Új privát üzeneted érkezett!

Bubek: köszi a meghívást
Vendég

Halihóóóóó!
Apa megszerelte a gépet!!!!KépKépKépKépKépKép (Igaz, ő is rontotta el...)

Boldog hófordulót a 7 hónapos Szilvinek!!!Kép Timi, köszi az üzenetközvetítést!

Ilba,
de aranyos vagy! Ha látnád, hogy ilyenkor milyen megilletődött képeket vágok!Kép
Járóka? Irígy!!!!!!!

Ma előszőr ettünk paradicsomos krumplit. Fél üveg elfogyott elsőre, másodszorra biztos az egész lecsúszik majd.
Viszont mostanában megint nagyon sokat bukik Lívi, még a főzeléket is. Annyit forgolódik meg ugrabugrál.KépKép

Megyek fürdetni, még jövök (asszem).

Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Szilvike!!!
Csatlakozunk Gabihoz, nagyon boldog 7 hónapos szülinapot!!!! Kép

Gabi,
jó, hogy itt vagytok!!! Nekem is ilyen volt a céges telcsim. Kép De vissza kellett adnom, mielőtt eljöttem. Kép
Livikének bukásellenes gyógypuszit küldünk!!!

Járóka nincsen. KépKépKép
A Brendonosért visszament András, de ahol szét lehet szedni (mert mindenképp összecsukható kell), nagyon lötyögős volt. Elment a Mária Nagykerbe, ott 30ezerért volt egész jó, de ezt meg drágálottuk. Szóval nem vett.

Ééééés, képzeljétek, meghoztam a döntést, haj mehet elfele. Szóval levágatom. Beszéltem a barátnőmmel, aki a fodrászom is, azt javasolta, hogy ha ennyire hullik, vágjuk le megint. Tényleg ez lesz a legjobb, mindenhol az én hajam van. Azért mondjuk még alszom rá párat. Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba!
Én is vágattam le az enyémből Zolival, igaz csak 5-6 centit.
És mennyire lesz rövid?

Járóka Kép

Én nem szeretem ezt a telefont, egy sms-t 10-szer kell leokézni, mire elküldi. De ismered úgyis.

Fekvőtámasz:
Kép
Kép

Jut eszembe, ma mindenkinek felmondtak a munkahelyemen! Már évek óta lógott a levegőben.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Basszus, nézzétek a két kép közt a különséget! Az alsó fekvőtámaszoson mekkora és ezen a régin mekkora Lívi a pelenkázón! Nem semmi mekkorát nőtt, ráadásul ő még nem is az a husis fajta gyerek!
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Hát ezek a képek marha jók! Milyen kis husi Livi is! Kép Mit csinált itt épp? Ja, ok, tudom, fekvőtámaszt. Kép

Munkahely Kép Az enyémen is új vezérigazgató van, és 3 közvetlen kolléganőm is elment, vagy kirugták. Kép

Hát egész rövidre. Mint azon a képen, amit még sovi időszakomból tettem fel. Na, ilyen:
Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

HAJRÁ FRADI!!!!! KépKépKép

Kép
Kép
Kép
ilba

Ja, és imádnivaló a kis menyasszony! Kép
Régen is és most is!!! KépKépKép

Kép
Kép
Kép
ilba

Tök jól áll! Én nagyon szeretnék rövid hajat, de nagyon csúnya lenne, mert sok. Bár most, hogy kihullott egy csomó...
Csak nem fradis vagy? Méééé nem írtad eddig? A kilencvenes években bérletes voltam a stadionban, de jó is volt!!!!

Hát igen, már látom is magam előtt őket fehérben meg frakkban!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Ja, annyira nem vagyok fradis, csak a szerkótokra mondtam. Kép
Én kézimeccsekre jártam elég sokat a Fradira, oda Te nem jártál?

Kép
Kép
Kép
ilba

Sziasztok!

