Új privát üzeneted érkezett!

Mka!

Szurkolok, hogy a 2 babócád jól kapaszkodjon.

Éden!

A 6-ból mennyit kaptatok vissza? Lett fagyi is?

Mi csütörtökön megyünk vissza megbeszélni, hogy mikor kezdjük a következő stimut. Én remélem, hogy még ebben a hónapban. De majd kiderül.
sithonia

Orsi! (Icsilya!) Igen töled kérdeztem, hogy megint ikrek lettek-e. Nem tudtam jönni, dolgozok meg Orsi is folyton beteg, nem tudom a forumot rendszeresen olvasni, de sokat gondoltam Rátok is és izgatott vagyok!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen Kép
sajnos csak egy biokémiai lett Kép szóval baba nincs.
Most úgy volt, hogy febr. után nekiindulunk, de végülis átbeszéltük apával és először építkezünk, utána tesó. Addig meg lehetőséget adunk egy spontán babának Kép
Lombik szerintem legkorábban olyan szept. elején lehet, de még az is elképzelhető, hogy elhúzódik a jövőév elejéig. Kép addigra, ha minden jól megy, már meglesz az új házikónk Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!! Kép

Norka! Kép
Remélem miattunk fognak javulni a Kaálik staisztikái!! Kép

Zsebi Tiko! Kép
ÚGY LEGYEN!!!!

Tiko! Kép
Akkro most Neked drukkolok nagyon!!!!!!!!!!!!

Antoa! Kép
Itt vagyok, aranyos vagy, hogy hiányoltál! Kép

Kavicska! Kép
Ha tudsz, gyere gyakrabban!

Kép
Kép
beuka

Tiko, Beuka!
Sajnos az én imáim nem találtak meghallgatásra odafent. én már kiestem. Elkezdtem barnázni. Kép

Antoa!
Üdv. a csapatban. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

ZSebi!
NEEEEEE! Jaj úgy sajnálom!
Kép

De még hátha. Magamat is mindig ezzel bíztatom ha barnázok, pedig tudom, hoyg utána már jön a mensi.

Kép
Kép
beuka

Sziasztok!
Köszönöm az üdvözleteket!

Tiko!
A 10 év úgy oszlik el, hogy az első házasságomból 7 ment rá, a mostaniból 3 éve szeretnénk babát, most 8 hónapja járunk orvoshoz, február 1-én voltunk első konzin.

Zsebi!
Ne legyél szomorú, úgy sajnálom!!! Majd legközelebb sikerül biztosan.
nem tudtam megnyitni a hvg. hu oldalat. Neked hogy sikerült?

Holnap vérvétel, mert megjött ma reggel. Kíváncsi vagyok az FSH eredményre, ebből derül ki, hogy hogyan tovább...

Jó pihenést még a hétvége hátralevő részére mindenkinek!
Üdv Antoa
antoa

Orsi! sajnálom, ilyet még nem is hallottam hogy biokémiai. Mi is épitkezünk, igy lehet nem marad pénz lombikra.

Zsebi! én még szoritok azért

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Antoa!
Rákattintok és behozza. Lehet, ezt is letiltották, már egyszer volt fennt egy statisztika és azt is levették, gondolom nagy votl a közfelháborodás, vagy ki tudja.

Aranyosak vagytok, de erre valahol számítanom kell minden hónapban. Így alakult talán majd legközelebb.

Szép vasárnapot mindenkinek!

Én mentem ebédet készíteni. Kép
Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi!

Nagyon sajnálom, de még hátha..... Érhetik néha az embert meglepetések.

Antoa!

Értem. És kiderült már valami? Azzal kapcsolatban, hogy mi a bibi?

Beuka!

Köszi a drukkot, nálam még semmi. Holnap reggel csinálok asszem egy tesztet. De nem igazán tudom elképzelni, hogy ......

Tiko

tiko

Sziasztok!

Már egy ideje nem jelentkeztemKépElnézést.Elég izgalmasan telnek a napjaim. Mindig van min aggódnom.
Látom egy páran a spontán babóra hajtanak! Nagyin helyes! Ami most nem jött be az majd lehet legközelebb. Izgulok mindenkinek! Wish drága nagyon ritkán jelentkezik! Remélem minden ok velük.

