Új privát üzeneted érkezett!

Tiko Kép
Különben én is azt hittem, terhes vagyok. Nekem ugyan negatív lett a tesztem, de feszül a cicim, pedig csak a 9. cn tartok és a hőm is 37, bár tegnap átszaladt rajtam a hülye hányingeres-hasmenéses vírus, így nyilván attól, mert az UH-n egy növekvő tüszőt láttak csak... Nyilván a fáradékonyságom is annak volt köszönhető Kép

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Azt nem írtam, hogy március 3-tól nyomom a Suprefactot, s még március végén lehet a 2. lombikom... ha minden rendben lesz.
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Sziasztok!!!

! Kép
Drukkolok nagyon, hogy megkapaszkodjanak, annyian, ahányan szeretnétek Kép
MAjd írd meg, hogy sikerült-e enyhíteni a progiszuri helyén fellépő fájdalmat! És persze, hogy végül hogyan Kép

! Kép
FOlyamatosan nagyon drukkolok!!!!

! Kép
Összesen lett 2 mill. vagy a jól mozgó?

! Kép
Sok sikert a fogyikúrához! Hol néztek telket? Mi is most építetkeztünk Kép

! Kép
Nagyon jól haladsz a fogyással! Gratula! meg szabad kérdezni az "igazi" keresztnevedet? Persze nem haragszom meg, ha nem mondod el Kép (az anonimitás miatt)

! Kép
Ez szörnyű!!! Annyira sajnálom! Nem csodálom, hogy a padlón vagy!

!Kép
MIért kellett ez a izsós feltöltés? Akkor végül jó lett az eredmény?
Első konzi volt Neked? Már a clamidia miatt kérdem, mert nekünk mondták, hogy ha lehet csináltasusk meg előtte.

Bea

Kép
Kép
beuka

Fanni! Kép

Bocsi, most olvasom, hoyg már a 2. lombikod lesz. Ne haragudj a kérdésért. Kép

Kép
Kép
beuka

Icsilya!

De akkor sem értem, mert ha tegnap is és ma reggel is pozitív a teszt, akkor hogy lehet, hogy nulla a HCG, hiszen az idő, hogy kiürüljön. A teszt pedig HCG szintet mér.

Na mind1, ezen nem tudok változtatni.

Beuka!

Köszi, de most rajtad a világ szeme!!! Kerüljön el a miku, jöjjön inkább hozzám, ha jönnie kell. Mert a végén még az áprilisi lobikból is kicsúszom. Kép

Fanni!

Hát én is fáradékony vagyok, de ezek szerint ez az időjárástól van, beteg szerencsére nem vagyok.

Tiko

tiko

Beuka Kép
Azért kellett a fizsós feltöltés, mert az 1. lombikom kürettel végződött Kép, ami kisműtét és utána lehetnek összenövések, s akkor nem tudják feltenni a manócskákat. De szerencsére nincs olyan összenövésem, ami bezavarhatna Kép
Clamydia úgy tűnik minden lombik előtt kell... de megcsinálják ott is. 5.500 Ft-ba került.

Tiko Kép
Milyen tesztet vettél? Azért ez tényleg fura... meg persze szomorú is Kép

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni!

Gabriel tesztet vettem, eddig mindig. De komolyan nem fogok többet tesztelni, valalmiért mindig átver. Kép

Fájt ez a fizsós feltöltés? Olyan mint a HSG?

Tiko

tiko

Sziasztok!
Borsókás!
A 10 évet úgy értsd, hogy 2 részletben és kihagyással összesen annyi. Több vizsgálatot újra kellett csinálni.

Leona!
miért érzed távolinak a következő próbálkozást?

Éden!
Nagyon-nagyon szurkolok a kis négylevelű lóheréid hozzanak szerencsét! Gondoltál már rá, hogy mi van, ha megmaradnak?

Tiko!
Ne szomorkodj, csinál velünk az élet néha ilyet! mindig arra várunk, hogy hátha most, néha túlságosan is... Mindannyian tudjuk milyen ez...

Lányok ti mennyit híztatok a kezelések alatt? szurkolok a fogyókúrához! Nálunk a sógórnőm fogyiztatja a férjét, szegény úgy szenved...

Bea!
Mi volt az első konzin? Ma voltatok ugye?