Itt vagyok már. Írt nektek a párom?
Csajok, rettnetesen fáj a hasam. Kép Kezdek komolyan félni. Kép
Ma csináltam 2 tesztet. Az első + a második - lett. Most akkor melyik? Érdemes elmennem a doktornőhöz? Vagy már nem. Kép
bumpy

Ági!
Még nem voltál orvosnál?????!!!!!!
Pont Neked ne kelljen már ezt mondani, aki szülész-nőgyógyász szeretne lenni, ok? Kép
Sipírc be az Istvánba, nem jó, hogy napok óta ilyen szarul vagy!!!
És jobbulást! Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba!

Orvosnál nem voltam, de a doktornővel beszéltem még tegnapelőtt. Akkor azt mondta, hogy pihenjek, és adott egy keddi időpontot. Azt nem mondom, hogy nem vagyok jobban, de kicsit félek.
bumpy

Ilba!

Beszéltem a doktornővel. Azt mondta, hogy AZONNAL menjek be. Azt mondta, hogy Õ is bent van.
Szerencse, hogy Pesten vagyok.

Szorítsatok!
Puszi!
bumpy

Sziasztok!
Nagyon le vagyok már megint maradva.Kép
Áááááááááááááááá miért nem 48 órából áll egy nap!
Domi tegnap 4,ma 3 órát aludt.Imádom a meleg frontot.Kép

Gabi!Kép
Először is Boldog féléves évfordulót kivánunk a leányzónak!Kép
Kép
Írtad,hogy Livike lába beszorult a rácsközé,vagy mi volt.Nos íme 5 hósan Domi.Kép
KépKép
Nagyon meghitt az a kép rólatok amikor képeket nézegettek.KépMekkora centire Livike??Nagyon hosszú!!Lehet,hogy Domival egyforma magasak?Kép

Ilba!Kép
Tündéri a kiskrapekod.KépÉs Te is csini vagy.Kép

Szorsi!Kép
Szépek vagytok.Kép

Novum!Kép
Ti is szépek vagytok.KépKlassz a játszószőnyeg.

Lányok itt rajtam kívül mindenki vékony és fiatal??KépKép

Wolga!Kép
Gyönyörű helyen voltatok!Irigy-irigy.KépLátom a napfürdőn söröztél is,de a bor jobban melegített volna.Kép

Bubek!Kép
Nagyon szép a függöny.KépIrigy a nagyszülőkért akik még meleg ételt is visznek!Kép

Eszterkém!Kép
Szülünk e már???Kép

Mindenkinek puszi!Akinek most nem írtam külön bocsika.Dia

KépKép
KépKép
KépKép

Kép
Kép
lldicsi

Jó reggelt!
Domika, köszönöm, most nem kérek banánt!Kép

Most csak gyorsan Diának, mert készül a reggeli, hogy 68 centi Lívi. 52-vel született, nem volt egy langaléta!Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!

Ilba,Gabi:
Köszi a köszöntéseket!!Kép

Ilba,szerintem jól áll a rövid haj,csini voltál!

Hát Gabi!Livi tényleg hatalmasat nőtt!!Nagyon csini a popója!Kép

Bumpy:
Szoritok ezerrel!!!Remélem nem lesz baj!!

Wolga:
Andrisnak boldog 3 hónapos szülinapot!!Kép

Szorsi:
Nagyon jól néztek ki a képen!Kép

Jucus:
Már jól vagytok?

Dia:
Nem semmi,hogy miket produkált a fiad!Kép

Most megyek és próbálok házimunkázni,ha Szilvi is engedi!Kép

Kép

Kép
novum

Sziasztok!

Majd délután leszek, SÜT A NAP!!!!! Úgyhogy rohanunk sétálni, aztán jön Anyu és a Húgom, szóval van program mára. Kép
Puszi addig is!!!