Orsi ez szuper ötlet! Bár mindenki azt mondja hogy az építkezés egy nagy nyűg, én imádom minden egyes kis percét. Hiszen magunk kis fészkét alakítgatjuk. És ez nem csak a csempe kiválasztásból áll. Én a nyáron, keményen dolgoztam, betont öntöttem, alapot ástam, aljzetbetont símítottamm, vasakat kötöztem. Szóval rendesen kivettem a munkából a részem. No persze nekem nem volt semmi dolgomKép. Nyári szünet volt, és babám se voltKép. Ráértem.
Jó munkát hozzáKép
Amint említettem nem telnek stresszmentesen a napjaim. A Hányós víru után elkaptam a férjemtől a tüdőgyuszit. Lázam hálistennek nem votl, de rengeteget köhögtem, tüsszögtem. Nagyon rossz volt. Most már jól vagyok, csak egy kicsit köhögök. Tegnapelőtt elkezdett a gyomrom iszonyatosan görcsölni ami egészen máig nem akart elállni+elkezdetm barnázni. Kiakadtam sírtam mint az állat. Hála a jó égnek van egy nagyon kedves nőgyógyász ismerősöm aki behívott ma délutánra egy UH-ra. És képzeljétekKép!!! Két pici szívet is megtudtunk hallgatni. Én feküdtem az ágyon és csak bőgtem mint egy hisztis picsa. Akkora kő esett le a stívünkrő, hogy azon csodálkozom hogy ti nem hallottátok. Hát remélem most már elkerülnek a betegségek és tovább nőnek az én kis 3,6mm -es pöttyeim. Remélem mindenki átéli előbb vagy utóbb ezt az érzést!Kép
Puszi mindenkinek! Imádlak benneteket, akár írok, akár nem!Kép

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

Zsu Kép
pont a kis fészek, ami motivál minkett ill. az, hogy végre olyan helyen lakjunk, ahol minden kézre esik. Nem akarunk elsietett döntéseket hozni, hogy minden jó helyen legyen. Már most agyalunk az egyes helységek funkcióin Kép
GRATULÁLOK!!!! könny csordult a szemembe Kép Adok ám majd Neked szívesen ikres tanácsokat.

puszi. Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Bzsuska! Kép
Gratulálok! Annyira jó lehet! Gondolom mennyire megijedhettél, és ne mond, hogy hisztis picsa, hisz szerintem mindjánam megkönnyeztük volna!
Ja és Boldog névnapot!

Zsuzsi! Kép
Neked is Nagyon boldog névnapot!!!
Kép

Tiko! Kép
NAgyon drukkolok holnap reggelre!!!!!

Kép
Kép
beuka

Antoa! Kép
Sajnálom, hoyg megjött Kép. de legalább meglesz holnap a vérvétel.

Zsebi! Kép
Mi jót főztél?

Hihetetlen jó időt fogtunk ki a hétvévégén! Remélem mindenki jó sokat volt odakinn Kép

Kép
Kép
beuka

BOLDOG NÉVNAPOT A ZSUZSIKNAK!!!

Kép

Beuka!

Köszi a drukkot!!!!

Tiko

tiko

Sziasztok!
Hát tényleg érdemes volt kimenni ma az udvarra, annyira jó idő volt, tiszta tavasz.
Mindenkit megértek, aki a saját kis fészkét rakja, attól nincs is jobb, mint haza menni! mi kertes házban lakunk, imádok kint lenni és a virágoskertben tenni-venni. Maga a tudat is megnyugtató, hogy OTTHONA van az embernek.

Tiko!
A betegség neve POF, korai petefészek kimerülés. Az orvostudomány nem tud rá magyarázatot, maga a doktor is azt mondta, hogy nincs rá recept mi a jó és mi a nem jó ebben az esetben. Az biztos, hogy minden stimuláció gyengíti a peteészkeket.

De látjátok vannak csodák, itt van Bzsuska is, meg a többiek...

Bzsuska!
ne gondold, hogy csak te viselkednél hisztis picsaként, én nem is tudom mit tennék, ha velem ilyen csoda történne.... Gratulálok és vigyázz magatokra!!!!
Üdv Antoa
antoa

Antoa!

Köszi az infót, ilyenről még nem is hallottam. Mindenesetre én drukkolok nektek nagyooooon!!!!

Tiko

tiko

BZsuska!
Nagyon izgalmasan hangzik, gartulálok, akkor az élet valahol kárpotolt az "elvesztegetett" időért. Kép Kedden pedig a Kaáliba mentek uh-ra. Szuper.

Nagyon sok boldog névnapot kívánok a Zsuzsáknak!

Kép

Beuka!
Csirkeaprólékból húslevest, krumplipürét rántott csirkemellet és készítettem resztelt májat, de ezt holnap fogjuk enni. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Kép
Kép
Kép

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi!

