nélkül természetesen.

Évi! Farnkó bevásárlás volt annyira jó most nektek. Én is szeretnék olyan kis fotelt venni.

Judit! Te mit adsz Bencire? Én ha kezeslábast adok akkor nem hajlandó sétálni ha meg csak harisnya gatyó akkor félek elesik és csurom vizes lesz. Nálunk itt kiló méteres pocsolyák
vannak.
Ildi! Kissátrunk nekünk is van de még nem vettem elő. Szeret már benne bujkálni? Lehet, hogy én is felállítom.

Ma angolozó napom van , tehát rohanok tanulni.

Sziasztok!</font>
Vendég

Sziasztok!!

Ma nem leszek, mert festjük a napplit.

Anikó:
Örülök,hogy ilyen jól sikerült az első 2 nap.
Mi leszel ha nagy leszel?? ElfelejtettemKép

Judit:
Benci egy kis kópé!!Kép Megnéztem az oldaladon a képeket.Nagyon jók!!! Főleg ahol ketten vagytok és ahol benci az öledben alszik is cumizza az ujacskájátKép
Jó sok foga van Bencinek és még alig múlt egy éves..Flórának 18 hósan volt 16 foga.most fogalmam sincs, hogy meg van-e mind, mert nem engedi, hogy megnézzem.

Apa mára már olyan lelkes nappali ügyben mint énKép
már nem mérges, hogy rábeszéltemKépKép
Flóra ül a kupi közepén és nézi a mesétKép
Ja és megkapta tegnap az ágyat ami a nappaliban voltKépOlyan boldog voltKépNagyon frankó lett a szobája.Egész éjszaka szépen aludt egyedül.
Reggel boldogan jött, hogy Anya jót aludtam az ágyamban!!
Apa már csiszolja a gletteléseket én meg gyorsan írok egy pár sort még jó, hogy 2 gépünk vanKép

Szép napot mindenkinek!!!

Évi aki most nagyon pörögKépKép

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Anikó!

Én hányszor éreztem ezt,amit most,ti??????????Én annyiszor mondjuk ki is nyílvánítottam.Kép
Az a baj,hogy kevesen vagyunk,így nem tudjuk folyamatosan tartani a frontot.

Föl kéne vetni érdekes témákat,talán,így szívesebben csatlakoznának hozzánk anyukák.Mondjuk a születéssel kapcsolatban,mert úgye a topik címe is valami hasonló..........

Örülök,hogy tetszett a suli!KépReméljük,később se változik meg a véleményed!
Bius,hogy bírta a kiképzést?

Szerintem nyugodtan vedd elő a sátrat,ha elfér persze, (elég nagy helyet foglal)Dávidnak is éppen a bujócska iránti irdatlan nagy érdeklődése miatt lett véve.Most nem azt mondom,hogy órákat képes benne lenni,de behordja a játékait,és utána engem is rángat,hogy menjek be vele.

Judit!
Megnéztem Bencike új fótóit és a többi újdonságot is az oldaladon,nagyon klasszul megcsináltad.
Az őszi fótók még mindig a nagy kedvencem,de Bencike legújabb fényképei is nagyon aranyosak.

Biztos jó volt érezni,hogy csak ti vagytok otthon.

Édi lehet Benci,ahogy produkálja magát séta közbenKépű

Nem semmi,hogy ennyi idősen már gyerek fogsora van,irdatlan ütemben fejlődik.Dávid 2 hónappal idősebb csak,de hó elején jött ki a 7. és 8.foga.Kis fogatlan!!!!

Évi!
Nagyon aranyos Flóra a fotelben,nagylányos nagyon!

Fini volt a hami,anyudéknál?

Mi van a Katával most már jobban volt?

Mit szóltok a hétvégén milyen szép idő volt?

Mi szülinapi zsúron voltunk,mindjárt dobok fel egy pár képet,csak éppen tölötm le a gépről.