Kép
Kép
Kép
ilba

Sziasztok!
Én ma megdicsérem magam mert igazán ügyi voltam.KépMég kettő sincs,de már megvolt a reggeli és ebéd,a bevásárlás,kitakarítás,nappali átrendezés.KépPörögtem ezerrel.Kép
Gabi!Kép
Pedig a pelenkázós képen sokkal nagyobbnak tűnik Livi.KépDomi 50 cm-rel született és most 80 cm.Kép

Timi!Kép
És ez még semmi!A képekről úgy tűnik,hogy csak egy kis huncut fickó,pedig egy ördögfióka.Kép

Andriska!Kép
Boldog hófordulót kivánunk!Dia&DomiKép

Este jövök újabb képekkel.KépAztán majd szóltok,ha már unjátok!KépPuszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Ismét kérdezni szeretnék tőletek: a szülőszobában lehet a világítás erősségét szabályozni, vagy csak az alternatívban (vagy ott sem?), vagy ha félhomályt szeretnék a szülésnél, nekem kell megfelelő lámpát vinnem?
És úgy általában, az orvosok mennyire veszik szívesen az ilyen kéréseket, hogy halk és félhomályos környezetbe érkezzen meg a baba?
Nagyon köszi a választ, jó babázást és babavárást mindenkinek!
füge

Füge,
én a szülésznők pultjával szemben lévőben voltam, két állásban lehetett felkapcsolni a villanyt, egy félerősségűre és teljes világításra. Volt függöny is, gondolom a többi szobában is van. Nem kapcsolódik a kérdésedhez, csak beugrott, hogy hozzánk öt percenként bejött megkérdezni a szülésznő, hogy kell-e a villany, nagyon le akarta kapcsolni, biztos spórolni akart a kórháznak.Kép
Szerintem nem lesz gond, ha ezt kéred, biztos meg lehet oldani.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!

Füge:
Én is abban a szobában szültem,ahol Gabus,de mivel nyár volt,igy még este 8-kor se kapcsoltak villanyt!Szilvi félhomályba érkezett,lehet ennek köszönhető,hogy nem is sirt inkább nyöszörgött.Mikor elvitték fürdetni akkor oltottak villanyt!Biztos megértik a kérésed!

Kép

Kép
novum

Kép

Andriska,
boldog 3 hónapos szülinapot!!! Kép

Füge,
én nappal szültem, sajna nem tudom mi újság villany ügyben. Kép

Dia,
Domi hihetetlen ahogy fekszik az ágyban. Kép
Köszi a bókokat, én is 30 éves leszek hamarosan! Kép
Mikortól tudott Domi inni ebből a csőrös pohárból? Beni nem tudja még használni.

Ági,
?????????????

Képzeljétek 2 órát sétáltunk, az elején tök jó idő volt, folyt rólam a víz, aztán jöttek a felhők és már nem volt annyira tavasz.
Ma nagyon kevés tejem van, sajnos kellett ebédkor is adnom pótlást (lefejt tejet) és délután csak 50et evett, de belealudt. Szerintem tök éhesen fog ébredni. Mindegy, engedtem most fel tejet, megkapja azt. Meg vannak új cumisüvegek, a sterilizálóhoz kaptuk ajándékba, kipróbálom, hátha elfogadja, mert amíg 40et kell pótolnom kanállal az ok, de 100at már elég nehéz így. (Most vessen meg aki akar)

Kép
Kép
Kép
ilba

Sziasztok!

Csak pár szót gyorsan Ilbanak: Ha nem megy a cumisüvegből etetés, akkor a DM-ben lehet kapni egy (azt hiszem Nuby márkájú) etetőrendszert, aminek az a lényege, hogy egy cumisüvegre lehet rácsavarozni egy üreges szárú kiskanalat. Talán az megkönnyíti a kanalas etetést. Egyébknt én hónapokig pótoltam Benedeknél cumisüvegből, bár neki sose volt jó a szopitechnikája, így nemigazán számított.

Lassan a finishbe érek, már minden nap lesem, hogy mikor kell mennünk, nem nagyon van energiám több topicba is irogatni (korosztályosba szoktam). Ma vittték el Benedeket a nagyszülei vidékre, csak a szülés után valamikor fogom újra látni. Eddig még nem bőgtem el magam, de elég nagy esélyem van rá...