Szorítok mindenkinek akinek szüksége van rá!
Puszi Antoa
antoa

Tiko Kép
Igen, olyan, csak nincs kontraszt anyag. Nekem ugyan azt ígérte doki, hogy nem fog fájni, de alaposan összeszorítottam, nehogy felnyögjek. Aztán még vagy 10 percig görcsöltem, de nem vészesen, csak mint mikor megjön. Szóval végülis ki lehetett bírni.
Én is Gabriellel teszteltem, de nekem negatív lett. Szerenécsére, mert ez így egy jó nagy átverés volt Neked! Egyébként tényleg nem is értem. Nem tudott rá semmit mondani a doktornő? A 0 hcg az tényleg nem vet fel kérdéseket Kép

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

mármint a fogaim szorítottam össze, az kimaradt Kép

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni!

Gondoltam, hogy a fogad szorítottad össze és nem a ..... Kép

Drnő nem mondott semmit, én úgy éreztem a hangjából, hogy nem hiszi el, hogy 2 csík volt. Pedig tényleg az volt, mindkét teszten.

HÁt nem lehetett kellemes, de a műtét se. Kép
Sikerült túl tenni magad rajta?

Tiko

tiko

Tiko Kép
Amúgy nekem mikor terhes voltam, negatív lett a tesztem a 10. napon. Pedig eredetileg 2 babóm volt! Szóval tök hülyék ezek a tesztek. Én vérvétel párti vagyok!

Azt hiszem igen, túl vagyok rajta. Bár teljesen csak akkor fog sikerülni, ha végre tényleg babás leszek. Áprilisra tervezem Kép
Egyébként végre sikerült felhívni a nemrég szült barátnőmet is, úgyhogy már biztosan gyógyulok Kép

Neked mikor jöhet a következő?
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni!

Örülök,hogy túl vagy rajta, legalábbis a nagy részén. Hát igen, a vérvétel a tuti. Neked az első után rendesen megjött?

Hát nekem áprilisban kéne UH-ra mennem, de már nem tudom mi lesz belőle, mert ha sokáig nem jön meg akkor ez csúszni fog sajna. Kép

De én hajtok azért továbbra is a spontán babára, nem adom fel. Vettem termékenységi tesztet, ismered? Olvasgattam róla a neten, elég jókat mondtak róla, sokaknak sikerült ezzel terhesedni.
HÁtha én is gyarapítom azok számát...

Tiko

tiko

Én nem vagyok mérvadó, mert küret után más a helyzet. Amúgy 7 hétre jött meg... szóval én mégtöbbet csúsztam, mint amennyit Te fogsz. De a küret utáni 2. is jó sokára, 33 napra jött meg Kép
NYilván a sok hormon jól összekuszálja a ciklusunkat.
Mi is hajtunk azért a spontánra is, sosem lehet tudni Kép
Babymark-ra gondolsz? Én próbáltam pár hónapig, mutatott is peteérést, de nem jött be nálunk, sajna. Én ugyan azt irattam be Zsebivel a táblába, hogy nincs ismert meddőségi ok, de az azért valószínű, hogy vagy a kiskatonák nem elég rámenősek, vagy a petesejtem fala túl vastag, vagy a kettő együtt. S akkor sajna hiába is próbálkozunk... Ezt sajnos megerősíteni látszik az is, hogy a lombik viszont egyből betalált... csak aztán valami mégis elromlott Kép

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Tiko Kép
nekem a biokémiai után 5 nappal meg is jött, szerintem Neked sem fog késni.

O.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Fanni!

Tudom, hogy más a helyzet, barátnőm is úgy járt, mint te. Kép Ill. rosszabbul, mert neki teljesen összezavarodott a ciklusa.

Nem a babymarkra gondolok, hanem a PG/53-ra. Hallottál már róla? Írd be a keresőbe,sok infó van róla. Vagy ha érdekel le is tudom írni neked néhány szóban.

Szerintem nekünk is valami ilyen bajunk lehet, mert az első lombik nekünk is sikerült, csak hamarabb vége lett,mint neked. Alacsony volt a HCG szint és nem emelkedett, aztán meg is jött.
Úgyhogy magától megoldódott. Ennyiben jobb volt, mint neked.

Tiko

tiko

Icsilya!

Már most is késik,de 5 nap még beleférne. Azzal még kibékülnék. Kép

Tiko

tiko

Tiko!
Hát.... ez nem hangzik valami jól, mikor kezdtem olvasni a soraidat azt gondoltam igen, legalább neki siekrütl. Kép Szomorú vagyok. Kép

Fanni!
Nekem volt feltöltés speciel nem voltam elzáródva, de mégis éreztem és nekem is volt utána barnázás, azt mondták ez normális.
Akkor indula következő. Kép

Orsi!
Nem ma voltál konzultáción? Ha igen akkor mit beszéletetek meg?