Nekem is ma angol van délután,szerencse,hogy nem kell főznőm,maradt tegnapról hami,így talán enged tanulni is valamit az én kis rosszcsont fiam.Kép

Ezt a bodyt az apja vette neki egyedül egyik nap,olyan édi:
Kép

Itt a torta:
Kép
Pókember mániás a kisfiú,végig pókemberes jelmezben volt.

Írjatok!

Ildikó
ilgya1

<font color="ff0000">Sziasztok!

Üdvözlők mindenkit, azokat is aki csak olvasgat minket. Nagy örömmel venné kis társaságunk, (aki jelenleg négy aktív főt számlál) hogy csatlakozzatok hozzánk!!!!

Rajtam nem múlik semmi!!!! Benne vagyok minden jóban és újban. Mellesleg függő vagyok. Dobjatok fel ti is pár új témát.

Témák:
- Az első év után amit már tudunk
- fogak, fogzás
- beszéd fejlődés
- tanulás kicsi gyere/ek mellett
- sütés, főzés mester fokon
- hová menjünk a kicsikkel ha kisüt majd a nap?
- miért hagyták félbe a Lost vetítését
- stb... minket minden érdekel</font>

<pre>
Nick név Név Kor Cím Baba Neve Születésnap Súly Hossz
Csanikó Anikó 31 Budapest XXI. Bianka 2004.12.17. 3500 56
Renáta 1995.08.24. 4000 53
Ilgya Ildi 27 Vecsés Dávid 2004.10.16. 3050 54
Kicsi_evi Évi 25 Kaposvár Flóra 2003.09.02. 3900 55
Roxmort Judit 30 Budapest II. Benedek 2005.01.13. 4200 57 </pre>
Vendég

De jó, hogy megvan a hozzászólásom. Az előbb nem láttam. Éppen újra akartam írni.

Tudom, hogy majd folytatják de mégis hogyan képzelték ezt? Megoldatlan dolgok vannak és én kíváncsi vagyok. Francba!!!!!!!!

Te hol nézed?
Vendég

Kép
ilgya1

Sziasztok!

Arra gondoltam most már nem kell rá overál, olyan meleg van harisnya nadrág meg kabát két pulcsival + sál és sapi bőven elég.

Holnap mi is kipróbáljuk az utcai sétát. Ma is szép idő volt de ma anyósnál volt és ők is kivitték. Remélem nem a pocsoja közepén fog elesni.

Puszika
Vendég

Sziasztok!

Már rég nem pörögtünk ennyire!KépKépKép

Félretéve a tréfát,tényleg össz kell szednünk magunkat,mert kifog halni ez a jó kis topikKép

Évi!
Remélem nem váltottad be az igéretedet! Hol vagy?

Anikó!
Nagyon kösz a táblit!Nagyon ügyike vagy!!!!
Azt nem értem,hogy mi alapján rangsoroltál?Tök mindegyj,csak kérdezem,lehet hogy van benne logika,csak olyan hűlye vagyok,hogy nem látomKép

Jó kis témákat dobtál fel,hátha valaki mer csatlakozni hozzánk.Lehet,hogy túl "hűlyék "vagyunk????(Jó értelembenKép)
Vagy senki sem olvasgat minket,rajtunk kivülKép

Judit!
Olyan kis cuki Bencike,ahogy integet a villamosoknak.

Nekem el tudod küldeni,hogy mi lesz a Lost folytatásában?(Mélen,persze,nehogy valakinek csalódást okozzunkKép)
AXN??????Nekünk olyan sztem nincs.És én olyan kiváncsi fáncsi vagyok rá.

A Twin Peaksz-ot én is néztem,de esküszöm nem tudom,hogy lett vége?Hogy is???

A body-n a felirat:
A nagymama kedvence vagyok!(lehet,hogy nem látszikKép a képen.

Ja és tényleg bizzarr a torta,olyan mintha mászna ki belőle a pókemberKépBrrrrrr........)