Kormi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
kormi

Sziasztok!
Kormi!Kép
Izgulsz e már?KépÉn tuti,hogy izgulnék pedig már tudom mi vár OTT.KépBiztos ügyi leszel,szorítok!Megértem,hogy sírós hangulatban vagy én Domi nélkül 1 napot se birnék ki.Õ nélkülem még 5 percet se.KépKép

Ilba!Kép
Ebből a csőrösből/cseppmentes/most kb:1 éves korában tudott inni először.Eddig sima csőrösből ivott mert azt nem kellett erősen szívni.De ugye abból csak felügyelet mellett ihatott mert különben szétlocsolta volna az egész lötyit.Kép
Én már túl vagyok a harmincon.Kép

Íme két kép,de ma nem igazán volt formában.KépPá.Dia
KépKép

Kép
Kép
lldicsi

Ilba,
amikor csak negyvennel eszik kevesebbet Beni szerintem az nem olyan nagy mennyiség, hogy pótolni kéne. Csak azért mondom, hogy ha nagyon nehezen megy szerintem ne fáraszd magad még ezzel is. Persze ha az uraság igényli azt a 40-et, akkor nem szóltam!Kép
Hát én aztán igazán nem vethetlek meg a cumisüvegért, de miért is kéne megvetni?
Mi a mai napig kínlódunk az új cumisüvegek vásárlásakor, illetve utána, mert nagyon finnyás a kisasszony, nem is merem leírni mennyit dobtam már ki, mert nem volt hajlandó bevenni abba a kifinomult szájába.Kép Vagyis az üveg részét megtartottam, de a cumi íveset repült a kukába.

Nem csináltál képeket Anyukádékról?

Figyu, Vukos póló után Vukos harisnya:
Kép

Apa fülébe is szeret kapaszkodni:
Kép

Hómap megyünk a Megatoysba, veszünk a nagy kádba berögzíthető ülést Lívinek, had pancsoljon kedvére, és akkor nekünk sem kell tartani.
Majd lefényképezem délután. (A februári babamagazinban van.)

Kormi,
együttérzek veled, én ha csak a közértig megyek le Lívi nélkül már minden bajom van.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Majd írok is, most képek:
KépKép
Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Vukos harisnya No1! Kép Kép Honnan van? Ilyet tuti kell majd beszereznem.....
Ilba, ahogy néztem, nagyon egyszerre leszünk 30-ak. Te is kos, én is kos. Négy nap a különbségünk csak.

A mi kisbabánk pedig már tuti Halak lesz, pedig apa hajazott a Vízöntőre, hiszen ő is az.....
Amúgy nem vagyok egy nagy jelmániás, csak érdeklődéssel vártam, hogy a mi kisfiúnk vajon mi szeretne lenni. És érdekes, de Halak ismerősöm még sosem volt......na majd most lesz egy. Kép

Csak már itt lenne.....

Voltunk ma moziban, Üvegtigris 2. Hááááááááááát, nekünk nem jött be. Én alig nevettem rajta, pedig az 1. nagyon tetszett. Látta valaki?? Amúgy a teremben mindenki röhögött, szóval lehet, hogy bennünk van a baj.........

Na, Gabi, ez a kép.....biztosan a hülye hormonok, de annyira megható. Kép

Dia, nem tudok mást írni: Domi iszonyat huncut! És helyes fickó! Kép Nem unom a képeket.

Ja, munkahely. Az én főnökömet most nyomták ki januárban........meg amúgy is rugdossák ki az embereket, pedig jó nagy multi.....nem mintha most nagyon érdekelne, de azért furcsa.

Na csokimoki mindenkinek, jó éjt!

Eszti
39+2
Vendég

Eszter!Kép
Te még mindig itt?Tessék már beköltözni a Nagyvárad Tér nem tom hányba!KépKépKép
Én nagyon csípem az Üvegtigris 1-et és 2 is.KépPuszi

Kép
Kép
lldicsi

Itten van a tokakirály! KépKépKép
Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Eszti,
a harisnyát a Kaiser's-ben vettem. A Férjem odavan az Üvegtigris 1-ért, a 2-t még nem láttuk.

