Új privát üzeneted érkezett!

Bumpy,
csak ugyanazt tudom mondani, amit a többiek is, de ha nem kérdezek/kérdezünk rá el sem mondtad volna? Úgy izgultunk! Na, majd ha jöttök hozzám Ilbával meg Timivel, jót "bulizunk", oké?Kép

A kádba való ülőke 4900 jó magyar forint, szerintem tök jó ár. Vettünk még 20 db textilpelenkát, harisnyákat, cumiláncot (állandóan eltörnek). Nuby üvegre való cumikat nem tartanak, pedig nagyon kellett volna.Kép
Egyébként a 20 pelus és a két harisnya 7000 forint volt! Azt hittem kiejtem a gyereket a kezemből, mikor meghallottam.

Timi,
Szilvike még mindig tündér! Lívi este egyáltalán nem evett és ma is minden alkalommal belealudt félúton az evésbe, ráadásul kakagondok is vannak, mert ma még nem kakilt, viszont többször láttam erőlködni.
Megadnád az e-mail címed? Köszönöm!

Dia,
a Vukot minap láttam valamelyik csatornán. Gondolhatod, hogy nem a Minimaxon vagy a Cartoon Networkon... Tényleg Domika hogy áll a mesékkel?

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Ilba!

Ajánlok egy cumisüveget, ha már muszáj. Kép
Ezt Bencus is szerette!

Kép

Bébikomp!

Bencéé ilyen volt. Azóta elajándékoztuk, de tök jó volt, és soha nem esett vele.

Kép

Mindenképpen CHICCO-t vagy CAM-et vegyetek, csak jótanács. A többi inog, szorul, nehéz, és borul vele. Nehogy valami baja legyen, az én 2. számú királyfimnak. Kép

Puszi: Bumpy
bumpy

Gabuska!

Köszönöm szépen a kedves szavakat.
De, elmondtam volna, csak kicsit később, mikor már nem sírok minden betűnél. Kép
Olyan jó lenne tényleg talizni. Már úgy várom. Kép
Mikorra terveztétek?

bumpy

Ági, ugye tudod, hogy nem számonkérés képpen mondtam!Kép
Hát a múlt hétre terveztük, de behányósodott a família, Benike is rendbe kell, hogy jöjjön szopiilag és Szilvike is csak most gyógyult meg, úgyhogy majd keresünk új időpontot.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Tudom, hogy nem számonkérésként írtad, és tudom, hogy szejecccccc! Tényleg, most olvasom, hogy férjedzoli is beteg volt, meg Ti is. Rendben vagytok? Beni "fiam" (Bocsi Ilba, a Te fiad, de olyan édes, elfogadnám!!!) remélem rendben lesz, és ügyin enni fog. Szilvike, gyorsan gyógyulgass. Nekem meg azt mondta a doktornő, hogy pihengessek, de aztán menjek társaságba, mert akkor fél, hogy depis leszek.
Puszi!
Bumpy
bumpy

Gabi:novum.b.t@freemail.hu

Kép

Kép
novum

ja és az MSN-t is megadom!stasis01@freemail.hu

Kép

Kép
novum

Köszi!
Akkor írok. Mi az az MSN?

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!

Jövök és visszaolvasok, ahogy tudok, most a mai nap képekben! Kép
Minden tök szupi volt, mint 1 évvel ezelőtt, ugyanis Benedek ma 1 éves!!!! Ugye értitek? KépKépKép
Margitsziget és ebéd Nagyiéknál:
KépKép
KépKép
Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Sziasztok!
Gabi!Kép
Domit a reklámok jobban lekötik mint a mesék.KépMég nem igazán foglalkozik a mesékkel,de azért szoktunk mesekönyveket nézegetni.Már most igyekszem megszerezni dvd-n vagy cd-n a NORMÁLIS meséket,hogy azokat nézze majd a nagyfiú ne a Pokemonokat stb..."szar"mesét.Bocsi de úúúúúgy kitudok akadni amikor szombat reggel bekapcsolom a tv-t,hogy majd az ágyból még nézünk egy kis mesét....Erre mit látok?Olyan mesék mennek a tvben,hogy az egyik szörny/mert jóindulattal se lehet állatkának nevezni/kiszúrja a másik szemét,vagy csontvázzá változik stb..Soroljam még?KépÁáááááá,rémes!!!