Antoa!
Én az első lombik alatt szedtem össze három kilót ami azóta se megy le, de mostmár nem is érdekel. Jó vagyok én így. Kép

Fanni!
Nektek ICSI-s vagy sima lombik volt? Mert nálunk is ez a gáz, nem elég hgoy kevés a kiskatona még a sima IVF-el meg se temékenyültek az ondó fejéből hiányzik valami anyag, amire ugyan azt mondták, hogy nem mindig ugyanannyi a hiány, szóval azért próbálkozzunk.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Borsókás!
Mit mondtak a dokinál a párodnak? Remélem mostmár jó sokáig nem kell oda mennie. Kép

Cjud!
Most nézem a táblát ti nem márciusban kezdte? Hát az már itt van a nyakunkon!!!!!!!!!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Tiko Kép
Azt is ismerem. A PG53 nekem sajnos egyáltalán nem jött be. Sosem lett páfrányos. Annál már sokkal jobb a babymark, amit a Rosmannban lehet venni!

Zsebike Kép
7 petesejtből 4-et icsi-ztek, 3-at rendesen ivf-eztek, de csak az icsisek indultak el rendesen. Ettől függetlenül ez nem annyira mérvadó, mert a legjobb 4-et használták az icsi-hez, s azt mondták is, hogy 2 petesejt kicsit gyengébb, mint a többi. Szóval passz... De most mindet icsi-vel fogom kérni, mert az a jó, ha fagyibaba is van. Szerintem teljesen mindegy, hogy ivf-es, vagy icsi-s babókat kapok vissza,... nem?

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Zsebi!

Hát én is szomorú vagyok Kép
Én is arra gondoltam, hogy a petesejtem fala lehet, hogy túl vastag és ez nem derült ki a lombiknál sem, mert csak 4 petikém volt és nem kísérelték meg összeengedni a kiskatonákkal nehogy ne sikerüljön. Úgyhogy ez még lehet a bajunk.
Mikor küldenek kromoszóma vizsgálatra és miért?

Antoa!

Én szerencsére semmit nem híztam, inkább fogytam. De mondjuk elég kevés hormont kaptam szerencsére.

Tiko

tiko

Tiko Kép
Egyébként tudom, mi történt a barátnőddel. Õ -maradjon itt anonym- egy másik topikon van, de priviben levelezünk Kép
Tényleg nagyon össze van kavarodva a ciklusa... de azért remélem, hogy hamarosan Õ is sikerrel jár. Tudod, minden jó, ha jó a vége!
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni!

Mind1, én most ezt vettem, kipróbálom. Hátha nálunk beválik.

Amúgy szerintem mind1, hogy ICSI vagy IVF, az a lényeg, hogy szépen osztódjon,utána jól megtapadjon és szépen fejlődjön. Fagyibabába nem nagyon hiszek. SOk szokott sikerülni?

Tiko

tiko

FAnni!

De jó, van egy közös ismerősünk Kép

Próbálom én is tartani benne a lelket, de nehéz okosat mondani.
Te tudtad, hogy én ismerem őt? Vagy csak most jöttél rá?

tiko

Antoa Kép
Én híztam 2,5 kg-t, de mindezt 4 inszem és 1 lombik alatt. Ez kb. fél év volt. Aztán az elmúlt 4 hónapban szépen vissza is fogytam, amíg várakoztam/ok a 2. lombikra. Nem fogyóztam, csak úgy lement. Igyekeztem viszont mozogni!
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Tudtam Kép
Egyszer írta, hogy egy barátnőjével mi történt, s Te akkor írtad ide a topikra, hogy mi történt Veled. Így nem volt nehéz összerakni Kép

Egyébként nem ismerjük egymást, csak levelezünk. De legalább mi közös sorsúak és vénséges vénségek tartsunk össze, nem igaz? Kép

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni!
Szerintem igen, bár az ICSI-s babákat a petesejteket és a spermákat is kezelik mígy a sima IVF-nél a katonákat megvállogatják ráhalmozzák a petesejtre és olyan mint az anyaméhben, hát nem tudom van e jelentősége.

