Sziasztok!
Szia Csilla!
Egyetértek Judittal,nagyon erős vagy,hogy ezt egyedül végigcsinálod,le a kalappal!
Ez a 7 év,úgy látszik tényleg mágikus (
Judit!)
Azt lehet,tudni,hogy pontosan hol laksz? Melyik Pest környéki településen?
Judit!
A társaságot azt úgy gondoltam,hogy eleve mikor körmöshöz megyek már társaságba vagyok
ez egy fodrász üzleten belül van,ott aztán van csacsogás,kb. másfél órán tart a szépítgetés,de tök jókat lehet dumcsizni közben,ezt se gondoltam volna magamról,hogy ennek is örülni fogok egyszer. Utáltam mindig is fodrászhoz járni,haszontalan időpocsékolásnak tartottam és lám,én vagyok a legjobban feldobodva,ha elmehetek fodrászhoz
Változnak az idők.
Nem járok én más társaságba,(Na meg az angolon kivül,meg néha babaklub)de a nyáron majd többször is összefuthatunk.Igaz csajok?
Anikó!
Voltam ma az oldaladon,látom készül Reninek az oldala?
Látom nem nagyon hatott meg senkit a rejtvényem,na mindegyj,akkor elárulom,hogy kénytelen voltam a apa terepjárójával menni ma angolra,és nem is volt olyan ördöngösség vezetni.Fura volt meg minden,hogy ilyen hatalmas,de megszoktam,és az is tök jó,mert automata,így kuplungolni sem kellett.
Tök szupi volt
Ügyi vagyok?????
Na persze nem akarok rászokni,úgyhogy hamarosan lesz egy másik kocsim,mert ez így nem jó,hogy rá vagyok utalva mindig valakire
Évi!
Tényleg mi van már?Hogy alakul az a kégli szépítgetés? mikor látjuk a végeredményt?
Tényleg eltanulta Flórától Dávid ezt a mászást,mert utána mászott fel az asztalra,miután olvastam,hogy Flóra is mászókának használja a tv állványt.
Remélem mostmár magasabbra nem megy.
Ja és képzeljétek délután,úgy el gáncsoltam szegényt,hogy felrepett a szája,tökre vérzett neki. Megbotlott a lábamban,és akkorát esett,mint egy ház.
Beesett a szék alá,és leharapta a fél száját,úgy megijedtem,már Zsolti is akarta vinni a dokihoz,de aztán sikerült ellálítanom a vérzést,bekentem neki Betadinnal,aztán remélem nem lesz nagyobb baja.
Úgy nem dagadt fel,de van egy luk a szájába,egy vágás,csúnya neki. Elég hamar elállt a vérzés,úgyhogy reménykedek,hogy hamar összeforr.
Na megyek aludni! Jó éjt Mindenkinek!
I.(aki gyerek-és közveszélyes)