Mi is voltunk ma kint délelőtt,persze,hogy megtalálta az összes apró víztócsát az udvaron,pedig nincs sok.

u.i.: Megtaláltam a logikát!

I.
ilgya1

Akkor ez lesz a mai kvíz kérdés: Vajon milyen rangsor alapján állítottam össze a táblázatot?

Mert van benne logika és nem azért vagyok én az első mert önző vagyok és kultúrálatlan b...kó. Várom a válaszokat. A jó mefejtő egy pontot kap.

Pá megyünk sétálni.</font>
Vendég

sziasztok!!

Ildi:

Reggel írtam, hogy festjük a nappalit nem tudok jönni!!!!!!
Este meg már fáradt voltam nme volt kedvem gépezni.
jó volt az ebéd, sült csirkét ettünk./vasárnap/
Aranyos Dávid az új body-ban!!Akartam is kérdezni mi van ráírvaKép

Félelmetes ez a torta

Már én sem adok Flórára overált.Harisnya ,nadrág,pló, pulcsi, kabát.vékonyabb sapesz.a cipője is átmeneti cipő nem csizma.
Tegnap délben már vittük anyóshoz, mert ő is festeni akartKép Ma is megy ha a mama haza ér a suliból.
Délután jön a kanapénkKép Apa annyira be van sózva miatta, hogy csak naKépKép
Persze attól is, hogy új tv állványa vanKép

A fal nagyon jó lett, de most nem mondom meg milyen színű, mert az egészet akarom megmutatni amikor kész lesz.
Tutin néz ki nagyon!!!!!!!

Flóra mai találmánya, hogy a tv állványt használja mászókánakKépKép

Sátor"házikó" Nálunk jó sokáig állt a nappaliban, de szét szedtük, mert nem játszott vele és utban is volt.
Nyáron majd az udvaron összerakom neki.

Anikó:
Jó a tábla!!

Mindenki jöjjön csak hozzánk beszélgetni!!!

Mi a logikája a táblának???? Ildi??

Ma délután van csak programom addig még benézek egy párszor!!!!!!!!!!!

Évi

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Már megtaláltam a logikát én is!!!!

Évi

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Judit:

Szavaztam!!!

Pussz

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Sziasztok!

Logika:
Anyukák nevének a kezdőbetűje ABC sorrendben!

Judit!
Szavaztam!
Nagyon helyes Benci,tutti ő fogja megnyerni a versenyt!

Nem kaptam meg az imélt!Kép

Évi!
Már nagyon kiváncsivá tettél. Nem csoda ,ha apa be van sózva,jó dolog a szoba felújítás.Kép

Jó kis mászóka nem mondom!Kép

Én műkörmös megyek 1-re addig én is vagyok,most meg keresztanyja elvitte Dávidot sétálniKépígy gyorsan össze porszívozokKép

pusz-pusz,menek!

I.
ilgya1

Sziasztok!!

Azért én is gondolkodtam egy sort mire rájöttem mi szerint készült a táblicskuKép

Szőkeségem lasította az agyamatKépKépKépKép
Ildi:
MűkörmösKép Dejó neked!!! Szoktam én is csináltatni, de már egy jó éve nem jutott eszembeKép
Nekem olyan ramaty körmeim vannak, hogy ahogy egy kicsit megnől már le is törikKép
Apa körme bezzeg nem akar letörni, tök szépen megnől nem győzi vágniKép

Judit:
Igen mindjárt megyel szavazni újra!!Kép

Flóra itt dumál a másik szobában remélem elalszikKépHa nem akkor fél 2-kor megy a mamához.

Elfelejtettme mondani olyan hajhabot vettem a lidl.ben, hogy csajok a hajam úgy bevan tőle állva mint az állat.Nem tudom mit raktak bele?Kép
Legalább elég reggel belőnöm és egész napra úgymaradKép

Flóra már vasárnap óta nagy ágyban alszik.
Úgy örült nekiKépKép

Évi

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

sziasztok

uj vok itt, gondoltam szivesen láttok engem is. nekem 2 gyerköcöm van, boni 1999.01.09én született, és gábor 2005.05.27én. egyedül nevelem őket. érdekességképpen a fiamat vizben hoztam világra..

csillaKép

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Sziasztok!

