Új privát üzeneted érkezett!

És még mindenkitől a kérdéseim sorozata Kép :

Szülés után kapjuk ugye az anyasági támogatást, azt az egyszeri ötvenvalahányezres pénzt. Ez OK. Van a családi pótlék, ezt is már az elejétől kapjuk "elvileg" (mire ideér! Kép)
Van a TGYÁS, amit lehet igényelni a szülés várható ideje előtt 4 héttel, és ezt kapjuk, még 5 hónapig. Szóval a kérdés az lenne, hogy amikor ez közeleg a végéhez, akkor lehet igényelni csak a GYED-et, vagy már most is, a többivel egyidejűleg kell beadni az igénylést, és ott úgyis tudják, hogy csak a TGYÁS lejárta után folyósítják? Illetve: akkor egyidejűleg kapjuk a TGYÁST és a GYED-et, vagy egymás után?

nadine81

Homeós bogyót nem kell íratni bemész és kéred. Állomás patikában minden van , Magyar utcaiban is sokminden.. Itt egy link:
http://www.mimnet.hu/0100_hun/index.asp?go=0100_informacio/0200_publikacio/view/ &pid=18
Vendég

Arnica c30 a leghasznosabb...

Hivatali dolgokhoz nem tudok mit szólni, én is kíváncsian várom hogy mit mikor kell...
Vendég

Azt, hogy feliratni, úgyis úgy gondoltam, hogy ott adnak. De ha én nem tudom, hogy mihez mit kell/lehet szedni, ott is útba tudnak igazítani? Vagy már úgy menjek (pl. a beszúrt link alapján), hogy tudom miből mennyit kérek mire? És ezek drágának mondhatók, vagy nem vészes vagy olcsó? Melyik kategória? Kép

nadine81

Nicika!Fel a fejjel el fog múlni a depi.Nem tudsz ellene semmit sem tenni.Én is átestem ezen.Ültem a bölcsö mellett és potyogtak a könnyeim és állandóan kérdezgettem magamtól:végig tudom e ezt csinálni,jó anya leszek,stb?.Aztán azokra gondoltam akik már felnevelték a gyereküket és bár nem lett jobb de legalább némiképpen a kételyeim elszálltak.
Sírj ha az esik jól de el ne keseredj!

Viol!én sajnos ehhez már nem tudok hozzászólni mert régen volt.

Vero!Köszi elolvastam!Este talizunk!

KépKép
eszti76

Azt hiszem lepattanok, még vasalnom is kell!! Kép
És a mosógép is lejárt!
Kép

További kellemes hétvégét! Kép

nadine81

:lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára katus78 2008.09.18 13:08-kor.

katus78

ok Eszti!

Viol!
Olyan 300 Ft körül vannak, de meg is kérdezheted tőlük van ingyenes telcsiszáma az állomás patikának: http://www.allomaspatika.hu/magunkrol.htm

Ha bizonytalan vagy a Hársné Unger Klárát keresd ő egyrészt gyógyszerész (igazi), másrész homeopata és nagyon ért hozzá. Katus azt mondta őt tanította is, amikor asszisztensnek tanult. Meg kéne tőle kérdezni ha visszajött Sopronba h szerette-e. A Klári mindig délelőttös és az Állomás P-ban van.
Vendég

Ingyenes szám a többieknek is szól, én amikor az Áron kicsi volt sokat hívtam a patikát hogy ezt meg azt szabad-e. Mostanában nem annyira, egyrészt van a a net, másrészt az anyósom (gyógyszertári asszisztens) és az Eszti is értenek csomó gyógyszerhez...
Vendég

Katussal elírtunk egymás mellett...
Vendég

Niki!Ez velem is elő fordult volt,hogy minden nap.Pár hét alatt elmúlt.Levi 5-óránként szopizott.Azt mondják,hogy az 5-után fel kell kelteni nehogy kiszáradjon.

Vero!Reggel szopi délben főzelék délután 4-kor gyümölcs kekszel v. babapiskótával este szopi.
Vendég

Most elbúcsúzom csajok!Jó hétvégét mindenkinek!