Hmmm. Ez jól hangzik! Az egyik kedvencem a rántott csirkecomb.
Én tegnap húslevest készítettem disznó husiból, és mivel kicsit sósnak éreztem fölöntöttem vízzel, csurig lett a tál, úgyhoyg egész héten azt esszük Kép

Bea

Kép
Kép
beuka

Zsebi!

Hmmm. Ez jól hangzik! Az egyik kedvencem a rántott csirkecomb.
Én tegnap húslevest készítettem disznó husiból, és mivel kicsit sósnak éreztem fölöntöttem vízzel, csurig lett a tál, úgyhoyg egész héten azt esszük Kép

Bea

Kép
Kép
beuka

Hoppá! Bocsi!

Kép
Kép
beuka

Bea!
Nem combot mellett rántottam nekem ez a kedvencem bármikor bármilyen mennyiségben jöhet.Kép Kép
éN meg most pont kevés levest főzetm mert mi is mindig három napig azt esszük, hát most még holnapra jut és kész. Kép

Megyek is kajolok, mert megéheztem ahogy itt beszéltünk róla. Kép

Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Na tessék, már olvasni sem tudok Kép

Jó étvágyat!

Kép
Kép
beuka

Helló Lányok!

Szombaton (saját felelősségre) 4 babócát kaptam vissza, a másik két embrió állítólag nem volt annyira szép, hogy fagyasztani lehessen öket, úgyhogy az most kimarad.

Mka,
én is csak repesztésre kaptam Choragont, az ET óta megy a Progi szuri, meg az utro.

Hú, lányok, ez a progiszuri nem semmi... A beadása nem fáj, na de utána 8-10 órával alig bírok azon a "részemen" ülni, feküdni. És az a bajom, hogy mire jön a következő szuri, nem enyhül az előző okozta fájdalom. Ezzel csak én vagyok így? Én még olyan sok fiolám van, hajaj...

Mka,
a babáinknak muszáj megkapaszkodniuk (ez szelíd parancs), nem is lehet másképp.

Éden
Éden

Jó reggelt!Kép
Először is boldog névnapot minden Zsuzsinknak!
Kép

ZsebiKép
Úgy sajnálom!De ami nem ment most, megy majd a következő hónapban!Kép

AntoaKép
Már 10 éve vársz a te pici csodádra? És még mindig a vizsgálatoknál tartasz?Vagy volt már próbálkozás?

ZsuzskaKép
Két picurka növekszik!HAurrrráááááááááááKépKépKép
Hallottuk,amikor leesett az a bizonyos kő, csak nem tudtuk pontosan, mi volt az!Kép
Remélem, most már elkerül mindenféle vírus és baci!Vigyázz magatokra, és gyere sokszor, olyan jó hallani a jó híreket!Kép

Tiko, BeukaKépKép
Ugye ti még versenyben vagytok?Kép

Borsókás

Borsi
borsókás

Lányok,

nagyon szépen köszönöm a névnapi jókívánságokat.

Éden
ez jó hír, a 4-ből legalább kettőnek meg kell kapaszkodnia!!
Jó, hogy megint lehet izgulni értetek.

Kép
zsuzsi73

SziasztokKép

Éden:Kép
Progiszuri után masszírozzátok a helyét 5-10 percig. Nekem az használt. Nem mondom, hogy egyáltalán nem fog fájni, de sokkal jobb lesz. Sőt ahol fáj ott kezd el most masszírozni. Elöször fájni fog, de ahogy szétmasszírozod a csomókat, úgy elmúlik a fájdalom is. És borogasd be langyos vízzel. Én a borogatást már elhagyom, elég az alapos masszír beadás után. Így olyan mintha véraláfutásos lenne, azaz ha megnyomom fáj, de az ülés és a fekvés nem. Az első két napot én is megszívtam, még a fekvés is fájt Kép
Drukkolok a négy kicsinek.

Én szombaton barnáztam egy kicsit, azóta nincs semmi. Továbbra is várakozunk, és próbálok bízni benne, hogy a barnázás ellenére is sikerülhet.

wish

Borsókás Kép
még mindig csinálod a 90 napost?
én ma kezdtem Kép kiváncsi vagyok, mi lesz a vége Kép

O.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Wish,
köszi a tanácsot, megfogadom, bár ahogy megpróbálom maszirozni, csillagokat látok, de túlteszem rajta magam.
Ez jó hír, hogy abbamaradt a barnázás, Te is olyan régóta vágysz már babára, igazán megérdemled, hogy most sikerüljön.
Éden
Éden

Sziasztok! Kép

Olvasom a jóhíreket ez szuper! Kép
Én is jól vagyok, szerencsére már dolgozom.