Csilla légy üdvözölve. Épp tagokat toboroztunk szerény csapatunkba.
Miért neveled őket egyedül? Írj még magatokról bővebben.

Évi Megkapja a pontot. A nicknév szerint abc sorrendbe van rakva. Jobb logikát nem tudtam kiatalálni.

Tv-álvány mászóka: Biusnak is tuti bejönne.

A lakás képeire nagyon-nagyon kíváncsiak vagyunk. Nem csoda, hogy bevagytok sózva.

Majd még este jövök. Most nincs több időm. Bocsika.
Vendég

Sziasztok!

Szia Csilla!
Örülünk,hogy csatlakozol.Kép

Megkuksiztam az albumotokat,nagyon helyes család vagytok!

Hol szültél?Talán az Istvánban?
Az tök jó,hogy vízben sikerült szülni.És milyen volt?Kicsit mesélnél részletesebben róla?

Anikó!

Mééér,Évi kapja a pontot?????????????Én irtam le a logikátKép

Judit!
Köszi szépen,megjött a Lost,csak megint szarakszik a netemKép

Szavaztam újra Bencire,de úgy látom amúgy is magasan vezet a többiek előtt.Hajrá hajrá Bencike!!!!!

Évi!
Gratula Flórának a nagyágyban való alváshoz,nagy lány lett a kis aranyos kislányból.Kép

Mi a neve a hajhabnak?Én csak lakkot vettem a Lidlibe,de nekem nem jött be. A Wella habját használtam eddig,de szívesen kipróbálok új dolgokat isKép

KörömKép
Olyan szép lett!Most színre festettem,eddig francia volt kis mintával,de meguntam,így most tölteni mentem,és befestettem lilásra.
Én úgy nem szeretem,ha valakinek ápolatlanok a kezei,visszataszító tud lenni.
Látszik valamennyire?Kép

Jó éjt!
ilgya1

Még egy kicsit vagyok én is,jól el magamban na mindegyj,ez kit érdekel.......KépKépKép(Évi!!!!Csak viccelekKép)

Veletek is megosztom,hogy mit művelt az én kisfiam ma délelőtt:
felmászott az aztalra.........Ilyet még nem csinált sosem,felmászott a székre,onnan pedig az asztalra;kicsit rosszul lettem,mikor megláttam,de hagytam,hogy mit csinál,hát persze,hogy nem tudott egyedül lejönni,azt az arcot,ne tudjátok meg.............
Itt még minden oké:
Kép
Itt már mutogat lefelé:
Kép
Itt már széttárja a karját,hogy ő nem tud egyedül lemenni,mert mondtam neki,hogy úgy gyere le,ahogy felmásztál:
Kép

Itt már aggódik rendesen:
Kép

Ildikó&Dávid
ilgya1

Jól van Ildi elnéztem, tied a pont!!!

Nálunk ez már minden napos, hogy felmászik az asztalra ha valami tetszik neki onnan.
Jó a kőrmöd. Mennyiért csináják felétek?

Sziasztok!</font>
Vendég

Sziasztok!!

Csilla:
Légy üdvözölve nálunk!!!
Gyerekek nagyon aranyosakKép

Tényleg mesélj magatokról.

Mi Kaposváron élünk.A lánykám flóra 22003.09.02 született.

Anikó:

Én Ildinek adom a pontot , mert ő mondta elöbb, hogy tudja alogikát én csak utána kezdtem gondolkodniKép

Mászóka Flórának is bejött nagyonKépKép

Legyetek csak nagyon kiváncsiakKép Már az ágy is itt vanKép

Most olvasom Csilla van albumotok? Megnézem a profilodat.