KépKép
eszti76

Gabóca!

Na, valami ilyesmi volt nekem is. Aztán a 10. hónapban mégegy étkezést el akartam hagyni, és azt mondták h akkor tejcit kéne neki adni mert délben már főzelékezett (5 hónapos kora óta), délután már nem emlékszem mit evett de azt hiszem ő is valami keksz, kifli vagy pékáru cuccot...

Olyan rég volt, elfelejtettem!

Gyerekek 75 kilo vagyok!!!

Kép
Vendég

Az nem is sok!!Apával gyakoroljuk amit eddig tanultam háááát vannak gondjaim,de már kezdem érteni őket.
Vendég

Helloka!

Most nem írok, csak annyit, Erikáék jól vannak, csak az utóbbi napokban nem érezte túl jól magát, kicsit világvége hangulata volt, de hamarosan jelentkezik! Kép

KépKép

nadine81

Katus, Vero
köszönöm a homeos dolgokat, valószínű az lesz, hogy egy délelőtt bemegyek majd, és megkeresem azt a nőt. Elmondom mit akarok, miért. Közben megtaláltam azt a papírt, amit kolleganőm írt, ő is ezt a nevet mondta! Kép

Vero,
akkor az a 75 kg sok vagy kevés? Nem tudtam megállapítani, nem volt mögötte vidám vagy szomorú jel! Kép

Gabi,
menni fog az, hidd el! És úgy sokkal könnyebb, ha van melletted valaki, aki gyakorlott sofőr és elmeséli, hogy mit hogyan, miért, merre, meddig! Kép

Na mára tényleg elköszönök!

nadine81

Szia!Mikor mentek?Szép lény ám?Bár szép vagy.KépKépMégegyszer nagyon jó bulit egyetek igyatok "csak mértékkel".Csinálj képet miben voltál.Mára elköszönök.Mindenkinek szép estét és jó éjt!Kép
Vendég

Sziasztok!

Nicika! Mégegyszer is gratulálok, Szintia nagyon helyes kislány! A depi elmúlik majd hamarosanKép

Nadin, nekem sohase volt gondom a fülbevalókkalKép

Kép
Kép
Kép
amica

Picit bekukkantottam hozzátok! Sajnos nem tudtam nagyon visszaolvasni! Mindenkinek köszönöm a depis megnyugtatást! Képzeljétek ma még nem is sírtam! Kép Tegnap este megvolt az első pancsi! Pici lány már nagyon nyügös volt, éhes is volt, úgyhogy annyira azért nem élvezte. Apa lemaradt róla, úgyhogy majd ma bepótoljuk!
Kiscsaj egyébként szerintem jó evő és jó alvó! Mérlegünk ugyan nincs de látom hogy hízik mert tokásodik a kis drága! Kép
Na puszi nektek!

Erikának meg kitartást! Kép

KépKép
nicika

Nadin! Meg tudod mondani hogy pontosan honnan töltötted le az igénylős nyomtatványokat? Tudod a Magyar Államkincstárast! Mert én kerestem, de nem találtam! Köszike

Nicika (Szintia 1+1)

KépKép
nicika

Sziasztok!

Látom ma mindenki pihen!Kell is néha.
Ma megint okosodtam egy kicsit.Ma voltunk itt a hegyen megnézni egy házat ez a velünk szemben lévő hegyháton van.Sajnos az elrendezése nagyon nem jó és drága is 10 milla és még 2 millát rá kéne költeni.Ennyi pénzünk nem lesz én meg kölcsönbe nem akarok belemenni elég lesz a kocdit fizetni.Azért drágálottuk,mert itt Kanizsán erre fele 4-5 ért mennek a házak és szerintem nem is fogja egyhamar eladni.Na mindegy még keresgélünk.Most megyek,mert a fiúk mindjárt végeznek a pancsival.

Nadine!Milyen volt a bál?