Tiko!
Én itt hallottam a neten a kromoszóma vizsgálatot, megkérdeztem K. ügynöktől és mondta leveszik a vért a Kaáliba is vagy a Szabolcsba mi a Szabolcsba mentünk ott kettőnkek volt 10 e. Megnézik nogy van-e kromoszóma rendellenesség.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Tiko Kép
Én hiszek a fagyibabában... vagyis csak hinnék, mert sajnos nálunk nem volt fagyasztani való.
Orsinak pl. majdnem sikerült a fagyis transzfer!

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Te kis cseles Kép

Te is onnan tudtad most,hogy róla beszélek, hogy tudod a történetét. Milyen véletlenek vannak. Kép

Igazad van, össze kell tartanunk, meg kell próbálni tartani egymásban a lelket.

Egyébként engem nagyon megvisel ami vele történik, azóta igyekszem nem is panaszkodni, az én bajom eltörpül az övé mellett.

tiko

Zsebi!

És szerinted azt érdemes megcsináltatni? Mi derül ki abból? SZinte semmit nem tudok erről, ha tudsz, légyszi világosíts fel!

Fanni!

Én csak azért nem hiszek, mert nem nagyon hallotam olyanról, hogy valakinek sikerült volna.

Amúgy ma pont nem sikerült nem panaszkodnom. Kép

Tiko

tiko

Tiko Kép
Azért most Veled is eléggé szar dolog történt. Szerintem van okod panaszra, sajnos és ki is kell add magadból. Nem tudhatjuk, milyen és mekkora út áll még előttünk a célig...dehát azért vagyunk itt, hogy támogassuk egymást!

Jó kis kampányszövegesre sikerült, de azért igaz Kép

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Zsebi Kép
Engem is érdekelne, ki és miért csináltat kromoszóma vizsgálatot?

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

FAnni!

Lehet, hogy kampány szövegesre sikerült, de igaz Kép

Jó éjt lányok, még le kell vinnem a kutyát, utána megpróbálkozom az alvással.

Tiko

tiko

Jó éjt, én is befejeztem mára Kép
Szép álmokat!

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Zseboroszlán!

Már többször is olvastam itt a Szabolcs utcában végzendő genetikai szűrésről? Ez ugyanaz a vizsgálat amivel a trombozis hajlamot mutatják ki?
sithonia

Fanni,

Örülök hogy mindjárt kezdődik neked a második lombikKépKép: Valószínűleg kérés nélkül is mindet meg fogják ICSI-zni ha a múltkor is az jött be Kép
Szerintem ha az első sikerült, a második is tutira fog, de mostmár tudja a szervezeted mit is kell csinálni, igy veled marad(nak) a baba(k)KépKépKép

Bzsuska,
Gratulálok az ikrekhez KépKépKép Tök normális hogy bőgtél.....szerintem mindenki, aki ebben a cipőben jár, igy viselkedik Kép További drukkok mennek március 7-ig, hogy szépen növekedjenek a babókKép

Wish,
Hátha pont jót jelent ez a barnázás, és a manók most fészkelik be magukat egyre mélyebbre a nyh-baKép Holnap már elvileg letelik a 2 hét, nem ? Nem kísértenek a tesztek ?? Bár ahogy Tiko tesztjeit olvasom, tényleg lehet hogy jobb ha kivárod a vérvételt Kép Nagggggyon drukkolok !!!!

Mka, Éden,
Nektek is mennek a babatapasztó drukkok KépKépKép

Kriszta
32+2

Kép

KépKép
kriszta71

Sziasztok!

Antoa! Kép
Nem ma, holnap megyünk, már nagyon izgatott vagyok!

Fanni! Kép
Nem hangzik jól ez a küret, nagyon sajnálom! Jó, hoyg már túltetted magad ratja! Hajrá az újabb lombikért!

Tiko! Kép
Nekem is van PG-m Kép Néha volt páfrányom is Kép

Bea

Kép
Kép
beuka

Sziasztok lányok!
CSak egy gyors bekukkantás még így este!

KisKép
Ment mail!Kép

ZSebiKép
MA a párom nem tudott elmenni kontrollra. Most, hogy szabin van, egyre több halaszthatatlan, bokros teendője akad, így ilyen apró dolgokra nem marad ideje.KépSzóval csak holnap délben látogat be a dokihoz a kórházba. Remélem én is, hogy most már egyre ritkábban kell menni.MAjd holnap ilyenkor megírom, mit mondott a doki.