Ildi:

Piros színe van ahajhabnak,de nem ajánlom úgy , de úgy belövi a sérómat, hogy azt else tudom mondani, olyan kemény lesz a hajam. Igaz egész nap úgy áll, ahogy reggel megcsináltamKépKép

A körmöd nagyon tuti!!!!!!!!!! Én is akarok!!!!!!!!

Dávid ügyes nagyon!!! Lehet, hogy Flórától látta??KépKépKép
Komolyan mintha alányomat látnámKépKép flóra már profi , mert le is mászikKép

Látom már megkaptad a pontotKép

Judit:
Lehet, hogy cement van benneKép
Benci is kis ügyes.És ne aggódj ahamarosan rájön, hogy ha visz egy széket jobban eléri amit akarKép TapasztalatKép

Amúgy , hogy vagytok??
Ki mondta, hogy csaltatok??

Tegnap nem tudtam, jönni Apa festett gép ki volt húzva, de most már készen van.holnap jön a lap.

Ma elég szomorú idő van.Nekem meg ablakot kell pucolnom és fügönyt mosnomKép
Rendet rakni.
Anyukám is azt mondta, hogy jön, de nem telefonált így bíztos nem jönKép

Mit is írjak még????
Csilla gyere és mesélj, persze többiek is!!!

Flóra hülyít, hogy nem találja a dvd-ket. Az orra elött vannakKép

Szép napot!!!

Évi

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Sziasztok!

Anikó!
PontKép
Csak hűlyéskedtem,remélem tudod!Kép

KörömKép
3300.- a tipp zselé,plusz a töltés kb havonta 2700.-.Én mondjuk most 3 hétre mentem,mert az első lenövés kicsit rizikósabb,ami a letörést illeti,de nagyon jól bírja különben.
Ha utoléri a saját körmödet,akkor már nagyon strapabíró,mert végül is van a körmödön egy réteg zselé,ami nő a körmöddel,de nem törik le és nagyon szép!

Itt válaszolok Judit a te kérdésedre,simán lehet vele mindent csinálni,eleve nem olyan hosszú (mint a képen is látszik sztemKép),a másik,hogy miután megszokod,olyan mintha a sajátod lenne,csak nem törik le és nem kopik le róla a festék egy mosogatás után.
Régebben én is elleneztem,de kipróbáltam és rájöttem,hogy sokkal ápltabb a kezem tőle,a jobb kezemen sose tudtam rendesen megnöveszteni,mert mindig egy vagy kettő letörött,és nagyon csúnya tud lenni.Eddig nem érdekelt engem se,de most legalább kimozdulok egy kicsit emberek közé, a másik,hogy próbálok adni magamra,mert most vagyok fiatalKép
Egyáltalán nem sértődtem meg,mert jogos a felvetésed,én is így gondolkodtam még nemrég,de rájöttem,hogy muszály magamra is fordítani egy kis időt,mert gyorsan elmennek az évek felettünk.Kép

SzavazásKép
Akkor is Benci fog nyerni!Kép
És kérd ki magadnak,hogy csaltatokKép

Évi!
Jó házimunkázást neked!

Én jelenleg angolozok,mert nemsokára indulok angolra.
És ne tudjátok meg mivel megyek?????Sejtitek?

Na rejtvénynek jó lesz?????KépKépKép

Csilla!
Merre vagy?GYere mesélj!

Anikó biztos téged is berak az aranyos táblicskuba.Kép

Na rohanok tanulni egy kicsit!

Ildikó
ilgya1

sziasztok!

köszönöm mindenkinek h szivesen fogadtok engem ill. minket.