Niki!Nem is kell elkeseredni a depi miatt szerintem minden anyukán kijön valamilyen formában.Rám olyan honvágy tört heteken keresztül,hogy minden nap bőgtem.De egyik napról a másikra elmúlt.Te is túl leszel rajta.
Vendég

Jó reggelt!
Mindenkinek nagyon szép napot ebben a napsütéses időben.Kép
Vendég

Ezt Áronnak küldöm!Kép
Vendég

Szasztok Csajok!! Élek ám még, csak az elmúlt pár nap kicsit sok volt. Nem éreztem túl jól magam, apa is itthon volt,teljesen rákattant a gépre, na meg nagyokat sétáltunk Alízkával. Szombaton volt 1 hónapos!!! Hihetetlen.
Örülök, hogy ti jól vagytok.
Nicika, Gyönyörű Szinti baba, nagyon szépek a képek. Remélem te is jobban vagy már, és elmúlik ez a depis korszak. Nekem is volt, én még a kórházban is bömböltem, mikor anyuék eljöttek, meg mikor a Peti hazament. KO. Itthon is tartott egy két napig. Minden ok nélkül sírtam. De szerencsére elmúlt, főleg hogy jön a jóidő, nagyokat sétálunk. Kép
Ti mikor mentek levegőzni??
Jó hogy Szintike jó evő, és hogy szépen gyarapszik. Hánykor fürdettek??
Milyenek az éjszakák??

Nadine, tényleg jól esett, hogy érdeklődtél felőlünk.! Milyen volt a buli?? Jól tettétek hogy elmentetek, amíg lehet. Utána egy ideig úgyis a babához kell mindent igazítani, főleg ha sokáig szopizik.

Gabó, ha minden jól megy, márpedig miért ne menne, mikor lesz jogsid??
Gondolom kicsit tömény egyszerre a sok szabály, de rá kell jönni, és akkor már egyszerű lesz minden.
Mekkora házat szeretnétek?? Hihetetlen micsoda árkülömbségek vannak a városok közt. Itt 10 millióért meg se mutatják, még a leglerobbant házakat sem. Kép
Pedig mi is arra vágyunk.

Lányok! Egy kérdésem lenne. Holnap megyünk a kórházba csípőszűrésre. Azt tudom, hogy a gyerekosztályon van, ahol a vérvétel, csak az első emeleten. Ugye jól tudom!!
Fel lehet oda babakocsival menni??? Gondolom van nagy lift ott is. Nem?

Erika

Kép
Kép
nercsi

Viol!!
A TGYÁS GYED-es kérdésedre:
Az egyszeres anyasági támogatás: 58050ft.
A TGYÁS, és a GYED kb. annyi, mint a táppénz. A TGYÁS-t lehet igényelni a szülés várható időpontja előtt 28 nappal, de szerintem neked felesleges, mert te táppénzen vagy. Ez jár kb. 6 hónapig, akkor kell a gyedet igényelni, ami a gyermek 2 éves koráig jár. De pénzben a kettő szerintem ugyanannyi.
A születési anyakönyvi kivonatot, az okmányirodába kell kérni, utána tudod a családi pótlékot, meg az egyszeres anyaságit intézni.
De nem neked kell személyesen!!
Meg a kórházba is elmondanak mindent, adnak igazolásokat is.
Nem egyszerű mire mindent elintéz az ember!!
És még csak az egyszeres anyaságit kaptam meg, mást nem. Már várom, mert jan 5. óta, nem kaptam pénzt.

Erika

Kép
Kép
nercsi

Szia Nercsi!Mi volt a baj,hogy nem érezted jól magad?Apa segít?Ugye milyen gyorsan megy az idő!Minha tegnap szültél volna!Ezt a szép időt ki is kell használni.A szabályok már mennek a Balázs sokat gyakorol velem ez tök jó.Igen Kanizsa ebből jó,hogy itt "potom"pénzért kapsz egy családi házat itt a hegyen v. a környéken.
Vendég

Sziasztok!
Nercsi!Igen jól tudod ott van a csípőszűrés és van egy helyiség is ahol ha szükséges meg lehet szoptatni a babákat.Lift is van így könnyen fel lehet jutni.Beteg voltál vagy lelki kínok gyötörtek?

