Tegnapi üzim, mert nem működött a Babanet. Azóta nem tudtam visszaolvasni, csak képeket néztem, olyan vukkos tányér, bögre nekünk is van
Halihó Mindenkinek!
Több, mint 1 hétig nem volt gépünk, úgyhogy a mai napom a visszaolvasásokkal telt. Lányok annyira hiányoztatok, már szinte teljesen depis lettem, hogy nem olvashatlak Titeket, de majd mostantól
.
Petrának ma elég nyűgös napja van, úgyhogy egyik kezem a gépen, a másikkal meg a babakocsit tologattam. Eddig mindig olyan szépen bealudt szopi után, volt időm magamat összeszedni, de ma minden szopit min. 1 órás hiszti követett, mire végre bealudtunk.
Mivel egy kicsit elmaradtam a hozzászólásokkal, így most pótolom. Nekem is Avent-os kézi mellszívóm van és mikrós sterilizálót is vettem. Nagyon szeretem őket, de tegnapelőtt elkövettem egy nagy hibát: elfelejtettem a sterilizálóba vizet önteni, így tettem a mikróba. Egy műanyag cumisüveg teljesen eldeformálódott, és a mellszívó nagy műanyag része is. Először sírni tudtam volna, hogy miként lehetek ilyen hülye, de szerencsére a mellszívó olyan helyen deformálódott el, hogy még pont tudom használni, a cumisüvegnek annyi. Szóval ezt csak a tanulság kedvéért írtam le, akinek ilyenje van, ne felejtse ki a vizet!!!
Bumpy nem győztem olvasni az üzeneteket, annyira izgulok, nagyon kíváncsi vagyok már az eredményre!!!
Esztipeszti és Natasa már nagyon várom, hogy mikor történik meg a nagy esemény, hogy Ti is részesülhessetek ebben a nagy boldogságban, amit ezek a csöppségek tudnak okozni. Bár nem túl egyszerű néha, vannak mélypontjaim (mondjuk sok nyavajám kijött, mindenem fáj), de amikor Petrára nézek és fintorog, mosolyog az mindent feledtet, szóval minden jót kívánok Nektek, minél hamarabb!!!
Képeket később rakok fel, most mennem kell, mert szegény apa már semmivel sem tudja vigasztalni a kisasszonyt.
Üdv
Vuka