ez hosszú történet, megprobálom leröviditeni, én férjnél voltam 7 évig, csak időközben megromlott aházasságunk, különéltünk, megismerkedtem utána valakivel, akitől terhes lettem, és ebből a kapcsolatbol született a fiam. Viszont az apja nem kiváncsi rá, terhes voltam mikor lelépett, azóta egyedül nevelem őket, de minden nehézségeivel együtt nem bántam meg. Ha előre láttam volna akkor is megtartom a babát, mert bennük van a legtöbb örömöm, ők a legfontosabbak számomra. Vidéken lakom, pestől kb. fél órára bármilyen járművel..a lányom most elsős, kiváló tanuló a suliban, nagyon jó érzéke van a tánchoz, és rajzhoz, már a suliban volt rajzverseny és első helyezett lett. Van testvérféltékenység részükről, még a kicsinél is, mert ha a lányommal foglalkozom, akkr ő is tud "szépen" nézni rám, és akkor elkezd visitani,h vele is foglalkozzam, nem elég neki h 24 órát együtt vagyunk, meg együtt alszunk...nagyon anyás..Szülésekkel szerencsésnek mondhatom magam, mindkettő gyorsan meglett Boni másfél óra alatt, Gábor 4,5 óra alatt.Csak dokifronton nem a legjobbat választottam se elsőre, se másodikra.

most csak ennyit tudok irni, de leszek még,ahogy a kisfiam engedi.

Csilla

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Sziasztok!

Szia Csilla!
Egyetértek Judittal,nagyon erős vagy,hogy ezt egyedül végigcsinálod,le a kalappal!Kép

Ez a 7 év,úgy látszik tényleg mágikus (Kép Judit!)

Azt lehet,tudni,hogy pontosan hol laksz? Melyik Pest környéki településen?

Judit!
A társaságot azt úgy gondoltam,hogy eleve mikor körmöshöz megyek már társaságba vagyok Kép ez egy fodrász üzleten belül van,ott aztán van csacsogás,kb. másfél órán tart a szépítgetés,de tök jókat lehet dumcsizni közben,ezt se gondoltam volna magamról,hogy ennek is örülni fogok egyszer. Utáltam mindig is fodrászhoz járni,haszontalan időpocsékolásnak tartottam és lám,én vagyok a legjobban feldobodva,ha elmehetek fodrászhozKép
Változnak az idők.

Nem járok én más társaságba,(Na meg az angolon kivül,meg néha babaklub)de a nyáron majd többször is összefuthatunk.Igaz csajok?Kép

Anikó!

Voltam ma az oldaladon,látom készül Reninek az oldala?Kép

Látom nem nagyon hatott meg senkit a rejtvényem,na mindegyj,akkor elárulom,hogy kénytelen voltam a apa terepjárójával menni ma angolra,és nem is volt olyan ördöngösség vezetni.Fura volt meg minden,hogy ilyen hatalmas,de megszoktam,és az is tök jó,mert automata,így kuplungolni sem kellett.Kép
Tök szupi voltKépÜgyi vagyok?????KépKépKép
Na persze nem akarok rászokni,úgyhogy hamarosan lesz egy másik kocsim,mert ez így nem jó,hogy rá vagyok utalva mindig valakireKép

Évi!
Tényleg mi van már?Hogy alakul az a kégli szépítgetés? mikor látjuk a végeredményt?

Tényleg eltanulta Flórától Dávid ezt a mászást,mert utána mászott fel az asztalra,miután olvastam,hogy Flóra is mászókának használja a tv állványt.
Remélem mostmár magasabbra nem megy.

Ja és képzeljétek délután,úgy el gáncsoltam szegényt,hogy felrepett a szája,tökre vérzett neki. Megbotlott a lábamban,és akkorát esett,mint egy ház.KépBeesett a szék alá,és leharapta a fél száját,úgy megijedtem,már Zsolti is akarta vinni a dokihoz,de aztán sikerült ellálítanom a vérzést,bekentem neki Betadinnal,aztán remélem nem lesz nagyobb baja.
Úgy nem dagadt fel,de van egy luk a szájába,egy vágás,csúnya neki. Elég hamar elállt a vérzés,úgyhogy reménykedek,hogy hamar összeforr.

Na megyek aludni! Jó éjt Mindenkinek!

I.(aki gyerek-és közveszélyes)
ilgya1

Sziasztok!