Tiszta gáz,hogy a mi juttatásaink akár 1hónapot is késhetnek de ha mi nem adjuk fel a csekkeket 8 nap után büntit kell fizetnünk.Kép

Viol!Na,hogy sikerült a bálozás?Az én bulim nagyon jól!KépIgaz nem aludtam utána sokat mert Szonja fél 8 kor ha esik ha fúj felkelt én meg kb 2-kor értem haza és fél4-ig forgolódtam.Aztán tegnap mint akit megcsípett a cecelégy egész nap kókadoztam.
Azért részt vettünk a vasárnapi családlátogatáson majd lementünk a Fertő-tóra.
Fél 9-kor aztán már húztuk is a lóbőrt a Szonjával egészen a már említett szokásos reggel 1/2 8-ig.Kép

Gabóca!Az az ár valóban sok Kanizsai viszonylatban.Ott él anyukám testvére azért van-ugyan csekély mennyiségű-infóm e téren.

KépKép
eszti76

Kép
Kép
2 kép, az 1 hónapos lánykáról!!

Erika

Kép
Kép
nercsi

Gabó, kicsit elfáradtam, az volt a baj. Apa itthon volt, nem pihentem annyit amennyit szoktam. Meg a közérzetem sem volt az igazi. Amúgy sokat segít, most már fürdetett a héten, nagyon élvezte. Kép

Erika

Kép
Kép
nercsi

Eszti, köszi az infót!!!
Szoptatni remélem nem kell ott. Sokat kell várni??

Erika

Kép
Kép
nercsi

Nercsi!Nagyon szép a kis Alízkád!Milyen érdeklődően figyeli mi is történik vele.
Nálunk úgy van,hogy ha a férjem itthon van akkor olyan mintha 2 gyerekem lenne.KépA tél így telt el ugyanis autókozmetikázással foglalkozik és télen nem nagyon hozzák az autókat.Most viszont,hogy pár napja kisütött a napocska és plussz fokok vannak beindulni láttszik a munkája így ismét egy gyermekes anya lettem.Kép

Lányok végre süt a nap!Nagyokat sétálunk és egy kis napenergiát szívunk magunkba.Ti is tegyetek így!Kép

Katus!Itthon vagytok már?Feltöltődtél?

KépKép
eszti76

Ha ott az orvos nem kell sokat várni.Úgy emlékszem,hogy kb 6 baba mehet be egyszerre és az orvos"futószalag"módszerrel vizsgálja meg a piciket.Mi hamar végeztünk pedig elötte Szonja veséjét is ultrahangozták(az UH szintén ott van mint a csípőszűrés)mert születéskor valamit látott ott a gyerekorvosKépde végül kiderült,hogy csak pangó pisi volt.Képkb:1/2 óra volt a 2 vizsgálat összesen a várakozással együtt.

KépKép
eszti76

Nercsi!Gyönyörű Aliz baba.Hatalmas kiscsajszi!KépMekkora barna szemei vannak.A tiéd barna?Kép
Vendég

Nercsi! Milyen más már Alíz mint pár naposan a kórházban! Tündéri baba! Kép

KépKép
nicika

Eszti!És ti voltatok már itt?Igen ezt mi is nagyon sokallottuk főleg,hogy a Szentgyörgyvári-hegyen van egy kétszintes alul 2 szoba+nappali,amerikai konyha+étkező,fürdő+wc,előszoba fölül 2 szoba 6.1 ért.Bár ezt nem láttuk nem tudom milyen lehet ennyiért és mennyit kéne rákölteni és ami a legfontosabb mennyire van közel az úthoz.Amit tegnap megnéztünk én úgy gondoltam,hogy egy 5-6 ért fogja árulni talán akkor még elgondolkodtunk volna rajta,mert kb.2 millát rá kell költeni és úgy okés lett volna.De így 10-ért nem is foglakozunk vele.Remélem találunk majd megfelelőt.Azt hiszem mi is elmegyünk a husival sétálni a hét végére megint mondja a lehülést és a havat.Remélem hó azért már nem lesz.Szép napot mindenkinek.KépKép
Vendég

