Na sziasztok Lányok!
Hát nem is tudtam tegnap jönni, mert annyi dolog volt!
Marcibaba köszöni a köszöntéseket! Átadtam ám mindet. Már jókat dumcsizunk...
Korminak , Natasának szívből gratulálok!
Kormi, hát nem semmi méretek!!
Natasa is már bizti túl van a dolgon, remélem minden jó volt, és tök jó, már ők is babázhatnak!
Mindkettőtöktől szívesen látnánk képeket! Már úgy vártuk!
Eszti, neked is hajrá-hajrá, reméljük most már kibújik a babó... Olyan szép az idő, mondd meg neki, hogy ilyen szép időben szülessen! (hétvégére már megint hideget mond...
)
Vuka, ez egy tündérvirág kislány! Annyira cuki!
Ági!
Már nagyon vártam hogy mi a helyzet, aggódtunk ám érted! De én is azt kell mondjam, amit a csajok! Még egy egész focicsapat (ha vizilabdások, vagy kézisek, akkor még több!!!
) vár még rátok!
Én hiszek egyébként a sorsban. Nálunk is úgy volt, hogy próbálkoztunk, de Marci megvárta, míg Apa megkérte a kezemet, és a következő ciklusomban már meg is fogant! Nem akarok tippeket adni, de lehet, hogy nálatok is ezt kell tenni. Asszem még nem vagytok házasok, ugye?
(Na nem mintha olyan fontos lenne a papír, de szerintem ez minden lány életében olyan pont, amihez nyugodtan lehet számolni a babát is...
)
Mármint, hogy kitől, és mikor szeretne, az akkor már minden lányban megfogalmazódik, amikor férjhez megy. Vagy nem?
Na jó a lényeg, hogy nem depiskedünk, olyan gyönyörű az idő, hogy nem szabad! A lényeg, hogy már jobban vagy, és "Always look on the bright side of life" - ami nem tudom mennyire tudsz angolul, annyit tesz - hogy mindig a napos oldalt kell nézni!!! És persze hogy szeretünk, ettől az eseménytől ez abszolút nem változik meg. Ezért csak neked, csak most Marci ezt küldi
:
Jééééé, milyen aranyos néni az Ági néni!!!
nekem is msn van.
Tücsökmami,
olyan jót röhögtem a sétán...
(Bár lehet, te nem találod ennyire viccesnek.)
Én szívesen elmegyek Marcival turizni hozzátok (csak a tali miatt!!!
), szerintem jelöljünk ki egy napot a többiekkel együtt, hogy mikor, jó előre mondjuk egy héttel, amikorra tervbe vesszük, és akkor hátha össze tudjuk hozni. Persze csak ha mindenki egészséges, és mindenki rendben van. Persze csak max 1-2 óra merthát azért a szopit mi is itthon szeressük...
Gabus,
Livibaba még mindig királylány!!!
Ilba,
hogy vagytok?
Milyen kis csini tini vagy te rövid hajjal is, meg hosszúval is!!! És persze nem 30-nak látszol....
Na akkor események:
Ma voltunk szurin. Marci baba olyan hősiesen viselte, hogy nem is tudom, agyon puszilgattam utána! (meg előtte is
)
Kb 2 mp-ig döngicsélt, és utána, már minden oké volt, néztük a képeket ami az ajtóra volt kiakasztva. Nagyon ügyi volt, anya büszkesége.
Egyébként minden rendben, hosszra 60 cm-ert mértek neki, pedig szerintem több, de nem baj.
Súly: 4,97 dkg.
Kicsit koszmós a feje teteje, és egy kicsit begyulladt a széle, és kaptunk rá krémet.
Tényleg nem kell már a Konakion (K-vitamin) 2 hónapos kor után? Aszonta a védőnéni, hogy már nem kell. Én örülök neki, de azért nyugtassatok meg, hogy tényleg nem kell. (elfelejtettem a dokinénitől is megkérdezni
)
Ja és képzeljétek, szuri után még beugrottunk a munkahelyemre, hogy aláírjam az adóbevallásomat, (mert bent megcsinálta nekem a könyvelőnk), és jól mindenki agyonajnározta (persze csak messziről - nem nagyon engedtem Marci közelébe őket - ki tudja ki beteg) Marcit, pedig végig aludt. Milyen büszke az anyuka ilyenkor, mi? Nem is gondoltam volna, hogy ilyen érzés mutogatni a gyermekemet. Biztos tudjátok milyen...
Na jó, egy-két kép azóta is készült, hogy utoljára tettem ki a nagyszülős képeket, íme pár db:
Hűűű, de kalssz ez a cica...de miért ilyen nagy??!!
Anya, te még a kiságyba is utánam koslatsz?
Azért tudom ám, hogy engem nézel...azt hiszed nem látlak???