BeukaKép
Természetesen nem titok az igazi nevem. Ha rákattintassz a nevemre, ott olvashatod is az e-mailcímem felett. Szóval Orsinak hívnak. De mivel ez a név már foglalt, nem bonyolítom a használatával az életeteket.MArad a Borsókás.Kép

TikoKép
Ez valami szörnyűség!HA nem itt olvasom, el sem hiszem, hogy ilyen létezik!Szegénykém!HA kicsit is hasonlóan reagálsz a dolgokra, mint én, most biztos piszkosul a padlón lehetsz!Kép

AntoaKép
Én kilókban mérhetően nem híztam a lombik alatt. Tudatosan odafigyeltem rá, hogy másképp étkezzem, és ne ugorjanak fel a kg-ok.Viszont úgy érzem, mintha egy úszógumit húztam volna a hasamra. Hájasabb lettem a lombik utánra, de nehezebb nem.
Amúgy én most a korábban felszedett 10 kilótól próbálok megszabadulni. (Nemsoká úgyis gyarapodni fogok remélem, jobb lenne a versenysúlyomról indítani a 9 hónapot!Kép)

Borsókás

Borsi
borsókás

Borsókás! Kép vagy Borsi Kép
Ez annyira jellemző szerintem a fickókra, hogy ilyen kor kerülnek elő "bokros" halaszthatatlan teendők, melyek miatt másra már nem jut idő Kép
De holnap számolj be mindenképp Kép

JÓ ÉJT!
Kép
Bea

Kép
Kép
beuka

Tiko, Fanni!
Nekem nem is egy ismerősöm van akinek fagyival sikerült. Én bíznék bennük ha lenne, de sajnos nekünk eddig soha nem lehetett fagyasztani. Kép

Hát a dokik szerint nem sok esély van arra, hogy az embernél találjanak genetikailag valami bajt, de én már így a negyedik előtt úgy vagyok minden vizsgálatot csináljunk meg amivel ki lehet szűrni mindent ami esetleg az eddig csalódáshoz vezettek.
Elmentünk ehhez a genetikushoz kikérdezett mindkettőnket a családi veleszületett rendellenesésgekről, mivel nálunk ilyen szerencésre nem volt így csak "sima" genetikát csináltak. Mert ha pl. douwn koros családtagod van akkor arra külön néznek,hogy van-e hajlam. Amúgy egy ampulla vér és megnézték, hogy mindkettőnkek megvan a megfelelő számú kromoszómánk.

Shitonia!
Nem a trombózis hajlamot az immunológián nézik mi azt is megjártuk februárban márciusban lesz eredmény. Ott tőled 14 kémcső a párodtól 6 kémcső vért veszenk és megnézik van-e trombózis hajlamod, termel-e a szervzeted olyan ellenanyagot ami a babásodást gátolja, és megnézik hogy a pároddal összeférhetőek vagytok-e és még arról is kaptok papírt, hogy kinek milyen a vércsoportja. Ide viszont csak beutalóval lehet menni.

Bea, Tiko!
Mi ez a PG????? Hogy kell használni?

Zsebi (lehet már mindenki csucsul)

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Borsi?KépHIHI!KépKép

Szép álmokat mindenkinek!
Kép

Borsókás

Borsi
borsókás

Kedves Fórumosok!
Üdv Mindenkinek. Mint lenedő kaális fordulok hozzátok. Március 14.re be vagyunk jelentkezve pestre a Kovács Péter dokihoz. De közben hallottam róla nem túl jó híreket. ha valamelyikőtök ismeri, vagy van infója ossza meg velem.
Előre is köszi
morcika

Morcika!
Üdv. a csapatban. Én konkrétan nem hozzá járok, de itt több lány is neki köszönheti a babáját. Személy szerint amikor egyszer nem volt a dokim hozzá kellett mennem uh-ra.Teljesen meg voltam elégedve vele. De ez általánosan elmondható a kaáliban minden orvosra.

Jó éjt mindenkinek!!!!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Kellemes, szép Kép mindenkinek!!!

Zsebikém Kép
A Krizsa már felülbírálta és azt mondta, hogy megpróbáljuk. Kép Azt mondta kevesebb a kockázat. De könyörgöm mitől lenne több a kiskatona??? Ha meg ennyi lesz nem csinálja meg úgyse. Kép

Beuka Kép
Nem összesen, hanem a jól mozgó életképes 2 millió. Az összessel nem is lenne baj, mert az 25 millió, csak hát szegények nem élnek. Kép

Tiko Kép
Ez szörnyű! És nagyon furcsa. Hogy lehet ez?? Olyan érdekes! Sajnálom nagyon, hogy ez történt veled!!! Kép Most akkor drukkoljak, hogy megjöjjön???