Bumpy!Kép
Nekünk ilyen kompunk volt,de sose borult vagy hasonló vele Domi.Pedig száguldozott elhiheted.Kép
KépKép

Az MSN olyan mint a skype??Nekünk Skype van.

Végezetül a szokásos napi képek.KépPuszi.Dia
KépKép
KépKép

Kép
Kép
lldicsi

Ilba!Kép
Gyönyörűek vagytok.Kép

Kép
Kép
lldicsi

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, mi is voltunk napozni hármasban, megint itthon maradt a gép.Kép
Nem adtam overállt Lívire, csak harisnyát, két meleg nacit meg két meleg pulcsit+takarót. Hát nagyságrendekkel könnyebben ment az öltözködés, ugye nem kell ecsetelnem. És mozogni is tudott, nem úgy mint abban a sz@rban.

Ilba,
olyan kis tini fizimiskád van a fotókon!Kép Nagyon szépek vagytok tényleg!
Mi vóóóóót a kaja?Kép

Dia,
mikor voltatok lent és merre? Mi 3 óra körül.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!
Most csak gyors beköszönés.
Bumpy fel a fejjel!Együttérzünk veled,és szeretünk téged!(én persze csak képletesenKép)
Gabuska:
Az MSN az olyan,mint a skype(sztem).Tehát online chatelésre alkalmas progi.Látod,ha a másik a neten van és rögtön tudsz vele értekezni.Ha beruházol/unk mikrofonba akkor még szóban is!Vagy lehet webkamerát csatolni hozzá és akkor élőben.KépTegyél fel te is ilyet,ingyenes!És mehet a trécsi Timivel.
Ilba:
Raktáros vagyok egy amerikai-magyar cégnél.Egészségügyi terület,de nem gyógyszer.Inkább műszerek/berendezések,tesztek,sejtanyagok stb.Pl.ha ki akarja vki mutatni a kergemarha kór tüneteit,akkor az országba csak mi tudunk behozni tesztanyagot hozzá.Kép
Miért mondod egyes képekre,hogy "sovi korszakodból való?".Én nem látom azt a plusz tiz kilót,vagyis nincs is.KépLegalábbis a mai séta képeken nem fedezhető semmi ilyesmi.Csak az,hogy Beni milyen aranyos ismét..És csatlakozom Gabuskához,tényleg olyan tinis vagy a képeken.Kép
Ldicsi:
Domika is szupersztár!Nem unjuk ám a fotókat,csak rajta!
Tibi

Kép

Kép
novum

Kép

Marcika és Gergő!
Nagyon boldog 2 hónapos szülinapot Nektek!!!
Kép

Gabi,
Úristen! Te mit csinálsz 5:57 perckor a Babaneten??? Kép
Nagyon ari lett Livi ágya fölött a deko. Kép Vettetek képeket is? Nem csinálsz inkább?
Ez a szexi fotó!!! Nem is tudom, hogy láthatja-e Beni. Kép
Nekem is volt ugyan ilyen Vukos készletem, de sajnos nem tudom hol van most. Kép
Köszi a járókát, hát nem is tudom mi lesz ...
Szuper a beülőke, majd fotózzátok le, hogy sikerült felavatni!
Nem értem a megjegyzésed, a 30 amúgy is tini fizimiskával jár, nem? KépKépKép (Amúgy köszi. Kép)
Kaja: csirkeragu leves, sült husok, puliszka, sali és csokis süti. Fogyókúra ezerrel! Kép

Kormi,
jó babázást, már biztosan kibújt a kis manó!!! Kép
Kép

Tücsökmami,
hányás Kép
Jobbulást a kis ünnepeltnek!!! Kép

Ági,
ha sikerült visszaolvasnod, kaptál is válaszokat a kérdéseidre. Kép
Rettenetesen sajnálom, de előttetek az élet!!!!!! Még egy egész focicsapatotok is lehet! Ezt mondjuk én meggondolnám a helyetekben. Kép
Mi az hogy maradhatsz-e? Kötelező!!! Kép
Köszi a cumit, nem muszáj, csak végszükség esetén. Ma pl. nem kellett pótolni egyszer sem. Kép

Vuka,
jó, hogy itt vagy, várjuk a képeket a kisasszonyról!!! Kép

Czuli,
szuperek a képek!!! Édes nagyon! Kép
Mit kap cumisüvegből?

