Süni! Mostmár irgumm-burgumm. Minden reggel itt könnyezem a gép előtt a gyönyörű verseid miatt! Ezt az újat nem ismertem, de nagyon szép! Köszönöm ismét Neked, hogy ilyen szépeket találsz...( A családom lassan javasolni fogja egy pszichológus felkeresését! Gabszi=Bögőmasina
)
Kelimoni, én sem lettem volna agresszív az ügyintézővel,ám. Csak a lehetőségeket vázoltam, amik kis jóindulattal működtek volna, és persze felháborodtam.
Életemben egyszer történt csak, hogy valami "hivatalos" személynek ellent mondtam. Balázs kórházba került kiszáradással, és a doktornő nem találta a vénáját, majd egy törött végű kanült próbált beleerőszakolni az addigra már apatikussá váló kicsi vénájába. Ezt még megbocsátottam volna neki (mindenki hibázhat!), de azt mikor erre Balázs sírni kezdett, és rászólt, hogy ne hisztizzen (2 éves, és engedelmesen tartotta a kezét), majd kitalálta, hogy azért sír , mert én + apa is benn vagyunk, és ha kimennénk neki sokkal könyebb lenne! Na, erre mondtam, hogy teszek rá, mitől könnyebb neki, hogy képzeli, hogy cserben hagyom a gyereket, és itt hagyom egyedül? A párbeszéd még folytatódott, de a részletekkel nem untatlak titeket.... azt hiszem, itt jogos volt a felháborodásom!
Pirinyocska, mi nem ismerjük egymást a Családinetről véletlenül? Miért ragaszkodtok a titkos örökbefogadáshoz, szabad ezt megkérdeznem?
A táblázatba szerintem mindenki bekerülhet!!
Budapesti TEGYESZ lista?
Moncsi, de jó , hogy végre előbújtál!!! A TEGYESZ listáján Te is elől vagy már, igaz?? Mi biztos ismerjük egymást a Családinet parkolósából!!
(Lehet, hogy nem emlékszel rám...én már kiparkoltam
)
Kizsó, az altatást én is megjártam Balázzsal! (Én is hunyó voltam, persze, mert olyan jól esett elkényeztetni! ) A kislányunknál ugyanarra az elhatárizásra jutottam, mint Te. Hogy mi lesz belőle??? Erről, majd akkor írok...
Melyik fogyókúrát csinálod? Hildussal a 90 napost csináljuk, de a mindmegette.hu sok ötletet tartalmaz. (Simineni is 90 napost csinált ! )
Marcianyu, neked is megy anyósüző sugi: ++++++++.
(Ártani nemhasznál!
)
Nikinozso, nem biztos, hogy a minisztérium füle botját sem mozgatja. Csak védik a mundér becsületét, de maguk közt jól odamondanak az ügyintézőnek! Nem lehet ez a reménytkeltőbb változat??
Gabi