Éden Kép
Mit jelent az, hogy saját felelőségedre? Én úgy tudom, hogy 4-et még vissza lehet kérni. Vagy nem??

Borsókás Kép
Neked hol és mikor volt hsg-d és ki csinálta?

*

Kép
Kép
kiscsillag

Zsebi Kép
2 millió lett. Kép Azt mondták, ha inszem napján ennyi lesz akkor nem csinálják meg!! Kép Hát azért idegeskedhetek most, hogy legalább megtudják csinálni, ha már ott vagyok!! Apa szedi addig az aloe verás cuccost, ha megkapjuk végre Tikotól. Kép

*

Kép
Kép
kiscsillag

Kiscsillag Kép
ezt nem értem. 2 mióval hogyan merült fel az inszem gondolata???
ha nincs annyi, akkor elúszott egy hónap. Légy határozott borítsd rá a dokira az asztalt, és lombikra menjetek.
Nálunk is ennyi szokott lenni a páromnak,de nem inszemeztünk. Hányszor volt a párod spermavizsgálaton? ha volt már akkor több volt?
én elmennék most még 1 analízisre, ha az is ennyi, akkor felesleges készülni az inszemre.
3-t lehet max. visszakérni normál módban.

Éden Kép
drukkolok!

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok Lányok!

Látom van izgulni, drukkolni való bőven Kép
Nekem annó árnika krémet ajánlottak a progi szuri helyére. Párszor kenegettem, de a masszír nekem elég volt.
Zsebi, kérdőjelecske mit jelent? Ha várakozó álláspontot, maradhat Kép
Ritkán jövök, de sokat gondolok rátok! Engem még mindig nagyon felkavar a baba téma, főleg, hogy most nagyon messzinek látszik a következő kezdés...
leona

OrsiKép
Igen, még mindig csinálom!Ma már a 36. napon vagyok, és kb. 5-6 kg ment le. Hát, én is kiváncsi vagyok, mi lesz a vége!Kép
Kép
HA nem ismernéd még, nézd meg ezt az oldalt. Sok használható recept van rajta, már ha van időd külön magadnak főzőcskézni. Nekem nem mindig van.
http://195.184.19.155/mindmegette/index.php?apps=fogyi-receptek

WishKép
Sokat gondolok rátok, nagyon szorítok, hogy végre sikerüljön célba érni! Szerintem, ha abbamaradt a barnázgatás, az még jót is jelenthet!Kép

ÉdenKép
Ez a négy kis margaréta nagyon jó hír! NAgyon szorítok, hogy legalább a fele veletek maradjon úgy 9 hónapra! Részvétem a sajgó popsi miatt!Dehát mindent a cél érdekében!Kép

MkaKép
Neked is mennek a drukkok! Te hogy viseled a szurikat?Kép

KiscsillagKép
Nekem Szmatona doki a Kaáliban Dr. Gozárt ajánlotta, aki a Kútvölgyi Kórházban dolgozik. Õ csinálta meg ott a HSG-t még tavaly októberben. Szerencsére minden rendben volt.Kép

Borsókás

Borsi
borsókás

Borsókás Kép
de ügyes vagy Kép
az oldalt én is néztem Kép én úgy csinálom, hogy magamnak főzök Kép és a páromnak turbósítom mindig valamivel.
Ma ebédre én tojást eszek egy kis zöldsalátával, vacsora meg sült lazac lesz, nekem salátával K.nak meg kapros tésztával.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

OrsiKép
Nekem ma keményítő-napom van. Fűszeres sült krumpli lesz a menü.
Én is így próbálom meg mindig szervezni a főzést, de azért nem mindig sikerül. Mindenesetre kitartást ad diétához!Kép
hogy áltok a telekkereséssel? Kinéztél már valamit?

B.

Borsi
borsókás

Kedves Zsuzsannák : boldog névnapot kívánok sok szeretettel !!

Sajnos képet nem tudok beszúrni, gondoljatok ide egy hatalmas csokor virágot ! Kép

Bzsuska : gratulálok a két manócskához , biztosan én is zokotam volna... Kép Hogy érzed magad, nincs hányinger, stb ?

Mka és Éden : nagyon drukkolok nektek !

