Hát halljátok, SENKI ne panaszkodjon a gyerekére, Sebi az éjjel 11-től 2-ig ORDÍTOTT!
És nem sikerült kideríteni mi baja.
Ölben csend, szunya, leteszem ordítás. Zsombornál ordítás. Klassz volt. A hátam-karom leszakadt rendesen.
Végül kínunkban kapott kaját, azon elaludt (ez mindig beválik, bár már hónapok óta nem volt rá szükség), de 7-kor már megint fent kukorékolt. Odavettünk magunk közé, így kómáztunk még egy fél órácskát, de addig is keresztbefordult és kitúrt minket, meg zümmögött, szóval ilyet se nagyon csinálunk egyhamar...
Pedig olyan jól indult az este, elmentünk szülinapozni, indiai étteremben vacsiztunk (1 sarokra), aztán bowlingoztunk (2 sarokra).
Sebi épp akkor ébredt, mire hazaértünk. Lehet, hogy megérezte?!
Különben Zs. elismerte, hogy ő biztos nem lett volna hajlandó ennyit tutujgatni a kölköt, egy idő után feladta volna, hadd ordítson. Hát már én is gondolkodtam rajta... de szerencsére kidőlt.
A többi szülinaposnak boldog szülinapot!
Ilba
Én is néztelek, de csak Beniről van kép, az alapján nem ismerlek meg, bármennyire hasonlíthat rád!
Járóka: nekünk összecsukható 100×100-as van, sőt egy szintet emelni is lehet rajta. A Kikából van, akkor 30 körül volt. A neten találtam egy asztalost, ő 20-ért árult "ugyanolyat", de Diósdon van, ha jól rémlik. De szerintem ezt érdemes akár használtan is nézni vhol...
Myra
Tök jó a parketta! És a konyhabútorotok is szép lesz!
Lilla hogy tűri az új otthont? Hajlandó a szobájában aludni?
Ja, és Sebit nem mi menedzseljük a wiw-en, Zs. egyik barátja regisztrálta és tartja karban, majd szólok neki!