Ilba,
milyen ügyes ez a gyerkőc! És többnek néz ki 3 hónaposnál, sokkal érettebb fejecskéket vág már!

Megyek mert Lívi nyűglődik.Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Most csak gyorsan, majd holnap talán lesz egy kis időm, akkor bővebben!

Livike, boldog szülnapot!!! KépKép

Holnapra (ha nem tudnék időben jönniKép)
Gergőnek is boldog 2 hós szülinapot!!!

Eszti, te vagy aki ismerősnek jelöltél az iwiwen? Névről csak te lehetsz...ha jól emlékszem a nemrégi pocakos itteni képekre...KépKépKép

Gabi, a vukos harisnya nagyon király!!!

Ilba, Beni tényleg nagyon kis okosan tud nézni. annyira édi. egyébként ma nekem is kevesebb volt a tejci. Nem sokkal, de most este 2 cici kellett, pedig már egész héten szinte egy cici elég volt (és nem szopizott többet Marci)... KépKép

Dia, egy nagy lókötő ez a Domifiú!! KépKép

Vajon mi van Vukáékkal???

Wolga,
Andris egy cukorpofa. Kép
Néha mikor nézem, akkor hasonlít egy kicst Marcira. Nem tudom miért mindig ez jut eszembe. Pedig lehet, hogy nem is...nem tudom. de jó kis helyen voltatok! Én is úgy síelnék néha...KépKép

Ági!!!!
Mi van, hol vagy? Jól vagy? Mi volt a dokinéninél!!! Írjál, mert itt mindenki agyonizgulja magát.

Tücsökmami,
szivi! KépKép

Mikor menjünk turizni? KépKép

Na csövi, majd holnap folyt.köv.

Kép
----------------
B&M
bubek

Kép

Kormi,
köszi szépen, majd megnézem. Egyébként ezt a Tefal-os üveget sem fogadta el.
Mikorra vagy pontosan kiírva? Nagyon izgi! Megy a drukk!!! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Körkérdés: cumisüvegesek! Gyermeketek kifinomult ízléssel, mely üvegből és cumival hajlandó inni?

Dia,
milyen az a sima csőrös pohár? Én eddig azt hittem, az ilyen. Mert az lehet, hogy menne, mert az Aventos pohárkát ha a szájához teszem, akkor inna belőle, csak akkora a svung, hogy az egész a nyakába megy.
A mai képeken kicsit Szomi-Domi a lurkó. Kép

Gabi,
igen, csak ha mind az 5 alkalommal eszik 40nel kevesebbet, az már 200mili! Ma is úgy 650 körül evett csak, azért ez nem olyan sok.
Kép sajna nem készült, de tök hülye vagyok, mert extra ezért töltöttem fel. Kép Legközelebb.
Ja! És rakott krumpli volt ebédre!!! Kép
Vukos harisnya szenzációs!!!! Kép
Fülfogás nagyon megható! Kép
Megkérhetlek, hogy megnézd nekünk, hogy van-e 100x100as összecsukható fa járóka?

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba,
persze, megnézem!

Lívi csak a Nuby üvegből iszik, a rücskös cumisból meg az Aventesből. És csak a szilikon kőőő neki, a másik gumi (kaucsuk?) szóba sem jöhet! Kicsi korában bármiből ivott, de mióta öntudatára ébredt...Kép

Jajjajj, mindjárt szétüti az asztalt! Nem éri el a billentyűzetet, ezért mérgesen csapkod.

Majd jövök!

Bubek,
Marcikának a Bárcsak Babának is boldog szülinapot és Gergőnek is!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!

Idulunk a kórházba, azt hiszem, itt ma baba lesz. Ha vaklárma, akkor szólok, amint hazaértünk (de ezt nem hiszem)

Kormi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
kormi

KORMI MINDENT BELE!