Ildi! Nem is drága nálatok a köröm. Itt 4500 körül van. Én is szeretem a műt de most nekem sincs. A gyerek miatt nem akartam de igazad van most már rám is rám férne. Én még most is útálok fodrászhoz járni. És irigyelem azokat akiknek szép hosszú hajuk van és szép természetes színű. Nekem csúnya rövid és színe is gáz. ezért kell mindig menni és csináltatni. Pedig mennyi pénzt sorolhatnék havonta.

Én tudtam, hogy a terepjáróval mész csak nem volt időm megírni.

A Reni maga csinálja azt az oldalt csak segítek néha neki. Most pl. büntiben van nem számítógépezhet és nem ehet csokit. Nagyon rossz volta bizonyítvány és a farsangra sem engedtem el és nem varrtam meg neki a hastáncos lány ruhát. Hát mondanom sem kell nagyon sírt. De könyörgöm csupa hármas bizire jár a bünti nem? Nagyon rossz anya vagyok. Meg kell értetnem vele, hogy a jövő évtől kezdve minden jegy félévi és év végi beleszámít a felvételibe. Nem akarom, hogy ő is majd felnőtt fejjel tanuljon. Tanuljon addig amíg én fizetem mert utána nagyon rossz és drága is. Mondjátok meg őszintén gonosz vagyok?

Én is voltam tegnap oldal nézegetőbe. Hát elámultam mennyire ügyesek vagytok.

Judit! Láttam a Bencikés szavazást lezárták. Én csak egyszer szavaztam de pont azzal az egyel lett ő az első. Gratulálok. Mellesleg tényleg ő volt a legszebb.

Évi! Remélem jól haladtok. A férjed otthon van? Õ csinál mindent vagy van segítség?

Puszi most megyek tanulni mert Bius talán alszik egy kicsit. Most tettem le.

Vendég

szisztok!!

Ildi:

Nálunk is 3000 körül van a köröm.És ha megszokja az ember lánya akkor tök jó.

Gondoltam én is , hogy a nagy autóval mészKép
Ügyi vagy!!!!!!!!!!!!!!

jól állunk.kész a festés az ágy is itt van.Tegnap fölakasztottam a függönyt is és az ablakot is megpucoltuk Flórával.
Ma szállítják a laminált lapot.A hétvégén lezs lerakva.Utána mutatom.
Ne aggódj dávid szája hamar begyógyul!!

Csilla:

Nehéz lehetett nektek! De olyan szép gyerekeid vannak.Elhiszem, hogy nem bántad meg, hogy vállaltad őketKép

Ügyes lánykád van!

Mi volt a dokikkal?

Judit:

Én is szoktam néha lakkozni a körmömet, de nekem olyan gyorsan lekopik, hogy nem érdemesKép

Anyu nem jött tegnap, dolgoznia kellett. Nem segíteni jött volna csak úgy.
Este voltak itt apuval kiváncsiak voltakKép
Msn-en leírtam, hogy hol tartunkKép

Anikó:
Én nem tudok ehez hozzá szólni, hogy jó-e ha így megbünteted.Én a farsangra tuti, hogy elengedtem volna.Majd pár év múlva nyilatkozom, hogy én, hogyan veszem rá a tanulásra.
Ha az apja eszét örökli akkor nem lesz gondd, de ha az enyémetKépKép Na akkor már.....

jól haladunk.A férjem nincs itthon dolgozik.

Szép napot mindenkinek!!!

Évi

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

sZIASZTOK!

Anikó!
Az az igazság,hogy itt is drága,de ez a csaj olcsóbban dolgozik,van is vendége rendesen.Előre beszoktam magam íratni,hogy legyen helyem 3 hétre utána,mert annyian vannak nála,hogy nem győzi.KépÉs ráadásul nagyon szépen dolgozik,alapos és jó a kézügyessége.