Timi,
Szilvi olyan puszilnivaló! Nem értem, azt írod, hogy nem eszik, pedig látszólag jó kis husija van. Kép
Fannis képek pedig mindig meghatóak!

Tibi,
köszi a bókokat, zavarba ejtesz ám! Kép Ne is keresd a +10 kilót, csak 6 van rajtam!!! Kép
Érdekesen hangzik a meló, szereted?

Dia,
képzeld, értem ahogy leírtad! KépKépKép
Dögös Domi sapija! Kép

Én a Skype-on vagyok fent: andymol
És van mikrofonom is és webkamerám is!!!

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba:
Már ráálltunk az msn-re,egy ilyen progi elég.Ebben már úgy-ahogy kiismerjük magunkat.De persze,ha szereted az újdonságokat,akkor párhuzamosan futhat nálad az msn-nel és akkor majd mehet a konferencia is akár(akár Gabuskával vagy aki még érzi az erőt magában és felteszi a progit.
Egy-két bóktol még nem kell zavarba jönni azért..:Ö
6 kiló?Na látod,mondom én,hogy nem látszik..Kép
Hogy szeretem-e a munkámat?Hm.Igen persze.Nem túl érdekes amúgy,egész nap javarészt egyedül vagyok(én vagyok a raktárvezető és a beosztott isKép),de én szeretek egyedül dolgozni.Tudod,más kezével csak a tüzet jó kaparni..Kép
Beruházunk mikrofonba aztán mehet az össznépi terefere.Kép
Marcika és Gergő:
tényleg erről elfelejtkeztem:
Nagyon boldog 2 hónapos szülinapot Nektek!!!
Tibi

Kép

Kép
novum

Sziasztok!
Gabi!Kép
Mi is 3 körül voltunk sétálni de csak itt a ház körül mert gyalogosan voltunk.Kép

Ilba!Kép
Okos kislány vagy.KépNekünk is van skype bebebe.KépKépPuszkó.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Ilba,
Deeeeeeeeeeeeeee, én akarok csinálni képeket, csak most, hogy amúgy is mentünk a Megába, megnéztük, van-e. Hát nem vóóóóóóóót.
Én ezen a hétvégén kitettem magamért, mindkét nap mirelit rántott csirkemellett ettünk (egyébként baromi finom) kurblipürével.Kép
Még nem tudom, hogy merjük-e használni azt az izét, mert nagyon határozottan rá van írva, hogy csak egyedül ülni tudó gyereket lehet beletenni, viszont kipróbáltuk (szárazon), és pont úgy ül benne Lívi, mint amikor fogjuk a hónaljánál és rádől a karunkra, semmi különbség. Hát, nem tom.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Ilba!

Köszönöm a soraidat. Igen-igen, a doktornő is azt mondta, hogy egy egész focicsapatunk lehet még. Azt is mondta, hogy az minimum 11 szülés, de lehet, hogy több. Kép) Szupi, hogy ma nem kellett pótolni. Kép Nagyon örülök. Kép (Kis öröm az ürömben) Kép Amúgy a mai képek is nagyon édesek. Én még most ott tartok, hogy ha babát látok sírok. Kép
Képzeld! Tudod mi van a gépem tálcáján? Kitalálod-e?

Nekem is van Skype-om. Kép
bumpy

Tudtok valamit Kormiról? Megvan a baba? Én nem kaptam SMS-t. Kép Bár nem tom, Õ tudja a számomat? Remélem nem szenved reggel óta. Ki a dokija?

