Sziasztok!
No, felépültem a buliból!
Nem ám, nem volt semmi gáz! Finom volt a svédasztalos kaja, kétszer is mentem
. Egyszer meleg fokhagymás husikát ettem krumplival és rizzsel, utána pedig hideg cuccokat, franciasali, majokuki, sonkatekercs, stb. Ja és persze az elmaradhatatlan sütemény!!
Azt hiszem feketeerdő kocka volt. Hm..
A zene is elég jó volt, annak ellenére, hogy rosszat hallotunk róluk, jól játszottak és soik mindent. Fél háromra értünk haza, és mivel én sem tudok sokáig aludni, nagyjából azonos időpontban mindig fent vagyok (mint Szonja!
). Kb 8-kor már fent pislogtam, így délutánra el is nyomódtam, mint akit agyonvertek.
Így lefeküdtem kicsit aludni, amiből az lett, hogy este alig tudtam elaludni.. Nálam mindig így megy, ha sokáig kimaradok. Reggel normális ébredés, délutánra nyomottság, estére/éjjelre meg virrasztás.. Tök jó.
Fénykép nem készült, nem gondoltam rá, hogy kellene, így nem tudjátok meg miben voltam..
Nem volt különleges, egy fekete naci, és egy olyan felső, aminek az ujja és az alja cikk-cakkosra van vágva. Kényelmes volt, mert nem volt szűk, de nem is lógott rajtam.
Gabi,
hát, tényleg érdemes ám körülnézni több helyen ház-ügyben. Pláne, ha ekkora különbségek vannak árban. És azzal is számolni kell, hogy kell-e még rá szánni egy kis felújításra, vagy jó úgy, ahogy van. Ez is változó, hogy ki milyen mértékben gondol a felújításra, de én pl. a kádat, WC-t, csapot tuti kicsrélném, mert az azért legyen új. Még akkor is, ha a másik, ami a házban van, viszonylag jó állapotban van.
Nici,
no, milyen volt az első apás fürdés? Õ is fürdette, vagy csak ott volt? Én épp tegnap mondtam anyunak, hogy az első fürdetésnél azért ne tömörüljünk be százan a fürdőbe, ne álljuk tök körbe azt a gyereket, elég, ha Gábor és én ott vagyunk, ő nézze kicsit messzebbről. Mondjuk az ajtóból. Azt mondta nem is akar nagyon közel jönni, mert úgysem merne segíteni, állítólag minket is az első napokban/hetekben nagymamánk fürdetett..
Anyu totál be volt sz...a!
Mondjuk én is, de majd csak lesz valahogy.
Erika,
köszönöm az infokat a pénzes dolgokról!
Sajnos tudom én is, hogy nem egy-kettőre kapjuk meg őket. Január eleje óta nem dolgozok, de még egy huncut forintot sem kaptam táppénz címen..
Azt mondják ez is szépen rendszeresen jön majd, csak az elsőre kell sokat várni, mert rajt ülnek egy csomót. A többit (anyasági tám., TGYÁS, stb) meg majd utána.
És még amit kérdezni szeretnék, hogy most amikor majd adom be az igénylést az anyaságira és a TGYÁS-ra, akkor nem kell semmit az égvilágon kitölteni a GYED-del kapcsolatban? Mert van egy olyan nyomtatvány, hogy IGÉNYBEJELENTÉS CSALÁDTÁMOGATÁSI ELLÁTÁSOKRA, és ennek az elején vannak a lehetőségek, hogy mit igénylek, és többet is be lehet jelölni egyszerre, hiszen van, amit párhuzamosan adnak. Szóval itt van olyan, hogy CSALÁDI PÓTLÉK, ANYASÁGI TÁMOGATÁS, GYES, GYERMEKNEVELÉSI TÁMOGATÁS. Akkor ezen egyidejűleg a családi pótlékot és az anyaságit igényelhetem? A TGYÁS-t máshol kell?
Eszti,
és mit csináltatok a Fertő-tónál?