Szerintem is jó a hajad,ne bomolj már!Kép

Igazad van a Reni bűntijét illetően,sajnos rá kell venni őket,h tanuljanak,mert nem lesz így jó vége. A hármasok még nem is annyira rosszak, a sógórnőm lánya is 10 éves,neki sokkal rosszabb a bizije.(Tudom,hogy ez téged nem vigasztal,de nehogy azt hidd,hogy Reni az egyetlen,aki nem veszi kézbe a tankönyveketKép)
Most vannak olyan korban,hogy elkezdi őket érdekelni a másik nem,letojják magasról a tanulást,az nem sikk manapság.

Nem tudom mivel lehetne velük megszeretettni a tanulást????

Szóval,nem vagy gonosz,te csak jót akarsz.

Judit!
Az jó,hogy találtál magadnak megfelelő fodrászt.Nekem anyukám és a nagyobbik hugom is fodrász,sose tudom,melyikhez menjek.A végén elmentem az Europarkba egy fodrászhoz,és ott vágattam le a hosszú hajamKépMost meg felváltva járok igazítani,hol egyikhez,hol másikhozKép)

Köszi a biztatást,már egész jó a szája,de azért még látszik egy kicsitKép
Nehéz őket elkapni,olyan hirtelen van meg a baj.)

Én most babaklubba megyek,de délután leszek,reményeim szerint.

Irjatok!

I.

Évi???Csilla?
ilgya1

sziasztok!!

Ildi:
Én itt vagyokKépKép

tul.képpen most akkor hányan vagytok testvérek???
Jó neked, hogy ennyi fodrász van a családbaKép

Én kozmetikushoz járok minden hónapban.gondoltam ennyi jár nekemKép

További kellemes napot!!

Évi

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Hahó!!

Kép

Évi

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

sziasztok!

ma még csak bekukkantottam irni nem tudtam, bocsi..

fodrásztéma: én kb. 3-4 havonta járok, festetni, bár most sötét vörös a hajam, ezen nehezebben látszik a lenövés, viszont nagyon gyorsan nő a hajam..szoval sűrűbben kéne, nem olcso hely ahova járok itt helyben, de ez az egyik legjobb fodrász és már 3 éve hozzá járok..

Műköröm: erre nem tudok mit lépni, szerencsés vagyok gyorsan nő, és nem töredezik ezért nekem mindig a sajátom nőtt meg szép hosszúra még szülés előtt is, és magam szoktam festeni, mintát kitalálni rá. eddig mindenkinek tetszett. de mióta megszültem, rendszeresen rövidre vágom mert már volt h szegény Gábort megkarmoltam.

Suli: nem tudom h lehet büntetni, talán tv megvonás, vagy nem mehet sehova, nem tudom, nálunk hasztalan minden a lányom nem vesz komolyan,de kezet sem emelnék soha rá, ez nekem is komoly fejtörést okoz, de szerencsére nem a tanulással van a gond, az jól megy neki, csak hát mióta elváltam az apjától, nem nagyon fogad szót, talán most jön ki rajta a válási trauma. De még mindig jobb mintha komolyabb gond lenne és pszichologus kéne hordanom.

dokik: az első brutális volt, és majdnem rámentünk, később meg kis hiján elbaltázott velem, azt hittem többet nem lehetek terhes, a következő dokim meg is mondta h vagy csoda történik vagy lombik..azután csoda történt..korház és dokiváltás, több okból kifolyólag, ezt most hosszú lenne elmesélnem, végül ehhez a dokihoz aki azt mondta h nem lehet több baba, ahhoz visszamentem, és nála szültem, de annak ellenére h az egész tevékenysége nálam 3 vizsgálatból állt, egy burokrepesztés és egy varrás, hatalmas csalodás volt, emberileg, orvosilag, de lényeg, h most semmi következménye nem lett a szülésnek.

Mennem kell, igyekszem holnap is irni..de nem igérek semmit. köszönöm a hiányolást.

egyébként tényleg nem könnyű egyedül, anyumra számithatok, apámra nem. Ezen kivül más segitségem nincs, nekem kell megoldanom ha szeretnék bármit is..

Csilla

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?