Tücsökmamival mi lett?
Még ott vannak a szülei?
Gergő, jobbulást! Kép

A 2 kicsi 2 hónaposnak szép hónapfodulót, és nőljetek nagyra. Kép

Kép

bumpy

Hogy csináljátok a vigyori fejecskét? Nekem csak mosolygós lesz mindig. Kép
bumpy

Hali!

Búcsúzni jöttem. Persze csak holnapig! Kép

Ezt este csináltam, az asztal alá másztam be. KépKépKép
Kép

Dia,
megpróbáltam cseppmentes izé nélkül. 40ml a nyakába ömlött. Kép

Gabi,
azt én is nagyon szeretem. Terhesen sokat ettem, parmezános, tejfölös szószt csináltam mindig hozzá.

Ági,
azt hiszem Kormi is a Gajdos népszerű táborát gyarapítja. Kép
: O csak szünet nélkül. KépKépKép

No jóccakát!

Kép
Kép
Kép
ilba

Kormi!Kép
Nagy,nagy gratula ügyi voltál!Kép
Kép

Lányok!
Délelőtt 10 körül megszületett Kormi picurija,aki nem is picuri.Kép 4500g és 61 cmKép

Kép
Kép
lldicsi

Itt vagyok. Köszönök minden köszöntést, Gergő baba is köszöni. Kicsit nyügi napok vannak, meg a mutterék is itt ugye, most elmentek vidékre, de szerdán jönnek vissza.

Lldicsi:
kérdezted a hányást. Hát a Gergő baba ilyen hányós-bukós baba. Írtak fel sürítőt, egy ideig adtam neki, de aztán rájöttem, hogy ha hányni akar úgyis megteszi, úgyhogy inkább öltözünk és felmosunk. Merthogy az anyag időnként sugárban száguld mindenfele Kép De ma mértem két hónapos és 5710 g Tehát a gyarapodásával semmi gond nincs

Nekünk is van msn-ünk és skype-unk is bibibí Kép

A Bubeken kívül ki van még fenn az iwiw-en?

Bumpy:
:után egy nagy O betű és rögtön vigyorogni fog

na jóccakát mindenkinek
Vendég

Ilba!Kép
Ha bekapta a csőrt akkor hogyan ment a nyakába?KépNem nyelte?Akkor próbáld meg kortyonként itatni vele,aztán rájön a nagyfiú hogyan is kell csinálni.KépPuszi

Kép
Kép
lldicsi

Kormi:

úgyszintén gratula, és üdvözöljük a kis porontyod is itt

puszi-puszi
Vendég

Ilba!

A kép zseniális! Kép

KORMI!!!!!!!!!!!!!
Hatalmas gratula!!!!!! Mekkora baba, te jó ég!
Fiú, lány? Sima vagy csaszi? Apgar?

Gyermek:

"Egy marék melegség, lágy, selymes illúziók. Bársonyos összetartozás, folytatás, kiengesztelés, értelem, cél!"

Képzeljétek!

Most a párom elment fürödni, és a zuhanyrózsán engedte a vizet, hogy meleg legyen. Letette a zuhanyozóslagot a kádba, és kirohant, mert csengett a telója. Mikor viszament, és belehajolt a kádba, hogy kivegye a zuhanyozót, pont akkor fordult meg a víznyomitól, és lelocsolta a páromat, de úgy, mintha bepisilt volna. Olyan röhejes volt. Kép Kép
bumpy

Sziasztok,

Kormi: gratulálok és mekkora baba.......húúúú! Kép
Bumpy, úgy látom, javul a kedved, csak így tovább! Kép
Nekem is van skype-om......nem csinálunk a táblázatba egy ilyen oszlopot, ahol rajta lenne a skype, MSN elérhetőség? Csak egy ötlet. Kép

Ilba, milyen a kocsitok? Nagyon kafa. Kép

Jók a képek csajok, már én is úgy tenném fel az enyémről, dehát mint látjátok, még mindig itthon.