Sziasztok! Kép

No, felépültem a buliból! Kép Nem ám, nem volt semmi gáz! Finom volt a svédasztalos kaja, kétszer is mentem Kép. Egyszer meleg fokhagymás husikát ettem krumplival és rizzsel, utána pedig hideg cuccokat, franciasali, majokuki, sonkatekercs, stb. Ja és persze az elmaradhatatlan sütemény!! Kép Azt hiszem feketeerdő kocka volt. Hm.. Kép
A zene is elég jó volt, annak ellenére, hogy rosszat hallotunk róluk, jól játszottak és soik mindent. Fél háromra értünk haza, és mivel én sem tudok sokáig aludni, nagyjából azonos időpontban mindig fent vagyok (mint Szonja! Kép). Kb 8-kor már fent pislogtam, így délutánra el is nyomódtam, mint akit agyonvertek. Kép Így lefeküdtem kicsit aludni, amiből az lett, hogy este alig tudtam elaludni.. Nálam mindig így megy, ha sokáig kimaradok. Reggel normális ébredés, délutánra nyomottság, estére/éjjelre meg virrasztás.. Tök jó.
Fénykép nem készült, nem gondoltam rá, hogy kellene, így nem tudjátok meg miben voltam.. Kép
Nem volt különleges, egy fekete naci, és egy olyan felső, aminek az ujja és az alja cikk-cakkosra van vágva. Kényelmes volt, mert nem volt szűk, de nem is lógott rajtam.

Gabi,
hát, tényleg érdemes ám körülnézni több helyen ház-ügyben. Pláne, ha ekkora különbségek vannak árban. És azzal is számolni kell, hogy kell-e még rá szánni egy kis felújításra, vagy jó úgy, ahogy van. Ez is változó, hogy ki milyen mértékben gondol a felújításra, de én pl. a kádat, WC-t, csapot tuti kicsrélném, mert az azért legyen új. Még akkor is, ha a másik, ami a házban van, viszonylag jó állapotban van.

Nici,
no, milyen volt az első apás fürdés? Õ is fürdette, vagy csak ott volt? Én épp tegnap mondtam anyunak, hogy az első fürdetésnél azért ne tömörüljünk be százan a fürdőbe, ne álljuk tök körbe azt a gyereket, elég, ha Gábor és én ott vagyunk, ő nézze kicsit messzebbről. Mondjuk az ajtóból. Azt mondta nem is akar nagyon közel jönni, mert úgysem merne segíteni, állítólag minket is az első napokban/hetekben nagymamánk fürdetett.. Kép Anyu totál be volt sz...a! Kép Mondjuk én is, de majd csak lesz valahogy. Kép

Erika,
köszönöm az infokat a pénzes dolgokról! Kép Sajnos tudom én is, hogy nem egy-kettőre kapjuk meg őket. Január eleje óta nem dolgozok, de még egy huncut forintot sem kaptam táppénz címen.. Kép
Azt mondják ez is szépen rendszeresen jön majd, csak az elsőre kell sokat várni, mert rajt ülnek egy csomót. A többit (anyasági tám., TGYÁS, stb) meg majd utána.
És még amit kérdezni szeretnék, hogy most amikor majd adom be az igénylést az anyaságira és a TGYÁS-ra, akkor nem kell semmit az égvilágon kitölteni a GYED-del kapcsolatban? Mert van egy olyan nyomtatvány, hogy IGÉNYBEJELENTÉS CSALÁDTÁMOGATÁSI ELLÁTÁSOKRA, és ennek az elején vannak a lehetőségek, hogy mit igénylek, és többet is be lehet jelölni egyszerre, hiszen van, amit párhuzamosan adnak. Szóval itt van olyan, hogy CSALÁDI PÓTLÉK, ANYASÁGI TÁMOGATÁS, GYES, GYERMEKNEVELÉSI TÁMOGATÁS. Akkor ezen egyidejűleg a családi pótlékot és az anyaságit igényelhetem? A TGYÁS-t máshol kell?

Eszti,
és mit csináltatok a Fertő-tónál?

nadine81

Sziasztok!