Húúú, de jól indul ez a nap!Kép

Esztikém, hmmmm??????Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Reggel fél hatkor már ilyen virgoncok voltunk:
Kép
Persze most alszik megint.Kép

Említettem, hogy nagyon sivár a gyerekszoba, csináltam tegnap egy kis dekorációt neki az ágy fölé azokból a játékokból, amikkel nem nagyon játszik.
Kép
Kép

Majd a Megában nézünk még képeket a falra.
Na, nem ártana nekem is reggelizni meg zuhanyozni, 9-re jön értünk Apósnagypapa.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Jaj, Esztinek akartam még írni, hogy megvan még az óvodás kori vukos tányérom+bögrém, a mai napig használom, egy mm-nyi felületen sem hiányzik róla a festék! Bezzeg a maiak... Lívike Mici macis tányérján már alig látszik a rajz.

Kép
Kép
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!

Bubek:
boldog hónapfordulót Marcusnak. Ha jönni akartok turizni, előtte 1-2nappal kell szólnotok, mert apuci bevitte a zsákokat a munkahelyére, mert csak ott van hely. Nekünk irtó pici a lakásunk.

Kormi:
de jó neked. én is szeretnék még szülni KépKép

Gabuska:
micsoda szexkép Kép nekem meg Jancsi és Juliskás tányérom van. a minőséggel kapcsolatban ugyanez a véleményem. a mi tányérunk is még nagyon szép.

a gyerekem minden héten 1x 2x produkál egy olyan hányást, hogy az nem semmi. orrán száján jön az anyag Kép
most meg újabban nem tudunk sétálni csak keveset, mert állandóan felébred és csak akkor nem üvölt ha futok a kocsival Kép mondhatnám, hogy jó kondiban tart, de nem annyira vicces, amikor szakad a víz rólam és köpöm a tüdőmet.
ti mennyiket tudtok sétálni?
Vendég

Mi még nem megyünk szülni......

Bubek, én voltam a wiwen, Ilba adta meg az elérhetőséged, ha nem baj. Kép

Gabi, fájdítod itt a szívem a Vukos cuceszokkal, marha jók. Imádom, amikor picimini Vuk Karakkal van együtt, az nekem mindig olyan megható. Kép

Szép lett a szoba. Kép Dekorból még mi is hiányt szenvedünk, de én még azért nem akarom elsietni, mert ki tudja, majd a látogatók miket hoznak.... Kép

Ja, Tücsimaminak igaza van, micsoda szexi kép... Kép Olyan kis aranyos.

Tegnap este aszittem, hogy lesz valami, annyira feszített lent a manó, egyébként még most is, de nem indult még mindig semmi. Olyat érzek, mintha felül a fenekével nyomná lefelé magát.

Kormiiiiiiiii, ügyi legyél! Drukkkkkkkkk!! Kép

Ilba, tokakirály nagyon rendben van! Kép
Vendég

Sziasztok!

Itt vagyok mostmár. Hát, nagyon rossz híreim vannak. Kép

DE!!!!

Itt babaeső!!!!!!!!!!!
Kormi!!!!! Megy a DRUKK 10000000000000000-rel.
Kormi be, én ki! Kép

Eszti? Natasa?

Ilba!

Benikém? Eszik már? Megkapta a szurit? Nagyon sírt? (Még nem olvastam vissza, igyekszem pótolni)

Gabuska!

Az átlátszó cumi a szilikon, a barnás nem kaucsuk, hanem latex. (nem kioktatás, csak a boltbani kínos helyzet elkerülése végett írtam)

Köszönöm, hogy aggódtatok értem. Mostmár megmaradok.
Köszönök mindent.

Szerettek még?

Mert én nagyon szeretlek Benneteket. Mindenkit! Kép

Puszi: Bumpy
bumpy

Bumpykám, nem írod meg, hogy mi volt a dokinál?
Köszi a cumis infót!

Ilba,
összecsukható járóka per pillanat egy darab volt, de az összeillesztésnél ez is eléggé labilisnak tűnt. Lehet, hogy az összecsukhatók mind ilyenek.(?) 23 ezer volt. Telefonon lehet érdeklődni, hogy mikor érkezik több féle.