Holnap reggel megyünk dokibácsihoz vizsgálatra (hátha.....) és CTG-re utána. Jó lenne már bent is maradni Kép

Natasáról tudtok valamit? Elvileg ma lesz a csaszi, nem??? Kép

Puszi
Eszti
39+4
Vendég

Halihó Mindenkinek!

Korminak sok-sok gratula!!! Nem semmi a babóca adata.
Natasának is megy a drukk 1000-rel.
Esztipeszti remélem a vizsgálat meghozza hatását és bekövetkezik a várva várt esemény Kép

Az elmúlt héten, amíg ugye nem volt gépem, történtek események, amiket megörökítettünk, így most jöjjenek a beígért képek:

Együtt a család (apósom is hazajött 3 napra Németországból)
Kép
Kép

Így szoktam mosolyogni
Kép

Voltunk már kirándulni is a hétvégén (a szüleimnél), megismerkedtünk a dédivel, így most már nekünk is van 4 generációs fotónk.
Kép
Kép

Na most mennem kell, mert a kisasszony rájött, hogy a géppel foglalkozom és nem vele, ezt nagyon nem szereti Kép

Üdv
Vuka

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Sziasztok!

Vuka!

A képek nagyon szépek. Petrácska egy angyalka. A mosolygós kép láttán megint bőgök. Kép

Natasa nem írt SMS-t még. Tudjátok a teljes nevét? A profiljában csak V. Eleonóra van. Tudtok valamit?

Rengeteg puszi: Bumpy
bumpy

Vuka Kép, gyönyörűek vagytok! Mást nem tudok mondani, de nem is kell. Gyere, amikor csak tudsz! Kép
Vendég

Ilba!

Cumisüvegből kapja az anyatejet mert a bal cicimből nem nagyon akarózik neki a szopizás! :-(
Ma lehet , hogy újra próbáljuk! Viszont a jobból nagyon prímán megy! Teljesen le szokta szívni!

Nagyon jók a képek lányok! Én csak a képtárra tudom felrakni mert túl nagy a felbontás és nincs időm kicsinyíteni...

na puszi
Icu
czuli

Vuka!Kép
Nagyon szépek vagytok!Na és az a csábos mosoly,zabálni való.KépPuszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Bocsi lányok, most csak képek.
Vuka csodálatos a kiscsajod!
Korminak gratulálunk az óriásbabácskához!

A cica már be is költözött az ülőke dobozába:
Kép

Végre overáll nélkül!!!!!! Mindjárt szét is lehet terülni a kocsiban!
Kép

ILBA! ÍROK MAILT!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Na sziasztok Lányok!

Hát nem is tudtam tegnap jönni, mert annyi dolog volt! KépKép

Marcibaba köszöni a köszöntéseket! Átadtam ám mindet. Már jókat dumcsizunk...

Korminak , Natasának szívből gratulálok!
Kormi, hát nem semmi méretek!! Kép
Natasa is már bizti túl van a dolgon, remélem minden jó volt, és tök jó, már ők is babázhatnak!

Mindkettőtöktől szívesen látnánk képeket! Már úgy vártuk!

Eszti, neked is hajrá-hajrá, reméljük most már kibújik a babó... Olyan szép az idő, mondd meg neki, hogy ilyen szép időben szülessen! (hétvégére már megint hideget mond...Kép)

Vuka, ez egy tündérvirág kislány! Annyira cuki! KépKépKép

Ági!
Már nagyon vártam hogy mi a helyzet, aggódtunk ám érted! De én is azt kell mondjam, amit a csajok! Még egy egész focicsapat (ha vizilabdások, vagy kézisek, akkor még több!!! KépKép) vár még rátok!
Én hiszek egyébként a sorsban. Nálunk is úgy volt, hogy próbálkoztunk, de Marci megvárta, míg Apa megkérte a kezemet, és a következő ciklusomban már meg is fogant! Nem akarok tippeket adni, de lehet, hogy nálatok is ezt kell tenni. Asszem még nem vagytok házasok, ugye? KépKép
(Na nem mintha olyan fontos lenne a papír, de szerintem ez minden lány életében olyan pont, amihez nyugodtan lehet számolni a babát is...KépKép)
Mármint, hogy kitől, és mikor szeretne, az akkor már minden lányban megfogalmazódik, amikor férjhez megy. Vagy nem?
Na jó a lényeg, hogy nem depiskedünk, olyan gyönyörű az idő, hogy nem szabad! A lényeg, hogy már jobban vagy, és "Always look on the bright side of life" - ami nem tudom mennyire tudsz angolul, annyit tesz - hogy mindig a napos oldalt kell nézni!!! És persze hogy szeretünk, ettől az eseménytől ez abszolút nem változik meg. Ezért csak neked, csak most Marci ezt küldiKép:

Jééééé, milyen aranyos néni az Ági néni!!! Kép
Kép

nekem is msn van.

Tücsökmami,
olyan jót röhögtem a sétán...KépKép
(Bár lehet, te nem találod ennyire viccesnek.)
Én szívesen elmegyek Marcival turizni hozzátok (csak a tali miatt!!!KépKép), szerintem jelöljünk ki egy napot a többiekkel együtt, hogy mikor, jó előre mondjuk egy héttel, amikorra tervbe vesszük, és akkor hátha össze tudjuk hozni. Persze csak ha mindenki egészséges, és mindenki rendben van. Persze csak max 1-2 óra merthát azért a szopit mi is itthon szeressük...KépKép

Gabus,
Livibaba még mindig királylány!!!KépKép

Ilba,
hogy vagytok?
Milyen kis csini tini vagy te rövid hajjal is, meg hosszúval is!!! És persze nem 30-nak látszol....KépKép

Na akkor események:
Ma voltunk szurin. Marci baba olyan hősiesen viselte, hogy nem is tudom, agyon puszilgattam utána! (meg előtte is Kép)
Kb 2 mp-ig döngicsélt, és utána, már minden oké volt, néztük a képeket ami az ajtóra volt kiakasztva. Nagyon ügyi volt, anya büszkesége. KépKépKépKép
Egyébként minden rendben, hosszra 60 cm-ert mértek neki, pedig szerintem több, de nem baj.
Súly: 4,97 dkg.
Kicsit koszmós a feje teteje, és egy kicsit begyulladt a széle, és kaptunk rá krémet.
Tényleg nem kell már a Konakion (K-vitamin) 2 hónapos kor után? Aszonta a védőnéni, hogy már nem kell. Én örülök neki, de azért nyugtassatok meg, hogy tényleg nem kell. (elfelejtettem a dokinénitől is megkérdezni Kép)

Ja és képzeljétek, szuri után még beugrottunk a munkahelyemre, hogy aláírjam az adóbevallásomat, (mert bent megcsinálta nekem a könyvelőnk), és jól mindenki agyonajnározta (persze csak messziről - nem nagyon engedtem Marci közelébe őket - ki tudja ki beteg) Marcit, pedig végig aludt. Milyen büszke az anyuka ilyenkor, mi? Nem is gondoltam volna, hogy ilyen érzés mutogatni a gyermekemet. Biztos tudjátok milyen...KépKép

Na jó, egy-két kép azóta is készült, hogy utoljára tettem ki a nagyszülős képeket, íme pár db:
Hűűű, de kalssz ez a cica...de miért ilyen nagy??!!
Kép
Anya, te még a kiságyba is utánam koslatsz? KépKép
Kép
Azért tudom ám, hogy engem nézel...azt hiszed nem látlak??? KépKép
Kép

Kép
----------------
B&M
bubek

Szia Bubek és Marci!

Köszönöm szépen amit írtál, nagyon kedves Tőled. Meg is mondom a páromnak, hogy Ti hogy jártatok, és meg is kérdezem, hogy nem akar-e esetleg elvenni. Kép Tuti akar, mert már beszélünk róla. De valami olyan időpont kellene, hogy a Ti manóitok már szállíthatóak legyenek, hogy Ti is el tudjatok jönni. Mondjuk 1 év múlva. Hm? Õk lennének a koszorúslányok és koszorúsfiúk! Hm? Benne vagytok?
Marci, Te nagyon szép vagy, milyen nagy szemeket meresztesz. De légyszi, mondd meg Anyának, hogy a "néni" az egy csúnya szó, és Te azt nem akarod megtanulni. Kép Kép

Puszi Nektek!
Ági
bumpy

Halihó Mindenkinek!

