Sziasztok!
Már egy ideje nem jelentkeztem
Elnézést.Elég izgalmasan telnek a napjaim. Mindig van min aggódnom.
Látom egy páran a spontán babóra hajtanak! Nagyin helyes! Ami most nem jött be az majd lehet legközelebb. Izgulok mindenkinek! Wish drága nagyon ritkán jelentkezik! Remélem minden ok velük.
Orsi ez szuper ötlet! Bár mindenki azt mondja hogy az építkezés egy nagy nyűg, én imádom minden egyes kis percét. Hiszen magunk kis fészkét alakítgatjuk. És ez nem csak a csempe kiválasztásból áll. Én a nyáron, keményen dolgoztam, betont öntöttem, alapot ástam, aljzetbetont símítottamm, vasakat kötöztem. Szóval rendesen kivettem a munkából a részem. No persze nekem nem volt semmi dolgom
. Nyári szünet volt, és babám se volt
. Ráértem.
Jó munkát hozzá
Amint említettem nem telnek stresszmentesen a napjaim. A Hányós víru után elkaptam a férjemtől a tüdőgyuszit. Lázam hálistennek nem votl, de rengeteget köhögtem, tüsszögtem. Nagyon rossz volt. Most már jól vagyok, csak egy kicsit köhögök. Tegnapelőtt elkezdett a gyomrom iszonyatosan görcsölni ami egészen máig nem akart elállni+elkezdetm barnázni. Kiakadtam sírtam mint az állat. Hála a jó égnek van egy nagyon kedves nőgyógyász ismerősöm aki behívott ma délutánra egy UH-ra. És képzeljétek
!!! Két pici szívet is megtudtunk hallgatni. Én feküdtem az ágyon és csak bőgtem mint egy hisztis picsa. Akkora kő esett le a stívünkrő, hogy azon csodálkozom hogy ti nem hallottátok. Hát remélem most már elkerülnek a betegségek és tovább nőnek az én kis 3,6mm -es pöttyeim. Remélem mindenki átéli előbb vagy utóbb ezt az érzést!
Puszi mindenkinek! Imádlak benneteket, akár írok, akár nem!
Zsu!