Délután indulunk haza. Milyen érdekes, most is azt írtam, hogy haza, meg múlt héten is. Hát ez van nekem már mindkettő az.
Gabó te hogy vagy ezzel, melyik haza a haza?
Ha itt vagyunk Sopron, hiányzikKép, ha ott vagyunk Sopronban Pécs, hiányzik.Kép
Szuper volt, de nagyon elfáradtam. Mindenkihez rohangászni, de nem panaszkodom, szuper volt!!!Kép

Nercsi!

Örülök, hogy jobban vagy, van némi elképzelésem, hogy érezhetted magad, fel a fejjel, jön a jó idő!!!Kép
Ha szeretnéd elmehetünk sétálni.Kép
Mi sokat vártunk a csípő szűrésen, nagyon sokan voltak mind a három alkalommal. Elöször uh-gall nézik meg a csípőjüket, utána a doki, minden úgy van, ahogy a többiek már leírták.
Nagyon szép kis Baba Alíz, és már rengeteget, nőt.

Eszti!

Holnap jelentkezem, szerintem a szerda szuper lesz, addigra egy kicsit renbe szedem otthon a dolgaimat.

Gabó!

Milyen volt az oktatás? Remélem, találtok majd egy szuper házat, szurkolok!)

Nadin!

Milyen volt a bál?

Vero!

Én 17kg híztam a 36 hétig. Majd lemegy.
Mi van a pociddal, keményedés?
Sziasztok, majd este Sopronból jelentkezem.
Szép napot!

katus78

Nadine!Szóval szupi volt a buli.Jó későn értetek haza.Táncika is volt?Vagy azt nem válaltátok már be.Jó,hogy elmentetek,mert ki tudja ezután mikor tudtok majd elmenni.Bár nektek picit könnyebb lesz,mert anyudék ott vannak helyben.Bár amíg nagyon picike és 3-4 óránként eszik addig nem igen lehet menni.Én is ezzel voltam meglőve mikor otthon voltunk még a Lőverekbe sem tudtam felmenni a szopik miatt.nem voltam már vagy 3-4 éve és úgy vágyakozom már fel.De majd most!!!KépHúsvétkor ha jó idő lesz tűzök fel ezerrel.

Katus!Örülök,hogy jó volt otthon.Igen nekem is két haza van mint neked.Ha haza megyek akkor is haza meg ha haza jövök akkor is haza.Nálunk már csaK ÍGY MEGY.
A picur elaludt anyudékkal?milyen volt a tánc?Élmény bászámolót ám ha hazaértetek?
Vendég

Katus!Apukád hogy van?Az előbb elfelejtettem kérdezni.
Vendég

Volt egy kis tánci, de csak a lassúakra mentünk be. Kép Nagyon már nem tudtam odabújni, csak olyan öregesen simultunk. Kép

És még Erikának elfelejtettem írni az előbb (BOCSI!), hogy nagyon-nagyott nőtt Alíz, nagyon jól meglátszik ez az egy hónap is! Kép

Megyek, lehet, hogy hunyok egy picit, mert megint álmos vagyok.. Ez most meg a tegnap éjjal böjtje.. Kép

nadine81

Köszönöm a kiscsajdicséreteket!! Kép
Most épp bőg, nehezen akar elaludni. De a kézbenalvást nem akarom erőltetni, inkább hagyom picit, hadd sírjon.
Katus, ti mikor szoktatok sétálni?? Megbeszélhetjük, és valamelyik nap talizhatnánk.
Nekünk is két HAZA van. Győrbe is hazamegyünk, meg Sopronba is. Ez azért tök jó!!
Én is irtóra elfáradok ha hazamegyünk, mármint Győrbe, ott van minden rokon, lótunk futunk egész nap. Bár gyerekestül még nem voltunk, majd húsvétra tervezzük.
Gabó, az én szemem barna,apáé kék. Jó lett volna, ha Alízé is kék lesz, íztam is az elején benn, mert kékesvolt, de szerintem be fog barnulni, mert sötétedik neki. De azért a barna is gyönyörű! Kép
Szép helyen lakhattok, már a hegy neve is jól hangzik, ahol házat néztek. Ez kertváros, vagy a városban van? Nézzetek meg sokat, aztán lehet választani. Ez az a dolog, amit nem érdemes elkapkodni.
Nadine, örülök, hogy jót buliztatok! Pihend ki jól magad!!
A TGYS-t és a GYED-t az egészségpénztárnál kell igényelni, a családipótlékot, és az anyaságit meg a Magyar államkincstárnál. Mindkettő a Kiss János utcában van. A GYED-et majd akkor kell, ha a TGYS lejár.