Képzeljétek Petra ma 3 hetes, és az idő is szép, szóval megejtettük az első sétánkat. A kis csajszi egyfolytában mosolygott álmában, míg ráztam a fenekét a babakocsiban. Nagyon édes volt.

Bumpy látom már valamivel jobb kedved van, Neked sem árt egy kis séta ebben a szép napsütésben. Én már azt sem tudtam milyen a kinti élet.

Nem hiszem el, már megint megérezte, hogy leültem a gép elé. Eddig aludt, most megint ordít, azt hiszem kajás, úgyhogy megyek is, de még egy-két képet rakok fel (villámgyorsan).

Így ásítok anyára:
Kép

Pancsizni imádok (csak utána ne kellene felöltözni Kép):
Kép

Apa így altat be (este 10-től éjfélig hiszti korszak van):
Kép

Üdv
Vuka

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Halihó!!!!

Látod Bubek, mondtam, hogy nem lesz gond a szurival! Kép
Nekem is be kell mennem a munkahelyemre, elhozni a maradék cuccaimat. Tényleg nagyon jó mutogatni a kölköt, még emlékszem, milyen irígy voltam, mikor hozták be a kollégák a gyerekeiket.
Sajnálom a közösséget, jó kis csapat voltunk, dehát a csőd az csőd...Kép

Vuka,
az első séta sem egy utolsó dolog! Mi komolyan veszekedtünk a férjemmel, hogy ki tolja a babakocsit! Még egy sarok, még egy sarok, még a következő zebra, naaaaaaaaaaaaa!
De végül kialakult, hétköznap ugyebár én kocsikáztatok, hétvégén meg Apa.

Képzeljétek mi történt ma! Eddig mindig úgy aludt el Lívi nappal, ha melléfeküdtem. Játszott ezzel a nagy sárga kutyával, láttam, hogy ásítozik és melléfeküdtem. Odafordult, meghúzta a hajam, ahogy szokta és visszafordult a kutyához. Elkezdte símogatni és szépen elcsicsikált. Szóval le lettem cserélve.Kép

Itt még játszanak:
Kép

Itt már nem:Kép
Kép
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Vuka, Bubek, Gabi, annyira jók a képek! Kép
Bubek, jók a képaláírások! Kép
Gabi, háááááááát, ez az élet rendje. Anyu dobva van a szőrös kutyusért. Kép Csodálkozol? Kép Kép

Puszesz
Eszti
39+4
Vendég

Kép

Kormi,
nagy gratula, hűűű és micsoda méretek!!! Kép
Nagyon várjuk a képeket és a szülésed részleteit!

Tücsökmami,
én fent vagyok a wiw-en.
Gergőnek nem semmi súlya van, mindjárt utoléri Benit. Kép

Dia,
gyűjtögette a szájában, aztán egyszer csak jött. Kép És ezt eljátszottuk egy párszor, azt hittem mindig, hogy most menni fog. Kép

Eszti,
jó ötlet, ha lesz időm, akkor bővítek. De hogy hogy fog kiférni, azt még nem tom.
A kocsink: KAFA KépKépKép Csak, hogy Téged idézzelek. Egyébként JANÉ http://www.jane-kinderwagen.ch/

Vuka,
szuperek a képek, ez a kis huncut mosolygós .... nagy sumák már most a kisasszony. Kép

Gabi,
jó a cicó a dobozban! Kép
Nem hízott Livi? Ki van kerekedve az arcocskája. Kép
Mailt megkaptam, most nincsen időm, de válaszolok majd.