Na itten van a fürdőkádba való ülőke, tapadókorongokkal lehet rögzíteni.
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Tegnapi üzim, mert nem működött a Babanet. Azóta nem tudtam visszaolvasni, csak képeket néztem, olyan vukkos tányér, bögre nekünk is van Kép

Halihó Mindenkinek!

Több, mint 1 hétig nem volt gépünk, úgyhogy a mai napom a visszaolvasásokkal telt. Lányok annyira hiányoztatok, már szinte teljesen depis lettem, hogy nem olvashatlak Titeket, de majd mostantól Kép.

Petrának ma elég nyűgös napja van, úgyhogy egyik kezem a gépen, a másikkal meg a babakocsit tologattam. Eddig mindig olyan szépen bealudt szopi után, volt időm magamat összeszedni, de ma minden szopit min. 1 órás hiszti követett, mire végre bealudtunk.

Mivel egy kicsit elmaradtam a hozzászólásokkal, így most pótolom. Nekem is Avent-os kézi mellszívóm van és mikrós sterilizálót is vettem. Nagyon szeretem őket, de tegnapelőtt elkövettem egy nagy hibát: elfelejtettem a sterilizálóba vizet önteni, így tettem a mikróba. Egy műanyag cumisüveg teljesen eldeformálódott, és a mellszívó nagy műanyag része is. Először sírni tudtam volna, hogy miként lehetek ilyen hülye, de szerencsére a mellszívó olyan helyen deformálódott el, hogy még pont tudom használni, a cumisüvegnek annyi. Szóval ezt csak a tanulság kedvéért írtam le, akinek ilyenje van, ne felejtse ki a vizet!!!

Bumpy nem győztem olvasni az üzeneteket, annyira izgulok, nagyon kíváncsi vagyok már az eredményre!!!

Esztipeszti és Natasa már nagyon várom, hogy mikor történik meg a nagy esemény, hogy Ti is részesülhessetek ebben a nagy boldogságban, amit ezek a csöppségek tudnak okozni. Bár nem túl egyszerű néha, vannak mélypontjaim (mondjuk sok nyavajám kijött, mindenem fáj), de amikor Petrára nézek és fintorog, mosolyog az mindent feledtet, szóval minden jót kívánok Nektek, minél hamarabb!!!

Képeket később rakok fel, most mennem kell, mert szegény apa már semmivel sem tudja vigasztalni a kisasszonyt.

Üdv
Vuka

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Sziasztok!

Tegnap apa rakott fel képeket! www.kep.tar.hu/itutoni!

majd írok...csak el vagyok havazva!

puszi
Icu
czuli

Gabuska, és mindenki!

Rövid leszek, mert nehéz írnom erről. Kép
Tegnapelőtt este bementem a kórházba, mert nagyon fájt a hasam, és eszméletlenül véreztem. Még szerdán beszéltem a doktornővel. Elmondtam neki, hogy pozitív lett a teszt, és azt is, hogy nagyon görcsölök. Akkor még nem véreztem. Azt monda pihenjek, és menjek hozzá kedden, de ha véletlenül baj lenne, rögtön szóljak. Csütörtökön a pihi ellenére is görcsöltem. Pénteken déltől már véreztem is. Bementem a kórházba péntek éjjel. A doktornő megnézett UH-on, de nem talált semmit. Kép Az erős vérzés és görcsölés miatt 1 éjszakát bent voltam, és már kicsit jobban vagyok. A doktornő szerint volt egy spontán vetélésem a pihenés ellenére.

Jaj lányok, már megint bőgök. Kép

Vuka!

Jó, hogy itt vagy. Kép

Lányok!

Szeretlek Benneteket, nagyon.

Azért még írásba álltok velem? Még bentmaradhatok a "csapat"-ban?

Puszi!
Bumpy
bumpy

Sziasztok!