Erika

Kép
Kép
nercsi

Gabóca!Nagyon régen voltam Kanizsán.Egyszer az anyukám mostohatesójáéknál amikor kb 8 éves voltam és egyszer amikor kb10 de akkor csak a vonatállomásra érkeztünk és oda jött értünk a nagypapám aki Böhönyén lakik.
Szóval gyakorlatilag semmire nem emlékszem a városból.
Hol laktál itt Sopronban?

Katus!Várom a jelentkezésedet.Pici fiad,hogy viselte az utat?

Viol!Én is még nyögöm a tegnapi buli fáradalmait.Szerencsére ebéd után rá tudtam venni Szonját,hogy aludjunk egyet így én is pihizhettem.Lassan azért csak visszazökkenek a rendes kerékvágásba veled együtt.

Délelőtt már 2 órát lehettünk kint a szabadban és mindjárt újra kimegyünk.Remélem ez a hótéma nem fog bekövetkezni mert továbbra is élvezni szeretnénk a jó időt!

KépKép
eszti76

Sziasztok!Merre jártok?Kép
Megjöttünk egy nagyon nagy sétából.Szonja biciklizett én meg nem győztem követni.El is fáradt a kisasszony velem együtt.Most anyósomnál van(egy udvarban lakunk)majd 1/2 8-ra hozza fel.Addíg kicsit írogatok.KépRemélem jön valaki közűletek!
Ja,egyébként itt esik az eső.Kép

KépKép
eszti76

Sziasztok lanyok!!

Nercsi!

Örülök, hogy minden rendben van mar. Nagyon szep kislanyod van, ugye milyen hihetetlen, hogy mar egy honaposak? Annyit valtoztak ebbben az 1 honapban, sokkal erdeklödöbbek lettek, figyelnek mindenre. Mennyi idökre mesz ki setalni? En ma majdnem 2 orat kinn voltam Laraval, remelem nem lesz gond, de olyan szep idö volt, meg persze jol bebugyolaltam. Nalad is kevesebbszer szopik mar ALIZ? Es, hogy telnek az ejszakak? Hanyszor kell etetned?

Nicika!

En is megneztem a kepeket, es a TE kislanyod is nagyon aranyos! Hogy vagytok? Remelem a depi nalad is hamar elmulik. Az biztos, hogy en is erzekenyebb lettem. De sirni csak egyszer sirtam, meg itthon az elejen, mert annyira boldog vagyok, hogy ilyen edes kislanyom van. Mar par orakra a hetvegen elvittem anyosomhoz, meg sogornömhöz, hogy vigyazzanak ra, mert en a ferjemnek segitettem az epitkezesen. De persze minden pillanatban csak nala voltam gondolatban. Kép Hihetetlen, hogy az ember elete mennyire megvaltozik!

Küldhetek valakinek egy kepet a kicsikemröl, hogy feltegyetek Nekem! Meg mindig nem tudom, hogyan müködik! Kép
Ha valaki raer, irja meg az e-mail cimet es küldöm a kepet, Nicikat mar nem akarom ilyennel terhelni.
Köszi elöre is!

Kép
Kép
reni76

Sziasztok!

Bocs, hogy igy eltuntem, de apank vett egy uj szamitogepes jatekot, es o volt a gepen ejjel-nappal. Kép
Nem is tudok mindent visszaolvasni, mert annyit irtatok, inkabb innen folytatom.

A kepeket megneztem.
Erika!
Milyen aranyos Aliz! Jo nagy mar! Annyit valtoznak ilyenkor, es olyan gyorsan nonek!