Bubek,
Marci olyan arcokat tud vágni, hogy hihetelen. Kis grimaszmester! Kép
Ügyi volt a szurin, én már rájöttem, nem nagy dolog, csak mi tesszük azzá.
Jól vagyunk, köszi, bár nem eszik sokat, de valamennyit igen. Na ezt megaszontam. Kép Úgy 600-700 körül egy nap. Mint 3 hetesen. Ez a nagy 3 hónapos ugrása. Kép
Konakion: nekünk azt mondta dokinéni, hogy amíg anyatejet kap, addig kell szedni. Ha már valami mást is kap mellé, akkor már nem kell, mert abban bizti lesz K vitamin. Szerintem kérdezz rá!

Mi voltunk a Római parton sétálni, illetve dagonyázni, de azért jó volt. Képek most nincsenek. Kép

Most megyek és: Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba,
nem hiszem, hogy hízott, alig evett mostanában, de a fénykép és a tévé hízlal.Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!
Ma jó sokat voltunk a levegőn,aminek meg is lett az eredménye,mert Szilvi jó sokat aludt és viszonylag evett isKép

Vuka:
Petra tündéri kiscsaj,a fülbevaló miatt folyamatosan irigykedekKép

Bubek:
Marci annyira jópofa arcokat tud vágni,élőben már jól megdögönyöznémKép

És bizony nagyom jó mutogatni az embernek a gyerkőcét!KépEzért szeretek bemenni a munkahelyemre még ha jó sokat kell is utaznomKép

Kormi,Natasa:
Gratulálok a babákhoz!!

Dia:
Szilvi is imádja a reklámokat nézni szájtátva!Remélem nem lesz reklám függő!Kép
És egy pár kép:
Fanni ráadta a kendőjét Szilvire:Kép

Legújabb produkciók:KépKép

Kép

Kép
novum

Timi,
miénk gyerek a Barátok Közt szignáljára van rákattanva. Akár mit is csinál épp, beleértve a hisztit is, szájtátva bámulja a tévét ha meghallja.

Ha nem lenne ilyen rohadt nagy és nehéz a babakocsink, bemehetnénk együtt is melóhelyezni, ha jól emlékszem nincs messze egymástól a kettő. ÁÁÁÁ, jó az álmodozás!Kép
Tündéri Szilvike! Most legalább látom, mi vár ránk 1 hónap múlva!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Timi,
olyan aranyos Szilvi!!! És már áll! Te jó ég, nagyon ügyes! KépKépKép
A frizkóval versenyezhet Benivel. Kép

Gabi,
na mindjárt írok mailt!

Ti engeditek tévézni őket?

Kép
Kép
Kép
ilba

Sziasztok!

Natasáról mit tudtok? Megvan a picúr?
Korminak milyen nemű lett a manója? Hogy hívják?

Puszi!
bumpy

Sziasztok!
Timi!Kép
Dominak a kedvence a supradines/amikor a kisfiú ágyán ugrálnak a szülők/és a saridonos/amikor az ovisok zenélnek/.Na,ha ezek mennek a tvben visít,tapsol,táncol.KépNagyon tündéri Szilvike,na és ez a mosoly...KépNem korai még a szerelmes levelet kapni?Kép

Ilba!Kép
Ne add fel,előbb-utóbb menni fog a kis gyűjtögetőnek!KépKépA mi kompunk is yane.Kép

Gabi!Kép
Látom Nálatok is gond lesz majd az egyedüli alvás.KépCica.Kép

Vuka!Kép
Azok a hurkák,na és ami közötte van....KépMég jó,hogy már Domi alszik és nem látta.Kép

Mindenkinek puszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Ági!Kép
Korminak kisfia született Levente.

Kép
Kép
lldicsi

Ilba,
mi nehezen tudnánk kivédeni, hogy ne lássa a tévét, de nem nézi hosszan, csak a hangos effektekre odakapja a fejét, nézi egy darabig, aztán már nem érdekli. Én már alig várom, hogy együtt nézzük esténként a tévémacit és a mesét!

Mi van Sajtinéval? Ezer éve nem írt!Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Akkor hát Isten hozta a kis Levit!!!!!!!!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

HURRÁ, HURRÁ!!!! Levente BABA!!!!
bumpy

bumpy

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?