Bumpy:
Most már ne szomorkodj!Nem igazán lehet ilyenkor mit irni,mrt tudom,hogy még fáj a lelkednek!De még annyira fiatalok vagytok!!!
Doki néni mit mondott?Már nincs gond?Egy kis idő elteltével újra megpróbálhatjátok!

És micsoda kérdés!!!!!Persze,hogy jöhetsz,sőt kötelező jönnöd!!!KépPihizz sokat!!

Bubek,Tücsökmami:
BOLDOG HÓFORDULÓT A FIÚKNAK!!

Ilba:
Sajnos Szilvi most semmilyen cumit nem fogad el a cumisüvegen!KépEgyszerűen nem hajlandó szivni csak rágja ezerrel!Igy elég kevés kajához jut hozzá!

Gabi:
Ez az ülőke nagyon klassz!!Drága volt?
Nálunk is tegnap paradicsomos krumpli volt!Hát nem mondom,hogy falta,de evett valamitKépAz étvágya továbbra is siralmas!
Ja a falra hogy tetted fel a játékokat?Kellett fúrni?
Most ennyi,mert Szilvi ordit!
Puszi mindenkinek!

Kép

Kép
novum

A sirás oka az volt,hogy a kezét becsipte a fiók!Kép
Már odáig elküzdötte magát!

Már igy tud ülni a kádjában:Kép

Aztán igy törölközünk:Kép

Fanni is kipróbálta a játszószőnyegetKépKép

Kép

Kép
novum

Novum!

Igen, tudom, de annyira fáj, hogy így történt, és annyira szép volt maga a lehetőség. Kép
A doktornő azt mondta, hogy minden oké, és kis szünet után újra próbálkozzunk, ha szeretnénk kisbabát.

Azt beszéltük a párommal, hogy valami oka biztosan volt ennek. Talán az, hogy a sors azt rendelte, hogy ez a baba ne maradjon meg, előbb végezzem el a sulit, és csak aztán váljak anyává.

Köszönöm, hogy még jöhetek ide.

bumpy

Lányok!

Csináltam a honlapomra egy "Meszülettem!" modult. Arra gondoltam, hogy ide csinálhatnánk babahíradót. Azaz töltsük meg szüléstörténetekkel. Ha van kedvetek,írjátok meg a szülésetek történetét, pontról pontra, küldjétek el a mail-emre, és én felteszem. Van kedvetek?

bumpy

Sziasztok!
Most értünk haza anyóséktól,Domi már útközben elaludt.Kép
Gabi!Kép
Látom Vuk hegyek vannak Nálatok.KépSzerintem is aranyos,sajnos a mi gyerkőceink már nem fognak ilyen meséket nézni a tv-ben.Csak dvd-n.Kép
Klassz a kádülőke.Hogyé adják?KépTetszik a dekoráció.KépMi tavasszal csináljuk meg a Domi szobáját,de még fogalmam sincs,hogy milyen lesz.Talán kék-sárga.

Tücsökmami!Kép
Hányás.KépMiért van?Lehet tudni?

Kormi!Kép
Húúúúú,szorítok ezerrel!Bár már szerintem megérkezett ketteske.Kép

Bumpy!Kép
Nagyon sajnálom.KépSok erőt kivánok!Aztán nem lelépni!Kép

Ilba!Kép
A sima csőrös nem csepegés mentes.Pl:az aventból is lehet olyat csinálni,ha leveszed azt a gumi?,műanyag izét.Na ezt jól megaszontam.KépHogy magyarázzam el?Egy olyan lapos korong féle a csőrösrész alján található.De még nem vagytok semmiről lekésve.Kép
Cumi:Domi cumisüvegből csak a MAM márkájút fogadja el/vagyis a cumi fejet/,játszócumiból a NUK-ot,csőrösből az AVENT-ot.Jó finnyás az uraság mi?Kép

Novum!Kép
Tündéri Szilvike.KépAzok a sonkák....Kép

Minden hófordulós babucinak sok-sok puszi!Kép
Kép
Puszi-puszi!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?