Nicika!
A te kepeidet is megneztem, es allati edes Szinti! Hogy kisimult 1 nap alatt, es latszik rajta is, hogy szepen hizik!
Hogy megy a szopi? Engem 1 ev utan pont tegnapelott harapott meg a Balint, eddig meg soha. Most viszont mar foggal ugye, kicsit meg is gyult. Most egy oldalrol szopizunk, remelem begyogyul 1-2 nap alatt.

Kepzeljetek mi tortent mult heten. Van egy olyan valamink mint egy bebi komp, de nem lehet benne mozogni, csak bele lehet ultetni a gyereket, es ott jatszik benne. Akkor hasznalom, ha zuhanyozok, mert be tudom huzni a furdobe. Na szoval ebben volt a Balint, en meg gyorsan bementem a furdobe, hogy megmossam a Bence fogat, es hallom, hogy ugat a kutya. Kineztem a furdo ablakon, hatha csongettek, de nem lattam senkit. Mostom tovabb a fogat, ujra ugat. Errefol kinezek a furdobol, es latom am, hogy a Balint kinnt van ebbol az izebol, es meg kb. 5 cm valasztja el a lepcsotol. Szoval indult neki fejjel elore. Ha nem ugat a kutya, leesett volna a lepcson! Tehat kimaszott ebbol a sz.rbol valahogy. Azota van kapu a lepcso tetejere szerelve!

Megyek, majd kesobb benezek meg. Megprobalok feltenni egy kepet errol az izerol, hogy lassatok mirol beszelek.
Kép
Szoval innen kimaszott valahogy ugy, hogy se huppanas, se boges se semmi nem volt...

Kép
Kép
agi

Reni,
ha gondolod, nekem küldheted! Kép
ggviol@freemail.hu

vagy

ggviol@easymail.hu

nadine81

Viol!

Ment a kep!

Köszike

Kép
Kép
reni76

Ami a pancsit illeti, az első két nap én fürdettem, tegnap meg anyu! Kicsit sirogatott, de nem volt vészes! Viszont a tegnapi napunk borzalom volt! Délután 2-től este 7-ig nem aludt semmit! Egyfolytában ciciért könyörgött! Azt hiszem cicifüggő lett a lányom! Kép
Ja és kénytelenek voltunk a cumit is bevetni! De csak délután kellett, mert este már velem aludt. Úgy érzem sokkal nyugodtabb ha érzi hogy mellette vagyok! De annyira félek hogy elrontom! Szerintetek?

KépKép
nicika

Sziasztok!
Reni, tegnap mi is 2 órát voltunk kinn, ügyeket kellett intéznem a városba, kicsit elhúzódott, de a kisasszony végigaludta.
Az éjszakák nyugisak. Mi 8-kor fürdetünk, eszik, aztán fél 10-kor alszik el. Már fél 4-ig is elalszik. Akkor eszik, aztán 7-ig megint alszik.
Szóval egy szavunk nem lehet.

Nicika, nappal Alíz is sokat van kézben, sokszor így alszik el, és így rakom le. De ha utána felébred, már próbálom nem kivenni az ágyból, inkább ott rázogtom picit,és vissza alszik.Olyan is volt, hogy bömbölt 5 percet, aztán elaludt.
Ha éjszaka sírt akkor is hagytam bőgni. Persze tudtam hogy nem éhes, büfizett is, csak nehezen aludt el. Olyan nehéz megállni, sokszor nem sikerül. Persze hallani hogyan sírnak, abból lehet tudni hogy hiszti e vagy valami baj van e, pl. a hasa fáj. Olyankor én is felveszem.
De azért a melletted alvással vigyázz, mert a jót hamar megszokják, és nehéz lesz visszaszoktatni a saját ágyába. Inkább most sírjon többet, aztán rájön ő is, hogy hiába.
Na de nem osztom itt az észt, a kemény 1 hónapos tapasztalatommal.

Ági, Bálint nagyon édi. Nagyon leleményesek, és ügyesek ezek a kölykök. Tényleg szerencse, hogy nem esett baja. A kutyának remélem dupla adag vacsi járt! Kép

Erika

Kép
Kép
nercsi

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?