Wish : messze van még a teszted ideje, igaz ? Húú, Dévai doki jól kiváratja az időt, az tuti Kép

mniki

Borsókás Kép
Nézd meg a mailod légyszives!

Orsi Kép
2 vizsgálat volt és mind a kettő megerősítette. Kép Papp professzór pedig azt mondta nem lehet rajta segíteni. Kép Úgy gondolom egyet megpróbálunk, aztán ha nem sikerül egyből lombik! Ez az egy még belefér! Kép Nem annyira kockázatos és nem kell annyi szuri sem, én még bízom a csodában!!! Kép

Mniki Kép
Szeded már az Adimetet??

*

Kép
Kép
kiscsillag

Sziasztok,

Hajrá Éden, hajrá Wish!
Az első progiszurit én a Kallaiban adattam be, ott Fenistil gélt, és masszírozást javasoltak az injekció helyére.
Nekem ez eddig bejött, naponta többször kenegetem, masszírozom mostmár mindkét csípőmet, így elviselhető a dolog, az injkeciók beadása nem fáj.
Éden, Wish természetesen velünk maradnak az apróságok Kép Nem is lehet másként. Én nagyon sokat biztatom a pockokat, és nem foglalkozom azzal mikor lesz a teszt, mert önmagában nem a teszt a lényeg, hanem hogy velünk maradjanak az apróságok, nem igaz?

Szép napot mindenkinek!
Mka
Vendég

Borsókás Kép
most informálódunk az önkormányzatoknál, hogy a telkek milyen övezetben vannak, mert ez nagyon nem mind1. Ha megvan a kis listánk, akkor szerdán elvileg már én megnézem majd a lehetséges versenyzőket.
Próbálok kitartani diéta ügyben Kép

Kiscsillag Kép
nekem akkor is furcsa, hogy ilyen kevésre inszem. Mert ha mindig ennyi és ennyivel nem inszemeznek, akkor mit várnak majf az inszem napjától? hogy akkor véletlenül valamiért több lesz?

Orsi
KépKépKép
icsilya

KiscsillagKép
MAil ment!

Borsókás

Borsi
borsókás

Sziasztok

először is köszönöm szépen a gratulációkat és a névnapi jókívánságokat.KépKépKép

Lányok a progiszurit szokjátokKép! Mert a 12.hétig adni kell(elvileg)KépAz én fenekem már immunis. Kéthétig ugyan jégzselés borogatással aludtam, most már szinte masszíroznom se kell. Megszokta a szervezetem. Hát nem egy leányálom, de a célért mindent. KépKitartás!!!
Hálistennek nekema legjobb barátnőm ápólónő volt valaha, így ápoljuk a kapcsolatunkat és mindennap találkozunk egy szuri erejéig legalább. Vagy ő jön hozzánk, vagy én megyek hozzájuk! Így egy kicsit szórakoztatóbb mintha ügyeletre kellene rohangáli.

Wish ezerrel szurkolunk és babaragacsok száguldoznak feléd!!! A betegség még jól is jöhet a lombik alatt. Tudod a szervezeted nem a babókra figyel. Én a leszívás előtt 38 fokos lázzal feküdtem és most is szinte mindig van valami bajom. De most felszívtam magam és nem hagyom magam!!!!!!!!!!!!!!!Kép

Orsi!
Köszi a mailtKépKépKép

Zsebi!

K. ügynökhöz nem megyünk holnap mert így fölöslegessé vált. Ma reggel mindent megbeszéltünk telefonon. A köv. UH. márc.07-én lesz. Csak bírjam kivárni.Kép

Fogyózóknak kitartást!
Én is csináltam több mint két hónaoig. 10 kiló csusszant le rólam. Sajna aztán szépen vissza is kúszott. De ti ügyesebbek lesztek mint énKép.

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

OrsiKép
Ez nagyon jól hangzik! Akkor már rövidesen meglesz a telek, és lehet az építkezéssel foglalkozni! Nem irígyellek miatta!Kép

KiscsillagKép
Nekem is fura ez a 2 milliónál inszemezés dolog. A páromnak legutóbb 12 mió volt, de persze többségük nem volt ép szerkezetű. De szerintem így is felette van a 2 mió-nak. Mégis lombikozunk.Vajon miért erőltetik nálatok az inszemet?

B.

