Sziasztok,
Nem tüntem el, csak pihengetek, meg dolgozgatok (emilezek) itthonról.
Végigolvastalak benneteket, mindenre nem emlékszem, de azért reagálok néhány dologra:
Cumi: a latex természetes anyag a szilikon mesterséges, úgyhogy én is a latex mellett vagyok. 1 db-ot vettünk, NUK.
Keményedés: előfordul, van olyan nap amikor 2x, 3x és van olyan amikor 0 alkalommal.
Babapozíció: a 28. héten farral lefele, azóta nem tudom, de voltak napok, hogy 24 órán át mozgott
Egyébként leginkább valahogy jobb oldalon van, úgyhogy ott rendesen feszíti a hasam.
Cipő, zokni: kezd macerássá válni a felhúzásuk.
Poci méret: 100 cm kereken.
Kívánósság: Mindegy mi csak túró legyen benne. Egyszerre nagyon keveset tudok enni, valahogy mindenütt a baba van
Kor: 30+5 nap, KG: 8kg plusz, de ebből 1 kg az elmúlt 1-1/5 hét termése
Van ilyen kopogás jellegű valami, a pocak alján érzem, ez csuklás lehet???? Nektek van ilyen?
Hétfőn megyek újra méhszáj vizsgálatra, remélem tartom az előző állapotot és nem lett rövidebb
De majd úgyis megírom.
Munka: még tervezem, hogy bemegyek pár alkalommal pár órára, aztán február végén - mert ezt beszéltük meg- érzékeny búcsú
Örülök Julcsi hogy nálad minden ok, a rohangálások ellenére, azért vigyázz, mert én is kicsit pórul jártam
Nóri, szerintem nekünk nagyon hasonlóan zajlik ez a terhesség, hasonlóak a tüneteink is
Te mikorra is vagy elvileg kiírva? Én elvileg ápril 27.
Nancsika, irigyellek a költözés miatt, bárcsak már mi is ott tartanánk, de ez csak év vége felé lesz aktuális.
Na most megyek és veszek szopis meltartót, meg ilyen poci tartó övet
puszi
Judy