*

Kép
Kép
kiscsillag

Morcika Kép
Én Kovács dr-hoz járok és csak jót mondhatok róla. A "hallottam róla nem túl jó híreket" nekem bevallom nem tetszik. Nem tudom -és nem is érdekel- hogy kitől és milyen híreket hallottál, de ilyenkor az ember vagy máshoz megy, vagy elengedi a füle mellett.
Most ha hallasz róla jó híreket, akkor elfelejted a rosszakat, vagy mi?

Zsebike Kép
Én is megcsináltatnék minden vizsgálatot, már 2 sikertelen lombik után is. Dehát nekem sikerülni fog a második Kép

Kriszta Kép
De örülök Neked! Nemsokára szülni fogsz! Nem izgulsz?
Én kicsit azért még félek ám, mert 3-ától jön a Supre, de utána 14-én UH. Most nem láttak cisztát ugyan, de nekem szurkál néha a jobb oldalam... szóval remélem, nem lesz baj... és jöhetnek az ikrek Kép

Wish Kép
Ugye tudod, hogy folyamatosan küldöm a + energiákat?! (Olvaslak ám mindenhol Kép )

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni

neked kellett fizetned a clamidya tesztért? az első lombik előtt nekem is a kaáliban csinálták, de nem kellett érte fizetni. Szerintem nem kell minden egyes alkalommal megcsináltatni, hanem bizonyos edeig érvényes, mert nekem most, a második előtt nem kell csináltatni.
zsuzsi

Kép
zsuzsi73

Kép

KiscsillagKép
Elküldtem a postagalambot!Kép

Szép napot mindenkinek!
Borsókás

Borsi
borsókás

Kiscsillag!
Akkor itt már nincs mit tenni azt az egy inszemet vállald, be lehet az a baj, hogy az andrológus nem írta rá hogy lombik. Ilyenkor a Kaálisok maguktól nem bírálhatnak felül Kép és biztos ezért csinál egy inszemet ott valószínűleg rossz lesz a spermakép és akkor már ők maguk mondhatják lombik. Ne is huzzátok az időt a köv. ciklusban szerintem tudjátok le aztán hátha mégis összejön.

Fanni!
Ebben nem is kételkedtem, de sajnos nekem túl kellett élnem háromszor ezt a borzalmat, de a negyedik az már örömteli lesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Na mentem melózni mert ma még csak a lábmat lógattam itt.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Jó reggelt !

Kiscsillag : majd csütörtökön kezdem el szedni, akkor írja fel a doki Kép
Háát, nem tudom, a 2 milliós katona sereget kevésnek tartom még inszemhez is. Meddőségis doki mit mond ?

Fanni : nekem a HSG-nél fájt a vizsgálat alatt is és utána is. Vérzés, görcs is volt, de fél nap múlva már semmit nem éreztem.
Húú, gratulálok a hormonfüggés indításához, drukkkk hegyek KépKépKép

Tiko : úgy megörültem, a pozitív tesztedet olvasva, aztán letörtem, mint a bili füle Kép A tesztek nem csalnak + irányba !!! szóval biztosan volt ott valaki. Remélem legközelebb szerencsésebb leszel !

mniki

Jó reggelt!

Zsebi! Értem a kérdőjelet. Ritkán tudok jönni, de igyekszem Kép Mint írtam, sokat jár az eszem felétek...

Antoa,
azért távoli a lombik, mert túl kéne esnem két orrsövény, arcüreg műtéten, ami kb. őszre rendeződne. Most azon gondolkozom, hogy elmegyek HSG-re közben, mivel a lapar+hisztero most nem férne bele. Bár ICSI-zünk, legalább tudnám, várhatom-e a csodát...

Lányok! Van különbség érzésben, fájdalomban, időben... a röntgenes és az uh-s HSG között?

Én nem híztam lombik alatt, kicsit fogytam is. Kép

PG/53- vettem régebben, kukkoltuk folyamatosan, de soha nem láttam egy árva páfránylevelet sem... Pedig van pé-m.

Tikó Kép
Én is így jártam, megértelek...

Érdekelteknek babaragacs+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
KépKépKép
leona

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?