Borsi
borsókás

Icsilya, Borsókás Kép
Nem vígasztaltok nagyon. Kép Nem tudom miért erőltetik az inszemet. A Papp doktor mondta, hogy kettőt meglehet próbálni. Õ mondta, mi elfogadtuk. Mást nem nagyon tudtunk csinálni. Kép De most már mindegy, most már úgy vagyok vele, csak történjen valami! Kép

Borsókás Kép
Mailod nézd!! Kép

*

Kép
Kép
kiscsillag

Kiscsillag,
azért írtam, hogy saját felelősségemre, mert ott leiratták velem, hogy "én és a férjem" kértük a 4-et, és aláírásunkkal hitelesítettük is.

Fogyizó Lányok,
kitartás! Két éve a férjemmel mi is végigcsináltuk a 90 napos kúrát, a férjem 11 kg-t fogyott, és a mai napig nem szedett vissza egy dekát sem, én meg kb. 6 kg-t fogytam, és jelentem, vissza is jött mind az utolsó dekáig :-)). Azóta is velem vannak a kilók...

Mka,
szóval Fenistil a sajgó hátsómra... Mindjárt szét is nézek a lakásban, hátha van ilyenünk itthon.
Már bennem is él a mindent a babá(k)ért szlogen, úgyhogy ez legyen a legkevesebb, csak megtapadjanak.

Utólag boldog névnapot kívánok a Zsuzsáinknak! Mivel nem tudom, hogy kell ide virágokat, meg efféléket beszúrni, így hát küldöm nektek a mai szép tavaszi napsütést!

Éden
Éden

Éden!
Nagoyn nagyon drukkolok és teljesen megértelek hogy négyet kértél vissza én is ezt tervezem, ha lesz annyi szép. Kép

Szurikra én mondtam hogy tesssék borogatni nem öt percig akár egy órán fél napon át is nem túl hideg vizsesse. És van még egy krém majd megnézem a nevét nekem még azt mondták azzal kenegessem a helyét, illetve szuri után ovatossan a helyét masszírozd nem erősen olyan kellemesen. Kép Most látom hogy Wish is leírta már mindegy ha begépeltem hagyom. Kép

*
Nem is értem két milliónál miért akarnak inszemet, szerintem ezt Krizsa felül fogja bírálni. Hisz tizenkétmillió alatt ő maga mondta nem érdemes inszemet csinálni. Kép

Leona!
Kérdőjelet akkor szoktam rakni ha valaki már rég nem jelentkezett és hátha olvas minket és látja hiányolom ám. Kép
Hidd el hamar eltelik a hátralévő idő és belevághatsz az újabb lehetőségbe. Kép

Mka!
Drukk megy neked is folyamatosan!!!!!!!!

Zsebi

Wish!
Drágám kétség nem fér hozzá sikerülnie kell, veled állomdtam és gyönyörű nagy pocid volt. Tőlem folyamatosan mennek az extra drukkok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Örülök,hogy neked már jobb a szuri helye

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok lányok!

Nem fogjátok elhinni, mi történt már megint velem. Csináltam tegnap délután egy tesztet és pozitív lett. A ma reggeli is az lett. Felhívtam a drnőt, azt mondta menjek vérvételre. AZ eredménye pedig az lett, hogy semennyi HCG nincs a szervezetemben, nulla. Csak azt nem értem, hogy a teszt hogy lett negatív. És nem csak én láttam, mert ha csak én látom, akkor azt hiszem képzelődök, de a párom is látta. Ott volt az a rohadt 2 csík. Úgyhogy ez rejtély számomra. Ez most jobban letaglózott, mint a lombik után, nem tudom miért, de ez van. Kép

Tiko

tiko

Tiko Kép
szerintem biokémiai volt ez most... elindult valami,de aztán megszakadt a folyamt.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!

Éden Kép Mka Kép drukkok mennek a tapadáshoz!

BZsuska Kép
Ez aztán a hír, gratulálok Kép

Lányok!
Én ma voltam konzultáción.
Volt fizsós feltöltésem, meg csináltak egy clamydiát, s más nem is kell, csak majd közvetlen az akció előtt a vérkép.

Volt másnak is ilyen katéteres sós feltöltése? Mert az lenne a kérdésem, hogy neki is fájt-e és picit vérzett-e utána?
Nekem nagyon furi volt, mert 1 helyen akadt a víz és az fájt is. De azt mondta a dokim, hogy nem baj, mert a babának feljebb kell beágyazódni. Előtte UH-t is csinált. Ha cysta lenne, azt látta volna az UH-on???
Írjon lécci, aki tudja! Köszi.

+ Állítólag szórom a vírust... tud valaki egy ingyen letölthető vírusírtót? Köszike, bocsi, ez nem tartozik a topikra igazából....

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?