Sziasztok lányok!
CSak egy gyors bekukkantás még így este!
Kis
Ment mail!
ZSebi
MA a párom nem tudott elmenni kontrollra. Most, hogy szabin van, egyre több halaszthatatlan, bokros teendője akad, így ilyen apró dolgokra nem marad ideje.
Szóval csak holnap délben látogat be a dokihoz a kórházba. Remélem én is, hogy most már egyre ritkábban kell menni.MAjd holnap ilyenkor megírom, mit mondott a doki.
Beuka
Természetesen nem titok az igazi nevem. Ha rákattintassz a nevemre, ott olvashatod is az e-mailcímem felett. Szóval Orsinak hívnak. De mivel ez a név már foglalt, nem bonyolítom a használatával az életeteket.MArad a Borsókás.
Tiko
Ez valami szörnyűség!HA nem itt olvasom, el sem hiszem, hogy ilyen létezik!Szegénykém!HA kicsit is hasonlóan reagálsz a dolgokra, mint én, most biztos piszkosul a padlón lehetsz!
Antoa
Én kilókban mérhetően nem híztam a lombik alatt. Tudatosan odafigyeltem rá, hogy másképp étkezzem, és ne ugorjanak fel a kg-ok.Viszont úgy érzem, mintha egy úszógumit húztam volna a hasamra. Hájasabb lettem a lombik utánra, de nehezebb nem.
Amúgy én most a korábban felszedett 10 kilótól próbálok megszabadulni. (Nemsoká úgyis gyarapodni fogok remélem, jobb lenne a versenysúlyomról indítani a 9 hónapot!
)
Borsókás